A Magyar Hírlapban hosszas lírai bevezető után finoman fogalmazva csontig nyal Putyinnak Bayer Zsolt magyar újságíró.

Annak a Putyinnak, aki röpke pár év alatt lenyomta a világ torkán a Krím elfoglalását, háborút kezdett a független ukrán állam ellen, lelövet némely utasszállítót, kinyíratja a független újságírókat és a demokráciát, ezen kívül Kreml-hű vazallusokat és propagandistákat pénzel az egész kontinensen.

Nézzük mit ír a világ legnagyobb állami maffiafőnökének Orbán Viktor magyar hangja.

„Most várom önt. Mert most önnek van igaza. Ez az első és a legfontosabb, amit ki kell mondanunk.

(...)

És legyen biztos benne, hogy nekünk is igazunk van. És tudjon arról is, hogy akik most ön és Oroszország ellen hőzöngenek itt minálunk, azok remekül kijöttek a Szovjetunióval, és helyeselték, amikor a Szovjetunió legázolt bennünket ’56-ban.

(...)

Ők Európára hivatkoznak, Európát sikoltozzák, most, amikor már nincsen Európa. Amikor még volt Európa, és én, mi, Európát vágytuk, akkor ők a Szovjetuniót éltették. Fáziskésésben vagyunk mi itt, középen, egymáshoz képest is, és minden máshoz képest is."

Szóval akinek nem tetszik ez a dörgölőzés diktátorokhoz és maffiaózókhoz, az egy utolsó, ócska kommunista-csökevény. Nem az a hazaáruló, aki bűnözőknek eladja az országot, hanem akinek ez nem tetszik.

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

eszegfu
Te igen-igen "okos" ember! Azt irod..."...akik most Ön...ellen hőzöngenek, helyeselték, amikor a Szovjetunió legázolt bennünket 56-ban..." Putyin pedig a Fiumei uti sirkertbe megy koszoruzni a "..szovjet hősöknek, akik az 1956. okt. ellenforradalomban az életüket áldozták.." emlékmühöz. De ezzel az apró ellentéttel nem kell foglalkoznod, csak fujjad továbbra is a magadét!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
eszegfu
Te igen-igen "okos" ember! Azt irod..."...akik most Ön...ellen hőzöngenek, helyeselték, amikor a Szovjetunió legázolt bennünket 56-ban..." Putyin pedig a Fiumei uti sirkertbe megy koszoruzni a "..szovjet hősöknek, akik az 1956. okt. ellenforradalomban az életüket áldozták.." emlékmühöz. De ezzel az apró ellentéttel nem kell foglalkoznod, csak fujjad továbbra is a magadét!
magyarbakancs
Sváb létedre nem szégyelled magad?
Szobrot formáznának a gerinctelenségről te alhatnál múzsának.
Igaza volt Simicskának G**cik vagytok mind.
oncogito
Megint berántják az országot a szakadékba...
Főlökött
Amióta bezárt az OPNI, ellátás nélküliek, mint olvasható, itt flangálnak közöttünk.
volvós
Istenem, milyen szépen mutatna ge...i zsótika, a kis
seg...nyaló a kandelláberen, nyakában a kötéllel
a talpa alatt fütyülö széllel !!!
Senara
Te simicska idézet miért nem ott élsz , ha annyira tetszik putyinisztán .
amaramaistanna
"333. § Aki nagy nyilvánosság előtt a nemzeti szocialista vagy kommunista vagy más, emberiesség elleni cselekmények tényét tagadja, kétségbe vonja, jelentéktelen színben tünteti fel, vagy azokat igazolni törekszik, bűntett miatt három évig terjedő szabdságvesztéssel sújtható."
soljanka
„Oroszoknak lefeküdni energiaügyben, Putyintól ájultan elalélni és félni: gyurcsányság."

Magyar Nemzet, 2007. Vajon ki? Bayer Zsolt
Tényleg kell már egy magyar internet :)
Törölt felhasználó
Csak kiderül, hogy ebben az országban a legnagyobb komcsik azok, akik 20 évig kommunistáztak.

