Még szerda este Jobbik szimpatizánsok kezdtek tüntetni a Keletinél, ott, ahol náluk magyarabbak éppen a menekülteknek segítettek átvészelni itteni tartózkodásukat. Volt minden ilyenkor szokásos a ria-ria-hungáriától a hörgőordítozásig, egyvalami azonban nem ment: a Magyar Himnusz. Végül a civilek segítették ki a szélsőséges csoportot, hogy melyik sor után mi jön.

107 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
A szelsojobbos pontagy keves a Himnusz sorainak megjegyzesehez, viszont eleg a zsidozashoz..
nyanya001
A Himnuszt már a 8. általánosban, sőt, az alsó tagozatban kellene tudni !
De ezek a kölkök még az első osztály szintjét sem ütik meg !
Mobil123
Na a nagy magyarok!!! Nem tudják a Himnuszt ! Legalább leszerepeltetek megint, de csak így tovább alja magyar.
Mobil123
@nyanya001: Ha jól emlékszem a lányommal 5 - ben kellett megtanulni az összes versszakot. Ahogy elnézem a képen szereplő kiscserepeket nem sikerült nekik elvégezni tisztességgel az általánost sem (agyilag és kinézetre is a létra legalsó fokát sem érik el)
nyanya001
@Mobil123: 10 éves koromban ha nem tudtam volna a Himnuszt,
apám igencsak elővett volna, pedig soha nem ütött meg és nem
magyarkodott !
eszegfu
Pontosan tudták, hogy minden "megmozdulás" végén a Jobbik a Himnuszt elénekli... nem az énekhanggal van baj, hanem, hogy ezek a "mélymagyar igazi hazafiak" éppen, hogy csak az elejét tudják! Kedves jobbikos Kollégák! Ehhez mit szóltok?! Nem kellene legalább pirulnotok a "honfitársaitok" miatt?!
dr. prédikátor
istenem!!!és ezek az iQ nélküli férgek magyarkodnak! Ezek akarnak kormányra kerülni!Zazrivec !!! Legalább tanitsd meg nekik a HIMNUSZT és a SZÓZATOT!!!mert ezt minden magyarnak kötelező tudni!!!
verum
Én bízom a szélsőjobbosokba, tudják még ezt a bakit űberelni.
Mindegyiknek, aki itt összegyűlt nagymagyarkodni, talán összességében nincs ötven IQ-juk.
IQ-juknál talán csak a szégyenérzetük lehet még kevesebb. Bár igaz, ahhoz is kellene némi intelligencia.
eszegfu
Csak most néztem, hogy az egyik "beteg" még tiszteleg, a 2 zászlótartó meg röhögcsél mikor rájöttek: nem tudják a szöveget! Ez az igazi "égés"!
verum
@eszegfu: - ez számukra nem égés.
Mint ahogy egy állat sem tudja, mit nevetnek rajta az emberek, mikor seggre ül egy rossz lépés miatt.
eszegfu
@verum: 11:55 Lehet, hogy igazad van... nem is égés, hanem siker?!
Január
Ezért is van szükség az ének oktatásra. Ha már magyar valaki akkor minimum illik tudni a magyar himnuszt.
Gondolom ezek után már fakultatívan is megtanulják és nem akarnak közröhej tárgya lenni.
Egyébként nem vigasz, de már belesült olyan is, aki az éneklésből él.
wagabund
ezek ingyé énekeltek...volna...majd bepótolják. addig röhöghetünk rajtuk.
de előfordult már olyan is, hogy egy nagy tehetségű fiatal művésznőnk, hatalmas gázsi mellett is belesült..
túléltük...
wagabund
@Január: halvány tiszteletből nem írtam a nevét, de úgyis tudja akinek volt szerencséje látni,hallani.
Január
@wagabund: Tudta ezt akkor az országban mindenki, karma1 nem itt él.
nyanya001
@wagabund: Azért ne felejts el, aki belesült, nem itt nevelkedett !
Óóóóóóóóóriási különbség, ja és nem verte a nyálát egyetlen párt mellett sem,
nem lobogtatott zászlót !
eszegfu
@nyanya001: A "hivatásos" énekesek belesültek tény, csakhogy ők egy szál magukban állnak ott, nincs segitségük. De hogy egy jobbikos "tüntetésen" az ott lévők közül 1 sem tudja?! Ugyanis, ha már legalább 5-10 ember énekeli, akkor "kisegitik" egymást, ha valahol "döcög" a szöveg.
