Fanni anyukája állítja, egy veszekedés alkalmával Péter megengedhetetlen stílusban szidalmazta lányát.

Weisz Fanni édesanyja szerint veje a k-betűs szót használta lányára

Továbbra is forr a levegő Weisz Fanniék körül, köszönhetően annak, hogy a modell édesanyja egyre több információt csepegtet a médiának a család ügyeiről.

Ágnes asszony a Star magazinnak arról mesélt, Péter azután kezdte vele szembefordítani a gyermekeit, hogy rajtakapta egy hazugságon.

Ezután volt egy csúnya vitájuk. Egy hatalmas koppanásra mentem be, és arra, hogy mindenféle büdös k*rvának hordja el a lányomat

– mesélte a Star magazinnak Weisz Fanni édesanyja.

Fanni végül tisztázta a helyzetet, így Péter összepakolt és elment. De hozzátette: jegyezzem meg, bármit megtehetek a lányomért, de nem tudom szexuálisan kielégíteni

- idéz a Blikk az interjúból.

Péter apja csak annyit mondott: "jó, de igaza van, nem?" – állítja a Fanni-anyuka.

A siket modell és párja ezt követően új életet kezdtek, Ágnes pedig azóta sem nagyon tud beszélni és találkozni a lányával. Elmondása szerint Péter eltiltotta őt tőle, s Péter ír neki Fanni nevében.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
tessék mondani kit érdekelnek ezek a baromságok???

Nekem úgy tűnik, hogy ez a család igazából fogyatékkal élők! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
tessék mondani kit érdekelnek ezek a baromságok???

