Hetekkel az indulás után úgy látják a köztévé dolgozói: kezd összerázódni a csapatuk. Ez köszönhető annak is, hogy az indulás után "csőstül jöttek a támadások".

Az M1 egyik névtelenséget kérő forrása azt mondta a hvg.hu-nak, a kritikák miatt "egyfajta erősebb kollegialitás" alakult ki, a hibákat pedig még mindig a kezdeti nehézségekkel, a betanulás szükségességével magyarázzák.

A lap úgy tudja, a hírigazgató, Németh Zsolt meg is dicsérte az egész stábot és arról beszélt nekik, ha valamit elszúrnak, azonnal ott vannak a kritikák, de ha jót csinálnak, arról egy szó sincs. Forrásuk szerint tudják, hogy a jó anyagok miatt senki sem fogja megdicsérni őket, viszont a hibákat "helyből fikázzák". Azt is elmondta, "itt sem nettó hülyék dolgoznak azért", ha egymás közt vannak, "nincs, aki ne anyázna a vasárnapi zárva tartás miatt". A csapat összetartását pedig ezeken felül segíti, hogy "iszonyatosan túl vannak hajtva".

A nézettség csökkenésére számítottak, ezt nem politikai okokra, hanem a műfaji váltásra vezetik vissza, ezért nem is frusztrálja a dolgozókat:

Vagyis bizonyos szinten ez természetes, ezt régi hírtévések is mondták. A világ legjobb híradójára is csak korlátos igény van, akkor is, ha nem pártos, se jobbra, se balra nem húz.

De azt is hozzátette:

Ez nem jelenti azt, hogy ne tudnánk, mennyire unalmas helyenként, amit adunk. És ki ne szeretné, ha sokan néznék az anyagait, de ez is egy munka, mi elsősorban a fizetésért dolgozunk.

Egyébként annyira lefoglalja a Nemzeti Hírcsatorna dolgozóit a sok munka, hogy idejük sincsen a nézettségen gondolkodni, "benne vannak a darálóban". Ráadásul az új csatorna indulását követően rengeteg értekezleten elmondták, hogy senki állása nincs veszélyben, így a kollégák megnyugodtak, úgy érzik, szükség van rájuk.

A hvg.hu egy másik, az M1-re rálátó forrása szerint is összerázódott a stáb az induláshoz képest. Ugyanakkor bár nem beszélnek róla, de "sok tartalomgyártásban güriző" munkatárs tisztában van vele:

heroikus erőfeszítéssel egy rakás szart állítanak elő.

Az informátor véleménye is az, hogy azt, hogy a "kutya sem nézi őket", a csatorna dolgozói meg tudják magyarázni a hírtelevíziózás műfajával, plusz bele tudnak kapaszkodni az M1 által 1,5 milliósnak titulált nézőszámba.

Pedig a valós adatok azt mutatják, a korábbi nézettséghez képest az M1 főműsoridőben futó, 19.30-kor kezdődő híradója 100-150 ezer nézőt veszített.

54 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
80 milliárd volt ráköltve. Ennek megfelelő minőséget lehet elvárni és nem a 0 felett valamivel.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
human
80 milliárd volt ráköltve. Ennek megfelelő minőséget lehet elvárni és nem a 0 felett valamivel.
keresztapa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
m.macskosz
@keresztapa: Megígértem, hogy a gyagyás megjegyzéseidet figyelmen kívül hagyom, de ezt nem tudtam kihagyni: mitől zsidó az RTL Klub híradója? Kérlek, mesélj!
Mr.Grenn
Csak a RTl a ATV az nem sz@r ja meg a Hír24. Na ezek köpködnek a kormányra és ez f@sza. A többi az nézhetetlen. Hát AKA az.
karma1
Ilyen hulye fonok illik ennyi idiota fole! Ha a mutoben az orvos veletlenul bennehagy egy muszert a paciensben, bizony, sokat fogjak szidni erte, amit ugy hivnak, hogy orvosi muhiba, ha viszont szepen bevarr egy mellkast a nyilt szivmutet utan, nem muszaj mindenkinek egyenkent az orvos kebelere dolve koszongetni, MERT EZ A DOLGA: MINDIG MINDENHOL HOZNI A LEGJOBB, LEGMAGASABB SZINVONALAT!
Hulye M1-es fonok: annyi penzert, amennyit ezek kozott a szerencsetlenek kozott szetosztott a fideSS, tessek "first class" modon dolgozni, mint ahogy a regi nagy, legendas TV-sek csinaltak egesz eletukben!
Akkor a BBC es a CNN hireit se nagyon nezik az emberek, mert nem is annyira igenylik a hireket??? Mondd, te nagyon hulye, kialudtad magad? Orvos latott??? Hogy emlitheted magatokat egy szinten egy IGAZI hirtelevizioval?

