Sokakat sokkolt a hír múlt szerdán, hogy Csiszár Jenő főkonzul lesz Milánóban. Bírálták a döntést az ellenzék soraiból, még Friderikusz Sándor is felszólalt ellene, ám egyelőre úgy fest: a döntést meghozó Szijjártó Pétert csak tovább bátorították a kritikák, írja a 24.hu.

Nézze, az amerikai nagykövet itt Budapesten nem egy tévés producer volt? Kinek okozott problémát?

- reagált a külgazdsasági miniszter Azurák Csaba kérdésére a TV2-n, amelyben arról érdeklődött, miért épp egy rádiós-tévés újságírót jelöltek ki a posztra. A felvetésre, hogy mások évtizedeket tanulnak egy hasonló pozícióért, Szijjártó azzal reagált: a klasszikus diplomácia ideje egyébként is lejárt.

Szijjártó visszaszólt azoknak, akik kritizálták Csiszár kinevezéséért

Ahhoz tehát nem férhet kétség, hogy Csiszár Jenő marad a választott:

Miért ne maradna? Még egyszer mondom, akik ezeket a kritikákat megfogalmazták, ha kritizálják egyes döntéseimet, akkor megerősítik, hogy jól döntöttem, tehát köszönöm nekik, tényleg, őszintén

- mondta.

31 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
hát igen a diplomáciáról neked sincs, még csak lövésed sem! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A futsalosmajom nem tud eltávolodni a ,,főnök,, utasításaitól, ugyanis saját magának, még véletlenül sincs egyetlen épkézláb ötlete)))))))))))
namihami
Szijjártó és visszaszólt? Mi ebben a hír?
Ki az, akinek ez a ""politikai zseni"" még nem szólt vissza?
Egyedül a Putyin, de annak nem mer, mert a Gazdája szét is rúgná a valagát. És még ráadásul jelen körülmények között pénzt is várnak tőle. Az Unios mellett jól jön majd ez is.
RonaGyuri
hát igen a diplomáciáról neked sincs, még csak lövésed sem! =))
Equus
ez egy született csicska köcsög. A főnök segge mellől két nyalás közben kiugat - tudja, az majd úgyis megvédi. Szégyene az országnak egy ilyen kis balfasz jankó...
nemfideszes
Az ananászfejű éppen olyan büdös paraszt, mint a gazdája. "Ha kritizálják a kisvasutamat, akkor meghosszabbíttatom Bicskéig"... csak azért is az lesz, amit mi akarunk!... mint az oviban...

"a klasszikus diplomácia ideje egyébként is lejárt."... és eljött a minden szakmaiságot nélkülöző bunkók és seggnyalók ideje...
elnyomott
Elvtelen senki, aki csak a gazdája árnyékában érvényesülhet.
quadrocopter
Nos, akkor talán számoljuk meg a Futsal Minisztérum futsalos alkalmazottjait, illetve bekerülésük modját!
Tehát leáldozóban a hagyományos, történelmi diplomácia és érkezik helyette a narancskönyves
"szakértői gárda"!
Clavigo
Lófejű...Te semmiről nem döntöttél..A Ciigánybáró döntését "tolmácsoltad " ,,,oszt jó napot.
Nessy
A magyar külügyben tényleg "lejárt a klasszikus diplomácia ideje"!
Van egy két javaslatom.
Sziámba egy sziámi macska, Svájcba egy bernáthegyi,Angliába egy angol buldog, Moszkvába egy medve. Annyi diplomáciai tudással ők is rendelkeznek, mint egyik másik jelenlegi diplomatánk! Már csak a pártállásukat kell tisztázni.
not me
Anyádnak szóljál vissza, te húgyagyú magagyar paraszt.

Anyád is egy geci, te is egy geci vagy.

Túl magas a homlokod- túl geci vagy.

Ha úgy adódik, leöllek, mint a disznót, te geci magyar.
simmering73
Az országot minősíti a világban, hogy egy ilyen semmirekellő szarjankó a külügyminiszter.
not me
Éted, te büdös geci, hogy egy egész országot tesztek tönkre?ű

A válasz?
Megöllek téged, és az összes családtagodat - csúnyán.
Hulnotok kel, ti vérgecik.
not me
Az orosz külügyminiszter?
MEGÖLLEK TE GECI!!!
not me
FASSZOPÓ OROSZOK, HÚZZATOK HAZA!
GECI OROSZOK, HÚZZATOK HAZA!

