Rogán Antal Fidesz-frakcióvezető beszámolója szerint André Goodfriend, a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője megerősítette neki, hogy politikusokat, kormánytagokat nem érint az amerikai beutazási tilalom.

Rogán Antal hétfőn a Parlamentben újságíróknak elmondta: a nap folyamán találkozott André Goodfrienddel, akitől mint az V. kerület eddigi polgármestere búcsúzott el, megköszönte az elmúlt évek együttműködését a nagykövetséggel – amelynek épülete az V. kerületben van –, és az ügyvivő figyelmébe ajánlotta utódját, a kerület új vezetőjét, Szentgyörgyvölgyi Pétert.

A találkozón szóba került a beutazási tilalom ügye is. "Amennyire én tudom, és ezt számomra az ügyvivő úr a mai napon is megerősítette, hogy ugyan személyekről nem beszélhet, de politikusokról, ebben az értelemben politikai szereplőkről, kormánytagokról nincsen szó" – mondta Rogán Antal.

A politikustól megkérdezték, hogy ha a képviselőcsoport egyik tagját kitiltanák az Egyesült Államokból, elvárná-e, hogy az érintett beszámoljon neki erről. A frakcióvezető erre azt válaszolta: célszerű lenne, ha ezt megtenné, de nem tud ilyenről.

102 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cicamama55
Én meg azt mondom, hogy nem hiszem el, amit ő mond. S most akkor?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Ja?? Akkor minden rendben van agyatlan?! De ami késik nem múlik!
sekele
10.00 Nem háríthatják át az internet adót a szolgáltatók.
10.04 Magánembereknek 700, cégeknek 5000 Forintban maximáljuk az internetadót.

10.00 Nincs politikus a kitiltottak között
10.04 Kormány névsor
m.macskosz
Mert azokat nem politikusnak hívják, akiket kitiltottak, hanem potenciális
bűnözőknek. (Nálunk, persze a kettő egymás szinonimája, de ezt Rogán
úgysem vallja be, hiszen...)
Cicamama55
Én meg azt mondom, hogy nem hiszem el, amit ő mond. S most akkor?!
human
Várjuk meg míg az amerikai ügyvivő megkapja Rogán nyilatkozatát és reagál rá. Mikor Szijjártó hazajött arról számolt be, hogy minden rendben az amerikai kapcsolatokban. Tartok tőle, hogy Rogán emlékezete is szelektív.
Kamcsatka
Miért, melyik nemzetáruló fideszes politikus akar a fidesz - kdnp maffiának nem behódoló, velük nem kollaboráló piti kis Egyesült Államokba belépni? Ezt verjék ki a fejükből. Hogyha esetleg akarnak valamit a Kárpát - medencéig terjeszkedő félázsiai szittya tahóktól, akkor először is áljanak be a sorba mint a többiek, és boruljanak le egyetlen és mindenható szent vezérük, Orbán basi lábai elé.
Fradigege
Ha tudja, hogy nincsenek politikusok kitiltva, akkor tudja, hogy kik azok akik ki vannak tiltva.
KERKA
Rogán, lapozz egyet a naptáradon. Ez tegnapi infó volt, ma pedig más van.
libellle
Pardon, mit beszél a halember, milyen magyar politikusról. Itt ebben az országban olyan nem létezik, itt csak rablók vannak.
silber13
Hamar megtanultad a hazudozást, te gülüszemű! Jó mestered volt a Nagy csúti Igazmondó személyében!
human
@Fradigege: Rogán csak annyit mondott, hogy az ügyvivő mondta, hogy nincsenek kormánytagok, politikusok kitiltva. Tehát ezt az ügyvivő mondta. De egyenlőre ez csak Rogán verziója. Úgyhogy várjuk az ügyvivő reagálását, hogy szerinte mi hangzott el a beszélgetésen.
craven
hazudtok...hazudtok...hazudtok...beteges hazudozók vagytok... hát akkor rohadjatok...
m.macskosz
@silber13: Jó oskolába is járt: a Fidelitas alapító tagja volt. :(
bakegya
Benyalta magát a tóni-és most örömködik ...
karma1
hat, hogyha vida ildikot meg a helyetteset nem tekintjuk politikusoknak, akkor ok csak kedvesnoverek lehetnek a Jezusszive rendbol, esetleg karibi kalozok vagy alban szovonok.
Mas variacio nincs...
hoffmann_geza
"Csak" a NAV elnöke, senki más... Példamutató!
volvós
Vidaildikó navnagyságos asszony azért volt annyira ingerült
a Schwechati reptéren menekülés közben...Vagy tónika
erröl nem is tudott ??? Ez csak 1 !! Hihihihi
Törölt felhasználó
Amúgy persze, hogy ezzel akarják kiugrasztani a bokorból az amcsikat, de szerintem erre annyi lesz a válasz, hogy "én ilyet nem mondtam" és valószínűleg ez is történt
nyanya001
Németh: jogos az amerikai kitiltás
Nem a DK nem az MSzP meg az Együtt, meg mit tudom én pártok mondták
és remélem a fanoknak is megvilágosodik az agyuk !
www.blikk.hu/blikk_aktualis/nemeth-jogos-az-amerikai-kitiltas-2298991
szandokan
Kettős mérce

