„Trianon jogos volt, a határon túli magyaroknak semmi közük a magyarsághoz, különben se akarjanak beleszólni az ország belügyeibe”. Ez az idézet terjed a Facebookon, Gyurcsány Ferenchez kötve. Ilyet ugyan a DK-elnöke nem mondott, de Pitvaros polgármestere, Radó Tibor annyira felhúzta magát, hogy a Facebookon kezdte gyalázni a volt miniszterelnököt – írja a 444.hu.

A pitvarosi polgármester azzal indokolta a kiakadását, hogy a nagyszülei a felvidéki Gútán éltek a második világháborút követő lakosságcseréig, amikor is ott kellett hagyniuk a földjüket, házukat, a múltjukat.

Azt is írta a Facebookon Radó Gyurcsánynak címezve, hogy „Anyám ezt remélem, soha nem fogja látni, mert 70 évesen és két bottal is odasétál hozzád és addig üt, amíg lélegzel. A családom mindig is magyar volt."

A DK-s választókerületi elnöke a poszt törlésére és lemondásra szólította fel Radót, de a bejegyezés maradt. Majd amikor Gyurcsány ügyvédi felszólítást küldött, mégis törölte a posztot – írja a Délmagyar.

70 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Éljen doktor Orbán Viktor!
Vlagyivosztokban, kukázásból!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
wagabund
asszem ez a polgármester ilyen lehet a munkájában is...miket mondhat a választóiról?..pláne aki nem rá szavazott...
nyanya001
Szegény szellemi toprongy.
Az agyrágóbogár ennél is éhendöglene.
namihami
És ez a szellemi árvízkárosult polgármester lehet. De szép világ van, lehet Pitvaroson. Milyen jó lehet ott élni.
Ha valaki tudja, akkor tegye már közzé, milyen arányban lett ez a barom ott vezér? Milyen párttámogatással?
Remélem, hogy a két bottal járó mamának több esze van, mint a polgármesterré avanzsált fiának. Mondjuk, nem tűnik túl nagy kunsztnak.
karma1
Valaki elarulna, hogy ehhez az egeszhez mi koze Gyurcsanynak? Vagy ez a kocsog rado olyan, mint a viccbeli Moricka? mindenrol AZ jut eszebe???
Egyebkent, ha ennek a cserepedenynek a mamaja most 70 eves, akkor leginkabb 46-ban szuletett... Szoval nem a mamajat, meg ezt a hulyet, hanem valoszinu a szuleiket koteleztek a hazelhagyasra...
Meg mindig nem tudom, hogy mit vetett a Fleto...
Csodálkozó
Éljen doktor Orbán Viktor!
Vlagyivosztokban, kukázásból!
dr. prédikátor
Van egy tippem a pártszínére!!! FÜTYISZES!!! geci!!!
namihami
@karma1: Én a Bajnai és a Soros helyében feljelenteném. Bástya elvtársról már szó se essék.
Csizmás Kond
" A DK-s választókerületi elnöke a poszt törlésére és lemondásra szólította fel Radót, de a bejegyezés maradt."
Ha zsenírozza a beszólás miért nem töröltette a " „Trianon jogos volt, a határon túli magyaroknak semmi közük a magyarsághoz, különben se akarjanak beleszólni az ország belügyeibe” hazugságnak nevezett bejegyzést ?
karma1
@namihami: Nagyon remelem, hogy megteszi a feljelentest, es az ilyen , magukat kontrollalni nem tudo idiotak nagyon hamar kikerulnek a kozeletbol...(Meg az az erpataki idiota is...A vakkomondoros jozsi is kigolyozta magat, bizzunk a bunkosagukban! Asszem, egyenlore ez az egy biztos: csak nagyitoval lehet talalni normalis fideszest. 1-2 azert letezik, de sztem azok sem birjak tul soka...)
namihami
@karma1: Ez ESETLEG kiesik, de jön helyette az új.
Tudod, Zoli (Viktor) bohóc: Van másik... A zene marad, csak a táncosok cserélődnek.
Azt írod, normális fideszes. Lehet, de a falka megköveteli a hozzáhülyülést és saját, jól felfogott anyagi érdekében is parírozni fog egy, viszonylag rövid idő után. Jó példa erre a Navracsics (nem szivem csücske) , itthon elfogadhatóként indult, aztán forte fidiótává hülyült, majd most ODAKINT elkezdett a Gazdi ellen szólni, igaz nagyon pianóban.
karma1
@namihami: Vagy akiknek megjon az eszuk, vagy felebred bennuk valami lelkiismeret-fele, azok inkabb atmennek fuggetlenbe...
(De pl. a balatonszarszoi fiatal fideszes polgi nagyon sokat tesz a kozert...Ill. 2 eve nem tom, hogy o e meg a polgi, de elotte 3 evig tutira futyiszes volt...)

