Az úgynevezett "kopasz, kigyúrt" férfiak februárban váltak hírhedtté, amikor a Nemzeti Választási Iroda előterében megakadályozták, hogy Nyakó István szocialista politikus a határidő lejárta előtt leadhassa népszavazási kérelmét.

Csütörtök este az Erzsébet téren tűnt fel a banda, a 444.hu értesülései szerint a kopaszok most

a MAX TAXI nevű társaság autóit akadályozták ugyanígy, hogy beálljanak autóikkal az Erzsébet téren az Akvárium klub elé.

A harc a drosztokért már régóta folyik a Főtaxi és a MAX TAXI emberei között, ez ugyanis egy nagy forgalmú, frekventál hely – különösen éjszaka lehet nagyot kaszálni.

Taxisokat terrorizáltak a Nyakó Istvánnal is balhézó kopaszok

(Fotó: 444.hu olvasója)

A dolog nem előzmény nélküli, korábban a Főtaxi embereit is akadályozták már hasonló módszerekkel, hogy megálljanak az Akvárium előtt.

Bár a helyszínen sok rendőr tartózkodott, igazoltatásokon kívül más intézkedésre nem került sor.

A Főtaxi közleményben tagadja, hogy bármi köze lenne a kopaszok akciójához:

Főtaxi határozottan kijelenti, hogy a tegnap esti eseményekhez semmilyen formában nincs köze, a társaság mindig jogkövető magatartást folytatott, és egyetlen alkalmazottja sem adott megbízást ilyen fellépésre.

A társaság álláspontja szerint a tegnapi incidens egyértelmű célja a provokáció, illetve az, hogy a Főtaxi jó hírneve csorbuljon, ellene hatósági eljárás induljon.

A társaság emellett még az éjjel büntetőfeljelentést tett a területileg illetékes, V. kerületi Rendőrkapitányságon.

104 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
Egy fasiszta, diktatórikus rendszerbe tökéletesen bele illik! Vajon kik lesznek a következők, akikre ráküldi Kuborbán az izom agyukat?
Rendőrök?! Szolgálunk és félünk!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bundi
és a néni?...ő is ott volt?...és miért mert ezt mondta a viktor nekik a kubatovon keresztül?...vagy csupán állampolgári szorgalomból...
justhpeter
A rendőrök nézőnek mentek ? Tudták hogy érdemes ?
human
És a rendőrök sem tudták kideríteni, hogy miért jelent meg hirtelen ennyi izomagyú és akadályozta a parkolást. Kínos.
Yoda69
Hol lehet felberelni ezeket az izomagyakat? Nekem is kellene egy behajtashoz.
Perwool
Egy fasiszta, diktatórikus rendszerbe tökéletesen bele illik! Vajon kik lesznek a következők, akikre ráküldi Kuborbán az izom agyukat?
Rendőrök?! Szolgálunk és félünk!
Desischado
És a rendőrök minek vannak?! Dísznek?
nezelodo
Most akkor ezek állami kopaszok, vagy nagyon független CÖF kopaszok, esetleg állami keresztény ifjak, vagy jobber mozgalmárok, vagy ki a fenék? Ja és ki küldi nekik a harcba hívó SMS-t?
Mobil123
Úgy látszik ebben az országban tényleg rend van. Lassan már mi sem mehetünk ki az utcára mert az ilyen agyatlanok mindenkibe belekötnek.
namihami
Néha az az érzésem, hogy ezek tulajdonképpen civilben lévő rendőrök és ezért hagyják a kollégák minden cselekedetüket rájuk.
Biztos ezek is hivatalos intézkedések, hiszen a rendőr köteles szolgálatba helyezni magát, ha bármilyen bűncselekményt tapasztal.
Na, ezek állandóan tapasztalnak valamit.
gyuszipapa587
Majd a fidesz megint megvédi a kopasz barmokat!!!
Rozgonyi István
@Mobil123: Mielőtt véleményt mondanál másokról nem ártana körülnézni és érdeklődni! Nem egy közülük felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Az meg hogy ki küldi Őket, jó kérdés! Nem kérdeznéd meg a főnöködet? ;-)
Rozgonyi István
@Perwool: Használd a nevedet! Nem fog megártani! :-D
DR Eric CARTMEN
2006-ban is az ilyenek segítettek a pávatáncosnak, a sz@rkeverésben. Kapott is a Fradi egy új stadiont ajándékba érte...
Perwool
@Rozgonyi István: Emlékszel mikor megkérdeztem a véleményedet??
Én sem!...
bencemacska
@Rozgonyi István: Kim Dzsongun meg svájci magánegyetemen tanult! No és?
human
Most hallom, hogy a rendőrség továbbra sem nyilatkozik az esetről. Furcsa ez a titkolózás.
Mobil123
@Rozgonyi István: na nálam elbaltáztad ezt a válaszod. A felsőfokú végzettség ezek szerint végképp sötétség hozott az agyatokra. Így csak megerősítést kaptam válaszod által hogy azt gondoljátok nektek mindent szabad mert diplomátok van. Közben senkiháziak vagytok.
karma1
@Rozgonyi István: Kedves Rozgonyi Istvan! Nem tudom, hogy miert nem szurta ki meg, hogy ezen az oldalon barki bejelentkezhet egy sajat felhasznaloi fantazianevvel, es olyan avatarral, amilyennel csak akar, vagy eppen NEM valaszt avatart.

