A Fidesz véleménye szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az Orbán-kormány megbuktatásán munkálkodik – írta a kormánypárt frakcióvezető-helyettese szombaton. Németh Szilárd szerint mostanra egyértelművé vált, hogy André Goodfriend is "Gyurcsány Ferenc kottájából játszik".

Szavai szerint "az a fecni", amelyet az amerikaiak átadtak a Külgazdasági és Külügyminisztériumnak, az ellenzék elmúlt években folytatott lejárató tevékenységét, politikai rágalmainak gyűjteményét tartalmazza.

Németh Szilárd ezt azzal folytatta, hogy Gyurcsány Ferenc a "számukra katasztrofális bukást eredményező" országgyűlési választások éjszakáján bejelentette, mindent megtesz Orbán Viktor és kormánya megbuktatásáért. A frakcióvezető-helyettes valószínűnek nevezte, hogy az ellenzéki politikus "külföldi segítséggel dolgozik" ígéretének beváltásán, mert hetek óta nem vesz részt a parlamenti munkában, hetek óta nem tesz eleget képviselői kötelezettségének.

A kormány csütörtökön tette közzé azt a dokumentumot, amelyet az amerikai nagykövetség egy munkatársa adott át a beutazási tilalmakkal kapcsolatban. A kormany.hu-n olvasható iratot kiegészítették a Külgazdasági és Külügyminisztérium megjegyzéseivel, amelyek szerint dátum, aláírás és pecsét nélkül adta át a dokumentumot az amerikai nagykövetség egy beosztott diplomatája november 6-án. Az abban foglaltak nem tartalmaznak érdemi információt a beutazási tilalmak hátteréről, annak ellenére, hogy a kormány már számtalan alkalommal kérte a bizonyítékok átadását "az állítólagos korrupciós ügyekben" a vizsgálatok lefolytatására – közölték.

Az amerikai nagykövetség a minisztériumban átadott angol nyelvű dokumentumban emlékeztetett, hogy 2012 februárja óta a nagykövetség rendszeresen konzultál a magyar kormánnyal a korrupciós aggodalmaikról. A dokumentumban ezt követően 2013 októberétől 2014 októberéig időrendben felsorolnak több találkozót, amelyeken a korrupció kérdéséről egyeztettek. A dokumentum szerint a NAV képviselői nem adtak kielégítő választ a nagykövetség kérdéseire, amelyek arra is vonatkoztak, hogy Fidesz-közeli emberek és cégek jutottak-e trafikokhoz.

