Az Index videójából kiderül, hogy ki tehet a Fidesz veszprémi vereségéről – Orbán Viktor szerint.

76 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
Hátborzongató a mikrofon mögött végzett folyamatos rángatózó, vonagló, hadonászó vitustánca!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Hátborzongató a mikrofon mögött végzett folyamatos rángatózó, vonagló, hadonászó vitustánca!
Hellcat
Ez rémisztő...nagyon rémisztő...ronda dolgok lesznek még itt...
nyanya001
Tényleg az lehetne, a Fidesz kormány szimbóluma !
Amihez hozzányúltak, hozzányúlnak... csak olvassátok el a lentieket !

Orbán: A Várkert Bazár kormányzásunk szimbóluma is lehetne !
Többek között ezt mondta a miniszterelnök a Várkert Bazárban tartott évértékelőjén. Arra gondolhatott, hogy az sokáig ronda volt, most meg szép lett, akárcsak az ország.

A Várkert Bazárról azt kell tudni, hogy először tavaly áprilisban adták át negyedkészen, de 4 nap után bezárt. Majd augusztusban is átadták, de még akkor sem volt kész. Amikor másodjára is átadták, utána újra fel kellett szedni a díszburkolatot, mert a köveket korábban – hogy megtarthassák a második átadást – sietve, kötőanyag nélkül rakták le. (Lázár János erről azt mondta: augusztusban nem a Várkert Bazárt adták át, hanem a Lánchíd utcát, ami előtte van, és az utca felújítása miatt ugyan be kellett zárni az átadott bazárt, de a bazárt újra átadni nem kellett. „Nem lett ismét átadva vagy felavatva, csupán újra megnyitott a kapuit – fogalmazott, pedig a kormany.hu is ellentmondott ennek.)
Szeptemberben kiderült, hogy még 300 milliót bele kell ölni. Még mindig nem lehetett látni az építkezés végét, amikor novemberben kiderült, hogy vizesedés, beázó pincék és újra felszedett díszburkolat miatt már javítani kellett. Mostanában pedig az északi faláról pereg le a vakolat, ami tavaly került oda. Még most sincsen kész, és legutóbb két hete Gyutai Csaba, a Várgondnokság ügyvezető igazgatója beszélt arról, hogy lassan lezárják a teendőket a Várkert Bazár körül, aminek a fejlesztésével „nagyon méltatlanul bánt a sajtó”.

444.hu/2015/02/27/orban-a-varkert-bazar-kormanyzasunk-szimboluma-is-lehetne/
papa.49
Én meg neked üzenem beszélj Apáddal, tud neked érdekes dolgokat mondani a kommunista milliárdosokról!!!
silber13
@lópicigáspár: Egen...Ügy is lehet mondani...!
Mobil123
Na elmész a pics@bá. Ti vagytok a legnagyobb rablók de most lesz.megint kivel harcolni,háborúsdit játszani.
human
Tehát Pokorni Zoltán fideszes politikus kommunista milliárdos. Tudtommal ő használta először az urizálás kifejezést a fideszesek látványos gazdagodására.
papa.49
@miazavalami: Dehogy magának a ,,sötét, budifülkeforradalmároknak,, üzent hogy majd ő most megmutatja, oszt. nem mutatta csak a szokott rossz formáját...
JAJMÁR
Gúnyolódik... és nagyképű, mint mindig. "ha nem leszünk észnél, még azok fognak minket korrupcióval vádolni, akik szétlopták az országot..." hú, és nem szakad le az ég !
hetöndöe
@lópicigáspár: Tényleg skizofrén ez a barom,magával beszélget.:-)))
human
Mondjuk a poénjai jók voltak. Arra kapott is tapsot :)
Captain Blood
Nocsak üzent?
Már nem beszél a szüleivel sem?
Toby
Orbánc miért nem merte kommunista milliárdosként megnevezni a saját apját, aztán (mészáros) Lőrinc-barátot, és a milliomossá/milliárdossá vált volt KISZ-titkárokat, vele az élen ?
TASzSz
Apád ezért megpofoz, megrugdos megint!!!
nemjoezigy
Én meg ezt üzenem orbánnak: KIDERÜLT ORBÁN VIKTOR TITKA: AZ APÓSA IS III/III-AS ÜGYNÖK VOLT: propeller.hu/itthon/3068505-kiderult-orban-viktor-titka-is-iii#v1279118
Feraj49
Én "sajnálom" OV-t. A szocialista időszakban nagyon nehéz sora volt.Menekülnie kellett a pártitkár apja elől,külföldre tanulni az egyetemen.Az a brutális apa meg "csak pénzelte" a tanulmányait,hogy ne is keljen látnia a fiát . /Mikor más polgárok még azt sem tudták velem együtt mi az a külföld/ A papa most csak milliomos és nem milliárdos,ezért is üzenget a milliárdosoknak.
Ha még egyszer üzen nekik,lehet hogy azok is visszaüzennek mint egykori "barátja".
A VÁR-ban meg építik a testőröknek a szállást milliárd forintért,meg a lovardát.