Nagy támad a kicsire

Magyarország valós nemzeti érdekeiért elsőnek 5 éve kiállt Orbán Viktor kormánya. Megadóztatta a multikat és a bankokat. Visszafogta a nemzetközi nagytőke gyarmatosító szorítást Hazánkon. Visszafizette az IMF kölcsönt és rendezte az uzsora devizakölcsönök terheit. Kimerte mondani, hogy Magyarország egyenrangú tárgyalópartnere bármilyen más országnak, legyen az nála erősebb és gazdagabb is. Meg is kapta a nyugati nagy tőkés világ büntetést.

Bill és a képmutatás örök páros

Nem telik el nap, amikor a FIDESZ vezette magyar nemzeti kormányt ne támadná valaki az EU-ból vagy Amerikából. A Nyugat kizsákmányoló új gyarmatosítást megállító Orbánt fasisztának és diktátornak nevezi Obama és Clinton vezette liberális karvaly tőkés maffia. Teszik ezt ők a kettős mérce álarca mögé bújva. A békeszerető nyugati úriemberek, akik független országokat mondvacsinált okokkal megvádolva bombáznak le vagy szállnak meg pusztán energia kincsükért. Azok a nyugati liberálisok, akik a harmadik világ számtalan véreskezű diktátorát fegyverezik fel. Ők, akik általuk nem favorizált országokat embargó alá vesznek, és milliók éhezést okozzák, majd nagylelkűen segélycsomagokat küldenek nekik.

