Az Echo TV-ben kérdezte a műsorvezető a Momentum egyik tagját, hogy van-e olyan programjuk, ami a homoszexuálisokat visszaterelné a heteroszexuálisok közé.

Nagyot ment az Echo TV műsorvezetője, Velkovics Vilmos ugyanis arról kérdezte a Momentum elnökségi tagját, Pottyondy Edinát, hogy van-e olyan programjuk, ami visszaterelné a homoszexuálisokat a heteroszexuálisok közé.

Gyógyír a homoszexualitásra – Streamable

Check out this video on Streamable using your phone, tablet or desktop.

Pottondyn jól látszott, hogy elképedt a kérdésen, aztán azon még jobban, mikor Velkovics elkezdett arról magyarázni, hogy ha a heterók homoszexuálisak lehetnek, akkor a homoszexuálisok is visszatalálhatnak a heterók közé, vagy 

ez egy ilyen egyirányú utca?

- szúrta még oda a kérdést a tévés, aki szerint 

lehet, hogy érdemes lenne megmutatni ezt az utat a homoszexuálisoknak.

A Momentum nemrég hirdette meg, hogy szervezetten részt vesz a budapesti Pride menetén.

(444)

20 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Equus
@qxy: az kérdés, h ez mitől kérdés!
Mi a fasz köze van bárkinek ahhoz h macedóniai Nagy Sándor, Iulius Caesar, Shakespeare, Michelangelo, Leonardo da Vinci, Oscar Wilde, Rimbaud, Verlaine vonzódott-e a saját neméhez. Ad-e hozzá a képességeikhez vagy elvesz belőle?
Maga a "másság" megjelölés 2000 évvel ezelőtt értelmetlen lett volna. Az idióta keresztényi ájtatos manók hintették el a folyamatos bűntudatot, akiik ezer éve verik csapágyasra a farkukat - először sajátjukat, aztán egymásét, később a ministránsgyerekekét - a cölibátusuk miatt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Mobil123
Ez most komoly??? Ez a faszi a tökéletes példája az elmeteg idióta faszfejnek!!
qxy
Szerintem meg van benne valami. Mert oka van annak hogy az ember ezzé vált és ha van ok? van megoldás. csak erre nincs kereslet? Mert valami kiváltja az emberből hogy ez legyen nem? Mi volt ami kiváltotta? és ha meg van, meg van a megoldás is Na az kérdés hogy akar e? mert az is egy ok.
Peller Anikó
@Mobil123: Úgy érted a műsorvezető a faszfej? Miért is? Mert kérdezni merészelt valami relevánsat a momentán homokozóba tévedt kevéseszű fiatalkák szívóvivejétől?

Mondhatnám ha valaki a buzik közé keveredik akkor megeszik a disznók.
Equus
@qxy: az kérdés, h ez mitől kérdés!
Mi a fasz köze van bárkinek ahhoz h macedóniai Nagy Sándor, Iulius Caesar, Shakespeare, Michelangelo, Leonardo da Vinci, Oscar Wilde, Rimbaud, Verlaine vonzódott-e a saját neméhez. Ad-e hozzá a képességeikhez vagy elvesz belőle?
Maga a "másság" megjelölés 2000 évvel ezelőtt értelmetlen lett volna. Az idióta keresztényi ájtatos manók hintették el a folyamatos bűntudatot, akiik ezer éve verik csapágyasra a farkukat - először sajátjukat, aztán egymásét, később a ministránsgyerekekét - a cölibátusuk miatt.
namihami
És ez egy riporter! Persze, sokat megmagyaráz, hogy az Echo Tv-ben kapott állást. Bár a magyar ""köztévében"" se lógna ki a szellemi sorból.
""Egy a zászló, egy a tábor!""---és persze a szellemi nívó is.
Nessy
@Equus: Talán, ha tanult volna történelmet, művészettörténetet, irodalmat, nem kérdezne szamárságot.
Egyébként nem betegség a homoszexualitás, ergo nincs mit gyógyítani.
Pl. egy hermafrodita esetében is csak később alakul ki a domináns nemi jelleg, és akkor dől el ténylegesen, hogy fiu, vagy lány lesz.
Azt viszont nem értem, hogy miért akkora probléma az örökbefogadás.
Válás után sokszor neveli a gyermeket az anyuka, meg a nagymama, és a fiukból nem lesz lány, mert nők nevelték.
A házaséletet meg feltételezem, hogy nem a gyermek előtt élik, mint ahogy a heterok sem.
F_Viktor
@qxy: Írod:
"Szerintem meg van benne valami. "

Lenne, ha egy, a témával foglalkozó szakorvosnak tette volna fel a kérdést a riporter, s nem egy politikusnak.
verőce21
"A Momentum nemrég hirdette meg, hogy szervezetten részt vesz a budapesti Pride menetén" - szerintem átütő választási sikert érnek el ezzel jövő tavasszal! :)
Perwool
A homoszexualitás oka a mai napig nem tisztázott, de tekintve, hogy toleranciától függetlenül a világon mindenhol hasonló a melegek aránya, a szülei gyaníthatóan a legtöbb melegnek is heteroszexuálisak, illetve kivételes tehetséget mutatnak bizonyos szakterületeken, művészeti ágakban, lényegében 100%, hogy nem tanult viselkedésről van szó, hanem valamilyen genetikai ok van a háttérben.
Tehát nem tehetnek róla.
verőce21
"Volt egyszer egy ember, lett belőle gender..."
justhpeter
PRIMITÍV PROVOKÁCIÓRÓL VAN SZÓ, SEMMI MÁSRÓL. meg egy bunkóról, aki mikrofont kapott egy másik tahó miatt.
CsipkeRózsa
A riporter a riportalanyt akarta cikizni, vagy az ő egyik munkatársa érintett a homosexben, és az ő érdekében járt el.
Peller Anikó
@Csiprózsika: Teljesen jogos a cikizős kérdés. Ha egy nagyon frissen szerveződött, gyerekcipőben tébláboló (nem túl nagy) társaság első gondolata (és ha belegondolok egyben az utolsó is), esetleg programpontja a buzik és a feltűnésviszketeg vonulgatásuk támogatása, amit aztán nem vállalnak fel büszkén, akkor nemcsak ilyen finom cikizés fér bele.

Az eszdéesz is próbálkozott a homológokkal összefüggésben törvénykezni, nagyon rövid idő múlva a párt szétesett, atomjaira hullott. Valamilyen ismeretlen okból.

Ha egy politikai pártnak ez a kérdéskör a legfőbb problémája akkor ott valami nem stimmel, ez biztos.
Profonn
@Szeparepa2: És ez már a Lőrinc által felturbózott színvonal :)
babp1982
Tessen mondani ott az echo tvben minden hulyet kamera kozelbe engednek,vagy az ott feltetel?Elarulok valamit nehogy hulyen haljanak meg nem nem lehet vissza teriteni,mert ok sem jo kedvukben szeretik a hatso bejaratot,ez egy genetikai csurcsavar es nem tehetnek rola,sot az allatvilagban is elofordul eleg surun!Ez van picinyeim tessk megbaratkozni vele!
human
Ha egyszer a kormánynak sikerült rokkantakból munkaképest varázsolni pár hónap alatt, akkor talán ezt az ügyet is felkarolhatnák.
Equus
látom, a hozzászólók közül senki nem ismeri Freud munkásságát... pedig vélemény előtt nem árt némi infó...
iluminati
@Equus: Szerintem a műsor vezető akar hetero lenni, Vagy nem?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.