Vlagyimir Putyin orosz elnök egységre szólított fel a belső árulással szemben.

Putyin is megszólalt az oroszországi lázadás kapcsánHandout / RUSSIAN PRESIDENTIAL PRESS OFFICE / AFP

Ahogy mi is megírtuk, Jevgenyij Prigozsin szerint az orosz állami hadsereg tegnap megtámadta a Wagner egyik táborát. Erre válaszul fegyveres felkelést robbantottak ki: a hadsereg és a nemzeti gárda egy része átállt, nagyon úgy tűnik, hogy az 1,1 millió fős Rosztov-na-Donu központját most a lázadók ellenőrzik. Ezzel kapcsolatban szólalt meg most az orosz elnök.

Egységre szólított fel a belső árulással szemben és kemény fellépést helyezett kilátásba a fegyveres lázadás részvevőivel szemben szombaton Vlagyimir Putyin orosz elnök.

Bejelentette, hogy a fegyveres erők parancsot kaptak a lázadás szervezőinek "semlegesítésére". Elismerte, hogy Don menti Rosztov városban, ahová a Wagner katonai magánvállalat fegyveresei bevonultak, nehéz helyzet alakult ki és határozott fellépést helyezett kilátásba.

Az elnök kijelentette, hogy mindent megtesz az ország és az alkotmány védelme érdekében.

Forrás: MTI

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jáger laszló
Putyin árulásról beszél és büntetést helyezett kilátásba!!
No most mit lépnek a Wagner csapatok és maga Pirozsin!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
drrotf
A háború megtette a hatását, bomladozik a nagy orosz birodalom!Még az oroszok is fellázadnak a diktatórikus módszerek és hülyék gyülekezete miatt.Azok aki eddig az oroszok pártján álltak és jogosnak tartották az orosz agressziót, ahogy végül Orbán is már mondta, most elgondolkodhatnak azon hogy az orosz emberek akarták-e egységesen ezt a "háborút" az ukránokkal? .Csak mi magyarok vagyunk "béke tűrők" , nekünk mindegy hogy Európában egyedül a mi béke párti vezetőnk , háborús vészhelyzetet rendelt el és úgy próbál kormányozni egyedül, mint egy király, vagy inkább diktátor, egyedül dönt mindenben a néphatalom csak máz az országon! A "kurmányzás" ilyen módon csak akadozik , bukdácsol, egyik intézkedés ellentmond a másiknak, miközben megy a közvagyon dézsmálása, kimentése az alapítványokba és a csókos haveroknak/ kastély program,stb/,amire van más kifejezés is!
Yoda69
Ha marad egy csopp esze az oroszoknak, akkor most Prigozsin melle allnak, es megdontik puttyant diktaturajat.
Apfelbaum
orsós azóta 2 golyóálló mellényben meg xarni
lampa laz
Lője már le valaki ezt a szemetet, az összes alteregójával együtt.
izéke
Ukrajnában hiánycikk lett a popcorn,mindenki nézi a mozit amit a ruszkik csinálnak :)))))
Sziszifusz
@KisTehen: 11:06

Az inkább előfordulhat, hogy barátja kimentése miatt, Orbán elküldené a TEK-et Moszkvába .
...áááá az mégsem lehet, mert nagy a kockázata annak, hogy a rossz útirány meghatározás miatt Pekingbe kötnének ki.
Sziszifusz
@KisTehen: 11:18

Vicceltem.
Orbánnak nincsenek barátai !
Clavigo
@Sziszifusz: Pedig hogy el lennének a másik,,szintén nem korrupt szutyokkal,,Gruevszkivel...,,sakkoznának,seggre pacsiznának,ecetera. )
Giovanni Alba
@jáger laszló: ma, 10:02
Huszár C4, Vezér üti Bástyát, Sakk és Matt
Yeromos
Remélem szijárto hamarosan moszkvába látogat.
Peller Anikó
A Központi Bizottság erkélyére tervezett beszédében Nicolae Ceauşescunak csak annyira volt ideje, hogy felsorolja a romániai sokoldalúan fejlett szocialista társadalom megvalósításait, a szocialista forradalom nagyszerű eredményeit - az összeterelt tömeg azonban már nem volt kíváncsi minderre, és csak az első sorokban elhelyezett „szolgálatos pártaktivisták” tapsoltak lelkesen.

"Aztán valahol a tömegben egy petárda robbant, elszabadult a pokol, és a Ceauşescu éltetésére összehívott népgyűlés átcsapott kommunista és diktatúra ellenes megmozdulásba. Nicolae Ceauşescu csak akkor vette észre, hogy forradalom van kibontakozóban, amelyet a tömeg haragjától megrémülve beígért 100 lejes fizetésemeléssel sem sikerült megakadályoznia."

www.maszol.ro/index.php/hatter/57883-ez-lett-volna-nicolae-ceau-escu-utolso-beszede

Aztán mégse ez lett az utolsó beszéde, hanem emez:

www.youtube.com/watch?v=EZnI4X2kLWY&t=3s

És a vége fusel véle.
Pálinkás Pál
@drrotf: a mostani NER-t teljesen fel kell számolni...teljes vagyonelkobzás, családtagoktól is...az orbáni érában létrejött alapítványokat megszüntetni, vagyonukat vissza a közösbe...ha megszökik, olyan moszados módon hazahozni...
csipetke
Putyin összefoshatta a bokáját..Vajon a karamellában mekkora lehet a zsizsegés?
justhpeter
Ez az első jel, Orbánban lassan megindul kifelé a "sárga bátorság".
justhpeter
A Nagy Októberi Szocialista Forradalom nagy ünnep volt a brezsnyevi Szovjetúnióban. Egy alkalommal Brezsnyev valami különöset akart az ünnepre. Utasította a pribékeket, hogy hozzák ki Lenint a msuzóleumból hogy saját szemével nézze meg a hatalmas fejlődést az országban. Adtak neki vonatot, repülőt, autót, hogy mindenhol szét tudjon nézni és majd telefonljon a tapasztaltakról a Kremlbe. Első nap nincs telefon, második nap nincs telefon, harmadik napon csörög a telefon: én vagyok Lenin, itt vagyok az Aurórán, öt perc múlva lövetek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.