Amúgy kedves Bayer tahó Zsolti, nem az lenne a nemzeti érdek, hogy ne legyünk senki kutyái, se az oroszoké se az amcsiké? Hogy a te hasonlatoddal éljek. Nem kell "meleg szarig" nyalni a medvének..:)
KERKA
@volvós: 10.04 Na hallod, amióta Putyin az elnök, kb 100 újságírónak nyoma veszett, vagy valamelyik börtönben őrzik. Ezek után Bayer is meggondolja, hogy meddig tart a tövig benyalás::)
Már izgatottan várom, hogy lesz-e 3 Brezsnyevi csók, vagy csak 1 méter távolság?
Törölt felhasználó
@KERKA: Szerintem Viktor gésának öltözve bevazelinozott seggel várja 2 napja...
volvós
@KERKA: 10:51

...mint a régi szép idökben ! ? :-))))
KERKA
@volvós: nekem az is visszataszító volt:))
pensionar
Hat nagyot csalakoztam a magyar nep, egyik feleben.Szeretik a szolgasagot ,de csak az amerikait.DE HAT MINDENKI KEDVE SZERINT.
Petofi Sandor verse...NEM SULYED AZ ENBERISEG...
Nem sulyed az enberisegI
ILYEN GONOSZ VALA REG,
ILY GONOSZ MER KEZDET OTA...
Hisz kulonben nem kellett volna
SZAZ FELE MESET,
EGET, ISTENEKET,
POKOLT ES ORDOGOKET
GONDOLNI KI ,HOGY ZABOLALTASEK..
...Hany csep van az oceanban...
Hany CSEPP VAN AZ OCEANBAN???
Hany csillag az egen???
Az enberiseg fejin hany hajszal van???
S HANY GONOSZSAG SZIVEBEN???
(nagyon sok foleg ha dolarba fizetik)
Senara
@pensionar: juj ... mi ez kandi kamera az opni- ból
amaramaistanna
MÉCS IMRE NYILATKOZATA
Alulírott az ÖTVENHATOS EMLÉKBIZOTTSÁG elnöke magam és társaim, valamint minden demokratikus érzelmű polgár nevében felháborodottan tiltakozom az ’56-os forradalom és szabadságharc emlékének meggyalázása ellen a Kerepesi úti Nemzeti Sírkertben. Az internetről értesültem, hogy az ’56-os szovjet agresszió során meghalt szovjet katonák parcellájában történelemhamisító egykori feliratot restauráltak „ dicsőség a szovjet hősöknek, akik az 1956 októberi ellenforradalomban életüket áldozták a magyar nép szabadságáért”.
Ellenforradalomnak nevezni a forradalmunkat – gyalázatos. A történelmünk újabb meghamisítása mellett erkölcstelen, és népünk büszke napjainak és áldozatának meggyalázása. Éppen akkor vették el a pár napja kivívott szabadságunkat, amelyet csak 33 év múlva szerezhettünk vissza.
A halott katonák szintén a szovjet önkény áldozatai voltak. A Szovjetunió megszűnése után Oroszország első elnöke, Borisz Jelcin megkövette a magyar országgyűlésben a magyar népet a kéretlen szovjet agresszió miatt, és bocsánatot kért. Mi ezt a gesztust elfogadtuk. Felháborítónak tartom, hogy a jelenlegi szervilis magyar kormány lábbal tiporja ’56 emlékét. Minden erőmmel azon leszek, és arra hívok minden tisztességes embert, hogy ’56 méltó helyére visszakerüljön.
2015-02-16 éjjel
Mécs Imre
Senara
Wittner Mariska mélyen hallgat , biztos örül a szovjet magyar barátságnak .
Clavigo
@Senara: Vagy még mindig Horn Gyulát átkozza,,,a negyedik frecsák után.:) :) Remélem ott lesz a koszoruzáson is. A nemzet Zászlósnynyájának ,,vagy mi a rosseb volt,,, kijárna a meghívás-részvétel.
coni
Az önbecsülést csak egyszer lehet elveszíteni, utána már minden mindegy. Legfeljebb nem tart otthon tükröt. Ha ez Bayert vigasztalja, nagyon sokan vannak még ilyenek akik megrendelésre kommunisták, liberálisok, polgárok, plebejusok, gárdisták éppen ami pénz hoz a konyhára.
Senara
@Clavigo: Marika csak kirakatbak kell , nem hiszem beszólna még a negyedik pohár után sem . De tudod elvárná az ember , ha már 56 fényében tetszeleg .
coyote3
Zsóti ezt csinálta anno a Népszabadságban is Leonyid Brezsnyevnek ...
ilos
Sajnos megint nem lehet tudni, hogy kinek köszönhetjük ezt a veretes cikket. Mert hogy nem olvasta el a Bayer Zsolt nyílt levelét, az biztos. Szó nincs csontig benyalásról, csak elismeri Putyint, mint zseniális OROSZ államférfit. Lehet ellene hőzöngeni, kritizálni, diktátornak nevezni, de ő legalább a saját népének az érdekeit védi (és ez nem tetszik a világnak). Mint ahogy Orbán Viktor!
Dr. Felipe
Hát nem oroszul írta ez az idióta? Tolmácsot kérjen.
Katalina62
@ilos: Nem! Ahogy Putyin, úgy Orbán Viktor sem a népe érdekét védi! Sokkal inkább a saját hatalmát, vízióját,(ami nem feltétlenül egyezik a nép érdekével,) védi mind a kettő
Dr. Felipe
Cseszheted g zsóti, g vicctor már lecsapta a kezedről putinkát.
wagabund
Petőfi verset ékezet nélkül idézni...? ...na, ez a durva.

