A kormány az egész ország területére kihirdeti a migrációs válsághelyzetet – jelentette be szerdán Budapesten Pintér Sándor belügyminiszter.

Elmondta: szerdán 0 órától Szlovénia, Horvátország és Szerbia is rendkívüli intézkedéseket vezetett be határain. Ezen országok már a schengeni elvárásoknak megfelelően engedik be a határaihoz érkezőket, vagyis a belépőknek érvényes útlevéllel és vízummal kell rendelkezniük.

Migrációs válsághelyzettel kelti a pánikot a kormány

Nem tudható, hogy ez milyen reakciókat vált ki azon menekültekből, illegális migránsokból, akik már ezekben az országokban tartózkodnak – indokolta a miniszter a határok megerősítését, a migrációs válsághelyzet kihirdetését.

81 hozzászólásarrow_drop_down_circle

zöldszem
@vonotok: Nagyon fosnak! Márc.15-ig azt hiszem szükségállapot és csoportosulási tiltás is lesz!
Nem engedi meg a csuti a tüntetést!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
kerekkocka
Hazudik a ragyabasztaolajszöszi. Ez megint lopás-csalási lehetőség
vonotok
Ez a retkes kormány ebbe a pánik keltésbe fog beledögleni.
Miért fenyegetik, riogatják saját népüket? Nekem már nagyon elegem van ebből.
zöldszem
@vonotok: Nagyon fosnak! Márc.15-ig azt hiszem szükségállapot és csoportosulási tiltás is lesz!
Nem engedi meg a csuti a tüntetést!!!
verum
F...snak a 15.-i dátumtól.
Akár az ötvenes évek végén.
pbalage
Akkor most zárolják a bankszámlákat és kijárási tilalom is lesz?
dr. prédikátor
A sintér sanya márc, 15 re meg majd elrendeli a rendkívüli állapotot is!!!Életbe lép a gyülekezési tilalom, a rendfenntartásról pedig a kopasz izomagyú keretlegények gondoskodnak!!!A viktor szopkin meg szófosást gyakorol a Nemzeti Múzeumnál!!!
papa.49
Akkor nyíltan szembe kell szállni a hatalommal más választás már nem maradt, úgy mint '56. ban...
nevemnick
Ettől féltem...
innentől van megállás?
papa.49
@nevemnick: Ha egyszer elindul akkor már nincs megállás...
Mobil123
"A kormány azért döntött így, mert Szlovénia, Horvátország és Szerbia is rendkívüli intézkedéseket vezetett be a határainál, és csak érvényes útlevéllel és vízummal, a schengeni elvárások szerint engedi be menedékkérőket" - Majd a kövekező mondat - " Nem tudjuk, hogy ez milyen reakciókat vált ki a migránsokban, akik már az érintett országokban vannak” – mondta Pintér Sándor" - B+ !! Most ezekben az országokban vannak vagy eztán engedik így be?? Gyagyás tódi !!
papa.49
@Mobil123: Ez nem egyéb a várható tüntetés ellen készülő kibaszás...
kukac50
A Magyar Nép jobban válságba van mint a bevándorlók!
Unalmas a migrációra hivatkozni.
A fiatal életképes dolgozók külföldön dolgoznak, kevés a nem közmunkásként dolgozó ember.
Orbán már 8 órás munkát is engedélyezne a rokkantaknak csak,hogy legyen aki dolgozzon!
A 60 évet betöltött rokkantakat már öregségi nyugdíjba kellene átsorolni automatikusan nem velük dolgoztatni,hiszen betegek. Akik a szalag mellet dolgoztak még bele nem betegedtek azok már, nem bírnak dolgozni, akár mit is ígér Orbán.
A fiatalok munkájába nem bízik? Őket kellene ösztönözni termelő munkára, nem közmunkára.
