Először rendőrökkel, majd a szippantós kocsi által árasztott bűzzel igyekeztek távozásra bírni az Együtt olimpiaellenes aláírásgyűjtőit a 16. kerületben – legalábbis a párt Facebook-oldalára kitett közlemény szerint.

Ebben azt írják, hogy

Először rendőrökkel, majd szippantós kocsival próbálta a 16. kerületi rendelőintézet vezetője megakadályozni az Együtt politikusát, Vajda Zoltánt és a párt aktivistáit abban, hogy az intézet előtt gyűjtsék az aláírásokat a Momentum Mozgalom olimpia-ellenes népszavazási kezdeményezésére.

Szippantós kocsival próbálták megakadályozni az olimpiaellenes aláírásgyűjtést

A közlemény úgy folytatódik, hogy

az intézetvezető arra hivatkozva hívta rá a rendőröket az Együttre, hogy akadályozzák a mentők ki- és bejutását az intézetbe. Miután a rendőrök megbizonyosodtak róla, hogy az Együtt aláírásgyűjtő pultjai senkit nem zavarnak, az Együtt aktivistái a helyszínen maradtak. Az intézetvezető most duguláselhárításra hivatkozva hívott egy szippantós kocsit a helyszínre, de még az így keletkezett iszonyatos bűz sem tántorítja el az aktivistákat, hogy folytassák az aláírásgyűjtést. Az aláírások minden próbálkozás ellenére szép számmal gyűlnek a helyszínen.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

