Helyi idő szerint holnap 13 órától 19 óráig lesz Dr. Ghaith Rashad Pharaon gyászszertartása a bejrúti Four Seasons Hotelben, értesült az Index.

A lap felhívta az ötcsillagos szállodát, ahol megerősítették a szerkesztőséghez eljutott arab nyelvű gyászjelentés tartalmát, azaz, hogy vasárnap délután családtagok és barátok búcsúznak egy szaúdi állampolgárságú, Dr. Ghaith Rashad Pharaon nevű embertől.

A rendelkezésre álló információk alapján nem lehet 100 százalékos bizonyossággal állítani, hogy az a Pharaon, akitől holnap Bejrútban elbúcsúznak, azonos az Orbán Viktor szomszédjában telket vásároló, az FBI és az Interpol által 25 éve körözött olajmilliárdossal, de erősen valószínűsíthető az egyezés.

Az Index úgy tudja, holnap Bejrútban eltemetik Ghaith Pharaont

Dr. Ghaith Rashad Pharaon (Fotó: nrlpak.com)

62 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Szókrakész
Vegyenek tőle ujjlenyomatot.
Ha van, akkor nem az.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Szókrakész
Vegyenek tőle ujjlenyomatot.
Ha van, akkor nem az.
Cicamama55
"Hazugságok hálója", tudatlanok nyugalma...:(
Edmond Dantes
Eltemetik,aztán siet a tengeri yachtjára,mert találkozója lesz Orbán srómanjával,Mészárossal.
not me
Annyira elszégyellte magát a "professzor", mert még egy normális ujjlenyomata sincs, mint a többi rendes embernek, hogy inkább megállította a saját szívét valami woodoo jógagyakorlattal.

Azt sose feledjétek, hogy egy nemzetközileg körözött bűnöző, orbánnak "professzor".
Orbán:
"Soha nem hazudtam."
"Soha nem voltam vagyonos ember, most sem vagyok, nem is leszek."

orbán egy nukleáris hulladék - csak!
sokanvagyunk
Persze hogy itthon nem találták... - körözöttet csak tányéron láttak utoljára.
Szókrakész
@not me: "orbán egy nukleáris hulladék - csak!"

Sajna nem.
Lásd mit tesz az országgal!
SystemError
Kinek kellett meghalnia, hogy ennek a szarnak kamutemetése lehessen...
Fasza, üzleteljünk ilyenekkel még egy kicsit
bakegya
Na most aztán lehet repülni Bejrutba , állampénzen orbán vicctor és a nemzet vője,tiborcz pityu a kegyeletet lerója!!!DDD
Eriksson
@Szókrakész: Első blikkre nekem is ez jutott eszembe. Ha van ujjlenyomata az elhunytnak, akkor sztornó az egész hír. De ha nincs? Az árulkodó jel.
Szókrakész
@Eriksson: És egy halottnál utólagosan nem lehet "kiradírozni".
Hacsak nem éppen olyan "baleset" érte, ahol minden ujjáról egyszerre hirtelen lekopott az ujjlenyomat.
De akkor még ott van az arccsontozat szerkezete, a füllenyomat, a dénesteszt, a ...
Eriksson
@Szókrakész: Szóval az azonosítással nem lehet gond. Hacsak...
nyanya001
Na igen, de a hülyék a másik oldalon laknak !
lampa laz
Biztos az osztrák nyugdíjas arra autózott, vagy tevegelt...
Zeta
Elrejtik a világ elől.
Tőlünk kik mennek?
gulyasgyula
Arra gondoltam meg kellene venni az Orbán melletti putriját , biztos olcsó lesz eléggé lelakott állapotban van ..Munka után meg a szomszéddal jó szomszédhoz méltón 1 liter bor mellett meg beszélnék hova lehetne még stadiont építeni .
Szókrakész
@Zeta: A parlament tokkal vonóval, családostól, vagyonostól.
Mert loreál.

Mint a 2012 című filmben, nekik is megvan a jegyük a hajóra.
karma1
@Szókrakész: @CHEWBACCA: @gulyasgyula: Elmegy a magyar sajto a jo edes kurva anyjaba - itt kifejezetten az orban-felere gondoltam ( bar szinte mar csak olyan van) -, ez egy ALHIR! Utananeztem mindenfele a neten, BBC-nel, CNN-nel, sehol egy budos szoval nem emlitik pharaon halalat!
Vagyis a magyar takony-habony-fele (rem)hirgyarto bagazs csinalt egy alhirt, hogy ugyan szalljanak mar le errol az aldott jo emberrol a szimatolo ellenzekiek, hiszen szegenyke visszaadta lelket a teremtojenek, meg temetese is lesz...
(A temetesere is rakerestem, sem Bejrutban, sem mashol nem lesz. Igaz, elo embereket a legritkabb esetben temetnek el, kiveve, ha resze valamilyen kinzasnak).