Ugyhogy lehet, hogy ont is Kovacs Jozsefnek hivjak, es a fonoke kepet tette fel avatarnak.
Ha viszont nem tetszik az ezen az oldalon hozzaszolok beirasai, ugy ugyanolyan gyorsan el lehet huzni errol az oldalrol, van egy olyan erzesem, hogy senki sem fog on utan sirdogalni.
papa.49
A söndörök csupán a biztosítás végett voltak ott, hogy biztosan végre lehessen hajtani a kunbaszó akciót!!!
eszegfu
@Rozgonyi István: tegnap 18:52 "Üdvözöllek dicső lovag, szép a ruhád, szép a lovad"... csak azt nem értem: miért is nem a cikkről mondasz véleményt, ellenvéleményt pedig a hsz-kre?! Miért személyeskedsz?! Esetleg Te vagy a "megmondó ember", és ugy érzed Neked jogod van mindenhez?! Kár, hogy az egészet igy fogod fel, mert ellenkező esetben lehetne egy igazi párbeszéd az "ellenzékkel"!:((((
volvós
@karma1: 5:45

Hagyd édesem, ez egy primitiv kisebbségi kö...g !!
human
Nem lennék meglepve, ha a rendőrök csak kényszerből mentek volna ki, mert a bejelentésre ki kellett vonulni. Ők már a bejelentés előtt tudhatták, hogy balhé lesz, de a kopaszok védett személyek. A megbízójuk Orbán valamelyik csókosa lehet. Talán Kubatov, de lehet, hogy Kubatov is csak úgy bérli őket.
human
@Rozgonyi István: Gondolom a választási irodánál történteket is a demokrácia csúcsának tartod. A kopaszaid mit csináltak ott. Talán azt hitték hogy művelődési ház és okosodni mentek oda?
Rozgonyi István
@karma1: Én nem vontam kétségbe az Ön Iskolai végzettségét, bár az enyémet az oldalamon megnézte! Megnézhetném én az Önét is! Kedves senki?@volvós: Ha rám gondolt, akkor találkozzunk és meglátjuk ki a köcsög! Te abberáltballibsi kukaautó! :-DDDDD Amúgy legyen szép napja!
karma1
@Rozgonyi István: Belsoepitesz diplomam van, angol nyelven is elvegezve, akit erint, es aki szamit nekem (es persze akinek en szamitok) az ugyis tudja ezt. Masoknak nem fontos, hogy az orrara kossek barmilyen informaciot az iskolai vegzettsegemmel kapcsolatban. Az On oldalat nem neztem meg, mert sem a beirasai, sem a szemelye nem erdekel. Igy eppen ezert halas lennek, ha a jovoben megkimelne barmilyen megjegyzestol, igerem, en is ignoralni fogom Ont.
Ezen az oldalon pedig mindenki tegezodik, de nem ugy, ahogy On kuldi el tegezve @volvos baratunkat, aki mar jo par eve irja a hozzaszolasait erre az oldalra.
Rozgonyi István
@Mobil123: Arctalan névtelen senki! Ki az a MI??? Talán a buzik, abberált liberálisok, vasbeton zöldek, a párt senkiházi utódai? Hát én azt javaslom, hogy csak a falmellet közlekedjenek, mert szokták. Előbb utóbb oda fognak állni. Mert mind tudjuk a fagyi előbb utóbb vissza nyal és akkor lészen ám ajvékolás!
karma1
@Rozgonyi István: 11.01-re: Ismetlem: nezte a rosseb, es ha figyelmesen elolvassa az elso hsz-met Onhoz, akkor en nem vontam ketsegbe az On vegzettseget.
Ha szovegertesi problemai vannak, esetleg keveri a hsz-eket, akkor forditson kicsit tobb idot a korrekt hozzaszolas megirasara.
A libsibolsizas, gyurcsanyozas meg egyeb ilyen nagy baromsagok mar regen tulhaladottak, a fide$$ igencsak szegeny a kifejezoeszkozeiben. Ujitsanak kicsit, ha mar ilyen magas kepzettsegu trollokat is be kell vetniuk ezen az oldalon. (Eddig csak siman a nagyon pitikhez volt "szerencsenk" )
Rozgonyi István
@human: kinek az érdeke? Jó lenne megnézni azt is!
Rozgonyi István
@karma1: Én egyszer írtam hozzászólást, nem értem, hogy mi a probléma! Sajnos nem múlt el az aktualitása az abberáltliberális és a Gyurcsány emlegetésének sem a posztkomcsiak felemlegetésének. Ezek miatt vérzett ki, kishíján, az ország!
Az ignorálást tudomásul vettem, bár csalódtam! Azt gondoltam, hogy ha már meggyőzni egymást nem tudjuk, de legalább a gondolatainkat kulturált formában ütköztetni tudjuk.. Sajnálom, de ezen az oldalon úgy látom, hogy a szemetet igen csak összefújta a szél!
Tényleg sajnálom!
Egyet megígérek: ha óriási baromságot, rossz indulatú hozzászólást, hazugságot olvasok, nem fogom szó nélkül hagyni!
És még valami! Látván, hogy ékezetek nélkül szennyezi a szép magyar nyelvet, gondolom nem e hazából teszi ezt. Ha meg itthonról ír. szívesen küldök egy olyan billentyűzetet, ha már a kódokat nem ismeri, hogy szépen, és tisztelettel, alázattal használja ezt a nyelvet, ha annyira művelt tetszik lenni. Igaz nekem adódnak problémák a helyes írással, de ez van, és ebben a korban már nehéz megváltoznom, bár igyekszem tanulni, amit javaslok Önnek is! Legyen szép napja!
U.i.: Nem én keverem, remélem, a hozzászólásokat! :-D
karma1
@Rozgonyi István: Jol van, utcasoprukem, mar elegge hulyet csinaltal magadbol ezen az oldalon, frankon huzz el masik kozossegi oldalra, en jol erzem magam ezek kozott a liberbolsigyurcsanykommunistak kozott, nemelyikuk targyi tudasa ugyanis kb. feler a te tudasod szazezerszeresevel.
Nagyon jol tudod olvasni a hozzaszolasaimat ekezet nelkul is, ahogy a mellekelt abra mutatja, ekezetes klaviaturat nem kerek, a munkamat ket nyelven vegzem, tulnyomoreszt angolul. Egyebkent nem en vagyok az egyetlen ilyen ezen az oldalon, az muveltsegemnek pedig a vilagon semmi koze nincs a billentyuzetem milyensegehez.
Legyen szep napod, bar rohadt hideg van most ...
Rozgonyi István
@karma1: Látom időközben szívtál valamit (?), ha már áttértél a tegeződésre, én is teszem ezt! Tegezleg, Te szarházi, hazátlan, gerinctelen, intoleráns, bunkó senki, ha már én utcaseprő vagyok. Kénytelen vagyok a Te színvonaladon válaszolni, talán így megérted! Megérted? Nem azért használom ezeket a szavakat, jelzőket rád kedves mosdatlanszájú szemétláda, mert haragszom, hanem úgy látom, hogy a feled nyújtott kezet, igencsak megmartad! Vastagon leszarom azt, hogy mennyire fázol, Te választottad a környezetedet! Itt kellemes az idő, bár itt is hűvöske van, de jól esik, mert lehűti a haragtól izzó agyamat!
További szép napot!
P.s.: Van ám kétnyelvű billentyűzet is! :-D
karma1
@Rozgonyi István: Tedd a fejed a zuhany ala, az OPNI-ban is ezt a kezelest kapnad eloszor...

Orulok, hogy felhivtad a figyelmemet az elektronika ezen nemes vivmanyara, ha akarnek, cyrill betukkel is irhatnek, de azt ugysem ertened meg.
Mint mondtam, ezen az oldalon a tegezodes divik, tekintet nelkul arra, hogy ki hany eves, milyen vegzettsegu,...

