Fröccsöntött világító Mária-kulcstartó – ezzel ajándékozta meg a híveket Pócs János fideszes országgyűlési képviselőjelölt a jászdózsai éjféli misén. A JászBlognak egy olvasó írta meg az esetet, szerinte a helyiek közül többen is felháborodtak, hiszen Pócs az egyházat, a karácsonyi ünnepeket, a Szentmisét használta fel kampánycélokra.

Az olvasó szerint a miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap majd karácsonyi ajándékot, a mise végén pedig szét is osztották a világító kulcstartókat Pócs János aláírásával.

Ilyen fröccsöntött Máriával kampányolt a fideszes a misén

"Miért nem lehet legalább ezt az egy alkalmat tiszteletben tartani? Ez egy kisstílű, a vallásos emberek érzelmeit sértő, a vallást, a hitet és az ünnepeket semmibe vevő akció volt, de az ízléstelen kulcstartóval Pócs János megbántotta azokat is, akik csak ilyenkor, évente egyszer járnak el a templomba, és egyszerűen csak nyugodtan, politikamentesen szerették volna eltölteni az ünnepeket" – fakadt ki az olvasó a blognak.

Mások viszont azt írták: "Én is kaptam ilyen kulcstartót. Ünnepelni mentem az éjféli misére, és örültem ennek az ajándéknak. Nem vagyok fideszes ezt ki kell hangsúlyoznom. Ám a Jászságban mindenki tudja, hogy Pócs János hívő keresztény. Szép gesztus volt ez tőle."

A Hír24 elment a politikus házához, aki a lányait küldte ki nyilatkozni, ő maga később a Facebookra azt írta, mézeskaláccsal kínálták meg a "gyűlöletkeltő médiát".

118 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kedwes
Kultúr népeknél a templom háború és politikamentes hely!
Kivétel a diktatúrát!
Sok-sok diktátor, forog a sírjában, hogy ezt a nagyszerű eszközt tiszteletben tartotta!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
gabrella
Bezzeg az nem jut eszébe Orbánnak sem, de a hithű kdnp-nek sem,hogy olyan törvényt hozzanak amelyben a gyerekek verését még a szülőnek is, keményen büntetik.
Orbánt is félig agyonverte az apja mindig gyerekkorában és amikor hatalomhoz jut, nem tesz ellene semmit.
Ezen járna az esze inkább a templomokban is!
Boszi27
@gabrella: Úgy látszik az egyház prostituálódott az állami támogatásért cserébe. Azért itt nemcsak O. V. a felelős, hanem a pap is hogy beengedte a hitvány kis ajándékával a képviselőt a misére. Hívőként eszébe sem jutna szertartásra járni. A templomok azért vannak, hogy az ember kikapcsolódjon a világi dolgokból és némileg megnyugvást találjon a mindennapok hajszájában. Na ennek most vége. Ezek után én is csak turistaként fogok templomba menni. Mondjuk eddig sem vittem túlzásba, de részemről befejeztem. Kiábrándító ahogy a politika beférkőzik minden kis résen.
Boszi27
Most látom, hogy mindez az Éjféli misén történt. Hát így még otrombább, mert még a Karácsonyt is megszégyenítették. Már semmi sem szent.
ria677
Nem újj a számomra, már a 2002-es választások előtt is hallottam egy püspöki körlevél felolvasását, amiben felszólították a híveket, hogy arra a bizonyos pártra kell szavazni, igaz, nem mondták ki a párt nevét, de mindenki érthette. Azóta nem járok templomba! Az egyházaknak az összefogásra, a szeretetre kellene tanítani a híveiket, nem a megosztást szolgálni. Ennek ellenére hívőnek tartom magam, csak igyekszem elkerülni az egyházi közösségeket.
Senara
" miséző pap bejelentette, hogy mindenki kap karácsonyi ajándékot, majd a mise végén világító kulcstartót osztogattak Pócs János aláírásával - írja a Jászblog." Jancsit családostól kitelepíteni , mert a kedves vezető kárára kampányol , pedig Tömlyén Zsolt a nemzet plagi lovasvadásza megmondta ilyen esetekben első helyen Orbán Viktor Mihály neve kell hogy szerepeljen ! A további nevek csak az apró betűs részben szerepelhetnek a rezsicsökkentés megemlítésével !
nyanya001
Ennek a gusztustalan giccsnek az árából pár gyermek jóllakhatott volna
hetöndöe
Mindig van lejjebb,ezektől a szarházi álkeresztényektől minden kitelik.