Az sem biztos, hogy hol született

Obama és Clinton uralmuk alatt békés városokat bombáztak le és nemzetgazdaságokat tettek tönkre egyetlen tőzsdei manőverükkel. Az igazság soha nem érdekelte őket és a maffiózó barátaikat.
Most minden erejükkel Orbán Viktor és a megerősödő polgári Magyarország szabadságát akarják kikezdeni, hogy visszalökjenek bennünket újra a bankok uzsora adósságának mocsarába, ahol minden megtermelt magyar érték kikerül az országból a gazdag nyugatiak svájci és norvég pénzügyi alapjaiba, ahonnan újra osztva tudják támogatni a belső magyar árulókat és szekértolóikat, akik most a legjobban kiabálnak, hogy nincs szabadság.
Magyarország nem lesz senkiknek a gyarmata. Túléltük a kommunistákat és más elnyomókat. Obama és Clinton bérencei sem lesznek...
szandokan
...örök életűek. Az új világrend elsöpri a dekadens nyugatot. Vannak országok még, akik ellent mernek mondani a kapzsiságuknak és megmeri mutatni nekik, hogy a szabadságot meg is kell védeni, nem csak beszélni róla. Orbán Viktor végre megtette ezt a lépést. Lássuk végre az igazságot és a kettős mércét, ne higgyünk a képmutató nyugatnak és devizauzsorás bankáraiknak, akik már ezerszer megmutatták, hogy mire képesek a hazai bérenceikkel a Magyar Földön.
szandokan
Úgy találtam valahol ezt az írást, nem a sajátom, de sok mindenben egyetértek vele.
coni
@szandokan: Tényleg nem a sajátod. A kollégáid ugyanezt a szöveget tették fel kommentként. Remélem holnap új anyagot kaptok a központból!
Hellcat
Szerintem meg hazudik a Rogán...ugyanis szokott.
@szandokan: Mára ezt a szöveget küldték a pártházból? :D
verőce21
@szandokan: (22:02) Egyetértek és még hozzáfűzném:
Ha pedig Magyarország és kormánya éppen az olyan megoldások árán válik Európa népei számára rokonszenvessé, mint amilyen a lakosságot adósrabszolgává süllyesztő bankok megregulázása, vagy az extraprofitot országból kiszivattyúzó multinacionális cégek megadóztatása, vagy a közszolgáltató cégek visszaállamosítása, akkor érthető, hogy ezt a politikát eredményesen megvalósító kormányt a nemzetközi tőke érdekeit képviselő pénzügyi kör - amely mögött ott áll szorosan Obama is -, el akarja takarítani az útból.
(Ha már támogatott emberei csúfos kudarcot vallottak a választásokon.)
szandokan
@coni: @Hellcat: Teljesen véletlenül találtam rá, azt hiszem a napi.hu - n. Milyen kollégáim, kedves coni?
szandokan
@verőce21: Szerencsére emberükre találtak Orbán személyében. Csinálhatnak itt műbalhékat minden héten, nem mennek sokra vele.
soljanka
Tóni drága: nem azt mondták, hogy magyar politikusok, hanem hogy kormányhoz közeli tisztviselők.
Na ezt kéne cáfolnod.
Vagyis azt, hogy a te állításod szerint azon a listán, amiről neked halvány fingod sincs, és amin - annak ellenére, hogy ti nem tudtok róla-nincsenek magyar politikusok, nincsenek kormányközeli köztisztviselők.
És mivel te azt nem láttad, de azt tudod, hogy nincsenek rajta senkik, akiket te nem szeretnél rajta látni, nincs is itt semmi gond.
Csak azt mondd már meg nekem könyörgöm, hogy akkor mijafasznak kell nekem elhinnem bármit is, amit összehablatyolsz.
verőce21
@szandokan: (22:21) Majd jönnek még a CIA által szervezett híd-, és útlezárások is.

Nagyot csalódtak Obamáék az ellenzékben!
Most a kormányra próbálnak nyomást gyakorolni a tengerentúlról, mivel több gazdasági érdekcsoporttal menetelnek szembe Orbánék. Forrásaink szerint óriási csalódást okozott Washingtonban az ellenzék idei csúfos szereplése, ráadásul komoly összegeket invesztáltak a mögöttük lévő alapítványokba, és úgy tűnik, ez a pénz elveszett.
Problémát okoz a tengerentúlon az is, hogy az Együtt-PM-re nem lehet felépíteni egy nagy baloldali néppártot, ráadásul Bajnai Gordon is távozott a magyar közéletből. Az MSZP egyelőre finoman szólva sincsen az ereje teljében, míg a DK esetében eléggé világosak a növekedés határai. A Jobbikkal természetesen senki sem számol. Egy ilyen politikai helyzetben forrásunk szerint Amerikának el kellene fogadnia, hogy a magyar választók világos felhatalmazást adtak a Fidesznek, és semmilyen demokráciadeficit nincsen.
szandokan
@verőce21: Így van, világos felhatalmazást kaptak, és ami a lényeg, teljesen demokratikus úton. Aki szerint itt nincs demokrácia, az nem tudja, mi a diktatúra. Bajnai nagy kiszolgáló volt mindig is, az ő hiánya komoly érvágás számukra, a civil szervezetek akciói pedig kudarcba fulladnak. A vasárnapi műbalhé sem segít rajtuk, Orbánt kicsinálni nagyon nehéz feladat lesz számukra, és ezt ők is tudják. Lesznek itt még cifra dolgok, ebben én is biztos vagyok.
bence
Nem baj ha nem igaz , csak jó legyen ! Ugye rogán ???
Yoda69
@szandokan: El is hiszed ezt a sok baromsagot amit itt hablatyolsz?
szaboria1
@nyanya001: Ma nem akar a Blikk sehol sem bejönni.
nyanya001
@szaboria1: Nekem most is bejött !
De másold le a linket, üsd be a gugliba akkor eltudod olvasni !
Senara
Senki nem beszélt politikusról , kormányközeli korrupt adócsalókról volt szó . Tehát arrogáns kinyitni a zöld dossziét ott minden megtalálható .
coni
Azt a CIA-ra fogni, hogy egyes áruházláncokban ugyanaz a cukor, olaj éppen egy áfányival olcsóbban értékesítenek egyes cégek egy "elvileg" piacgazdaságban sűrű sötétségre utal.
Érdekes módon ugyanaz a 900 Milliárd hiányzik évente a költségvetés bevételéból is.
De ugyanazok a cégek szerepelnek Horváth András és Goodfriend dossziéjában is.
Le a kalappal a CIA előtt!!
coyote3
Annyit hazudtak és cáfolták a hazugságaikat sorozatosan, hogy kezdem azt hinni van köztük politikus...
pbalage
na akkor szeretném tisztázni a helyzetet:
a beutazási tilalom csak magánutakra vonatkozik, hivatalos (politikai) ügyekben akár egy kitiltott politikus is beutazhat.
Ez a logikai csavar.
m.macskosz
@szandokan: "Úgy találtam valahol ezt az írást, nem a sajátom, de sok mindenben egyetértek vele." Dodonai a kommented, de még így is elég egyértelmű ahhoz, hogy
sajnálatomat fejezzem ki miatta. Ez az írás ugyanis már nem is "csúsztatás",
hanem hazugságok halmaza!
volvós
@szandokan: tegnap 22:21