Szoval, elmennek a jo edes anyjukba. Ezert kellet kivegezni a Nepszabadsagot, mert az nem hagyta volna annyiban, utanajart volna ennek az alhirnek.
karma1
Ja, az index-nek is jol beallt a seggnyalok koze: KEDVES INDEX, HA MAR CSINALSZ EGY ALHIRT, legalabb csinald tokeletesre: ERTESITSD a Four Seasons Hotelt ott Beirutban, mert ok nem tudnak pharaon bucsuztatasarol, es ez azert megiscsak ego, nem gondolod?
Nyaljatok csak tovabb a fonok segget, biztos kaptok erte par milliardot...
quadrocopter
@karma1: Az Index is rezsimuraom alatt van, a tulaj rezsimimádó!
quadrocopter
Gondolom a vagyonkát meg az Orbán-familyre hagyja, legalábbis ezzel fogja magyarázni a Mocsok1 kanális a váratlan vagyonosodást!
human
Vajon volt nála létra? Esetleg afrikai kígyóméreg?
Borsodi
Orbánnak is megrendezik majd ha süllyed a hajó?
bakegya
A HALÁL UTÁN IS VAN ÉLET...a jó araboknál ez ISTENI AJÁNDÉK!
Allah nevében ÖNKÉNT HALNI HŐSTETT!
ORSOS VICCTOR,tiborcz pityuval,mészáros lölö ÉS CSALÁDJAIK MOST NAGY GYÁSZBAN LEHETNEK,menni kell JÓ ARAB SZOMSZÉDJUK ÉS ÜZLETTÁRSUK VÉGTISZTELETÉRE,JÓ KERESZTYÉN SZOKÁS SZERINT,AZTÁN JÖHET A VAGYONMEGOSZTOZKODÁS!!!-ÉN A VOLT népfürdető fölötti za-ra hitelbe hotelt """követelem"" ősi jussom fejébe-helyébe,ezt jó előre mondom, hogy a nemzet vője is megértse...
dr. prédikátor
Na kérem így kell ezt csinálni! A fütyisz ezt is elrendezte! Így kell megszabadulni a nemkívánatos személyektől! Van már benne gyakorlatuk!!!
bakegya
@quadrocopter:na most kell hamar hamar nem csakkk betekinteni a A KÖZBEJEGYZETT IRATOKBA-mindauzok ellenére ,hogy TIBORCZ LETILTOTTA A KÖZÉRDEKLŐDŐKET!!!
A jogos örökösök NYILVÁN ELŐRETÖRNEK!-REMÉLHETŐLEG NAGY CSÖRÖMPÖLÉS LESZ EBBŐL MÉG!
human
Ha ennek is hamvasztása lesz akkor élek a gyanú perrel, hogy nem halt meg, csak eldugták valahova, mint Welsz Tamást.
Nemezis
Ugye mondtam Pharaon, hogy ne ülj be a rendőrautóba.
bakegya
@human: @Horizont: emlékeztek a jó öreg Arafatra-mit össze harcolt a palesztina népeinek túléléséért?HÁNY ÉLET KELL MÉG,HOGY EZEK AZ ŐSI KULTÚRNEMZETEK A SAJÁT HAZÁIKBAN BÉKÉBEN ÉLHESSENEK?ANGLIÁBAN DÖNTÖTTEK AZ Ő NYOMORUKRÓL ,MÁR A MI ÉLETÜNKBEN IS MÉG...a kendő ami a mai napig is szimbóluma az ő szabadságharcuknak-érdekes dolgok ezek-mindent megmutatnak a politikai mahinátorok az önös érdekeik követésével,de a lényeg rejtve van-most is az történik ami a hatalom bunkóinak tetsző!-kis hazánkban is egy újabb bűnökben lubickoló rezsim uralkodik az angyalarcátlan birkáival rajtunk Magyarokon.
CHEWBACCA
@karma1: Avagy álnéven Welsz Tomi új néven szerzett neki útlevelet és Ugandában vagy Bisau Guineában lapít!
karma1
@human: NEM HALT MEG! Nincsen sehol sem nyoma a halalhirenek! Ezt csak a magyarok raktak be a koztudatba. Annyira azert fosnak habonyek, hogy nem mertek MTI hirkent kozolni, csak felteteles modban es az indexen keresztul...
karma1
@human: VALAKIT majd elhamvasztanak , oszt jonapot...
Designer
Röhögném, megjelenne a saját temetésén...
Clavigo
Don Vittorio ..Betartjuk az omerta-t,,Oszt jò napot..
Clavigo
Főút Seasons hotel?? Hová temetik? Valószínű..a làbazatba..esetleg az alapba? Szegény professzor...ez is találkozott az osztrák nyugdíjasnak??))))
gulyasgyula
@karma1: ..Teljesen igazad van de szerintem a világ összes sajtója ilyen ..A média hajszolta a halálba DIÁNA HERCEGNŐT IS ..Szerintem Ő tisztelettett érdemelt volna ..Pharaon-ról meg azt tudjuk amit a CIA elhiresztelt ..Szadamról is azt terjesztették //hazudták // hogy atomfegyvere van , azért tart még mindig az IRAKI háboru ..
jankó321
@Designer: "Röhögném, megjelenne a saját temetésén... "

