A Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető miniszter szerint Európának szembe kell néznie azzal a ténnyel, hogy minél több bevándorló érkezik Európába, annál nagyobb lesz a terrorveszély.

Rogán Antal a Kossuth Rádió Vasárnapi Újság című műsorában a nizzai terrortámadással kapcsolatban kijelentette, Brüsszelnek el kellene gondolkodnia azon, hogy radikálisan megváltoztassa a jelenlegi európai menekültpolitikát és megállítsa a bevándorlást, mert a mostani hozzáállás ösztönzi azt.

Rogán szerint minél több bevándorló érkezik Európába, annál nagyobb lesz a terrorveszély

Minden jel arra mutat, hogy Nyugat-Európának nem sikerült integrálnia a bevándorlókat, ezért nem még több migránst kell behozni Európába, hanem meg kell állítani a migrációt – hangsúlyozta.

A miniszter azt mondta, Európa jelentős részén az emberek szembefordultak a bevándorlással, de úgy tűnik, hogy Brüsszel nem akarja meghallani az emberek hangját.

Az európai uniós tagállamok közül Magyarország az első, amely hajlandó figyelembe venni az emberek véleményét, ezért lesz október 2-án népszavazás, amelyen arról dönthet az ország, elfogadja-e Brüsszel ultimátumát – jelentette ki Rogán Antal.

A miniszter arról is beszélt, hogy a magyar határon nem szűnt meg a bevándorlók nyomása, annak ellenére, hogy áll a kerítés és Magyarország az európai határok egyik legerősebb őrzője, "nálunk lehet a legnehezebben átjutni a határon", folyamatos a próbálkozás.

Jelezte: azokat, akiket a határtól 8 kilométeren belül elfognak, visszaviszik a befogadópontokhoz, a kerítésen túlra, de még magyar területre. Ez megfelel az európai normáknak, Ausztria is ugyanezt teszi. A menedékkérelem benyújtásának van hivatalos módja, de az érkezők 90 százaléka nem jogosult a kérelem beadására sem a magyar törvények, sem az európai jogszabályok szerint – fűzte hozzá.

A miniszter a külföldre utazó magyarokat a kormány nevében arra kérte, hogy vegyék komolyan a figyelmeztetéseket, és szükség esetén keressék fel a konzuli szolgálatokat. Hangsúlyozta: egész Európában, különösen azokban az országokban, ahol sok a bevándorló, jelentősen megnőtt a terrorfenyegetettség.

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Csodálkozó
Kivéve persze azokat, akik kipengetik a "letelepedési kötvény" nevű Fityisz-sarcot, mert azok jó emberek, hisz a Fityiszt/orbáncot/arRogánst stb. gazdagítják.

Okádék, patkány rendszer, fujjj!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Equus
ha nem a mini Goebbels, a nagy tolvaj mondaná, a maffiózók között is egyik legkiválóbb csirkefogó még el is lehetne gondolkodni azon, amit mond...
Mi van, ha a terrorveszélyt a fideszben lehet leginkább látni? Közben nem alábecsülve a migránsok siserehadát sem. Mi lenne, ha várakozó zónába lépne a maffiózók bandája is? Ez a zóna a Gyorskocsi utcában lenne. Addig lennének ott, míg ügyükben meg nem születik a teljes vagyonelkobzást és életfogytig tartó börtönbüntetést tartalmazó ítélet. Aztán mehetnek Sárospatakra.
Csodálkozó
Kivéve persze azokat, akik kipengetik a "letelepedési kötvény" nevű Fityisz-sarcot, mert azok jó emberek, hisz a Fityiszt/orbáncot/arRogánst stb. gazdagítják.