Csak Neked , mert Neked is van amerikai-magyar céged:

"...– Ha egy nemzetközi cég olyan súlyos törvénytelenségekről szerez tudomást, amelyek a vállalat piaci helyzetét veszélyeztetik, a kereskedelmi kirendeltségekhez fordulhat – mondta lapunknak Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértő. – Szólhatnak az amerikai biztonsági szerveknek, amelyek, ha kell, titkosszolgálati módszereket is bevethetnek, hogy kiderítsék, helytálló-e a gyanú – ismertette Tarjányi..."
silber13
@m.macskosz: Szandokan és Verőce21 nem ismeri az idézőjel használatát! Mert ugye senki nem hiszi el, hogy a saját gondolataik lennének!:-)))
volvós
@silber13: én már arra is gondoltam, hogy egy ugyanaz a személy 2 nick-el...
technikailag elképzelhetö... 2 laptop egymás mellett !
soljanka
Egy kis érdekesség Tónink- egykori KISZtitkár- megértéséhez:
"Rogán lelkes volt a KISZ-ben és még programokat is szervezett. Többek között a „Ki tud többet a Szovjetunióról?" címmel vetélkedőt is rendezett, amelyet a következőképp magyaráz: "Ezek számunkra azért is fontosak, mert elsődleges feladatnak a képesség szerinti tanulást tekinti a KISZ vezetés és várja a tagjaitól." Tehát Rogán számára fontos volt a tanulás és a szovjet testvérek"
coni
@soljanka: Mára már csak ez utóbbi fontos neki, hiszen az oktatási büdzsét úgy megnyírták, hogy rá sem lehet ismerni.
human
@volvós: És amennyiben egy amerikai cég jelenti, hogy korrumpálni akarták akkor természetesen eljárás nem indul ellene. De ha nem jelenti, akkor akkora büntetést kap, hogy az meg is érzi.
Nálunk mi van? Horváth András feljelentést tesz és őt viszik el. De volt itt egy cikk, hogy egy vállalkozó jelentett fel egy másikat, mert az hamis számlákat adott neki. Itt is a feljelentő ellen indult vizsgálat.
Nyílik a zöld dosszié rendesen, de ne feledkezzünk meg arról a több száz oldalnyi egyéb iratról amit Horváth András még kimentett a NAV-tól.
Vizual
Már nyugodtan a pofánkba mondják a hazugságaikat. Nincs kitiltva,. De mintha párat nem engedtek volna be. Ha jól értettem. És az már nem korrupció. Hát igen, már megint ezek a komcsik. Vannak még egyáltalán. legalább egy őrsnyi ?
szandokan
@silber13: Én oda is írtam, hogy nem a sajátom.
szandokan
@volvós: A technika ma már bármire képes, de nem fogok saját magammal társalogni.
szandokan
@m.macskosz: Ne sajnálj, valahogy nem érzem szükségességét:-)
silber13
@szandokan: Mondd meg, nem ett volna egyszerűbb az idézőjel? Legfeljedbb a végén, ha nagyon akarod, odarittyented: honnan, kitől citáltál! Ez csajk egy kis javaslat részemről!
m.macskosz
@szandokan: ma, 12:03 Pedig az sajnálatos, ha ezzel a hazugsághalmazzal egyetértesz!
szandokan
@silber13: Igazad van, majd legközelebb úgy csinálom.
silber13
@silber13: Azért ha a politikában nem is, de a zenében egy követ fújunk, legfeljebb a stílus más!:-)
www.youtube.com/watch?v=sLF_WNF3qp4
silber13
@szandokan: A 12:26-os csinn-bumm neked szólt: Elnézés a téves saját címzésért!
m.macskosz
@szandokan: Na, ja. Bizonyos részeivel én is.
Én is egyetértek a kormány politikájával, amikor azt mondja,
hogy csökkenti a parlamenti képviselők számát.
Csak az a baj, hogy közben kinevez 152 db államtitkárt és helyettest,
a képviselői alapdíj háromszorosáért.
Én is egyetértenék a bürokrácia csökkentésével, ha az "elbocsátott dolgozók"
a következő pillanatban nem egy másik sóhivatalban landolnának, magasabb
jövedelemért.
Én is egyetértek a munkahelyteremtéssel, ha az nem azt jelenti, hogy kirúgják
a dolgozót, majd közmunkásként visszaveszik 1/3 annyi fizetésért.
nena
ŐK HATAN !
Teljes a lista az Amerikából kitiltottakról

