A Fidesz nyitott minden vitára, a vandalizmus és az erőszak azonban semmilyen vitának nem lehet elrendezési módja – mondta Kocsis Máté, a kormánypárt kommunikációs igazgatója hétfői sajtótájékoztatóján, a Fidesz Lendvay utcai székházánál, ahol előző este, az internetadó elleni tüntetés lezárása után erőszakos cselekmények történtek.

Kocsis Máté azt mondta, a kár mértéke tízmilliós nagyságrendű lehet.

Közölte azt is: a rendezvény egyik szervezője, Gulyás Balázs – a Százezren az internetadó ellen című, az új sarc ellen szerveződő Facebook-oldal alapítója – "állításával ellentétben" a mai napig egy józsefvárosi önkormányzati intézmény felügyelőbizottságának a tagja szocialista delegáltként. Így a vasárnapi rendezvényt sem állíthatja be úgy, mint ha az nem politikai indíttatású lett volna – hangsúlyozta a Fidesz kommunikációs igazgatója.

71 hozzászólásarrow_drop_down_circle

miazavalami
Hol van ott több 10 millás kár?
Pár betört ablak? A biztosító fizeti. A rumlit + el lehet takarítani. Ha kell összedobjuk közpénzből a takarítás költségeit!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Várható volt, hogy ez lesz a "nagy leleplező" reakció...

Érdekes, én egy szoci zászlót, kitűzőt, akármit nem láttam, senki nem beszélt ilyesmiről, csak az Orbán takarodj zúgot...
volvós
Mátéka kis barna száju kivül-belül !!!
Miért hazudozol éjjel-nappal ??
Semmiféle politika nem volt a tüntetésen, csak
akkor, amikor a nyóckeres csöcselékedet
odaküldted...Most meg vered a nyálad !!
karma1
Hat most nem is tudnak gyurcsanyozni, az tuti...: :))
Erdekes, mintha Gulyas ur egyszer sem ejtette volna ki a szocialista part jelzot... Sot arra kert mindenkit, hogy ne parttagkent vegyen reszt a demomstracion...