Okádék, patkány rendszer, fujjj!
lampa laz
Inkább magadról mesélj tonyó, az jobban érdekel bennünket. Migráns ügyre ott a többi szócső.
Törölt felhasználó
Szerintem meg minél több az ingatlan annál inkább Rogán:)
wagabund
ez a brüsszel kezd hasonlítani a késői brezsnyev időszakra...csupa lassúfelfogású, elemcserére váró, magát világmegváltónak tartó szottyadt vezető próbál irányítani...

nem jó ez így sehogy...a megoldásról fingom sincs, de azért fizetjük (igencsak vastagon)a politikusokat, hogy számunkra kedvezően oldják meg a migráncsproblémát...

ide egy se jöjjön, oszt jónapot...
solidedge
Rogán az őszi népszavazás kortesbeszédét mondja. Aki terrorcselekményt akar elkövetni az akkor is jön (vagy küldik), ha kevés menekült érkezik.
kakaósbögre
na várjunk csak.ennek nem kéne börtönben lennie?
dr. prédikátor
Arrogáns tonyó!!! nálatok nagyobb terrorveszély nem létezik!!!Már az egész országot terrorizáljátok!!!
1magyar
Tényeket közölt, igaza van. Maximálisan egyetértek. Csak nőket,gyerekeket szabad beengedi.
Mire a kisfiúk felnőnek vissza kell őket küldeni a hazájukba - tegyenek rendet.
bakegya
Hát igen,a VILÁGTÖRTÉNELEM KEREKÉT is meg lehet forgatni-JÓPÉNZÉRT-két homárzabaparti közben mondjuk nem nehéz NEKED ÉS A ZÁRTOSZTÁLYTÁRSAKNAK!!!
Sziszifusz
Szinte mindannyian ismerjük a bevándorlókkal kapcsolatos problémákat. Nem kellene egyfolytában ezen a kérdésen rágódni. Unalmas a duma. A kormány tegye amit tennie kell, vagy kellene.
Rogán Antal, a saját érdekében jobban tenné inkább, ha a bűnei miatti, előbb utóbb bekövetkező felelősségre vonásra gondolva, elbujdokolna mint Rózsa Sándor a híres betyár.
Igaz a Tóni nem betyár, hanem attól sokkal rosszabb.
karma1
Azer a habonyarpin mutatkoznak az elvonasi tunetek... Kulonben mar regen a pihentetobe parancsolta volna arroganstonyot, hogy meg veletlenul se legyen szem elott, nehogy egy ilyen megnyilatkozasa utan egy Simicskas riporter rakerdezzen Portikra, meg a Vizoviczki fele vadakra...

Ilyenkor az igazi maffiaban a Don nem bizza senki masra a dolgot, sajat maga lovi ki a hibazo mafiozot... Mi van, vezir, pilledunk, pilledunk?
@1magyar Huuu, te aztan embersegesen tudnal szettepni csaladokat, csak mert a csungohasu azt mondta, a szocsoven keresztul, hogy novekszik a terrorveszely.

TENYLEG??? Hany "terrorcselekmeny" is tortent pl. Magyarorszgon, vagy barhol a mostani bevandorlok altal elkovetve???