1magyar
Milyen aljas módszerekkel akarnak koldussá tenni bennünket! Az érdekeltek bezzeg tovább gazdagodnak...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
1magyar
Milyen aljas módszerekkel akarnak koldussá tenni bennünket! Az érdekeltek bezzeg tovább gazdagodnak...
sokanvagyunk
Ők is tüntettek? - valami nagyon bűzlik a pályázásban?
magyarbakancs
A pofátlan politikának bűzös szaga van.
Lehet,hogy a szippantós kocsival demonstrálták milyen szar alakok?
kiscsillag66
Felháborító ez a cselekedet. Még jó, hogy a szippantós kocsi tartalmát nem szórták a Momentum aláírásgyűjtőire! Elvetemültek!
adrenalink
@kiscsillag66: Ne adj tippet az agyatlanoknak! Úgy látszik kezd a pánik urrá lenni rajtuk, és ez bármilyen elvetelmültséget felszínre hozhat...
Pergető
Milyen aljas módon akarnak 4-5 milliárdot kihúzni a zsebünkből egy alibi álnépszavazással!
aremy
de széplenne ha a parlament előtt szarakodna ez a szippantós mert dugig van szaralakokkal és szerintem ott már dugulás is van igaz oda egy szippantó kevés lenne .ja és az adott intézmény vezetője is SZAR alak szóval olyan ss.
adrenalink
@Pergető: Mert ugye az érvénytelen kvótanépszavazásra kidobott pénz az megbocsájtható!?
tablet.hvg.hu/itthon/20160922_A_valasztasi_kampanynal_is_tobbet_kolt_a_kvotakampanyra_a_kormany
Igyekezz annyi pénzt összetrollkodni, hogy a helyszínen tudjál szurkolni a magyaroknak.
Pergető
@adrenalink: Úgy látom, ha valaki trollkodik az te vagy!
adrenalink
@Pergető: Esetleg valami érdembeli válasz?:-)
solidedge
a 2017-es Úszó-VB költségei már most a tervezett négyszeresét tesztik ki. A világon még nem sikerült a házigazdáknak úgy olimpiát rendezni, hogy az eredeti költség kereten belül maradtak volna. A magyar tervezet szerintem tudatosan alultervezett, hogy ne kerüljön homokszem a Fidesz propagandába. Meggyőződésem, hogy az olimpia megrendezése gazdasági öngyilkosság, amibe beleroppanunk. A 2010-ben alap nélkül szajkózott görög párhuzam az olimpia után valóra válik, valóban Görögország sorsára fogunk jutni. Néhány tízezer fő lesz az olimpia nyertese a busás állami megrendelésekből (gondolok itt a polihisztor gázszerelőre) és az összes többi magyar pedig kárvallotja évtizedekig. A szippantós incidens kiválóan szimbolizálja a felállást, a jövőért aggódó aláírók és a kormányt képviselő szippantó képéban. Abban bízok, ha a kormánynak nincs is annyi esze hogy elálljon a rendezéstől, ezt a NOB megteszi a kiválasztásnál.
Aki Én
@Pergető: Mitől alibi, és mitől ál? Meséld már el, milyen demokrácia az, ahol egy népszavazás kezdeményezést gátolnak? Kopaszokkal, helyi kiskirályokkal, vehemens agresszív nyuggerekkel...
Mindig azt ugatod, hogy a többség pártolja az olimpiát. Hát akkor tessék, derüljön ki. Ez a népszavazás töredékébe fog kerülni, mint a telibeszart propaganda népszavazás, ami még a hiper milliárdokból is megbukott.
Ilyenkor derül ki, hogy mennyire vagy demokrata. Egy hazug hazaáruló, egy ostoba propagandista vagy, semmi más.
Aki Én
Mert a szippantós autó nem zavarja a mentőt, ráadásul egy eü közintézménynél direkt kötelező :)
Nemzetellenes barmok.
namihami
És egy ilyen ember lehet egy egészségügyi intézet vezetője.
Ez a ""kultúrlény"" valaha egyetemet végzett, diplomát kapott. És akkor csodálkozunk, hogy milyen Fideszes parlamenti, városi és falusi potentátok ""gazdagítják és szépítik"" az éltünket. Ez a lény állítólag a kultúrkör egyik ""oszlopos"" tagja lehet.
Persze, az is röhej, hogy egy füttyentésre ugrasztható a rendőrség és az FCSM Zrt. is. Vagy ennek a rendelőnek van egy saját, FCSM feliratú Woma-ja? Máskor egy dugulásnál sokszor ott hömpölyög a trutyi az út közepén.
silber13
@Pergető: Figyelj csak te degeneráélt drótszamár! Ez az egész disznóság a hibbant pártod elmebeteg műve, aminek te is mint egyyfajta melékhibbant, szívből örülsz. Nem tagadod meg bringási multodat és viselkedésedet,
silber13
@Pergető: Miféle pénzkihúzásról nyekeregsz te hibbant? A "sármos " széthízott vezíred választűási pofára esése nagyságrendekkel többe került és bukta lett! Úgyhogy csiba te!:-))
karma1
@Pergető: Mielott baromsagokat probalsz elhinteni ezen az oldalon, hasznald a guglit (tudod, a baratod), ha mar az agyadat keptelen vagy.
Ehhez mit szolsz? A 4-5 milliard az loszar a kvotanepszavazashoz kepest,...
De amilyen troll vagy, nem biztos , hogy az agyadig eljut a teny,...A futyiszesek gyerekkorukban porokat szednek matek ellen,...
gyor.offmedia.hu/hirek/mar-tobb-mint-15-milliard-folott-van-a-kvotanepszavazas-koltsege
karma1
@Aki Én: Nem hiszem el, hogy a sashalmi rendelonek nincsen szennycsatornaja, es emesztorol muxik?...
silber13
@Aki Én: Ne is próbálkozz, hogy értelmes választ kapsz ettől az elfuserált giroszkóp utánzattól,, mert a párt által előírt patternek puffogtatásán kívül másra nem futja a képességeiből! Nagyon setét az istenadta!
Pergető
@Aki Én: Én úgy látom, hogy épp te és a bandás árulja a hazát, mert a vereséget képtelenek elviselni!
2018-ban megint jól megverünk benneteket a választáson és megint mocskolódhattok és árulhattok hazát!
silber13
@karma1: Na, hiszen ennek mondhatod! De mit is vársz tőle,mert hát szegény olyan homály, hogy a guglit a kuglival keveri!
Pergető
@karma1: Látod, a kvóta népszavazás egy fontos kérdés volt! Abban akár még egyszer is érdemes lenne kiírni népszavazást, hogy összejöjjön a győzelem. Ilyen olimpiai álproblémákon rágódni az áldemokratikus árnyék ellenzéknek van csak kedve!
A többség pártolja az olimpiát, kis liberális szörnyecskék nyögdécselnek csak ellene!
Pergető
@adrenalink: Semmit nem olvastam tőled, amire érdemben lehetne reagálni! A szellemi nyomorúságod pedig nem hat meg!
karma1
@Pergető: Az ilyen szeletekben osszeszedett "gyozelmet" sehol sem jegyzik... Fokent azon a helyen nem, ahova szerette volna a vezired cimezni a szavazas eredmenyet...