Nekem úgy tűnik, hogy ez a család igazából fogyatékkal élők! =))
Eladott Ország
Kizárólag a médiában olvasottak alapján véleményezni nem lehet, mivel kizárólag az édesanya nyilatkozatait közlik, ő szerepel rendszeresen a médiában a család ügyeivel. Az fel sem merül, hogy nem mond igazat, esetleg félinformációt közöl? Egyáltalán ítéletet alkotni abból, az egyoldalú információ halmazból lehet? Akár ez alapján lehet aggódni, de az is lehet, hogy egyáltalán nem kell. Az meg hogy valakit megcsalnak, vagy nem sikerül a házassága, annak millió oka lehet, mivel néhány napja házasok még, nem aktuális.
Macskaszem
Nem tudom ki a hibásabb, de az anya egyre csak szítja a tüzet, ahelyett, hogy oltaná. A nagy szennyesteregetés biztos, hogy csak ront a dolgokon.
wagabund
Ó Istenem...be szép is az ilyen úri család...ezek pont olyanok, mint Pécsi művésznő, vagy a "bakfitty"Sándor és környezete...mind-mind fínom emberek.
wagabund
@Eladott Ország: egy anyós nem mond igazat? az kizárt!...az csak jó ember lehet, tehát csak jót akarhat a lányának..
SystemError
Jobb, ha tudja a kedves mama, hogy valószínűleg tudja a veje, hogy mitől lesz nedves a kicsi lánya...:)
Micike
@Eladott Ország: Egyoldalú az információ, talán nem is igaz? Fanni cégének adótartozása és cége törlésének folyamata, Fanni cégalapítástól eltiltása nem egyoldalú adat, ez hivatalosan elérhető és nem az anyjától származik.
Az, hogy a céget többen feljelentették számlaadási kötelezettség elmulasztása és a pocsék szolgáltatások miatt, a férj és a barátja kasszíroz számla nélkül, aki ki akar szállni a buliból, azokat fél milliós kötbérrel fenyegetik, az sem az anyától származik, hanem a károsultaktól, az meg, hogy Fanni mindezekről nem tud, ez meg Fannitól származik.
És hogy valóban nincs rendben egészen ez a házasságosdi az kiderül Vujity Tvrtko FB- bejegyzéséből is, aki ott feszített az esküvőn, lába közé kapva -peckesen kihúzva magát- a kis menyasszonyt.
Többek között azt írja:
-"Ágnes szívét és lelkét kitette fogyatékkal született gyermekéért, gyermekeiért, éjt nappallá téve küzdött azért, hogy mindent megadjon lányának, és szintén siket fiának, Gábornak"
-"Hogy Fanni hibázott-e? Bizonyára volt ilyen. Mégis meg kell adni Neki a lehetőséget. Ahogy a sikerre, az útkeresésre, úgy a hibákra is. Ha hibázott, majd belátja, ha belátja, jóvá teszi." (Szóval hagyni kell, hogy a vesztébe rohanjon, verjék, szidalmazzák, kövessenek el a nevében bűncselekményeket, meg se kell próbálni megóvni egy baromi nagy csalódástól? Okos Trutykó, majd Fannika kijavítja a hibákat, ha lenne esze hozzá, de buta, mint a tök. Sajnos)
-"Egy botorkáló kislány, aki segítség nélkül nem találta az utat. Aki mosolygott, sírt, ölelt, néha elveszett, néha előkerült."
-"Van olyan, hogy amikor valaki bajba kerül, néhányan, páran, sokan vagy éppen mindenki hátat fordít neki. Nos, én ezekben a pillanatokban állok leginkább a bajbajutott mellett. Ezek azok a pillanatok, amikor számomra kiderül, hogy miben és hogyan kell és lehet segíteni. Ha Fanni hibázott, kijavítja." (Szóval Fanni bajban van, de Trutykó mellette áll, az már a valami, főleg az esküvői képen. Elég érdekes, nem?!És ki fordított neki...
karma1
Weisz Fanni edesanyja egy hulye kurva, mert amennyire ratelepszik a lanya eletere - es a fiuera is ra akar - az kritikan aluli. A bulvarmedian keresztul valo uzengetes meg annyira pitianer, amit csak ket kocsmatoltelek tekint hitelesnek egy kocsmai balheban.
Ezek utan megis mit gondol az Agnes asszony, hogy Peter majd rohan es elkezdi bizonygatni, hogy az nem is ugy volt?
