A hétfői parlamenti ülésen a jobbikos Volner János végre nekiszegezhette a múlt héten még költőinek mondható kérdését a miniszterelnöknek.

Volner Orbán Viktortól arra várta a választ, hogy 

ki Habony Árpád, és milyen szerepkörben dolgozik a kormány környékén.

Orbán Viktor végtelen cinizmussal, papírjából felolvasva azt felelte:

"a szóban forgó személy nevét egyetlen kormányzati intézmény vagy állami cég fizetési listáján sem találtam, ezért kérdése megválaszolásában nem tartom magam illetékesnek.

Orbán azonnal indította az ellentámadást. Lényegesebbnek nevezte, hogy a "Jobbik új frakcióvezetőjének" egyik korábbi cége jogosulatlanul vont le több mint 10 millió forint áruforgalmi adót, s emiatt az adóhatóság adóbírsággal és késedelmi pótlékkal együtt 21 millió 400 ezer forintot kért számon rajta. Volner János ezután 100 ezer forintért megszabadult a 3 milliós törzstőkéjű cégétől – fejtette ki, hozzátéve: "Volner János tehát adócsaló".

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A takonyárpi, az koronaőr, valagápoló, tanácsadó, szipogó, pislogó buzgancs))))))))))))))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
lópicigáspár
Tőlünk keletre egy ilyen válaszért megverték volna ott helyben!
JAJMÁR
A gyávaság nem erény. A jobb helyeken.
pbalage
orbán viktor = habony árpád
geci = buzi

csak két egyenlőségjel kérdése, aztán már mindenki tudja is.
Szókrakész
Amúgy mit ágaskodik a fidesz ifjúsági tagozat, alias jobbik?
Orbán nélkül senkik lennének.
Viktor mindig is tudta és tudja, hogy mennyire engedje szabadjára a gyeplőt a jobbik, és huzaVona esetében.
Ha akarná, akkor Zazrivecz(Vona) már Torgyánnal sörözgetne valamilyen nosztalgia bárban.
papa.49
A takonyárpi, az koronaőr, valagápoló, tanácsadó, szipogó, pislogó buzgancs))))))))))))))
bakegya
Jól tűrik egymás szellentéseit a NAGYTESÓK!
Szókrakész
@papa.49: Te is tudod a választ.
Csak a politikusaink nem!
advocat
Azért egyet elárulhatna. Miből él ilyen jól? És ezért mit is tesz? Ha tesz? (És mennyi eü. hozzájárulást fizet, a baráti kölcsönökön kívül miből és? Hátha jutna valami jó nekem, is. Mert azért nem szégyen egy min. elnöktől tanulni. Vagy fordítva van?))
nevemnick
,,...ezért kérdése megválaszolásában nem tartom magam illetékesnek."

Lesz az a hely...