Milyen hulye kocsis mate, hogy ilyen pontatlan a munkajaban?
Mobil123
2006-ban is ez volt a véleményetek?? NEM!
A székháznak meg tán megbontották a tűzfalát???
Dr plágium
Bárki aki valamelyik párt tagja, annak nem lehet véleménye? Véleményt csak a sósavas vénemberek alkothatnak? Meg a birkamenetesek?
a Pepita
Sok az aspiráns, elég nehéz dönteni, de talán ez a leghülyébb fidesznyik...Szenátor Selmeci Kiflis linzer karikája is benne foglaltatik az árban?
Gemüs52
Az egész épületük nem ér tízmilliót ! Az a pár ablak ,mennyit érhet ?
sentinel216
Jellegzetes fideSS reakció. Nem az elb_aszott intézkedések okait keresik, hanem az embert aki felemelte a szavát ellene. A karaktergyilkos kommandó mindíg bevált a totyakos kollégistáknál. Lesz még házkutatás a tüntetést szervezőknél!
sentinel216
Ja! ... és ha visszajön a NAV igazgató, akkor számíthatnak egy alapos adóellenőrzésre is, legalább ötven rendőr segédletével.
sokanvagyunk
@Gemüs52: A hitelesség, a tisztesség is csorbát szenvedett... - lehet, ezekkel együtt is túlszámláznak? :))
miazavalami
Hol van ott több 10 millás kár?
Pár betört ablak? A biztosító fizeti. A rumlit + el lehet takarítani. Ha kell összedobjuk közpénzből a takarítás költségeit!
TASzSz
@miazavalami: Szándékos károkozást nem fizet a biztosító!!!
miazavalami
@TASzSz: De ez nem volt. Ki tehet arról hogy ekkora monitorokkal rohangálnak?
Arányi
Ja, 10 millás kár egy ablakért... miből volt azaz ablak? Hagyjál már Pubi! Ezt a baromságot... Na meg a szocik... hogy ne... jó hogy nem Schmuk Andor, nem? :-) Ha a szocik ennyien lennének (pláne ennyi fiatal lenne benne) nem lenne kétharmadotok... Most nem fog bejönni a rágalomhadjáratotok és a mocskolódásotok, túl lőttetek a célon...
libellle
@leszúrt rittberger: Na, miert nem irtak ide tizmilliárdot!! Károk keletkeztek, ellenben definitiv nem ilyen szinten. Ezenkivül a fidesz-banda rendelte és fizette a csöcselékét!! Persze lehet, hogy a székházat már bearanyozták csak az egyszerü polgár azt nem látja!!!
TASzSz
@miazavalami: Rongálás + szándékos kárkozás! A filmfelvétel bizonyítóerejű. Ha bárki kárigényt nyújt be, az csalásra (Btk. 318) .
libellle
@a Pepita: igen gabika aranykiflije és gyémátoskarikája is be van számolva
libellle
@miazavalami: Szerintem dobják össze azok akik rendelték és fizették a "partyt" és akik már eleget raboltak!!! Te nem igy látod?
soljanka
@miazavalami: Pubika biztos hozzászámította azt is, amit főnöke okozott, amikor törni-zúzni kezdett dühében, hogy ellene is tüntetnek.
vukkocska
3 műanyag redőny a jobbik fajtából kb 100.000 forint. 9 millió 900 ezer pedig kell valakinek.
Levendula
máté bácsi ezt a mellényzsebéből ki tudná fizetni... ha akarná...
coyote3
Naná, hogy a szocik szervezték! Pontosabban Gyurcsány. De ő nem is szoci! De patás ördög!!!
whatthefuck
Egy ekkora tüntetés megszervezéséhez profi munka kell. A szocik, DK stb. jól teszik ha szervezeti segítséget nyújtanak, de nem jelennek meg. Ez a megfelelő recept, így lehet maximalizálni a vonzóerőt és minimalizálni a taszítót. Csak így tovább!
ORBÁN TAKARODJ!!!
Hellcat
10 milliós kár na ne vicceljünk már...meg szoci tüntetés...Mondjuk lehetett várni, hogy ez lesz belőle.
jancsipapa
Tízmilliós kár ??? A pofátlan ,patkány ,k...va a...t !!!
alte trottel
És azt az _ÉVI_ _TÍZEZER MILLIÁRDOS KÁRT_ amit ti okoztok, azt ki az apádfasza fogja megfizetni, te fosfej?
hattorihanna
Ja,tízmilliós kár, a Szijjártó Petike vagyonnyilatkozatában szereplő luxuspanorámás nyaraló megnevezése pedig GAZDASÁGI ÉPÜLET! :-D
Ezek teljesen hülyének néznek mindenkit,de majd rába...nak nemsokára,ha így folytatják.
sekele
Nem úgy néztek ki ezek a fiatalok mint akik törni-zúzni akartak. Az ellen a szervezők nem sokat tehetnek ha bekeverednek a tömegbe olyanok akik nem közéjük tartoznak. Mint 2006-ban a székház ostromnál.