Ja, kulonben meg boruljatok ossze, es kerdezd meg tole ugy bizalmasan, negyszemkozt, ha eppen idod engedni egy lelegzetvetelnyi szunetben, hogy "hogy is volt ez, vikikem? Te eloszor ott Brusszelben alairtad a tobbiekkel egyutt egyetertesben a kvotaelosztast, aztan hazajottel, es kiirtad egy jopar elsikkaszthato milliardert a kamu nepszavazast?"
Kivancsi lennek, mit hablatyol erre valaszul... De neked akarmit is mondhat, beszopsz te tole mindent...
Aki Én
@Pergető: Ne terelj ostoba. Éppen a demokrácia alapját próbáljátok felrúgni, de hülye vagy ahhoz, hogy észrevedd. Közben ontod a butaságot ,,ti" meg ,,mi" témában.
Az égvilágon semmit nem értesz, és nagyon káros vagy. Ezt nagyon komolyan gondolom.
silber13
@Pergető: Az érdemi válaszadáshoz te rohadtul kevés és buta vagy! Ezt nem árt ha tudod!
Mellesleg a többség egyáltalán nem pártolja az okimpiát, az néhány narancsos hagymázas ötlete,m élükön a csúti rinocérosszal, Hiszen csak arra jó, hogy ismét lopjanak a nép zsebéből..Avagy te is beálztál közéjük? Hiszen neked tök mindegy, mert te a marketinget a markecolással kevered és ezutőbbinak vagy elvakult híve!:-)))
wagabund
fasza...már a fővárosi csat.mű kocsija is beavatkozik?

amúgy -hogy oldjam a feszültséget- vagy húsz évvel ezelőtt egy javában lakmározó lakodalom közepén egy teletöltött szipiskocsi odatolatott a menyasszony házának egyik ablakához, azon betolta a csövet a kezelő, és padlógázzal benyomta az öt köbméter ürüléket...

az elhagyott férfi így vett elégtételt a volt nőjén...felejthetetlen élményt okozva mindenkinek...
Györe-Juhasz Eva
@karma1: mint tudjuk,az oroszok elleni gazdasági szankciót is az elsők között írta alá,
most meg smárolja,nyalja,szopja.
Hiteleket kaphat tőlük,csak ne felejtsük el,hogy Oroszország nem az Eu,ezek behajtják.
Ha kell tankokkal.
Pergető
@karma1: Itt ha valaki hablatyol az épp te vagy ékezet nélküli billentyűzetről!
silber13
@Pergető: Neked teljesenúmindegy, ékezetes vagy sem a klaviatúra, maga a szöveg a te cromagnoni minőségű értelmi szinteddel megoldhatatlan értelmezési problémát jelent!:-)))
justhpeter
@Pergető: Ekkora mértékű ellenállás, amit tanúsítasz talán még tiszteletre méltó is lenne, ha értelmes dologgal kapcsolatban fejtenéd ki, de ebben nem is kétharmadunk van, hanem négyötöd. Mert kb egyötöd fideSS-kdnp nyolcelemis debil még van a környéken.
Pergető
@justhpeter: Egyébként a puding próbája az evés! Ha te úgy gondolod, ti vagytok többségben, várjuk meg a fejlemények végét!
Utána majd társalgunk a témáról!
Dr plágium
@wagabund: Szerencsések az aktivisták amiért Őket nem locsolták meg...persze lehet nem is azt akarták hanem beszippantani :)
bencemacska
A kerület országgyűlési képviselője Szatmáry Kristóf, akiről semmi jó el sem képzelhető!!!
Ott lakik a Zuglóból elzavart volt fideszes polgármester, fideszes országgyűlési képviselő, az MNB FB elnöke.
A polgármester fideszes. ( Kovács Péter)
Mit lehet várni?
És - ha nem tévedek - a szakrendelő igazgatója egy orvosnő!!!
dr. prédikátor
@silber13: Azért volt bűz mert a félkerekű féleszű lánctalpas volt a szippantó kocsiban.Amint pedig tudjuk a szar az büdös!!!
Cefi
@Pergető: Veled társalogni? Az pont olyan, mint sajtreszelővel rejszolni. Roppant szórakoztató, de fájdalmas.
Cefi
Kicsit sem tisztelt propeller szerkesztők!
Nálatok nagyobb trollt nehezen lehet találni. A legújabb, kb. másfél hónapja elkezdett jó szokásotok: valaki megoszt egy hírt, és ha túl sok "ellenzéki" komment érkezik, akkor feldobjátok újra, úgy hogy az előzőt alig lehet előkaparni. Bekaphatjátok a libsi farkamat senkiházi orbánbérencek. Szar gyáva alakok vagytok. Igazi ellenzéki oldalról megosztani sem engedtek. Barnanyelvű gyáva suttyók.
quadrocopter
Egy gyógyászati intézmény vezetője, az intézmény közvetlen közelében követi el a közegészségügyi szabálysértést? Hol a bünti?

