Megújította választási együttműködési megállapodását pénteken a Fidesz és a Lungo Drom.

Kövér László, a kormánypárt választmányi elnöke a megállapodás aláírását követően elmondta, egy olyan megállapodást hosszabbítottak meg, amely mindkét szervezetnek sikereket hozott: a választási győzelmek mellett ugyanis a Fidesz és a Lungo Drom is elmondhatja magáról, hogy

minden korábbinál komolyabban tudta támogatni a romák felzárkózását.

A házelnök hangsúlyozta, a mostani megállapodás nem egyedi, hanem az első állomása a Fidesz szövetségi rendszere megújításának, aminek során minden partnerszevezetükkel hasonló megállapodást kötnek majd.

Kövér László reményei szerint a Fidesz a választási kampányt megelőzően egy választási nyilatkozatot is tesz a szövetségeseivel közösen, amely egyfajta szerződés, vállalás is lesz arra vonatkozóan, hogy mit kívánnak tenni együtt az ország élén. A Fidesz választmányi elnöke emlékeztetett, ebben a szövetségben

a Fidesz és a Lungo Drom mellett megtalálható a KDNP, a Fidelitas, a Nemzeti Fórum, a Vállalkozók és Munkaadók Pártja és a kisgazdák.

Kövér László szólt arról is, hogy az elmúlt hét évben elért sikerek jó alapot adnak arra, hogy a választók bizalmát kérjék jövő tavasszal. Kiemelte, mostani kormányzásuk első négy éve elsősorban az ország katasztrófa széléről történő visszarántásával telt, míg a második négy esztendőt már az emelkedő pályán való mozgás határozza meg, a következő négy év pedig "a termés egy részének learatásáról, az eredmények realizálásáról" is szól majd.

Farkas Flórián, a Lungo Drom elnöke úgy fogalmazott,

a Fidesz és a Lungo Drom szövetsége az egyetlen garanciát jelenti a cigányság felzárkózásának folytatására.

Hangsúlyozta, a Fidesszel több mint másfél évtizede dolgoznak együtt sikeresen. Farkas Flórián megjegyezte továbbá, hogy a Lungo Drom rendelkezik a Fidesz után a legtöbb önkormányzati mandátummal, többel mint az összes ellenzéki párt.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

