Alkut kötött a magyar és a német kormány és október 2-a után leszállnak a migránstémáról a Magyar Nemzet értesülése szerint. 

A lap szerint a németek segítenek abban, hogy az Európai Bizottság ne akadályozza a paksi atomerőmű bővítését és a Belgrád – Budapest vasútvonal megépítését, cserébe az Orbán-kormány visszavesz a menekült- és EU-ellenes retorikájából.

Ezt erősíti, hogy a Figyelő korábban címlapos anyagban írt arról, hogy a menekültellenes kampányt követően az Orbán-kormány gesztusokat tesz majd Berlinnek.

Berlinbe látogató vezető magyar kormánytisztviselők többször elmondták, a népszavazás után leáll a menekültellenes kampánygépezet – mondta a Magyar Nemzetnek Hegedűs Dániel, a Német Külpolitikai Társaság (DGAP) elemzője. A kutató szerint a magyar diplomácia a menekült- és olykor Merkel-ellenes kommunikációt a belpolitikai helyzettel indokolja. Hegedűs ugyanakkor nem tartja valószínűnek, hogy az ígéreteit betartja a kormány, a kommunikációban teljes fordulat nem, legfeljebb a hangnem enyhülése várható.

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A viktor szopkin már a németeknél is nyal???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
A viktor szopkin már a németeknél is nyal???
karma1
Nincs az a nemet politikus, aki barmiben is lepaktalna ezzel a hazug fereggel.
Az fog tortenni, hogy akarmi is legyen a szavazas eredmenye, nincs mit tovabb ragozni - kifogyott a hazugsagok otlettara, es habony sincs a kozelben (vagy legalabbis eloterben).

Pont az fog tortenni a menekultproblemaval is, mint a rezsirizsaval; bele lett elegge melyen sulykolva a birkak fejebe, utana mar lehetett ejteni a temat...
nemfideszes
Ismét bebizonyosodott, hogy a gyűlöletkampány semmi másról nem szól, mint a fitymasz "politikai" érdekeiről, azaz, hogy tovább lophassanak. A sok birka meg ehhez statisztál.
human
Tegnap azt mondta Orbán, hogy ha érvénytelen lesz a népszavazás, akkor 2018-ig téma lesz a migráció. Nem mintha nem így lenne mindenképp.
Jozefina
Pont a németek hisznek ennek a hazug bagázsnak??? Valami nem stimmel!!!
Zeta
@human: Mondott ő már sok mindent,aztán az ellenkezője is igaz lett! De van az a pénz ,amiért " megtér" ,meg amiért az országot nyomorba dönti ,teljesen, és végleg!
gulyasgyula
@Jozefina: A Németek meg az egész Brüsszeli bagázs éppen olyan hazug mint Orbán ..Találkoztál már tisztességes politikussal ???
nusika
...ahogyan már bevallották, mást mondanak és mást csinálnak...!!!
namihami
@dr. prédikátor: Viktorunk egy igazi sportember. A foci mellett a kerékpár a kedvence.
Felfelé liheg, lefelé tapos.
magyarbakancs
Egy ocsmány politika ez amit a Fidesz csinál.
Ocsmány gondolat világgal.
varrólány
Sosem lehet tudni mi zajlik a színfalak mögött, a vezetőket mindig a hatalom és a pénz vezérli, nem a nép szeretete.
Hellcat
nem hinném, hogy volt alku...amit kellett a fitymasz már aláírta brüsszelben rég...ez a szavazósdi másra megy ki.
Kutyuska
Ha tényleg lenne is titkos alku, Merkel komolyan elhiszi, hogy Orbán betartja?
tutajos
@Hellcat: De volt alku!
Tudta?
- Orbánnak mára már nem is fontos a népszavazás?
- Eltűnt a hírportálok főoldaláról a szavazásra "uszítás"?
Hogy miért e rapid pálfordulás ?
Íme:
"Háttéralku Berlinnel?
Harmincnyolc jogvita áll lezáratlanul, de 21 olyan kötelezettségszegési eljárás van folyamatban Magyarország ellen, amit a magyar kormány is súlyosnak ítél meg.
A két legkényesebb ügyben a magyar kormány éppen a kvótaügyben sokat támadott Berlintől kapott diplomáciai támogatás miatt úszhatja meg a kötelezettségszegési eljárást. A németeknek köszönhetően Paks II., illetve a Budapest–Belgrád-vasútvonal is zöld jelzést kaphat végül Brüsszeltől."
"Nix ugribugri!"
"Na, ugye!"
Hellcat
@tutajos: "nem hinném" ...sajnos csak feltételezni tudok, mert ebből a patkány kormányból akár mit ki lehet nézni.
colibri
Nocsak, hazug népvezetö, ez a "hamuba sült pogácsával a hátizsákomban elindulok" retorika jelenti a titkos alkut? Szégyelje magát! De az is, aki elhiszi egy szavát is!
Béla333
Orbán és bandája úgy játszik velünk, mint macska az egérrel.
Nyomják a migráns szöveget, aztán meg az ország utóbbi idők egyik legkárosabb, legdrágább beruházásának az engedélyezéséért majd leállnak.
Mondtam már: ezeknek semmit sem szabad elhinni, még azt sem, amit kérdeznek!
De tényleg!
karma1
@gulyasgyula: Akkor, ha szerinted minden politikus hazug, vagyis eleve meg tevedesbol sincsen koztuk tisztesseges ember - akkor te hogy fogadod el, hogy egy bunozo parancsolgasson neked, es egy maffiozonak adozzal, aki siman kilopja meg a fogadbol is az aranytomest?
Ha elfogadod, es szemet hunysz egy ilyen teny folott, akkor ne haragudj, de te sem vagy kulonb naluk.
Hazudni, lopni, csalni, mas embert tevedesben tartani = BUN!
Csoportosan es folyamatosan elkovetve meg nagyobb bun...
DR Eric CARTMEN
A PÜFFEDT PÁVATÁNCOS NÉHÁNY ÉVE MÉG EZT HAZUDTA :" Több millió bevándorlót kellene befogadnia Magyarországnak a következő öt évben, mert így tudja biztosítani a gazdasági növekedés ütemét - jelentette ki tegnap Orbán Viktor kormányfő. A társadalom elöregedésétől egész Európában tartanak."
"Magyarország akár 14 millió embernek is megélhetést tud biztosítani - mondta tegnap a magyar kormányfő az Amerikai Kereskedelmi Kamara (AmCham) üzleti ebédjén. Orbán Viktor a gazdasági növekedés fenntartását firtató kérdésre reagált úgy, hogy ehhez szerinte több millió külföldit kell foglalkoztatnia az országnak."
(2001, Origo)
Hellcat
@DR Eric CARTMEN: Jó ez 2001 ben volt...azóta lelakta a fitymasz az országot :)
nemkati
Nem tudom, hogy tényleg lepaktáltak-e, de azt biztosra veszem, hogy a Fidesz menekültellenes gépezete mára annyira lendületbe jött, hogy egyhamar nem lesznek képesek leállni.

