A szocialista párt közleménye szerint a “Hír Tv is elismerte, hogy a felvétel hangsávjába belenyúlva manipulálta a hangfelvételt”, és véleményük szerint az is elgondolkodtató, hogy az ügy miért csak 24 órával a rendezvény után pattant ki. “Ezúton emlékeztetjük a Fideszt, hogy a magyar politikában eddig dokumentálhatóan csupán egyetlen politikus emlegetett akasztást, illetve kötelet: Kövér László”, aki jelenleg a Fidesz Országos Választmányának elnöke és az Országgyűlés elnöke – írták.

Forrás: gepnarancs.hu
Feltöltő: gibgab
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

151 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Hellcat
Már megint a csúnya jobboldali rágalmazás...a kötelezés az a Kövér "érdeme" ...csak próbálják rákenni a szart az ellenzékre ahogy mindig is tették.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Csizmás Kond
"A cáfolhatatlan tény az, hogy Mesterházy Attila a tömegből érkező bekiabálások közül a börtön szót hallotta,"
Mitől lenne cáfolhatatlan ? és nem is arról van szó hogy mit hallott hanem arról, hogy mit kiáltottak be.
Hellcat
Már megint a csúnya jobboldali rágalmazás...a kötelezés az a Kövér "érdeme" ...csak próbálják rákenni a szart az ellenzékre ahogy mindig is tették.
verőce21
Ez már rajta marad Meseházin, mint a "kabátlopási ügy".
JAJMÁR
Ez már rajta maradt Kövéren, és le sem tudja mosni, hiába kenik :)
JAJMÁR
Kenegetik ezt, ráadásul manipulált, -mi nem- mert a tartalommal nem tudnak mit kezdeni. Az igazsággal nehéz :)
troppauerhumer
@Csizmás Kond:
Nosza akkor itt a lehetőség,bizonyits!...nem melléduma mint a kötelesbeszédnél!
szaboria1
@Csizmás Kond: Kérdezlek ha te neked bekiabálnának bármit is téged kellene felelősségre vonni azért mert bekiabáltak?
szaboria1
@verőce21: Akkor te is "kabátlopós" vagy ezek szerint. Mikor gondolkodsz el már ésszerűen ha más bekiabálása miatt téged vonnának felelősségre.
coyote3
Én nem hiszem, hogy a végtelenül objektív és elfogulatlan Hír tv ilyet tenne...
verőce21
@szaboria1: (06:59) Nem az a baj, hogy bekiabáltak, hanem az, hogy helyeselte, sőt egyetértett vele, mi több, megerősítette! :)
gomez
egyik kutya másik eb! Ezt kell hallgatnunk sajnos április 6-ig, utána meg már bele sem merek gondolni mi lesz! Annyira primitívek nálunk a politikusok hogy szégyellni kell őket és nem rájuk bízni egy ország vezetését! A hatalom megkaparintásáért már semmiféle baromságtól nem fognak visszariadni! Persze ezzel a birkanép is belépett a mocskolódók közé attól függően hogy milyen párttal szimpatizál! Sajnos egyesek ezt halál komolyan is veszik!!!Bármi is törtéjen úgyis mi szívjuk meg, akkor meg miért nem tartunk össze!
szaboria1
@verőce21: Kérdésem vetted e a fáradságot és végig nézted az egyórás beszédét? Mert még én is csak kb a negyednél tartottam amikor más miatt abba hagytam.
Te is inkább a hamis Hír Tv-nek hiszel?
Saját tapasztalatomból tudom amikor hosszan beszéltem a vizsgáztatásnál a háttérből érkező beszólást meg kellett ismételtetnem mert nem érthető tisztán a zsibajtól.
adrenalink
@szaboria1: Ha Mesterházy nem reagál a bekiabálásokra /közte lehetett "köteles" is/ nem lett volna semmi gond. Még nagyon zöldfülü, maradjon csak párttitkár!
verőce21
@szaboria1: (07:58) A beszédnek csak azt a részét láttam, nem tudom melyik csatornán - de nem a Hír TV-n, mert nemigen nézem -, szóval csak azt a részét láttam, hallottam, ami a bekiabálásos részt adta.

(Ha vizsgáztattál miért Te beszéltél?) :)
szaboria1
@verőce21: Régen a teszt vizsga bevezetése idején KRESZ-nél el kellett mondani hogyan kell kitölteni a 100 pontos teszt lapot akkor is voltak pl. Volán, Tefu, Taxi cégek gk vezetői akiknek újból kellett vizsgázni. Ott is tudtak bekiabálni.
szaboria1
@adrenalink: @verőce21: Mivel a Hír Tv elismerte a manipulálást a hangfelvételnél innen kezdve kár ezen vitatkozni.
Szomorú, hogy egymást ilyen módon akarják lejáratni.
JAJMÁR
Tapasztalatból tudom, hogy az előadó a helyeslő morajlást érzékeli elsősorban (azt csak elképzelni tudom, milyen lehet 13e ember gyűrűjében) de mivel Mesterházi többször elmondta, hogy ő mit hallott és mit helyesel, nincs min vitatkozni.
Időpocsékolás ezen lovagolni. Nyilván az ellenzéknek ez a jó, nem pedig a beszéd tartalmát cáfolni, mert azt nem tudják.
magyarbakancs
A muskulus gluteusba vezetnék a Hírtévéseknek 50 ezer voltot.
verőce21
@JAJMÁR: (09:57) De ha nem érti az előadó a bekiabálást ne helyeseljen!
Nagyon is kell ezen lovagolni, hiszen Meseházi jó híréről van szó! :)
JAJMÁR
@verőce21: 10:15 A közelében ülők simán mondhatták azt, hogy börtön, amit értett. Nem kell ezen lovagolni, Bárki felvélt készíthetett volna a Fidesz gyűlésekről a tömegben, ott is voltak biztos érdekes kiabálások. A két beszédet érdemes lenne összehasonlítani, annak volna értelme. Ez a "sértődés" kicsinyesség és terelés.
verőce21
@JAJMÁR: (10:20) Gondolod, hogy megsértődött Meseházi? - ha igen, jó lesz egy alapszervi párttitkárnak legfeljebb. :)
JAJMÁR
@verőce21: 10:23 Miért sértődött volna meg? Esze ágába sincs!