:)
Fradigege
A törpe nem a kérdésre válaszolt, hanem ellen röfögött. Törpe gc!
Vizual
Van egy cikk a mai ajánlásban. "Elmebeteg-e Orbán Viktor?" Nem kell pszichologus ehhez. Az. Viszont ha Volner Jánosról tudja, hogy csaló miért pártolja, miért nem jelenti fel. Alakul ez a dolog. Mészárost meg egy kémmel hozták össze mint nembiztonsági kockázatot. Emlékeztek az elfelejtett orosz cégére Mészárosnak.? Na...
nezelodo
Szerencsétlen Viktor, lehetett volna következetes is, ha a függöny mögé bújva olvassa fel a válaszát, az egykori polgári köröcskés cimbijeinek.
Natsuki
Nem tudom, melyik a hajmeresztőbb és rémisztőbb: O.Vi válaszának pökhendisége és bicskanyitogató pofátlansága, az a tény, hogy minden fityeszes beszarik, ha Nemlétező H.Árpi szóba kerül, hogy Tarlóst utasítgathatja egy nem létező tanácsadó, vagy hogy AZ a lény a MI szegény, szerencsétlen országunk Nagy Vezérének ad tanácsokat...
vonotok
Hát, van bőr a pofáján ennek a töpörödőt -törp ördögnek. De remélem egy még eljő az idő, hogy legyen alkalma az illetékességről elgondolkodnia.
Clavigo
Kész csoda..hogy ezt vályogvető g.ecit még senki nem b@szta pofán..
egyvandor
Gorbán alvilági összekötője egyetlen nap alatt többe kerül a közös kasszánknak, mint ami adót Volner egész életében el tudna csalni.
egyvandor
Ez ugyan az a jogészkedő cinizmus, mint a nemtaggyűlés esete.
egyvandor
Azért az is érdkes, hogy Gorbánék mindenkiből milyen naprakészek, hogy csak úgy csípőből vissza tudnak vágni.
human
Habony egy aljas többsejtű. Gátlástalan lénye felül tud emelkedni olyan mára elértéktelenedett dolgokon, mint emberség, tisztesség, szolidaritás. És mivel ezek a tulajdonságok nem gátolják tevékenységét olyan tanácsokat tud adni Orbánnak, amivel manipulálni tudj a az embereket, amivel átjátszható a közvagyon pártvagyonná. Orbánnak az ilyenekre van egyre jobban szüksége. Innen nincs vissza út. Tisztességes emberrel már Orbán nem tud mit kezdeni.
nezelodo
Azért nagyon bájos amikor vezér és haverjai Kaya Ybrahim cégtemetője által szabadult meg a köztartozások alatt roskadozó cégcsoporttól, akkor nem volt téma. Ma amikor a fájó körmére lép egy hasonló figura, gátlástalanul megvádolja olyasmivel, ami az ő "szeplőtelen fogantatásuk" része.
kkalman
Cinikus geczi, nyertél egy szívlapátot! Ha érzed a pofádon a fejét, megkaptad!
Yoda69
Ha valskinek ennyi vaj van a fule mogott akkor ne forrofejuskodjon. Masnak kellett volna kerdezni.
Bar a fideSSrol el tudom kepzelni hogy minden egyes ellenzeki politikusrol, de tslan meg s sajatjaikrol is aktat vezetnek. Tipikus naci modszer.
karma1
@egyvandor: 20.57-re: Szerintem keszult a valaszra, mert Volner mintha mar ezt megkerdezte volna a mult heten, es hat mi az a jolszervezett fide$$-nek, hogy eloszedje es leporolja mindenkinek a sajatr szemelyi anyagat? Ezert is OLVASTA fel PAPIRROL a cinikus valaszt.
(Erdekes, ha nem ezekkel a szavakkal mondta volna el, akkor talan tamadhato lenne valamilyen modon valamilyen birosag elott???)
Clavigo
@karma1: " ...támadható lenne..""" Ahhoz egy főügyész kellene,,,,nem pedig ez a ügyésznek álcázott Péter-bohóc.
Cicamama55
@egyvandor: Régóta fel akarta tenni ezt a kérdést Volner, csak Orbán V nem jelent meg a Parlamentben, ő pedig személyesen akart miniszterelnökünktől választ kapni erre...Nem érte őt váratlanul ez a téma! Olyan forgatókönyvet készítettek, hogy addig míg a pontos válasz el nem készül, ne érjen rá! Dolgozott ott a válaszán azt egész apparátusa hetek óta Rogánnal az élen. Lelki szemeim előtt látom, hogy a befeketítő brigád átnyálazza a titkos értesülések Volner dossziéját...
eugen4402