És akkor vajon a paktálásnak annyi?
gulyasgyula
@karma1: ..Mit tudsz tenni ellene ?? Én már elég öreg vagyok hogy másoknak ne kaparjak gesztenyét ..A világot , az országokat irányítani kell valakiknek ezt el kell fogadni ..Ki kinek az érdekeit képviseli ezt valószinű Te is látod ..Azt is tudjuk mi okozta a bevándorlási hullámot mégis mindenki halgat ..London főpolgármestere a szókimondásáról volt híres ..Mióta miniszteré nevezték halgat ..Mindennek oka van ..A beszédnek is meg a halgatásnak is ..És ezt Te is elfogadod mert csak itt írogatsz nem mész a parlament elé tüntetni egy jobb világért ..
vadnarancs
@gulyasgyula: Mert már te meg az elvtársaid teleszarták, telehugyozták a Kossuth teret, azért nem megy oda! Gyula bácsi kérlek áruld már el nekünk ,mi okozta a bevándorlási hullámot! Te mint a mindenek tudója a tudás őrzője! Ma még nem nevettem egy jóízűt, úgy érzem most fogok!
nemfideszes
@gulyasgyula: Gyula bá' a hallgat még mindig két "l".
Béla333
@nemfideszes: 14.53
A miniszterré meg két r!
TomasP
Ezt remélem, ezt nem hiszi el senki sem. Nincsen, titkos alku csak az akarják megdumálni, hogy miért is hagyják abba másodika után ezt a méltánytalan kampányt.
gulyasgyula
@vadnarancs: ..Én sértegetés nélkül mondtam el a véleményem ..ezt elvárom tőled is ..Addig a jó kurva anyáddal beszélj így aki szemedbe fingotta a pudert meg rászoktatott a tejere ..Te kis buzi kotonszökevény ...
gulyasgyula
@Béla333: @nemfideszes: ..Majd ha helyesírási versenyre megyek elolvasom Lőrince Lajos írását ..Fogadatlan prókátornak sz...r fizetése ..
vadnarancs
@gulyasgyula: Ki sértegetett téged pubikám? Tán csak nem te is ott hugyoztál a Kossuth téren köcsög? Anyázni meg ne anyázz kiskancsó, mert apád hátán b..lak meg! Büdös szarházi fideszkomcsi a jó édes k...va anyádat! Lógni fogsz köcsög!
gulyasgyula
@vadnarancs: Na mi van koton szökevény lemásoltad a szövegem ..a kurva anyád van neked aki homokért baszik a sivatagba ..Lógni te fogsz az 52 kg -dal ..Az állatkerti majmokat ilyenekkel szaporítják mit te ..Ha kimostad a szart a pofádból akkor beszélj ..
vadnarancs
@gulyasgyula: Erőlködj még köcsög. Köszönjük a bemutatót rólad és az általad képviselt értékekről... Bye bye komcsi!
gulyasgyula
@vadnarancs: Erőlködött az anyád mikor a világra fosott ..Én eddig személyeskedés és sértegetés nélkül írtam amit írtam míg nem jöttél a Kossuth téri szöveggel .. . Ha TE erre képtelen vagy vess magadra ..
vadnarancs
@gulyasgyula: Már ezerszer elmondtam neked pubi, hogy hülye ne legyél, gyógyszerre ne igyál... Anyud az egyik legősibb mesterséget úzi, szerintem azért lettél te gulyás, mert mindent bele alapon készültél. Undorító egy valami lett belőle az tény...
gulyasgyula
@vadnarancs: Úgy látszik fokozni akarod a személyeskedést kis buzi ..Hogy az vérbajos kurva anyád fojtott volna a budiba mert szar oda való ..Még tisztességes neved sincs azért van ilyen nagy pofád ..Buzi a buzi név mögé bújik ott érzi jól magát ..Baszd szájba azt a fogatlan kurva anyádat ..Töröld el a gecit a szádról mielőtt megszólalsz ..
abe
Azok képzelik rosszul, akik ezen meglepődnek - a pávatáncos megalkuvásán, kétszínű beszédén.
orbán csak addig harcos,amíg nincs ellenfél.
Ahogy van ellenfél, orbán, lemegy kutyába.
Szánalmas ez az emberi förmedvény!!!.