Apropó miért is kell a várba költöznie ? Csak nem azért mert sok alatta az alagút ?
verőce21
Klasszikus politikai beszéd volt.
Lehűti az ellenzék reményeit. Tovább árulhatják a petrezselymet a Várkert bazárban.
Dr. Felipe
@verőce21: Ezek szerint te nem aludtál el rajta mint endru hanem végig tapsoltad.
szandokan
@verőce21: Miért, szerinted reménykednek valamiben? Habár ezt a Veszprémi győzelmet úgy fogják fel, mintha háborút nyertek volna legalábbis. Enyhén szánalmas.
szandokan
@silber13: Gyurcsány meg hadonászott világ életében. Nem vagyunk egyformák.
karma1
Nofranc! Ide jutottunk? Megint a nullarol kezdunk? Szlogen a mikrofon alatt: "Magyarorszag erosodik"... Na vazze, a nyugat meg bennunket vesz peldakepnek, oszt mi meg csak most erosbodunk... Tessek mondani, nem tul hulyek ezek ott nyugaton egy kicsit???
kkalman
Kommunista vezírünk megszólította elvtársait. Bravó, bravó, bravó! Ha sikerül összeszednie magát, még titkos ügynök múltját is bevallja.
Vizual
Hát egyszerűen nevetséges. úgy látszik a fogyokúra még a maradék eszét is elvette. Ezt elmondhatta volna szűk Fideszes körben is. Na Verőce új célt adott az "Isten".@szandokan: Senki nem hiszi, hogy győzött. DE Tény, nagy a zavar a PÁRTBAN és Orbán fejében. Még mindig Gyurcsány ? Szerencsétlenek, olyanok vagytok mint a birkák, amikor a pásztor elaludt.
JimBim
És megmagyarázza, a kommunista pénzből Amerikában tanult.
Baszd meg, te geci!!!
bin ladenhez hasonló. Kiképezték Amerikában, oszt új ideológiját gyártott, és ölt.
oprbán bin laden lájt,
Csak míg bin laden mára már ládában rothad, addig orbán él, és virul, és pusztítja a saját népét.
Baszd meg, te geci!!!
Törölt felhasználó
"azok vádolnak minket korrupcióval, akik szétlopták az országot"

