A Forma-1-es Magyar Nagydíj közönsége kifütyülte az időmérőn pole pozíciót nyerő Lewis Hamiltont.

Kifütyülte a közönség Lewis Hamiltont a Hungaroringen

Az első helyezett Lewis Hamilton, a Mercedes brit versenyzője a Forma-1-es Magyar Nagydíj időmérő edzésén a mogyoródi Hungaroringen 2021. július 31-én. MTI/Szigetváry Zsolt

A brit pilóta 1:26.424-es idővel bizonyult leggyorsabbnak a Hungaroringen, de a Q3 hajrájában szándékosan jó lassan gurult végig a boxutcán, amivel a mögötte haladó Sergio Pérezt lényegében elütötte még egy kísérlettől. Leintés után vélhetően emiatt kapta az ívet a lelátóról, ami valamelyest beszűrődött a pálya melletti interjúkba is.

Hamilton egyébként már a versenyhétvége előtt témát szolgáltatott a rajongóknak, mivel a melegellenessé tett pedofiltörvényt bírálta Instagram-sztorijában.

A hétszeres Forma–1-világbajnok 

gyávának és elfogadhatatlannak nevezte a magyar kormány homofóbtörvényét.

A brit szerint képtelenség megérteni, erről pedig igenis beszélni kell, ha már épp Magyarországra látogatott.

Mindenkinek, aki ebben a gyönyörű országban, Magyarországon él. A hétvégi nagydíj előtt szeretném kifejezni a támogatásomat mindazok felé, akiket érint a kormány LMBTQ-ellenes törvénye. Elfogadhatatlan, gyáva és félrevezető dolog, hogy a hatalom ilyen törvényt hozzon. Mindenki megérdemli, hogy önmaga legyen, függetlenül attól, hogy kit szeret vagy hogyan azonosítja magát. Arra biztatom a magyar embereket, hogy a közelgő népszavazáson a szavazatukkal támogassák az LMBTQ-közösség jogainak védelmét, hiszen most nagyobb szükségük van a támogatásra, mint valaha. Kérlek benneteket, hogy mutassátok ki a szereteteteket embertársaitok felé, hiszen a Szeretet mindig győz

– írta az autóversenyző közösségi oldalán a verseny előtt.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: MTI/Szigetváry Zsolt

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

134.bátor
Nem durbincs. Hanem mert a fidesz ingyenjegyet biztosîtott a csőcselèknek,hogy kifütyüljèk. Nem kell a hülyèt játszanod,tudjuk hogy az vagy . A gyűlöletkeltès az èltető elemezték,mocskos koszos fèrgek vagytok valamennyien!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
134.bátor
Nem durbincs. Hanem mert a fidesz ingyenjegyet biztosîtott a csőcselèknek,hogy kifütyüljèk. Nem kell a hülyèt játszanod,tudjuk hogy az vagy . A gyűlöletkeltès az èltető elemezték,mocskos koszos fèrgek vagytok valamennyien!!!
Gauntlet
Megint egy szégyenfolt az országon ! :(
division
@134.bátor: Hamiltonnak azzal kell foglalkoznia ami a dolga, még akkor is, ha netalán igaza van. Semmi köze nincs ahhoz, hogy nálunk a Fidesz milyen törvényeket hoz.
Sámannus
Remélem megnyeri a versenyt és hozzájuk bassza pezsgőt.
Néro
@Gauntlet: Egymás hegyén hátán a foltok már rég nem látszik az Ország csak a rapcsos gusztustalan bőrredő Nagy Orr Bán farkán. A Fitymák.
Klubtag
Úgy látszik egyre több sportágban kapnak teret a maguk "béközépesei" az orbáni sportpolitika folyamányaként.
Clavigo
Mennyibe került ez nekünk,,,,,vazze ??
percsi
@Sámannus: Annál több esze van!
Vagdalkozni, szidni, átkozni, trágárkodni fidfóbiások szokása. Zsótival az élen.
A világ legkorruptabb, legsötétebb kormánya a mienk.
csak úgy....
még eljön az idö,hogy sportolók egyszerüen bojkottálni fogják orbanisztánt , - akkor majd föl is lehet dugni a sok szép stadiont...
csak úgy....
@division: ha te és itt még sokan elmondhatjátok a negatív véleményeteket más országokról,akkor hamilton miért nem teheti?
134.bátor
@division: Akkor a fidesz mièrt foglalkozik másokkal,mièrt kelti a gyűlöletet,mièrt hazudik mindenről,ès mièrt avatkozik bele más országok belügyeibe?
division
@csak úgy...: Megteheti, csak minek? Na meg ő nem a propelleren írta meg egy nick néven:-)
jesz
@durbincs: Így hétvégén ki van szolgálatban? Rezidensek, vagy gyakorló alorvos, aki hétfőig tartja lázban a kommentelőket...