108 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sentinel216
A fidesz maffia évek óta úgy használja Gyurcsányt, mint valami tisztítószert. Ha bemocskolódik a gatyájuk, felnyúlnak balra a polcra és leveszik a mindent tisztító Gyurcsány mosószappant. Azzal aztán el lehet távolítani, vagy legalább is befedni a mocsokfoltokat. Igaz, hogy ez a szappan már megkopott, erejét is elveszítette, de azért próbálkoznak a pancser pucerájosok.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
joopapa
Megszólalt a fityesz ogréja! "Németh Szilárd úgy fogalmazott: mostanra egyértelművé vált, hogy André Goodfriend (a budapesti amerikai nagykövetség ideiglenes ügyvivője) is "Gyurcsány Ferenc kottájából játszik". Most azt nem tudom hogy ezen a hülyeségen az amcsik sírva röhögnek vagy értetlenül bámulnak ki a fejükből!
Törölt felhasználó
Irják bele az alaptörvénybe, hogy mindenki hülye még az alaptörvény is csak a fidesz!
sentinel216
A fidesz maffia évek óta úgy használja Gyurcsányt, mint valami tisztítószert. Ha bemocskolódik a gatyájuk, felnyúlnak balra a polcra és leveszik a mindent tisztító Gyurcsány mosószappant. Azzal aztán el lehet távolítani, vagy legalább is befedni a mocsokfoltokat. Igaz, hogy ez a szappan már megkopott, erejét is elveszítette, de azért próbálkoznak a pancser pucerájosok.
coni
Ennek az állításnak ellentmond, hogy Goodfriend kizárólag az érintetteket és a külügyet értesítette a kitiltásról. Az ügyet a századvéges NG hozta nyilvánosságra.
Valószínűleg eddig is voltak olyanok és ezentúl is lesznek akik az USA korrupció ellenes törvényeinek nem felelnek meg és ezért kitiltják őket.
Nagyon kötődhetnek az USA-hoz ha ennyire fájlalják a dolgot.
pbalage
Ez az ürge mellesleg egy komplett idióta. Simán elmehetne békemenyétnek.
Nehogy azt higgye bárki is, hogy a "rezsicsökkentés" nevű matematikai paradoxont is egyedül képes volt kitalálni.
pbalage
@nyanya001: ha lesz végre békemenet, gyártok is ilyen molinót! :)
alterego56
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Csizmás Kond
..az biztos, hogy mindketten ugyanazt akarjákl, tehát hogy melyik találta meg a másikat az mellékes.
pbalage
@Csizmás Kond: jelentsd ki te is nyugodtan, hogy Obama és Gyurcsány egy és ugyanaz az alakváltó replikátor személy, valami földönkívüliekről van szó.
Ha majd lesz valami tüntetés az ilyen ufonauták ellen gyere el te is, ráadásul a Pataky is ott lesz, bár most egy kicsit még morog magában a devizahitele miatt.
pbalage
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Senara
Megint rosszalkodik a lemezjátszó , Gyurcsányt újra és újra játssza , habár van egy újabb az pedig a cetli . Még mindig mindenbe belekeverhető Feri , ebóla , pestis , földrengés tűzkár - vízkár Gyurcsány még az Amerikaikat a demokratikus , fedhetetlent , becsületes , kormányra tudta uszítani .
pbalage
@Senara: várjál, a Krakatau kitörését is a buzeráns balliblsik intézték el, de szerencsére nem Felcsúton tört ki, ebben nagyot hibáztak 1883-ban, de azóta is azt nyögjük, mert megmondta a mi Viktorunk már 1241-ben is, hogy a mongolokhoz kéne csatlakoznunk.
Na ennek hatására intézte a gyurcsánybajnai a kitörést is!
pbalage
@sentinel216: most rábasztak a görények, mert kénytelenek forint híján a mindent verő szappanadót bevetni.
coyote3
Gyurcsány, a csodafegyver...:)))))))))))))))))))))))
binya
Betegek vagytok, mint a führeretek. Vegyétek meg a grazi kórházat, hogy elférjetek. Egyébként megsúgom, hogy a világon minden ellenzéki pártnak az a programja, hogy megbuktassa a regnáló hatalmat.
A Tündik bündije
Sőt, szerintem Gyurcsány és Obama egy és ugyanaz a személy. Ez ilyen alakváltó gyíklény trükk, vagy micsoda...
nezelodo
Fijjuk. nektek nagyon kihagy az emlékezetetek! Nem emlékeztek, mit műveltetek ellenzékiként? Én legjobban azon röhögtem, amikor az a két idióta odament ocsmánykodni az akkori m.elnök háza elé, és hogy futottak a hős lábaikon a felesége elől!!
Arra sem emlékeztek, amikor Brüsszelben lobbiztatok az ország elmarasztalásáért?! Hát persze nem emlékeztek a MAHIR cégcsalásokra, a tokaji dakota történetre, a hosszú bájtok éjszakájára, hol volt hol nem volt stróman állami gazdaságokra, Orbán bányákra, és még a végtelenségig sorolható disznóságaitokra. Már régen megnyertétek a hazugságversenyt is, úgyhogy ne törjétek magatokat.
mekkelek
@nezelodo: Szerintem ezek emlékeznek de a hallgatóságuknak fogsalma sincs úgyhigy nyugodtan játszhatják nekik a Gyurcsány lemezt, vevôk rá.
Amúgy meg persze, az ellenzéknek a kormánypárt hatalmon maradását kellene szogálni (amit amúgy nagyrészük sajnos meg is tesz).
Hofipisti
Ez az ávós verőlegény már nem tudja magát alulmúlni. Mindig ő nyer!
Senara
@pbalage: Gyurcsány , mint szitok szó elhasználódott , nem harapnak rá az emberek . Nem hisznek a politikusoknak .Semmi kreativitás , mindig a Feri meg a most divatba jött cetli
Netten szervezik a tüntetést és elmondják nem akarják , politikusok jelenlétét ők senkinek nem kaparják ki a gesztenyét .Békemenet tiltva van ! Miért , nehogy összetalálkozzanak , vagy az egyik vagy a másik rászervezzen tüntetést .
hattorihanna
Én fletó helyében levédetném a nevem,és jogdíjat kérnék ezektől a barmoktól ahányszor
kiejtenék a nevem.Elég szépen gyarapodhatna belőle,figyelembe véve hogy a fitymaszosak szerint talán csak az ózonpajzs vékonyodásában nem hibás.Várjunk csak,hát abban is Ferenc a hibás!! :-D
pbalage
@Senara: szerintem az van, hogy a Csodaszarvas most jól látja, hogy katasztrofális eredménye lenne egy békemenetnek, ha véletlenül lenne.
Majd akkor tervez békemenetet, amikor kitalál valami legyeket a falon, amiket el kell kergetni.
