Dódity Gabriella jó NER-társhoz illően hatalmas nyelvcsapásokkal indított, amikor tegnap kinevezték a Fidesz új szóvivőjének. Ezt a 444 is megírta, a kommentelők pedig hozták a szokásos népművészeti cinizmust.

Nem kellett volna, Kocsis Máté fideszes Kommunikációs Igazgató Úr ugyanis nem szereti az ilyesmit, pláne nem anonim, arc nélkül. (Jön a kötelező fényképes internet igazolvány?) Panaszát mindenesetre a Facebookon arcképpel tette közzé:

Tisztelt Uj Péter!

A 444.hu internetes portál főszerkesztője!

Ma, mint azt ön is pontosan tudja, új szóvivője lett a Fidesznek. Becsületes, magyar nő. Dódity Gabriellának hívják. A maga internetes portálján ma rövid hír jelent meg róla, természetesen cinikus. Mert már gyűlölik, pedig azt sem tudják, hogy kicsoda. A cikk alatti kommentek, a nyilvánosság számára elérhetően, elképesztően sértőek, primitívek, nőként alázzák, gátlástalanul. Azt látom, hogy a sok, nevét és arcát nem vállaló gyáva tróger kommentelőjük mindenre képes a gépe mögül, anonim (remélem nem önök a kommentelők is), de maga mit gondol? Törli-e a becsületsértő beírásokat? Egyetért-e egy nő trágár sértegetésével a honlapjukon? Reméli-e, hogy ettől több olvasója lesz? Szereti-e tényleg ezt a mocskot? Vállal-e ezért felelősséget?

Tudjuk, hogy az önök kultúrkörében a cinizmus és a gyűlölet, illetve ezeknek a gerjesztése a mérvadó, ettől érzik magukat tehetségesnek, na meg trendinek, meg viccesnek, meg mindennek. Ebből ugyan még az égvilágon semmi nem épült, de látszik, hogy önök jól érzik magukat ettől és jól is élnek belőle. De most tán mégis kicsit túltolták, nem? Kérem orvosolja!