Január
@nyanya001: Az iskolában sem nagyon forszírozhatták a himnusz tudását ezek szerint.
nyanya001
@eszegfu: Tudod, pontosan ők, akik fullra magyarkodnak,
na menjenek a retkes vasporosba !
nyanya001
@Január: Nagyon úgy tűnik, persze kérdés, hány osztályt járhattak ki ezek a gyerekek !
Az viszont tény, hogy ennél a rétegnél, a legalacsonyabb a IQ hányados !
Január
Azt nem tudom, hogy mennyi lehet az IQ-juk, de tény, hogy valahogy elhanyagolták az utóbbi 25 évben a állampolgári nevelést. Hiszen volt amikor még a történelmet sem akarták oktatni.
eszegfu
@Január: 12:38 Lehet, hogy az általános iskolai korhatár leszállitásával, nekik már nem volt kötelező a 8 osztály elvégzése... talán csak az alsó tagozatig jutottak el és ott még nem "tananyag" a Himnusz. De szorgalommal azért meg lehetne tanulni:!
nyanya001
@eszegfu: Sőt, ha hazafinak tartják magukat, annál inkább !
Január
@nyanya001: Ezeknek a gyerekeknek valószínű, hogy tetszik a "katonásdi". Megszüntették a sorkatonaságot is, pedig gondolom ott megtanították volna velük a himnuszt, és meg lett volna a "katonásdi" is.
nyanya001
@Január: Na nem tudom, ha ténylegesen bevonultatnák őket, mennyire tetszene nekik !
papa.49
Most hol vagytok ,,jobberek,, most lehet mosakodni, mag elhúzni a büdös pi..ába!!!
volvós
@nyanya001: 12:@nyanya001: 53

Keritésépitök lennének, fapuskával...
eszegfu
@papa.49: 12:56 Hol vannak? Tudod annál a hirnél "ragadtak le", hogy a menekültek "szétvertek" egy buszt.
papa.49
@nyanya001: Vállalnám az ,,egyes harcos,, kiképzésüket, de sejtem hogy max. 3-4 nap után elfogyna a csapat, pedig mindent végig csinálnák velük)))))))))
karma1
@nyanya001: Jaj de nem am! (Nem verte a nyalat...) Utana a riporterek szetszedtek ot, es o UJRA nekifutott egy kovetkezo alkalommal, es hogy bebizonyitsa a riporternek, hogy valoban el tudja enekelni a himnuszt, meg ott a studioban meg is tette... Utana hibatlanul es gyonyoruen abszolvalta a kerdest,...:o))))
karma1
@eszegfu: Draga Csillagom, az iskolai oktatast nem lehet olyan melyre leszallitani, amibe a Himnusz es a Szozat oktatasa nem fer bele!!! Vagy megis lehetseges lenne?...:o(((
eszegfu
@karma1: 13:08 Te jelen-, ill. jövő időről beszélsz... én meg mult időben! Az unokám is 5. osztályos korában tanulta mindkettőt. Ugy emlékszem mi is kb. ilyenkor tanultuk. Vélhetően előbb nem értettük volna az egésznek a tartalmát. Na nem védem az oktatás rendszerét, inkább a "betegek"-et kritizálom, akik eddig sem jutottak el!
eszegfu
@papa.49: 13:04 Nem feltételezel kissé sok időt a 3-4 nappal? Szerintem egy 45 perces tornaórát sem tudnak tisztességgel végigdolgozni... akkor nem lennének olyanok, mint a "vonatfütty", ami vékony és hangos!
papa.49
@eszegfu: A hasonlatod nagyon jóóóóó)))))))))
ila51
@Mobil123: 11:25...A legszebb 6 évük az iskolában a harmadikban volt
soljanka
Jóvanna!