Varom a listadat, bar azon egy eset sem fog szerepelni, mert olyan nincs.
Nyugodtan rettegj majd, es nehogy a szadra vedd am a Gazdaallat nevet, amikor a szuksegallapotra hivatkozva lecsavarja a netedet, meg a TV-det, radiodat, lakastelefonodat, mobilodat... Ezt akarja ugyanis bevezetni ugy, hogy meg a parlamentnek se kelljen a beleegyezeset adni erre. Na, ez mar a szolgalelku adernak is sok volt: ha emlekszel nem engedte at egy elmebeteg kezebe a kezivezerlest minden kontroll nelkul... :
papa.49
Mit hazudozol te tetű, itt ránk veszélyt te meg a bandád jelent!!!
Mi van a ,,fizetős bevándorlóiddal,, azokkal minden fasza mi, neked tejelnek, és jöhet bárki, csak fizessen, ki lesz tekerve a nyakad tonyo!!!
Szókrakész
Minek ide ellenség, migráncs, ha ilyen Rogánunk van?!?!?!
Yoda69
te kocsog adocsalo, inkabb arrol beszelj mennyi penzt fizetett neked a maffia a belvarosi lakasok erteken aluli eladasert.
Ulni fogsz eleted vegeig te guluszemu geci.
sziha
Teny: arRogans minel tobbet beszel, annal tobbet jar a pofaja.
Rózsika Hatházi
Hát kéremszépen! Magyarországon, a bevándorlók nélkül is vannak terroristák. Neveket nem sorolnék. :)))
wagabund
@kakaósbögre: 9.20...nem tudom kiről beszélsz, de jót röhögtem..
vukkocska
Ez egy akkora állat, amit a föld még nem hordott a hátán. A baromarcúnak miért nem tűnt még fel, hogy nem a bevándorlók közül kerültek ki a merénylők? Csak felhúzom miatta. Pedig van egy bölcs mondás: aki más hülyesége miatt bosszankodik, annyi, mint önmagát büntetni. Kretén.
namihami
És minél többször mondja el a Tóni, a Gazdi és csapata, annál inkább fogják a birkáik elhinni és visszabüfögni. Ha igaz, ha nem...
Szellemi elődjük, Göbbels is így csinálta és bejött neki.
justhpeter
Tóni ? A nektek fizető kötvényes-bevándorló nem terrorista, csak a csóró bevándorló az ?
Jankó123
Akik úgy veszik az állampolgárságot, azok mind egy szálig jóérzésű, keresztényszerető és kizárólag áldott jó emberek lehetnek!
Tónyóék csak tudják!
szmeagol
A Magyar Köztársaságra a legnagyobb veszélyt nem a terroristák, hanem a Fideszes maffia-kormány jelenti!
kkalman
Ez az arRogáns Tonyó nem olvas újságot, nem hallgat híreket, hogy nem tudja, hogy egy merényletet sem a frissen jött menekültek követtek el? A legutolsó, a nizzai is már több, mint tíz éve élt Franciaországban. Jobban tenné ez a nagyon hülye, ha inkább az ingatlanügyeiről, a fizetős "menekültekről",meg a Vizoviczki, Portik duótól eredő milliókról beszélne. Esetleg arról, hogy mikor tisztítják meg az országot saját maguktól.
nezelodo
A kínai, meg a szír vejkóüzlettárs jó muszlim, mint ahogy a Kaya Ybrahim is az volt az akkor még kölökmaffiózóknak, meg kedves a Habony offshore cégeknek is, mert szépen cseng a zsák euró a fülüknek.
Nil
Tőlem annyi bevándorló jön amennyi akar- van itt elég terrorista, a többi már labdába se tud rúgni mellettük.
Valaki kiszámolhatná hogy a szar egészségügy miatt hányan haltak már meg - nagyon sokan - vagy hányan lettek öngyilkosok a kilátástalanság miatt
Bringás
Teljesen igaza van Rogánnak!Európa ellenes a sok migráns befogadása és pátyolgatása!
sgyuri2003
@Bringás: A menekültek pontosan azon terroristák elöl menekülnek Európába akikre hivatkozva ki akarod őket tiltani. És nyugodj meg, csak menekültek és nem örültek. Tehát kis hazánkat messze el fogják kerülni.
Az eddigi merényletek nagy részét is, régóta Európában élő sokszor európai állampolgárok követték el. A radikalizálódásukhoz jelentősen hozzájárulnak a hozzád hasonló gyűlölködő, kirekesztő náci patkányok támadásai.
Hány fizető migráns gazdagítja az offshore cégeket? Ki vizsgálta őket nemzetbiztonsági szempontból?
Bringás
@sgyuri2003: A migráncssimogató patkányok, akik az összes migránst tárt karokkal várják, hogy aztán erőszakoljanak. Döntő többségük semmi elől nem menekül, csak élősködni jön!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.