89 hozzászólásarrow_drop_down_circle

m.macskosz
Elolvastam a kommenteket, óriásiak! :)
Ennek a szerencsétlen Kocsis Máténak egy
hangyaf.sznyi humorérzéke sincs.
Komolyan mondom, hogy szánom szegényt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
m.macskosz
Elolvastam a kommenteket, óriásiak! :)
Ennek a szerencsétlen Kocsis Máténak egy
hangyaf.sznyi humorérzéke sincs.
Komolyan mondom, hogy szánom szegényt.
tarhonya
no meg ki a fenét érdekli ennek az agyhalottnak a véleménye !!
szabad vélamény nyilvánítás van vagy mi fene...
pbalage
most remélem nem olvasták a cikket a főnökék, mert ezek a mittudomén minek nevezzemek tényleg képesek megcsinálni kínai mintára a netigazolványt...
mekkelek
Mert mivel érdemelték ki a tiszteletet? A mutyikkal, a korrupcióval?
Senara
Ö róla van szó ? kispest.blog.hu/ már 444 előtt cikizték rendesen ...helyesbítek beszéltek róla :-)) Kocsis Máté az a pasi akinek mikrofonnal verik a fejébe illemet ?
Clavigo
Aszongya Matykó,,"trágár kommentelők..."".??? Nem ártana olvasgatni Bayer Zsóóóti szösszeneteit...csakhogy képbe legyen..Vagy nem fűlik a foga hozzá??Nekem se nagyon,,állandó hányinger kerülget engem is.
Fradigege
Pedig nem igen adnak ezek az emberek véleményére. Mostmitízélezmá'?! Telepumpálta a polgármesteri hivatalát hamvas pipikkel. Népszerű lehet a kislányoknál. Brumi-macika!
szaboria1
Mennyi mindenre van Kocsisnak ideje pedig csak maga a pm.-ég napi 8 órás elfoglaltságnak kellene lennie.
Don Quijote
"Tudjuk, hogy az önök kultúrkörében a cinizmus és a gyűlölet, illetve ezeknek a gerjesztése a mérvadó, ettől érzik magukat tehetségesnek, na meg trendinek, meg viccesnek, meg mindennek. Ebből ugyan még az égvilágon semmi nem épült, de látszik, hogy önök jól érzik magukat ettől és jól is élnek belőle."
Mátéka!
Cinizmus amikor a társatok szerint 47ezer Ft-ból meg lehet élni!
Gyűlölet az amit a savas bácsikátok mutatott, valamint minden nyilatkozatotok!
Hiszitek hogy trendik vagytok , viccesek mint Dajcs meg az a nyolc általánosos Kósa!
Általatok még semmi sem épült azonban jól éltek belőle, ezt látjuk Szíjártó , a Tonyó meg a többinél!
Zsuga
Én is beleolvastam a kommentekbe, de egyik "gyáva tróger" sem fenyegetőzött pl. sósavval való leöntéssel, de pl. a "tsak" válasz gyakorlása a tükör előtt, az nagyon jóóó!
dr. prédikátor
Na figyuzz te kis nyikhaj!!!Ti kényszerítettétek az embereket arra hogy meggyűlöljenek benneteket.Ti kényszerítettétek ki az utálatot irántatok!!!Nálatok nagyobb tróger pedig nem kell!!!Loptok csaltok hazudtok a nap 24 órájában folyamatosan!!!De van egy magyar nóta:" jegenyefák nem nőnek az égig."
m.macskosz
Nem vagyok homofób, de az az érzésem, hogy Kocsis Máté nem a hölgyeket favorizálja.
Nekem ez jön le a védőbeszédéből és K.M. külsejéből, testbeszédéből, hanghordozásából:
„Becsületes, magyar nő.”
„Egyetért-e egy nő…”
Ettől, persze még lehetne rendes ember, de hát amit mond/ott, az már ezt kizárja.
szvetter
@Don Quijote: Van annak még egyetemi végzettsége is, csak diplomája nem, azt ugyanis már nem volt ideje megszereznie "a sürgős politikai munkája (munkája ? :P)" okán... :)
simmering73
Máté fiam, te egy gerinctelen takony vagy. Nem én mondtam. Az én véleményemet nem bírná el a nyomtatott sajtó.
meta
Feljelentik az elvtársak a Ludas Matyit? Ez valami pesti vicc?
rosalinda57
@m.macskosz: Igazad van. A hozzászóló talán jobban ismeri Dódity Gabriellát, mint Kocsis Máté. Ezért írta le azt, amit. A hölgy a XIX. kerületben indult és vereséget szenvedett a pm-választásokon. Vagyis Fidesz indította őt el. Valóban pozitív tartalmú információk jelentek meg róla : játszótér átadása, Határ úti metrókijárat melletti boltok megszüntetése ( ennyivel több a tönkretett vállalkozó és az álláskereső !) stb. , ha a kampány utolsó hetében "nem dobálta volna sárral" a győztessé vált pm-t. Ez olyan undorító viselkedésre utalt, ami miatt nem győzhetett Kispesten.
samuel
Lehet hogy roszúl emlékszem,de Kocsis nyilatkozta hogy 47 000 ft-ból meg lehet élni.