Látni,hogy rengeteg a közmunkás! Alig van idősebb köztük!
Toby
Sanyikám, elég szarul nézel ki, a sok sunyi ügymenet, ekleplezés, takargatás megviseli az embert, hát még téged, orvosod mit mondott, "reménykedhetünk" ?
Már csak úgy, az erőszakolt " migránsválság" kapcsán jutot eszembe...a felcsúti Idi Amin Dada jól van, sajnos ?
Bercifiu
Sanya! Meg kell keresni a régi munkásőröket, hiszen a parancsnokukra hallgatnak.
Mobil123
@papa.49: Hát igen az! de legalább a buta f@sz ne beszélne össze ennyi hülyeséget. Eddig azt gondoltam hogy a szövegíróik valami diplomás rizsagyártók de ezek szerint tévedtem.
justhpeter
Pinocset és a gazdája csak egyszerűen fosik.
nyanya001
@Horizont: Ezt mér nem lehet megállítani, annyira megosztotta az embereket
és csak attól félek polgárháború lesz a vége ennek az őrületnek !
nyanya001
@Horizont: Elsődlegesen a március15. tüntetések megakadályozása, és ugyanezen céllal
a továbbiak megelőzése, de nem utolsó sorban a megfélemlítés !
Lepényleső
Aztán a migráció,és a szó is elmarad? Helyette lesz a szükségállapot,ami alatt elhagyják az
országot,mielőtt az ébresztő ad hangot?
Mézike
@nyanya001: @Horizont: Tényleg fosnak. Minden rendőr felett ott áll egy tekes. Már a rendőreinkben se bíznak. A katonákat is tekesek felügyelik. Semmi dolguk azon kívül hogy a berendelt rendőri , katonai állományt felügyeljék...
KALOZKA1969
@Horizont: Nem hogy tapsikolok , ha kell anyagilag is tamogatom sok kulfoldon elo tarsaimmal egyutt , mert mi sajna nap mint nap latjuk ezeket a primitiv allatokat hogy hogyan is alkalmazkodnak az Europai kulturahoz .De ha Te feltudsz mutatni egyetlen egy riportot amiben arrol beszelnek , hogy csak egy is beilleszkedett , akkor szivesen megneznem ! BIZONYITS ! De ha nem tudsz , akkor megkerdezem , mi ebben a gyulolet politika ???
soljanka
@nevemnick: Már a manyup millárdok lenyúlása óta nincs megállás.:(
soljanka
@KALOZKA1969: Sajnos nem vettem fel videóra, de ma Innsbruck utcáján a nevemet hallva megfordultam, és egy iraki fiú mosolygós arcát láttam. 23 éves, testvéreivel, anyukájával menekültek. Boldogan mesélte, hogy megvan a B1-es nyevvizsgája, talált egy szakképzést, 3 évest, és alig várja, hogy elkezdhesse. Elkísért a buszomig, és képzeld: még két puszit is adtam neki.
Csak egy példát kértél, így a a többivel nem koptatom a billentyűzetet.
papa.49
@Mobil123: Nézd az nem volt véletlen mikor a XIV. kerületi kapitány kis idő után gépkocsivezetőnek osztotta be, mert alkalmatlannak ítélte a rendőri munkára, és a pacák azóta csak romlott, minden téren)))))))))))
JAJMÁR
Még ha tényleg válsághelyzet lenne, - és mi tudnánk is tenni valamit - is megfontolandó lenne ünnep előtt bejelenteni, ellenben a háttérben dolgozni illene. Bejelentés nélkül is. Így csupán pánikkeltés szaga van, persze, várható, ha megindul az embertömeg, kiderül, hogy semmit se ér a kerítés, mert nem megoldás! A pénzt azonban elnyelte. Pedig lenne helye a rendőrségnél, katonaságnál, járművek és egyebek beszerzéséhez... stb.
A szomszédos országokkal kellene a jó kapcsolat és összefogás, az pedig bejelentésektől nem fog helyrejönni.