Aranyom, leszel holnap is? (ez a medikának szólt)
Sámannus
Már eltiltották a tuskókat három válogatott meccstől, most jön az F1 bírság, ha nem térnek magukhoz. Hisztizhet majd szíjle petyus verheti magát a földhöz. Meg hugy megint a matyarokkat szopatják ugyi.
madlaci66
Ez azért elég szánalmas.Valakinek van véleménye amit elmond, és ez nem egyezik a fidess véleményével, akkor mindjár megtámadják minden fronton.A fidess hívők egymásra licitálnak a gyalázásban.
gina
Aljas prolik tipikus fidesz hazafiak, lásd durbincs a román szöröstalpú
gina
@Shikari: Te szemét te mi ki vagy? csak egy ócska senki román szemét cigány hahhahahahahah
gina
@Shikari: Jobb ha visszahúzol a mocskos román hazádba, te aljas kis tetü
gina
@durbincs: Te ugatsz? kuss neked cigány patkány, itt minden büdös mocsoknak lehet irni? szegény Anyád aki egy ilyen szemét selejtet a világra hozott
gina
@Shikari: @Shikari: Szeretnél a fajtámba tartozni te tetü sötét tolvaj cigány
csak úgy....
@Shikari: 20:56 ezt te tibim,mint egyedülálló lusta "nigger" mondod? :)
te belülröl setétebb mint kivülröl a leg feketébb "nigger"!
Gazella
@division: kussban legyél te fidesz seggnyaló..
gina
@division: De igen minden normálisan gondolkodó ember ezen a világon nyugodtan megmondhatja a véleményét , nem pedig egy mocskos elmebeteg cigány által irányitott ország törvénye ami normális
gina
@Shikari: Ugyan nem adtak szót neked te kis tetü,?OV seggét ma már kinyaltad ???
gina
@durbincs: A te IQ d mérni sem lehet, nem veszed észre hogy itt is magasan tesznek a román szar véleményedre
justhpeter
Szégyen szégyen hátán. Ezért miért nem toporzékol a tarajos ?
csak úgy....
@justhpeter: ö most annak örül,hogy németországból hazaengedték a fogva tartott neonácit!
134.bátor
@durbincs: Beragadt a fordîtógèp ,román barátom??:)
Nessy
Én nagyon naív vagyok. Mert én a box utcai lassításra tippeltem, ami teljesen felesleges kiszúrás volt a Red Bull versenyzővel, Perezzel. Én a angol nagydíjon Verstappen "kilökése" miatt kívántam Hamiltont a pokolba.
Macskaszem
@Nessy: így igaz, a box utcai lassítás miatt fütyülték ki. Megtévesztő a cikk címe, és úgy tűnik, a többség nem jutott ennél tovább.
Nessy
@Macskaszem:De a hívek, akik nem nézték az időmérőt, elhiszik ezt a szöveget!
division
@Gazella: Mi van gizella, nem volt ma férfi? :-))
teuton57
@Pegero: TE nem fütyültel, csak a fütyülöddel jatszhattal otthon, mert nem kaptal ingyenjegyet, vasarolni pedig a kommentelös 5 forintokert nem tudtal...
Yoda69
@Pegero: Egy szoval sem irjak, hogy MIERT futyult a kozonseg. Csak tenykent kozlik.
Utana pedig szinten kozlik, hogy Hamilton kiallt az LMBTQ-s emberek jogaik mellett. Jogosan.
Azt mar csak te kapcsotad ossze, hogy az utobbi miatt futyultek az elobbiek.
Gazella
Bezony a magyar bemutatkozott ezzel a primitiv alja ultraviola viselkedéssel. Ez tetszik a zsírhájnak. Meg lehet köszönni a fizetett román seggnyalóknak.. a legalja buta nép a magyar.
silber13
@Shikari: Mióta vagy te magyar?:-)))))))Egy műveletlen betolakodó, ingyenélő senki vagy!
silber13
@Shikari: !:-))))))))))))))))))))))))))))))
silber13
@Shikari: Ne erőlködj pubi!:-)))))) Ezt a "banánt zabáló makákót" tüntette ki az angol uralkodó, nem pedig a hájas, semmihez sem értő O1G-t!
Csizmás Kond
" Mindenki megérdemli, hogy önmaga legyen, függetlenül attól, hogy kit szeret vagy hogyan azonosítja magát. "
Szerintem aki a mostani őrület 172 neménem valamelyében képzeli magát annak a bolondokházában a helye. Aki az ilyen beteget pártolja és amellett érvel hogy az ilyenek szabadon császkáljanak az szarik a többi egészséges embertársára,
sokanvagyunk
A Q3 hajrájában szándékosan lassan gurulása miatt kiosztanék neki egy verseny alatti plusz bokszkiállást, 30 másodperces térdepléssel egybekötve - ezt külön csak azért, hogy kedve is teljen bele.
Nessy
@sokanvagyunk: Sajnos, vele nem olyan szigorúak a stewardok a "toronyban", mint mással.
ómió
Az aberrált-promóterek bűzét se bírja a magyar?
tudode
Az a magyar "közönség" bizonyítványa ami miatt kifütyülték Hamiltont!
.
Annál is inkább, mivel megettem a kenyerem legjavát, teljeskörű tájékoztatást kaptam inne, onnan, hogy féle nemi identitással rendelkeznek ékek együtt emertársaim!ó!
.
Tartom azt, hogy a KLEPTOMÁNIA klassziSOKKAL károsabb viselkedési FORMA, mert nem csak egy bennszülött népcsoport, még az EU-s adófizetők pénztárcája is bánja!
rokker33
Egyik kedvencem volt Hamilton! De csak volt...Hiába jó pilóta, de egy mocskos buzivédő így az elveimnek ellent mond!Csalódtam benne azt hittem, hogy normális,de nem!
csak úgy....
@rokker33: kíváncsi lennék hamilton rólad alkotott véleményére! :)
Giovanni Alba
@madlaci66: tegnap, 20:39
Egy régebbi hozzászólásomból idézek, a futsalos száguldó külügyes demokráciafelfogása saját szavaival.