Jelenleg úgy látom, hogy soha többé nem lesz ilyen képzelt ellenség meg szellembarát, úgyhogy szépen lassan eltűnik a süllyesztőben a rablóvezér, de előtte még pár meccset megnéz, meg valami gumimatracot is odarak a várba pár éjszakára, hogy egy félig-meddig nyugodtat alhasson a királyi palást melegében.
Rózsika Hatházi
@pbalage: ma 15:31. Sőt, Gyurcsány rendelte a Yucatán félszigetbe becsapódott kisbolygót, amitől a dínók kihaltak. Ez még nem volt neki elég, a szibériai tunguzka, vagy mi a fax meteor is az ő ármánykodása volt. Szerintem, a globális felmelegedés is az ő lelkén szárad.
szepwilly
na elarulom ennek a szarrakasnak a tutit,Feco es Obama testverek,csak kölök korukban mar soliztak es Obamank kicsit elszundizott es senki sem vette eszre!Ezert van köztük egy "arnyalatnyi" különbseg!Na fityeSS,most mar okosabbak lettetek!?
HAJRA FECO,most mar tenyleg szedjetek össze magatokat oszt adjatok ezeknek a született barmoknak!
Clavigo
Sziláááárd...én meg Orbán elvtársat sejtem a hátad mögött,,mert egyedül ilyen hülye nem lehetsz.,,Apropó,mi újság a rezsi-frontokon??
levi
Vida úgy megijedt ferkótól, hogy elfelejtett angolul?
Dr. Felipe
Rezsiszilárd kimondja a wudu varázs szót hogy "Gyurcsány Ferenc". A fideSS muzsikoknak ennyi elég is.
vukkocska
A barmok arra nem gondolnak, hogy minden egyes Gyurcsány ellenes szöveggel az ő malmára hajtják a vizet. Úgy látszik, Gyurcsánytól való félelem már átragadt a kormányra és bűvkörére is. @levi: szerintem azon túl, hogy Vidának a kapa esik ki a szájából, egy kanyi angol szót sem tud. Mert legalább a kérdést meg kellett volna értenie.
1szomjas
Ez a mi küldetés-tudatos, hatalom-mániás zseb-istenkénk, a Nemzetmegvezető Viktátor méltóztatik nagyon majrézni Gyurcsánytól . Persze, ez érthető is, hiszen aki Magyarország normálisabb emberei mellett az EU jelentős részét, sőt az USA-t is marionett-bábuként tudja mozgatni, az veszélyes fegyver... És jó arra, hogy összecsődítsék ellene a még mindig kábulni-hajlandó embereket...
vukkocska
@Horizont: Nem mondod, hogy Vidának doktorija van? :) Biztos együtt tanult Schmitt Pállal.
mariaberta
Szurkolok, hogy ez a kormány minél hamarabb megbukjon, és ha ehhez Gyurcsány kell, akkor legyen.
Különben ők mit tettek, hogy megbukjon a Gyurcsány Bajnai kormány? Még a TV székházat is felgyújtották.
A manővert már akkor kezdték mikor első Orbánék megbuktak, mert" MO.nem lehet ellenzékben és jöjjenek a polgári körök, ha mozdulni kell. stb."
Tehát most mi a bajuk? Még nincsenek polgári körök, de vannak tömegek, akiknek elegük van Orbánékból.
Clavigo
Sziláááárd ,,Te "ékkő "...Neked sikerült "überelned " a másik kormányzati értéket,,L.Szájmont...Egyikőtök hülyébb .mint a másik, Oszt jó napot,,ha idézhetem a Főnököt..:) :) :)
KERKA
Már kezdem azt hinni, hogy legalább 5 Gyurcsány Feri létezik, mert 1 ember nem képes ennyi balhét csinálni, mint amennyit a Fidesz a Fletó nyakába varr. Lehet, hogy ő lesz a Mikulás is dec. 6.-án!
nezelodo
Lehet, hogy nagyon egyszerű oka van a Fletó utálatuknak, a megszokás, és már csak reflexből mondogatják a "huj huj hajrá" helyett, de egyre kevesebb meggyőződéssel.
De az is lehet, hogy azért utálja Orbán, mert a Fletó nem hordón szárítja az ingét! Ki tudja, hogy van ez...
Dr. Felipe
Most végre megtudtuk rezsiszilárdtól amit régóta sejtettünk. Valójában Gyurcsány Ferenc az amerikai elnök és a fényességes vitéz kőbányai oráliai I. vicctor megbuktatásán dolgozik.
volvós
Vizfejü csepeli vajda...megint képzelödsz ???
vukkocska
@Horizont: Vida Ildikó Simicska embere. Simicskát ő követte az APEH-ben. Most attól függ, lesz-e béke Orbán és Simicska között. Ha nem, megadják a kilövési engedély Vidára. De most megint kapott állami megbízatást Simicska, valószínű Vidát nem rúgják ki.
senkifia68
Látom megint összejött az aprajafalva!
De, hogy ennyi földműves van ott nem gondoltam!
senkifia68
Csak csendben tenném, hozzá, hogy ha Orbán bukik, a DK-nak és a szociknak annyi!!!
Mintha elfelejtettétek volna, hogy Vonáék a második vonal!!!
És akkor kedvenc, táncosléptű rezsóforgalmazótokkal együtt nektek game over!
senkifia68
Remélem lehullott a húsz fillér! Mert ha nem a FIDESZ akkor a JOBBIK talája meg és annak nagyon rossz vége lesz!
coni
Gyurcsányé a megtiszteltetés és a birka népé a szégyen. Hogy annyira lenézi a rezsim őket, hogy elhitetné velük, hogy Gyurcsány ugráltatja Obamát.
Cicamama55
@Csizmás Kond:15.05 PL.A fizetésük valami miatt nem egyforma. S ez bizony nem annyira mellékes! Gyurcsány sikeres vállalkozóként, Orbán politikusként tengette életét...
sentinel216
@senkifia68: Más választás nincs? Ha a kedvenc, Parlamentben feltűrt gatyaszárral, zokniban dekázgató, soha nem hazudó, rezsiharcos, fülkeforradalmár, csökött kis gömböc, kurta malac hátán elvágtat a napfelkelte felé, akkor csak turultojásból kikelt, népnemzeti, nagyon magyar kisöccse és kalasnyikovval durrogtató bandája jöhet számításba?
csetere
@coni: Vida le fog mondani, ezt már lejátszották. O.V. azt mondta, "Vida Ildikó ha akar lemond". Ez számomra azt jelenti, hogy megegyeztek vele. Vajon indul ellene eljárás?
csetere
@pbalage: Ma is előadta magát Győrben. Azt mondta, hogy a szülők "sportoltassák" gyerekeiket mert keveset mozognak. Mondta ő, aki ott állt tök dagadtan. Jót röhögtem.
karma1
@senkifia68: Fogsz meg te is csodalkozni, nem kicsit, nagyon! A jobbik NEM mindenhol verte a fideSS-t most sem, es ha a valasztasokat az eredeti Alkotmany szerinti valasztasi procedura szerint es nem az atrajzolt, hanem az eredeti , termeszetes valasztokeruletek serint tartjak meg, akkor nektek annyi, sehol sem vagytok!

