Sokan nyolc órán át álltak sorba karácsonykor a Blaha Lujza téri ételosztáson, ám Kiszelly Zoltán politológus szerint erről beszélni liberális beetetés.

Megszokott dolog, hogy a liberálisok kiszolgáltatott emberek szívfacsaró képeivel akarják a felső 1% érdekét eladni. Sajnos még mindig van, akit sikerül ezzel beetetni. A könnyzacskókat kell támadni! A recept persze egyáltalán nem új. A nemzetközi és hazai liberális média az újkori népvándorlásnál is szerencsétlen gyermekek és asszonyok képeivel illusztrálta riportjait

- írja a politológus a mozgástér blogon, aki egyébként idén 6,9 millió forintot számlázhat ki a Miniszterelnöki Kabinetirodának.

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
A qurva anyádat vazzeg !!! Remélem egyszer te is sorba állsz, ha nem is ételért!!!Szemét geci!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
A qurva anyádat vazzeg !!! Remélem egyszer te is sorba állsz, ha nem is ételért!!!Szemét geci!!!
Yeromos
Talán meg kellene próbálni a mélyszegénységet megszüntetni, minimalizálni, akkor nem tudnák a liberálisok kihasználni saját céljaikra. Ennyi nyomorgó éhes ember talán egyetlen EU-s országban sincs mint nálunk. Nem a liberális média kedvérét állnak órákig sorba a hidegbe, hanem azért mert éhesek.
Nessy
Tisztelt politológus úr!
Talán, ha pár hónapra kipróbálná milyen a nyomor, amiről ugye, nem beszélünk, ergo nincs! Ennél aljasabb véleményt már régen olvastam!
Adja az Egek Ura, hogy ön és a barátai ilyen sorba kényszerüljenek!
namihami
@Mobil123: Ennél rövidebben és pontosabban nem is lehetett volna ennek a valaminek (véletlenül majdnem embert írtam) státuszát leírni.
Komoly esélye van, hogy stabil Századvég alkalmazottá avanzsáljon. Igaz, hogy oda is való, nem lógna ki közülük. Méltó párja lenne annak a kereszténydemokratának, aki szerint a gyerekek azért nem esznek, mert az éhezésre vannak szocializálódva a család által.
RonaGyuri
undorító, van pofájuk millióknak éhezni, ahelyett, hogy örülnének annak, hogy a tőlük és előlük ellopott pénzen Őfenesége és bandája gazdagodásának örülnének! =))
not me
Kiszelly Zoltánon látszik a romlottság ama foka, amikor egy béna pöcs az erősek mellé állva próbál kitűnni... megmaradni.
Az ilyet nem érdekli, hogy mennyire gané a gépezet, amit véd, csak őt védjék meg.
Kiszelly Zoltán egy pszichológiai eset.
Kezdő pszichológusok sokat tanulhatnak rajta - nem tőle, hanem rajta!

Az érzéketlenség, az empátia hiánya, a tények felismerésének, elfogadásának hiánya annyira tisztán körvonalazódik a megnyilvánulásaiban, hogy csak a vak nem látja, mennyire gyenge, és mennyire az "erősek" szolgálatába tudja elképzelni a megmaradását.
Ez a megmaradás törvénye - legalábbis az elfuseráltak elképzelése szerint.

