Szavak sincsenek arra, mennyire hiányzik Torgyán József a magyar politikai életből. A fájó hiány okozta sebeket most Kálmán Olga tépte fel azzal, hogy behívta az Egyenes Beszédbe a Kisgazdák korábbi vezetőjét.

Az expolitikus rögtön erősen indított, mivel kifejtette: megdöbbentőnek tartja, hogy a magyar média "agyonhallgatta" külföldi sikerét, nevezetesen, hogy a frissen megválasztott lengyel elnök azt mondta, bár az Orbán-kormány különadóival egyetért, a Torgyán által képviselt politikához érzi közelebb magát. Szerinte ez nemcsak neki, hanem az országnak is megtiszteltetés. Így az egykori kisgazda ezen felbuzdulva levélben meg is írta a lengyeleknek, hogy államszövetségre kéne lépniük a magyarokkal.

Torgyán később arra is rátért: úgy gondolja, tárgyalások útján vissza kéne vásárolni Kárpátalját. Látva Kálmán Olga döbbent arckifejezését, arra kérte, ne csodálkozzon, amire a műsorvezető azt felelte, ő nem csodálkozik, hanem majdnem elájult.

Torgyán József felajánlaná Magyarországot Szűz Máriának és visszavásárolná Kárpátalját Kálmán Olga sokkos állapotban

De a java csak ezután jött, mikor Torgyán kifejtette, a baloldalnak gesztust kellene tennie a magyar nép irányába. Konkrétan fel kéne karolniuk azt az ötletét, hogy közjogi keretek között ajánljuk fel Magyarországot Szűz Máriának – az eseményre még a pápát meg a bíborosokat is meg lehetne hívni. Ja, és természetesen a Szent Koronát is körbe kéne hordozni az országban.

Sajnos a beszélgetésből az is kiderült, Torgyán József nem tervez visszatérni "ebbe a mocsokba", úgyhogy egyelőre nem lesz, aki felrázza az unalmas parlamenti vitákat.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

mariaberta
Egyszerűbb volna, ha saját magát ajánlaná fel, ennek a mocsoknak a létre jöttében múlhatatlan nagy érdemei vannak. Annó: ő segítette uralomra jelen miniszter elnöküket a TRÓNRA. Az eredmény fenomenális.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
mariaberta
Egyszerűbb volna, ha saját magát ajánlaná fel, ennek a mocsoknak a létre jöttében múlhatatlan nagy érdemei vannak. Annó: ő segítette uralomra jelen miniszter elnöküket a TRÓNRA. Az eredmény fenomenális.
Mézike
Monnyuk én már akkor gondoltam hogy nem százas amikor regnálása idején a meggydömping közepén akart spanyoloktól meggyet venni...
justhpeter
Igazi showman. A mostani "politikusokkal" szemben igazi úriember.
Dr. Felipe
Én meg azt hittem Torgyánné Cseh Máriának.