Ilyen rendőri készültség mellett nem lehet 10 milliós kárt csinálni.
human
A szervezőtől függetlenül fideszes ismerősöm is egyet értett a tüntetőkkel. Egy fillért sem hajlandó fizetni az internetért. Persze az MNO-n már ő is úgy értesült, hogy a rongálók az internet tüntetés résztvevői voltak és arról nem is tudott, hogy volt egy ultrás tüntetés is, akik átmentek a székházhoz törni-zúzni.
overdose
@TASzSz: MEG VOLT RENDEZVE 2 OPERATÖR EGYPÁR HULLUGÁN ! MOST TELEFONÁLTÁK A RÁDIÓBAN
Cicamama55
Az eszmei értéke miatt lehet ekkora a kár, mert mi felénk 3 ablakot üvegestől, mindenestől-fából!-1-1.5 millió forintból BŐVEN meg lehet csináltatni! De, ha már javasolhatom, öntött vasból készíttessék el, hogy az elkövetkező ostromokat is kibírja!
miazavalami
@TASzSz: Én csak annyit láttam hogy nem bírták cipelni a monitorokat, és egyebeket, sajna pont ott esett ki a kezükből..
volvós
Már bocsánat !!! Ha egy SMS-cég nyeri el a helyreállitást,
( Simicska - Mészáros - Seszták ) lesz az még 10 milliós
kár is !!!
miazavalami
@libellle: Inkább kalapozzunk, mert a végén kivetik a takarítási adót, csak majd elfelejtik visszavonni...
miazavalami
@soljanka: Én meg azthittem akkorra zubbonyban volt.
tarhonya
akkor ezek most nem a hős forradarmárok akik a TV székházat ostromolták ?
ébredezik a sötét oldal...
simmering73
A Mátégyerek, akit az amerikai Népszava nemes egyszerűséggel csak gerinctelen takonynak hív.
joopapa
@hattorihanna: A mészáros löci örökös felcsuti polgi nyaralója van úgy feltüntetve hogy gazdasági épület! Bár én szívesen látnám a szájtátit is meg a löcit is birka hodályban lakni :-)))
boldog nyugdíjas
@sekele: nem is úgy néz ki, hogy olyan nagy értékú a kár - bár ha a saját cégeikkel csináltatják meg, biztosan vastagon fog majd a ceruza a számla megírásakor.
Manhattan
10 millás a kár? Hisz az egész épület nem ér annyit.
TASzSz
@overdose: 2006-ban is ugyanezek az arcok + kopasz fejek hőbörögtek az MTV székháza előtt!
Törölt felhasználó
6-8 ablak üvegezés, festés, glettelés. Ez legyen nagy jóindulattal 150e. Az ocsmány ezeréves műanyag(amúgy is töredezett) redőny cseréje 60-80e/ablak. Ezt akárhogy számolom még 1 milla sincs. Azért ennyiből egy kisebb házat lehet felhúzni, persze nem rogánéknál vagy szíjártóéknál, ott max a lábtörlő jön ki belőle az igaz..
volvós
Matyikának csak ugy fröcsög a fos a szájából...
Gusztustalan módon ! Gerinc, mint egy gilisztának !!
Borda
@Manattan: Biztos kell nekik a javításra leírható összeg . Kizárt,hogy ennyibe kerüljön pár ablak. Ennyi pénzért nem 2 ablakot,hanem ablakostól házat is veszek.
bence
@simmering73: ! Hú de bazi jó név ! Tetszik !
micfild
@ziziplanet: no..de.. A FideSS udvari üvegese ennyit kér. Tehát ennyi a kár.
De az is lehet, hogy beleszámolták azt a sok leselejtezett kütyüt is, amit odavittek a tüntetők.
Törölt felhasználó
@micfild: Az is lehet, hogy már szarnak a nullákra:)
coni
A holnapi tüntetésre mindenki visz magával +2 békés embert, hogy le tudják fogni a rendbontókat. Ha ennyi rendőr nem tudta megvédeni a székházat 6 db rendbontótól.
Citromka
@coni: Én nagyon örülök neki, hogy a rendőrök nem "védték" meg a rendbontókat! Sokkal nagyobb lett volna a kár! Nem abban a lerobbant hodályban, hanem az emberek lelkében.
Citromka
Mátéka, ki számolta ki a kárösszeget? Csak nem te? Mire kell a pénz? Megirigyelted lázárjankó kis lakását,és magadnak is akarsz? Még egy halk kérdés, és lehet gondolkodni rajta: még vége sem volt a tüntetésnek, amikor a neten megjelentek a képek! Egy szobáról, belülről fényképezve!!! Hogy is van ez? Ki készítette a képet? Ha kívülről dobálnak befelé, akkor hogy került egy szék belökve az ablak elé, bent a szobában? Hmmm...ki volt az a bátor, aki nem állt ki a tömeg elé, csak bent "rendezkedett"? ha a fidesz olyan nagyon kommunikálni akar, és párbeszédet folytatni, akkor vasárnap este hol lapítottak? Miért nem állt ki egy sem, hogy emberek, gyertek holnap a parlamentbe és beszéljük meg? Bátrak vagytok! Sunyi mocskok! 2006 októbere, az nem volt vandalizmus? Csak azért, mert ti csináltátok? A helyetekben elkezdenék sürgősen csomagolni és neten-most még adó nélkül-repülőjegyet rendelni! Csak oda!
mate03
@nyanya001: Esküszöm kezdem szégyellni hogy Máté a kereszt nevem!
volvós
@Citromka: ma 00:03
Ezt sok ember észrevette, hogy a képek BENT készültek...
Szerintem a biztonsági ör ( egyébként Feri, aki több évet ült
börtönben ) milyen véletlen hogy pont akkor lehetett
" szolgálatban " a tüntetéskor( ...vasárnap este )
Dr plágium
Ezt loptam, de nagyon tetszik!