Rosszabbak,mint Rákosiék voltak,csak rombolni és lopni tudnak.
Hellcat
Czunyiné a Kisbéri kórházat látogatta meg (többek között gondolom) szenteste, kampányolni picit.
A Tündik bündije
De az ételosztás egyiknek sem jutott eszébe. Egyébként tényleg marha ízléses lehet a világító figura...
kedwes
Kultúr népeknél a templom háború és politikamentes hely!
Kivétel a diktatúrát!
Sok-sok diktátor, forog a sírjában, hogy ezt a nagyszerű eszközt tiszteletben tartotta!
magyarbakancs
Egy mocskos féreg ki politizál karácsonyszenteste egy felszentelt helyen.
Ennek a mocsadéknak semmi nem szent?
szablyafűrész
Nem ez az a bizonyos Pöcs, "amelyik" takony meleg áldásos ömlengést írt a Szeretett Bölcs Vezető és Maffiakirály megtartására ?
Csizmás Kond
Ti, akik így gyűlölködtök mennyivel vagytok (képzelitek) magatokat különbnek tőle ?
bakegya
@Csizmás Kond: annyival amennyivel az élet dolgait mérem és erősíteni vagyok képes szükség szerint és naponta többször is tudásomnál,képzettségemnél és jóra való hajlamaim ki és felhasználásával szívem szerint anyagi helyzetemtől függetlenül is!.
Csizmás Kond
@bakegya: ...ez a saját hasznod, de mi ebben a közösségi jó ?
Darthon1
Mi bajotok a Kefebajszú Fideszes Szűz Máriával? Ma már a másság nem szégyen!
leszúrt rittberger
Akkora csupa szív keresztyén, hogy a felesége véletlenül pont nyert egy dohányboltot.

Inkább azt adnátok vissza egy kisemmizett ex-trafikosnak.
A Tündik bündije
Szép fizimiskája van Máriának. Krumpliorr, harcsaszemöldök, hegyke bajusz, széthulló fürtök... úgy látom, egyenesen Hitlerről mintázták.
hetöndöe
Lehet,hogy eredetileg Jobbikos képviselő souvenírje volt,csak átöltöztették?:-)))
outsider
@Csizmás Kond: 1. Mi nem reklámozzuk magunkat a szent misén.
2. Ha ő sem tette volna, most mi sem rúgnánk le virtuálisan az ostoba senkiházi pocs fejét:)

...mert akkor lennénk vele azonosak (nem különbek tőle), ha némán tűrnénk, na adj isten, egyet is értenénk nemes keresztény cselekedetével.
sbl
A bulvárhírekkel ellentétben, itt egy önjelölt beállítottságú ember akciójáról van szó, amihez felhasználta a Fidesz nevét és az év legbensőségesebb ünnepét.

Persze nem lehet csodálkozni, amikor napjainkban minden lehetséges csatornán ömlik a nyakunkba a talmiság.

Elég csak a bulvárlapokba, vagy a kereskedelmi TV műsorába betekinteni.
Sajnos korjelenséggel állunk szemben.

Ami főleg undorító, hogy éppen - a hívek számára Szentestét betetőző éjféli misét - használta fel saját kampánycéljaira - teret nyitva ezzel az ilyen hírekre vevők még undorítóbb csámcsogásának!.
Brother Louie
@hetöndöe: többet rendelve olcsóbb volt. Egy raklap ide egy oda.