Horn Gyula meg monnyon le.
iskolakerülő
A llopott vagyont mire akarod felajánlani 1 ügyű sztárügyvéd?
nyanya001
Józsika !
Kiengedtek a zárt osztályról ?
glorianna
Ó, azok a régi szép idők, amikor Torgyán Bubu hülyeségein hüledeztünk... Bár most alighanem kevesebb gondunk lenne, ha az Antall-kormány minisztereként nem veri szét teljesen a mezőgazdaságunkat.
(Amúgy Kálmán Olga riportalany-hiánnyal küzd? Nincs elég hiperaktív ifjú titán, akit kérdezgethetne?)
Knapp75
2013-ban szintén az ATV-ben kezdett Torgyán Orbán mellett kampányolni és akkor azt ígérte, hogy a 2014-es választások után feltámasztja a Kisgazda pártot, de ugye akkor fontosabb volt (szerinte), hogy a nemzetrontó baloldal helyett a Fideszt válasszák a zemberek.
Kicsit visszasírom Torgyán baromságait, de nem tudom elfelejteni, hogy a politikai közbeszéd alacsony színvonaláért és a folyamatos ellenségkereső jobboldali politikáért ő is vastagon felelős.
Fradigege
Józsi bácsi megint váltólázas. Szabolcsban felütütte a fejét a malária. Nem eladó Kárpátalja, mert ingyen az ölükbe pottyant. Nekik esünk a maradék 12 db Grippennel, ami felér egy kissebb harmat fingnak? Pláne ezzel a politikai morállal. Ha lenne is lóvé rá, el tudnám képzelni mely zsebekben landolna a suska. Nem Kárpátaljáért kuporgatnák a mű nemzeti langyos Vikikék. Józsi bácsi mon'jon le vagy Klicsko szájba brunyálja.
Clavigo
Ez a félbolond csinált királyt a Putrisból...
nyanya001
Józsika !
Én is felajánllak téged a Szűz Máriának !
Vidd magaddal a Viktort is !
kkalman
Józsi! Szólj a feleségednek, hogy keresse meg az elgurult gyógyszered, mert te nem találod.
papa.49
Komolyan mondom mint ,,ablakos tótnak a hanyatt esés,, úgy hiányzott az országnak ez a pali...
JAJMÁR
Magyarországot István királyunk 1038-ban felajánlotta Mária oltalmába, Csak valami történt időközben, lehet, hogy méltatlanná váltunk?
Mást kellene körbehordozni az országban, nem a koronát... de valami fényeset... és az nem a lánc és nem is drót!
Anna Mária
A sok idióta között nem is tűnne fel Torgyán, nyugodtan visszatérhetne a politikába.
nyanya001
@Clavigo: Bizony, Torgyán vitte be a hátán, eleinte nagyon jóban voltak,
egymás szájából ettek, aztán hajba kaptak, attól kezdve Torgyán harsogta,
Orbán Viktor monnyon le ! :))
eugen4402
Ez a mutáció eltévesztette a stúdiót. Mi a jó édesanyjáért ment ez az ATV-be? Ezzel a műsorral a Showder-klubba kellett volna mennie...
Toby
Ilyenkor látjuk, hogy mennyire fájó az orvoshiány !
quo vadis
@kkalman: Miért? Semmivel nem rosszabb azoknál, akik most ott ülnek. Sőt, valamit azért tisztábban lát,,,,,, ezért "nem tervez visszatérni "ebbe a mocsokba".. lehet, hogy ez még neki is sok???
Senara
Botrányokkal teli pártját , leszalámizta Orbán . Ultimátumot kapott vagy megy a retekbe , vagy megvakargatják 100 millás liftes házát .Pár kisgazda a sittre került , páran 30 ezüstért átültek a Fideszbe .Fölművelési miniszterként annyi esze volt , hogy fehér ruciba járt zöld nyakkendővel és Chiléből hozatott cseresznyét . Gondolom két kezelés között meglátogatta Kálmán Olgát .
soljanka
Végignézte valaki? Én két percen belül elmenekültem.
Azért vagyunk ott, ahol, mert "mi" az ilyen politikusokat szeretjük. A pasi kőkemény populista. Én az én szakmámban az ilyet "folyosói pedagógusnak" hívom: állandóan arról beszél, (és állandóan beszél)- nagy hangerővel- , hogy mit, hogyan kell, de amikor bemegy a diákok közé xart sem ér a munkája.
bakegya
@soljanka: dehogy, dehohogy nálunk a szarfogyasztást támogatják a legjobban,na jó még a "fényetetést" -mert itt minden "gömbölü"-de csakkk teknős-vicctornak-a magyaroknak jó ez ,már nyakig úszunk a rezsi rizsában de még NEM ELÉG,a meggy -mag áfájával tartozunk még...
lampa laz
Ennek az agyalágyultnak valami elfekvő gyógyintézetben lenne helye.
paolo006
@papa.49: miéřt orbáncék különbek, egykutya ez mind!
csergolec
Micsoda kormány lehetne : Torgyán miniszterelnök,Gyözike kulturális miniszter,és Fekete Pákó oktattatási miniszter.
Freewolf
Ritkán ugyan, de mond okosat Torgyán doktor is! Itt lenne az ideje visszakapni az említett területet!
JAJMÁR
@Freewolf: 08:46 Ugyan, minek? Hiszen ez is nagy, utakkal nem tudják behálózni, beruházásokat nem tudnak vidékre vinni: Nézz meg egy térképet a jövedelemelosztásról. Siralmas. Nem kell ennek a kormánynak, csak az ország közepe.
Arról nem is szólva, hogy Kárpátalján is emberek élnek, és attól tartok, - körben a határon túl -, kezdenek örülni az ottani magyarok Trianonnak :( Senki! érted, senki nem akar ide tartozni. Még Kárpátalja sem.
Egyébként is, mi lenne veled, hiszen jönne egy csomó idegen ,., piréz is.
Szóval bújj csak vissza a helyedre a Torgyánnal együtt!
eszegfu
Annak idején nagyon dühös voltam rá, amiért igy "kiszolgálta" és segitette a Fideszt...neki is köszönhetjük többek között, hogy ma igy politizálhat O.V. Most, igy utólag, meg csak nevetni tudok rajta... egy ártatlan "bohóc". Ezzel a "visszavásároljuk", meg "felajánljuk a Szüz Máriának"...tényleg csak nevetség tárgya. Jogász létére, reálisan gondolkodva a "felajánlás" csak-csak menne, de a vásárlás az nem! Mindezek ellenére mégis inkább őt nézném a Parlamentben, mint a mostani garnitura egyes elemeit. Károkozásának mértéke csupán "kisinas", a mai "mesterek"-hez képest.
zsemlyene
Egy elmeroggyanttal több vagy kevesebb,nekünk már oly mindegy.
bencemacska
A végén még örülhetek is, hogy nem éreztem jól magam tegnap este, és kihagytam ezt a sok idiótát!-:)))
eugen4402
Ha már (megint) oroszabbak vagyunk az oroszoknál, akkor a Dilinyós úr ne Kárpátaljával bibelődjön, hanem a másik végére vásárolja vissza Alaszkát!
sokanvagyunk
Szerintem a felajánlásnál a nejére gondolt... :)
qrfly
Kedves Olga... ennyire tombol már az uborkaszezon??