Hol a bünti a hamis riasztásért, helyszínre hívásért?
Cefi
@karma1: Természetesen megírtam nekik emilben is. Szerinted válaszoltak? Egy szart. Gyáva csürhe. A múltkor a szalonnán írtam a szerkesztőknek. 10 percen belül válaszoltak...
karma1
@Cefi: A pitiseg ragados magatartas: amilyen a fonok, olyan lesz a hordaja is...:o)) Szepen hasonulnak egymashoz...:o))
Cefi
@karma1: Nekiálltam visszanézni ezeket a témákat. 20-nál abbahagytam. Mindegyiket olyanok küldték be, akik nem kifejezetten kedvelik a kormánypártiakat, és holdudvarukat. Továbbá megfigyeltem, a fizetettek 0, azaz nulla hírt osztottak meg. Oszt' annyi.
Györe-Juhasz Eva
@karma1: A szalonna 2-3 cikkèt próbáltam megosztani facèn,valamilyen oknál fogva nem engedte.
Azóta nem próbálkozom,minek? csak annyi érteme van ,hogy felb@om magam,hogy na ,fidesz dolgozik.
karma1
@Györe-Juhasz Eva: Nem tudod megosztani, ne is kiserletezz vele, mar a Propi is letiltotta oket, szalonnas cikket ide sem tudsz bekuldeni. Belinkelni meg lehet, bekuldeni mar nem... De aki akarja, az ugyis szabadon ramehet - most meg - az oldalukra... Tedd azt Te is...:o)) Nagyon jo oldal...
3dwhite
@karma1: Elnézést, talán a budapest beaconről van szó?
karma1
@3dwhite: Nem, Kedves, a beacon-t meg be tudod kuldeni, a Kolozsvari Szalonnarol beszelgettunk fentebb...:o))) Csak ird be a keresobe a fenti cimet , es egy nagyon jo oldalra talalsz... Meg tegnap is volt cikk a budapesti beacon-rol,...:o))))
3dwhite
A twitterre felraktak olyan képet, amin O. Viktor távcsövezik. Mint Kim Dzsong Un, de az a Yahoo-n van. Köszi, majd ránézek.
Foxley
Én meg az instán láttam hogy a nevezett koreai beint, hogy mi van gyerekek, bolondabbat kaptatok, mint én. Ezek mennek.
Györe-Juhasz Eva
@karma1: Ugyan úgy megkapom,mint a propellert,feliratkoztam a hírlevelükre,
csak a megosztása lehetetlen.
Desischado
@Pergető: Pofád lapos! Ne vegyél a szádra nálad sokkal különbeket!