Nem te elmebeteg gyökér, nem azok vádolnak korrupcióval, hanem egy fél ország, benne független vagy akár jobboldali emberek is.. Azok akikre viszont te gondolsz a koncepciós pereidben is megvédték magukat...pedig még biztost is neveztél ki ennek az élére.. Kiváncsi lennék, ha rogán vagy te és a kis családod kapna egy "pártatlan", de igazi átvilágitást, akkor mi lenne a vége. Mindenesetre, ha a miniszterelnökünk mondhatja bizonyítékok nélkül azt hogy szétlopták az országot, akkor én is mondhatom azt, hogy egy elmebeteg komplexusos suttyó-paraszt diktátor vagy Viktor... Kár hogy ebben az országban fogalma nincs az embereknek a politikai értékekről, hogy mi az hogy jobb-bal. Te vagy a kommunista/populista és te loptad most az elmúlt 5 évben az országot szét..
karma1
@ziziplanet: Vagyis a skizojaban odaig jutott, hogy sajat maganak uzenget... Nem semmi...:o((
Clavigo
Remélem,,megérem,,hogy ezt a f@szit még láthatom vezetőszáron,,haverostól-frakcióstól.
silber13
@verőce: 21:59-re : A klasszikus politikai beszéd nem itt kezdődik, hanem tán megtanulhatnád a nagyok neveit: Themisztoklész, vagy Seneca, netán Cicero nevét.Na azok valóban nagyok voltak. Ez a banán után ácsingózó hordó sosem lesz igazi rltor, csak mások által összesepert közhelyhalmazt képes úgy ahogy akadozva felolvasni!
Senara
Saját sz...d kend másra ,élősködök tapssal jutalmazzák birkák meg elhiszik . Meddig hazugsággal hatalomba maradni ?
silber13
@szandokan: 22:23-ra: Csakhogy itt nem Gyurcsány beszélt, nem ő mozgott úgy, mint egy agyilag besokallt , madzagon rángatott marionett figura,, hanem a jelenlegi miniszterelnök!
Senara
Meddig lehet hazugsággal hatalomba maradni ...bocsi
Clavigo
Ügyes gyerek a mi kegyes Urunk...Én,,az Ő helyében nem bírnám megállni,hogy ne röhögjem szemközt ezt az örszágot,hívőket,stb.,,egy-egy ilyen felolvasó-szeánszon.
papa.49
@köhögő bolha: @köhögő bolha: Mind a két kép telitalálat!!!
Mobil123
@izo: linkeld már akkor ide a kedves vezired és brancsának is a vagyonát amit amit csak az elmúlt négy évben loptak. Majd utána lehet összevetni. Egyébként én nem.mondtam hogy a másik.oldal nem lopott, de ilyen gátlástalan módon biztos nem.
JAJMÁR
@verőce21: 21:59 "Lehűti az ellenzék reményeit"

- miért, ki hiszi azt ebben az országban, hogy a szocialisták veszélyeztetnék az orbánhatalmat? Persze, most, hogy már kategorikusan ki lett jelentve, ezt kell hinni. Megvan adva az álellenség, ezt kell hinni, és akkor ezt hiszik feltétel és gondolkodás nélkül, és még mondogatják is. Bosszantó, és nevetséges !

Az a SZÖVEG szintén csodás, hogy 'nem álltak ki mellettünk a saját híveink, mert nem elégedettek velünk, talán a kormány nem találta meg a vita, a megegyezés és a cselekvés helyes arányát'
"talán" - mondja, de inkább ezt mégis elveti, és azt mondja "harcoljunk"! Kell adni egy ellenséget ehhez, azt mondja szocialisták! (Jelzem, vannak még páran az ellenoldalon)

Megy az agymosás gőzerővel a vita, a megegyezés, a konstruktív kormányzás helyett, mert ezekre egy illiberális államban nincs szükség. Büszkén mondja, legyőzte a liberális értékeket.. Tragikus és nevetséges, az pedig mélyen szomorú, hogy vannak akiknek ez tetszik:-S