Szerintem ők azt hiszik, hogy a "Ria-ria-Hun-gá-ria" a magyar himnusz, a Hajrá Magyarország, hajrá magyarok" meg a Szózat.
eszegfu
@papa.49: 13:21 És szerintem igaz is! Nézd meg őket! Rosszul vagyok ugy általában a mai fiatal, serdülő fiuk tartásától, gizdaságától! Tapasztalatom szerint az ált. iskolában állatira megnő a fiuk lába, szinte aránytalan lesz a testükhöz képest... és kb. 15-16 éves korukban szinte 1 hónap alatt a testük "hozzánő" a lábukhoz, akkor lesznek kb. arányosak. Csakhogy a csontjuk nő, az izmaik nem... és ezen csak valamilyen sporttal lehetne segiteni. Mivel ezt a legtöbbje nem teszi, igy maradnak ilyen "alultápláltnak"... ehhez meg hozzájön a "tudásuk"... máris negativ eredmény jön ki! Na de "szajkómüvek" az van... az megy nekik!
eszegfu
@soljanka: Ma nálam Te vagy a "nap hőse"!! "Király" a megállapitásod!!
papa.49
@eszegfu: Én mikor '68 június 27. bevonultam Vácra a Híradós Sallai laksiba voltam 86 kg. meg 181 cm magas, az ,,egyes harcos,, kiképzés végén a súlyom már csak 76 kg. volt pedig én edzett voltam, de viszont egy olyan pali volt a század pk. aki eredetileg jutasi örm. volt...
Az naponta vezetett egy, egy órás kiképzést, na utána a nyelvünk a seggünkig ért, meg annyi kurva repülő talán a világon sincs amennyi akkor arra jött...Az már csak a hab volt a tortán mikor úgy 4-5. nap megkérdeztük hogy a tévét lehetne-e nézni, hát persze ,,egysoros oszlop,, és szépen elvonultunk a tévé előtt mind a 92 en, nem mondhattuk láttuk...Vagy mikor a körlet ,,nem volt elég tiszta,, lépcső mosás lentről felfele, hogy ne járd össze a felmosott lépcsőt. Tudom sok kibaszás is volt ebben de túléltük,és most már csak röhög rajta az ember...Igazán mondom akkor gyűlöltem a katonaságot, de sok mindenre megtanított az a 2 év, még azt is mondhatom akkor nőttünk fel teljesen)))))))))))
Január
@eszegfu: Látja ezt más is nemzet polgára is, és bizony nem hízelgő a mai magyar fiatalok neve. : Tápos csirkéknek tartják őket...
Szeparepa-
Ciki de nem meglepő. A szélsőjobbosok, nácik, fasiszták, ultranacionalisták illetve rasszisták kizárólag mélyostoba emberek és vagy elmebetegek...
eszegfu
@papa.49: 14:01 Én ugyan nem voltam katona, csak a fiaim, de én is hasonló "eredményre" jutottam. Valóban sok volt a kib...ból, de megtanitotta egy rendszerre (mégha néha nem is volt normális ez), egyfajta saját magával törődésre (napi borotválkozás, stb.) és persze testedzés is volt. Szerintem kár volt a kötelező sorkatonai szolgálatot megszüntetni... addig is tartoztak egy csoporthoz... és a mai napig vannak "katonaélményeik"!
dr. prédikátor
@nyanya001: Kérdezd meg tőlük hogy mi az az IQ?? vajon tudják e???
dr. prédikátor
@papa.49: Inkább bízd rám a kiképzésüket, kiképző voltam a HŐR nél.
eszegfu
@dr. prédikátor: Persze, hogy tudják! Génmódositott növény, vagy állat... de mindenképpen élőlény!
Rózsika Hatházi
Miért kellene (illene) tudniuk, a magyar himnuszt? Nekik van saját, különbejáratú himnuszuk.
Ria, Ria, Hungária.
Ezt, meg fejből tudják. Oszt jónapot! :)))
Knapp75
A fórumokon is azok "magyarkodnak" leginkább, akik nem tudnak helyesen írni és a történelmünket sem ismerik.
Nekik muszáj valami kapaszkodót ("igaz magyar vagyok") találni a tyúkszaros életükben és muszáj elhitetniük magukkal, hogy másokhoz képest érnek valamit.
Aztán a lúzerségük kompenzálása néha ilyen látványosan bukik meg.
Toby
A "csak a nemzet" ennyit tud ! Meg pofázni a 4 elemijével ! Azért csutka szégyen, hogy az über-mélymagyarkák nem ismerik a "Magyarország a miénk" himnuszát !