A baj csak az , hogy akik ott vannak, nem jo musort akarnak csinalni vilagszinvonalon, hanem bennmaradni a jolfizetett allasukban, magyarul: "Ellenni, mint a befott"...
Jankó123
Errõl jutott eszembe egy történet Hofitól, Szendrõ Józsefrõl! :))

Fiatal ifjú titán rendezõ a darabbemutatója után büszkén állít oda Szendrõ Józsefhez:

"Na, mondja, Igazgató úr, de õszintén: hogy tetszett az új rendezésem?"

Szendrõ egyszerûen"
"Fiam, ez fos!"

Mire a fiatal rendezõ, már kisebb hanggal, próbálta menteni a renoméját:
"De mégis, mit gondol, ha majd úgy néhány elõadás után összeáll, beérik, és a színészeim is kezdik érezni a darabot, attól milyen lehet majd Ön szerint?"

Szendrõ újra:
"Attól még lehet szar."
:-)
keresztapa
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
nyanya001
Eddig is az volt, csak most sokkal nagyobb rakás sz@r lett !!
Mindez 80 milliárdért a kórházaknak meg jutott 60 milliárd se !
eugen4402
Most legalább már tudjuk, mi a különbség a hírtelevízió és a hirtelen vízió között...
volvós
@keresztapa: 13:31
Ezen az oldalon nem zsidózz, ne cigányozz rasszista f@sz !!
Olvasd el a szabályzatot !!! Ha tudsz olvasni...:-)))
szaboria1
@keresztapa: Bocsi nem érvényes a tetszik de a linked meg be sem jön. A másik miért kell zsidózni Jézus is zsidónak született.
verum
@keresztapa: - benned igen nagyon gyilkos indulatok dúlnak. Igen nagyon eltereled a figyelmet a vezető politikai bűnösökről!
Minden diktatórikus nagyhatalom ezt teszi, egy embercsoportot kiált ki bűnbaknak. Mindegy, hogy gyerek, nő, vagy tudós, a gyűlöletet rázúdítja az igaz bűnösök helyett.
Ennek a gyalázatnak vagy te a kiszolgálója!
Csizmás Kond
...szerintem akkor lenne szar ha azoknak tetszene akik köpködik...
verum
@Csizmás Kond: - hát igen, a diktátornak minden kritika köpködés. A rosszat jónak mondja, a jót rossznak.
Én meg köpök rá. ;-)
Clavigo
Véletlenül sem szoktam odakapcsolni.Reggeltől -estig Orbán konda?? Nem hiányzik
verum
@Clavigo: - ezzel én is így vagyok. Eddig csak a lottósorsolást néztem, de eztán már azt is a Duna TV-n sugározzák szerencsére.
Aki Én
@Csizmás Kond: Ezt mindenki köpködi, ember nincs akinek ez így jó. Hívők vannak, akiknek ez kötelező. A szar az szar. Csodálkoznék ha pont ezt látnád. A 2-3 % nézettség magáért beszél, szakember még nem dicsérte, fideszesek sem képesek nézni, mert nézhetetlen. Ez már sok, amit még a gyengébb képességűek is kezdenek érezni.
Na meg aztán mit lehet még mosni az agyatokon?
Még a 80 milliárd sem sok a hazugság gyárra, mi?
Clavigo
Ebből a ""heroikus erőfeszitésből " nagy beccarás lesz.
lampa laz
@Clavigo: csak ezt büdös xart nekünk kell, majd mindig kipucolni, illetve kifizetni.
keresztapa
@verum: Ha nem dúlna bennetek az egy igazság, akkor gondolkozni is tudnátok, felismerni azt ami előtettek láthatatlan, nem tehetek róla a pártok ideológiája űz csúfot belőletek, maradjatok továbbra is pártosok. Nehogy felvilágosultak legyetek, a vakot nehéz átvezetni az út túloldalára, ha folyton földhöz veri magát! @volvós: Próbálj már egy szintet elérni, ha túl nehéznek találod, pihend ki magad!
verum
@keresztapa: - egy igazság van az Istenben hívőnek.
A gonosznak sok...
verum
@keresztapa: még valami. Ha a média nagytőkés zsidók kezében is lenne, akkor attól már MINDEN ZSIDÓT gyűlölteni akarsz?
Hány nem zsidó gaz és gyalázatos nagytőkés és vezető politikus?
Róluk akarod elterelni a figyelmet, ugye?
Nos, én minden gaz kizsákmányolót megvetek, ha zsidó, ha nem zsidó.
És nem csökkentem egyik bűnét sem származás alapján!
Fradigege
Nézhetetlen az emegy. Úgyis repülnek, ha bármilyen váltás lesz.
Fradigege