Korábbi cikkünkben beszámoltunk arról, hogy miért bukott meg a teljes Magyarországot behálózó korrupció. Most a németül megjelenő, óriási olvasottságnak örvendő Pester Lloyd időszaki lap számolt be a kiszivárgott nevekről.kerdojel_ember_freedigitalp_pakorn (1).jpg

A lap a neveken kívül megemlíti, hogy a belépési tilalom határozatlan időre szól, és nem köt maga után semmilyen közigazgatási és bírósági eljárást, kizárólag politikai döntés.

A hat kitiltott:
Vida Ildikó (Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke)
Habony Árpád (Orbán Viktor személyes stratégiai főtanácsadója)
Heim Péter (Magyarország 30. legbefolyásosabb embere, az állami tulajdonban lévő Századvég Gazdaságkutató Zrt. elnöke)
Giró-Szász András (2014. júniusáig kormányszóvivő, többségi tulajdonosa a kormányzatnak is dolgozó Strategopolis Kft.-nek)
Seszták Miklós (országgyűlési képviselő, 2014-től a harmadik Orbán-kormány nemzeti fejlesztési minisztere)
Lázár János (a Fidesz alelnöke; korábban államtitkár és a Firdesz Országgyűlési frakcióvezetője)

A cikk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy az amerikai nagykövetség zéró toleranciát hirdet Magyarországon a korrupcióval szemben.

Valóban beigazolódott az a feltevés, miszerint a kormány csak terelni próbált az internet adóval?
nena
@nena: Meghabonyozták már megint... XXD XD :D
Törölt felhasználó
@nena: Ha ezek a nevek valósak és "második" körben kiszivárognának a bizonyítékok is miután a fidesz teljesen hülyét csinált magából(a nevek nyilvánossága után:) az igazi egységet kovácsolna az országból annyi év után...
Főlökött
Rogán esetében az sem igaz, amit kérdez, nemhogy amit mond...