Balfasz horda !
papa.49
@dr. prédikátor: Nem bánom meghajthatnád te is őket mint Singer a találmányát, bár azt nem hiszem hogy a Csekő hgy. jobban emberfia tud vezényelni, még azok is egyszerre fordultak akiknek 5 lábuk volt, mint a vércse vijjogása úgy szállt a levegőben a ,,vigyázzzzzzzz,,
Na ezt nem lehet elfeledni, meg a cimborákat se)))))))))))
Törölt felhasználó
A magyar radikál jobb egy csapat műveletlen tahó paraszt. Akiket én ismerek pont ők húzzák le a Magyarokat, ők viselkednek úgy mint az általuk sztereotipizált cigányság. Hagyományörzásről ne is beszéljünk, mert kb a trianonról van egy sajátos történelmi képük, de egyik sem fazekas mondjuk vagy népművész mondjuk. Egy rakat másokat okoló gyűlülködő tirpák. Ezek a bevándorlók 1-2 év múlva 2000 eurót fognak keresni, ti meg faszom megyében akaszthatjátok az izraeli miniszterelnök bábukat miközben éhen döglötök, mert tanulás az buzis burzsúj dolog szerintetek...
papa.49
@eszegfu: Megtanultunk sok mindent de legfőképp, hogy a saját faszságodat magadnak kell elviselni, minden hátrányával együtt)))))))))))
JAJMÁR
Azt hiszik, hogy a 'ria-ria hunga-ria" a himnusz, az pedig megy. Azzal ijesztegetnek másokat. Néha fel is borogatnak ezt-azt.
Tehetik, ők a nagyon nagy "magyarok", és Vona is megmondta, hogy ez az ország a magyaroké.
Toby
@papa.49: Így ahogy írod ! Majdnem leesett a surranó a lábamról az alapkik. elején, olyan vékony és "könnyű" voltam, aztán a II. év végén, leszereléskor, otthon simán megemeltem a 250-es MZ-t, pedig az sem 20 kiló volt. Megtanított a rendre, fegyelemre, tűrésre, leszerelés után az érettségire kapott öltönyöm nem jött rám. Utólag csak a szép marad meg és a hasznos.
papa.49
@Toby: Én még ,,utász csizmába,, kezdtem, csak aug. 20. án kaptunk surcit a csehszlovák kirándulás előtt, én 10 nappal korábban tettem esküt nem 20. án mert beosztottak egy R118 as kocsira rádióműszerésznek, ami kivonult)))))))
csa-csa
@karma1: A Tolcsvay "himnuszát" kellene oktatni.
baromi jól megzenésítette a Nemzeti dalt! Kár hogy nem igen hallani.
dr. prédikátor
@papa.49: Lehet hogy a vigyázz-t szépen mondta, de egy egész napos harcászati alaki gázmacskában azt hiszem elég volna nekik.Ami úgy kezdődik hogy teljes felszereléssel egy 5km es vegyes futás a gyak.térre.
papa.49
@dr. prédikátor: Vezényelni nagyon tudott a pali, de meg is hajtott bennünket rendesen, hol az alakulótéren, hol a mellette az aléban, szimatban is, meg anélkül is... Ne is emlegesd a gázálarcos kiképzést, pedig nem szedtem ki a szelepet , csak kicsit szar volt már a gumi mert eresztett, nekem is összefolyt taknyom, nyálam mire kijöttem a sátorból, de azok az ,,okosok,, akik kiszedték hogy az alakulótéren nyugodtan lélegezzenek, nos volt a melyik elhányta magát a szimatom belül...Meg mikor ,,ellőtték,, a tömlőt, erre is biztos emlékszel, lecsavarni a maszkról a tömlőt,meg a szűrőről oszt felcsavarni a maszkra, és közben ne vegyél levegőt, mert bent vagy a sátorban...Egyet szerettem mikor lövészetre mentünk, Vác főlé, Katalin pusztára akkor lőttem először AK. val az öreg fatusással, de rögtön kiválót, ritka jó fegyver volt, pedig egy évben ,,születtünk,, 1949. ben...
nezelodo
Hát annyi biztos, nem az IQ nagysága a rendezőelv a tömörülésben. A Himnusz megtanulása sem volt olyan nagy kihívás a korosztályomnak, és még a szerényebb adottságúakat is sikerült megtanítani a tanárainknak, általánosban, még a Marseillaise-t is franciául.