"Az is világossá vált az elmúlt években, hogy ők nem demokraták, mert a demokrata elfogadja, ha valakinek más véleménye van, azt tiszteletben tartja, megpróbálja megérteni és érvelni próbál a saját maga álláspontja mellett"
Kiemelte, a "liberális mainstream ehhez képest abszolút véleményhegemóniára törekszik, egyfajta véleményterrort hoztak létre: ha valaki nem ért egyet velük valamilyen kérdésben, akkor azt azonnal kirekesztik, olyan típusú jelzőkkel illetik, amelyek abszolút szalonképtelenné teszik az adott álláspontot és annak képviselőjét".
"Egyet lehet velük érteni, akkor elfogadnak, ha nem értesz velük egyet, akkor kirekesztenek. Ennyit az ő demokráciafelfogásukról és a toleranciafelfogásukról" – tette hozzá Szijjártó Péter.

Pontról pontra minden stimmel, csak a "liberális fősodort kell fideszkára cserélni.
Nessy
Szomorú, hogy a magyar nézők egy szűk csoportja elme osztályról szabadult idiótaként viselkedik újabban.Ijesztő, hogy ez a gyűlölet cunami, amit a kormány indított és táplál, ennyire termékeny talajra talált kis hazánkban. Napi gyűlölet félóra. (1984)
NKF
Minden buznyák húzzon a büdös picsába!Kész!Szopják egymást ahogy akarják,nem érdekel!
Csak a normális embereket hagyják békén!
Clavigo
@Shikari: Ha fizetsz nekem is,,engem is lepipázhatsz,,nem csak a kőbányai kuncsaftjaidat...
Nessy
Ok! minden buzi húzzon el! Pedofílok maradhatnak! Különösen családon belül!
Természetesen akik a más véleményen lévőket, csak "eltakarítani, esetenként kinyírni " óhajtják maradhatnak! A család irtókat, gyerekeiket,unokáikat megrontókat, asszonyverőket soron kívűl kitüntetni! Ennyire megzakkant kis hazánk egy része?
mn50231
Nahát! Véletlenül kerültem erre a honlapra, de ennyi korlátolt barmot még a hávégén vagy az amerikai népszaván sem találni, mint amennyi itt van. A társadalom alja. Mocskos szájú, műveletlen, tanulatlan, zakkant banda.
csak úgy....
@Shikari: tibike, te egy pedofil buzi szakértö,vagy egy buzi pedofil szakértö?
134.bátor
@Shikari: Nem szidta az anyádat bakcsubakka!!!
Mocskos szájú,mocskos lelkű ,gonosz ganè vagy!!! Semmi több
134.bátor
Mivè tettètek ezt az országot??? Mèg mindig nem elèg??? Az egèsz világ utál már minket!!
134.bátor
@durbincs: 8 elemis? Hozzád kèpest professzor,te îrni,beszèlni nem tudó suttyó román!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.