Ezt a faját nem érdekli, hogy mindenkinek rossz, csak neki legyen jó.
Ez a fajta nem látja a nagyobb képet, a távlatokat, csak a saját személyes túlélése vezérli.
De a világ, az emberek együttélése nem erről szól.
Ezért egy szánalmas béna pöcs ez a fajta!
Zeta
Tévedés ez nem a liberálisok beetetése, ez az ország , a fenn álló kormány eredménye.
Nem kellene emberek tìzezreit semmibe venni, akik sorba állnak egy tál ételért. A migránsokat belevenni , meg végképp!
1magyar
Szerintem meg az ételosztás azt mutatja, hogy a 25 éve regnáló kormányok mennyire kizsákmányolták a népet,az államkasszát és rengeteg hitelt vettek a dolgozó emberek nyakába.
Felpumpálták a tetves gazdagokat, beleértve azt is amit külföldre vittek ilyen-olyan módon,az itteni multik, közben meg carul dolgoztak.
Törölt felhasználó
és akkor a sorbanállók me statiszták...? Zolika nyilván fogalmad nincs az életről. Nem írnál ekkora faszságokat, ha a matolcsy képzőn kívűl és a valószínüleg 1milla/nm2 lakásodon kívül kitetted volna a lábadat a hazádra. A politika a realitások játéka, neked viszont kibaszott fogalmad nincs ezekről. Bemondanám, amiket most mondtál hangosbemondón aztán belöknélek mondjuk Borsodba egy kisutcába aztán majd megtudod hogy is van ez. Ha meg tudod, akkor a gerinctelen kurva anyádat te csúszómászó senkiházi geci!
jancsipapa
Ami van ( szegénység ) azt lehet kihasználni ...
justhpeter
Nem kell felizgulni Kiszelly Zoltán mondatain, mert ő csak egy megélhetési politológus. Tudás és továbbképzés nélkül. Még csak új ismereteket, tapasztalatokat sem kell szerezzen, hiszen jó színvonalon megél abból, hogy a neki pénzt juttatók véleményét torzítás mentesen juttassa el a nyilvánosság felé mint politológusi szakvéleményt. Többek között ezért sincs arra szüksége, hogy a magyar valóságot saját szemével láthassa. mert hát mit is kezdene vele ? Ki fizet ma az igazságért ? A CÖF szellemi szintjén működőknek a Habonyék által előállított virtuális valóság is elég. Beveszik és nem kell gondolkodniuk. Hát így szakember Kiszelly Zoltán is.
Eladott Ország
Ezek a fizetett, haszonleső, gátlástalan, parazita politológusok mint KiszellyZoltán nem az elefántcsont toronyban élnek, hanem beleültek a csúcsába. A demokrácia nem épülhet elnyomásra és parancsuralmi rendszerre, hogy az ország vezetőinek nem a nép kifosztása és elbutítása a feladata és egy gondolkodó ember feladata a rendszer hibáinak kritizálása. Kivéve persze, ha a politológust, elemzőt, újságírót, magát újságírónak tituláló bértollnokot, riportert, szakértőt azért fizetik, hogy azt mondja, írja, ami az autokrata hatalmat erősíti.
bakegya
EBBE A DISZNÓTÚRÁSBA MÉG BELEHAMISÍTANI SE KELL,OLYAN MÉLYEN SZÁNTOTT MOCSOK!!!
lampa laz
Te hülye faszfej azon a legújabb 822 millión (mert már egy csomó pénzt elnyelt) amit egy szar félkész kastélyba löktök hány éhes embert lehetne jóllakatni? Ezt a rengeteg pénzt megint valaki(k) zsebre baxák, mert nektek az isten pénze sem elég.
Aki Én
Te torz képű .eci! (ép testben, ép lélek)
A sorban állókat nem a libsik öltöztették be, a menekült családokat nem a libsik vitték biodíszletnek a határra, hogy ne csak életerős, fiatal ,,terroristákat" lássunk, ahogy a gané kormányod szokta átbaszni a társadalmat ilyen eszközökkel.
Nélkülöző szegények vannak, terror és háború elől menekülő gyerekek is vannak még akkor is, ha neked és a hozzád hasonló tetveknek erről nem szabad beszélni, sőt tagadni kell.
Kívánok neked és mocskos társaidnak igaz keresztényi megvilágosodást jövő évre, hogy ember lehess.
Macskaszem
Majd tesznek róla, hogy ne legyen ételosztásnál sorbanállás, betiltják az ételosztást oszt jónapot.
Törölt felhasználó
@Aki Én: Az a szörnyű, hogy fidesz kinevel egy csomó férget, akik nem csak kegyetlen nácik, de még el is hiszik a fideszes propagandát. Tehát tényleg nem tudják, hogy mi van ebben az országban. Egyszóval 10 év múlva lesz egy csomó agyatlan náci vezető politikus. Ma még csak mellébeszélő gecik, de tudják, hogy hazudnak. Ezek már el is hiszik...:(
Lepényleső
Még mindig jobb,mint a nagy sikertörténetek tele savanyúsággal,amit naponta tolnak le
torkunkon nagy dirrel,és persze durral?
human
Nem kívánom neki, hogy ételért kelljen sorba állnia. Álljon inkább sorban létfontosságú szervért!
moareka
Persze, a libsik, bolsik és kommunisták felosztották egymás között Magyarországot, végig járták a falvakat, városokat, hogy ne főzzenek csírke farhátból levest, hanem menjenek az ingyenkonyhákra enni!!! Marha barom! Szembe kell nézni a szegénységgel, le kell szállni a magas lóról, aztán szétosztani, amit elloptatok!Ha ez nem történik meg, még ti is sorba állhattok a Blahán, jön rátok ilyen idő is...
Szókrakész
@moareka: "még ti is sorba állhattok a Blahán, jön rátok ilyen idő is..."