Navracsics egybol europeer lett, mikor kiszurta, hogy otthon elfogy a levego korulotte...Mindegy, ilyenek is vannak...
vadnarancs
Ezeket választják a nyakunkra a Kubatov-listán szereplő szellemi toprongyok. Egyesek annyira fejlettek, hogy trollkodni is tudnak különböző híroldalakon. Nem hiába, a paraziták is fejlődnek...
vadnarancs
@Csizmás Kond: Látod milyen elmeroggyant vagy?

„Trianon jogos volt, a határon túli magyaroknak semmi közük a magyarsághoz, különben se akarjanak beleszólni az ország belügyeibe”. Ez az idézet terjed a Facebookon, Gyurcsány Ferenchez kötve. Ilyet ugyan a DK-elnöke nem mondott, de Pitvaros polgármestere, Radó Tibor annyira felhúzta magát, hogy a Facebookon kezdte gyalázni a volt miniszterelnököt – írja a 444.hu.

Kimásolom neked a lényeget, hogy a románok is értsék:

Ilyet ugyan a DK-elnöke nem mondott, de Pitvaros polgármestere, Radó Tibor annyira felhúzta magát, hogy a Facebookon kezdte gyalázni a volt miniszterelnököt

Innentől kezdve a poszton megint csak szófosás, gyűlöletkeltő!
RonaGyuri
@namihami: bocsika csak a fejlődő nemzedék miatt: A van másik, az nem Zoli bohóc (Hirsch Zoltán 1885-1944) -hoz tartozik, hanem Eötvös Gábor (1921 – 2002) zenebohóc száma volt!
namihami
@Csizmás Kond: Azt írod, hogy "se akarjanak beleszólni az ország belügyeibe".
Tudod, az a probléma, hogy nemcsak beleszólnak, de az anyagiakból is olyanok akarnak részesülni, akik ahhoz semmit nem tettek hozzá.
Legyenek ""tiszteletbeli állampolgárok", oké. De, amihez nem járultak hozzá, ahhoz ne legyen semmi közük vagy ahogy írja ez a barom, ne szóljanak bele. És ez ugyanúgy igaz a határokon túlra importált pénzek tömegére is. Mi befizetjük és olyanok veszik le a sápot, akik csak élvezik a hasznát.
Olyan pénzek ezek, amikre határokon belül is több helyen, többszörösen is szükség lenne.
A magam, és gondolom, mások nevében is mondhatom, ne az én adómból finanszírozza a Fidesz a (ráadásul ellenőrizhetetlen számú) szavazóinak tömegét.
namihami
@RonaGyuri: Előbb ütöttem Enter-t.
Zoli bohócot, már csak a korom miatt se, pedig nem mai gyerek lennék, se láthattam, de Eötvös Gábor már képben van.
Csizmás Kond
@vadnarancs: vadvackor...ha nem mondta akkor miért nem tiltatta le...mer először azt illik kifogásolni ami nem tőle származik és utána azt ami amiatt történt.
prime777
Ezt a magyarkodást a mocskos fidesz csürhe hozta ránk.
Ma az a módi ,hogy centizzük ki a magyar és,hogy mennyire.
És persze a fideszesek mondják meg ,hogy ki,és mennyire nemzeti.
Mocskos önkényes társaság..
Nemzetes mezben vezetnek testületi ülést polgármesterek.
Elképesztő.
Mert láttam ilyet is.
Nem öltözni kellene, és állandóan fitogtatni-bizonygatni magyarságotokat,hanem embernek lenni, nem tróger rabló gazembereknek,kik "magyarság és nemzet" mögé bújva élősködnek a népen.
Nagyon remélem,hogy egyszer ez az Istenadta nép felkel és kinyílik a szeme,hogy ez csak egy hamis dolog a jobboldal részéről,megágyazva ezzel a lopásoknak,rablásoknak.
qrfly
5 perc hírnév mindenkinek jár... ennek a "sertéstrágyalogisztikusnak" is..