Még egyszer mondom: ilyen nevű személy egyetlen kormányzati intézmény, vagy állami cég fizetési listáján sem szerepel..! Miért engem faggatnak? Ez az ember nem létezik, olyan mint a Rajna fölötti Loreley-sziklán éjszaka éneklő vízitündér. Csak egy kicsit csúnyább, mert egy filmgyári statiszta srác szokta eljátszani a klipeken, aki beleszerelmesedett a szerepébe. Ibizáról is a TEK-kel lehetett csak hazahozatni, úgy kapaszkodott az asztalba...
bakegya
@eugen4402: aztán meg a vicctor belé,mint most is ekkora indulattal ráharapott,na ezzel a ki és lerohanással leigazolta a viccor a személyes kapcsolatuk.Most már csakkk azt kellene megkérdezni lány,vagy fiú -e ez a habrongyos életművész ez a nem hivaqtalosan ,de tetemesen honorált házibarát.KELL EZ A MAZOHISTA MAGYARNAK KÜL ÉS BELÜGYESEN IS.Na majd még a Kóser lala megerősítésére számíthatunk.
nezelodo
Volnernek azt kellett volna válaszolni, amit a fideszsuhancok szoktak, meg az egyik valaha nagyon fontos bukott polgijuk (és a Bringás) szokott mondani, amikor a többmillás tartozását firtatták, jelentsél fel!
Azt azért nem merik megtenni, hiszen oda lesz a szövetség lehetősége!
Azért ezzel a húzásával, rágalmazásával, megint nem került közelebb az európai politikusi stílushoz Orbán, igaz ilyesmivel sohasem vádolta meg senki.
eugen4402
@bakegya: A Kóser pont most megy az ATV-én, gyorsan el is kapcsolok onnan. Viszont ajánlom Vadai Á. definícióját: Habony Árpád nemzetbiztonsági kockázati tényező, mint a diplomata rendszámos ex-attasé...
bakegya
@egyvandor: FELHÁZIASSSSSAN ,indulatból,VERETES...egyre JÓ SZOLGÁLATIBB AZ A KERESZTYÉN ALÁZAT AMIVEL BEVÉDI A VEZÍR A MAGYAROK ÉRDEKÉBEN , MIT NE MONDJAK MENNYIT SPÓROLHAT MINDEN MAGYAR CSALÁD A NEM HIVATALOSAN DRÁGA HAVERJAI HÁTTÉRHATALMAS SZELLEMI NEM LÉTEZÉSÉVEL.
Most már csakkk azt kellene megkérdezni akkor ki lop annyi milliárdot,hogy már milliók nem is röpködnek a levegőben ,csakkk BILLIÁRDOK!!!
Kutyuska
@nezelodo: Van itt néhány kommentelő, aki szerint igazi államférfi Orbán.
Az államférfiak többek közt a feltett kérdésre szoktak válaszolni és nem bujkálnak a függöny mögé a parlamentben.
Azt nem tudom eldönteni, hogy Orbánnak szövegértési gondjai vannak, vagy csak sunyi.
Az pedig minősíti, hogy úgy tesz, mintha még soha nem is látta volna Habonyt, miközben több tucat fotón együtt szerepelnek. Persze tudom, hogy a fidesz hívők megmagyarázzák a közös fotókat is. Orbán nem látta, hogy ki van a közelében, amikor lefotózták őket, észre sem vette, hogy a Parlament erkélyén is ott vigyorog mellette Habony.
Elképesztő, hogy sokan vannak, akik számára Orbán az igazi államférfi. Milyen képességű emberek azok, akik ezt gondolják?
nezelodo
@Kutyuska: Hát igen a bégető nyáj mindent bevesz. Egykor a tokaji szőlőbirtok támogatásánál "ne mi nyerjük a legtöbbet" azzal a sunyisággal lett elintézve, ami azóta is jellemzi ezt a naaaagy "államférfit", hogy "nem volt aznap közgyűlés". A kotyogós kedvű M. Arankát meg nem nagyon látta azóta senki, mert úgy kivágták a baráti körből mint a macskát sz..ni.
A debreceni fideszes luxus autók radar blokkolója pedig a tolatóradart támogatja, mi meg ezt a rablóbandát, nem egészen önként, az emelt áfával osztalékadóval, MANYUP-al, bank és telefonadóval, közműadóval, emelt illetékekkel, trafik és termőföld lopás elnézésével stb. Mikor laknak jól már ezek a falánk kisgömböcök?
Kutyuska
@nezelodo: Sajnos soha nem laknak jól, "alkatilag alkalmatlanok" az önmérsékletre, hogy a nagy klasszikust idézzem.
Perwool
Ha Habonynak nincs fizetett állása, és a cégének nincs jövedelme,mert a bevallásai szerint nincs, akkor három dolog lehet:
1. Adócsaló és feketén dolgozik jó pénzért, amiért nem adózik
2. A Fidesz fizeti feketén, méghozzá nagyon jól, ha drogtúrára is telik.
3.Lottónyertes, netán régi nemesi család sarja,százmilliókkal, ...