.
Jozefina
Elég szemétség, de sajnos így működik a politika!!! Ahelyett, hogy rég a Strasbourgban a bíróság előtt csücsülne!!!
Béla333
@Jozefina: 08.01
Dehogy Strasbourgban! A Markó utcai csótányosban!
Szókrakész
Már rég minden alku megköttetett.

Ez másról szól!!!
TomasP
NEM IGAZ csak ez lett terjesztve. Ez csak porhintés azért, hogy ha majd 2-ka után már nem lesz gond a bevándorlás. Ezek után már nem lesz ilyen intenzitású kampány.
gulyasgyula
@Szókrakész: ..Lehet hogy sok évig nem tudjuk meg az alku tárgyát ..Ribbentrop is külön alkut kötött Stalinal 1939. aug .23-án a megnemtámadási szerződés ..1941-ben megtámadta Lengyekországot ..Utánna az Oroszokat ..2011. aug. 22-én derült fény a külön alkura ..Addig tagadták ..Mi változott a politikusok neve ?? Ugyan úgy hazudnak csalnak lopnak mint az elődeik ..
Szókrakész
@gulyasgyula: Itt a titkos alkuban szerepe lehet a Deutsche Bank bekövetkező bedőlésének is.
Lehet, hogy a németek pénzt kértek Viktortól a DB megmentésére.
Mert ez tuti világméretű válságot fog előidézni.
Mega-giga nagyobbat, mint 2008.
gulyasgyula
@Szókrakész: ..Olvastam róla de azt azért nem hinném hogy Merkel oda süllyedne hogy Orbántól kérjen pénzt ..Inkább éhen halna ..VICCNEK AZÉRT JÓ !!!
abe
@dr. prédikátor: Lefelé mindenki úr, felfelé mindenki szolga.
Szókrakész
@gulyasgyula: Nem úgy értem, hogy 1.-ig adjál 5000 forintot.

Hanem ha bedől a DB, akkor a magyarok is segítsék az MNB pénzéből, cserébe ez, meg az, ...

Mert ha tényleg megtörténik, akkor magával rántja a világot.
És a német dőlés után a magyar gazdaságnak is annyi.

Így értem.
Szplidarítási "segítségről" lenne szó.

A komcsi időkben az oroszokat "támogattuk", most a nyugatot fogjuk.

Persze mindent adópénzekből.
Hogy a nagybankok, multik továbbra is jól éljenek.
Nehogy le kelljen mondani a napi 5 pezsgőről a Riviérán parkoló yachtjaikon.
Szókrakész
@gulyasgyula: Merkel ne tenné meg?!?!?!

Politikusból van ő is összerakva!!!