Nyugaton pont annyira nem kivancsiak vona gaborra, mint orbanra es a sleppjere, es itt mar olyan kormany nem lehet, ami Nyugat fele nem legitim.
Marpedig a jelenlegi Nyugaton, Unioban nem nagyon vannak vezeto pozicioban a te kedveltjeid...
csetere
@nezelodo: JÚÚÚÚÚJJJJ de jÓÓÓÓÓ!- ez a hordó!
nezelodo
csetere

Bizony meg fog hajolni a belügyeinkbe beavatkozó hatalom előtt. Nem hülye a vezér, csak csökönyös, alighanem fog érteni a sallerból, amitől még sokáig szédeleg. Senki beáldozása sem lesz drága neki, hogy eljátsza a tudatlan, de a hatalomhoz ragaszkodó vezetőt.
Manhattan
Csodálatos ez az ember! Úgy is ekkora hatalma van, hogy közben makulátlan maradt, mint a ma született bárány.
Kétségem sincs afelől ugyanis, hogy ha csak egy ellopott golyóstollat is találtak volna nála (lásd az Ökotárs papírzsebkendő szintű "visszaélései"), akkor kattant volna a csuklóján a bilincs. Márpedig két elszámoltatási biztos, egy egész csontvázbrigád és a fél ügyészség 4 éven keresztül kereste rajta a fogást, nyálazták a feljegyzéseit, böngészték az emailjeit.
Valóban jó lenne, ha nem csak egy élhető országról álmodozna, hanem ténylegesen is orbán meg/lebuktatásán dolgozna, mert bármi jóhoz ez az első lépés.
csetere
@vukkocska: Már megadták az engedélyt. O.V. azt mondta, Vida Ildikó, ha akar lemond. Úgy látszik megegyeztek, hogy elviszi a milliárdos balhékat. Amúgy szerintem Simicskának kevés volt a két héttel ezelőtti 12 milliárdos pályázati pénz és a múlt heti 2 milliárdos, mert ma este kíváncsiságból átkapcsoltam a RémHÍRTV-re és ott láttam legnagyobb megdöbbenésemre, hogy az MSZP és DK, elmondhatta a saját Fidesz szapulásait amit az RTL és az ATV is bejátszott. Tetszett. Vajon mit akhat S.L.?
csetere
@Cicamama55: Orbánék még soha az életben nem dolgoztak.
senkifia68
@sentinel216: Tudod barátom, azt jó lenne figyelembe venni minden oldalon, hogy ha valaki nagy ívben szarik a játékszabályokra, valszeg a másik oldal is azt teszi majd.
Orbán jobb stratéga, mint Fleto, és a Jobbik keményebb ellenfél mint a DK, ráadásul jóval többen vannak! És ha Voáék tolják Gyurcsány alá a rezsót, annak szaga valszeg bántani fogja Goodfriend jó barátnak valszeg csípni fogja az orrát az égett szőr szaga!
senkifia68
@karma1: Emlékeztetni szeretnélek két dologra.
1/ A választások előtt estén Gyurcsány volt Kálmán Olga vendége az ATV-ben. és szerénykedve, szemlesütve vallotta be,hogy "igen, biztos vagyok abban, hogy nyerni fogunk! Nem lesz 2/3-unk, picivel többel, de nyerni fogunk!"
Aztán másnap este a kivetítők alatt rongyosra rágták a kezüket, nehogy megint 2/3-a legyen Orvánnak. Mégis az lett!
2/ Valamivel korábban szintén Kálmán Olga vendégeként azt mondta a jobbikra, hogy "azzal nem foglalkozunk, az szóra sem érdemes, az semmi!". És lám, lám!
A Jobbik szinte minden választó kerületben a második volt, úgy, hogy helyenként meg is szorongatta a FIDESZ-t. A DK pedig a parlamentbe az idióta Mesterházynak és a féleszű MSZP vezetésnek köszönhetően jutott be, mert ha nem áll össze a DK-val és a Bajnai gang-el, valszeg kiszoríthatta volna a Jobbikot több helyen.!
EZEK tények! Az összes többi baromságot Gyurcsány nyomja a fejetekbe! De majd egyszer rájöttök, hog át ba. zott mindenkit!
És hogy ne érts félre megismétlem kb 178-adszor, hogy soha semmilyen politikai pártnak nem voltam tagja!!!
senkifia68
@karma1