@keresztapa: Te meg inkább a zsidesz haverjaiddal foglalkozzá'! Ott is ki lehetne osztani jó pár sárga csillagot.
pbalage
Ez ugye a "Minden napra 1 mese" című gyermekcsatorna 18-as karikával?
Pálinkafőző Rézüst
@keresztapa: köd ülte meg a szemed, keripapi, már megint...Csányi, Tarsoly, megasatöbbi, egyik sem zsidó, most akkor fogod a vízipisztolyt, és lövöldözni kezdesz, tovaris? :))))))
volvós
@Pálinkafőző Rézüst: 20:19
...nem kell ezzel a lénnyel foglalkozni,
éljen a maga kis primitiv világában ! :-)))
Pálinkafőző Rézüst
@volvós: pedig olyan szép kerek magyaros válaszokat szok írni...:) A Vídiaildi tolmácsot kérne hozzá...:))))
coni
Az "elmúlt negyven év"-ben sem működött az, ahol a szakértelem elé helyezték a politikai lojalitást.
keresztapa
@szaboria1: Jézus nem volt egyszerűen "zsidó" hanem Isten ember volt, az örök istennek egyszülött fia. A kereszténységnek kellett egy kiinduló pont és akkori vallás alapítók Jézust választották. Mindösszesen Ennyi. i.sz. e. 22-ben számtalan próféta volt a civilizált világban, Jézusnál sokkal okosabbak és jobbak is. Egyébként olvasd el az Ó-testamentumban Sámsonra való utalást, ugyanúgy megjelenítik mint Jézust. Jézus kőré font leírások pedig vagy igazak vagy nem. A zsidók meg a következőkért nem kívánják megváltóként és királyként elismerni. Először is zsidónak született, a szent lélektől való fogantatás egy kábult ember víziója lehetett, ha meg elfogadom akkor klónozás volt , a mai értelemben. Másodszor mire felnőtt kitért a hitéből és azt képzelte, hogy isteni küldetése van, és ő akar lenni a zsidók királya. Harmadszor a zsidók sokkal okosabbak annál, hogy egy ilyen hitszegő embernek higgyenek. Ha hiszed, hogy Jézus messiás volt, és megváltotta bűneinket kereszthalálával, akkor kérdezd meg, hogy neked most miért van bűnöd. Vagy hívő butítás AZ EGÉSZ! Ha utólagosan akarunk tisztán látni tele vagyunk kételyekkel, mert nem az adott kórban meglévő tudással ismeretekkel foglalva ítélünk meg fogunk fel eseményeket. @Fradigege: Elsőnek légy tudatában mondandódnak, sárga csillag
jelentésének, ne égesd magad, és ne ossz olyat ami nemlétezik.
Aki Én
@keresztapa: Senki nem gondolhatja komolyan egy napon említeni az RTL híradót és az M1-et. Azt sem gondolhatja komolyan senki, hogy attól lesz hazugság valami, hogy ha azt egy zsidó tulajdonú média közli. Azért már vagyunk páran, akiknek az RTL sem mond újat, és nem kérdés a hírek valódisága. Ennek észrevételéhez nem kell az RTL. Van az a szar, ami még változtatás nélkül is kiveri a biztosítékot a tömegeknél, az is elég ha eredetiben adják le. Ha valaki nézettséget akar, elég ha valós híreket közöl. Nem szeretem az RTL-t, de a híradójuk ,,sajnos" elég tényszerű.
Na de meg kell nézni a nézettségi adatokat. Melyik forrásra kíváncsiak a népek, melyik forrás hitelesebb tömegeknek, melyik forrást akarja a kormány elhallgattatni...?
Meg hát aztán a fideszben, de még a jobbikban is vannak zsidók. Mondom ezt NEM zsidóként.
Desischado
Kiváncsi ellnék, abból a 80 milliárdból mennyit tettek zsebre? És nekem nincs gondom a kurmány agymosó tv-jével, mert egy másodpercre sem kapcsoltam még oda, és nem is fogok!
verum
@keresztapa: Ha olvastad a Bibliát, az ember Ádám óta bűn alá van rekesztve. A mai napig és az ítélet napjáig.
A bűn zsoldja pedig a halál. Azonban ahogy Ádám bűnbeesése halált hozott az emberre, Jézus keresztáldozata életet adott. Nem a bűn alól mentett fel, nem bűntelenné tett, hanem megváltott. Drága véren.
Ahogy Jézus meghalt és feltámadt, úgy aki hisz benne, ha meg is hal, feltámad.
Nem kell benne hinned -- de ne tartsd butításnak, aki ebben hisz!