ennyire lecsúsztunk?
36
@coyote3: Igen. A külömböztetés Magyarországon, csak a politika, bank és média fő embereinek kiváltasága.
Forgatják a szólamokat. De végül is, minden egy tőről fakad. Az akarat, egy. A kisember legyen alázatos és nyeljen be mindent. És be is nyeli.
Sajnos csak ritkán akadunk össze jogász barátommal, de akkor jól kibeszéljük a meghozott jogszabályokat és egyáltalán a fogalmakat. Ő is vallja, hogy az EU és a Szovjetúnió között, semmi külömbség. Régen azt mondták direktíva, ma azt mondják úniós irányelv. Ma rágódnak a földtörvényen, ami 1/3 rész, tök egyértelmű és az életvitelszerűen gazdálkodással foglalkozó magyart védi. 2/3 része viszont, saláta törvények sokasága, ami átjátsza a földet bárkinek.
lampa laz
@ilos: remélem megkérdezted azt az elszegényedett saját négy millió magyar embert is akiknek az érdekeit a zorbán olyan hevesen védi, hogy ők ezt mennyire érzik a bőrükön. Ezek után lehet nyalni ezeknek az általad oly zseniális államférfinak nevezett egyéneket. Én azt mondanám rájuk, hogy a tolvajok közt fejedelmek.
DR Eric CARTMEN
Nem jut eszembe, minek is nevezte Simicska ezt a palit ???
eszegfu
@ilos: Lehet, hogy a cikkiró nem olvasta el a nyilt levelét, de hogy Te sem, vagy esetleg csak minden 2.-3. sorát, abban biztos vagyok... "...mostanában ilyen lett a szabadság arca felismerhetetlen és mindenhol másmilyen..." Szerinted ott és itt másmilyen a szabadság?! A nagy csudát! Egyszerüen NINCS! Szabadon kellene választanom, szabadon kellene eldöntenem mit csináljak vasárnap, szabadon akkor iratom be a gyerekemet óvodába, iskolába, amikor akarom, egyszóval NE döntsék el
helyettem mit tegyek! Ja persze pofázhatok, de minek?! A kormány nem akarja meghallani! Vagy pl. ..."Ön nem hagyta Oroszországot, erősitette. Oroszország megszerette és megtartotta. Ennél többet, nagyobbat nem tehetett volna..." Ha csak egy hiradást is megnéztél volna Ukrajnáról, láthatnád a szinte földig rombolt házakat, a felgyujtott autókat, stb. és akkor komolyan gondolja Bayer, hogy az orosz nép megszerette Putyint?! Esetleg haláláig megtartja? Egyben igazad van Putyin = O.V. akár fizikális megjelenésükben, de akár mentalitásukban is. Kérlek olvasd el ismét Bayer Zsolt nyilt levelét.
bencemacska
@ilos: ma, 12:34