ez a - ma már /véleményem szerint / - szerencsétlen elmeroggyant is bejöhet a studióba??:((
Nemezis
Visszavásárolná Kárpátalját? Miért, mennyiért adtuk el?
glorianna
@eszegfu: Bocs, de ez a szerencsétlen se nem ártatlan, se nem ártalmatlan. Legalább két ordas nagy bűne van: a mezőgazdaság padlóra küldése 90-94 között és a fidesz 98-as "győzelme". Amúgy ki lehetett és ki lehet nevetni, de ő személy szerint bizony tagja a jelen helyzetért legfőképpen felelős kb. 50 tagú csoportnak.
wagabund
Ady után szabadon: ... a disznófejű nagyúr...
Toby
@Mézike: Peruból akart cseresznyét venni, 5000 HUF/Kg. áron ! ( csresznyére emlékszem, no meg az árára) Már akkor kényszerzubbony-várományos volt !
Mézike
@Toby: Mindegy. Kicsi piros és jó drága lett volna, mikor itthon érett .:-)
Dr. Felipe
Torgyán doktort meg ajánljuk fel a kazahoknak egy tevéért, bár nem akarok én semmi rosszat a kazahoknak mert még a diktátorukat is lemondatná.
eszegfu
@glorianna: 15:54 Belátom, igazad van! Én viszont szinte megbocsátottam neki, mint ahogy irtam is: az ő károkozása "kisinas" a mai "mesterekhez" képest.
Dr plágium
Valóban hiányzik a parlamentből, az állandó bekiabálása "monggyon le!" ráadásul ezért kemény bírságokat szabhatna ki köteleslaci :) és kevesebb lenne a költségvetés hiánya :)
KERKA
Úgy kell nekünk a Torgyán, mint üveges tótnak a hanyattesés!
kata53
Én Torgyánt ajánlom fel szűz máriának!
KERKA
@kata53: Ne büntesd szegény asszonyt. Pont ezzel a gyagyával foglalkozzon?:))
kata53
@KERKA: Bárkinek felajánlom, aki befogja a száját ennek a nyavalyásnak!!!
soljanka
Nézzük csak milyen aktív volt az öreg, ha hatalmat kapott:
Az Orbán-kormány legtöbb rokonnal és családdal kapcsolatos gyanús ügylete egyértelmûen Torgyán József személyéhez kötõdik.
- Felesége, az operettprimadonna, a párt 8. helyéről került be a parlamentbe
- Testvére, Sándor az önkormányzati választáson szenvedett vereség után a többek között az ÁPV Rt. és a Postabank tulajdonában álló ICN Magyarország Rt.-ben kapott tisztséget.
- Fia, Attila, a Magyar Távirati Iroda Rt. Tulajdonosi Tanácsadó Testületének alelnöke volt, illetve az OTP Travel Kft. jogtanácsosa.
- Hingyi Lászlóné, a nászasszonya pedig a Szerencsejáték Rt. felügyelõ-bizottságának lett tagja, az ÁPV Rt. jelölésével.
- Menye, Hingyi Beatrix középiskolai érettségivel lett tagja a MALÉV felügyelõ-bizottságának. Torgyán Hingyi Beatrix kinevezését azzal indokolta, hogy régi „légügyi dinasztia sarja”
- Felesége, Cseh Mária unokatestvérét, Schrötter Leót a közraktározási feladatokat ellátó Concordia Rt. vezérigazgató-helyettésévé nevezte ki a Kisgazdapárt elnöke. - - - Bencsikné Tóth Judit, Torgyán Attila ismerõse és barátja pedig az ÁPV Rt. felügyelõbizottságának lett tagja.
- Hingyi László, Beatrix apja, azaz a miniszter-pártelnök nászura a kisgazda irányítás alatt álló Honvédelmi Minisztériumba került szakértőnek.
- Schrötter Leó, Torgyán úr feleségének unokaöccse pedig az FVM tulajdonú közraktározási cég, a Concordia Rt. vezérigazgató-helyettesévé
bencemacska
A pozőr szobrához jó lenne modellnek. Másra már nem való!
csetere
@mariaberta: A nadrágszíj parcellák létrejöttében is felejthetetlen. Kiárusították a földjeinket!
papa.49
Ne ajánlgasson semmit csupán számoljon el honnan is volt a viskóra suska, ennyi pont elég lenne!!!
Somogyi Katalin
@soljanka: Ezt a listát mindenhol, minden nap közzé kell tenni.
Hasonló listát a FIDESZ és minden párt vezetőiről, rokonságáról el kell készíteni és megjelentetni. Itt lehetnének pl. Szanyi Tibor EU képviselő rokonai és mások.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.