Gerincem es egyeb alkatreszeim kivaloan mukodnek, buszke vagyok a teljesitmenyemre, meg arra is, hogy ezen az oldalon azokkal is kivaloan szot ertek, akikkel nem allok egyforma platformon...

Orulok, hogy kihozhattam beloled a "vadallatot"... (Tibi te bitang, o, by Psota Iren...)...:o))))
karma1
@Rozgonyi István: Apropos: melyik is volt az a "segito kez " akcio? Amikor le-libsibolsiztal? Vagy eppen ez a szep "szarhazizas, gerinctelenezes " lett volna az a nagy segitokeszseg, es en hulye elmentem mellette, eszrevetlenul?

Hazam van, de nem kell tudnod, hogy az nem azonos AZZAL a Magyarorszaggal, ahol egy nyolc altalanos vegzett gazbuvar milliardos lehet, es kisvasutazhat az adofizetok penzebol, es senki nem rugja ezert sem otm, sem a Gazdaallatat jol v@lagba...

Kulonben pedig nem szivok semmit, nem dohanyzom, nem iszom, es drogbol a legerosebb a Kalmopyrin, amit hasznaltam 40 eve...:o)))))

De te azert alkalmazz valamilyen huvos borogatast, mert az jo a pipatol ellilult fejre...

Bye, Sweetie, I'm very happy to met you!...(Na latod, hogy mennyire nem hianyzik az ekezet?)
Mobil123
@Rozgonyi István: Továbbra is tartom magam a véleményemhez ! Nyaljál sót öreg és közben takarítsad ki a wc -t vagyis a szád . Hiába adod állítólagos arcod ettől még egy számomra egy senki vagy és leszel.
karma1
@Mobil123: Csak most lattam, hogy Teged is letamadott! Most mar csak arra hangszoros kerdesre kene a palinak valaszolnia hogy megis mi a f@szt keres itt? (Stilus megengedve a "szarhazira" valaszul!...:o))))

Berobbant ide mint spu00 a marhanagy magazodasaval, es ket perc alatt le-bolsilibsizett mindenkit, meg kioktatott az elektronika es a klaviatura szeles valasztekarol...:o)))
Asszem, a franc se kivancsi ra... Nem baj, hadd dudorogjon, elobb-utobvb ugyis meguti a guta, ahogy elnezem...:o)))
volvós
@Rozgonyi István: 11:01

