Pukli István, a budapesti Teleki Blanka Gimnázium igazgatója a Magyar Nemzetnek adott interjúban bejelentette: kiszáll a Tanítanék Mozgalomból. Ettől függetlenül tovább akar dolgozni az oktatás ügyéért.

Nem vagyok a baloldal messiása, és ne várják azt tőlünk, a Tanítanék Mozgalomtól, hogy majd mi megbuktatjuk az Orbán-kormányt"

- közölte.

Pukli szerint nem jó irány, hogy a mozgalom csatlakozott a menekültek befogadását támogató, Alföldi Róbert nevével fémjelzett demonstrációhoz. Pukli szerint egyedül maradt a véleményével, miszerint az ügy túlságosan megosztó, és sokakat eltántorít majd az oktatás ügyétől. Az pedig teljesen mellékes, hogy magánemberként kinek mi a véleménye erről.

Pukli azt mondta, ő volt az egyetlen, aki nem szavazta meg, hogy a pénteki demonstrációhoz csatlakozzanak, ezért úgy gondolja, a sorozatos félreértések és másként gondolkodás kapcsán nem biztos, hogy jó lenne hosszú távon, ha továbbra is az ő nevével kötnék össze a Tanítanék Mozgalmat.

47 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Warlord
Jó duma. Miskolcról elindult egy jó kezdeményezés, ráadásul a kormánnyal szemben. Erre a fidesz betúrja a saját beépített emberét, aki elveszi előlük a szót, az eszmét. Miután elvégezte a rá kirótt pártfeladatot, távozik. Igazi fideszstílus, igazi fideszmunkás. Bekaphat egy batyu faszt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
leszúrt rittberger
Korrekt és logikus, ő az oktatás miatt akart hőbörögni, mások meg mindegy mi miatt, csak hőbörögjenek. (Ami utóbbi is lehet persze egy dícséretes cél, ha Orbánról van szó, csak attól még, mert lett egy kalapács, nem kell mindent szögnek nézni.)
perfekt
Jahh vissza az egész, töke van a menyasszonynak.!
Warlord
Jó duma. Miskolcról elindult egy jó kezdeményezés, ráadásul a kormánnyal szemben. Erre a fidesz betúrja a saját beépített emberét, aki elveszi előlük a szót, az eszmét. Miután elvégezte a rá kirótt pártfeladatot, távozik. Igazi fideszstílus, igazi fideszmunkás. Bekaphat egy batyu faszt.
glorianna
Az iskola nem légüres térben, steril közegben létezik, úgyhogy az oktatás kérdései óhatatlanul befolyásolják az össze többi területet, és viszont, mindennek van hatása az oktatásra. Következésképpen az igazgató úr csak abban az esetben tud majd "az oktatás ügyéért dolgozni", ha segít valamiféle normális társadalmi környezet kialakításában is. Ha ezt nem teszi, akkor csak egy szimpla hivatalnok, aki végrehajtja a "felülről érkező" utasításokat. Nem kifejezetten értelmiségi szint...
magyarbakancs
Eddig tartott a nagy lékesedés?
Vagy súlyeb a hajó és menekülnek azok a négy lábú hosszú (farkú) áltatok?
karma1
@glorianna: Pontosan erre gondoltam en is: ugyanugy elarulta az ugyet, ahogy gaskone is, es most az egeszet lesz@rja.
Az egesz szitut a legpontosabban @Warlord irta le.