'Klasszikus' abban az értelemben, hogy már láttunk ilyesmit valakiktől, de az nem Cicero volt.
tivoli
@köhögő bolha: ma, 06:25
Ezért nem lesz a kispénzűekből soha semmi.
tivoli
@köhögő bolha: ma, 07:27
Nemcsak Orbáné, ezért él jól minden politikus.
magyarbakancs
"Orbán üzent a kommunista milliárdosoknak."
Remélem akkor az édesapját is kritizálta és üzent neki miniszterelnök úr?
Vizual
Én tudomásul veszem, hogy vannak akik az utolsó fillérig kitartanak Orbán mellett. Mert hölgyek és urak, Orbán meg sem említette a Fideszt a beszédében. ...keresztény... Mintha tudná mit jelent. Itt az idő arra, hogy jobbos vagy balos egységesen fellépjen, ideák nélkül ez ellen a nyilvánvalóan bűnöző banda ellen.
Pártokkal, pártok nélkül. Emelkedjünk felül végre azokon a frázisokon amit eddig Orbán betálalt és ami ugyan biztató volt, de szerintem a népet csak a szűk baráti és családi körre korlátozta. Beszéde csak a dolgozó emberről szólt, szavakban mert ismerjük a helyzetet. Nem beszélt a 4,5 millió létminimum alatt vagy közelében élőkről akiknek száma, nő, nem beszélt az éhező kb 500 ezer gyerekről akik közül sokan éhesen mennek iskolába, éheznek.
Orbán körül fogy a levegő, Már a lengyelek sem jönnek a szervezett spontán Békemenetre ! Ki megy majd.? A közmunkások ? Nos a szerszám a kezükben van. És a szociáldemokrata plakátok megmutatták mit lehet egy szerszámmal csinálni. Orbán fél már.
Verőce meg hagy vonulgasson csak mint Békemenet. Orbán ugye a honvédelmet sajnálja. Elkésett a honvédséggel. De lesz egy menetünk a jobbikkal.
Tibor43
A kommunista milliárdosok majd válaszolnak a jobboldali milliárdosoknak.
Ezzel a témával jól elszórakozhatnak az átlagemberek...
Vizual
Éppen most írtam. Aki változást akar az nem megosztó. Találjuk meg az árnyékunkat.
Törölt felhasználó
@karma1: 03:49 Most mindentől elvonatkoztatva, azért Viktornál működik, hogy azzá válsz akit a legjobban utálsz..:) Amúgy meg évek óta ez ilyen csípőből stratégia, hogy megcsinálok valamit, aztán mutogatok a másikra, hogy ő volt..
Mindentől függetlenül nem értem az Orbán beszédben, hogy tegyük fel szétlopta itt mindenki az országot, amíg hatalmon volt. Ennek mi köze ahhoz, hogy most is ezt teszik... Ezt a fajta érvelést, "hogy most mi jövünk", "de ők i ezt csinálták" hallottam itt a propelleren eleget. Nem is ragoznám, hogy erről mit gondolok..
miazavalami
@papa.49: Dehát ő kommunista milliárdos nem?
Designer
Igen, ez az ivadéka a kommunista milliárdosnak!
amaramaistanna
Megosztom veletek Spät Judit véleményét - Orbán beszédéről - ,valami hasonlón gondolkodtam,de az övé találóbb:
" A miniszterelnök a társadalmat egy emeletes házhoz hasonlította, ahol ha leomlik a lépcsőház létrát kell vinni, hogy feljebb juthasson, aki akar.
Szerintem ha egy házban leomlik a lépcsőház, akkor normális ember nem felfele próbál mászni, hanem lefele és megpróbálja minél hamarabb elhagyni az épületet.
Na épp ez történt az elmúlt években Magyarországon: több százezren menekültek ki az épületből és próbálnak egy új helyen otthont keresni maguknak."
Bercifiu
Félig igaza van, bár apósa III/III ügynök volt, de a suskát nem ő osztotta,
Cicamama55
4-5 évvel ezelőtt a mostani vezető politikusainknak a vagyonbevallása még elfért egy pohár alátéten, amik a múlt évben már folytatásos regényekké nőtték ki magukat. Miről is beszél miniszterelnök úr?