De lehet: kínai. Szijjártó hozta szatyorban mikor Keleten tárgyalt.
Csizmás Kond
@outsider: Én sem értek egyet a tettével de ha már ünnep a Karácsony akkor azt nem rontom el azzal, hogy gyűlölködjek valakivel.
Csizmás Kond
@A Tündik bündije: Azok csak fényjátékok...
A Tündik bündije
@Csizmás Kond: Hát... a fények játéka maximum a bajuszánál lehet, a többi amit felsoroltam, pont az, aminek látszik.
Egyébként meg megette már a fene, ha egy Mária-figurának egy kis fény-árnyék hatás miatt máris olyan feje van, mint a jóllakott Adolfnak anno...
outsider
@Csizmás Kond: A gyilkosoknak ne adjunk amnesztiát esetleg... ha pont a szeretet ünnepén ölnek?

Kérlek, ne álszenteskedj már ennyire.
Csizmás Kond
@A Tündik bündije: Van itt bajuszmentes is...amúgy nem is biztos, hogy Máriáról mintázták.
Anubis
Az igazi hívő átadott volna az egyháznak x ezer forint értékben tartós élelmiszert szétosztásra a rászorulók között. NÉV NÉLKÜL !!!
A FIDESZ-ben mindenki értelmi fogyatékos, és becstelen? Ez belépéskor alap feltétel? Nem tudnak annyira mélyre süllyedni, ahonnan még nem találnak még lefelé újabb utat. Az "igen tisztelt" képviselő úr miért nem az elmúlt 4 évben próbálta bizonyítani, hogy vannak emberi tulajdonságai? Mert az ilyen nem ember, csak élőlény, létforma. SZÉGYEN!
Csizmás Kond
@outsider: Álszent...nem amnesztiát kell adni hanem nem megölni...
Amúgy ha már ünnepről beszélünk akkor annak a tisztelet megadása sok-mindennel kifejezésre jut, pl. másképp öltözünk, nem dolgozunk a szokásos módon, más az étrendünk...és ezek betartása ugyanúgy nem álszentség mint az, hogy legalább két-napot kibírj gyűlölködés nélkül.
Dr. Felipe
Hát ennek valóban hitler feje van és hozzá az a csinos kis bajusz. Hát nagyon fain. Ha ez kell a katolikus híveknek ám legyen.
Még lehet hogy könnyezni is fog ez a "szűz mária". Ámen.
outsider
@Csizmás Kond: Ez legalább őszinte, egyenes "gyűlölködés" (amúgy ezt felháborodásnak hívják:), nem olyan kétszinű, alattomos, haszonleső, gerinctelen... mint ennek a pocsnak a cselekedete.

(Most én vagyok a Horváth úr?:)
Csizmás Kond
@outsider: Tőlem akár egy életen át is lehet...de szerintem mindennek jobb egy kis pihenőt hagyni.
outsider
@Csizmás Kond: Én vagyok a rossz, mert elítélem a rosszat? nemááá:)
miazavalami
@Csizmás Kond: Szia Cicus! Én nem gyűlölök senkit, csak felháborít ez az eset.
Neki kellett volna beolvasnod ezt a kis előadást. :-)
Csizmás Kond
@outsider: Nem azt mondtam rossz vagy...csak az indulataidat bíráltam.
Csizmás Kond
@miazavalami: ...van aki úgy sem értené...:)
miazavalami
@Csizmás Kond: dehogynem ! Vannak itt értelmesek is. nem gondolod. :-)
Csizmás Kond
@miazavalami: ...nem az itteniekre gondoltam, hanem a tolakodó polgármestörre...:)
Csizmás Kond
Na de mi a véleményetek a szobrocskáról ?
joopapa
@Csizmás Kond: Gusztustalan és primitív!!! Ezért tart itt a világ mert a kínaiak már minden sz..t eladnak nekünk , lásd hitler fejű Mária szobor!!! Ja meg még világit is!! Szörnyű!!!
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Ez a polgi alázta meg az ünnepet, sőt a vallást és a hívőket is. Igénytelen és értéktelen figurává silányította a karácsony egyik legjelentősebb alakját. Legalább itt és mi mondjuk meg neki, hogy mekkora bunkó!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...és ha már neki addig ért az esze nekünk nem lehet több ?
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 19:32 Remélem, hogy több van! Ezért utasítom el, ha elfogadnám, olyan lennék mint ő. A vallásból, és a hívő emberekből nem kellene gúnyt űzni, nem gondolod? Nem keresztényi :)