Egyebkent meg Fanni szerint mar evek ota nem tartja a kapcsolatot az anyjaval. (Valoszinu azert is uzenget a median keresztul az anyja, mert maskepp nem fer a lanyahoz).
Bizony, neha el kell fogadnunk, hogy a gyerekek felnonek, sajat eletet, sajat gyerekeket, donteseket, szexualis boldogsagot akarnak maguknak.
Anyuka meg raebredt, hogyha a lanya ferjhez megy, akkor nem koltozhet oda, hogy 24/7 ellenorizze minden lepesuket.
Hat nehany anyos nagyon raszolgalt a sarkany jelzore...
Katalina62
@karma1: Nem kéne le hülye kurvázni az anyát, mert lehet, hogy igaza van! Ezt mi nem tudhatjuk! Viszont nagyon rosszul kezeli a helyzetet!
magyarbakancs
SZARNI RÁ ,HOGY KI MIT MOND.
ÉRDEKEL VALAKIT EZ A BAROMSÁG ?HA IGEN AKKOR MAGA IS EGY ZAKKANT BAROM.
karma1
@Katalina62: Igazad van, lehet, hogy ez eros volt. De az mar csak jelent valamit, hogy a sajat gyereke - akiert az o, Agnes asszony allitasa szerint - a szivet-lelket kitette, az igy viszonyul hozza, hogy evek ota nincs kapcsolatuk egymassal semmilyen, csak talan egy-ket kosza sms?
A "kurvat" egyebkent sem a testet arulo no ertelmeben mondtam, csak a viselkedeseben, mentalitasaban, muveletlen akcioiban.
Ha nekem problemam volna a gyerekemmel, gondolod, hogy azonnal egy bulvarlaphoz szaladnek a sztorimmal? Esetleg jo kis penzt varva a szaftos kis botranyert?
Aki a sajat gyerekenek a legbensobb maganeletebe a bulvarsajton keresztul IGY akar beleszolni - hat sajnos, azt csak egy hulye kurvanak tudom tartani. Tudom , Kedves, hogy ez igy nagyon pejorativan hangzik, de ha csak egy kicsit is belegondolsz, akkor Fanni miert nem tarrtotta az anyjaval a kapcsolatot, ha az annyira onfelaldozo anya volt? (Erre az "onfelaldozosagra" probaltam rakeresni nala, hogy vajon ennek van-e valamilyen nyoma, hat mindig csak az anya allitasaira kerultem vissza. Nincsenek baratok, szomszedok, kollegak, akik hasonlot allithattak volna rola, roluk. Agnes asszony nem veletlenul sajat magat fenyezi? Nem mondta neki a mamaja, hogy "az ondicseret budos?" )
Nem hiszem, hogyha valojaban olyan jo anya lett volna, akkor Fanni ne ment volna el legalabb EGY beszelgetesre az anyjaval errol a hazassag-temarol. Lehet, hogy akkor sem egyezett volna a velemenyuk, de az, hogy az asszony mindenkeppen a bulvarhoz fordult, ezzel azonnal el is vagta a tovabbi diplomatikus targyalasokat a lanyaval es a vejevel. Mit lehet erre lepni? Alljon ki Peter, es mondja azt, hogy nem mondtam, hogy Fanni egy kurva? Es ezt a nyilvanossag elott kene tennie, ugyanaz elott az olvasokozonseg elott, akik elott Agnes ezzel megvadolta. Hat ennel remelem nagyvonalubb Peter, es nem kapkod legyek utan... Mindenkeppen aljas dolog volt ez Fanni anyjatol, nevezzuk ot barminek.
Dr plágium
Nem lehet ezt az "anyát" lelőni? Most naponta újabb mesékkel fogja zaklatni a fiatalokat?
karma1
@Dr plágium: Es akkor meg a naszutrol vissza sem jottek! Remelem, anyuka nem akar gyertyat tarrtani? Ellenorizni, hogy a kislanyat nem utlegeli-e a ferje?
Katalina62
@karma1: Sok mindenben igazad van, de gondolj bele, ha mégis neki van igaza, mennyire kétségbeesett lehet! Abban igazad van, hogy a lehető legrosszabbat teszi, amit csak tehet! Viszont rengeteg kapcsolat tűnik a környezete szemében álomszépnek, közben meg rohad! Én nem állítom, hogy itt ez van, de ez sem lehetetlen! Nagyon sok értelmes nő, és férfi került már bajba a szerelmi vakság miatt! Mindenesetre bárkinek van igaza, anyuka áll vesztésre, és erről a hozzáállása miatt ő is tehet!
karma1