papa.49
@miazavalami: Milliárdosnak milliárdos, bár roppant módon titkolja, meg szét is van osztva a spanjai, meg a strómanjai között a vagyon, de ő nem saját magára gondolt, vagy ha igen, akkor még hülyébb mint eddig gondoltam...
szandokan
@Vizual: Ne szerencsétlenezz, te szerencsétlen.
vukkocska
2001-ben, utolsó intézkedéseik egyikén, amikor ígérgettek a választás előtt, s arra gondoltak, ezzel mindenképpen győzelmi esélyüket növelik, bevezették Járai Zsigmond bankelnökkel közös intézkedéseként a DEVIZAHITELT. Gátlástalanul hazudik, ugyan úgy hazudnak, mint a Buda-Cash ügyében. Gyurcsány az évértelő beszédét fejből mondta. Orbán meg nem tudott elszakadni papírjától, pedig állítólag ő írta a beszédet. Zavart volt, ideges, rángatózó. A metakommunikációjából le lehetett szűrni az egész állapotát.
Yoda69
Gratulalok a demokratikus erok gyozelmehez.
A bolseviktator pedig bekaphatja.
Cicamama55
Orbán Viktor metakommunikációja hasonló benyomást kelt bennem, mint Habony "tanácsos úr" zavarodott tekintete, amely a közelmúltban róla közölt fényképről árad rám, a nép gyermekére! A kommunikációban az aktív beszéd mondani valójának alátámasztói a metakommunikációs eszközök, így a kézmozdulatok is. Amennyiben azok összecsengenek, akkor beszélünk ŐSZINTE kommunikációról, amennyiben nem...Nem sokat kell gondolkozni azon, kinek a kommunikációja hordoz több valóságot!
miazavalami
@papa.49: Ő már olyan zavart hogy nem tud gondolni semmire, csak felolvassa amit leírnak neki. Monnyuk a stadionoknál képben van de azon túl...
bretagne
@nyanya001: Nagggyyyyyoooon jóóóó! Szóval megszólta az övéit, elvégre ott ülnek a kormányában!!!
kukac50
Azoknak üzent akik a Fideszbe vannak?
libellle
viktorka, hülye vagy, de sajnos veszélyes hülye!!!
világlátó
O.V. jó beszédet tartott a híveinek. Ez nem országértékelő beszéd volt az ő számukra, hanem egy örömbeszéd, a végén egy figyelmeztetéssel.
- A korrupcióval vádaskodók maguk is korruptak voltak- mondta,
-a hazugsággal vádolók bevallottan két éven át hazudtak éjjel és nappal,- mondta
-azok ítélkeznek, akik az évszázad bankbotrányát, a devizahiteleket behozták, - mondta.
Ha az ellenzékhez sorolhatók ezeket nem tudják kimondható, leírható, közérthető, érvekkel és tényekkel az egyszerű emberek által is könnyen elmondható ellenérvekkel visszaverni, addig mélyen hallgathatunk. Ezek súlyos mondatok , amelyek - úgy tűnik - visszaverhetetlenek. Pedig nem más ez mint csak az egyenlőség, az azonosság elfogadása de nem a vádak cáfolata. Nincs szükségük a cáfolatra, amíg a földbe verhetik a viszont váddal az ellenzékhez sorolhatókat./ vagy csak a szocialistákat, akik mindhárom viszont vádban érintettek /Az erkölcsi alap hiánya mindaddig fennáll, amíg azok a viszont vádak nem kerülnek tisztázásra. Ha meg nem lehet azokat tisztázni, akkor két dolgot lehet. Várni és tűrni, vagy új stratégiát kijelölni. Előbb azonban az előző és a viszont vádakkal terhelt időszakot le kell zárni. Ezt csak kemény önkritikával, a felelősök egyszer és mindenkorra félreállásával, számadással és kármentéssel lehet.