papa.49
A tolvaj, meg a köztörvényes SZÉP PÁROS!!!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A tolvaj, meg a köztörvényes SZÉP PÁROS!!!
Béla333
A maffia tagjai nem szokták egymás bűncselekményeit a másik orra alá dörgölni!
Lop amit lop, az ő dolga - ő szerintük!
Börtönbe az egész mocsok bandával!
Pálinkafőző Rézüst
Evidens. flóri nagyon sok pénzt tett viki zsebébe... Be kell fogni a pofáját valamivel...
Equus
na... mégsem takarította el a devla a flórit, ni. Dikk mán, gyere, flóri, oszt hagyjuk azt a szaros másfél milliárdocskát a picsőba, van még ott, ahonnan ez gyütt... Gyere bátya, lez alcsi és réz is... megoldjuk... de a ráksű kőccsön a mejjedbe, ha elfelejtesz visszaosztani! Akkor nem lesz annyi fejed, h vigyázzon rád a zutakon... még az erdősiné legényei is kevesen lesznek, bátya, he... Ugye emlékszel az alcsúti pógármerterjelöltre meg emlékszel-e még a fickóra, tudod, aki vagonszámra hamisította az afrikai útleveleket? Csak vigyázzál, flórigyerek, nehogy véletlenül te is öngyilkos legyél vagy elüssenek az úton, létrával a kezedben...
szaboria1
Csak épp a Cigány vezetők jártak jól ők felzárkóztak. Ma már megint olyan települések kezdenek lenni mint régen az úgy nevezett cigány sorok. Nem kell mást tenni csak elmenni a kisvárosok szélére is. 5 év alatt már nálunk is kialakult újból az úgy nevezet Cigány negyed. Lepukkant házakban laknak.
egyvandor
Ez inkább cinizmus mint káder hiány. Ha Gorbán bemenne bármely magyar börtönbe szemet csukva is találna bármely beosztottjánál tisztességesebbet.
Equus
@szaboria1: 17.16 nem eccerű ez... elsőbbet is: gondolkodásban kéne tudni felzárkózni... tudni kéne, h a könyvek nem fűtőanyagok, hanem vmi tudásfélét is hordoznak, amit illik megbecsülni.. aztán meg nem az a dicsőség, ha meglopunk vkit, sokkal inkább az, ha tudunk vmit neki a kialkudott áron eladni... vmi ilyesmi paradigmaváltás nem lesz az ősmigráncsokban, akkor az ellentét örök marad...
solidedge
Farkas valószínű egy Salamon Béla idézettel tartja sakkban Orbánékat; "Ha én egyszer kinyitom a számat."
egyvandor
Az meg a hab a tortán, hogy ezzel a (többszörösen elítélt és most is nyomozás gyanúsítottja) bűnözővel kötött választási megállapodás a fidesz szavazóknak még tetszik is.
Bármelyik bűnözővel lejattolnak aki készségesen támogatja Gorbán bandáját.
Eladott Ország
kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2016/02/roma-1024x683.jpg
Farkas Flórián: híd a gátlástalan korrupció világába. És ahelyett, hogy a kormány testületileg elhatárolódna tőle és hagyná, hogy a nyomozóhatóságok végezzék a dolgukat az ügyében, rendre elmagyarázzák, hogy miért nem szabad elengedni az ő kezét és miért hazugság mindaz, amit immár hivatalos papírok is bizonyítanak. Sőt. A határtalan és végtelen cinizmus jegyében a kormány az Európai Unió melletti új – roma és társadalmi felzárkózási ügyekért felelős – szakdiplomata ­álláshely létesítéséről döntött a minap. Mert a kormány ugyanúgy érdekelt Farkas Flórián gátlástalan lopásában a romák felzárkóztatásában, ahogy eddig, ezért további forrásokat biztosít erre a célra: 2016-­ban a személyi juttatásokra és
járulékaikra 30,9 millió, 2017­-ben pedig 40,4 millió forint jut. A dologi kiadások fedezésére
2016-­ban 9 millió 420 ezer forintot, 2017­-ben pedig 10,4 millió forintot használhat fel a
Miniszterelnökség. Mert ha támadják, akkor meghosszabbítjuk: a kisvasutat Lovasberényig, Farkas Flóriánt meg az Európai Unióig. Ha nem ő lesz a szakdiplomata, itt szakadjon rám az ég. Erre a következmények nélküli, gátlástalan korrupcióra már tényleg nincsenek szavak.
Nessy
Madarat tolláról, embert barátjáról, Fideszt "szövetségeseiről"!
Minél többet sikkasztasz, annál jobb partnere vagy Orbánnak!
Cicamama55
Égessék csak magukat! Ez az egy ember többet árt nekik, mint az egész baloldal.
quadrocopter
A jó bűnözőre mindig szükség van a maffiában !Különösen választás előtt!
wagabund
valamiért tartják, etetgetik, simogatják, szeretgetik...

...már csak azt kellene tudni, miért?

asszem valami nagy turpisság lehet a paplan alatt...pont úgy, mint győzike esetében...
vakinek.valami tippje?
CsipkeRózsa
Várják meg a cella-szomszédságot, ott kössenek szövetséget, itt már szövetkezve költöttek el milliárdokat.
Perwool
Itt ebben a kis szerencsétlen országban el kell felejtenie gondolkoznia az embernek, ha nem akarja, hogy megfuttassák, hamar célhoz juttassák a kálváriáján. Itt a segítség nem azoké, akik segítségre szorulnak, de a bilincs sem azoké, akik megérdemlik. Itt a hazugság, megalázkodás és butaság az enyhítői csak az élet kínos terhének. És még mindig visszafelé megyünk. Ameddig csak lehet – a középkorig. A politikai vakság keresztülgázolt itt mindenen, vakon taposott össze mindent.”
Ady Endre, Nagyváradi Napló 1902. november 30.

Nálunk a nemzetet gyilkolják meg. Pár százezer ember kisajátítva tartja a országot. A nép milliói jogtalan rabszolgák. Az ország koldus és leigázott. A parlament urai pedig liferálják a népet, a nép jogait, a hazát. Ilyen nemzetveszejtő ocsmányságot nem mutat föl a világhistória. Orgiája ez az összegyülemlett bűnöknek. Beteljesülése a kérlelhetetlen fátumnak. Fölfakadt seb vagyunk most Európa testén. Lesz-e balzsam erre a sebre, vagy egyszerűen ki fogják égetni?... Rettenetes, rettenetes történet ez...
Ady Endre írása, Nagyváradi Napló 1903. július 30.
nyanya001
@wagabund: Az elsíbolt pénzt az EU - nak vissza kell fizetni amit
az állam magára vállalt helyettük vagyis az adófizetők fizetik meg a sikkasztást ... ez a Farkas tudhat valamit a gazdájáról.
Perwool
@wagabund: Az EU és Soros nem engedi, hogy a "magyar független bíróság" kivizsgálja mire költötte el Farkas Flóri az 1,7 milliárdot!
papa.49
@solidedge: Nem sokkalta egyszerűbb lenne az osztrák, magyar nyugdíjast elindítani a Mercivel, olcsóbbnak biztos olcsóbb lenne, és végleges!!!
Macskaszem
Nanááá, a nemzeti együttlopás rendszerének oszlopos tagja ez a kis görény, vagyis értékes tagja az orbán maffiának.
justhpeter
Jó lenne, ha nagyra becsült kollégáim tisztában lennének az alapfogalmakkal. A fideSS-kdnp és a Lungo Drom nem szövetségesek, hanem tettestársak. Nemsokára ezt a Kúria is meg fogja állapítani jogerős ítéletében.
Cefi
"A Fidesz továbbra is szövetségesként tekint Farkas Flóriánra"