kepkezelo.com/images/3af7rm9lfym14qp3pou2.gif
Veleda
Ibizát reklámozó allergiás honfi. Ki más lenne? Vagy a parlament fantomja, itt is ott is, ahol pofafürdőt lehet venni. Odadörgölőzik ez mindenhova, ahonnan leesik neki valami. Azért az roppant érdekes, hogy mindíg Orbánhoz, Lázárhoz, Rogánhoz dörgölődzik, de egyik sem alkalmazza. Sőt nem is ismeri.
De a fényképeken ott van, lehet, hogy szellemkép. Jó sok lóvéval.
rosalinda57
@eugen4402: Nincs a listában, tehát feketén foglalkoztatják.
eugen4402
@rosalinda57: Vagy: valamelyik Szolgálat nagyon-nagyon "különleges ügynöke"..?
Nil
Szerintem habony kompromittáló videó és hanganyaggal rendelkezhet fideszesekről- ezért ez nagy nyalizás neki
bra048
Remélem, hogy ezt a politikus(nak látszó állítólagos) úriembert nemsokára ugyanúgy lehet tagadni, mint most ő tagadja le legfontosabb politikai tanácsadóját..
világlátó
Habony a mai magyar Raszputyin. Mindent tud mindenkiről, ezért pénzeli a fidesz, bárki is adja neki a pénzt. Ő is abból a képzeletbeli szobából kapja az ellátmányát amit a Matolcsy naponta feltölt .százmilliókkal. Amúgy Orbán válasza nem elfogadható. Ha pedig Volner valóban azt tette, mi a csodának rángatta az oroszlán bajuszát. Megtanulhatták volna már, hogy a parlamentben mindenkiről komoly terjedelmű dosszié áll rendelkezésre és minden felszólalóról már kész visszavágó anyagok állnak rendelkezésre. Ez olyan játék amit egy kifejlett jóllakott macska játszik egy beteg kisegérrel.Szánalmas, de ugyanakkor olyan színjáték is, amit előre megrendeztek, mert azt nem hihetjük, hogy a jobbik nem lesz azonnal koalíciós partnere a fidesznek, ha netán úgy hozná a sors.. Ezért hinni manapság pártoknak igen nagy naivitásra vall.Ez valamennyiükre vonatkozik.
A mai politizálás nem más mint pártpropagandisták és manipulátorok virtuóz játéka, amit azzal higítanak fel, hogy néhány dezinformációs morzsát elszórnak a médiák közül hol ennek, hol annak.No erre alkalmas Habony . Csak hogy ez politikai, morális bűncselekmény. A társadalom megtévesztése, tévedésben tartása. A " ...hazudtunk reggel délben meg este... " most éppen úgy zajlik, csak Orbán Viktor előbb harapja le a saját nyelvét hogy ilyen kijelentést tegyen. Pedig a magyar reformok működnek éppen ilyen hazugságokkal van tele.
Habony nincs, tehát nem is lehet felelősségre vonni. De van gazdája, aki pórázon tartja, néha elengedi játszani egy kicsit. De mi lesz ha a habony kutya ürüléke már elárasztja a szép magyar homokozót?
nyanya001
Wazze együt kvaterkáznak és nem tudja kicsoda ez a csuti beteg.
Lehet, hogy amnéziás ? De akkor hogy lehet, hogy ez a degenerált az ország
miniszterelnöke ???
Tpfejj te köpedék !
herczeg0210
A válaszból is kiderül, hogy mennyire leszarja az egészet az ondós diktor...
bringa
Rossz válasz, nem nyert hangszórót!
Kérdezte valaki, hogy habony elvtárs rajta van valamelyik fizetési listán? Szerintem nem ez volt a kérdés.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.