Nem kell tőletek semmi, vérgecik!
Clavigo
Kinek szólsz vissza,,paripa arcú ?? Putyin meg a Gazdaállatod között Te voltál a sikosító,,,,,,esetleg harmad osztályú felszopó senki hulladék..
Aki Én
Korrekt, diplomatikus hozzáállás.
Ugyan rajta kívül még senki nem helyeselte, sőt még vele ellentétben igazi szakemberek, igazi diplomaták is kritizálták a szakmaiatlan döntést.
Eladott Ország
"Szomorú dolog ez a cifra nyomorúság. Miközben egetverően nagy bajok vannak a
kerítésnek ezen az oldalán, igyekszünk úgy tenni kifelé, mintha legalábbis minden kert végében egy olajkút, vagy aranybánya lenne. Pedig nincs. Sok helyen munka sincs, internet sincs, kenyér sincs. De hogy is lehetne elvárni ennek a megértését olyan emberektől, akik soha életükben nem szembesültek a valósággal, mert az egyetemről egyenesen a politikai megélhetés hímes mezejére léptek? Sehogy. Ez van, de meg is érdemeljük. Ugye, Petike? Te már csak tudod. Légy arrogáns, ragadj meg, lopj el mindent, ami az utadba akad, nézd hülyének a polgárt, aki észrevette, hogy loptál beszélj nemtelen támadásokról, kiálts bolsevikot és kommunistát. Tudod mi van, Petike? Ezt még ezt is elviselné valahogy az ember, ha egyébként jól mennének a dolgok, ha erős lenne ez az ország, ha nem 310
forint lenne egy euró, ha nem csak Matolcsy unokatestvérének jutna, ha működne kórház és iskola, ha nem a közmunka lenne a munka. De mert ez nincs így, engem kurv*ra idegesít az a kioktató, nagyképű, arrogáns pofád. Nem lehetne, hogy befogd?"
jancsipapa
Pedig a Csiszár nincs is a futsal csapatban ...
cs.n.
"Nézze, az amerikai nagykövet itt Budapesten nem egy tévés producer volt? Kinek okozott problémát?"
Segítsek, Petike? John McCain neve mond valamit?
www.origo.hu/nagyvilag/20140301-elbukhatja-a-budapesti-posztot-obama-nagykovet-jeloltje.html
Amúgy meg Csiszárt talán kissé túlzás újságírónak nevezni. Ennyi erővel akkor Sebestyén Balázs, vagy Rózsa Gyuri is újságíró.
Cefi
"Miért ne maradna? Még egyszer mondom, akik ezeket a kritikákat megfogalmazták, ha kritizálják egyes döntéseimet, akkor megerősítik, hogy jól döntöttem, tehát köszönöm nekik, tényleg, őszintén"

Tehát köszönöm nekik őszintén mégegyszer azt a kiváló minőségű 10 kg vazelint.
Borsodi
Még egyszer mondom ha Csiszar akkor a fideszben a helye.@Mirabilis: igazad van ez egy önelégült barom csakis igaza lehet
Lepényleső
A futsal amice csapathoz képest előrelépés a helyben járásban?

Ezek után joggal hivatkozhat bárki egyik vezérünkre,kiváltképp a "még egyszer mondom"
királyi sablonra,ha netán piros lámpa vétségen fog a rend biztos őre,kritizálja döntésemet, akkor megerősíti,hogy jól döntöttem,köszönöm szépen,s tovább állok?
Csoda,hogy a világ röhög rajtunk,hogy uralkodni ilyet hagyunk?
nezelodo
Igaza van a tarajosnak. Tényleg lejárt nálunk a klasszikus diplomácia ideje, ezért lehet ő is külügyminiszter, és ezért csókolgat olyan tárgyalópartnereket Orbán, akit meg sem szabadna nőként érintenie... El tudom képzelni, mit gondolhatnak rólunk, ha a politikusaink úgy viselkednek velük, mintha együtt őriztek volna gyerekkorukban libákat!
kiscsillag66
Orbánt utánozza, amikor ilyeneket mond: minél jobban kritizálják Rogánt, annál inkább marad. Az egész kormány egy papagájkommandó!
evacica
Mi a fenének kell azon csodálkozni, hogy Csiszár diplomata lett? M.o. a korlátlan lehetőségek hazája, itt mindenki az lehet amihez nem ért! Példa rá a külügyminiszterként regnáló Szijjártó aki olyan a diplomáciában mint az elefánt a porcelán boltba!De lehet folytatni Rezsi Szilárdal akinek az arcáról csak úgy árad az ész és értelem, vagy itt van Habony Árpika, aki engem két szarval egy krampuszt juttat esze, mint Orbán esze ő is milyen sokra vitte!
Veleda
Ha Caligula császárnak a lova lehetett a főkonzulja, Szijjártó megengedhet magának a Csiszárt. Ő tudja miért. Mondjuk a ló nem mondott semmit, mindenre rábólintott.
JAJMÁR
Csakazértis! (_nehogymá a végén , egy olyan gyengice posztért is, mint k.miniszter, majd éveket kelljen "tanulni"..) az egy mások rendszer.
Sanyi2015
@JAJMÁR: Ma a vezető posztokért már rég nem kell tanulni, csak példaként az európai szocik vezetője, aki most Merkel kihívója lesz otthon, csak 8 általánossal rendelkezik...
nezelodo
@Veleda: Csakhogy Caligula gúnynak szánta a lovának a kinevezését, jelezve, hogy annak is több esze van mint az őt körülvevő hajbókoló szenátoroknak.
Veleda
@nezelodo: Meglehet. Azóta eltelt 2 ezer év. A lókinevezés bekerült a történelembe

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.