A kedvenceid sértődtek meg, és azzal a vízióval fekszenek és kelnek, hogy beáztatták nekik a "kötelet" :))) Mer' a fagyi visszanyalt, és mindenki magából indul ki :)
Vizual
Valahogy ha valami meghamisításáról van szó, rögtön felmerül a Hír TV. stábja és a körülötte lévő csapat. És azt tudjuk, hogy a videóik minimum kétesek. Hiteltelen senkiháziak. Pont olyanok mint Verőce. A tények számára sem léteznek.
verőce21
@JAJMÁR: (10:27) Ej, megértem én, hogy véded ezt a fiatal gyereket. Nagyon is kell ezen lovagolni, hiszen Meseházi jó híréről van szó! Meglehet, hogy tovább is akar még tanulni. :)

(Mert a tények azt mutatják, hogy tisztán hallatszott kétszer is a "kötelet", amit ezen a blogon is lehet nagyon sokszor olvasni.) @Vizual: Neked is szólt!
F_Viktor
@verőce21: Mit nevezel ténynek?
Most néztem meg a hír tv Magyarország élőben műsorában ezt a kötelesnek nevezett részt:
mno.hu/magyarorszageloben/kotelet-1207664

Mesterházy mondandójának ezen részében több bekiabálás hallható, de nem érthető. A hangerő és az érthetetlenség alapján ez a valódi felvétel. Ezután nincs háttérzaj, hanem jön egy kötelet bekiabálás, ami tisztán, hangosan hallható. Ez a manipulált rész.

A technikai háttérhez annyit, hogy a felvételek több mikrofonnal, mikrofononként egy-egy hangsávra felvételezve készülnek. Ezeket keverik, szűrik, hogy a kívánalmaknak megfeleljenek, itt pl. Mesterházy beszédje hallatsszon.
A Hír TV annyit tett, hogy azt a hangsávot amin a kötelet bekiabálás hallható, azt megszűrte és a hangerő feltolásával érthetővé tette (egy hátsó mikrofon esetén még az is előfordulhat, hogy a bekiabáló 70-80 méterre volt Mesterházytól, akinek esélye sem volt őt hallani), de még az is megtörténhet, hogy utólag vágták bele.

Az igazság eldöntéséhez jó lenne olyan felvételen meghallgatni ezt a részt ami nem ment át sem a Hír TV, sem a közszolgálati TV kezén.
Vizual
@F_Viktor: Bármit is mondhatsz, hiába ismeri el a HÍr tv. hogy manipulálta a felvételt, egyeseknek a tények csak akkor tények ha az egyezik a gyűlöletükkel.
Én szívesen olvasom azt a valahol fent lévő cikket arról, hogy egy rosszul üzemelő vezetőt valahová kivizsgálásra, el lehet e küldeni. Nekem ez a tény.
Dr. Felipe
A köteles beszéd már ráégett lőrés szemű csapajev elvtársra. FideSSes elvtársak, azt már nem tudják másra áthárítani.
F_Viktor
@Vizual: Egészségügyi kivizsgálásra??
El kell zavarni, s alkalmas vezetőt kell választani helyette.
Csizmás Kond
@troppauerhumer: ott a videó mi kell ennél több ?
tavaszi
...micsoda választási probléma...rágódik az ország: "kötelet" vagy "börtönt"...hozzáteszem program sehol...?? nem mindegy mit mondott ?? mindenki hallotta csak a komcsi fül volt eldugiulva ...de sebaj...beszéljünk róla !!

nincs is itt semmi gond ..én állitom,ha 60 egynéhány nappal a választás elött ezen megy a diskurzus...és hát azon : orbán menni fog::. ...ennyi a program. mindegy elleszünk itt egymással komentesek mint a klubban..
JAJMÁR
@Csizmás Kond: a videó nem bizonyíték, mert manipulált. Egyébként pedig ez direkt 'felfújt' dolog, mert a tények igazságát nem tudják cáfolni. jellemző módszer sajnos a jobb oldalra.
JAJMÁR
"Az igazság pedig az, hogy ezek az urak rendszerint a legnagyobb hipokriták [!] és ha semmi egyebet, de az ő hibájukat fel lehet róni ennek a kornak, melynek egy régi anekdota a legjobb jellemzője:

A cigány lopott a vásáron, s üldözőbe vették.

– Fogjátok meg – kiáltják az üldöző atyafiak.

– Fogjátok meg – kiáltja leghangosabban a cigány…

…Felesleges a mesét tovább mondani. Sok cigány van a mi moralistáink között!"

Innen az idézet :) :propeller.hu/szorakozas/2862790-ahogy-ady-irta
silber13
@verőce21: 22:15-re : A felvétel (ek) manipulálása pedig eztán a Hír TV saját privilégiuma!
Csizmás Kond
@szaboria1: Ha válaszolnék rá vagy kifejezném hogy hallottam és értettem akkor igen...ez nagyon nagy baki volt az amúgy is senkiházi részéről.
Vizual
@Csizmás Kond: Te szerencsétlen ! Ezt a videót hamisították meg. Ennyi...
Csizmás Kond
@JAJMÁR: "a videó nem bizonyíték, mert manipulált"
Ezt olyan magabiztosan állítod, mintha te manipuláltad volna...
...ha beszélgetni akarsz ne hazudj, ha hazudni akarsz én kimaradok...
JAJMÁR
@Csizmás Kond: a Hír TV elismerte, hogy manipulált, ha hazudtam, akkor ők hazudtak.
Megtalálod erről a cikket, itt a Propin.

(Nem jellemző rám a hazudozás :) de soha nem mondanám, hogy soha!)
silber13
@Csizmás Kond: 17.24-re : Az utolsó mondatod 2.része a legbölcsebb gondolat részedről, te nagy terelgető!
Csizmás Kond
@Vizual: ...te szerencsés vagy...mert nincs amivel gondolkodj.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Általában minden nap egyszer meghallgatom a hír tv híreit is, mostanig nem szóltak az elismerésről...tehát más a cikk és más azt amit tőlük hallasz...megéri ez neked ?
Csizmás Kond
@silber13: Egyet soha ne feledj, ÉN SOHA NEM HAZUDOK !
.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: Ezt, hogy érted "megéri ez neked?"
Én nem nézem a Hír Tv-t, de ha az ember hagyatkozik egy megjelent hírre, az nem hazudik. DE eszemben sincs neked magyarázkodni. Csak a tisztánlátás végett írtam le, hogy tudd!
silber13
@Csizmás Kond: Mondtam én olyat, hogy sumákolsz? Azt hiszem, nem!
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...már csak úgy, hogy egymásnak ne mondjunk olyant amit esetleg a másik jobban tud...
amúgy azok a hírek mitől olyan hitelesek, hogy a fejedet tennéd rá ?
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 17:58 Nem az ártatlanságot kell bizonyítani, hanem a bűnösséget. Ugyan, csak nem tennéd rá a fejedet, egy ilyen mellékes semmiségre? Nincs jelentősége, a Mesterházi azt állítja, hogy nem hallotta, és én sem hallottam.