Hozzád nem szóltam, igy ne is válaszolj !!!
Mobil123
@karma1: Velem kezdte a sort :-D :-D Ahogy olvasom a megnyilvánulásait csak a kommentelők legallyazásáig jutott eddig de nagyon alpári stílusban . Hát ennyit az állítólagos arcról és "felsőfokú " végzettségről.
Mobil123
@volvós: Hagyd a francba . ő az iskolázott nyugger vállalkozó :-DDDD Szerinted??? :-D
karma1
@Mobil123: Gondolod, ha elkuldenenk neki a cikket valamilyen mas formatumban (peldaul Dormogo Domotor kifesto formajaban), akkor hozza tudna szolni a cikkhez is, vagy tovabbra is a fide$$ pamfletet nezegeti az iranymutatasert? Mert en a cikkhez szoltam hozza, mikor o elkezdett belekotni olyan dolgokba, amit egy keteves is tud mar ezen az oldalon. (Nevezetesen: hogy hasznalhat mindenki fantazia nevet, vagy valosagosat, es avatarnak is barmit, ami neki tetszik. Bar lehet, hogy ezt a felsobb suliban nem tanitottak neki.)
volvós
@Mobil123: @karma1: ...Mennyire kár, hogy pont ma szabadnaposak a
propeller moderátorai, de ha megjönnek, lesz dolguk remélem.
Már nagyon régen volt ennyire káromkodós, más kommentelök
ilyen mértékü ocsmány módon ledegradáló troll ezen az oldalon,
akit egy (1) ilyen hasonló stílusért azonnal KITILTOTTAK !!
Mobil123
@karma1: @volvós: Ha elolvassátok az összes megnyilvánulását soha nem a cikkhez szólt hanem a kommentelőket bántott a véleményük miatt. Na az ilyen ember számomra egy senki! Vannak jobbos barátaim is és megértem a véleményüket sok mindenben de az ilyen még náluk is csak szar csimbók.
Rozgonyi István
@Perwool: Míg nincs neved és arcod addig senki vagy, kb annyi mint mackósajtban a brummogás!
karma1
@Rozgonyi István: Es a cikkhez van egyaltalan valami eszreveteled? Mert eddig egy rohadt szot sem szoltal a cikkhez, viszont vegig sertegettel mindenkit... Nem unod? Hat mar a nitromin?
Perwool
@Rozgonyi István: Ez nem társkereső vagy ismerkedési oldal. Az hogy te kiírtál egy nevet semmit nem bizonyít. Amúgy meg a fen se kíváncsi a nevedre. Felőlem hívhatnak Kolompár Rikardónak is.
A véleményed az egyik fülemen bemegy, a másikon ki, szóval értem én, csak lesz*rom.
Na mármost..., ha elküldelek a pi...ba, az nem sértés, pusztán jó szándékú iránymutatás! Mondhatni, célt adok értelmetlen, nyomorult életednek! Nem kell megköszönni, ez nálam alap!
Tóth Anikó...-:)))
Rozgonyi István
Rozgonyi István
@Mobil123: Mielőtt véleményt mondanál másokról nem ártana körülnézni és érdeklődni! Nem egy közülük felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Az meg hogy ki küldi Őket, jó kérdés! Nem kérdeznéd meg a főnöködet? ;-)
@karma1: Ez mi, ha nem a cikkhez fűzött hozzászólásom, véleményem? Te nagyonszerencsés? Az meg hogy a véleményem nem tetszik és ezen megsértődtök az nem az én bajom. Talán magatokba kellene egy kicsit nézni, de óvatosan mert még a végén megárt amit láttok és gond lesz az alvással! Hogy kerül ide a nitromin? Már orvosok is vagytok? Ja persze, hiszen sokaknak elgurult a gyógyszere! ;-) Megint mellé nyúltál Kedves ellenségem!
karma1
@Rozgonyi István: A Gyogyitod vagyok, nem az ellenseged...De te semminek se tudsz orulni... Ez a te nagy bajod... A fenti idezet Mobilhoz egy baromi nagy szemelyeskedes, de mindegy...
Mobil123
@karma1: Hagyd mert nem érti . Kár az időt és energiát tovább pazarolni rá.
Rozgonyi István
@karma1: Mintha már írtam volna, hogy kedves ellenségem? Nem?!
Tanítóm? Az Isten mentsen meg az ilyen tanáraktól! De akitől Te tanultál az a pumukli, igaz, vagy legalább is a sorstársai?!