(Azért feladta a dilemmát sok egyszerű embernek, mert egy Szűz Máriát eldobni? de ezt megtartani? )
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Ebben a túlzsúfolt világban ma mindenre van vevő vagy elfogadó. A szobor amúgy nem így néz ki mint a képen, inkább rossz a felvétel.
A polgármester pedig az olcsó tettével nagyon messze nem jut.
outsider
@Csizmás Kond: Szerintem az egészséges mentalitás egy ilyen történetnél megköveteli az indulatot, ami mellesleg maximum leplezhető, de nem létezővé nem tehető. Ebben az esetben viszont hová lesz a már említett őszinteség, egyenesség, mert amiről beszélünk, az már hazugság lenne magunk és mások felé egyaránt:)
Csizmás Kond
@outsider: Az indulat és a vélemény nem ugyanaz. Véleménye mindenkinek lehet viszont indulatot csak abból válthat ki aki érintett az ügyben mert más részéről beavatkozás lenne.
Ahogy olvasom mindenki elfogadta az ajándékot, ezért én milyen jogon rovhatom meg azt aki elfogadta ?
outsider
@Csizmás Kond: Nem akarom cifrázni, szóval, hülyeséget írtál:)
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Nem érdekel, hogy hogy néz ki, a Szűz Máriát nem rakom kulcstartóra! Nem méltó.
A templom (Isten háza) és nem az élősködőké.
Vannak dolgok, amelyek nem férnek bele az én elveimbe, értékrendembe, ezeket elutasítom. Ez nem gyűlölködés, hanem tartás!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: A gyűlölködést kimondottan a ronda beszédre értettem, és arra aki úgy fejezte ki magát, ugyanis a keresztény értékrendbe az is beletartozik, hogy legalább nagy ünnepekkor nem beszéljünk alpárian...ez is egy tartásféle...
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 20:05 Ebben egyetértek Veled, bár én nem az ünnepre tekintettel nem beszélek alpárian, hanem mert nem beszélek alpárian... :)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Akkor nem is kellett volna magadra vedd :)
nemkati
Az egy dolog, hogy rengeteg ember imádja az ócska, gusztustalan giccset, ezek fogadják el boldogan az ilyen kegyeletsértő ajándékokat. De hogy a pap is lelkesen asszisztált az akcióhoz, az érdekes. Az ő gyomra nem forgott a kulcstartón fityegő lesilányított Máriától?
Yeromos
Szerintem az szűz Mária kulcstartó úgy néz ki mintha Chaplinről mintázták volna.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 20:14 Általában érteni szoktad a "dolgokat" :) Nem vettem magamra, nem rólam van szó! A fröccsöntött Máriáról! :(
A ronda szavakat én nem használom, jobban kedvelem a választékos kifejezésmódot, de tudom, hogy szép szavakkal is lehet sérteni, és durva szavakkal is lehet dicsérni. Kinek milyen a stílusa, de a lényeg mégis a tartalomban rejlik.
A hozzászólók többségével pedig egyetértek a tartalmat, vagyis a lényeget illetően.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Lehet figyelmetlenebb voltam...a fröccsöntött figura pedig nem Mária.
Az igaz, hogy ebben a kivitelben rengeteg Máriaként eladott mittudommik gazdát cserélnek viszont mint keresztény ember úgy vélem a vallási kultikus dolgokat nem tömegkereskedésben szerzik be. Nekem is van olvasó, kereszt stb, sőt olyan is amit jeles eseményekkor kaptam viszont annak értéke csak nekem érték.
Soknál láttam a visszapillantón olvasót lógni vagy képet esetleg szobrot azok is mind bóvlik és helytelen dolgok de egyik sem jelenti valamely személy megalázását.
A kulcstartó is egy hasonló marhaság, elég az ha a kulcsok feszítik a zsebet minek arra még külön fityegő ?
kkalman
Nem tudom, mennyire vallásos az a politikus, pártszíntől függetlenül, aki a kereszténység egyik legnagyobb ünnepét alázza meg a bóvli Máriával? Jézus a kufárokat hajtotta ki a templomból egy ostorral. Most az ilyen Pócs féléket, lehet, úgy rugdosná ki, nem érdemtelenül.
Az, hogy a politika beszivárgott, mit beszivárgott, elöntötte a templomokat, a szertartásokat, számomra hiteltelenné teszi a vallást. Nem a hitet, a vallást, pontosabban a vallás gyakorlását az Isten házában. Ezt nagyban segítik azok a papok, akik ehhez asszisztálnak, beengedik a politikusokat a misére, politizálni, giccset osztogatni, kampánycéllal. Vagy, mint fentebb már említésre került, pártnak a körlevelét olvassák fel a misén a szentbeszéd mellett, esetleg helyett.
Régóta csak turistaként megyek be a templomokba, és szinte biztos, hogy a továbbiakban sem fogok egyet sem más céllal felkeresni.
dömdödöm
Az orra alatt az a fekete elég gyanús vagy eredetileg nem volt rajta _?
bukfenc
még jó, hogy nem annak a Pöcs pocsék-pocsnak a feje virít ott!