"Összenő ami összetartozik"

"Majd szaporodni és sokasodni kezdtek"
Equus
@Perwool: 19.01... hogy ez mennyire ül... vazze :O
Pálinkafőző Rézüst
"Ne kérdezz, ne kritizálj, ne is gondolkodj: a Párt mindent jobban tud"
@Mirabilis: viki unokatesója...
Cefi
@Mirabilis: @Pálinkafőző Rézüst: családban marad...
Perwool
@Equus: A szomorú, hogy 1902/1903 évben íródott.
Equus
@Perwool: hej, égig növő gizgazok... hát nincsen itt változás? (kicsit kicsavarva... sapienti sat)
Eladott Ország
kolozsvaros.com/2017/05/26/mekkora-kibaszott-otvaros-rinoceroszborrel-nyolc-retegben-bevont-pofa-kell-ehhez/
Mekkora kibaszott, ótvaros, rinocéroszbőrrel nyolc rétegben bevont pofa kell ehhez?
Hát bakker, ez már világ csudája, de komolyan! Mekkora kibaszott, ótvaros, rinocéroszbőrrel
nyolc rétegben bevont pofa kell ehhez? Micsoda tetű népség ez? És tolják bele a pofánkba, azért is! Nesze, paraszt! Mindent megtehetünk és te benyeled! És benyeljük. Nem Orbán geci, az összes tetvedék az. Beleverik a fejünket a fosba és esküszöm, most ülnek valahol egy üveg konyak mellett és a térdüket verik a röhögéstől. Hogy megint a pofánkba szartak és mi eltűrjük. Farkas Flórián egy utolsó mocskos, hazug senkiházi tolvaj. Egy gennyláda, aki azt a röhejes összeget, amit a kormánynak nevezett maffia a cigány emberek munkahely teremtésére szánt, még azt is ellopta. Pofátlanul röhögve. És nem hogy megúszta, hanem ott tekereg Orbán langyos seggében és röhög bele a cigány emberek pofájába. Polgári értékrend, meg cigányság felemelkedése, mi? Rohadék tetvek. Mitől fog felemelkedni a
cigányság? A választások előtt az asztalukra baszott kiló száraz tésztától? A szavazatukért adott hasított fától? De a kurva életbe már! Hogy vergődjön ki egy cigány ember a nyomorból, ha nem az oktatással? Ha nem azzal, hogy munkát kap? Ha nem úgy, hogy visszanyeri a büszkeségét, hogy taníttatja a gyerekét?
szaboria1
Mit várunk a cigo rokon támogatása kell jövőre.
Jozefina
Elég baj az, hogy a cigány értelmisiég ez ellen nem lép fel nyilvánosan (nem egyszer sokszor) mindaddig, amig az az aljas ember ott ül orbán jobbján, (mert ugye orbán az isten)
És nem állatják bíróság elé, ahol felelnie kell a cigányság sérelmére elkövetett bűncelekmény/ek miatt. De sajnos a cigányértelmiség egy része is inkább beállt a segnyalók sorába és hózzák a talpalávalót a tesónak!
a helység kalapácsa
@Eladott Ország: Sok minden más mellett, már erről sem lehet szépen beszélni, mert annyira undorítóan aljasak ezek a mocskos gazemberek.

És amikor a szavakká gyűrt indulat tettekben manifesztálódik, akkor majd lesz lótás, meg futás, meg minden...
magyarbakancs
egyik cigány vajda,a másik cigány vajdával szerződött ,hogy a jövőben még több pénzt nyúljanak le.
Equus
@a helység kalapácsa: "És amikor a szavakká gyűrt indulat tettekben manifesztálódik, akkor majd lesz lótás, meg futás, meg minden.."

Echte war

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.