Rozgonyi István
@Mobil123: Mi van, kifulladt a személyeskedés, sértegetés, csúsztatás, hazudozás? Csak ennyit tudtok! Ez nagyon kevés, azt ügye tudjátok!
Legyen szép napotok, kezd kisütni a napocska, lehet menni sétálni! :-D
Rozgonyi István
@Rozgonyi István: karma1 Elnézést elírtam! Ilyen gyógyítóktól óvjon meg az Isten, akkor inkább a Mengele gyógyítson, mint Te!
Rozgonyi István
@karma1: Nagy baj lenne, ha ilyen hülye lennék, hogy a főnökömet tenném fel avatarnak! :-D @karma1: Nézd vissza, hogy hol is kezdődött a sértegetés! Mondjuk az utcaseprőnél. Bár ahogy elnézem, és előőre elnézést kérek a többiektől, itt igen csak volna mit sepernem, hiszen igencsak összefújta a szemetet a szél! Tényleg szar lehet Neked!
Rozgonyi István
@eszegfu: "Rozgonyi István
@Mobil123: Mielőtt véleményt mondanál másokról nem ártana körülnézni és érdeklődni! Nem egy közülük felsőfokú végzettséggel rendelkezik. Az meg hogy ki küldi Őket, jó kérdés! Nem kérdeznéd meg a főnöködet? ;-)"
Mondtam véleményt! Bocs! Olvasd vissza!
Mobil123
@Rozgonyi István: A sértegetés csak a te kenyered volt eddig is . Másra nem tellett egy megnyilvánulásodban sem. Mengele meg ahogy elnézem már hosszú ideje dolgozik rajtad . :-DDDD
Rozgonyi István
@Mobil123: Már megbocsáss, tudtam eddig is, hogy fáj az igazság, de hogy ennyire azt nem gondoltam volna! Sz@rdolog mi, szembesülni vele?! És ez a diskurzus olyan volt mit a kártyajáték, az nyer akinél az adut van. Nálatok nem volt, mert a tromra tromf nem ment Nektek! Még akkor sem ha 5, 6-n vagytok is! És Te és a társaid ezt nevezitek sértegetésnek? Mert a tények magáért beszélnek! Bizony ám!
Rozgonyi István
Ha valakinek az észrevételére nem válaszoltam, elnézést kérek érte, biztos nem vettem észre! Ha jelzi a levelezőm, hogy meg szólított valaki, pótlom a hiányosságokat!
Mindenkinek szép napot a továbbiakban!
Mobil123
@Rozgonyi István: Figyelj te agyhalott ! Leírtam a véleményem a cikkre ahogy a többiek is tették, erre te meg személyeskedsz itt mindenkinél. Menj azt süttessed az agyat a napon és közben rázogasd a fejed valamelyik oldalra, hogy egy helyen legyen az agyad és talán felfogod a dolgokat (bár kétlem ) . ja ? és figyeld a postást is .
Rozgonyi István
@volvós: Jaj ez kimaradt!
Kissebségi köcsög?
Mire gondoltál a kisebbségnél? Cigányra, zsidóra, rácra, svábra? Kire Te takony! Hogy nyelt volna le az anyád!
Rozgonyi István
@Perwool: Tóth Anikó! Pontosabban? Persze hazudni nem szép dolog ám! :-D
Rozgonyi István
@Mobil123: Valakinek már meg kellett mondani Nektek, hogy nagy gáz van Nálatok, tudod ott fen a fejekben, ha már én agyhalott vagyok! A tisztességesektől elnézést kérek! :-D Hogy kerül ide a postás?
bencemacska
@Rozgonyi István: "Mert a tények magáért beszélnek! Bizony ám! "
"Tegezleg, Te szarházi, hazátlan, gerinctelen, intoleráns, bunkó senki,...NEM AZÉRT használom ezeket a szavakat, jelzőket rád kedves mosdatlanszájú szemétláda, MERT HARAGSZOM, hanem úgy látom, hogy a feled nyújtott kezet, igencsak megmartad!... Itt kellemes az idő, bár itt is hűvöske van,DE JÓL ESIK, MERT LEHŰTI HARAGTÓL IZZÓ AGYAMAT!"
??? ÓH a következetesség!!!
Mobil123
@Rozgonyi István: Hát a te fejedben qrva nagy a gáz :-D Itt mindenki tisztességes ( itt minden kommentelőre gondolok persze kivétel vagy te!!) Ha nem tudod akkor rázd a fejed majd rájössz . Na elég volt belőled . Csá.:-DDD