A baj mindössze csak annyi, hogy az IQ-ját a csizmáján lévű trágya adja :((
dr. prédikátor
@qrfly: Sőt! nemcsak az ő IQ ját minősití hanem az itt trollkodó hazátlan senkikét is!!!
bakegya
@prime777: hozta ránk és járatta le határainkon innen és túl is.
világlátó
Mielőtt olyanokat írtok, ami miatt nemhogy mások előtt, de még saját magunk előtt kell szégyenkeznünk, javaslom, tegyük rendbe mi itt ezt a kérdést. Az első és nem is a legfontosabb, nem kell az ország, Európa és a világ összes szennyét a DK.-ra és elnökére kenni. Ez már egyrészt nélkülöz minden valóságalapot, másrészt unalmas. Most együtt töltöttem két órát egy idős úrral, akit a szüleivel együtt , kevés batyuval a hátukon kitelepítettek Galántáról az egyik baranyai faluba, ahol szinte mindenki német nyelven beszélt, amíg el nem vitték őket. A falu attól kezdve csak romlott, egészen a 60 --70 -es évekig, amikor is a vegyes nyelvű, szokású lakosságot a Mg.Tsz.rendszer közösséggé nem kovácsolta.De addig, sok nélkülözést, megaláztatást szenvedtek. Előbb a Csehszlovák szélsőségesektől, aztán meg a magyaroktól, akik szlovák gyüttmenteknek, telepeseknek nevezték őket. Pedig színtiszta magyar család voltak visszamenőleg is. A mi polgártársaink ma is románoknak nevezik az Erdélyből hozzánk áttelepült tiszta magyar családokat. Romániában bozgorok voltak, itt meg mi lerománozzuk őket.
Már írtam erről egyszer: Egy anyuka a gyerekével Pozsonyban volt egy társas kiránduláson. Már itthon a villamoson a gyerek megkérdezte az anyját, hogy lehet hogy Bratislavában olyan sokan beszélnek magyar nyelven ? Az anya válasza: - Azért kisfiam, hogy ha Pestre jönnek shoppingolni, megértsék őket. A mai határainkon kívül élő magyar családok nem ezt az anyaországi szemléletet igénylik. Az hogy a most regnáló kormány mit művelt velük, milyen eszközökkel, módszerekkel bolondította meg őket, itt és most felsorolni is lehetetlen.
A különböző ismert és nem ismert intézkedések, támogatások, juttatások, kedvezmények, adományok, nyugdíj jellegű ellátások, egészségügyi intézményekben való ellátások stb. mind - így tájékozatlanul - egyes emberekben jogosnak vélt, remélt felháborodásokat hoz a felszínre, amelyek itt is, másutt is elhangoznak. Az pedig, hogy valaki polgármesterré válik...
világlátó
...egyáltalán nem jelenti azt , hogy művelt, kulturált, intelligens ember válik belőle. Ez a Radó Tibor nevü úr elragadtatta magát, pedig sem Trianon elő- és utótörténetét nem biztos hogy ismeri. Ha ismerné, nem történt volna meg vele ez a szégyenletes eset, mert ez az. Beállt a buta csahosok közé és mindenért Gyurcsány Ferencet teszi felelőssé. Talán még a világosi fegyverletételért is.Egy település vezetése nem attól jó, hogy a falka szemléletet , a gyűlölködést, az oktalan rágalmazást visszük a lakosság és az olvasók elé.
Veleda
A fészbukos hozzászólók többsége "meglepő " módon valamelyik univerzitén tanult, vagy dolgozik.
ehhez képest a stílusuk, a tájékozottságuk, egyenlő egy vakond képzővel.
világlátó
@Veleda: Vajon kire gondolhatsz? Talán Radó Tibor polgármester úrra? Vagy az általa hazaáruló, nemzetgyilkos féregre ? Vagy valamelyik hozzászólóra? Nem kell egy véleményalkotáshoz egyetemi diploma. Párthovatartozás sem kell. Ahhoz, hogy egy magáról ennyire megfeledkező, a párthűségét normális emberi szavakkal bizonyítani nem képes megnyilvánulásról elmarasztaló véleményt formáljunk, elég ha egyszerű, megfontolt emberek biztos talaján álljunk.Radó Tibor polgármester úr stílusa, de úgy látszik tájékozottsága is azt mutatja, neki még a vakond képzőben sem jutott hely. Csak a fidesz képző iskolapadját koptatja, amint olvashatjuk ott is az elégséges alatt . A fidesz jelszavait már tudja, rohadj meg, te hazaáruló, nemzetgyilkos...
Kérünk, fogalmazd meg kritikádat címzetten, had gondolkodjon el a megszólított. Tisztelettel.
Toby
Gyurcsánynak lesz még egy nyertes pere!