Azon kívül tény, hogy sok zsidó nem hisz Jézusban, de sok nem zsidó sem hisz. Ugyanakkor sok zsidó hiszi, hogy Jézus a Megváltó, ahogy sok nem zsidó is. És van Messiáshívő zsidó közösség!
Szóval a gyűlöleted szórhatod ahogy akarod a zsidókra. Azonban ők is, akár a nem zsidók ilyenek is, meg olyanok is. Tisztességtelenek, harácsolók, kizsákmányolók és ugyanakkor van köztük tisztességes, önzetlen és segítőkész.
Szóval ocsmány dolog, amiben hiszel, vagy hitetni akarsz, hogy a zsidóságot gyalázod és vádolod.
Ugyanannyira méltók a gyalázatra és vádolása, mint a nem zsidók.
És ugyanúgy méltók az irgalomra is.
Te istentelen vagy, ami jogodban áll, nincs is vele bajom. Azonban egy embercsoportot egy kalap alá venni és gyűlöletkelteni -- ez már nem a te magánügyed, hanem szégyenletes, kártékony és elítélendő!
A Bibliára meg ne hivatkozz, ha nem hiszed, hogy Isten üzenete!
keresztapa
@verum: Nem csak a bibliát kell olvasni, hanem a tóra, a talmud közléseit is, és akkor az ismereteket ha összeveted adott kor ismereteit, a mai kor ismereteivel, akkor tudsz önálló vélelmet kifejteni, de ez nem fogja vissza tükrözni az elmúlt kor hitvilágát. Azon egyszerű oknál fogva, hogy nem érzed át az adott kór életvitelét, mert nem rendelkezel azokkal, képzelgések viszont nem tükrözik a kornak a társadalom által elfogadott igaz tartalmát.
Ami nem jelenti az Isten elfogadását, vagy el nem fogadását, a vallásosságot vagy annak hiányát. Csupán az elmúlt korok kutakodását, mai ismeretekkel, ami nem jelenti azt sem, hogy egy népcsoport felemelése, vagy lesajnálása lenne, csupán az elmúlt idők kutakodása ideológia mentes alapon. De a mai politikával át szőtt társadalom gondolkozása pártszimpátia alapú vélelmeket közvetít, ideológiai átszövődéseket keresve ért,vagy utasít el, minősítve azt aki mindezektől csak egy vélelmet közvetít. A propelleren kommentezök jelentős része, pártos felfogástól egyszerűen nem tud szabadulni beleégett a pártideológiában, és csak abban a szférában ért meg gondolatokat, amik a pártjának ideológiáját közvetíti. Más vélelmeket nem is akar érteni, mert mindjárt kezdi az obszcén szavakkal való minősítéseket. Tudatos sértegetéseket, saját maga gyűlöletét vetíti ki, arra a személyre aki nem oly vélelmezést írt le, ami neki valamint pártjának szimpatikus. Ahány ember annyiféle személyi igazság létezik, mert sajátos szemszögéből minden embernek igaza van, de az egyéni igazság érzet, megegyezik- e a társadalom igazsággal, annak igazságérzetével az már széles skálán mozog. Lehet vélelmeket írni sértegetések nélkül, obszcén szavak alkalmazása, minősítés nélkül, de oda már egy kis jó nevelés is szükségeltetik, na meg egy kis kulturáltság.
verum
@keresztapa: - Számomra Isten szava, üzenete, törvényei időtállók és nem pártfüggők.
Ha vallási alapon akarsz vitázni, akkor az csak hívő és nem hívő közötti vita lesz, mert te nem hiszed Istent.
Nem vagyunk azonos alapon és elbeszélünk egymás mellett. Számomra a Biblia, a Tora Isten üzenete, a Talmud nem, az emberi okoskodás.
Ezért nem is hozok fel neked vallási témában érveket.
Pusztán emberileg, világi szemmel nézve mondom neked: te érveket keresel, hogy egy egész embercsoportot egy kalap alá véve elítéld. Ennek beláthatatlan következményei vannak, ha az ilyesmi politikai hatalmat kap.
Te teszel tudatos sértést, amikor az egész zsidóságot sározod.
Erre nincs mentség, sem neked, sem az olyan pártnak, ami erre épül.
Ez van.
keresztapa
@Aki Én: Csupán az én személyes vélelmem meg az, hogy a médiumok elvannak szállva saját tevékenységüktől. Csak elfelejtik az egyszerű dolgokat követni azt, az igényt, hogy a társadalom igazságérzete nincs kielégítve a médiumok közlésével. A médiumok azt közvetítik amire nem is kíváncsi a köz. Hamis semmitmondó címekkel érdeklődést keltve, de nem befejezve azt, valótlan reklámok sokaságát zúdítva a az érdeklődést kiváltó filmekre.
A reklám szövegek közvetítése a csatornákon meghatározott egy időben történik, Valótlan világ közvetítése a valóság hiányával szex iparra buzdítva a fiatal élet tapasztalatlanokat, könnyelmű élet, munka nélkül sok pénz, bulizás ez a szórakozás kielégítése mindenek előttisége.
keresztapa
@verum: Neked van egy meggyőződésed és ennyi! Ezért én nem minősítelek!
verum
@keresztapa: - nekem hitem van, meggyőződésed neked van. Én viszont minősítem azt, aki embereket sároz származás, vallás, vagy bőrszín miatt.
keresztapa
@verum: A sározás neked alapelved, hisz most is azt teszed!
verum
@keresztapa: - én egy konkrét megnyilvánulást véleményezek, míg te feltételezel ismeretlenekről, akikről csak annyit tudsz, hogy zsidó.
Ha nem tudod a különbséget a konkrétum és az általánosítás között, akkor kérdezz!
Azonban rühellem, hogy minden témánál a zsidózásra kanyarodsz ki. És megvetlek érte! Téged, személyesen és a megnyilvánulásod alapján!
keresztapa
@verum: Saját magadból való kiindulást, érzelmeidet ne próbáld rám ruházni. mert igaztalanságba fogsz elmerülni, Nálad az elv, és a hit kevert fogalom ,mint minden ami a kommenteidet jellemzi! Megállapításom az, hogy nem tudok egy valótlanságról, valóban meg nyilvánulni!
verum
@keresztapa: - ezt írod:
"Ha azt a rakás bűzt a zsidó RTL híradóra és reklámjaira érted, tökéletesen egyetértek veled, mert az tényleg az aminek nevezed!"