Ah, még el nem felejtem... Az UNIÓ-ban mintha éppen a balliberós összefogás ment volna össze nem is kicsit! Az euroszkeptikusok hasítanak, az angolok ki akarnak szállni, a katalánok rühellik Spanyolországot, a Franciáknak és az olaszoknak elegük van a német diktátumokból és egyre nyilvánvalóbb, hogy a nyugati országok kormányai a multikkal összejátszva lenyúlták az eu-t!!!
Szóval ki az akire ezek közül te bármiben is alapozol?
senkifia68
@Manhattan: És a jelenlegi politikai elitből ki az aki szerinted élhető(bb) Magyarországot képes csinálni? Gyurcsány? Ne röhögtess már vazze!! 2007-ben a Bajnaival azzal etették a parlamentet és az aggódó szakértőket, hogy "Magyarországon ma nagy a jólét!'
És ennek sikere a mérhetetlen és ellenőrizetlen mennyiségű lakossági és állami devizahitel lett! Veres Jani egy bizottsgái meghallgatáson elismerte, hogy azért nem léptek közbe amikor figyelmeztették őket a növekvő devizaasósságra, mert az EU a fogyasztás növekedés alapján nyújott támogatására játszottak. Emlékszel 2006 öszödi beszéd (..a világgazdaság pénzbősége és trükkök százai..)
Vagy a Bajnai exvédő! Ő jóll mondta, védeni fog! De kit védett? Miért kellett az IMF hitelből és a megszorításokból befolyt pénzeken messze a magyar gazdaság valós teljesítménye reletti értéken tartani a HUF-ot? Csak nem azért, hogy a multik és a bankok a lehető legjobb árfolyamon válthassák EUR-ra, USD-re, vagy CHF-re az itteni eszközeiket, hogy kivonhassák Magyarországról? Ki van még? A Szigetvári és Csapata? Melyik? Amelyik a Bajnai válsztási idóta videóit gyártatta, vagy amelyik az MSZP- budapesti Barbi babáját és azzal együtt az ország teljes baloldalát hülyére vette?
Ezek akartak kormányt alakítani. Két nap nem múlt el, hogy egymásba ne marjanak!
coni
@csetere: "Vida le fog mondani, ezt már lejátszották"
Valószínű, különben 6 emberről szólna a fáma, nem pedig egyről. Egyet ötért.
human
Ismerősöm volt bent a navnál. Szépen sorszámot húzott és megkérdezte, hogy lemondott-e már Vida. Sajnos nem :(
Desischado
Ha kitör a Vezúv, amiért kihaltak a dínók, Japán tengericsikó alakú, ezekért is mind a Gyurcsány a felelős! Már vártam, mikor jönnek megint ezzel! Nagyon izzadhatnak, az biztos! A vida nagysasszony meg lemond, de biztos jó ára lesz annak, ha elviszi a balhét!
Remélem, nem sok ideje van már hátra ennek a mocskos maffia bandának!
Amúgy köszönöm, a kommenteken ájultra nevettem magam! Különösen Felipe komija tetszett!
kkalman
@Horizont: Lehet, hogy oláh, vagy beás cigány nyelvből van nyelvvizsgája. Esetleg eszperantóból. Mindhárom elfogadott. Lehet belőle nyelv vizsgázni, és elég a diplomához és a doktorihoz.
Yoda69
@coni: Nem hiszem hogy ez kielegiteni a tuntetoket. Kezdem azt latni hogy a tuntetok eltokeltek a kormany levaltasaban, es ehhez egyre tobben csatlakoznak. Ha orszagossa novekszik a tuntetes, es megbenitjak az orszagot, akkor van lehetoseg nyomast gyakorolni a parlamentre es a fideszre. Csak nem vetik a hadsereget es a rohamrendorseget. Bar ezektol a gyilkosoktol minden kitelik.
nezelodo
Látom, kezdenek átállni a hívek a jobbikkal való riogatásra, hogy legalább annyira féljünk az egykori Orbán kreációtól, mint maga a vezér! Beszophatja a nép, hogy félni kell a Fletótól, meg a Vonától. Azért kell hagyni az elefántot a porcelánboltban, nehogy kimenjen az utcára! Már kiment, a jenkik pedig megcsavarták az ormányát. És mi lesz, ha megelégeli a porcelánboltos is a tobzódást, és a kelleténél nagyobb sallert ad neki?
Csizmás Kond
@Cicamama55: ...Gyurcsány sikeres vállalkozó...én itt befejezem ezt a témát...aki ilyen pofátlan hazugsággal próbálkozik azzal én nem vitázok.
nemjoezigy
1. Azért az is a fideszkdnp-t minősíti, hogy csodálkozik azon, hogy a magyar ellenzék az aktuális kormány megbuktatásán gondolkodik. Máshol nem biztos, hogy így van, lehet az ország, a nép, a többség, a szegénység érdekében munkálkodni.
Sajnos Magyarországon megélhetési politikusok vannak!
2. A fideszkdnp sokat, nagyon sokat köszönhet a gyurcsány-bajnai-veres-voltmszpszdsz bagázsnak, mert azok tevékenysége segítette őket hatalomra, alapozta meg a hatalmukat, amivel alaposan visszaéltek és visszaélnek folyamatosan.
Csak az egyéni gazdagodásuk számít nekik.
Meg kell nézni minden egymástól független statisztikát, aminek az eredménye, hogy a társadalmunk (anyagilag)felső 18%-a él úgy, hogy pl.: a gyerekek egészségesen tudnak étkezni, nem érzik az áremelkedések hatását, nincsenek anyagi gondjaik, stb.
Holott a kormány kommunikációja arról szól, hogy ez a magyarországi átlag, a magyarországi helyzet.
