Sárosdi Lilla sem várt sokáig, hogy beszóljon Rákay Philipnek azt követően, hogy az egykori vivatévés azt mondta: Sárosdi és a férje árufeltöltők Franciaországban.

"300 milliárdból, basszátok meg" – Sárosdi Lilla jól megmondta Rákay Philipnek

Miután már Philip rajta és férjén élcelődött, hát Sárosdi Lilla sem hagyta szó nélkül az egykori vivatévés munkásságát. 

Az adok-kapok Nagy Ervin posztjával indult, amikor Philipet maga alá piszkító csivavának nevezte. Erre gyorsan jött is a válasz, amiben Philip Sárosdiékat is megemlítette: "mert Schilling és Sárosdi nevű kollégái is gigantikus karriert futottak be arrafelé: árufeltöltők egy helyi kisboltban."

Erre Gryllus Dorka is beszállt és felvilágosította Philipet: nem tudom, honnan szeded ezeket az információkat, ezek az információk tévesek – magyarázta Gryllus. 

Most Sárosdi Lilla is bekapcsolódott, egy performanszt adott elő, amiben – ha Philip érti a célzásokat – apalosan megkapja a magáét.

"Philip, hallom, hogy álmatlan éjszakáid vannak miattam! Én nem tudtam, hogy ilyen sokat jelentek neked, hogy Párizsról én jutok eszedbe!" – kezdte Sárosdi.

A színésznő eljátszotta, hogy látta az Aranybullát, amire egyszerűen „nem talál szavakat”.

„Imádom ezt a feudális tempót, mennyi szőr, mennyi bőr, mennyi feltárulkozó kebel! Mennyi széles, sűrű, szőrös férfi mellkas. Mennyi kard. Mennyi dárda! Mennyi lándzsa! És mennyi ló! Akik futnak, jobbról balra! Azután pedig balról jobbra! És mindenhol nyilasok! A nyilasok nyilaznak, a lovasok lovaznak. És mindezt a pusztában, a lemenő nap fényében, ahogy szétárad ez a végtelen tesztoszteron! Imádom, cheri, imádom! Micsoda formanyelv! Nem hiába sikerült ennyi fiatalt megszólítanod. Hallom, hogy több ezrével vonulnak az utcán a diákok! És azt skandálják, hogy aranyhulla! – mondja Sárosdi.

Sárosdi biztatja Rákayt, legyen büszke magára, menjen tovább, csináljon még több történelmi filmet az összes megnyert háborúnkról! És nem egymilliárdból, hanem harmincból, negyvenből. Majd még tovább ment: 

"300 milliárdból, basszátok meg!"

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Ezekre a fideszes megmondóemberekre jellemző, hogy bármilyen témához, bárkihez próbálnak hozzányúlni---mindegyikkel sikerül a sz@rba nyúlni! És nemcsak úgy kétujjal, de ---rendesen, ahogy kell --könyékig! Olyan szellemi magasságokba, magasságokkal akarnak vitába keveredni, akikhez képest illik rájuk a régi vicc:
""kibújik a giliszta a földből és meglátja a sast repülni.
--Jaj, de csúnyán tud ez a sas repülni!""
Érti, aki érti---a ""rákayaknak"" pedig úgyis felesleges!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Shikari: Hízelegni? Eszem ágába sincs. Egy szomorú tényt állapítottam meg. Hiába, ez a jobboldali, keresztény, népnemzeti stílus már nem az én világom.
Nessy
@Shikari: Régen, az óbudai piac elött állt egy kis kőoszlop, rá vésve:
Tilos az otsmány beszéd ! Helyenként ma sem ártana egy ilyen felhívás!
csak úgy....
@Shikari: tibim,hogy képzeled azt,hogy egy nemnormálishoz normálisan szóljanak?
neked se eszed se önkritikád se semmid..., te csak egy fontoskodó elmebeteg!
Yoda69
@csak úgy...: Lehet hogy csikari apja egy megtermett nemetjuhasz.
balos
@Yoda69: Remélem nem kutyára gondoltál,mert azoknak empátiája van,mint egy sinkarcsinak!Igaz azt sem tudja,hogy ki az!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.