Az nem fordulhat elő, mert éppen valamelyik plasztikai sebészeti osztály VIP kórtermében heveri ki a műtétet.
:-)))
solidedge
A Fidesz egy zártkörű rendezvényen búcsúzik halottjuktól.
quadrocopter
Majd eltemetik Alit, a tevehajcsárt, aki a büdös életben nem mozdult ki a sivatagból, Pharaon meg ütődött hippinek öltözik, oszt' jó napot...vagy Habony Árpádnak, esetleg Tiborcznak!
szaboria1
Ez a nagy kamu hír ne foglalkozzanak vele mit is csinált itt nálunk.
eugen4402
Ez már az ötödik temetése lesz. De ez visszajön, szívós halott, mint Mr. Gould (aki régesherceg). A koporsóban nincs olyan jó fekvése, mint a nemrég megszerzett kéglijének, ami Buda egyik legjobb fekvésű helyén terül el...
bakegya
@jankó321: igazad lehet,de akkor sincs "SEMMI KÖZÜNK HOZZÁ!"-ÜGYVÉDI FELSZÓLÍTOTT minket magyarokat a TIBORCZ PITYU,civilben a NEMZET VŐJE-gondolom ü és a jópofit vágó vicctor papi azért megrendülten kondoleál a jó arab üzlettárs családjánál a jó szomszédi viszonyok megőrzése érdekében!
karma1
@eugen4402: De amikor Piszkos Fred, a kapitany temeti el, akkor mar el van temetve, nem jon vissza tobbet a hajora! (Fulig Jimmy legnagyobb oromere, aki persze nem szivbajos, csak nem erti ezt a sok hazajarast...:o)))))
Fergeteges,... Es ha csak azt nezzuk, hogy Stirlitznek es 17 neve volt, vagy kinek...?
karma1
@nyanya001: Mar csak az a kerdes izgat, hogy Keleten, ahol 24 oran belul BARKIT (ertem ezalatt politikust, tudost, takaritot, tanart, MINDENKIET) el kell temetni, eloszor is vallasi, masodszor hygienes okokbol, hat ott nem hiszem el, hogy napokig tartanak a holttestet barhol is.
Egy szalloda sem fogja beengedni sem a koporsojat, se az urnajat, mert ezt egyetlen szalloda sem engedheti meg maganak, plane nem a Four Seasons, akik nagyon jok...(A forgalom megtartasa erdekeben).
Max. osszejon 20 bologato ven fasz, (koztuk a potrohos don Padre), es meltatjak a nagy pofaszort, isznak egyet az emlekere (ja, azt nem), szoval a jo edesanyjukat etessek hazugsagokkal, ne minket.
eugen4402
@karma1: Nemtom, ki az a Stiglic, de ha csak 17 neve volt, arra nem kéne felvágnia... A mi Ságvári Bandinknak (állítólag) 32 álneve volt már, és még újabbak keletkeztek volna, ha nem jön közbe az a gixer... Ezt a Gouldot, aki Isten kegyelméből régen herceg volt Fernandez néven, tényleg csak a Piszok Manfréd - nevű "2-es egisztencia" (aki kapitány) tudta átvezetni az örök béke és nyugalom birodalmába. Súlyos szénkoloncokat kellett rákötözni, hogy elsüllyedjen a tetem.
karma1
@eugen4402: Stirlitz ur volt az a kem, a Tavasz 17 pillanata cimu orokerteku sorozatban, amiben az orosz kem nemetul irogatta a jelenteseit , es hat marhara kamuflazsolt... Nem is szurtak ki ot.
A szegeny Sagvarink tenyleg begyujtotte a jo sok alnevet, oszt mire ment vele?
A tobbivel meg szokasosan bearanyoztad a napomat.
(Ez visszajon , ez egy makacs hulla...)
eugen4402
@karma1: Elrontottad a napomat... Amúgy is gyötört a lelkifurdalás, mivel 4 vagy 5 jó csajt kihagytam akkoriban. Most még ez a Tavasz 17 micsodája is...!!! Szánom-bánom, felelőtlen voltam. Nem ismertem fel időben az igazi ÉRTÉKEKET...
Mindegy, lehet, hogy én is visszajövök majd, és be tudom pótolni, (mert én is makacs ...vagyok.)
karma1
@eugen4402: Ezt a makacssagodat szeretem Benned... Tartson is ki nagyon sokaig,... Tudod...:o)))
eugen4402
@karma1: Tudom...(és köszönöm, hogy méltányolod..) :-)))
lampa laz
@nyanya001: tegnap 12:29, hát ezen én is behalta + a hsz-eken is, jobbnál, jobbak...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.