Hát, reménykedjünk, hogy az eu megoldja valahogy, és nem indulnak el a nagy és - eléggé felhergelt - tömegek. Mert az, hogy megállapodtak a balkáni útvonalak lezárásban, kb. annyit ér, mint a kerítés.
1magyar
Mit jelent ez? Mert ugye a normál helyzet az lenne, hogy útlevéllel és vízummal jöhetnek az arabok.
vukkocska
Gusztustalan, undorító. Azért nem írok többet, mert csak felhúzom magam.
Butautáló
@KALOZKA1969: A fiam olyan intézményben melózik, ahol egyedül érkezett gyerekeket helyeztek el. 11 és 18 közöttiek. Egy 16 éves szomáliai fiú mesélte a fiamnak, hogy a legrosszabb dolog eddigi életében az volt amikor megrekedtek a szerb-magyar határon. Eső, havas eső és sár mindenütt. Meg hideg. Mesélte, hogy a magyar "katonák" megrugdosták őket, minden alkalommal, amikor lehetett. Nem volt dühös. Azt mondta, hogy a magyarok nagy és erős emberek! Most örül, hogy itt lehet! A történetét már svédül (no meg kicsit kézzel-lábbal) mondta el. Novemberben ért ide. Iskolába jár és hálás a segítségért, amit kap. Nem él vissza vele, szorgalmas és igyekszik beilleszkedni! A melóhelyem ablakából láttam, amikor egy svéd hülyegyerek pick-up-jának a hátuljára, a hóba kapart horogkeresztet átjavította négyzetráccsá. Egyedül volt! Erről sem készült videó! Én egy háromezres kisvárosban lakom, személyesen ismerek legalább 100 beilleszkedett muszlimot! A másik 300-at nem ismerem személyesen de terrorista nincs köztük az biztos! Az írásod alapján jobb lenne ha a "primitív állat" jelzővel óvatosabb lennél! Még rád ismernek!
cs.n.
Ezt vajon melyik kommunikációs agytröszt találta ki, Habony? Vagy netalán Kocsis?
Eriksson
Itt Európában már minden lehetséges. Arab nők megmentésére indul törekvés úgy, hogy közben az európai nők biztonságát semmibe veszik.
www.youtube.com/watch?v=LK5Co8ur_kM&feature=youtu.be
Eriksson
Talán jogunk volna saját népünket óvni, védeni. Én egyet értek Morvai Krisztinával.
www.youtube.com/watch?v=uHS1HlpR8Ls
Borsodi
Március15 miatt ez a válsághelyzet kapóra jön,biztos a miniszterünk agyából pattant ki. Válsághelyzetre lehet hivatkozni,és nem lehet csoportosulni,tüntetni,korlátozni a médiát.Ne hogy lássuk a valóságot az Rtl- műsorán.A pedagógusok nem felejtenek,ami késik nem múlik.Előbb utóbb elpattan egy húr.
Desischado
@nyanya001: Pontosan. Erre kell a tejhatalom neki. Hogy Észak Koreát vezessen be itt is, ha csak meg nem állítsuk! Ez az olajszőke sanya bá mindenben a csatlósa, vaskos bűnözői múltja van neki is. Ha lesz elszámoltatás, fogunk még nézni, az biztos!
nyanya001
Minden bizonnyal a március 15-i beszéd szerves része lesz, hogy meg kell védeni hazánkat az idegenektől, akik talán akkorra már megint a Keletinél gyülekeznek. Azon sem csodálkoznék, ha a TEK épp az ellenzéki demonstrációk környékén találna „terrorveszélyre utaló jelet” amit válsághelyzetben ki kell vizsgálni, és kiüríteni az utcákat.