Párját ritkító, ahogyan a kergemarhakóros birkákat meg lehet vezetni egy olyan dumával, amelyre már régen ráugortt volna a nyaloncmédia, ha igaz lenne!
Ennyit tudnak, ennyire képesek. Idióta hibbantak!
solidedge
Radó végül elnézést kért Gyurcsánytól. Nem neki, hanem Orbánnak címezte a kirohanását.
aremy
@dr. prédikátor: csak nem a szőrös talpúra macskára gondolsz?
wagabund
@Csizmás Kond: 11.29...fuss neki mégegyszer...esetleg kérj segítséget a szövegértéshez...
Cicamama55
Édes jó Istenem! Honnan szalajtják el ezt a sok Gyurcsány gyűlölő embert? Ezek a támadások erősítik meg őt! Mennyi szabadságharcból került már ki győztesen, miniszterelnökünk biztosan ezért irigy rá! Majd ha neki lesz ennyi győztes csatája! És valószínű, hogy már a mohácsi vészért is ő a felelős, s a történelem minden fekete foltjáért! :)
Csizmás Kond
@wagabund: ...amit írtam az értem is...te biztos hogy igen ?
Nil
Gyurcsány meghalna kire fognák ezt a sok baromságot?
Yoda69
pitvarosi rado geci tibor, legy ferfi eccer az eletben, es vallad a pert Gyurcsany ellen. Aztan fizess mint a katonatiszt.
Manhattan
Azt magyarázza el nekem valaki, hogy mitől jobb ember, mitől jobb magyar a határon túl élő?
Én itt adózom, élek, itt születtem, nekik mégis két ország ügyeibe akarnak beleszólást adni? Szerintetek mit szólna mondjuk Románia, ha azt mondanák a moldávok, hogy ők oda is akarnak szavazni, mindannyian! Vagy azt mondanák az Észak-Írek, hogy ők is szavaznának Írország dolgairól? Egy baromság az egész! Lakcímhez és adózáshoz kötném a szavazati jogot!
Peller Anikó
@hatan: jó, hát mert Te normális vagy. De a cél természetesen szavazatszedés. Bármi áron.
koszpeko
Egy kis apróság Pitvarosról.