A pap (kurvapap) (eladta azt amit úgy hívnak isten háza!) Ennyi erővel a seggét is oda tarthatta volna a pöcsnyi-pocsnak...(ki tudja? hátha használják egymást rendesen)

Ha, egy ilyen senkiházi kis helyi helytartó ezt eltudja érni akkor mi lehet püspöki v, bíborosi szinten??
Elképzelhető: a csúti törpe már a Bazilikára alkuszik??
Az Esztergomi székesegyház tulajdonképpen a felcsúti vármegyéhez tartozik?
Ma már minden lehetséges4 - mert a fidess jól teljesít!
szaboria1
Fel kell hívni Erdő figyelmét és egy egyházi körlevélel tegye helyére a templomok rendjét.
bretagne
Adhatott volna Orbán-kulcstartót is, hiszen van belőle bőven! Undorító ez az egész történet!
a Pepita
Elég egyértelmű, hogy ez a Pocs nem olvasta a Bibliát, (talán a Talmudot, de amilyen primitív nyilatkozatai vannak azt is kétlem,) de a katolikus plébánostól azért elvárható lenne, hogy ismerje a Tízparancsolatot:
"Ne készíts magadnak szobrot, sem semmiféle képmást!"
dr. prédikátor
Bárki bármit mond ez a valami úgy gusztustalan ahogy van!!Mellesleg teljesen Hitler képére hajaz!!! Ennek a pöcs jánosnak legalább ezt látni kellett volna!!!
qxy
Kedves Pócs Janika!
Láttam , EGYES !
Be írtam az ellenörződbe.
Beszélni akarok a szüleiddel . Küld be őket.
Egy felnőttnek, főleg egy vezetőnek, nem lehet ennyi esze. ez egy gyökér! ! ! ! ( hát de ahogy nézem a többit sem rabolnák el a gerillák az eszük miatt.)
qxy
Lehet hogy valami " Fidesz közeli" a fröccsöntő vagy egyenesen az. ! Lehet is . Az esze meg van hozzá. Még látni is lehet.
Nil
@JAJMÁR: Ez nem Szűz Mária- hanem Hitler női ruhában - nyugodtan eldobható
szepwilly
nekem meg hanynom kell "a kulcstartotol" meg azoktol is akik elfogadtak,es azoktol is akik osztogattak!Ez a mai MAGYAR szinvonal tisztelet a kivetelnek!
szaboria1
@nyanya001: Fényévekre van a Máriapócsi Szűzmáriához.
nemsemmi
A katolikus egyház és Orbánék már régen egymásra találtak.
Orbánék az egyháztörvénnyel biztosították a katolikusoknak a nagyobb támogatást, az egyház pedig úgy hálálja meg ahogy tudja.
Már a korábbi választásokon is a papok a szentmisék alkalmával útmutatást adtak a híveknek, hogy mi a jó választás.
Most ha kell Orbánt felmagyasztalják a szentek sorába csak hogy hatalmon maradhasson.

Hiteltelen számomra Orbán is és ezek a mai katolikus egyházi vezetők is.
bukfenc
@bukfenc: Teljesen jó látod!