Csak ne jöjjön vissza az eddig hatalmon voltak közül egy sem.
Ebben az országban megérdemli a többség is, hogy jól érezze magát, ehhez minimum olyan kormány kell, ami szociális érzékenységgel rendelkező szakemberekből áll, megfelelő országvédő jogszabályokkal körülvéve.
A mostani hatalmasoktól a fent leírhatók - tetteik alapján - nem várható el.
mate03
@senkif ! Te meg azt vedd tudomásul.hogy Orbán egy embertől tart! Ez az ember Gyurcsány Ferenc,aki már több ízben feltörölte Orbánnal a padlót! Vonáról csak annyit .vidéken ahol sok a cigány ,na csak ott van sikerük!Mindezeken túl én egy szakért kormányt szeretnék! Párt állástól függetlent! Ennek az országnak,ez az utolsó esélye,hogy fenn maradjon!
Kofoka
@senkifia68: Ha jól belegondolsz, a mai viszonyokhoz képest, igencsak nagy volt a jólét... Minden viszonyítás kérdése...
magyarbakancs
@senkifia68:"Az euroszkeptikusok hasítanak, az angolok ki akarnak szállni, a katalánok rühellik Spanyolországot, a Franciáknak és az olaszoknak elegük van a német diktátumokból és egyre nyilvánvalóbb, hogy a nyugati országok kormányai a multikkal összejátszva lenyúlták az eu-t!!!"
Ezt a hülye dumát meddig nyomjátok Fidesznyikek?
Nem lenne az EU kakálni sem tudna ez az ország drága Fidesznyik imádó honfitársam.
Magyarország jobban teljesít duma megy.
Akkor teljesítene jobban az ország ha nettó befűzetői volnánk mivel nem azok vagyunk gondolom kussba kéne maradnotok .
egyeneskifli
Elég szégyen a 2/3-nak ha ennyire rettegnek a Gyurcsánytól.
jancsik68
Igen!Fletónk feltett szándéka,hogy Vikit padló felmosórongynak használja!Ez másodszorra is fog neki sikerülni.Viki mindenkiben ellenséget lát,aki nem nyalja az ő koszos s...t!Az amcsi ügyvivő mindent tud s csak szopatja a FIDESZ-t,s röhög rajtuk,hogy mocskolják egymást.Ez a célja,de ezt ezek a korlátoltak nem látják!!!
Törölt felhasználó
Azért sem kéne már Gyurcsányozni, mert a fideszhez képest "kispályás" volt. Amúgy elég nagy sakk-matt lenne a fidesz kommunikációnak, ha az mszp és Gyurcsány is eltűnne egyik napról a másikra... Amúgy meg a baloldalnak is nagyon jót tenne a vérfrissítés, egyúttal minden támadófelület megszűnne. Persze kitalálna másikat a fidesz, de az már legalább annyira szánalmas lenne, mint a "nem tudtunk a kitiltási ügyekről"
Teri
:))
Ha Gyurcsi hatással van az USA külkolitikájára, szerintem meg kell koronázni.
Megtanulhatna lovagolni is. De csak deresen mehet.
Ezt a hülyeséget nagyon nehéz lehetett összehozni.
bence
@egyeneskifli: ! Hidd el , van nekik miért ! Ha tiszták lennének , nem félnének ennyire !!!
verőce21
Mi ebben a meglepő, hogy Fletó a Fidesz megbuktatásán munkálkodik? Az lenne a meglepő, ha nem így lenne! :)
medveistvan
@nemjoezigy: A bukót baloldal embereitől sem várható el , úgy hogy egy darabig még marad a Fidesz !
nezelodo
Szilárdka illusztrációként levetíthetted volna a Fletóról készült filmet, tudod amit a ti megrendelésetekre készített egy alfélkurkász Orbán rajongó, "közmunkás bérért"!
senkifia68
mate03
El vagy te szállva a gyurcsányitól ember!
Ki fasz fél a táncolábú plágium borásztól? Ezt csak Ő próbálkja meg elhitetni azzal akivel lehet! Egy idióta ripacsa, aki
saját maga ellen nyújtott be bizalmatlansági indítványt, hogy elkerülhesse a felelősségre vonást!
Tudod ez Hoffy szerint mit jelent? Bele kiabálta a kéménybe, hogy
"HÜLYE VAGYOK ANYÁM!"
Szakértő kormányt szeretnél! Szakértő kormányunk van!!!
Amikor Gyurcsány lemondott és három hétig Magyarországon röhögött a világ, mert nem találtak a szocik embert aki elvállalta volna azt a szart amit itt hagyott, vajon miért nem fogadták el a
SZAKÉRTŐ KORMÁNY létrehozását, s ha azt nem fogadták el vajon miért nem írtak ki előrehozott választásokat???
Ne legyél már gyerek! Az ATV-n és a Stop-on, no meg a 168 órán és a véresszájű Sztárklikken kívül próbálkj meg néha hírket szerezni máshonnan is. Nem ajánlom az MNO-t és a HIRTV-t mert azok nem kíméletesek veletek, de ha beel nézel néha a FAZ-ba, a NYT-be vagy az Economistba, minden pán-eruópai libárátor ármánykodás ellenére az ország gazdaságiról és állapotáról más képekete is fogsz látni!
senkifia68
@magyarbakancs: Persze, akkor teljesítene jobban, ha mindenféle értelmes tevékenység nélkül, mondjuk a Propelleren írkált hülyeségiterkét Simicska, vagy Csányi féle bért és ingyen cafetáriát kapnátok.
Kurvára nem kellene elfelejtgeni, hogy most azoknak van a legnagyobb pofája, akik a 2010-es választásokat megelőzve szép kis vagyonnal elsunnyogtak a világba, itt hagyva egy rahedli szemetet, lerombotl nyugdíjrendszert, szétzilált egészségügyet, szarrrávert közoktatást és a kontinens legnagyobb devizia adósságát.