Nem néztem az elejétől a Mesterházi beszédét, de ezt a részt már láttam. Csomó helyen leírtam már, hogy mit mondott Mesterházi. Ugyanis az a lényeg.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: A lényeg az, hogy Mesterházi elfogadott egy bekiabált ajánlatot...hogy mit ?...hát azt szerintem könnyen lehet bizonyítani, mert nem csak egy felvétel készült az eseményről.
A másik érdekessége a dolognak hogy a nagy összeölekezők közül senki sem fogja pártját sem Bajnai sem Ferenc...vajon miért ?
...na ez a lényeg
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 18:08 Neked ez a lényeg, meg azoknak, akik nagyítóval keresik, hogy mibe lehet belekötni és azt kiabálják ezerrel. (Nagyon gyengén hallani azt a szót, én nem is tudom kivenni, na de odaírják, ugye)
Olvasd el a 16:54-es hozzászólásomat. Ritkán van annak igaza, aki a leghangosabban kiabál.
Meggyőzni nyilván nem tudlak, azt hiszel, amit akarsz :)
Csizmás Kond
@JAJMÁR: Nem én kötöttem bele...és nem is én voltam az első hozzászóló...
Vizual
@Csizmás Kond: Látod Te nagyívű. Mindkét emlegetett nyilatkozott, persze nem az ECHÓ tv.-n. és igazán, ha valaki elmeállapotát emlegetjük, talán kezd az értelmezésnél. Ha már átmentél a hatodik pótvizsgán az olvasás tantárgyból.
Mert ugye a HÍR tv. bejátszik, egyedüliként egy videót, amiről a Hír tv elismeri, hogy ők mahinálták, mint a bajai videót is,. Erre Kond nagyívű megcáfolja a HÍR tv.-t a sok sok újságot. Szerencsétlen. Még egy fideszes sem ilyen lüke. Te jobbikos vagy. Éppen most mondta ki a bíróság, hogy a náci jelző jogos.
Csak megjegyzem, hogy a HÍR tv. kocsijába is ők tettek valamilyen kábító anyagot. Aztán ráfogták valakire.
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 18:20 Nem állítottam semmi ilyet...nem mintha számítana :)
Csizmás Kond
@Vizual: ..hogy ki a lüke...olvasd el miket össze nem hordtál egy kötéllel kampányoló miatt...sajnállak.
Csizmás Kond
@JAJMÁR: ...most akkor ki és mit keres nagyítóval ?
JAJMÁR
@Csizmás Kond: 18:26 a nagyítót átvitt értelemben értsd!

Nagyon jó beszédet mondott a Mesterházi, egy konkrét, megvalósítható programot ! Igen, az elszámoltatásról is beszélt, de hát ezt el is várja a szavazótábor. Ráadásul odament 13e ember közé, a gyűrűbe, és próbált nem "előadni", hanem kicsit kötetlenül beszélni. Szerintem nagyon jól csinálta. Ebbe nem tudtak belekötni, ezért keresgélték, hogy mibe lehetne, és találták ezt a szót, amit bekiabáltak.
Ezt amúgy mindenki érti, és aki még mindig nem, az már úgy is marad :)))))))))
nezelodo
Nocsak, most már van akinek két nap elmúltával már mindegy hogy mit mondott a kicsoda! Hogy megenyhült a kolléga,gondolom azért, mert megint hírgyártáson kapták ezeket az igaz keresztényeket. Nagyon be vannak tojva a hírhamisítók, a tavaszi esetleges fordulattól. Elég dedós a viselkedésük, nem is értem miért kell utánozni nekik a vezért.
Vizual
@Csizmás Kond: Nehéz megértened az egyszerűt? Jelenleg úgy áll a dolog, hogy a Hír tv hamisított és azt el is ismerte. Innen te csápolhatsz, szerencsétlen.
A lényeg, hogy a Hír tv beismerése után nem kampányolt kötéllel. Mások nem is adtak be ilyen videót, pedig sok média volt a helyszínen. Azt már sokan és többször leírták, hogy Kövér volt az aki kötéllel kampányolt. Mond Te is pálinkát főzöl ?
verőce21
@Vizual: (18:50) Tudod most nagy szerencséd van! Mert nem kell még megnézni sem a Hír TV-t ennek a bekiabálásnak a tényéről és Meseházi helyesléséről, mert minden rádióhírekben adják!
Nem miniszterelnöknek való ez a Meseházi gyerek! Megbukott! :)
Csizmás Kond
@Vizual: ..ha megkérhetlek az otthon megszokott családi társalgó modorodat velem szemben lehetőleg hanyagold, az a szerencsétlen aki csak így, ezzel a kifejezéssel tudja felhívni magára a figyelmet.
A cikkel kapcsolatban pedig ne dumával győzködj, hanem ha van beismerő vallomás akkor linkeld be...mert az a lényeg nem az amit itt összehordasz. Az sem mentség hogy más is mondott kötelet, söt inkább az ugyanolyan buta vagy még olyanabb.
verőce21
@silber13: (16:58) Én nem láttam a Hír TV-ben, de minden rádióhírekben leadják. És minél jobban tagadják az MSZP-sek annál inkább igaz a "köteles" hír!

(Hallgasd meg egyszer, csak úgy hirtelen felindulásból akár, tisztán hallható!)
silber13
@verőce21: Na ez az! A tisztaság, ami gyanús!Eltűnik a háttérzaj, vagy elnyomják erősen. Nem boszorkányos valami a megoldás!
F_Viktor
@verőce21: Újra, mert nem válaszoltál:

Mit nevezel ténynek?

Most néztem meg a hír tv Magyarország élőben műsorában ezt a kötelesnek nevezett részt:
mno.hu/magyarorszageloben/kotelet-1207664

Mesterházy mondandójának ezen részében több bekiabálás hallható, de nem érthető. A hangerő és az érthetetlenség alapján ez a valódi felvétel. Ezután nincs háttérzaj, hanem jön egy kötelet bekiabálás, ami tisztán, hangosan hallható. Ez a manipulált rész.

A technikai háttérhez annyit, hogy a felvételek több mikrofonnal, mikrofononként egy-egy hangsávra felvételezve készülnek. Ezeket keverik, szűrik, hogy a kívánalmaknak megfeleljenek, itt pl. Mesterházy beszédje hallatsszon.
A Hír TV annyit tett, hogy azt a hangsávot amin a kötelet bekiabálás hallható, azt megszűrte és a hangerő feltolásával érthetővé tette (egy hátsó mikrofon esetén még az is előfordulhat, hogy a bekiabáló 70-80 méterre volt Mesterházytól, akinek esélye sem volt őt hallani), de még az is megtörténhet, hogy utólag vágták bele.

Az igazság eldöntéséhez jó lenne olyan felvételen meghallgatni ezt a részt ami nem ment át sem a Hír TV, sem a közszolgálati TV kezén.
verőce21
@F_Viktor: (21:07) Nem is értem az ostoba piszkálódásodat! Ha ellenbizonyítékot akarsz hozni, miért nem az eredeti videofelvételt linkelted be? Miért a Hír TV-jét? :)

Ne gyere ostobasággal, hogy ez az eleje ez meg a manipulált vége! Óvodás vagy? Ha majd tudsz mást hozni beszélhetünk! :) - addig is megbuktál! :)
F_Viktor
@verőce21: 1) Az eredeti, élőben közvetített ATV felvételen NINCS bekiabálás! Ezt megerősíti a közszolgálati TV is. Sőt, ez egy olyan verzió ahol még nincs megszűrve, torz az a bizonyos hangsáv:
ww.youtube.com/watch?v=PeQMxsNqbkM#t=103

2) Azért a Hír TV-t linkeltem, mert: nektek jobbereknek az a "bizonyíték", ezen rugóztok két napja.