Kocsis Máté szerint tízmilliós kár esett a Fidesz-székházban.
Tekintve, hogy a múltkor egyetlen ablaküveget ötszázezerre taksáltak ugyanott, ez jutányosnak mondható.
A székházjavításra kiírt tenderen a Közgép 17 milliós ajánlatot fog tenni.
Ugyanakkor a NAV felajánlja egy amerikai építővállalatnak, hogy 25 milliós pályázatukat kedvezően fogadják, ha abból 5 milliót nekik, ötöt pedig a Közgépnek adnak.
Ezután telefon jön Moszkvából: сотни миллионов, vagy az ujjatokat levágjuk.
A Fidesz bejelenti: a székház helyreállítására hosszútávú orosz hitelt veszünk fel, kedvező feltételekkel; 200 millióba fog kerülni, amiből 50 milliót a Közgép kap alvállalkozóként. Az amerikai cég korrupciót emleget, mire a NAV elnöke ismeretlen helyre távozik, ahonnan képeslapot is ír. A képeslapon a Kreml látható. Szijjártó Pétert a hivatalos MTI-jelentés szerint sajnálatos baleset éri: beszorul az egyik ujja a medencelefolyóba, amputálni kell. Bánatában vesz még egy házat, síugrósánccal.
És végül mindenki jól jár.
egyeneskifli
Ha 3 ablakért felszámol Máté fiú 10 milliót, akkor 2006-ban több milliárdos kárt okozott a csürhe?
Ami a fityisz puccskísérlete volt.
Azt miért nem számolta senki,hogy az események után a biztosító ki fizette a károkat, de megemelték a díjakat 20%-al, ha jól emlékszem.
Javítsatok ki ha tévednék.
Desischado
@volvós: Drága barátom, lécci, ne sértegesd a gilisztákat! Szerintem ők is tiltakoznának, hogy egy ilyen gerincnélküli kis megélhetési hazug hulladékkal hozzák őket hírbe! A giliszta egyébként is hasznos: porhanyósítja a földet. Gerinctelen mátéról és társairól ezt nem lehet elmondani! Amúgy meg gabikával együtt már megint hazudik, mint a vízfolyás! Ha ez 10 milla kár, akkor én vagyok Buddha!

@mate03: Ne szégyeld! Ez egyébként nagyon szép név, és te nem ő vagy! Az egyik testvéremet Viktornak hívják, és imádom, a másik viktort meg utálom, mint a sz@rt! Viseld büszkén a neved, akik ismernek, nem azonosítanak a gerincnélküli mátékával! (megölel)
Bercifiu
Matyi! Az egész bűntanya nem ér ennyit.
gödörben
@libellle: Igaz lehet amit írsz. Minden esetre elszámolásban is vastagon fog a ceruza, mint az árvíznél aTEK részére. Szegények ott is a 24-ből 48n órát dolgoztak papíron.
DR Eric CARTMEN
A bukott miépes köpönyegforgató ezt hogy számolta össze? Hat ablak , meg három lepukkant műanyag redőny 10 millkó? És csodálkozik, ha kitiltják Amerikából ezeket??
kata53
@mate03: Ne a nevedet szégyelld, hanem azt, hogy létezik egy Kocsis Máté!!!
Desischado
Gyerekek, felmentem A lapra, amit DR ERIC CARTMEN belinkelt, és találtam valamit, majd behaltam a gyönyörűségtől! Belinkelem, nézzétek meg! De mindenkit figyelmeztetek, egy vödröt készítsen maga mellé, hogy legyen mibe elfolyni! Istenkém, de cukorfalat! Semmi köze a témához, de nézzétek meg, nem fogjátok megbánni!
www.hir24.hu/elet-stilus/2014/10/29/cuki-rendorkutyakolykot-imad-a-net/
micfild
@Desischado: húúúú.. ez nagyonn nagggyyooonkomoly. félelmetes eb lesz belőle.. :-D
kata53
Kocsis egy hülye! Na erről ennyit!!!
breed
Fogd már be a pofád, te hazug, kétszínű, képmutató ganajtúró állat!
A szemed árul el.
A velődig rohadt undorító gazember vagy. Csak!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.