A Nemzeti Választási Iroda (NVI) elnöke szerint felháborító és elfogadhatatlan, hogy vannak, akik csalással vádolják meg a szavazatszámláló bizottsági tagokat. Pálffy Ilona szombati budapesti sajtótájékoztatóján kérdésre válaszolva a mintegy 50 ezer tag nevében is visszautasította a vádaskodásokat. Arra a kérdésre, hogy miként lehet kiszűrni a csalásokat, főleg azokban a szavazókörökben, ahol nincsenek ellenzéki tagok, azt mondta, ugyanúgy, ahogy azokon a helyeken, ahol vannak. Arra hívta fel a figyelmet, hogy a szavazatszámlálással kapcsolatos szabályok nem változtak az elmúlt húsz-huszonöt évben, és tudomása szerint egyetlen feljelentést sem tettek szavazatszámlálók csalása miatt. A parlamenti frakcióval rendelkező pártoknak - és a népszavazást kezdeményező kormánynak - lehetősége volt arra, hogy a bizottságok mindegyikébe tagot delegáljon. A Fidesz 13 880, a Jobbik 175, a KDNP 279, az LMP 41, míg az MSZP 4012 tagot delegált az országos népszavazásra.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ludmilla
ennek a mondatnak elhangozni sem szabadna egy demokratikus köztársaságban,a hazugságföldjén pedig hiteltelen
papa.49
,,Tésasszony,, ki mondta, hogy ott fognak csalni, kegyed, tehát nem ott fog történni a ,,módosítás,, ugye!!!
kakaósbögre
"annak pedig aki közpénzt lop,vágassék le a keze" mondotta volt az egyik fideszes.asszem a Pokorni volt ez a patkány.
Just look my avatar
Andersen, Grimm testvérek, Orbán legények! És aki nem hiszi, annak utána járnak!
Jó éjszakát gyerekek!
eszegfu
Pusztán abból indulok ki, hogy szavazatszámlálónak önként jelentkezhet bárki a helyi önkormányzatnál, ezért azt gondolom, hogy ezek az emberek nem csalnak!!
lampa laz
Lonci, még ha nem te mondtad volna, tán hihetőnek is tünne, na de így...
dr. prédikátor
Kár volt megszólalni ennek a vén banyának!!!
NE MIGRÁNCSOZZZ!!! bográncsozz!!!
Szókrakész
Igaz is.

Ez hamis vád, rágaémazás, ...
X év börtön jár érte.
Feljelenteni és lesittelni minden rágalmazót.!!!

Bezzeg, ha az ellenzék szavaztatna, akkor ez fel se merülne!!!
eszegfu
@dr. prédikátor: A meteorológia nagyon viharos, rossz időt jósol!:(
colibri
@eszegfu: Attól függ... a meteorológia mindig országos jelentést ad ki, de az időváltozás 99%-ban a Dunántúlon kezdődik, tehát keleten még holnap marad a jó idő. Bocsi, nem bántásnak szántam, tapasztalatból mondom.
kakaósbögre
a börtönökben is csak ártatlanok ülnek.
bakegya
Ennek alapján van rá lehetőség,de Ilonka néni fityiSS BÖCSÜLETBŐL NEM CSAL!!DDD
EGY ÁTLAGOS DEMOKRÁCIÁBAN ILYEN K.DRÁGA NÉPSZAVAZÁST KI SE MERTEK VOLNA ÍRNI,MERT AZ ADÓFIZETŐ POLGÁR NEM OLYAN HÜLYE,HOGY FELVÁLLALJON POLITIKAI VEZETŐI HELYETT ILYEN ÉS HASONLÓ KÉRDÉSKÖRBŐL DÖNTÉST!!!
Ez az egész DILIMOZI orsos vicctor fosásán és politikai felelősség aloli felmentésének a taktikázása-pánik-és félelem generálás-
Az pedig már valóságos hiteltelenségre utal ,az előestén leközlés-NEM IS KELL NEKI AZ ÉRVÉNYESSÉG...hát ugráltassátok a ...
colibri
Ha már erről ígérgetni kell, akkor tuti az ellenkezője az igaz. Egyébként a NVI csak hétfőre ad eredményt a szavazásról, ami nemcsak azért gyanús, mert nagyon egyszerű lesz a szavazólap- de hétfőn már simán beleszólhat pártunk és kormányunk, hogy a külföldről jött szavazatok számszerint mennyivel növeljék a hazai voksokat.
namihami
Annyira nem szegény a nagysasszony, hogy igérni se tudjon.
nevemnick
Használati utasítás: ,,...ha valamit a kormány emberei (mert nem független az NVI az egyszer biztos) mondanak valamit, akkor annak a fordítottja az valós, azaz ,,Nem fognak csalni a szavazatszámlálók".
:D
perfekt
Úttörő becs szavadra?Akkor elhiszem.
dr. prédikátor
@eszegfu: Szélmentes helyen kell bográcsozni!!!
RonaGyuri
Na ezt nem kellett volna! Ezzel - ismervén, hogy ő mit művel - lejáratja azt a valóban tisztességesen dolgozó 50ezer embert!
Nessy
A törvényes csalás is elég lehet. ha nem akkor jön a B terv. Ennek a "független" társaságnak még a köszönését sem lehet elhinni.
Yoda69
Erre igeretet kell tenni? Akkor regen rossz.
eszegfu
@colibri: 13:31 Nem is veszem sohasem bántásnak, ha valami pontosit!:)) Jó lenne, ha "bejönne" a tapasztalatod, mert még szeretnék egy kicsit dolgozhatni a szabad levegőn!
Peller Anikó
A szavazatszámlálók nem fognak csalni.

Na basszus, akkor most ki fog?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.