Bajnai Washingtonban volt tovább képzésen, Demszky az osztrák bankok és a Starbag ápolgatta, az LMP-ből kihasították az amerikában és nyugaton tanult gazdasági bérgyilkos tanoncokat, hogy izziítsák a hangulatot ha lehet az agresszióig, Gyurcsányi pedig a rezsót tolta alátok! Neki volt miből!
mariaberta
Bízom abban, hogy munkálkodása eredményes lesz. Hajrá Gyurcsány. Hajrá magyarok, mutassátok meg, hogy nemcsak fidesz létezik az országban, vannak még itt normális emberek is. Kézcsók Gyurcsánynak, mint annó vénasszony Orbánnak.
medveistvan
@senkifia68: Igen nagy valószínű ha valami miatt véletlenül,sikerül a Fideszt le váltani az biztos,hogy a jobbikra szavaznak a Fideszesek nagy része,a többi emberek sem fognak a bukott baloldali emberekre szavazni! Legalábbis annyian nem ,hogy más nyerjen mint a jobbik.!!
Toby
Rezsi-rizsa Szilárd készítheti az útlevelét...megérkezett az őrület határára!
magyarbakancs
senkifia68: "Kurvára nem kellene elfelejteni, hogy most azoknak van a legnagyobb pofája, akik a 2010-es választásokat megelőzve szép kis vagyonnal elsunnyogtak a világba, itt hagyva egy rahedli szemetet, lerombolt nyugdíjrendszert, szétzilált egészségügyet, szarrávert közoktatást és a kontinens legnagyobb devizai adósságát."
Kurvául nem kellene elfelejteni ,hogy a jelenleg regnáló kormány több tagja soha a kurva életében nem dolgozott és mégis baromi gazdag lett munka nélkül.
És kurvául nem kellene elfelejteni,hogy ezek az urak, mint Orbán ,Kövér és mind, azok kik a 60 években vagy ölette születtek igencsak csókolgatták a veres csillagot most meg a keresztet imádja.
Kurvául nem kellene elfelejteni, hogy a magán nyugdíj el kurta ez a kormány.
Kurvául nem kellene elfelejteni, hogy kollektíve a rokkantakat csalóknak tartja
Kurvául nem kellene elfelejteni, hogy Orbán úr tárgyalta le az EU csatlakozás 7 fejezetéből 5 fejezetet és önkén léptünkbe, az EU-ba és a NATO-ba.
Kurvául el kellene felejteni a folytonos ellenség kép keresését,a melldöngető magyarkodást.
Pálinkafőző Rézüst
@senkifia68: tegnap, 11:28-ra: olvasd vissza magad. Látod, Xerox fia, Tóóóóódi, ha nem küldik a másolandót, hogy bánsz a magyar nyelvvel? Na persze lehet, hogy ezt a pajja kűtte...:)))))))))))))))
Mossál nyelvet, és kapd össze magad, egyre szánalmasabb vagy, vazze...
scontent-b-vie.xx.fbcdn.net/hphotos-xfa1/v/t1.0-9/1467208_305685569638060_5300169480093477515_n.png?oh=8d58cb2a4e6ae85d1b5ee3cba842f1ab&oe=54DF9101
Őhozzájuk tedd még hozzá az első viktoránus kormány alatt "öngyilkos" békési rendőröket, kik olajügyben nyomoztak, és talán az jót tesz a látásodnak is. A ténylátásodnak...
Dr. Felipe
Mikor szarba kerülnek akkor előveszik kínjukba a főmumust, csak hát ezzel mindig úgy támadnak vissza hogy még nagyobb szarba kerülnek.
tivoli
@Pálinkafőző Rézüst: ma, 13:41
Horváth András meg gyújtó beszédeket mond tüntetéseken.
Életszerű ez?
Pálinkafőző Rézüst
@tivoli: és mi gyulladt meg? tessen sorolni! A rohadó székház? A tv székház? Vagy mi? Ne monnyán mán hülleségeket, kérlek...
Pálinkafőző Rézüst
@senkifia68: tóóóóóóóóóóódikám, ki a borász? Kinek volt tulajdonában a Tokaj-hegyalja? Úgy mindenestől? Te a megfelelési kényszertől már kevered a dolgokat. Sebaj, pihi, priznic, és utána józan látás. Meglásd segíteni fog! tegnap, 11:28-ra.
tivoli
@Pálinkafőző Rézüst: Látom, te is csak a szó szerintiből értesz.
Milyen képet linkeltél be a fura véletlenekről?
Komáromi A. meghalt
Welsz T. meghalt
Váradi A. meghalt
Rózsa M. meghalt
És még hányan haltak meg bankároktól kezdve üzletemberekig, rendőrtisztektől keresztapákig, akik szálkák voltak.
Ez az egy Horváth meg vidáman ossza a frankót.
Pálinkafőző Rézüst
@tivoli: a frankó még él...No de!!! Tedd a szívedre a kezed: voltak ilyen meg nem magyarázott(!!) halál eset, esetek más kormányok alatt?? Ha igen, akkor kérlek, tedd ide a linkeket, a magad. és az én nyugalmam érdekében...Várom őket...Ja, és Aranykéz u. , Prisztás, stb, mikor is történtek? Nézz utána a gugliban..No és utána Horvátozz...Akinek meg ki tudja, ezek után mennyi van hátra...Lelked (ha van) rajta...
Ludas Matyi
Az a nyerö aki az amerikaiak faßat szopja!
kukac50
Ne legyen már üldözési mániája a kormánynak, Azzal foglalkozzon,hogy a rezsi csökkentést a fára hogyan tudja érvényesíteni az aki csak néha 5 mázsa fát tud megvenni! Őrájuk nem érvényes a rezsicsökkentés?
Knapp75
@KERKA: "Már kezdem azt hinni, hogy legalább 5 Gyurcsány Feri létezik, mert 1 ember nem képes ennyi balhét csinálni, mint amennyit a Fidesz a Fletó nyakába varr. Lehet, hogy ő lesz a Mikulás is dec. 6.-án!"