ha a reklámokat, vagy a színvonaltalanságot kritizálod, egyetértek. De te zsidókat gyaláztál és ezért megvetlek. Ez a legkevesebb, amiért embereket gyalázol zsidóságuk miatt!
keresztapa
Tényleg problémáid vannak @volvós: Tehát egy rakás sz@r marad!! ez a megállapítás,ennek értelmezése rám és volvós közt publikus, rád nemértelmezhető, mivel nevesítve vagyon! Érzelmed ki fejezését felém ezért tartom tévesnek! Ha téged @verum: nevesítelek akkor elfogadom megállapításodat, de nem fogadom el minősítésedet amit megalapozatlannak érzelemből jövőnek és igaztalannak ítélek!
verum
@keresztapa: - a te igazságod szerencsére nem az én igazságom.
Ennyi.
volvós
@keresztapa: Téged kijaf@sz kérdezett f@szfejecske ???
keresztapa
@volvós: Gyönyörű neved van és rövid.
keresztapa
A színvonal az marad, fejlődés képtelen.Kilazult a propellert rögzítő csavarja.
Desischado
@aremy: Lehet, még keveset is tippeltél. Én minimum a felét gondolom, de lehet, hogy ez is kevés.
m.macskosz
@keresztapa: április 7., 15:34
Állítólag egy zsidó orvos segédkezett édesanyámnak a világra jövetelem érdekében...
Nagy valószínűséggel az a sebész, aki eltávolította a tüdő tumoromat, szintén zsidó...
És...?
Remélem, nem az a válaszod, hogy rosszul végezték a munkájukat, mert élek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.