Lásd a vallomásait migráncsügyben.
gulyasgyula
@Szókrakész: ..Semmi nincs kizárva de szerintem a holnapi népszavazás eredményétől függetelenül az Eu-s pénzek meg fognak szűnni ...Valamiből a bevándorlókat el kell tartani , jön a következő gazdasági váltság ..Tele vannak a tengerek Koreába megrakott hajókkal nincs aki átvegye ..Az egész Szír-Libia , Afrika stb kérdés is csak viszi a pénzt ..Nem nagyon látni miből lesz a gazdasági fellendülés ..
Szókrakész
@gulyasgyula: Egyszer olvastam.
A legjobb módja megállapítani, hogy hogy áll a világ gazdasága, ha megszámolod a kikötők előtt üresen várakozó tartály és konténerhajókat.
Sokat inkább elsüllyesztenek, mert már a jav költségek, kikötői díjak...miatt minuszos lett.
Rotterdam előtti bejáratot kell nézni.

Régen(90-s) években napi 1200 hajó fordult meg csak abban a kikötőben.
Kíváncsi lennék a mai számokra.
Ördögvadász
Ekkora sűtelenséget. Magyar Nemzet!
Miért is lenne szükség alkura? Pontosan Orbán alkuszik.
Az atomenergiát az EU éppen támogatja, nempedig akadályozza. Vagy Ferkelről van szó?
A népszavazás pedig már legalább egy éve téma, ha jól tudom.
Szókrakész
@gulyasgyula: A nagybankok visszafogtak minden nagy EU-s beruházásra szánt pénzt.
Vánszorog, döcög a német, az osztrák gazdaság.
Most írták, hogy Ausztriában az idei gyenge fellendülés után 2017-ben újra hatalmas zuhanás jön.
Ami azért érdekes, mert Ausztria a német gazdaság lakmuszpapírja.
Először Ausztriában jelentkezik a német lassulás. Mivel minden német tulajdon, német beszállító, ...
A fellendülés itt itt érezhető először.
gulyasgyula
@Szókrakész: ..Ez a kikötő okos dolog , soha nem gondoltam ilyenre ..Ha Ausztria , Német o. gyengül mi is gyengűlünk ..Ehhez jön a bevándorlás ügy ..El tudnák képzelni valami jobb világot is ..Szerintem a lakosság nagy része valami jobbat vár ..Nagy lesz a csalódás ..
Szókrakész
@gulyasgyula: Ahogy most olvasom, minden fórumon a DB(Deutsche Bank) csődjéről írnak.
Tehát köztudatba hozták.
Már nem tudják tovább titkolni.
De erre már 2 éve a Bank of Scotland is felhívta a figyelmet.
A legjobb, leggazdagabb customerjeinek kiadott egy figyelmeztetést, hogy szabaduljanak meg minden kétes, veszélyes, ...lufi befektetésüktől.

Ha borul a DB, a magával rántja a világot.
Mivel a DB nagyon sok közös amerikai-európai üzletben benne volt, van.
Magával fogja rántani az USA pénzpiacot.
Az orosűzok nem véletlen űváltak le a valutaalapról, nem véletlen rubel-yüan elszámolásű.
Most a törökök is rubel-líra elszámolást vezettek be az összesimulás után.
A BRICS ki fogja végezni Amerikát, az IMF-t, ...

Na akkor jön itt kutyavilág.
És akkor tök mindegy, hogy Orbán, vagy Gyurcsány, vagy bárki lenne itt a góré.
gulyasgyula
@Szókrakész: ..Nagyon sok az Orbán ellenes aki a jobbat a következő kormánytól várja ..Az ellenzéki pártok is rájátszottak erre ..A jobb helyett meg a megszoritások ideje jön ..Kevesen értik hogy mi köze az országnak egy Német bankhoz és nagy lesz a csalódás ..
kukac50
Több mint egy éve másról sem pofáztak mint a migránsokról gyűlöletről lelki terrort alkalmaztak.
Fejezzék be véglegesen a migránsozást akkor amikor idegeneknek adják el a letelepedési kötvényt,és amikor Orbán is aláírta a migránsokról szóló határozatot Brüsszelben.
Hazugság amit mond minden!
Eriksson
@Szókrakész: polusonline.blogspot.hu/2016/08/itt-teljes-lista-rothschild-csalad.html
Mintha az Oroszok nem lennének lekötelezettek között. Esetleg ez a baj velük?
Szókrakész
@Eriksson: Se Szíria

És milyen érdekes, éppen háború van ott is.
Líbiában már nincs, amióta fennhatóságuk alá került a Líbiai Nemzeti Bank

Előtte meg az Iraki Nemzeti Bank
verőce21
2014-től vannak komolyabb problémák az Unió vezetésével, mióta bekerült az alkoholista!
Ha emlékeztek a britek,velünk együtt meg is akarták vétózni a megválasztását.
Kár, hogy az elbukott valamin.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.