Én, - hiszem, - van Isten! - de nem hiszek az egyházakban.
Minden egyház egyfajta PÁRT!
Burkoltan ócsárolják egymást!
Amikor az állam és az egyház egymásra talál, ( fidess-katolikus) akkor, szinte "mindent visznek"
A kat. egyház ugyanúgy mossa az emberek agyát, mint a fidess!
Nem véletlen, hogy orbánc ennyire barátkozik velük...
nyanya001
T. Pócs János !
A templomokban karácsonykor ( és máskor sem !!! ) nem kampányolni kell hanem :
www.rtv.rs/hu/vajdas%C3%A1g/csantav%C3%A9ri-kar%C3%A1csonyi-mise_448475.html erről beszélni !!!
human
A kulcstartót szerencsére csak összefirkálták. Bár nem tartom korrektnek, hogy pont ez a kép került a cikkhez, de a lényeg hogy templomban bármikor kampányolni Istennek biztos nem tetsző dolog.
nezelodo
Nem kell csodálkozni, ha már búcsúcédulákat is árul a kormány az adócsalóknak, valamilyen Nemzethy Alapba való befizetésért...
aha
Még mindég jobb, mint ha hamis videót készitett volna.--maszop módra---előttem az egésznek a hirértéke egy nevetséges ...idétlenkedő , kákán csomót kereső..és végül egy szánalmas baromkodás . ennél csak annak lett volna nagyobb hirértéke ha azt kapta volna fel a média: a képviselő úr jobb lábával mindég nagyobbat lépett és ezzel a ballal nagyot lépőkben megbotránkozást váltott ki.
aha
@nemsemmi: Németh sándor ,és a HIT gyülekezet az ATV-n milyen "utasitásokat" miféle agymosást tart vasárnaponként???...megint a kettős mérce...ergo: a baloldal fröcsöghet...uszithat gázrezsóra ültethet...de az egyház fogja be a száját??,...na persze, majd mindjár. kéretik tudomásul venni a Vatikáni szerződést..mint zsinórmértéket.
Mobil123
@Nil: Hát nekem is annak látszik! :-)
outsider
@aha: @aha: "Még mindég jobb," Itt már gondoltam, hogy egy érdekes kommentet olvashatok:)

... de sajnos kicsit zavarosra sikerült a folytatás, ezért nem jöttek át elég jól a poénok:)

@aha: ma, 00:10 Ez is kettős mérce, csak pepitában. Vagy szerinted az a jó ha mindkét oldalról egyenlő arányban mossák a magyarok agyát? Vagy mi a francot akartál közölni?

Ui.: "térdre, csuhások", mert közeledik a szélkakas:)
aha
@outsider: semmi gond, végül is te : pályán kivül-egyházon kivül-és lassan magadon kivül leszel. sokan irogatnak egyházellenes kommenteket, és persze ezek ...jaj-de felhábrodnak, ha valaki zsidózik. pedig jelen esetben is jókora zsinagóga illat van...ugy lazán a sorok mögött. (nem érted igaz?...semmi gond...vedd poénnak)
outsider
@aha: "semmi gond, végül is te : pályán kivül-egyházon kivül-és lassan magadon kivül leszel."

Ezt valóban nem értem, de szerintem nem is ez volt a lényeg:)

Tévedsz, itt sokan egyház párti kommenteket írnak, A problémájuk az egyházzal visszaélő papokkal, politikusokkal van.

A zsidók nem igazán érdekelnek pl itt, ezen a fórumon nem tényezők. A cionizmust viszont aggasztónak találom:)