3) Várom magyarázatodat, hogy a többi bekiabálás miért nem hangos, miért nem érthető, egyedül a "kötelek"?

4) Bukta a hazug, manipulatív, tényeket eltusoló, rágalmazó Hír TV-nél! :-))
Pisti271
Néztem a közvetítést az ATV-n.
Volt bekiabálás, de elveszett a háttérzajban.
Mesterházy reagált, rá de annál bővebben, mint amit idéznek, mondta,
hogy nem koncepciós perek lesznek, hanem jogállami eszközöket igért.
Mikor a hír megjelent, rákerestem, hogy visszanézzem, mert nem emlékeztem
a kiabálásra, csak a reakcióra. Mindenütt csak a Hír TV-s részlet volt elérhető.
Ezt játszotta be a királyi TV is. Elgondolkodtató, hogy egy ilyen eseményről,
mégiscsak egy miniszterelnök-jelölt beszéde, nincs önálló felvétele a közszolgálatinak.
Legalább négy közszolgálati csatorna van, de nem fért bele a műsoridőbe,
hogy a választók minimum negyedrészét érdeklő eseményt közvetítsenek?
Csak a bekiabálás a hír, az egyórás beszéd tartalma - többek között a
jogállami keretek közötti elszámoltatásról - nem?
Azóta megtaláltam az ATV híradóban is a részletet, igen ott is hallatszik a
"kötelet" szó, igaz nagyon kell figyelni, többször visszanézni, egyébként
észre sem lehet venni, mint ahogy az eredeti közvetítésben sem tűnt fel.
Az egész az őszödi beszéd tálalásához hasonló, sokan, sőt rengetegen
még most sem ismerik a teljes beszédet, csupán a maniulált, kiragadott
részletet, ami nagyjából pont az ellenkezőjét jelenti, mint a teljes szöveg.
F_Viktor
@Pisti271: Havonta jelennek meg adatok a pártok műsoridejéről a közszolgálati TV-ken.
A fityesz minden hónapban 8-10-szer többet szerepel, mint az ellenzék.

Közpénzből fityeszes TV-ket, fityesz-hű műsorvezetőkkel, fityeszes szerkesztőkkel tart fent a fityesz.
Vizual
@verőce21: Hát igen ! Döntő érv a RÁDIÓ bejátszás. Csak közben meghallgattam az egyik bekiabálót, szakemberek elemezték a HÍR TV. egyedüli videóját, a HÍR tv. elismerte, hogy belenyúlt a felvételbe. Igaz a hangot manipulálta. Képre nem is volt szükség. Innen nem tudom, de épeszű ember feladja, és azt mondja: "Igazatok van". Mert a felvételt ketté venni az maga is hamisítás, a tények meghamisítása. Viszont nem értem a veled ellenkezőket. Miért gondolják, hogy Téged és a hozzád hasonlókat meg lehet győzni. Inkább levágod Te is a kezed, hogy belásd, palira vettek.
De van valahol egy vidi, ott éppen Orbán seggit nyalják az "egri asszonyok" nercbundában, és azt éneklik akinek nem tetszik "Viktor annak kést a hasába "
verőce21
Be kell idézni emberek az eredeti felvételt! - addig a "köteles" a hiteles! :)

Egyébként nem furcsa, hogy az "összeborulás" többi vezetője nem áll ki Meseházi hazugsága mellett? @Vizual: @F_Viktor:
Vizual
@verőce21: Milyen eredeti felvételt. Az ATV eredeti közvetítését többször is bejátszották, meghallgatták. A HÍr tv. elismerte, hogy megpiszkálta a hangsávot, Mi kell még neked, hogy elhidd, ha mást nem is csak a HÍR tv. beismerését.
Anyám ! Ennyi hülyét.
verőce21
@Vizual: (13:14) Ne kerüld ki azt a kérdést, "...hogy az "összeborulás" többi vezetője nem áll ki Meseházi hazugsága mellett?" - mert ez a lényeg!

(Hogy megtisztították a háttérzajtól a hangsávot, nem arra bizonyíték, hogy nem hangzott el, ami elhangzott!) :)
verőce21
@Vizual: (13:14) Itt van az egyik blogoló "tudósítása" az eredeti beszédről! Mi kell még neked, hogy elhidd a tartalmát? (Most írjam, hogy ennyi hülyét?)

"...Azóta megtaláltam az ATV híradóban is a részletet, igen ott is hallatszik a
"kötelet" szó, igaz nagyon kell figyelni, többször visszanézni, egyébként
észre sem lehet venni, mint ahogy az eredeti közvetítésben sem tűnt fel."
Vizual
@verőce21 ! Én személyesen hallottam Gyurcsány, Bajnai, Molnár és még sok politikus egybehangzó véleményét, igaz az ATV-n, mert máshol nem kérdezik őket, és nem politikusoktól is, csak ugye a köztévé már azt is megszabja, hogy melyik demokrata politikus szólalhat meg.
Nem tudom mit csináltak a hangsávval, de az tény, hogy van egy szó ami kimagaslóan hangos és érthető. Ha meglenne az eredeti a hamisítást más is megállapíthatná, hitelesen. DE a beismerés magért beszél.
Dehogynem mondogatják, hogy Mesterházy, mert róla van szó, naponta hallgatom és olvasom Rogán, Kósa és a szóvivők gátlástalan hazugságait.
jancsik68
Ha valaki bűnös,retteg az igazságtól ,akkor azt hallja,amitől retteg,fél.Ha a HIR Tv-s kötelet hallott,nagyon be van szarva,mert tudják,hogy mindig hazudnak,mert ez jellemző rájuk.Igazi keresztények.Aki ott volt,a" börtönt "hallotta,s tudják,hogy ezek a keresztények milyen hazug disznók,isten nevében.
kiskutyauto
Éljen az orbáni kommunáci média! hajrá orbanisztán hajrá abszurdisztán
verőce21
@Vizual: (13:57) Ne gyerekeskedjél már, még egy viszonylag semleges blogoló is beírta (01:45), hogy a hangzavarból is ki lehetett venni a "kötelet..." , nincs ezen mit ragoznod tovább. :)

(- sajnos így végeztetett el Meseházi karrierje - és a Fidesznek nem is kellett tennie semmit, csak a karosszékből nézni a cirkuszt!) :)
Vizual
@verőce21: Nem csak a hitünk, de fülünk is más. Hogy hol és mi hangzott el, abból csak azt tudjuk biztosan, hogy a HÍR tv. belenyúlt a felvételbe, és ezt el is ismerte. Magyarán a bajai szindróma működik. Mesterházy nem fejezte be. De készüljetek mert a rémálmotok lesz. Ha nem magam megyek elzavarni.
karma1
@F_Viktor: @Vizual: @silber13: Sajnallak Benneteket, hat nem latjatok, hogy a szorszal fol van hasogatva mar minden iranyban? Ha egyszer Kond baratunk nem akarja megrteni az Istennek sem, hogy a hamisitast a HirTv csinalta, BEISMERTE, akkor a budos eletben nem fogja a kedvetekert megerteni!