Miért?
Szabadlábon védekezhetnek?

Szerintem azonnal előzetesbe őket, ott kapják meg a napi ételadagot.
Sanyi2015
@papa.49: Az lehet, hogy tökhülye, de amit leírt, abban mindenben igaza van...
karma1
@justhpeter: Tudod, azert verlazito, hogy ez a diszfasz is politologusnak titulaltatja magat (na, tuzetesen megneznem azt a diplomat, aminek az alapjan teszi ezt!), mig az eb rokonom, Keri Elemer IS politologus... A kettojuket egy napon sem szabad emliteni.
Hogy nem sullyed el ez a szemetlada olyan melyre, hogy aztan sose johessen fol a felszinre... Ugyanazt kivanom neki, mint itt mar sokan megtettek: csak egy evig kelljen ugy elnie, ahogy azok a szerencsetlen emberek teszik , akik nem oromkodesbol allnak 8 orat sorba egy tal meleg etelert.
karma1
@Sanyi2015: Csak mutass ra, melyik allitasa igaz, te elmeroggyant! Menjel gyorsan a penztarhoz, felvenni a boffenetedert a trollnak jaro zsozsot...
karma1
@Sanyi2015: El tudod kepzelni, hogy ma valaki 8 orat a minuszokban azert alldogal karacsony elott sorba a Blahan, mert valaki FELHASZNALJA ot a liberalis ideologiajahoz??? Es mindjart ennyi embert? Gyerekekkel? Biztos, hogy nem artott meg neked a bejgli?
Sanyi2015
@karma1: Te elolvastad egyáltalán, hogy miről is írsz??? Kezdem érteni, hogy a PISA felmérésen szövegértésből miért is tartunk ott, ahol...
A cikk nem a sorban álló tömegről szól, hanem a mai liberális médiáról...
Javaslom, olvasd végig és ne csak a megszólított média reakcióját
mozgasterblog.hu/blog/blaha_lujza_teri_liberalis_beetetes
karma1
@Sanyi2015: Latom, elvakult orbanista vagy, aki elhiszi, hogy orban jelenleg BARMIT is tesz a szegenyseg felszamolasa ellen, es jaj, az a csunya Bokros-csomag!
Felvilagositalak: a PISA teszt az en idomben nem volt divatban, csak kivalo tanaraink voltak, akik a vad kadarizmus ellenere is tudast adtak at nekunk. A belinkelt blogoldal veresen orbanista, nem lat orban seggenel tovabb, amibol a kiszellyi idonkent elobujik egy kis levegot venni.
Ha nem tudnad, akkor a Bokros csomagnak koszonheti orban a JO allapotban atvett gazdasagot, amit aztan o ejtett is azonnal. (Mar eppen elkezdett jol mukodni a Bokros-fele gazdasagi rendszer, amikor ez a pokhendi zsirdiszno kerult a 3. uralmara. Nana, hogy azonnal eldobta az ideiglenes megszoritasokat, hiszen o penzt akart, de AZONNAL! Ezt a Bokros fele penzugyi ugyintezessel nem tehette meg. A tobbit pedig tudod, ha te olyan okos volnal, es legalabb kozepesen megfelelnel a PISA teszten.
korell
Kiszelly úr, megszokott dolog, hogy a jobboldali média bagatellizálja az ország jelentős, kiszolgáltatott rétegének nyomorát. Ettől azonban a szegénység százezrek napi valósága marad.
quadrocopter
Óóóóó...Kisszerű Zoltán, hogy szakadt volna anyádba a buta fejed, te aljas nyalógép!
papa.49
@Sanyi2015: Melyik igaz mert én nem találtam benne olyat, csak szemenszedett hazugságokat!!!
Hogy neked bégetned kell az a te dolgod, engem nem érdekel, NEKEM MEG EZ A VÉLEMÉNYEM, ha nem tetszik NE REAGÁLJ RÁ, oszt. jónapot!!!