Bár az egyik jobbikos potentát, amikor hangoltak a meccsre, tisztességes adófizetőnek, mérnököknek, tanároknak, szakmunkásoknak nevezte őket egy tv interjúban. Megjegyzem, szűkebb pátriámban egyetlen tanárt, mérnököt, közalkalmazottat és köztisztviselőt, esztergályost lakatost, föstőt, sem utcaseprőt, sofőrt és egyéb foglalkozásút sem láttam kukát gyújtogatni kirakatot törni, zsidózni cigányozni stb. és hang gránátot robbantani. Alighanem a béke szigete még, ahol élek.
dr. prédikátor
@papa.49: Hát én egy kicsit korábban kezdtem,62 ben vonultam be és 65 ig csináltam a kiképzést. De szép is rá emlékezni,Én a Jugó határon voltam.De mára már csak emlék.
bretagne
Az a lényeg, hogy "magyarok"! Szégyen az egész.
justhpeter
@csa-csa: nem hiszem, hogy Tolcsvayt kellene tanítani nekik, ahogy a Nemzeti Dal is meghaladja a képességeiket. Viszont a sorkatonaság valóban kiesett az életükből. Meg is látszik rajtuk. Testileg és szellemileg is.
patkószeg
Amikor a padtársam általános iskola 7. osztályában a kötelező memoriterként feladott Himnuszba belesült, egyest kapott. A Szélsőjobb pedig ma tapsot és országos támogatást?
nezelodo
@Mirabilis: Nem emlékeztek 2010 tavaszán mivel szekáltak bennünket a telefonos közvélemény kutatók? Hát azzal, hogy olyan családtagot keresnek, akinek max. nyolc általános iskolai végzettsége van, és hatvan feletti, ha jól emlékszem. Bejött a dakotának, nem? Bár mostanra nem érzékeli, hogy megdöglött alatta a ló, és még mindig sarkantyúzza!
papa.49
@dr. prédikátor: Igen ezt én is csak megerősíteni tudom visszatekintve nagyon kellett az a 2 év nekünk, hogy valóban felnőtté váljunk, mindenféle értelemben...
kkalman
Ezek a surmók, nagyon mély magyarok lesznek Magyarország megmentői? Nézve őket, nem tudom, sírjak-e, vagy röhögjek. Szánalmasak, ahogy a saját balf@ßságukon röhögnek, a harmadik gyökér meg tiszteleg a koncentrált idiotizmushoz.
Cicamama55
S még ők az erős, bátor "hazafiak"...:(
karma1
@csa-csa: Ja, a Tolcsvayek nagyon jo zeneszek voltak
Desischado
Ezek a selejtek a "nagy magyarok"?! Hát akkor jól nézünk ki! A Himnuszt nem tudni?! A szemem sülne ki a szégyentől, ezek meg röhögtek rajta! Hát itt látszik meg kinek milyen az Q-ja!
sünike
@Desischado: Anyu és apu remélem megnézik kicsi fiaikat, milyen ügyesen kornyikálnak és tisztelegnek nagy nyilvánosság előtt. Sztárok lettek a srácok, nem kétséges. Az átkosban a helyszínen is kaptak volna pár kokit és sallert, majd mikor hazaértek volna, otthon jött volna a java...
Freewolf
Ha néha az elméjük nem a legélesebb, legalább magyarok!
silber13
@Freewolf: Magyarok? Ezek? Hagyd már a süket dumát!
Jankó123
@Freewolf: "Ha néha az elméjük nem a legélesebb, legalább magyarok! "

-Leg alább magyarok! Eltompult elmével.
:-)))
Freewolf
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
pbalage
@Freewolf: ezek inkább a vizbű vonnyák ki a zokszigént.
JAJMÁR
@Freewolf: 08:54 Igen, ők a te társaságod, megtaláltad. Köztük otthon érezheted magad.
Aki Én
@Freewolf: 07:52 Látom megtaláltad te is, hogy kiket kell védeni.
Eddig magyarnak vallottam magam, de ha ez a szint a magyarság belépője, akkor újragondolom.
Strong
jajjaj..lenni vagy nem lenni...na mindegy..

..akkor is komoly fejlődésen mentek át ezek a nemzetiek...

már 10 "kiénekelt" szóból 5-6 tisztán érthető...(de azért még ajánlom: mitsütszkisszűcstánsóshúst...egymegymagmegmégegymegymag.)

Amúgy most olvastam, hogy Vona Gábor az értelmiség segítségét kérte a választási győzelemhez...