Forduljatok meg a zsakutcaban, nem fog a rendor megbuntetni ezert, es a vercukrotok sem megy fel ennyi csokonyosseg lattan...-))))
dr. prédikátor
Miért próbáltok egy istentelen, hazátlan valakit meggyőzni??? Ők még a tényeknek se hisznek!!!Inkább töröltetik a hsz-t!!!
Csizmás Kond
Dumagépek, valamelyik belinkelhetné a hírtévés elismerést...
F_Viktor
@karma1: Már többször leírtam, hogy nem a trollokat akarom meggyőzni, hanem a bizonytalan szavazóknak mutatom meg a fityeszes valóságot, a hazugságra épített kommunikációjukat, a vitaképtelenségüket.
Az ilyen elvakult fityeszes aktivistákat beszéltetni kell, ezzel okozza legnagyobb kárt pártjának :-))
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...életembe nem olvastam ennyi marhaságot senkitől mint tőled...de csak írogass tovább...
Vizual
@Csizmás Kond: Látom nem olvasol. Ennek a cikknek acime is az, és nem cáfolta senki. Tudod miért ? Mert az első nap mindenki a bekiabálós Hír Tv. vidijét nézegette. Úgy 3647 hírportálon, az egyetlent. Látom nem csak csúsztatsz de nem hogy nem értelmezel semmit hanem süket is vagy, vak is, mert a vidire kiírták, hogy mit kiabálnak. Magyarán felcímkézték. Tehát elmondom az értetlenek kedvéért, Belenyúltak a hangba, felíratoztak valamit, elismerték. Mi a szar kell még neked ?
Csizmás Kond
@Vizual: Soha nem érdekelt ki mit néz vagy hallgat, de ha kedved tartja másold már be azt az izét és ne körbemagyarázzkodj...megvárom...
F_Viktor
@Csizmás Kond: Öröm veled társalogni, téged a legkönnyebb megcáfolni :-)

Megismétlem, a fityeszes M1 is véletlenül megmondta az igazságot, hogy az eredeti, élőben közvetített felvételen nincs bekiabálás:
www.youtube.com/watch?v=PeQMxsNqbkM#t=103
Fokozottan figyelj 1:30-nál!
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...te...azt állítod nem volt bekiabálás ?
F_Viktor
@Csizmás Kond: Én azt mondtam, hogy az ATV élő adásában nem hallatszott bekiabálás! Ez tény.

Ami még tény, hogy a Hír TV és az M1-en leadott Hír TV-s felvétel nem azonos. A Hír TV-n leadott részleten szűrt és hangosított háttérmikrofon hangsáv hallható, tehát biztosan belenyúltak.

Vagyis van egy élő felvétel, van két később leadott felvétel és ez a három egymással nem egyezik. Nem kell hozzá nagy ész eldönteni, hogy a három közül melyik a hiteles.
Csizmás Kond
@F_Viktor: Ennyi soká tartott a felkészülés és mégis ilyen silány ?
Te amit mondasz az mióta tény ?...a többi is ugyanilyen semmiség.
...és mond a banda többi tagja miért kussol ?
F_Viktor
@Csizmás Kond: Ez igen, ezt nevezem, ez aztán az objektív cáfolat! :-)))))

Ebből is látszik, hogy a gondolkodás csirája sem fedezhető fel nálatok ;-)
Yoda69
Itt is csalni probalt a fidesz, cskugy mint a bajai videoval.
Hazug silany csurhe
Csizmás Kond
@F_Viktor: ...ha nem válaszolsz hát nem ..na pá.
verőce21
@Vizual: (10:14) Tóbiás József, Meseházi frakcióbeli helyettese ezt mondta a Népszabadságnak: (de a Magyar Hírlap tegnapi számában is olvasható)

"Legyen egyértelmű, én magam ott voltam, tudom mi hangzott el: Mesterházy Attila nem a "köteles" bekiabálásra reagált" - remélem ekkora "adag” elég még neked is! :)
F_Viktor
@Csizmás Kond: Igazad van, a Köteles Laca beszéde után semmiség az egész, egy feljelentésnél többet nem is ér az egész :-)
Annyit még hozzátennék, hogy halálbüntetés visszaállítása a jobboldal nagy álma, ergo táptalajra talált Köteles Laca beszéde.
verőce21
@F_Viktor: Neked is szólt a fenti (13:24)-es bejegyzésem!
Vizual
@Csizmás Kond: Ha nem érdekel semmi, nem tájékozódsz, akkor mitől van véleményed. Az egyetlen videóról beszélek...
Vizual
@verőce21: Jól szórakozom rajtad. Ekkora mellé duma, meg megmagyarázás. Hát, méltó vagy a FIDESZI hazugságokhoz. Talán ha a fidesznyikek megszólalásait is igy értékelnéd, szóvivők, CÖF, Mészáros milliárdos gázszerelő és trs.
verőce21
@Vizual: (13:33) Hát még én milyen jól szórakozom a hazugságaidon! Élvezet lecsapkodni a magas labdáidat!
Olvasd el mégegyszer a (13:24)-es bejegyzésemet és okulj! :)
Csizmás Kond
@Vizual: milyen egyetlen videóról ? kicsi vagy te még ahhoz, hogy ilyen nagy dolgokat vitass...
F_Viktor
@verőce21: Tóbiás elmondta, hogy mi hangzott el? Ha ő kötelet hallott, akkor mi alapján mondja, hogy Mesterházy nem erre reagált? A felvételeken nem látni, hogy Mesterházyval megkonzultálták volna, hogy mire fog reagálni :-)

Örülök, hogy ezen rugóztok, már alig várom, hogy a bekiabálót plagizálással vádoljátok meg :-))
verőce21
@F_Viktor:(14:07) Kérdezd meg erről Tóbiást jó? :)
F_Viktor
@verőce21: Írod:
"Hát még én milyen jól szórakozom a hazugságaidon! Élvezet lecsapkodni a magas labdáidat!"