Nem a Mikulás lesz ő, hanem a krampusz!
Szerencsére csak a rossz gyerekeknek kell félnie tőle...
Knapp75
@senkifia68: "A Jobbik szinte minden választó kerületben a második volt, úgy, hogy helyenként meg is szorongatta a FIDESZ-t. "

Mielőtt belehergelnéd magad a hülyeségeidbe, inkább maradj a számoknál!
Az országgyűlési választásokon a Jobbik 20,22%-ot szerzett, a baloldali lista 25,57%-ot. (ez 270,000 szavazatnyi különbség volt)
Az egyénikben 65:41-re nyert a baloldal, ha a Jobbikkal szemben nézzük.
(ténylegesen megnyert egyénik száma: 10:0)

Magyarországon a jobboldali pártok a szavazók "gyenge memóriájára" építenek, most éppen te segítesz ezt szemléltetni.
Nem kizárt, hogy a töredező baloldalnak köszönhetően egyszer a Jobbik lesz a 2. számú erő egy parlamenti választáson, de ez nem volt így idén.
Bár szerintem az a párt, amelyik egyetlen egyéni körzetet sem tud megnyerni, sosem lesz kormányváltó erő...

(ha meg rájönnek a szavazók, hogy a Jobbik még távolabb vinné őket Európától, mint a Fidesz, akkor nem nagyon lesz itt népszerűség növekedés...)
tivoli
@Pálinkafőző Rézüst: A hangsúlyt arra tettem, hogy Horváth András csak mondja, mondja, és még él .. Nem gyanús ez kicsit?
Szerintem provokátor az érintettek tudtával.
senkifia68
@magyarbakancs: És kurvára el kellene gondolkodni azon, hogy tulajdonképpen mire reagálva írtam, amit írtam!
És kurvára fel kellene ébredni végre abból a baszott nagy libeárilis álomból, amelynek ringatása közepetett nem veszitek észre, hogy itt már nem Gyurcsányról, nem Orbánról szól sem a világ sem az országtörténelem, hanem brutálisan degenerólodott fejlődési folyamatról amelyben ezen urak és hölgyek nem főszereplők, hanem eszközök!!! Talán fel kellene végre ismerni, hogy az a kurva Marx egyszer már leírta a kapitalizmus és különösen az IMPERILAIZMUS jellegét, működését, csakhágy a kommunistának hazudott két bites államkapitalista rendszer bukását követően olyat kiejteni az ember száján, hogy osztályhar, megmosolyogtató baromság, Nem azért, mert nincs, hanem azért, mert az osztályokat szét kenték, van amelyiket lefizették, van amelyiket ellehetetlenítették és van amelyiket láthatatlanná tették. Ma arró beszélni, hogy parasztság, vagy munkásosztály, szégyen, megbélyegzés, kasztosítás. Már nehogy a bunkó földműves vagy a panelproli ossza az észt. Van viszont ÉRTELMISÉGÜNK! Igaz ezek egy része hatalomért marja egymást, a másik része a szűkös lehetőségek és a törvényi kiskapuk halmazában csak-csak összehoz magának szar fizetéssel, de egy csomó elsunnyogott, elcsalt maszekolással egy Thaiföld-i utat, a havi több mint 300eFt-os nettó (csak részben adózott)jövedelméből, és állami szolgálati lakásra, vagy államilag támogatott kedvezményes lakáshitelre jogsult, hátrányos helyzete miatt ingyen látogathatja a könyvtárakat, múzeumokat, kedvezméyes vagy ingyen jegyekkel a koncerteket, sziínházakat, mert ugye az értelmiségi léthez EZ KELLE. No meg pénz, ha tetszik a kormánynak ha nem!
Igaz, a diplomával nem rendelkezők nagy többségének be kell érnie a minimál bérrel, vagy a 6- órásra bejelentett de valójában 8 órás foglalkoztatással járó havi netto 50-70 eFt-al, de hát azokat meg ki nem szarja le! Gyurcsány is, Orbán is megmondta! Erős középosztály kell! De az megért volna...
senkifia68
De azért megért volna egy társadalmi konzultációt annak meghatározása, hogy mezei szürke választópolgár mely feltételek teljesülés esetén nyerheti el a KÖZÉPOSZTÁLYHOZ TARTOZÓ megtisztelő címet!
magyarbakancs
@senkifia68: Amit írtál teljes mértékben egyet értek.
Osztom véleményedet.
Köszönöm a megtisztelő leveled.
magyarbakancs
@senkifia68: A Magyar értelmiség tette tönkre ezt az országot önként és dalolva.
Minden fajta ideológia mentén.
Legyen az jobbos,balos.
Mind arra törekedett ,hogy koncból mennél nagyobb darabot szakítson magának.
senkifia68
@Knapp75: Namármostanakkor!
És légyszíves homályosíts fel arra vonatkozóan, hogy KI A BALOLDAL???,
Vita alapul pedig számmisztika helyett ajánlom az Országos Választási Iroda adatlapján fellelhető választási eredményeket. Én ugyanis nem csak a parlamenti, hanem a helyhatósági választások eredményeit is véleményeztem.
A másik fontos, hogy olyan mint egységes baloldal NINCS!
Az MSZP behunyászkodott Bajnainak a választási kampányban, nem véletlenül, hiszen ha emlékszel rá Mesterházy éppen akkor járt az USA-ban "magán úton" amikor Simont valaki itthon feldobta!!! Hát nem érdekes! Néhány héttel korábban Gyurcsány arról papolt, hogy az MSZP.be olyan helyekről is folytak pénzek, amelyről jobb, ha nem tudunk! Aztán nem tudtak megegyezni az Együtt-PM-el és a DK-val a közös jelöltek számának arányában. Mesterházyt kihíták az USA-ba, s amíg magán politikai fenyítésen járt, valaki felnyomta Simon G-t. Ha nem zárják ki az MSZP bukja a válsztásokat. Gyakorlatilag megzsarolták!!! Az EU parlamenti választásokon pedig a csúfos vereségért és a DK-Együtt szövetséggel való kooperálásért a szoci szavazók bosszúból nem mentek szavazni. Ettől aztán a DK úgy tett, mintha annyian lennének mint az MSZP ,a következmény pedig Mesterházy bukása lett. De jött a Tóbiás, aki majd rendet csinál, aztán hogy hogy nem Ő is üdülni volt, amikor az MSZP- főpolgármestert kisakkozták Kunhalimi barbi ágikát lezsírova. A pórnép hülyítése érdekében úgy tettek, mintha a lóeszű Falus lenne a jelöltjük, aztán láss csodát hirtelen kurflival az a Bokros került a baloldal reflektorfényébe aki a büdös életben nem volt balos, szociálisan meg annyira érzéketlen mint a földigiliszta az almáspitére!

Ezek után a helyhatósági választásokon a JOBBIK olyan nyomott a balliberátorok képére, hogy még a FIDESZ is megsajnálva őket gyorsan megfellebezte az Ózdi eredményt!!!
Toby
"A Fidesz véleménye szerint Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az Orbán-kormány megbuktatásán munkálkodik"

Áááá...én ezt nem hiszem el, a Feri nem olyan, már csak azért sem, mert korábban saját maga mondott le a hatalomról, egy jó lekű, rendes gyerek, egy kicsit ugyan hazudós, no de melyik gyerek nem az, illetve

egy, csak egy gyerek van széles e vidéken,
aki soha nem hazudott hosszában széltében
ő szeretett vezérünk, mint náciknak a piktor,
nem is lehetne más
ő orbán - a viktor !
Szimba
" Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció elnöke az Orbán-kormány megbuktatásán munkálkodik " - mint sokan mások. Na és? Mi ebben a meglepő?
Knapp75
@senkifia68: Hülyeséget beszéltél, rámutattam, most meg hosszan magyarázkodsz.
Ennyi.

Egyértelműen a parlamenti választásokról írtál, ha nem hiszed, olvasd vissza! Segítek: november 15., 20:55
(Az, hogy közben másra gondoltál, az persze elképzelhető)
Knapp75
@senkifia68: "Ezek után a helyhatósági választásokon a JOBBIK olyan nyomott a balliberátorok képére, hogy még a FIDESZ is megsajnálva őket gyorsan megfellebezte az Ózdi eredményt!!!"

Aha, mert a Fidesz nem akarta megnyerni Ózdot, ugye? :)
Ha neked nem kínos, hogy ilyen hülye vagy, felőlem folytathatod...
Knapp75
@senkifia68: Inkább neked kéne eldöntened, kik a "balliberátorok", akiknek kokit nyomott a Jobbik, mert én gyarló módon azt hittem, hogy mondjuk az MSZP-DK-Együtt triót oda számolod...

Ez a három párt a helyhatósági választásokon 25,9%-ot szerzett, a Jobbik 17,1-et.
A megyei közgyűlésekre adott szavazatokban viszont csak pár ezer szavazattal szereztek többet ezek a pártok, mint a Jobbik. (ugye erre a listára a nagyvárosok lakói nem szavaztak!!)

Nincsen ugyan egységes baloldal (mert ugye birkaképzés sincs, szabad eltérő véleményen lenni), viszont ha 2018-ban ugyanez a választási rendszer lesz érvényben, legyél egészen nyugodt, ismét koordinált jelöltállítás lesz és valószínűleg közös lista.

Egyébként jellemző Vonáék és a te frusztráltságodra is, hogy az MSZP-hez méritek a Jobbik eredményét, miközben "kormányváltásól" meg "legerősebb ellenzéki pártról" ugattok.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.