@Katalina62: Draga Katalina! MINDENKIT elni kell hagyni a sajat eletet! Az eletunkbe beletartoznak a rossz dontesek is, - sehol nincs az eloirva, hogy az embernek az elete kezdetetol kezdve az utolso leheleteig csak boldogsagban lehet resze. A csalodas, a baj, a betegseg, a tragediak pont annyira hozzatartoznak az eletunkhoz, mint a szeretet, a boldogsag, a csupa pozitiv dolog. Miert nem hagyja ez a no a lanyat vegre elni A SAJAT ELETET a SAJAT MAGA ALTAL valasztott partnerral???
Nem egy 15 eves szuzrol van szo, akit egy 30 eves armanyos ferfi elrabolt, hanem egy 26 eves, egeszseges fizikumu norol van szo, aki vegre ki akarja probalni a sajat erejet, tudasat, O AKAR MEGELNI ebben a vilagban, a sajat dontesei szerint.
Miert akar az anyja ratelepedni es velemenyezni a 25 eves lanyanak a kapcsolatat?
Tessek hagyni azt a gyereket a sajat labara allni, a sajat donteseinek a sulyat viselni, eljen boldogul vagy jojjon ra, hogy rosszul dontott, vonja le a konzekvenciakat es lepjen ujra a sajat belatasa szerint.
Csak kerdezem: arra nem gondolsz, hogy esetleg egy ugyanilyen gyereknek, mint Fanni, anya nelkul kell felnonie, es sokkal elobb a sajat labara, a sajat donteseire kell magat bizni?
Miert hisszuk azt, hogy nekunk egesz eletunkben KONTROLLALNI kene a gyerekunket? Miert nem hagyjuk felnoni oket?
Nincs meg egy olyan nemzet, ahol egy gyerek annyira sokaig elne a szuleivel, mint a magyarok. Ahol elek, ott 16 evesen egy fiatal ELMEGY a csaladtol,. es a sajat feje utan megy. Ehhez kap allami tamogatast, szuloit, mindent - de itt hagyjak az embereket ELNI, es fejlodnek a sajat ertekeik szerint. Kozben ezekbol az emberekbol itt teljes erteku felnottek lesznek, felelos szulok, dolgozok. Van itt olyan fiu, aki 18 evesen hagyta ott a csaladjat, autosze4relonek tanult, es ma mar 3 nagyvarosban van sajat autokereskedese, internetes autoeladasi oldala, es ahol elek, egy oriasi autoszerelo muhelye, ahol sokszor meg ejfelkor is o maga szereli az autot.
karma1
Folyt.: Lett a sracbol egy teljes ember, es nem a mamaja-papaja penzet hasznalta ehhez, hanem 20 oraban dolgozott legalabb 5 evig. 23 evesen markakereskedo volt , most 27 eves korara megvan a 3 legnagyobb varosban az oriasi autoszalonja.
Miert kell valakit annak ellenere patyolgatni, ha nem akarja?
Most durvat mondok:
HA veri a Peter, vagy megalazza Fannit, DE Fanninak eppen igy jo - akkor ahhoz mi a koze az anyjanak a bulvaron keresztul? (Van modja beleszolni torvenyes uton, de az egy masik sztori, megint nem a bulvaron kere4sztul kene).
Azt mindenkinek tiszteletben kell tartania: minden kapcsolat 2 emberen all vagy bukik, harmadiknak nincs kozuk hozza! (Mi van, ha Fanni eppen mazochista alkat?)
Kulonben nemreg volt itt egy film, arrol szolt, hogy volt egy lany, aki kb. 16 eves koraban megolte az anyjat. A kapcsolatuk "meses" volt, az allamtol hazat, specialis autot kaptak, mert a lany tolokocsiban volt mindig - a lenyeg az volt, hogy a lany teljesen egeszsegesnek szuletett, de az anyja kenyszeritette bele a tolokocsiba, hogy szimpatiat keltsen az emberekben, es ennek az osszes elonyet - foleg anyagiakat, mert egy amerikai anyarol beszelek - , elvezze. A gyerek, amikor raebredt, hogy o tulajdonkeppen egeszseges, es csak egy kicsit tudatlan, mert az anyja iskolaba sem engedte, mondta, hogy nem akarja, hogy az iskolaban megalazzak, bantsak a lanyat - akkor a lany mar semmi masra nem gondolt, mint hogy ebbol szabaduljon. Eloszor megprobalt beszelni az anyjaval, de persze ennek retorzio lett a vege, aztan mar egyenesen a gyilkossagban gondolkodott...