Egyébként van elképzelésem arról, hogy kik lehetnek itt zsidók, mert páran olyan vadliberális szemléletűek, amit mással nem tudok magyarázni. Most pont nem láttam ennél a cikknél egyiket sem. Szerintem csal a szimatod:)
POBOTHNK
Fröccsöntött radioaktív transzvesztita hitler.
jancsik68
A fröccsöntött mária. épp olyan gicss,mint aki un ajándékozta.Kifejezi,hogy ilyen primitiv bovliért egy-némely primitiv felfogásu embert meg lehet vásárolni.Az emberek egy része eddig sülyedt,mint a primitiv afrikai törzsek része,vagy anno az indiánok.1-2 szar csillogó gyöngy utánzatért eladják még népüket is,törzsüket,hazájukat.Ilyen a büszke magyar???
bukfenc
@miazavalami: Igazad van, bond mindenkit kóstolgat!
bukfenc
@Csizmás Kond: közvélemény-kutatás a századvégtől?
Jól fizetnek?? :))
nezelodo
Már ideje lenne, hogy Jézus megint korbáccsal hajtsa ki ezeket a kufárokat a templomokból!
bukfenc
@miazavalami: Stílusa emlékeztet egy "jarek" nevű troll-ra.
Na ő volt ilyen fidess fan...
Néha elcsodálkozom, hogy a számomra "komoly" kommentelők milyen könnyen ugranak átlátszó provokációira..
Ez a bond vagy maszatol, vagy terel, de mindig valakit "ugraszt"..
Bármilyen téma van, a ő sablonja nem változik!
miazavalami
@bukfenc: nehéz a megszokottól eltérni. Neki ez a megszokott.:-) Attól hogy fideszes még lehet rendes ember. Gondolom én. Amúgy pedig szeretem a szócsatát. Főleg ha enyém az utolsó szó.:-)
lajospapa
Ez a kulcstartó csodás egy ötlet! A kiagyalójára tényleg ráférne egy kis hitoktatás. Talán a plébános urakra is.
Letenye Média
Kedves Hozzászólók. Kiderült, hogy a hír kamu. A helyetekben is szégyelljük magunkat! (Bár utáljuk a megalomániás, stadionépítős Orbánt.)
Csizmás Kond
@bukfenc: ...miért érdekel a fizetésem ?...adóellenőr vagy ?
POBOTHNK
@Letenye Média: És aki azt írta: "Én is kaptam ilyen kulcstartót. Ünnepelni mentem az éjféli misére, és örültem ennek az ajándéknak. Nem vagyok fideszes ezt ki kell hangsúlyoznom. Ám a Jászságban mindenki tudja, hogy Pócs János hívő keresztény. Szép gesztus volt ez tőle." - az hazudott minden hullámhosszon?
Letenye Média
@POBOTHNK: Minden csoda 3 napig tart. Ez is.
Letenye Média
@leszúrt rittberger: Hogy összefirkálták az eredeti Mária szobrot és azt küldték be.
leszúrt rittberger
@Letenye Média: De hol derült ki, azt mond már meg :D Az, hogy te személy szerint mit gondolsz, hogy szerinted összefirkálták (szerintem amúgy festési hiba, ezeket géppel festik, na bumm, pont egy ilyet fogott ki aki lefotózta), az mondjuk annyira nem érdekel, a tények szoktak érdekelni.
leszúrt rittberger
@Letenye Média: Egyébként ha össze is firkálták, attól még a hír nem kamu, nem ez volt a lényeg, hanem hogy eleve miért kell templomban kampányolnia egy képviselőnek... Hitler-bajusz nélkül is gáz lenne az egész úgy ahogy van.
bukfenc
@Csizmás Kond: Nemtom honnan veszed, hogy érdekelne...
Tőlem lehetsz. járadékos, rokkantnyugdíjas, kegydíjas, GYES-en lévő kismama, részmunkaidős széltoló,
Nagyon-nagyon nem érdekel!
Nem adóellenőr vagyok, hanem ítélet végrehajtató!!
(veled kezdem!) :))
bukfenc
@miazavalami: ajánlanám neki: a hosszú cicit, a szőrös virslit, :))
bukfenc
Bízom benned! :))

Bondról az jut az eszembe, mint amikor a légy azt mondja a sasnak: - szárnyaljunk!
Nil
valaki enne fel egy képet arról amiről írnak hogy eredetileg nem így nézett ki?
Valamiért csak ez az ocsmányság kering
miazavalami
@outsider: Hiányozni fogsz.
Meggondolhatnád. Egyet aludj rá.:-)
jancsik68
Mária,Jézus anyja is zsidó,s Jézus is az,Igaz,ti ilyenekről mit sem tudtokEhhez mit szoltok mélykeresztények!!
keresztapa
Szerencsétlenek emlékképe ne a fröccsöntésen lihegjenek, hanem Márián! Mert az van megjelenítve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.