Akkor jól el tudsz szórakozni magadon :-)
Azokat a magas labdákat elv társaid adogatják neked, de a narancsködtől ne látod és tudathasadásos állapotod miatt nem is érted...
F_Viktor
@Csizmás Kond: Csakis értelmi képességednek megfelelően, csodát nem várok tőled.
verőce21
@F_Viktor: (14:12) - Azért sz@r lehet neked is ennyi fölösleges energiát pocsékolni a védhetetlenbe! :)
F_Viktor
@verőce21: Miért kérdezzem meg Tóbiást? Számomra érthető. Aki nem érti, azt beperlik, ahogyan már megtették a Magyar Nemzettel.
verőce21
@F_Viktor: (14:17) Néha igazat is mondatnál! (tévedésből) :)
Vizual
@Csizmás Kond: hehe Hallottál valamit. Jó fideszes szokás szerint. Szerinted hány videót néztél ?
Vizual
@F_Viktor: Ezek éppen olyan értelmetlenek, mint a fő idealistájuk az a Hoppál nevű igazmondó. Az sem igaz, hogy létezik.
Csizmás Kond
@Vizual:
hehe..tudsz mást mutatni ?vagy csak röhögsz mint bolond a farkának ?
F_Viktor
@verőce21: Hazug, mutyi kormány.
Igazságnak ennyi elég?
Csizmás Kond
@Vizual: hát igen...van ilyen...elnézést.
Vizual
@Csizmás Kond: Nincs gond. Ez a lendület.
verőce21
@F_Viktor: (14:27) Ez csak újabb hazugság! :)
(Ráadásul elég vastag!)
F_Viktor
@verőce21: Ok, kapsz konkrétumokat, hogy tudjál érvelni:
- Az egyéni, örökölhető nyugdíjszámlával mi a helyzet?
2011 februárjában az országgyűlés gazdasági bizottsága törvénymódosítást nyújtott be, hogy az állami biztosítási rendszerben is vezessék az egyéni nyugdíjszámlákat. Ennek végső határideje 2012 tavasza. Lassan eltelt 2 év, a kormány nem aktív a témában!

- Mutyi... Legyen egy újabb (nem merem leírni, hogy legújabb, mert ez már 4 napos cikk, s ugyebár ehhez hasonló mutyi majd minden napra jut egy), mondjuk az offshore gázmutyi:
index.hu/gazdasag/2014/01/28/garancsi_istvan_es_nagy_gyorgy_az_offshore_gazbizniszben/
verőce21
@F_Viktor: (16:47) A nyugdíjszámlákat egyénre számítva mindig is vezette a Nyugdíjfolyósító! (Sok esetben olyan diákkori nyári munkákat is nyilvántartanak, amiről az egyén meg is feledkezett volna a kérelemkor. Ezek ilyen előzetes biztosítotti jogviszony megállapításokkor derülnek ki) Aki mindig az állami rendszerben volt, semmi kétsége nem lehet a nyilvántartást illetően.
De úgy gondolom, a kérdésed inkább a Manyup-ból állami rendszerbe "visszatértekre" vonatkozik. Ezzel tényleg adós a kormány, de nem is olyan biztos! Igazából akkor tudná meg az egyén, ha kikérne a Nyufig-tól egy olyan előzetes szolgálati idő megállapítást, mint fentebb leírtam! Nem a mentségükre írom - nincsenek rászorulva az én védelmemre -, de elképzelhető, hogy nincsenek még készen az egész állománnyal azért nincs róla híradás! De nem is vállaltak rá határidőt, hiszen rengeteg nyugdíjba vonuló(menekülő) volt az elmúlt években és azért ott sem robotok dolgoznak.

A másik témában kár lenne pro- és kontra még bármit is nyilatkozni.
Remélem kielégít a válaszom, meg kell próbálni kikérni egy szolg.idő igazolást és megnyugtatóbb lesz számodra is. :)
JAJMÁR
A Bokros most beszél az atv.-én, érdekes... pl. nyugdíjak, államadósság, stb.
F_Viktor
@verőce21: Amiről te beszélsz, az már a 90-es évektől elérhető, sőt az Ügyfélkapun keresztül otthonról lekérdezhető!
Én a Kuszafog Gabcsi ígéretét kérem számon, amire törvény kötelezné a kormányt.
Selmeczi így fogalmazott 2011-ben:
"Selmeczi Gabriella arra hívta fel a figyelmet, hogy az egyéni nyilvántartás mellett létrejövő örökölhető egyéni számlarendszer..."

Majd így folytatja:
"Közölte: szeretnék az alkotmányban is rögzíteni a nyugdíjhoz való jogosultságokat és annak egyes pilléreit."

Ugyebár a fityeszes tákolmányban nem, hogy ez nem valósult meg, hanem már garanciát sem vállal a nyugdíjra:
XIX. cikk (4)
"Magyarország az időskori megélhetés biztosítását a társadalmi szolidaritáson alapuló egységes állami nyugdíjrendszer fenntartásával és önkéntesen létrehozott társadalmi intézmények működésének lehetővé tételével segíti elő. Törvény az állami nyugdíjra való jogosultság feltételeit a nők fokozott védelmének követelményére tekintettel is megállapíthatja."

A határidőt pedig tartalmazza a beadvány:
"... a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyelete (PSZÁF) az általa kezelt és nyilvántartott adatokat 2011. december 1-től legkésőbb 2012. március 31-ig adja át az egyéni számla alapját képező egyéni nyugdíjnyilvántartás kezeléséért felelős nyugdíjbiztosítási igazgatási szerv részére."

Offshore-os gázmutyi:
Nyilatkozhatsz bátran, a cikk hétfőn jelent meg, azóta kussolnak az elv társaid, csendben van a Hír TV, a közszolgálati médiák. Tudom, hogy egy köteles bekiabálást egyszerűbb megmanipulálni, de nem ártana ha a mutyit is felvállalnák a fityeszes szavazók.
Vizual
@verőce21: jaja. Csak azoknak akiktől egyben vették el a 3000 milliárd FT.-t azoknak nem lett számlája a pénz elvételének értékében. Csúsztatsz." A hír igaz, csak nem osztogatnak, hanem fosztogatnak..."
verőce21
@F_Viktor: (17:57) Az általad "gázmutyinak" nevezetthez nem tudok többet hozzátenni, mint az előbb! :)

Azokat az "igen fájlalt" közel 3000 milliárdos magánnyugdíjpénztárakat viszont meg kellett szüntetni több okból is, és még örülhetnek is a pénztártagok, hogy így történt! (De ez egy külön téma, majd ott lesz még erre alkalom.)