Nemrég még nézett, mint maci a málnásban, hogy fogalmuk sincs arról, ki vannak kitíltva. Most pedig "André Goodfriend, a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője megerősítette neki"...
Mást próbáljon hasba akasztani...
bakegya
Ruganyos gumihus ez Rogán vitéz-vicces ahogy maga ezen örömködik,mert már megint nem csakkk rosszul számol,de még rosszul is lát-hát még ha tudatában lenne mit cselekedett már meg azokból a korrupt mókákból amiről mi már értesülhettünk,a szemfüles és még szabadon járó kelő újságírás jóvoltából!Húzza csakkk ki a polgármesteri asztala fiókját...!!!
volvós
Szóljon valaki ennek a bunkó tonyónak, hogy
a kártyában nem lehet 20-ra lapot kérni...
és ez a lény a fidesz frakcióvezetöje... ohhh !!
dr. prédikátor
N a szóval akkor arrogáns tonyó!!!Hogy is van ez a kitiltás???Szóval akkor nincs a kitiltottak között magyar politikus???A lézerannyitisér jankó, seszták , habony , minek számít szerinted??? Tonyó ,tonyó!!! Hazudsz reggel délbe meg este meg mindíg!!!
szandokan
@Mobil123: Dehogy nincs. A teljes igazságot még te sem fogod megtudni.
Mobil123
@szandokan: Miért ? :-))Kérdeztem?? NEM.
szandokan
@Mobil123: Nem kérdezted, ahogy azt is magamtól mondtam el neked, hogy miért is nem én vagyok a képen. Ettől függetlenül...:-) Lányod hogy van? A két kicsinek volt egy enyhe skarlátjuk, de már rendben vannak.
Mobil123
@szandokan: Hát tudod mondani lehet bármit:-))) Köszönöm jól van. A srácoknak jobbulást és jó egészséget kívánok.
simmering73
Tudtam, hogy a Jancsi benne lesz. A Jancsi, aki annyitisér.
Mobil123
@nena: Igen egyet láttam amin rajta volt ez a névsor amit ideraktál.:-)) Lázár azt mondta nem közügy hogy kit tiltottak ki az amcsik! Hát a helyében én is ezt mondtam volna ha listán lennék mint ő:-))
bencemacska
@szandokan: Ezzel igazolod a kormány és Rogán hazugságát. Bár nem is hazudott, ha jobban utánagondolok, a megnevezettek nem is politikusok, hanem maffiózók!
dzurinda
@szandokan: Csodálkozom, hogy tetszik az írás, eléggé Jobbik/Drábik színvonalú.
szandokan
@dzurinda: Nem minden pontjával értek egyet.
nena
Azt hittem jobban felháborodtok, a HATOKON de látom csak a szokásos...Billentyűnudlik Vagytok.. MIATTATOK TART ITT AZ ORSZÁG ... ZSOEL KOMLÓRÓL
mariaberta
Természetes, hiszen csak kis mezítlábasokat tiltottak ki, azért őrzik ilyen gondosan kilétüket.
Mobil123
@nena: ok. Most már értem. De mint mondtam én nem erre a bagázsra szavaztam
Azért a magam részéről már elmondtam a véleményem erről a bandáról
Inkább arra lennék kíváncsi hogy a fanok meddig védik őket.
bencemacska
@nena: Mit tudunk csinálni?
Egyébként én ezeket a neveket már a múlt héten olvastam. Azóta tudom, hogy, aki megszólal ebben az ügyben, az hazudik!
El kellett volna menni tüntetni, de későn van, nálunk már este 6 után nem tanácsos egyedül, vagy ketten-hárman az utcán lenni!

Te voltál tüntetni?!
nena
@bencemacska: Billentyűhuszár vagyok én is, itthon a meleg szobában, a TV halkan szól a hátam mögött, lassan elálmosodom, és csak azt várom hogy, ...Túléljek, minden következő napot... 43- évesen.. :(
coni
Ha Janó a hunyó akkor az uniós pénzünknek annyi. Mivel az egészet ő felügyeli. Egy fillért nem fogunk kapni.
Már ha igaz a hír. De mivel 2 hete titkolják az ország előtt valószínűleg az.
bencemacska
@coni: Mafla voltam, nem mentettem el a német szöveget!
Gyuri Géderről
Öcsém Rogán! Nézz már szét a haverjaid között.A hat kitiltott:
Vida Ildikó (Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke)
Habony Árpád (Orbán Viktor személyes stratégiai főtanácsadója)
Heim Péter (Magyarország 30. legbefolyásosabb embere, az állami tulajdonban lévő Századvég Gazdaságkutató Zrt. elnöke)
Giró-Szász András (2014. júniusáig kormányszóvivő, többségi tulajdonosa a kormányzatnak is dolgozó Strategopolis Kft.-nek)
Seszták Miklós (országgyűlési képviselő, 2014-től a harmadik Orbán-kormány nemzeti fejlesztési minisztere)
Lázár János (a Fidesz alelnöke; korábban államtitkár és a Firdesz Országgyűlési frakcióvezetője)

A cikk nagy hangsúlyt fektet arra is, hogy az amerikai nagykövetség zéró toleranciát hirdet Magyarországon a korrupcióval szemben.