Rozgonyi István
@bencemacska: Mi van? Nem értem! Segítenél? Össze ollóztál több általam írott dolgot, mit akarsz vele mondani?
bencemacska
@Rozgonyi István: Cogito, ergo sum!
Én nem minősítelek, megteszed magad is!
Rozgonyi István
@Mobil123: Kulturált elköszönés! Tényleg stílus maga az ember! Ez a stílus nem emberre vall, hanem egy ecsetfejű karon üllő kisköcsögre! Legyen szépnapod! U.I.: Vagy kb 50 kg vasággyal együtt igaz?
silber13
@Rozgonyi István: Kiséreld meg a számodra lehetetlent: fékezd magad!
Mézike
@Rozgonyi István: Ha valóban ez a neved akkor kicsit elgondolkodhatnál azon hogy égeted ám magad!
silber13
@Rozgonyi István: 16:36-rq: És te lennél az a megmondó valaki?:-)))Kac-kac!!
Fradigege
Taxisokat terrorizáltak? Azonnal magamhoz nyúlok. A kocsimban nekem például van két baltám. Rendőrt hívok. Ha nem jönnek 1 percen belül, neki állok kaszabolni. Nyilván tájékoztatom a rendőrt, hogy meleg a buli.
eszegfu
@Rozgonyi István: 16:04 Igen, mondtál egy "véleményt" bocs... de nem a cikkről, hanem a kommentelőről! Nem vagy Te olyan "bugyuta", hogy ne tudnád pontosan a különbséget! A Rozgonyiak a 15. század arisztokratái voltak, de hozzászólásaidat olvasva, nagyon messze esett az alma a fájától!!:(((
Rozgonyi István
@eszegfu: Alkalmazkodtunk a mai viszonyokhoz! :-D
Más, a cikkről is (!) mondtam véleményt meg a kommentelőknek is válaszoltam az Ő stílusukban. Hátha úgy megértik?! De nem voltam elégé paraszt ahhoz, hogy megértsenek! Ez van!
eszegfu
@Rozgonyi István: Egy pillanatra sem jutott eszedbe, hogy ne legyél "paraszt"?! Én egy "békésebb", tényeken alapuló kommentet jobban megértek! De valóban "ez van", ha Te változatlanul ezt gondolod!!
Rozgonyi István
@eszegfu: Bevallom igazad van! De azt vettem észre, másból nem értenek pl: volvós mert aki a szüleimet, családomat sértegeti, rájuk csak célozni is mer, az aszt kapja amit megérdemel. De ez vonatkozik a többi "széplélekűre" is! A kritikát nekem szegezzék, megértem, ha igazuk van, de az említettek nem az a állatfajta, aki ezzel él. Csak sértegetni tudnak, és ha vissza kapják, még ha nem is olyan ocsmány és ordenáré módon, mindjárt összeszaladnak, gondolva sok lúd, disznót győz! Hát nem! Én nem adom meg magam senki ember fianak lányának. Sajnálom, de én ilyen vagyok! Jogos a kritikád, csak ne legyen egyoldalú, ha kérhetem!
Legyen szép napod és hasznos heted!
eszegfu
@Rozgonyi István: Nem tisztem eldönteni: mi volt előbb, a tyuk, vagy a tojás! De én akkor szólitottalak meg, amikor -- ugyan nem csunya szavakkal -- jun. 11. 18:52 Perwolnak irtad: "Használd a nevedet. Nem fog ártani." kijelentésed nem éppen volt semleges. Abban igazad van, te is kaptál bőséggel... és én már nem tudtam követni: ki-kit sértett meg elsőként! Attól viszont még senki sem lett "kisebb", ha az első sértegetést normálisan, "alaphangon" kikéred magadnak és nem "ocsmány és ordenáré módon" visszaadod. Ezt gondolom... persze mindenkinek erről jogában van más véleménnyel lenni! Legyen BÉKE és akkor Neked is, nekem is szép napunk lesz... és esetleg hasznos beszélgetések is!!!
Mézike
@Rozgonyi István: "sok lúd disznót győz"...:-)
Elég nagy disznó vagy!
Monnyuk ezt t mondtad nm én.
eszegfu
@Bringás: Ja a CÖF-re, CÖKA-ra gondolsz?! Igazad lehet!!
Bringás
@eszegfu: Nem az ötvenhatos halálra ítélt Mécs Imre? Ő is kopasz!
Bringás
@eszegfu: Dús hajkoronának vagyok a tulajdonosa!
eszegfu