Igaz azt elfelejtette hozzá tenni,hogy Ő is annyiból él, NAPI 47 000 ft-BÓL.
alte trottel
Matyikám, az éppenséggel evidensnek nevezhető, hogy egy frissiben kinevezett fidióta szóvivő buxa az magyar és nem tarahumara vagy xosa. Az viszont kurvára meglepő, hogy _BECSÜLETES_ és szóba áll veletek, és az meg még szajhábbra meglepő, hogy _TI_ pincebogaram pont egy ilyet kerestetek.
szöszmösz
Mátéka, ha lenne eszed és gondolkodásra képes lennél, akkor most nem ingerelnéd az embereket. Ebben a negyedévben már teljesítettél, például a 10 milliós kárbecsléseddel. :)
szepwilly
ide figyelj te takonypoc.mi a szart akarsz meg avot stazit,ki vagy te mar betegre loptad magad,,meg kell szolgalnod a beredet,nyalj tovabb es hallgas,akkor azt hiszik,hogy inteligens vagy!(habar mar kesö!)
m.macskosz
@samuel: Az Zsiga Marcell volt, a másik .. ..., de mindegy, egykutya.
Szimba
Tudom, nem illik a nevekkel viccelődni, de kíváncsi vagyok, hányszor tévesztik el kimondani az övét. Csak 1 betű.
m.macskosz
@Szimba: Dódity = Lódity?
Lódít a Dódity?
coyote3
Egyik -másik kommentelőnek van vér a micsodájában, azt meg kell hagyni :)
samuel
@m.macskosz: Köszönöm a kisegítést, tényleg a Miskolci faszi volt a kijelentő.
volvós
Nem tudom miért, de amikor ezt f@szt látom, és még
hallom is a makogását, böfögését ökölbe szorul a kezem ...
és vágyat érzek, hogy pofáncsapjam ( ököllel )
Szimba
@m.macskosz: Nem pont erre gondoltam, de ez is nagyon jóóóó!
Szimba
Én meg folyton berágok a tróger kocsis mátén.
szandokan
Ekkora paraszt a magyarok jó része. Én nem csodálkozom ezen. Én otthagytam azt a portált, mert két emberrel nem lehetett lezavarni egy normális társalgást. Annyit is ér emberek vannak ott főleg.
szandokan
@Horizont: Gondolom, hogy ezek neked mennyire bejöttek:-)))
szandokan
@m.macskosz: Tényleg óriásiak...Inkább undorítóak, szánni valóak. Primitív társaság van ott, én már csak tudom.
szandokan
@Horizont: Hirtelen semmi nem jut róla az eszembe. Meg kell néznem, hogy hol kommentelhetett esetleg trágár módon... Itt most ez a lényeg. Egyébként igazad van, lehet találni brutál beszólásokat Fideszes részről is, de hülye emberek mindkét oldalon vannak.
szandokan
@Horizont: Tudod, hogy tudom, ki az a Kocsis Máté. Minden pártban akadnak efféle senkiháziak, akik csak felkapaszkodtak mások hátán. Nehogy azt hidd, hogy én az egész Fideszkart a keblemre ölelném:-)
lacika1ö
Ez a kormány Hitlernél is rosszabb ,,az csak a zsidókat irtotta de a Fidesz+ Kdmp ezek válogatás nélkül mindenkit éhen pusztítják el,nem gázzal.
szandokan
@Horizont: Azért annyira ne reménykedj, nem vagyok az a köpönyegforgató fajta. Mindenesetre idelinkelek neked egy face - es hozzászólást szegény srác öngyilkossága kapcsán, de előre szólok, ezt egy jobbikos fasz írta: "Kövesse minden együtt péemes !! Egy elb@szott liberó, buzikomcsi VOLT. JOBB lett a világ nélkule. Lehet ajvékolni..." Hát ennyi, de jobbikos oldalról mit is lehetne várni?
bögöbö
Ne feledkezzünk el arról, hogy szegény Teket Melinda ellen micsoda aljadék lejáratókampány folyt Baján Zsigóék részéről az áprilisi választások előtt! Autókra szerelt megafonokon üvöltötték róla a város utcáin, hogy egy drogos kurva, miután nyilvánosságra "került" róla egy fénykép, amin egy színdarab szünetében ápolónő jelmezben szerepelt.
Cicamama55
Szandokan által idézett beszólások miatt alakult ki a jobbikosokról egy általános kép, ami végett nem tudják a választókat maguk mellé állítani oly nagy számban, mint azt hitték. Sokszor vannak jó javaslataik, építő gondolataik, csak ezt a gyűlölködést ne szítanák sokan közülük! Láthatóan támogatóik zömének meg pont ez az oldaluk a szimpatikus, s mivel teret engednek számukra, az ép érzésűeket-legalábbis nagy részét-nem sikerül meghódítaniuk. Helyi szinten, nálunk egy nagyon rendes képviselőjelölt indult a jobbik színeiben nagy reményekkel, de nagyon lemaradva a 2. helyet csípte el.
m.macskosz
@szandokan: tegnap, 21:26
"Te mondod a magadét, én meg az igazat." ( Tango és Cash )