Erre úgy látszik nincs erő, elhatározás, akarat és személyek csoportja. Nem lenne pedig helyes a tétlen várakozás, mert ezt a számonkérést a jobbik, hatalomra kerülésekor úgy is megteszi. Ha az ellenzéki erők összefogásáról álmodozunk, annak is az előbbi a feltétele. Kimondva, kimondatlanul. A civil szervezetek is csak akkor mozdulnak egy zászló alá, ha az előbbi feltétel / is / teljesül. Úgy látom és hallom, jó volt Orbán Viktor utolsó gondolatsora a tanítvány és a mester párbeszéde. " sokat kell még várni hogy az élet jobb legyen? ...hát ha várunk, akkor sokat! volt a felelet. Itt nálunk ezek szerint még sokat kell várnunk. Akik a jól felépített várban vannak, / folytatom /
Nil
ebből is látszik hogy nagy a baj- már önmagának üzenget
világlátó
Folytatás / védett körülmények között csak tovább erősítik védelmi pozícióikat. Akik kívülről akarnak támadni, elfoglalni a várat, nyílt terepen kell harcoljanak. Ha ahány csapat annyi haditerv, ahány csapat annyiféle akarat, ahány csapat annyiféle kitartás és fegyelem, ráadásul hátország nélkül, - ebből soha még nem született sikeres ostrom.
Ma pedig a Polgári Magyarország úgy látszik még azoknak is kényelmes, akiknek az ostromot kellene szervezniök, egy demokratikus Magyar Köztársaság újra felépítése érdekében.
Mi belgák meg éljünk meg abból amit össze tudunk kaparni a két kezünkkel, az eszünkkel, német, angol nyelvtudásunkkal, a kevésbé finnyásak a nyelvükkel.
Mi itt addig kell talán szégyenkeznünk, amíg a következő generációk élete során nem felejtődik el ez a 2010 előtti 20 esztendő? Nem hinném hogy a szégyen ilyen sokáig elviselhető, különösen ha Orbán Viktor az arcunkba vágja évről évre. Az arcunkba, azokéba is, akik nem osztottuk sem Antall József, sem utódai felemás országépítő nézeteit, csak tűrtük azok visszásságait.A kárpótlási cirkuszt, az elsikkasztott privatizációt, a koaliciós kormányzások szégyenletes osztozkodásait. Hogy mindez sokkal bonyolultabb kérdés volt ? nekünk itt lent ez valóban, az érthetetlenségig bonyolult volt.Vonultunk az Andrássy útra, az Emke - Astoriához, a várba, aztán a hősök terére mint a birkák., majd elmentünk élni egyetlen jogunkkal és szavaztunk.
A fidesz győzött, mi nem.Pedig nem mindenki szocialista , főleg nem kommunista, ahogy ismét ettől hangos Budapest. Azt hiszem többségünk már csak egyszerű magyar ember szeretne lenni aki képes megélni a saját szülőföldjén, aki képes eladni a tudását, a tehetségét, képességeit valami munkaadónak, aki tisztességes bért fizet ezért. Már nem akarunk le és fel vonulni semmiféle zászló alatt mások érdekeiért, főleg egyetlen párt érdekeiért, akik polgári Magyarországot akarnak. Én már csak egy becsületes Magyarországot szeretnék ahol biztonságban tudhatom a családomat.
mariaberta
A Papa MSZMP pártitkár volt, tehát nyilván kommunista, ebben a rezsimben bánya és egyéb tulajdonos, tehát milliárdos.
A kisfia most éppen visszatámadja a papát a sok verésért?
bakegya
Hát ez az az ember akivel nem lehet mit kezdeni-nem hiába a saját apja sem tudott vele bírni-ime,most vén fejjel még le is kommunistázza.
Lop-csal,hazudik és még el is magyarázza.
verőce21
@JAJMÁR: (10:25) Amit írsz, az pedig "Meglepő és mulatságos!" :)
JAJMÁR
@verőce21: 14:15 Aha, "meglepő és mulatságos"? Tudom, hogy szereted a "velős" mondatokat, de a tiédből lemaradt a -lős. Igaz, ennek így semmi értelme, de annak se, hogy -ve!
( Lemaradt az indoklásod, ha nem értenéd... :) )
Dr. Felipe
G vicctor üzent a kommunista milliárdosoknak.

"Apu melegítsd meg a krumplilevest, délben otthon leszek"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.