Egyebkent csak akkor huzhatna fel az orrat sertodotten, ha az oktatas nem fuggene a kormany mindenkori politikajatol, De mivel kurvara attol fugg, igy nem finnyaskodhatna, es nem valaszthatna meg, hogy kikkel all ossze.
Ugyanis az oktatas, az egeszsegugy, a nyugdijasok helyzete, a korrupcio mind-mind a kormany "munkajanak" a kovetkezmenye, illetve orban egyszemelyes donteseinek - sorozatosan rossz donteseinek - a kovetkezmenye: ergo: a kormanyt kell megbuktatni, illetve megvaltoztatni ahhoz, hogy az oktatas- es egeszsegugyben, meg ugy altalaban az egesz orszagban tortenjen valami pozitiv, valami jo.
namihami
Vajon hirtelen milyen érdekes változások lehetnek tapasztalhatók Pukli harcostárs fizetési- és bankszámláján.
Van annyi pénz, amennyiért...?
Bringás
Nem tanítanék, hanem lázadnék mozgalom! Ez a gyökér rájött, hogy ott nem terem babér és ráadásul megismerték, mennyire hülye! Így lelépett!
Manhattan
Zsarolás szagot érzek! Nem tudhatjuk, mivel...
Macskaszem
Két dolog lehet: 1.Pukli továbbra is igazgató akar maradni, és "belátta", ha tovább ugrál, úgy kivágják, mint macskát...ezért kissé ugyan megtört gerinccel, de bekussol.
2. Tulajdonképpen fidesztégla, akinek az volt a feladata, hogy a Miskolcról indult kezdeményezést elsorvassza.
namihami
@Macskaszem: Ezek is igencsak reális alternatívák lehetnek.
Clavigo
@Bringás: Te is leléphetnél már ,,bocskoros.
Bringás
A "nagyszerű mozgalomban" egy Puk(l)ival kevesebb! Így tisztul a légkör körülöttük!
Clavigo
@Bringás: Megint itt vagy ?? Olyan hülye vagy,,hogy még Orbán se.ggétől is félre lökdösnek??Hordhatnál moslékot,,söpörhetnél utcát...Nem akarod magadat hasznossá tenni ??
Warlord
@Bringás: Mit csinálsz itt te gerinctelen szarzsák, te ugató segg. Vártalak te nagypofáju munkásőr! Hol a tetves anyádban voltál? Az orbán végbelében? Gerinctelen takony! Gyáva szar tolvaj, gyilkos, munkásőr tetü. TISZTELT FÓRUMTÁRSAK! A NAGYPOFÁJÚ TETÜ NEM MERT ELJÖNNI!
Kovács Gizella
Ezt vagy nagyon megfenyegették, vagy megvették kilóra !
Bringás
@Warlord: Teszek rád patkány! Te nem vagy szempont!
Veleda
Ezt egy kívülállónak nehéz megítélni, de ha valaki rájön arra, hogy szélmalomharcot vív, ő csak egy bábnak jó, akit a tehetségtelenek tolnak maguk előtt akkor elgondolkodik, hogy érdemes -e folytatnia.
Szerintem Pukli nem érzi a háta mögött a támogatottságot, és nem érzi az igazi elkötelezett mozgalmat.
Nem akar báb lenni senkinek sem a játszmájában.
Warlord
@Bringás: Majd megtudod, mikor lincselnek, te vérkomcsibol lett hithű fideszes. Esetleg kérdezz meg pá4 fórumtársat, hogy te vagy-e a szempont? Gilkos tolvaj! Ja, és úgy mellékesen munkásőr.
I.raptor
@Warlord: Nna, de Öcsi!
A munkásőrök nem hordtak tudomásom szerint bocskort!
De nem is értem, hisz szőrös a talpa!
Clavigo
@I.raptor: :) A Bringás nekem is a szívem csücske...Beszállnék..:) :)
Clavigo
@I.raptor: Ez a b@rom a surranóra kötözte a bocskort...Nincs itt semmi félreértés.:)
Pálinkafőző Rézüst
Várható volt, egy ideje már "kifelé" beszélt...
Clavigo
Pukli pajtás jól teljesített...Van helye abban a hulladék brigádban,,( szili,,stb ),,akik Orbán seg.ge mögött tömörülnek..
Warlord
@Bringás: Igen, Darwin szerint is. Tehát gerinces. Te viszont nem, mert orbán bélférge vagy. Most. Előtte kádáré. Egyenruhában, III/III-asként. Igazi tetüként. Pontosan annyit értesz a világból, mint Van Gogh a dolby surroundból. Tekarodj a helyedre. Holnapra minden kiderül, te gyáva szardarab.
perfekt
Nem olvashatók a Pukli rajongók Mea-Culpá-i.Bezzeg mikor véleményeztem--(ték mások is) ki- is ő a -nagytudásuak öntötték átkaikat --most meg lapítanak minta szar a fűben.Ilyen-tábora van az ellenzéknek.És nem sokára a fekete ruhás is át hangszereli majd mondanivalóját.
justhpeter
Nem érzem konzekvensnek a dolgot. Így kár volt az eddigiekért.
Manhattan
@Bringás: ma, 09:58. Bocsi, véletlen volt!
prime777
@Warlord: Komolyan?
Munkásőr volt ez a "jóember"?
Talitok lett volna és ez a nagymagyar "kikosarazott"?:D
Miért? :D
prime777
@Warlord: Azta a rohadt.
Bevallom ezek az alakok engem is körülbelül ennyire idegesítenek fel mint téged.
Azért sem jöttem most vagy 2 hétig.
És nem is fogok már beírni,csak néha-néha.
A gond ,hogy ezekkel csak így lehet tárgyalni.
Itt van még a spu verőce és a csizmás.
Ezekről nagyjából ugyanez derülne ki mint erről a disznóról.
De én ezt anno is mondtam ,hogy körülbelül ezt gondolom róluk.
Azért kérlek vigyázz magadra, és csak óvatosan!
Warlord
@prime777: Mint írtam, nem bírm, mikor beteg embereken szórakozik. Még két kitiltásommal előbb kezdte.
I.raptor
BRÉKING!
Most tudtam meg, h a "bringás" az valójában gábor-cigány!
verőce21
"Pukli István kilép a Tanítanék Mozgalomból, de tovább dolgozik az oktatásügyért – ezt a budapesti Teleki Blanka Gimnázium igazgatója, a tavaszi pedagógus tüntetések egyik vezetője maga jelentette be a Magyar Nemzetnek adott interjúban szerdán."

ha egy isten bukik...:)
jaj szegény lipsik...
Desischado
Vagy beijedt, vagy fidesz tégla. Valamelyik biztosan. Nagyot csalódtam benne.
Borsodi
Van az a pénz,hogy áruló legyen.esetleg megfenyegették?
abe
Ez is meghülyült, mint oly sokan a politikai hatalom vonzása közelében..
Egyel kevesebb.
Kár érte.

Fogy a magyar.
Így is, úgy is.
moareka
Pukli úr, akkor nem kellett volna teli torokból üvöltözni a Kossuth téren Orbán Viktornak, vagy akkor más volt a Tanítanék Mozgalom ideológiája?...és az sem jutott eszébe, hogy hány pedagógus kollégát csapott be?
colibri
Tőlem az igazgatói széket is otthagyhatja. Csalódás, de ez van! Kuka!
evacica
Nem értem Puklit, de gondolom a mozgalom ettől még teszi a dolgát ugyan olyan jól mint eddig!Senki nem azt várja ettől a mozgalomtól, hogy megbuktassa az Orbán kormányt, legföljebb csak azt, hogy felrázza az embereket ebből a szörnyű apátiából amiben élnek!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.