Attól, hogy egy fideszes újsütetű pénznyelő megmondóembert kritizálnak,
esetenként vulgárisan, de többnyire joggal, az egy dolog! De, ha rendelkeznél
humorérzékkel és kevésbé lennél elfogult fideszes, felfedeznéd te is a humort
a kommentekben! Az meg bizony az én szemem is csípi, hogy egy ilyen entellektüelt
szánnak szóvivői posztra, aki a titulusokat s.ggnyalási szempontból alkalmazza:
Miniszterelnök Úr...DE...kommunikációs igazgató úr.
Ha ennyi az IQ-ja a "kispesti bukta úrhölgynek",
ne csodálkozzon rajta Kocsis Máté, hogy a jóérzésű emberek
lenézik és aszerint is méltatják.
m.macskosz
@szandokan: "Ekkora paraszt a magyarok jó része."

Ha így lenne, mi szállítanánk az USA-nak, az Oroszoknak búzát és kukoricát,
Kínának rizst. Nem parasztok azok, akik kommentelték a szóvivő kinevezésének hírét.
Megtanulhatnád már te is, hogy a proli és a paraszt NEM A
műveletlen, iskolázatlan, tanulatlan, tudatlan, faragatlan, kulturálatlan, civilizálatlan, elmaradott, barbár, bunkó, modortalan, tuskó, ignoráns, tapló, zsivány, vandál, bárdolatlan, neveletlen, tahó szinonimája!!!
m.macskosz
@Horizont: Érdemes néha beleolvasgatni a Mandinerbe,
ha az embernek rossz a gyomra és hányingerre vágyik.
A jobboldali kommentelőknél gusztustalanabb faj nincs.
tegnap, 21:34
X-ray
@szandokan: Nagyon keveset alszol, ahogy látom.
Éjszakákon át itt kommentelsz a Propelleren. Hosszú távon megbosszulja magát az éjszakai műszak...
breed
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@X-ray: Ebben igazad van. Nagyon keveset alszom, hozzászokott már a szervezetem, Hogy mi lesz a vége egyszer? Ugyanaz, mint bárki másnak.
szandokan
@m.macskosz: Mégis, ezen az oldalon lehet társalogni veletek, de ott képtelenség volt számomra. Azon a portálon az alja emberek vannak többségben, persze kivételek is akadnak. A Mandineren meg nem voltam fenn soha.
szandokan
@Cicamama55: Annak idején már Zagyva is megmutatta, milyen is a jobbik valójában, és nem kevés ellenérzést kiváltó cselekedeteik voltak és vannak a mai napig.
breed
Ja, minden el van mentve. és levélbe/emailban elküldve, ti nemzetölők!
Nemzetközi bíróság vár rátok, ha vége lesz ennek!!!