sziha
Nem baj az. Majd turulszart kaparunk az uj Moszka-teren, az olimpia zaroakkordjakent, Paks 2 unnepen, es csakazert is megmutatjuk a vilagnak, hogy mi igenis, eros gazadasag vagyunk, es mindenki beveheti a szittya szipkamat.
(reszlet a par evvel ezutani beszedbol)
Eladott Ország
@Mirabilis: Ha majd nem lesz Orbán, akkor dr. prédikátor még kurtábban, rövidebben szól hozzá.
Sanyi2015
@karma1: Látom, még mindíg nem tudtad értelmezni a cikket...
Nehéz vitatkozni, ha valaki nem a leírt szöveg tartalmával, hanem egy szűk szemüvegen keresztül csak és kizárólag pártpolitikai alapon értelmez egy szöveget, kiragadva belőlle 1-2 neki tetsző mondatot.
Most a Bokros csomaggal kezdtél foglalkozni, de segítek neked, a cikk a liberális újságírásról szól...
Engem sohasem az érdekelt, hogy milyen oldalon jelenik meg, akkor sem szólok, amikor véresszájú balos oldalakról linkel be valaki cikket, én a tartalmát nézem!
Nagyon sok csúsztatás, hazugság van a kormánypárti médiában, de hogy mi az igazság, azt nem tudhatod, mert a számodra elfogadható ellenzéki médiában ugyanez van csak azt te vakon elhiszed.
A cikk lényege az, hogy szegénység, ételosztás, sorban állás az utóbbi 25 évben mindíg is volt és lesz is ( németeknél, franciáknál ugyanúgy van, csak ott nem kürtölik vele teli a médiát ) a kérdés, hogy hogyan tálalod. A liberális média szerint ez nem a 25 év hozadéka, hanem Orbán tehet róla, 2010 előtt kánaán volt, és bár ugyanúgy sorban álltak az emberek karácsonykor egy tál ételért, az baloldali kormányzás esetén csak "Krisna buli volt "
karma1
@Sanyi2015: Na ezt az elmult 25 evet kar volt emlitened: en egyszer sem lattam ott orban ideje elott ilyen sorokat karacsony elott, pedig az eletemet a Ferenc es a Szt Istvan koruton eltem le, mint ottani lakos. A varosban nap mint nap a felszinen kozlekedtem, latnom kellett volna, ha ez igaz lett volna. De nem volt!
Nem vagyok sem balos, sem jobbos, plane nem fideszhivo, soha nem is voltam semmilyen partnak a tagja (akkor sem, amikor ezzel bizony karriert lehetett volna befutni), es mar nem is leszek. De ennek a cikknek, plane ennek a "politologusnak" a velemenyet egyaltalan nem fogadom el, mivel Keri Elemer es Ferge Zsuzsa elvei a mervadoak szamomra a politologiaban es szociologiaban. Ok ostoroztak a Kadar rendszert is, nem voltak tul jo velemennyel az Antall-kormanyrol sem, sot, az egesz 1989-90-ben kedodott atalakulasrol sem, mindent kritikusan kianalizaltak.
vadnarancs
A gerinctelen férgek még a védhetetlent is védeni akarják? Mondjátok egy éhező szemébe! GECIK!
karma1
@Sanyi2015: Kerdezted, hogy hogy jon ide a Bokros csomag,... Az eredeti cikkben emlegette ez az eszement, de itt van ismetelve (es kiemelve) a baromsaga
ellenszel.hu/2016/12/28/2016-ban-ilyen-durva-taplo-otromba-mondatot-meg-nem-mondtak-mint-ez-hiresseg/
Bringás
maximálisan igaz! Ez a banda, csürhe, becstelen senki manipulál és hazudik! Be kell gyűjteni a hazudozó senkiháziakat!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.