@Bringás: Piszok szerencséd van!:))) Ha már igy "összebarátkoztunk"... valahol a lelked mélyén a Te hited egy kicsit sem tendál a "kopaszok" felé... sokszor igencsak ez a benyomásom a hsz-id alapján...
Bringás
@eszegfu: Nem vagyok a "civil" mozgalmak híve. Civilnek a politikai ellenzék nevezi magát, ha politikai csoportosulásnak gyenge, mert így akkor többlet jogokat követelhetnek egyesek maguknak!
Aki Én
@Rozgonyi István: Elképesztő ez az ostobaság, trágárság, önteltség és arrogancia, ami előjön belőled egy ilyen hír hallatán. Mostanra lett tele tököd a világgal, és itt és most akarsz elégtételt venni. Szánalmas és nevetséges egyben ez a magányos harc.
Rozgonyi István
@Aki Én: Jó az avatarod, még ember is lehet belőled ezek szerint! Látom a tartott tükör jól mutatja, hogy ki kicsoda! Csak hogy tudd! Én már megbékéltem a világgal, csak a kocsikkal nem békülök meg soha! Ide tartoznak, közéjük tartoznak mindazok, akik a hazájukat árulják, bármilyen színekben is futnak! Nem vagyok egyedül, csak a többieknek több az eszük, mint nekem, mert én felvettem a kesztyűt és beleálltam az itteni abberáltliberális, posztkomcsi zőldre festett emberellenes csapattal! :-D
Aki Én
@Rozgonyi István: Az ember azt gondolná, hogy ennyi idős korára már megjön valakinek az esze, de aztán jön a hideg zuhany. Jól ismerem ezt az önjelölt, önfényező, gondolkodni képtelen típust, aki még naponta bizonyítja is ezt. Ez esetben percenként ahogy látom.
Ismerem jól, mikor kormánykritikus civilek lesznek egy pillanat alatt hazaárulók, libsik, komcsik..., pusztán azért, mert kevés információval rendelkező emberek érvek és gondolkodás helyett annak titulálnak náluk sokkalta nagyobb, és a jelek szerint egyértelműen értelmesebb tömeget.
Ha bármi értelmét látnám, tovább vitázhatnánk. De ehhez meg kéne ütni a 60-as IQ-t.
Gyere, libsizz egy jót, hogy ne kapj epeömlést. Pedig ha tudnád...
Rozgonyi István
@Aki Én: Az avatarod te vagy. Ezzel minden meg van magyarázva és a macska fel van mászva a fára! Magyarul, kisfiam, hülye vagy és az is maradsz! Lehetőséged sincs arra, hogy értelmes emberke legyél. Értelmes EMBERKE, érted? :-D
Aki Én
@Rozgonyi István: Ez kedves tőled identitás zavaros ,,barátom". Megint tele vagy érvekkel és tényekkel.
Az külön vicces, hogy mindenkinek az avatarját jellemzed, miközben fogalmad nincs mi az, mit jelent.
A tiédet nem jellemezném, mert ha nagyon őszinte lennék veled, el kéne zárni előled a köteleket. Ne is haragudj, de nem válaszolok többé neked, mert még az itteni lag alsó szintet sem ütöd meg.
Na nézegesd tovább a kisfiús képeidet.
Rozgonyi István
@Aki Én: Sperma vagy kedvesem, de abból nem lesz még ember, főleg nem ha az édesanyja lenyeli, vagy a nap melege sem költi ki! Bizony így van ez te aranyos laposbogár!
Legyen szépnapod! Lásd hogyan kell elköszönni!
Pálinkafőző Rézüst
@Aki Én: "Az ember azt gondolná, hogy ennyi idős korára már megjön valakinek az esze, "
Nem jöhet meg sajnos...roppant egyszerű, kettős identitású valakiről van szó...Ő sem tudja, ki is valójában! Tőlem megszólíthat engem is, semmi értelme... Amit írtam, az úgy van...szerintem.
Rozgonyi István
@Aki Én: Persze hogy tudom, te fehérje halmaz!
Rozgonyi István
@Pálinkafőző Rézüst: Kifejtenéd? Csak hogy értselek!
Pálinkafőző Rézüst
@Rozgonyi István: "Ki minden népnek felette állsz
ha valahogy mégis ránk találsz
Segíts most itt annak, aki
Magyarok közt európai"
Toby
@Aki Én: Egy echte tahó paraszttal ne vitatkozz!