Akármi is fog történni, a Fidesz kommunikációs csapata pontosan eltervezte azt, és talán már számokkal is mérhető, hogy hány százalékkal emelkedik a kormánypárt népszerűsége általa…
nezelodo
@zöldszem: Nyilván tökéletesen tisztában vannak vele, hogy miért a hátsó tapogatása, nem csináltak-e be. Ideje lenne megmogyorózni őket. Korábban csak a "mesefilmekben" láttunk pl olyant, hogy betonba öntötte a maffia az áldozatait. Ma itt, a kormányzati valóság mutatta meg nekünk, itt is működik a módszer, és a tettes a közbiztonságért felelt egy városban. Azt meg nem értette meg, miért is kell lemondania, és a pártja támogatta benne. Ez sem tűnik fel a polgároknak? Ezzel és más már nem is gyanús, hanem tényként ismert esetekkel megbékélnek a híveik? Mivé lett ennek az országnak a lelkiállapota, erkölcse? Muszáj másolni a kormányzat erkölcsét a támogatóiknak ahelyett, hogy elgondolkodnának, hova vezet ez? Emellett meg Belzebub gyerekei adják a tanácsot hogy ezeket a maffiamódszereket eltakarva, rettegésben tartsák a lakosságot! Retteg így is a kisember, lesz-e, elveszti-e a munkáját ebben a kiválóan teljesítő gazdaságban, nem lesz-e beteg, és a 21. századi kórházban kapja meg a kegyelemdöfést, milyen védelemben részesül, ami anyagilag padlóra küldi? Most éppen a gázszolgáltatónkon keresztül élvezhetjük az orbáni gondoskodást, magunk tőkésíthetjük fel a nyakunkra küldött rablócéget, ezzel is úgy MANYUP módra lettünk megvédve.
Aztán most érik az eddig is tudott egyszemélyes "irányítás" gyümölcse. Vigyázat Orbán az érett gyümölcs gyorsan lehullik és sokszor rátaposnak!
zöldszem
@nezelodo: Azt sem értem, miért kell jelen lenni egy megemlékezésen a TEK-nek???Terrorelhárítás??? Saját népét nézi terroristának? 1948 a szabadságról szólt! Mi az,hogy lezárja a területet? Nem tudom magyarok is lesznek, mehetnek a megemlékezésre, vagy csak lengyelek??
Az egész bagázs. ahogy az első kormányuk idején is, hiteltelen, és gazemberek összesúgásaival működik.
Mára teljesen megőrült Orbán! Az ország érdekében sürgősen kezeltetnie kellene magát!
Pestilence
Ez a legnagyobb szemétség. A Pintér pedig a legveszélyesebb maffiózó.
A kis Csepreghy pedig éppen most magyarázza égő képpel, hogy ismét megvédenek minket.
karma1
@dr. prédikátor: 13.03-ra: Komolyan azt hiszed hogy orban itthon lesz 15-en? Hat tavaly is elmenekult mindenki, mint a patkanyok a sullyedo hajorol!
Viszont ettol meg nyugodtan kihirdetheti - tenyleg! kihirdetheti? torveny nelkul is? - a szuksegallapotot, ahogyan mar erre vagyik tavaly osz ota...
dr. prédikátor
@karma1: Ettől a ganaj viktor szopkintól minden kitelik!!! lehet hogy az alteregója lesz ott???
karma1
@dr. prédikátor: Nem lennek boldog, ha ferfi lennek es ugy neznek ki, mint o... Dehat brezsnyev elvtarsnak is volt alteregoja, na meg a kis (rasz)putyinnak is van...:o))))
Yoda69
Ellepi a szar a fideSS-t. Most hogy kiderult elcsaltak a valasztast a 6. keruletben, mindent bevetnek hogy elnemitsak a z embereket. De nem fog menni.
Jon a bukta fijjuk.
Kutyuska