Az olimpiába belerokkannánk, ezt minden értelmes ember tudja! A gazdád csak lopni akar, semmi mást. És szomorú, hogy hogy egy egészségügyi intézménynek a vezetője ilyen nyíltan nyalizik neki, hogy mindenáron megakarja akadályozni a jogos aláírás gyűjtést. De mit is várjon az ember ezektől? A becsület, gerincesség semmit sem jelent nekik!
karma1
@Györe-Juhasz Eva: Igen, ezt mondtam en is, erdemes feliratkozni hozzajuk, de ha nem akarsz csak idonkent belenezni , mint en is teszem, ugyis szuperjo oldal... :o)))
Cefi
@Györe-Juhasz Eva: @karma1: Tavaly, mikor még lehetett szalonnát megosztani, én voltam aki folyamatosan, a cikkek megjelenésével, szinte egy időben osztottam meg a cikkeket. Ezek sokkal nagyobb aktivitást váltottak ki a kommentelőkből mint amit a szerkesztők (egy f@szt) raktak fel. Először csak törölték őket, kommentekkel együtt. Utána kitiltottak. Mikor visszatértem, már nem lehetett szalonnázni. Akkor is írtam nekik, nem egyszer. Természetesen nem válaszoltak. Csak tudnám, mi a lópénisznek van a lap alján az "írjon a szerkesztőnek" című fül. Vagy írják utána: olvasatlanul dobjuk a kukába.
Eladott Ország
Azt a kínlódást, izzadást figyeljétek drága emberek, amit a közpénzzel körbeszigetelt
barnanyelvű kontingens lenyomni kénytelen, mióta kiderült, hogy a Momentum Mozgalom
tényleg komolyan gondolja az olimpiát megakadályozni hivatott népszavazást. Sőt, az Együtt, LMP, Kétfarkúak is beálltak mögéjük, és már 6 millió forinton pörög a plakátokra összegyűlt adományok összege. Már rendőrökkel, majd a szippantós kocsi által árasztott bűzzel igyekeztek távozásra bírni az Együtt olimpiaellenes aláírásgyűjtőit. Erkölcsi hullák és szellemi nullák tolják nyögve a Nemzeti Együttrablás Rendszerének néphülyítő fostalicskáját és üvöltve hirdetik: ez az igazi boldogság. Lehetséges, hogy nekik ez. A jól megfizetett Bencsikeknek, Láncziknak, Friczeknek, Bayereknek és társaiknak biztosan ez. Mindig az, ami kifizetődőbb. Csakhogy egy egész ország nem szólhat néhány ember megélhetéséről és aktuális meggyőződéséről. A végtelenségig nem lehet lenyomni a társadalom torkán ezt a hülyeséget, mert az emberek szervezete előbb ­utóbb telítődik és nem képesek több
baromságot befogadni."
Pergető
@Desischado: Libsi! Ha nem tudsz értelmesen és normálisan szólni itt fejeztük be! Egy tahó paraszttal nem beszélgetek!
Eladott Ország
@Pergető: @Desischado: civilhetes.net/orban-az-igazmondo...
Nézzük mit is állít magáról Orbán Viktor.
(az illiberális szó jelentése az angol-magyar szótár szerint)
- álszabadelvű, kicsinyes, közönséges, ordenáré, műveletlen, szűk látókörű, korlátolt.
Orbán Viktornak valóban sikerült megfogalmaznia magáról a társadalom nagy többségének róla kialakított véleményét, gratulálunk neki a felismeréshez.
Magyarország valóban egy hibrid rezsim, melyben a valódi jogok csak a kormány közeli barátoknak,családtagoknak a kiváltsága.
Cefi
@karma1: hehe:

propeller.hu/itthon/3265309-250-duhos-magyar-tuntetett-csiki-sorert

propeller.hu/itthon/3265245-pisi-56-osok-teren-csiki-sorert-tuntetett-250

Ugyanonnét-ugyanaz. Vajon mennyit kap ezért egy "szerkesztőnek" nevezett bútordarab. Ha én így végezném a munkámat, egy órán belül úgy basznának ki, mint macskát szarni.
silber13
@Pergető: tegnap, 12.58-ra. én a helyedben elgondolkoznék, ki is hablatyol? Karma vagy te? Mellesleg isklai végzettség dolgában sem kellene kettőtök között célfotó döntésére hagyatkozni!:-)))
Györe-Juhasz Eva
@Cefi: Kedves Cefi,Demokrácia van !
Te èlve a demokrácia adta jogaiddal,írsz nekik,
ők èlve a fidesz adta demokráciával sz@rnak rá.
Csodálkoznék,ha valami úgy működne,ahogyan
egy állampolgárait megbecsülő ,érdekeiket szem előtt tartó országban lennie kellene.
Mert hát tudjuk jól,hogy itt csak az számít,aki velük együtt lop,csal,hazudik,ès nem utolsó sorban nyalja azt a bizonyosat,netán a közpénzből kiutalt böskèèrt,ártunk ès orbányunk
bandita vezèrènek kezet csókol.
De,elfelejtik azt,hogy a tiltott gyümölcs mindig èdesebb,így a sok betiltott-kitiltott mèdia szerv valamilyen formában eljut az igazságra èhes emberhez,ha kell föld alatti mozgalommá növe ki magát.
Ès itt látható újabb ostobaságuk,mivel így már nem igazán tudják ellenőrizni,csak a sok fizetett trollkodó ,ès befurakodó bèrenc által .
Èsz,hová mèsz ?
kiscsillag66
@adrenalink: Igazad van, nem kell ezeknek mondani semmit, rohadt egy agyuk van.
mariaberta
Nyilván azért, mert az olimpia alatt sokkal több -bocsánat- szart kell elszállítani és az nekik több bevételt jelent. Ezért -mivel más módot nem találtak - bevetették a szarszállító kocsijukat. Remek.
Gyuri Géderről
Ezeknek az alakoknak, ez a kocsi járja. Remélem a tartályba utaztak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.