24.hu/szorakozas/2013/07/11/sulyosbitasert-fellebbezett-az-ugyeszseg-pitvaros-vezetoinek-ugyeben/

A Makói Járásbíróság által kiszabott pénzbüntetés súlyosbítása érdekében jelentett be fellebbezést az ügyészség Pitvaros vezetőinek ügyében.

A bíróság nem jogerős ítéletében a Csongrád megyei község polgármesterét és a jegyzőjét 200-200, a 2011-es képviselő-testület két tagját 150-150 ezer forint, másik két tagját 100-100 ezer forint pénzbüntetés megfizetésére kötelezte hétfőn. – tájékoztatta Juhászné Prágai Erika, a Szegedi Törvényszék szóvivője csütörtökön az MTI-t.

A Makói Járásbíróság a jegyzőt, a polgármestert és a jegyzőkönyvet hitelesítő két képviselőt hivatalos személy által társtettességben elkövetett közokirat-hamisítás bűntettében mondta ki bűnösnek, az ülésen névleg részt vevő másik képviselőt pedig bűnsegédi bűnrészesség miatt marasztalta el.

Az elsőfokú ítélet szerint a közoktatási törvény alapján minden évben május 31-ig van lehetőség az iskolák szervezeti átalakítására. Az ambrózfalvi általános iskola a magyarcsanádi, míg a csanádpalotai óvoda a pitvarosi társuláshoz kívánt csatlakozni, de ezen igényüket későn, 2011. május 20-án jelentették be. Tekintettel arra, hogy az átszervezéshez a képviselő-testület döntésén kívül – annak meghozatala után öt napon belül elkészítendő – szakértői vélemény beszerzése is szükséges, a vádlottak az idő rövidsége miatt május 20. és 27. között úgy írtak alá május 20-i dátumozással az átalakítást lehetővé tevő határozatokat, hogy az azokat elfogadó testületi ülést ténylegesen nem tartották meg.
simmering73
Gyurcsány körme alatt a piszok többet ér, mint ez a pitvarosi köztörvényes bitang.
mariaberta
Intelligencia OOOOHHHH . És ez egy polgármester.
feco fero
Gyurcsany a MSZP ellensege akinek a nyomdokaba a Szanyi állt !
Mind kettőt el halytottak aztan el kezdtek szet robbantani a MSZP t ! Előbbi a Párt szet darabolasaval, utóbbi el lehehetettleniti a választási lehetősegeket ezzel az ujabb Ab fenyegetesevel.
Bal oldal, VIGYZZATOK mert ezek nem viccelnek!
Ezek igazi ellensegek!
Magyarorszag ! Legyunk resen mert mindenutt vannak hasonmasok!
Fehér Peti
@simmering73: mielőtt minősítené Radó urat, azért érdemes lenne megnézni a munkássága idején létrejött fejlesztéseket is. Ez a poszt egy részeg magánember agyszüleménye, nem a polgármester polutikaia hitvallása (mint írta is, az anyja érintettsége miatt rágott be, egy mémen) a dk inkább szépen húzódjon a háttérbe, ilyen vezetővel mint Gyurcsány Ferenc úr, én nem igazán ágálnék. Emlékszik rajtam kívül valaki még az öszödi beszédre, és az utána következő rendőr terrorra, és parlament kordonra? Így védekezett az említett úr, így védte a hatalmát, semmibe nézve a nép akaratát, több száz sebesült embert hátrahagyva, többeket egy életre megnyomorítva gázoltatott keresztül a demonstrálókon, csakhogy az öszödi beszéd ellen tüntetőket elhalgattassa
nemkati
@koszpeko: Ez a közokirat-hamisítás éppenséggel nem olyan főbenjáró bűn. Ha jól értem, egy óvoda akart csatlakozni valamiféle pitvarosi társuláshoz, de lekésték a határidőt. Persze ha pontosan tudni lehetne, miről szól ez a büntetőper, akkor esetleg más lehetne a véleményem.