Az magánból állami nyugdíjba átvitt pénzeket egyéni számlákra át fogja vezeti a Nyufig! Amivel törvény ide-oda-amoda, még minden valószínűség szerint nem készültek el. Én nem is tudnám emiatt hibáztatni őket, nem kis feladat azt a rengeteg kis céget hitelesen beazonosítani, amelyek túlnyomó része meg is szűnt azóta, sokan be sem fizették a dolgozók után a TB-t. Hosszú. Nem tudom mit szólnál hozzá, ha téged (vagy az itt okoskodókat) megbíznák ezzel a feladattal. Megjegyzem, talán senki nem tudja jelenleg, volt-e egyáltalán hiteles számlavezetés róla a 21 Manyupnál! :) (Szavazzatok a Fideszre és akkor számon lehet majd kérni rajtuk.) :)
Azért az "örökölhetőség ígéretében" én nem vagyok biztos! A mindig államiban lévőknek sem biztosította a jogszabály sohasem ezt a jogot. Márpedig a szabályozás úgy tudom ezt a részt nem érintette. Ott van az Önkéntes Kiegészítő Magánnyugdíjpénztár erre a célra, vagy NYESZ-R, tessék ott gyűjteni. Örökölhető, még adóvisszatérítés is jár hozzá! Így van ez más országokban is.

"a nők fokozott védelmének követelményére tekintettel" - Ez érvényesült a nők 40-ben, úgy-ahogy. Mert a tanulatlanokat igencsak segítette -, a nappalin iskolázottakkal, vagy a három, netán több gyereket vállalókkal szemben!
De ez a fejtegetés is hosszú lenne megint, és sokakat érinthet kellemetlenül!

@Vizual: Figyelmedbe ajánlom neked is fentieket.
F_Viktor
@verőce21: Nincsenek "rengeteg kis cégek", csak 19 nyugdíjalap létezett!
Ők azok akik megoldották az állam helyett a nyilvántartásokat/befizetéseket, ugyanis az alapján került lenyúlásra Eltolcsy részéről a leendő nyuggerek megtakarítása, ez alapján lettek elszámolva/kifizetve a reálhozamok.

Igen, Kuszafog, mint nyugdíjvédelmi miniszterelnöki megbízott, örökölhetőséget ígért!

Ha a gázmutyihoz nem tudsz érdemben hozzászólni, megvédeni, akkor talán a trafikmutyi alól védhetnéd meg kurmányodat.
verőce21
@F_Viktor: (21:55) Nem érted a lényeget! A rengeteg kis cég a befizető vállalkozások, önfoglalkoztatók, stb. voltak.
A Hornék által létrehozott Manyup pénztárak pedig nem lehet tudni, azt a célt szolgálták-e, hogy nyugdíjat biztosítsanak a befizetőknek? Akkor miért csak 1/4-e ment oda a befizetett nyugdíjaknak? :) - szerintem ezt Te is tudod, de ha nem megy a gondolkodás, ne is beszéljünk semmi másról! :)
F_Viktor
@verőce21: Nagyon nem vagy képben...

A befizetett nyugdíj járulékodat, bármikor megnézheted az Ügyfélkapun keresztül. Te, mint jól menő vállalkozó lenned kell Ügyfélkapu hozzáférésednek.
A MANYUP-ba éveken át befizetett, majd lenyúlt nyugdíjpénzek számláiról hazudott a miniszterelnöki megbízott! Azoknak a pénzeknek nyoma veszett!
Idő hiányára még a fityesz sem fogja, te se tedd. Ennek átvezetése a MANYUP-ak nyilvántartása alapján hónapok kérdése lett volna.

Miért nem az összes nyugdíj lett befizetve a MANYUP-akba?
Ejnye, ejnye... Aztán a nyuggerek miből kaptak volna minden hónap nyugdíjat?
verőce21
@F_Viktor:(22:52) Amilyen zavaros az írásod olyan zavar van a fejedben is!
Miért is gondolod, hogy a Nyufig kritikátlanul átvesz másfél tucat adatállományt? Ejnye, ejnye...:)
F_Viktor
@verőce21: Azért B+, mert az alapján fizették ki a reálhozamokat, az alapján tette zsebre a pénzt Eltolcsy aminek azóta nyoma veszett, s azért B+, mert mind a 19 nyugdíjalapot előtte fél évig számoltatta el a PSZÁF!

B+ te totál analfabéta vagy!
verőce21
@F_Viktor: (23:03) Kicsit idegesnek tűnsz, pedig az ideges embernek sosincs igaza! :)

(A viharban bontasz vitorlát?)
F_Viktor
@verőce21: Azért írtam, mert tudtam, hogy te csak ezt érted meg a kormány hazudozásából :-)
verőce21
@F_Viktor: (23:10) Sajnos "fingreszelés", fölösleges köpködés amit csinálsz! :)
F_Viktor
@verőce21: Akkor egyenes választ kérek tőled:
Kuszafog nyugdíjvédelmi miniszterelnöki biztos (vagyis Orbán Viktor, mivel közvetlen tőle kapja az utasításokat) kijelentésének megfelelően, majd törvénybe foglalt határidő szerint a volt MANYP-tagok 2012. március 31.-ig létrejött, elkészült az örökölhető egyéni számlarendszer, s azon szerepel a befizetett, majd lenyúlt nyugdíjjárulék összege?
lajospapa
Itt a "beszólásról"volt szó!
Először is ma technikailag szinte mindent meg lehet csinálni,ne feledje senki! Ha kell veled is, velem is.
Másodszor: egy ilyen tömegben mindig van fanatikus hülye ,vagy fizetett provokátor. Szerintem rövidesen jelentkezik a bekiabáló is, és elmondja,hogy Mesterházi közvetlen neki felelt, mert rá is nézett.
Harmadszor: más gyűlésen is volt már látható néhány meredek tábla, akasztófán billegő bábu, ráírva kit ábrázol. És nem hallottam a szeánszvezetőt, hogy azt mondja, ez már sok. Persze az jogos felháborodás volt!
Ahogy egyik békés tüntetőnek látja a gyújtogatót a másik, másik helyen törvényes rend elleni lázadónak a kerítéshez önmagát odabilincselőt. Aztán ha eltelik egy kis idő, szobrot kap hol az egyik, hol a másik. Mikor melyik.
verőce21
@F_Viktor: (23:26) (Te tényleg nehézfelfogású vagy!) Ezt a kérdésed már korábban kétszer is megválaszoltam! Talán, ha visszaolvasnál...Vitorlás. :)
F_Viktor
@verőce21: Hazug, mutyi kormány!