Valóban beigazolódott az a feltevés, miszerint a kormány csak terelni próbált az internet adóval?

A korrupció megbukásáról ITT olvashat.
Ezek mind idegen nemzetbeliek akik a listán vannak? Ha ezek a politikai hittársaid nem magyarok - ahogy állítod - akkor honnan a fenéből keveredtek ide? Honnan származnak?
bencemacska
@Senara: Igen, köszönöm. Muszáj óvatosnak lenni, mert feljelentenek és még annyit sem tudok mondani, hogy honnan vettem.
bakegya
Ó,Ó-az orbános pasa-parkban nem írnak-nem olvasnak???-csakkk rezsi rizsát szórnak a saját fejükre mindenek előtt az ottan meghuzódó kurmánytagok!-adakozó tóni,meg az ő vargájuk...a jenkyk ciccelnek,orbán szerint vádaskodnak,vida ildikóka nem is érintett,csakkk durcáskodik...lézer jankónak meg beköpte a fidess- köd a blokkolóját...stb...tóni nem érdemes már ezt a szekeret TÓNI.
Schöne seenswürdigkeiten in Ungarn!!!
human
@Gyuri Géderről: A cikk nem hivatalos információk alapján jutott a névlistához. Lázár neve pedig találgatásként merült csak fel. Úgyhogy sajnos továbbra sincs hivatalos lista. A kiszivárogtatás pedig csak annyira megbízható, mint az informátor.
DR Eric CARTMEN
...és rogántóni megkönnyebbülten törölte meg izzadt homlokát.
jancsik68
Tóni,talán te is ki vagy tiltva?Elképzelhető,hogy benne vagy a buliban!!
Gyuri Géderről
Tisztelt @human: Ha "A kiszivárogtatás pedig csak annyira megbízható, mint az informátor." akkor miként lehet vagy kell, elfogadni hiteles információként a fideszes politikusok sugallatára, és a fideszes média közvetítésével a kiszivárogtatást.
Amennyiben a fenti állítás igaz, akkor az is igaz, hogy megbízhatatlan kormány irányítja az országot.
Az közelebb áll a valósághoz? Etikusabb? Erkölcsösebb? Keresztényibb?
Nem kell áll szentnek lenni.
human
@Gyuri Géderről: Egyszerű az oka az óvatosságomnak. Ha készpénznek veszek minden egyes kiszivárogtatást, akkor könnyen úgy járhatok mint az mszp a bajai cigányok kamu videójával. Elhiteltelenedek.
A napi gazdaság által kiszivárogtatott kiutasítási botrány már hitelesítve lett az amerikai ügyvivő által ahogy már az sem mendemonda, hogy 6 személy érintett. Azt is biztosan tudjuk, hogy a túlburjánzó korrupció az oka a kiutasításnak. És jelenleg ennél többet nem tudunk. A német lap belső informátorra hivatkozik. Ha ez az informátor rendszeresen szivárogtatott már ki utólag hitelesnek bizonyuló információkat, akkor a nevek valósak lehetnek. De ha mondjuk egyszerűen a postaládában landolt egy levél, akkor lehet ez dezinformáció is.
Gyuri Géderről
@human: Az óvatosság jó dolog, de káros is lehet.
Ha valamely pártok elhiteltelenednek, ott egye meg őket a fene.
A dezinformációk ellen úgy védekezem, (amíg még nem korlátozzák az internetet) és ez bevált külföldi újságok esetében, megkeresem az adott lapot. Onnan, határ a csillagos ég.
mariaberta
Nincs? És Vida Ildikó csak hazudta, hogy ki van tiltva? Rogán Úr Ön nem eléggé tájékozott! Nagy baj!
mariaberta
@Senara: Nem vagyok egy perfekt német, de a neveket le tudtam fordítani én is. Kösz .

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.