Mindentől függetlenül nem védeném meg ezt a mocsok polgármestert olyan ügyekben, amikor ehhez a Gyurcsány-mocskoláshoz hasonlóan egy féreghez méltóan nyilvánul meg.
nemkati
@Fehér Peti: Kb olyan vagy, mint a Radó úr, akit védesz. Amiket Gyurcsányról írsz, az hazugság, hogy nagyon enyhén fogalmazzak. Olyanok mondanak ilyesmiket, akik nem veszik a fáradságot, hogy értelmezzenek szavakat, mondatokat, cselekedeteket - csak mások baromságait ismételik meg. Ne tedd, járj utána, pontosan mi történt, miért történt, mi hangzott el, és annak mi az értelme. Ha így teszel, semmi különös nem fog történni, csak annyi, hogy mások nem néznek ostobának.
koszpeko
@nemkati: Ennyit találtam én is.
De ha már megbüntették őket 200000 Forintra akkor nem lehetett kis ügy.
nemkati
@koszpeko: Biztos nem, de az az én hibám, hogy ebből a cikkből nem értem pontosan, mit követtek el.
világlátó
@Manhattan: A " nemzet orvosa " azt mondta egyszer, ha a határon túliak ránk a fideszre szavaznak, húsz évre bebetonozhatjuk magunkat. Hát sikerült nekik.Ehhez az kellett, hogy úgy fogadjuk el őket, mint a hazaiakat. Így is lett.Ők odakint a jelenlegi határainkon kívül, nem tehetnek erről.Legfeljebb fideszessé vált vezetőik tudják, mi a lényeg.Úgy is felfoghatják egyesek, a Trianonért mi magyarok is, a monarchia részeiként , felelősek vagyunk, ergo felelősséggel tartozunk az elcsatolt területek magyarságának sorsáért, így most, ezekkel a juttatásokkal törleszthetjük bűneink okozta anyagi és erkölcsi veszteségeiket. Csak hát miért most és éppen mi, akik nem is éltünk akkor ? Miért most, amikor igen nehezen élünk mi magunk is ?Tényleg nem jön ki más eredmény, mint a hatalom megtartásáért folyó kűzdelem.
koszpeko
@nemkat:
De ha azt nézed,hogy polgármester és a jegyző akik elméletben a törvényt is képviselik,akkor más megvilágítást kap az ügy.
karma1
@világlátó: Veleda baratunk azt akarta mondani - itt nem tudja senkihez sem cimezni a hsz-et, mert itt nincs kiirva az, hogy ki honnan jott, mi a v egzettsege -, hogy a Propis hsz-ek ELOTT, az aktualis cikk UTAN olvashato bejegyzesek a Facebookrol szarmaznak, es ezeknel mindenkinek valamilyen egyetem (sokszor kulfoldi) van beirva legfelsobb vegzettsegnek, holott az illetok szajabol neha bizony kilatszik a kapanyel. (Pl. Gabrics Peter, Szakacs Eleonora... stb,..)
Sanyi2015
Csak a tényszerűség kedvéért egy 2013-as Gyurcsány lakossági fórum utáni cikkről van szó:
propeller.hu/itthon/2601696-gyurcsany-szerint-jogos-volt-trianon
Csodálkozó
@Mirabilis: Igyekszem elfogultságtól mentesen véleményt alkotni, márt csak a saját érdekemből is.
Nem kedvencem Gyurcsány, de hogy orbáncnál ezerszer becsületesebb és különb ember, abban biztos vagyok.
Kb. 8 éve már, hogy egy vidéki lakossági fórumon (Martfű, kultúrház) alkalmam nyílt meghallgatni a feleségét. Dobrev Klára végtelenül rokonszenves, pózmentes, közvetlen, kedves és szerény viselkedése nagyon jó benyomást tett (nem csak) rám.
Kizártnak tartom, hogy mindez csupán színészi teljesítmény lett volna. Egy ilyen asszony férje nem lehet becstelen, gonosz ember. Valami jóságnak akkor is ragadnia kellett volna rá, ha amúgy velejéig romlott gonosztevő lett volna, amiről persze Gyurcsány esetében szó sincs.