Népe melyik részének érdekeit védi?
A bebörtönzött oligarchákét, újságírókét, stb. vagy az éhen halni készülő muzsikokét?
coni
Azért csökken a Fidesz népszerűsége mert nincs már ingyen pálinka, gyakrabban kijózanodnak a plebejusok. Szerencse, hogy itt van Bayer aki átmossa az agyukat.
eugen4402
A Bayer-cikk gyógyászati célokat szolgál: gyógyszermérgezés esetén el kell olvastatni a beteggel.A siker garantált, ettől a cikktől a lelkét is kihányja...
1magyar
Bayer ez mindig az ír amit az ő kis agyával jónak gondol, közben meg még azok is röhögnek rajta akiknek nyal.
Vizual
Szóval egy vicc ország ez. Most röhögünk de ha hagyjuk, hogy távábbra is ilyen senkiháziak vezessenek bennünket akkor már csak kínunkban fogunk. Mert félelemben nem lehet.
sentinel216
Ezek nem tanultak történelmet? Vegyék már elő Európa (és a világ) történelmét leíró 1939 - 1945 közötti történeti leírásokat. A magyar kormány, Horthy és seggnyalói viszonyát a világbirodalmat vizionáló Hitler csürhével, egy az egyben rá lehet húzni a mostani eseményekre. Muszáj nekünk mindig vakon a falnak menni? Trianon revízióját áhítozni? Hátha Vologya visszaadja felvidéket?
Aki Én
@ilos: Ilos, ennyire ostobának lenni tilos!
Aki Én
,,Nem az a hazaáruló, aki bűnözőknek eladja az országot, hanem akinek ez nem tetszik."
Ez a lényeg, ezt nem érti a sok libsiző, egysíkú idióta. Na és ki is a hazaáruló? Akire rámondják, vagy aki ezt elnézi, védelmezi, pártolja?
Van az úgy, hogy az ember annyira hülye és prosztó, hogy már maga sem érzi. Olyan is akad bőven, aki képtelen felfogni a csökevény agyával, hogy aki kritizálja a kormányt, az nem sírja vissza a Szovjetuniót, de még az MSZMP-t sem, sőt esetleg még jobboldali is lenne alapvetően, ha lenne olyan. Legalábbis ezeknél a degenerált, szervilis kóklereknél sokkal inkább nemzetibb érzelműek. Már az is vicces, hogy ezek akarják megmondani, ki milyen érzelmű, ki mitől jobbos vagy balos. Ezek a ,,jobboldali ex-szocik, ezek a ,,jobboldali" ügynökök. Ezek, akik között már nem találni olyat, aki ne szolgálta volna az előző rendszert, benne a Szovjetuniót. Ugye? Hát ez önmagában is vicces. Egy olyan seggnyaló ne pofázzon senki nevében, és főleg ne nemzetieskedjen, aki szlovák rendszámú autóval jár -vagyis adó elkerülő-, aki egy nemzet többségét sanyargató kormányt védelmez és kiszolgál, aki -csak a jó isten tudja milyen megfontolásból- egy nemzet többségét szapulja szüntelen. De még milyen okoskodva, mesterkélten, nagypofájúan, kirekesztően, megosztóan, uszítva, hergelve teszi mindezt. Kinek jó ez igazából? És ez beszél gyűlöletről? Nemzetünk egyik szégyene ez a a pali.
simmering73
@pensionar: Vitát nem nyitok. Be vagy b@szva rendesen.
ilos
@eszegfu: Én elolvastam, de úgy látszik sajnos neked szövegértelmezési problémáid vannak. Igenis egyetértek BZs-vel abban, hogy Putyin egy szétesett, gazdaságilag és katonailag is lerongyolódott országot úgy állított talpra, hogy megőrizte szuverenitását, kemény kézzel leszámolt az országot kiárusítani készülő liberálisokkal, nem véletlenül torony magasan ő a legnépszerűbb politikus hazájában, ez ténykérdés, lehet becsmérelni, mint ti Orbánt, de szerencsére az emberek többségének még van igazságérzete. Ami Ukrajnát illeti, kicsit olvasgass utána, hogy ki "exportálta" oda a "demokráciát" és a polgárháborút. Na segítek, ugyanaz az ország húzza a legnagyobb hasznot a ránk erőltetett szankciókból. Gondolkozzatok emberek!
ilos