@karma1: Szerintem is az lesz, hogy szükségállapotot hirdetnek, mert piszkosul vonalkódos a gatyájuk a pedagógus tüntetés miatt. Orbánnak esze ágában sincs beszédet mondani, annál sokkal gyávább. Csak bejelentették, hogy beszédet mond és a TEK lezárja a környéket, azonban úgy gondolom, már akkor tudták, hogy gyülekezési tilalmat is bevezetnek, így megvan az indok, miért marad el Orbán idióta,hazugságoktól hemzsegő beszéde.
Véleményem szerint akár lesz gyülekezési tilalom, akár nem, meg kell tartani a pedagógus tüntetést és minden jó érzésű embernek, akinek elege van ebből a gazember bandából, ott kell lennie.Ha most nem merünk velük szembeszállni, vége az országnak.
karma1
@Yoda69: Egy ismerosom szerint a IX. keruletit is,... Mar csak egy ora volt hatra a zarasig, Gegesi vezetett, utcahosszal, aztan jottek buszokkal, meg 4-5 fos teli szemelyautokkal... Meg fogom meg egyszer kerdezni az ismerosomet, hogy is volt pontosan ez a mutatvany. Mar errol egyszer beszeltunk Zoldszem tarsunkkal, aki maga is volt ilyen szavazatfelugyelo bizottsagban, tehat a hitelesseggel nem tudtak malmozni... Valami mas lehetett a modszeruk, meg egyszer rakerdezek... Meg fogom Neked is, meg ZOldszemnek is irni az eredmenyt, mert tuti, hogy abban a szavazasban a fide$$ keze vallig benne volt...
libellle
@KALOZKA1969: tegnap 19:52 Hol látod te azokat a primitiv állatokat?
Butautáló
@Eriksson: Morvai Kriszta egy idióta! A családegyesítés korlátozásával kezdték meg a németek is a szabályok szigorítását! Svédországban meg nem is volt szabály a családegyesítésre! Szét is dobálják a felnőtt rokonokat az egész országban! Lehet egybesülni ha van rendes munka és megszűnt minden állami segítség! Addig lehet levelezni meg telefonálni!
Eriksson
@Butautáló: Nem igazán értem, hogy mit akarsz mondani.
libellle
@Horizont: Halli, küldök egy linket amibe német szilárd elmondja, hogy 409 ezer embert jött át Magyarországon. Nagyon érdekes az egész a 20:10, nél mondja el ezt a rettenetesen kellemetlen ember
www.youtube.com/watch?v=2wVqJsLO-B8
Butautáló
@Eriksson: A családegyesítés lehetőségét még az ősszel megszigorították a németek. A svédeknél tudom, hogy eleve nem is volt ilyen. Tehát okafogyott összeesküvés-elmélet gyártás azt mondani, a nők menekültstátuszán keresztül akarja valaki a bevándorlást megkönnyíteni. Ez egy nagy marhaság! Ez a hülye picsa eltalálta a szarva közt a tőgyét!
libellle
@Butautáló:18:30 Nézzed kristikét már akkora mint egy ( tehén) oh sorry Tudod a jó élet teszi és adja neki a lehetöséget arra hogy minden ilyenre nöljön a jó élet amit állandóan szid Kizárólag ez a volt a célja , hogy kikerülhessen ide és egy nagyon jó életet élhessen. Egyébként, tényleg egy eszetlen személy.
libellle
@libellle: Horizont , 400 ezer akart lenni
libellle
@Horizont: Igen egyszerüen hihetetlen, mert nem csak egy kellemetlen ember de sajnos tök sötét buta.
Butautáló
@libellle: Csak fontosnak akar látszani, de én is csak egy hülye tehenet látok! Még bottal sem piszkálnám meg!
Butautáló
@Eriksson: Ja! Kuruc infó mi? Na ne röhögtess!
Szókrakész
Orbán.