Egyenes választ kérek tőled:
Kuszafog nyugdíjvédelmi miniszterelnöki biztos (vagyis Orbán Viktor, mivel közvetlen tőle kapja az utasításokat) kijelentésének megfelelően, majd törvénybe foglalt határidő szerint a volt MANYP-tagok 2012. március 31.-ig létrejött, elkészült az örökölhető egyéni számlarendszer, s azon szerepel a befizetett, majd lenyúlt nyugdíjjárulék összege?
verőce21
@F_Viktor: (11:44) Már kétszer megválaszoltam neked korábban! Belefeszülni a saját gondolataidba, nem egy rugalmas állapot! :)

Két szőke felszáll egy Szolnok felé tartó vonatra. Az egyik megkérdezi a kalauzt:
- Elnézést, ez a vonat elvisz engem Kecskemétig?
- Nem - mondja a kalauz. Mire a másik szőke:
- És engem?
F_Viktor
@verőce21: Rendben, esélytelen voltál, mert hazudott a nyugdíjvédő, senkinek nincs örökölhető egyéni nyugdíjszámlája melyen jóvá van írva a befizetett MANYUP pénzek.
Tehát nem lehet megcáfolni azon állításomat, hogy hazug, mutyizó kormányunk van jelenleg.
verőce21
@F_Viktor: (22:34) Mostmár majdnem megnyugodhatsz! Egyébként igazságtalan is lett volna, ha kb. egymillió embernek külön, örökölhető elszámolást vezetnek a nyugdíja 1/4-éről a nyugdíjszámláján, úgy 90-93 éves koráig. Aztán nem lehet tudni, melyik részt költötte előbb járadékként, mennyi az örökölhető belőle, majd tovább a gyerekeinek, stb.
Sokkal többet nyertek a Manyuposok azzal, hogy a kormány a bölcs és előrelátó intézkedésével megmentette a nyugdíjukat a héjáktól és kapnak valamit öregkorukban, mert azzal összehasonlíthatatlanul többet nyertek!
F_Viktor
@verőce21: Miért is tartod igazságtalannak azt, hogy a MANYUP-akkba befizetett pénzükhöz hozzájussanak?
Miért is tartod igazságtalannak, hogy eldöntsék a pénzük milyen módon kamatozzanak?

A "kormány a bölcs és előrelátó intézkedésével", vagyis az alaptákolmányba lefektetve elhárította magáról azt a felelősséget, kötelességet, hogy a nyugdíjbefizetők öreg korukra államilag garantált nyugdíjhoz jussanak! Vagyis a befizetett pénzükből valaha is lássanak valamit!

Megint hülyeségeket beszélsz, a hazugság az hazugság marad!
verőce21
@F_Viktor: (10:28) Maga az egész Manyup volt a "hazugság"! - Vitorlás
nemsemmi
@verőce21: Bocs, hogy beleszólok, de a magánnyugdíjjakkal kapcsolatban lenne néhány kérdésem.
Miért modták hogy amit átirányítanak a bankoktól azt vezetni fogják az egyéni számlákon?
A gonosz bankok az infláció feletti megtakarítást értek el a válság ellenére, és minden évben küldtek értesítést az összegről.
Miért mondta Orbán, hogy válasszanak, mert aki marad az majd nem kap a központi rendszerből nyugdíjjat. Volt aki mégis úgy döntött, marad a magánnyugdíjpénztárnál.
Egy évre rá Orbán lenyúlta az ő nyugdíjukat is és kegyesen megengedte, hogy visszalépjenek az állami rendszerbe.
Akkor mi volt az a választási lehetőség???

Ez nem hazudozás???
F_Viktor
@verőce21: Ja, az egész világ hülye, csak ti fityeszesek tudják a tutit.
Gondolom, halvány lila gőzöd nincs mit jelent a nyugdíjalap fogalma, működése!

Igen, látszik a gazdasági mutatókon, hogy mire vagytok képesek, az ország történelmének második legnagyobb kivándorlása, a 4 millió szegénységben élő ember mindent elárul szakmai hozzáértésetekről.

O'szt még hazudik, mutyizik a fityesz kormány, élükön Orbánnal, a Kedvessel!
verőce21
@nemsemmi: (11:02) A szocialista találmányú Magánnyugdíjpénztár volt eleve a hazudozás, hazugság!
(Ahhoz képest, a szoci. CHF hitel csak fehérruhás szűzlányok menetelése.)
verőce21
@F_Viktor: (11:18) Tényleg, mondd már el, "mit jelent a nyugdíjalap fogalma, működése" - mert elpusztulok a kíváncsiságtól! :)
F_Viktor
@verőce21: Egy faéknek hiába beszélnék valorizációról, logaritmikus degresszióról, mikor a sötétségből nem akar kitörni...

Te csak hallgasd a fityeszes kommunikációkat, azok szólnak neked és a hozzád hasonlóknak. A gondolkodást hagyd meg másoknak, az nem a te/ti asztalo(tok)d.
verőce21
@F_Viktor: (12:23) Na csak ne hencegjél itten! A valorizációt már csak a nyugdíjak kiszámításánál veszik figyelembe, de itten eddig erről még szó sem volt! :) - kicsit több kellene és a témához kapcsolódó! :)
F_Viktor
@verőce21: Nem gondoskodsz magadról? A nyugdíjmegvédőkben hiszel akik levették már a vállukról a felelősséget?
Azt hiszed, hogy a 260 ezer közmunkás kitermeli a nyugdíjadat? Nagyot tévedsz, de neked nem is kell mindent tudnod...
verőce21
@F_Viktor: (13:37) Jól szórakoztam eddig rajtad Vitorlás! :)
De nem értesz te semmihez ! - csak vagdalkozol össze-vissza!
Mondj egy témát amiről fogalmad van – mondjuk hogy vagy? -, és arról értekezhetünk továbbra is, különben végtelenül sajnálom, de ejtelek. :(
F_Viktor
@verőce21: Palagáz témába kotyogtál bele, de mint szakértő elfelejtettél válaszolni kérdésemre, esetleg pótolod?
nemsemmi
@verőce21: A magánnygdíjpénztárba 1 millió gyült össze amíg a fidesz le nem nyúlta.
Nem voltam még munkanélküli, ezért nem mindegy, hogy amikor elérem a nyugdíjkorhatárt, lesz-e valami különbség a nyugdíjjam összegében azokhoz képest akik az aktív munkaképes idejüknek felében regisztrált munkanélküliek voltak és közben feketén dolgoztak.
Ez a renszer arra ösztönzi a munkáltatókat, hogy minimálbéren jelentség be a dolgozókat a többit pedig zsebbe adják. A dolgozónak nincs miért tiltakozni ezért, mert a nyugdíj szempontjából mindegy.
Ez a rendszer arra ösztönöz, hogy csaljál, lopjál, hazudjál, ahogyan azt pártum és kormányunk a fidesz-kdnp maffiaszövetség teszi.
A devizahitellel kapcsolatban csak annyit, hogy megtudtuk több bölcs fideszes politikustól, hogy ők 2007 töbsször szóvá tették, hogy nem szabad devizahitelt felvenni.
Akkor hogyan lehette a vezető politikusaik közül jópáran akik mégis felvették.
Ezek az idióták szerinted jól vezethetik az országot, akik tudják, hogy valamivel rosszul járnak és mégis kell nekik???

Mondjuk az elsők között voltak akik az érdekükben lehtővé tett vétörlesztéssel éltek.

Tehát nem csak idióták, hanem gerinctelenek is.
F_Viktor
@nemsemmi: És még a fityesz vezetésű önkormányzatokat is 2007-ben Orbán CHF alapú eladósodásra biztatta!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.