@Aki Én: Te a beírásaid alapján egy értelmesnek tűnő ember vagy, miért kell leostobázni azt, akinek más, eltérő véleménye van? Már többször vitatkoztunk arról, hogy valóban a "nemzet többségét sanyargató" lenne-e a kormány? Mire alapozod ezt a sommás véleményt? Ne Ausztriához hasonlítsad magunkat, akit amúgy soha nem érünk utol, hanem a 2010-ben hasonló helyzetben lévő Görögországhoz. Cserélnél velük? Na, hol volt jobb a gazdaságpolitika? Hol sanyargatnak jobban? Próbáljátok már néha elismerni, ha valaki valamit jól csinál, akármennyire is nem szimpatikus. A BZS szlovák rendszámát meg nem kellene túllihegni, mutass egy embert, aki nem próbál meg kevesebbet adózni, ha van rá lehetősége?
eszegfu
@ilos: Először is én nem vontam kétségbe a Te értelmi képességeidet, csupán feltételeztem, hogy nem olvastad végig és kértelek az ismételt olvasásra. Másodszor
én egyetlen hsz-mben sem becsméreltem csunya szavakkal sem Putyint, sem O.V-t.
Harmadszor, ha kérhetlek ne beszélj többes számban, hiszen én nem vagyok király, és én a saját nevemben irtam. Negyedszer Te rajtam semmilyen módon NE
segitsél, nincs rá igényem. Ötödször nem a gondolataimra válaszoltál, hanem általánosságban. És utoljára nem vagy Te biró, hogy bármilyen "itéletet" kihirdethess: "az emberek többségének van igazságérzete" kifejezéssel. Azért arra kiváncsi lennék: szerinted mitől ennyire gazdag Putyin? Talán csak nem azért, mert "kemény kézzel leszámolt az országot kiárusitani készülő liberálisokkal" és ő maga tette ugyanezt?! De tul az irónián... nem gondolod, hogy tisztességes napi munkával, mégha 10x annyit is keres, mint egy "mezitlábas közember" lehet ennyi vagyont összegyüjteni?! Ehhez még azt is hozzáteszem: egyetértek egy miniszterelnök máséhoz nem hasonlitható havi keresetével, tehát rendben van, ha kimagaslóan magas a havi legális fizetése. Ha van energiád, kérlek válaszoljál, de ne általános dolgokkal, hanem, amit az előző hsz-ben és a mostaniban is felvetettem.
Aki Én
@ilos: Hát az agyam eldobom, komolyan mondom. Ne lihegjük túl az 5-ös pártkönyv tulajdonosának adócsalását? Elment az eszed ember? Ezért tart itt ez az ország. Nem felháborodunk, nem elkergetjük, nem megvetjük a csaló, hazug politikusokat, kormánypárt tagokat, hanem még meg is védjük őket ha törvénytelenségen, korrupción kapjuk őket. Ez igen. De az aluljáróban kényszerből áruló nyugdíjast, a buszon bliccelőt kergetjük, űzzük és még a sorstársaik is ellenük fordulnak. Áruld már el miszerint kell szelektálni, mert az előzőket pont az ilyenek miatt utáljuk. Az egyik legnagyobb ,,nemzeti" köpködő szlovák rendszáma tehát tök rendben van? Beszarok. Egyébként az adócsalók általában legalább befogják a pofájukat, és nem osztják az észt. Hogy miért van ilyen véleményem rólad? Azért, mert a világ legkorruptabb emberét és a második helyezettet egy hozzászólásban zseniálisnak nevezni, alsó hangon is ostobaság. Még, hogy a népe érdekeit védi? A világ egyik -ha nem a leg- leggazdagabb emberének a vagyona a népétől van. Attól a néptől vette el, akinek szerinted az érdekeit védi. Na meg aztán ki a diktátor? Hát aki korlátozza a sajtószabadságot, aki bebörtönöz politikai ellenfeleket és üzleti ellenfeleket, aki ezáltal súlyosan visszaél a hatalmával, aki közpénzből lesz dollár milliárdos, az jó eséllyel indul a bajnokságon. Ha pedig minden esetben tisztelni kell a másik véleményét, akkor most miért is háborodtál fel? Hiszen én csak a véleményemet írtam le, kérlek tiszteld.
hetöndöe
Bayer Elvtárs ismét elemében érzi magát,hiszen a 25 évvel ezelőtti segg ágaskodik a pofája előtt.Ennyi idő kellett neki,hogy ismét felszínre jöjjön az igazi énje.Nem szereti a demokráciát,hiszen ott nem érzi otthon magát,egy volt KGB-s seggének a nyalása jobban passzol neki,hiszen az illiberális "demokrácia" nem sokban különbözik az ő általa szeretett szoci rendszertől.Az azért tényleg furcsa,hogy ilyen fehérjehalmazok kommunistázzák Fletót,vagy akár Bajnait.
hetöndöe
@ilos: "nem véletlenül torony magasan ő a legnépszerűbb politikus hazájában, ez ténykérdés"