Egy szó, mint száz: sokkal nyugodtabb voltam/lennék, ha a sunyi tolvaj pszichopatás ravasz, de primitív bűnöző orbánc helyett ő (vagy majdhogynem bárki más NORMÁLIS, BECSÜLETES EMBER) lenne a miniszterelnökünk.
kkalman
Radó egy köztörvényes bűnöző.
"Közmunkással javíttatta autóját a Szegedi Törvényszék szerint a pitvarosi polgármester, Radó Tibor. A felkért személy három napon át javította az autót, miközben papíron közmunkát végzett."
vs.hu/kozelet/osszes/maganokiratot-hamisitott-a-pitvarosi-polgarmester-1205
vadnarancs
@Sanyi2015: barikad.hu ... Kb ennyit sikerült megint tenned a pártod érdekében. Valami hitelesebbet nem tudnál esetleg Sanci? Tényleg ennyire féltek a Gyurcsányitól? Van is rá okotok!
világlátó
@karma1: Köszönöm! Nem akartam megbántani, csak nem volt világos a cél. Ezentúl azokat is olvasom majd.
Eriksson
A cikket olvasva felvetődik bennem, hogyha Gyurcsány Ferenc közszereplő, talán neki sem ártana bevállalni a kritikákat, mielőtt feljelentéssel fenyegetőzik.
Csak az azonos megítélés kedvéért.
Bringás
Ez bizony hiba volt! Ilyen indulatkitöréseket nem engedhet meg magának egy polgármester. Arról nem is szólva, hogy a kijelentés valóság tartalmát illett volna ellenőrizni! Ez foltot ejtett a Fidesz makulátlan becsületén, remélem bocsánatot fog kérni!
karma1
@Eriksson: Latom, az egy csoppet sem zavar, hogy ennek a koztorvenyes csalo radonak a kifakadasa Gyurcsany ellen itt teljesen erthetetlen? Latom, teged ugy altalaban csak a tenyek zavarnak, szovegertes nuku...
silber13
Aranyos szöveg ám a folt ejtése a " fidesz makulátlan becsületén!":-)))
Veleda
@karma1: 23.44 Köszönöm, hogy helyettem is válaszoltál, azt hittem, hogy egyértelmű volt a kommentem. Igen, arra a jelenségre szeretném felhívni a figyelmet, ami alapvetően hamisítvány, hogy a facéról hozzászólók, érdekes módon többnyire egyetemet végzettek. Hát nagyon alul végzettek:))
felnőttem kissé
Tisztelt Hölgyek Úrak ! Nekem se diplomán sem tanársegédim nincs, csak olvasva egy két ilyen származású irást megjegyzem: diplomával egyéb oklevéllel ÉSZT és inteligenciát nem adnak. Ez csak egyéni beképzelés. Szerintem rossz szokás,beidegződés képzelgés a titulus gazdájától.A multról meg ennyi év után kár gyalázkodni.Inkább olvasni a valóságtartalmáról,ki mikor hol miben hibázott.Ok volt okozat is, összefüggés is lett végeredmény is. Csak: ami elmult nem jön vissza ,soha többé nem jön vissza...
erről szólt egy nóta is.
Eriksson
@koszpeko: Ez a "mién" a fidesz valami új tagozata?
koszpeko
@Eriksson: Kimaradt egy betű.
bocsi :D
janosdunai1
mindegyik oldal a haszonra hatalomra hajt legyen az hataron inneni vagy tuli.mocskos kis potyas gyulekezet.sajnos meg a zsido porondon lesz ez lesz.nato kamat tőzsde nyet es alapszolgaltatas a fold es kincsei kozossegi tulajdo kellene legyen.
janosdunai1
mindegyik oldal a haszonra hatalomra hajt legyen az hataron inneni vagy tuli.mocskos kis potyas gyulekezet.sajnos meg a zsido porondon lesz ez lesz.nato kamat tőzsde nyet es alapszolgaltatas a fold es kincsei kozossegi tulajdo kellene legyen.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.