Amikor az amerikai riporterno csinalta vele a filmet a bortonben, ahol mar a szabadulasara keszult, kiderult, hogy a lany egy rendkivul ertelmes, ertekes no, a bortonben alkalma volt tanulni, es rengeteg jotekonysagi munkat vegezni a bortonon belul, - szoval honnan tudhatjuk, hogy mindig az anya cselekszik 100 %-ig helyesen?
Dr plágium
Ezért nem akarták a fiatalok, hogy ott legyen az esküvőjükön. Mert botrányba fullasztotta volna...
Katalina62
@karma1: nem mondtam, biztos helyesen cselekszik, csak azt, hogy igaza is lehet!
karma1
@Katalina62: Valoban minden megeshet, de ha az en anyam forduolt volna a bulvarhoz ilyen ellenseges szoveggel a leendo ferjemmel, hat a biztonsag kedveert en sem akartam volna, hogy az eskuvom esetleg botranyba fulladjon. A fiatalok nem botranyra vagytak, es ez nagyban leginkabb Fanni dontese lehetett, nem a leendo ferjee, szoval nem hibaztatom Fannit - tudod mit? Varjuk ki a veget, - az ilyen celebeskuvoknel eleg gyorsan ki szokott bukni a valosag - a nagyon szomoru viszont az, hogy sokszor eppen a bulvar vajkalasa teszi tonkre ket ember kapcsolatat.
Fanninak az anyja MINDENKEPPEN rosszul tette, hogy nem a lanyaval akart errol beszelgetni, meggyozni, hanem rogton a bulvarhoz fordult.
dodóka
A Kedves Mama is biztosan celeb akar lenni. Idejekorán kezdi a vénség, de már nem tud pl.: Baukó Éva lenni az tuti .
Katalina62
@karma1: És te, vagy én, tudjuk, hogy próbált-e vele beszélni? Mert anyuka azt mondta, pont azért fordult a nyilvánosság felé mert nem tud kapcsolatba lépni a lányával! Most ez vagy igaz, vagy nem! De ez nem jó így!
karma1
@Katalina62: Valoban nem tudhatjuk, de olyan ez, mint a jeghegy csucsa: csak azt tudod velemenyezni, ami napvilagra kerul: ami esetleg a ket fel, anya es lanya kozott volt, azt sohasem tudjuk meg.
Egyik dontes sem volt jo (szerintem) az anyanak a bulvarhoz fordulni, a lanynak meg hamis idopontot es cimet megadni.
Viszont a ketto ok es okozat - errol csak ketten tehetnek...
Ez az o maganugyuk - lenne, ha az anya nem csinalt volna belole bulvar ugyet.
Igy mar nem olyan egyszeru az elintezes, - sokkal hosszabb es sokkal fajdalmasabb - mindenki bele fog rokkanni...
karma1
@Micike: 08.47-re: MINDENKIT hagyni kell, - hogyha ugy akarja - a vesztebe rohanni! Senki se akarjon a masik helyett donteni, megha az jo dontesnek szamit is!
26 eves embernek sokszor mar 2-3 gyereke is van : miert kellene, hogy az anyja dontson helyette? Adjon neki tanacsot, vazolja fel a lanyanak a valos kepet, mondja meg, hogyha valtoztatni akar a sorsan, akkor kihez forduljon, mit tegyen, mik a torvenyes lehetosegei, es mondja el az anya, hogy o, Agnes mit tenne most Fanni helyeben. De konyorgom, ne az anyuka dontse el, hogy mit tegyen vagy ne tegyen Fanni!
Ne haragudj, de van Neked sajat kapcsolatod? Magad valasztottad? Vagy a Mamad valasztotta Neked? Hallgattal a szuleidre a parvalasztaskor? Tudtak vagy tudjak befolyasolni azt, hogy kit szeretsz?
Mindenkinek ugy kene ezzel kapcsolatban viselkednie, mint a Hegedus a hazteton-ben a szuloknek. El kell fogadni, hogy a gyerekunk kibe szerelmes. A velemenyunket elmondhatjuk, de donteniuk nekik kell a sajat sorsukrol.
karma1
@Micike: Mas: Fanni SIKET, de valoszinuleg nem NEMA! Az ilyen veleszuletett siketsegnel kepesek megtanulni - joval nehezebb artikulacioval - beszelni is emberek - nekem van ilyen baratnom. Egy-ket betut 65 eves kora ellenere sem tud jol kiejteni, de tokeletesen ertheto, es mindig veled szemben all, leolvassa a szadrol a szoveget,. Igy erthette meg ot Vujity is... Amikor orbant forditja, nincs szuksege a beszedre, csak a jelolo nyelvre - ezert alkalmazzak ot...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.