ha ez volt az előőrs, akkor érdemes lenne újragondolni...
vukkocska
@Strong: Ha Vona Gábor az értelmiség segítségét kérte, akkor nincs mit tovább taglalni, bizonyítja, hogy nem tudják még a himnuszt sem. Ez az ő "értelmiségi" szintjük.
silber13
@Freewolf: Dicséretes az önjellemzésed Persze te nem vagy "libsi", legalábbis ezt vonyítod, de a többi stimmel!
eugen4402
Még mindig nem vagyok biztos benne, hogy a "magyar"-szónak a "bunkó" a szinonimája. Ámbár... van nekünk ez a "balsors, ami régen tép". Az idők végezetéig. :-(
silber13
@Freewolf: Örülök, hogy a többi , aamit itt körmöltél, az rád vonatkozik!:-)))))
mate03
@Freewolf:! Milyen Magyar ember, aki nem tudja ,nemzete himnuszát!? Dísz Magyar mint az egész jobbik és fidesz csőcselék! Megint megmutattátok,a Népligetben hogy milyen állatok vagytok! És még ti mondjátok a menekültekre,hogy primitívek!Lehet hogy nem minden jobbikos ilyen! De a törzs szavazói,sajnos ilyenek!
Freewolf
@mate03: Én ismerem a Himnuszt és nem járok balhézni! Tüntetni sem!
csa-csa
pillanatnyilag (meg a gondokkal teli hétköznapokban) az embereknek kisebb gondjuk is... a Himnusznál! Merem állítani 80 % csak az első versszakot tudja és azt sem biztos hogy szó szerint. Először is nem éneklik nap mint nap, de még szilveszter éjjel sem Akkor jó esetben megy a dülöngélős BUÉK kiabálás, meg egyebek. Anno megtanultuk(ák) a suliban oszt 50 év múlva annyi. Tisztelet a kivételnek persze, mielőtt leordítjátok a fejem.
sentinel216
Ezek a mély magyar ifjak valószínűleg a szorzótáblánál is elakadnának a kétszer - kettőnél.
mate03
@Freewolf:! Akkor te vagy az egyik kivétel! Tudod a kivétel,erősíti a szabályt!
Dr. Felipe
@csa-csa: Az rendben van hogy sokan nem tudják a himnuszt de aki nem tudja az ne is álljon ki magyarkodni a "színpadra" mert csak beszarás lesz a vége.
hetöndöe
@csa-csa: De a székely himnusz az nagyon megy egyeseknek,neki is mennek,aki nem énekli velük,igaz 30 éve azt sem tudták sokan,hogy léteznek,mert még a párttagbélyeg nyalásával voltak elfoglalva.Nem egy ilyet ismerek.
mate03
@hetöndöe:! Mi a hatvanas években énekeltük,tábortűznél,enyhén piásan! Pedig akkor még tilos volt!De piás embert, ezek nem érdekelték!
hetöndöe
@mate03: Édesanyám énekelgette sokszor,nekik a háború előtt és alatt alaposan a fejükbe verték.
sentinel216
@dr. prédikátor: 27 hónap, 819 nap. Ha megírod hány csigaszegnek kellett lenni a csizma talpában, akkor Te is megjártad a Taranyi gyakorlóteret egypárszor.
solidedge
A több sor és a többféle hangjegy okozza náluk a nehézséget.
silber13
@hetöndöe: Hát az úgynevezett Székely Himnuszt inkább hagyjuk. Mert hát volt kettő is! A régebbi Bartók Béla " Este a székelyeknél " szerzeményére irt szöveg A későbbi, mostanság énekelt az a Csanády - Mihalik szerzőpáros műve, ami nem himnusznak készült, hanem lánykarra irt kantátának! Ilyen értelemben véve Erdélynek 2009 szeptemberéig nem volt himnusza, akkor határozott úgy a Székely Nemzetgyülés, hogy ez a dal lesz a himnusza a székelyeknek!
silber13
@solidedge: A kottaolvasás nehéz dolog. Sőt voltak némely kisérkeztező kedvű " muzsikusok, akik úgy komponáltak zenét, hogy vettek egy ív tiszta csomagoló papirt, az asztalra tették és tusba mártott tollal összefröcskölték. Mikor a tus megszáradt, vonalzóval és cerkáűűűűűűűűűűűval meghúzogatták az öt vonalat és kész volt a mű!Ez nem vicc!
Freewolf
@Aki Én: Ne aggódj! Én sem tartalak annak!
Aki Én
@Freewolf: 07:49 A mércédet elnézve ez inkább kitüntetés.
Freewolf
@Aki Én: Pedig én a normális többséghez tartozom!:-)
Lepényleső
Bizony,ha az ember nem ismeri azt amit tenni kíván,csak kívánja azt,amire képtelen,csendben.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.