Halljam a fújj, a köcsög, a...hozzászólásokat.
Mert itt már ennyi is elég, hogy Orbán, erre:

Orbán fújj, Orbán g.ci. beee, beee
Szókrakész
Az illetékeseknek!

Lehet leszállni a gépemről.
Tudom, a sok Orbán fikázó nem ellenfél, mert őket tudjátok hova besorolni, aklozni és értelmi szintjük szerint kezelni. Soha nem a fix jopbbos vagy balos az ellenfél.ű
Tudjátok, mire gondolok.
De engem hagyjatok ki a szórásból, ha kérhetem.
Szókrakész
@Szókrakész: Már dolgozik a Cenzné és az ura.
Én azt írtam akolozni.
Nem pedig aklozni.
Mellé a jobbos nem jopbbos.
Akkor minek a szövegszerkesztő?
Mert ez szöveg rontó, nem pedig javító!!!
Eriksson
@Butautáló: Aha. Ez volt az első ami szembejött. De a nagy eszeddel magadtól is rájöhetnél, hogy az Uniós üléseken csak valós okok miatt szólalnak fel.
Vagy gondolod, hogy Morvai csak az angol szoci képviselő asszonyt akarta szívatni, aki a tervezetet benyújtotta, vagy az uniót, amely elfogadta a javaslatot?
Butautáló
@Eriksson: A fityesz elsősorban és kizárólag valós okok miatt szokott felszólalni! Mint például az Altus ügy! Na ne fárassz! Ez a tyúk azt hiszi, hogy az Uniós üléseken is működik a szar fitymaszos kommunikáció. Hát nem! Így vagy úgy, Morvai csőrét csak a legális migráció egy lehetséges formája piszkálja és egy nagyon buta indokot választott ellenérvnek. Mondom, szarva közt a tőgyét!
Butautáló
@Szókrakész: Biztos is, hogy pont a Te gépedet szállták meg a Cenzék és melléütögetik a klaviatúrádat! Háhá!!! Nagy EDDÁ-s vagy mi?
Szókrakész
@Butautáló: Nem, neked írtam.
Akinek nem inge, nem veszi magára!!!
Szókrakész
@Butautáló: Maradj a rénszarvasokkal.
Azokkal beszélgess, ne velem!
Amúgy is utálod a magyarokat, akkor minek a rengeteg elpazarolt karakter?
Butautáló
@Szókrakész: Pont ugyanannyi jogom van ide írni mint Neked. Ha a fejeden forogsz, akkor is! Ott nem tartasz fityeszkém, hogy megmond nekem mikor mit tegyek és hol legyek! El kell viselned, hogy nekem is van véleményem! Vagy menj a Fidesz pártújságba kommentelni!
Yoda69
@karma1: Ez szamomra nem is kerdeses, mar csak a matematikai alaptezisbol kiindulva. Ha megcsinaltak ezt a trukkot a 6. keruletben, akkor az orszag osszes valasztokeruleteben megjatszhattak ugyanezt,
karma1
@Szókrakész: Veletlen volt a like 20.03-ra...
karma1
@Yoda69: Mint mondtam, meg fogom kerdezni az ismerosomet, mert amikor elmeselte az esetet, akkor azonnal ereztem, hogy EZT meg lehetett tenni,... Es nemcsak O mondta eztm, hanem mas is a keruletbol, akinek az uzlete a szavazohelyiseggel szemben volt, es mindent a sajat szemevel latott...
Szókrakész
@Butautáló: Milyen önérzetes tudsz lenni, mikor szembesítelek önmagaddal!!!
Bercifiu
@zöldszem: Sőt még a gruppen szexet is megtiltják.
zöldszem
@Bercifiu: Pedig a csuhások nagyon arra hajaztak! Valami szex biztos vagy felügyelő, már nem emlékszem mi volt a pontos meghatározás?!

Lehet, hogy az első éjszakát is bevezeti?
Bercifiu
Sanya Bá! Sirok Mátravidéki Fémművek, munkásőr alakulatát is be kell vetni. a fiuk még szót fogadnak a parancsnak.
Butautáló
@Szókrakész: Mikor szembesítettél magammal? Nem vettem észre!
Nil
A tudatlanok pánikolnak ... én nem.
vonotok
@zöldszem: Azt nem meri megtenni. de bennem is van némi aggodalom.
kukac50
A határ biztonságos,akkor mi a jó Istenért van válsághelyzet?
Be vannak szarva?
Ne lehessen több személy az Orbán védője,mint ahány volt Gyurcsánynak!
1magyar
Senki nem pánikol, én nem láttam senkit pánikban.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.