"Konok deklasszált arisztrokrata
Kedvenc idézetek
bizz, de ellenőrizz (angol repülős bölcsesség)" van a faszbukján ennek a taplónak!

A "bizalom + ellenőrzés" KGB-s idézet, melyet átvett az Állambiztonsági Szolgálat - ergo: nem brit repülős - te majom! Érdekes, hogy ismered az állambiztonsági idézetet!
Rozgonyi István
@Toby: Te nagyon köcsög! A II-k világháborúban volt ez az etalon az angol repülőknél! Az állambiztonságnak ehhez semmi köze és soha sem használta! Már megint hazudsz! Mond nehezedre esik egyszer igazat mondanod? Tényleg egy sz@r alak vagy!
Rozgonyi István
@Pálinkafőző Rézüst: Kösz! Most már értelek!
Toby
@Rozgonyi István: Szar ügy szembesülni a primkó baromságoddal, mi? Nosza és azt vajon honnan " tudod, hogy az állambiztonság "soha nem használta" ezt a mondást?
Parasztka! "Bizalom + ellenőrzés"! Olyan állambiztonságis mondás, mint a " Hideg fej - tiszta kéz - forró szív!" (Félix Edmundovics Dzserzsinszkíj - a CSEKA megalapítója és nem karámnyalogány, ha a fajtád között keresnéd!)
Van mit tanulnod, Fityma.nyalogány! Kevesebb nagy pofa - több ismeret!
Rozgonyi István
Ez a hozzászólás törlésre került. Többszöri törlés a felhasználó kitiltását vonja maga után.
Rozgonyi István
Nos kedveseim! Megvertük az Osztrákokat 2:0!, Izland Portugália 1-1!
Ha kimocskolódtátok magatokat akkor HAJRÁ MAGYAROK!
Ti meg elmehettek a búsba! :-D
Na legyen szép álmotok!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.