Fuck you!
szandokan
@breed: Te nem tévesztetted el az oldalt véletlenül? Ez itt nem a kuruc infó, se nem a 444.hu...
m.macskosz
@szandokan: A Mandiner szerkesztői előfordulnak a Hír TV-ben és az ATV-ben is.
Az on-line oldalon furcsa módon mintha nem szűrnék a hozzászólásokat, egy
érdekes megoldásuk van: ha valakinek a stílusa, modora nem tetszik, megjelölheted,
és akkor számodra olvashatatlanná válnak a hozzászólásai. Magyarul: megvéd attól
a szerkesztőség, hogy felhúzd magad egy ordenáré fickótól. Ez is egy megoldás...:)
breed
@szandokan: Nem tévesztettem el semmit. Ezeket, a mostanikat ki kell irtani, mert semmi jó, jóravaló nincs bennük.
ezek érted nem tesznek semmit. És ezt írd és mond!
Jelenleg az országunkat gyilkosok, rablók, adócsalók, nemzetgyilkosok uralják.
És ezt a szabad Európa közepén teszik. A bűnük kettős. Minimum!
Dr. Felipe
Már megint kineveztek egy új szóvivőt? Hát lakkozzák a szart rendesen.
Dr. Felipe
Még jó hogy nem büdösbogarazta a kommentelőket ez a kocsis, csak trógerozott kicsit ez a szemétláda akinek közpénzből van az összes jövedelme.
A fideSS székház "ostrománál" meg belehazudta az emberek képébe a 150 millás kárt ez a kis borsószemű gyökér.
szandokan
@Dr. Felipe: 10 milliót, nem 150 - et...
m.macskosz
@Dr. Felipe: Így igaz, ahogy SZANDOKAN írja, "csak" tíz millát mondott.
Az is igaz viszont, hogy valójában az is csak 100ezer lehetett, a biztosító szerint.
Dr. Felipe
@szandokan: Látom utána néztél. Lényeg hogy hazudott a kis görény.
Dr. Felipe
@m.macskosz: Csak hasból mondtam a 150 et de tudtam hogy hazudik. Most már beugrik hogy tényleg "csak" 10 millát hazudott be.
A lényegen nem változtat hogy csupán egy hazudós kis senkiházi pöcs. Semmi erkölcsi alapja nincs hogy a kommentelőket trógerozza ez a büdösbogár.
m.macskosz
@Dr. Felipe: Fideszes.
Pozíciója van.
Ezek mind egyformák.
mocskosszájú dajcs nettó büdösbogarazza a demonstrálókat.
zsigamarcell a kis t.nygerincű szerint meg lehet élni 47ezerből
olajszőke humorizál a kecsketartásról
.
.
.
Gyuri Géderről
Hogy a fenébe mer ez a pofátlan Kocsis bárkit is "letrógerezni", akár a saját, akár a fidesz kommunikációs múltjával.
Erről a tárgykörről szívesen tartok neki szemináriumot.
szandokan
@Dr. Felipe: Te viszont még nagyobbat, a lényeg az volt, hogy szidhasd a Fideszt.
szandokan
@m.macskosz: Több volt az annál. Jó, nem volt 10 millió, de nem csak a redőnyök meg az ablakok mentek ott tönkre. A helyiségben lévő számítógépek, bútorok, stb. is megrongálódtak.
m.macskosz
@szandokan: Te is tudod, én is tudom, hogy azért egy kis biztosítói átverés
belefért abba a kárjelentésbe! Nem ment tönkre 8 plazmatévé és 24 minőségi
számítógép...:)
szandokan
@m.macskosz: Nem is mondtam, hogy ennyi volt a tényleges kár, de azért lehetett olyan egymillió körül.
m.macskosz
@szandokan: Állapodjunk meg 500ezerben, de ez az utolsó ajánlatom! :)
libellle
Troger ö maga de még mekkora, és az apucija. Egy nyugati politikus nem egy troger soha ilyen megjegyuéseket nem engedne me g magának. Ez a senkiházi niemand, kikböl él Mocskos féreg. ( Oh, féreg bocsánat)
libellle
"Kérem orvosolja" igy felyezi be egy szegyenteljes kormány ócska troger alkamazottja az irka-firkáját!!! Öt kellenne orvosolni a psyhiátrián
szandokan
@libellle: Gratulálok, értelmes hozzászólás volt. Te is eltévesztetted a házszámot:-)
m.macskosz
@szandokan: Vigyázz, mert visszamegyek 490-re, és fújhatod! :)
szandokan
@m.macskosz: Oké, akkor legyen 500! :-)
szandokan
@m.macskosz: Az írásjelet eltévesztettem: :-(((
Ilona2013
Kedves Máté! Milyen szemüvegen keresztül nézi a kommenteket? Ha olvasná a jobboldali hozzászólásokat, hát elszégyellné magát (ha ugyan ismeri a szégyenérzetet). A fideszt érő kulturált kritikus megjegyzésre (nem feltétlen kötődik párthoz) felháborító, gyomorforgató reakciók születnek. Ott van a kutya elásva, hogy Önök a Jupiterek és Hatökrök hazájává varázsolták ezt az országot. Önöknek, holdudvaruknak és szavazóiknak mindent szabad, Az önök cselekedete (bár nézőpont kérdése) maga a megtestesült tökély, hazafias cselekedet. Önök szabadságharcosok és szabadsághős szerepben tetszelegnek, míg az összes többi a Hatökör, természetüknél fogva utolsó trógerek,hazaárulók, terroristák. Emlékeztetni szeretném arra, hogy az ellenzéki szerepviselkedést Önök tanították meg az utókornak. Miért nem tetszik a tükörkép? Akkoriban büszkék voltak erre, mára miért vált felháborítóvá? Legyen óvatos a megjegyzéseivel, mert hitelét veszítheti. Az elv nem lehet részrehajló!!!
Ilona2013
Ha érdekli a nevem és elérhetőségem kérésére szívesen megadom Önnek.
libellle
@szandokan: Köszönöm, mert tetszik amit irtál . Sajnos ennyi tellet tölled
breed
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
breed
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
szandokan
@breed: Te csak egy net betyár vagy, semmi egyéb. Jártatod itt a szád, mondod a nagyokat, otthon meg meghúzod magad, mint nyúl a bokorban. Ismerem ezt a fajtát.
szandokan
@libellle: De azért helyesen írni megtanulsz egyszer még, ugye?
Desischado
@samuel: Téves, zsiga marcel mondta, de a többi stimmel.
Egyébként kikkeljetek rá a cikkben a linkre, elvisz mátéka oldalára, és ott olvassátok a kommenteket, egy-kettőt kivéve. Az a nyalás ami ott folyik, rendes ember nem bírja ki! Én is megálltam kb az ötödiknél. Majd hogy nem, mennybe emelik azt a "rendes, kedves fiatalembert"! Pfujj!