Annak idején Kádár Putyinnál sokkal népszerűbb volt az országban,nem gyanús valami?:-))))))
Desischado
Mind a kettő egy mocsoknépnyúzó diktátor! A bayer zsóti meg egy ocsmány nyalonc, aki hazudik, és visszataszítóan benyal nekik! Ennyi! kihagytam valamit?
Rumcájsz
Az írásáért fel kellene jelenteni...

A holokausztot nem lehet tagadni!

A forradalmat lehet?
Anna Mária
@Horizont: Hogy hova tart Magyarország?
A morális csődbe.
Aki Én
@ilos: ...még annyit a ,,Putyin a leg népszerűbb" hazugságra, hogy ugyan vannak választások Oroszországban, de nézz utána milyen módon. Ha valóban ő lenne a leg népszerűbb, akkor ezekre nem lenne szükség. Pont mint nálunk, nem bízzák a véletlenre. Nagyon rossz álláspont, mikor egy rosszabb helyzetben lévő országgal hasonlítjuk össze magunka, mit Görögország. Tedd ha ettől jól érzed magad, de akkor miért nem inkább Korea? Azért mert vannak rosszabb helyek a világban, még nem kell megadni magunkat. Igenis az osztrákokhoz hasonlítom magunkat, mert minden adottságunk megvan, hogy úgy éljünk mint ők. Az égvilágon minden, kivéve a vezetőinket, akik csak zavarosban, káoszban, és megtévesztett tömegben tudnak úgy lopni, mint ahogy. Aki ezt ma nem látja, azzal nem érdemes vitázni. Picit nézzél túl a közmédián, és csodákat fogsz látni. Már ha akarsz egyáltalán.
ilos
@Aki Én: Te, én ugyanezt érzem, mint Te, hogy egysíkú a világlátásod. Pedig a szerinted humoros megjegyzésem - Putyin népszerűségére vonatkozóan - nem a Hír Tv-ből, sem a közmédiából való, hanem az általatok is elismert nyugati közvélemény-kutató intézetektől. Ez már csak így van, ha tetszik, ha nem. Akárcsak nálunk, azt sem ismeritek el az Istennek se, hogy a temérdek hülyesége ellenére még mindig a Fideszre szavaznának a legtöbben, talán ha Kálmán Olga naponta mosolyogva beolvasná, akkor neki elhinnétek. Ami az osztrákokat illeti, hasonlítani persze lehet magunkat hozzájuk, csak nagyon siralmas lesz az eredmény. És nem a vezetőinkben van a döntő különbség, hanem ha olvasgattad a történelemkönyvet, akkor tudnod kellene, hogy ott például nem volt szocializmus. De már előtte is a Habsburgok nagy sikerrel raboltak ki bennünket, így a kezdetektől fogva többet apríthattak a tejbe, mint mi. A nagyhatalmak igazságosztásáról nem is beszélve, együtt veszítettük el az I. világháborút és nézz utána, hogy mi történt Trianonban. Na, ezért lehet összehasonlítási alap Görögország, akivel nagyjából hasonlóak voltak a körülményeink és szintén EU-tag, ellentétben az általad javasolt Koreával (felteszem az északi felére gondoltál).
Aki Én
@ilos: Az istenért nem akarsz tanulni. Már megint mi az, hogy ,,általatok" meg ,,ti"? Amíg ezt az EGYSÍKÚ alaptételt nem vagy hajlandó megérteni, addig esélyed sem lesz reálisan látni a dolgokat? Látom nem sok osztrák-magyar elemzést olvastál. Látom leragadtál a monarchiánál. Meddig lehet ez kifogás? Nem kell ide Kálmán Olga, hogy az ember lássa, érezze mi megy itthon. Az pedig egy dolog, hogy a nem fideszre szavazók megoszlanak, de ami a lényeg, hogy a többség összességében a fidesz ellen van. Ha tetszik, ha nem. Úgy látom egy helyben topogunk, mert nem vagy elég erős ahhoz, hogy elengedd a vezérszálat. Azt nem feltételezem, hogy más az oka. Már bocs, de nem vall túl nagy bölcsességre ezen az oldalon éltetni a fideszt és bízni ennek hatékonyságában. Lassan el kéne kezdeni elfogadni és megérteni, hogy a többség egészen mást akar. Szeretek a többséghez tartozni, mert az valamiféle visszaigazolás, ezért aztán Putyinról itthon és külföldön is a többség véleménye nekem mérvadóbb, mint egy abban érdekelt, vagy csak egyszerűen, és az aktuális érdekeknek megfelelően változtatott véleményű (elvű) ostoba kisebbségé. Van amikor azt kell mondani, kár a szóért. Nálam veled szemben most jött el ez a pillanat.
Aki Én
Most találtam egy hasonló cikk kommentjei között. Mindent visz:
,,Úgy volt, hogy faszán lehegesztik a csatornafedeleket. Zsolti viszont kimászott.."

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.