@Horizont: jó! Egyenesen ötcsillagos csúcsszuper komment!
kkalman
"Kedves" Kocsis Máté!
Lehet, az Ön szemében én is csak egy "tróger kommentelő" vagyok, de, hogy ez lettem, köszönje pártjának és kormányának. Nem akarom most felsorolni a Fidesz által, az elmúlt négy és fél évben elkövetett bűnöket, a 2018-ig elkövetendőket meg nem ismerem, így azok felsorolását is mellőzöm. Az eddig elkövetett bűnök, ha nem ismerné azokat, O.V. naplójában találhatók a "Dicsőséggel megoldottuk" rovatban.
Az meg, hogy a frissen kinevezett szófosót azonnal bírálni kezdik a "tróger kommentelők", talán szófosó asszonyság nem éppen makulátlan múltjának köszönhető.
Nulla tisztelettel: egy csak! kommentelő, tróger nélkül.
Bercifiu
Máté! Baromságok helyett, inkább gyüjtést szervezzél a FIDESZ székháznál történt 10 milliós kár rendbehozatalára.
De, szerintem, vegyetek egy új kutyaólat, s onnan jobban tudtok ugatni.
Én felajánlok 100000 forintot, adjátok meg a számla számot, s a cég nevét, aki szállítja az ólat, de ÁFÁ - s számlát kérek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.