Deák Dániel politológus szerint soha nem látott káosz uralkodik az ellenzéki térfélen. A politológus az M1 aktuális csatorna szerda reggeli műsorában az ellenzéki tárgyalásokról úgy vélekedett, hogy sem az összefogás, sem a róla szóló vita nem kedvez az ellenzéki pártoknak, ennek hatására csökken a támogatottságuk.

Deák Dániel szerint az ellenzéki pártok közül az MSZP van a legnagyobb bajban, mert elvesztette domináns szerepét. Ugyanakkora a támogatottsága, mint a DK-nak és az LMP-nek. Ezért az MSZP érdeke leginkább az összefogás.

Kitért arra is, az hogy az LMP 2014-ben bejutott a parlamentbe, tavaly év végén pedig a támogatottsága megközelítette a 10 százalékot. Ez szerinte annak volt köszönhető, hogy a párt kiállt az önállósága mellett.

Deák Dániel azt mondta: az ellenzéki oldalon megszámlálhatatlan törésvonal van, ez is azt mutatja, hogy az "ellenzéki alakulat" nem egy kormányváltó, kormányzásra képes erő.

Forrás: MTI

Címlapi fotó: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A fidesz csecsén lógó, a fidesz seggéből kinövő Deák Dániel politológus erkölcsi toprongy már csak tudja.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
magyarbakancs
Veszekedős pártora nem fognak szavazni az emberek.
Jobbik ,és a Fidesz között dől el a választás.
Madácsi Pali
Nem véletlenül íratta így a miniszterálnok a választási és párttámogatási törvényeket. A Lehetsz Megélhetési Politikusokat választási párt ként kell ezután kezelni. Ha a fideSS elveszi a relativ többséget Vona vagy szembe köpi a választóit és önmagát, vagy tényleg Orbánt vált, de ahoz meg kell egyezni a baloldallal.
Eriksson
@magyarbakancs: A jobbik meg kicsit furán van a Vona miatt. Mi marad?
Eladott Ország
@Eriksson: Mi marad? Ugye Elios még? Békemenet himnusz 2018 / Tiborcz ELIOS Orbán Mészáros / maffiaállam / korrupció
www.youtube.com/watch?v=o-dKbOK9bO4
human
@Peller Anikó: De hogy jön most ide a Botka?
cikicakk55
@Eladott Ország: Add hozzá a sumákul beengedett migránsokat,miközben a csapból is az folyik,hogy "ide aztán egy sem" Hozzá lehet adni Lázár csúfos vereségét Hódmezővásárhelyen. Kósa sok milliárdos üzleti bukását, a Fidesz politikus fene tudja már melyik vadász kalandját és már épp elég ahhoz,hogy a FideSS épp olyan Káoszban legyen mint az ellenzék. Engem épp azért háborít fel,mikor sokan azt írják,hogy Birka a magyar,vele mindent meglehet csinálni! Legjobb példa rá Hódmezővásárhely,hogy nem birka a Magyar,csak kell az ellenzék összefogása,segítsége,mert a nép a "birka" nép,hiába van kétszer annyian mint a FideSS szavazók,ha az ellenzék azt az 5-6 millió embert feldarabolja 7-8 fele. Vásárhelyen az ellenzék jól csinálta,mert vissza vonult és a népnek nem kellett totózni,hogy akkor ki legyen? Két lehetőség volt.Hegedűs Fidesz,vagy Márki -Zay Független. Ez azért is volt jó,mert az olyanokból mint én vagyok,nagyon sok van a városunkban.Én ugyan is egyetlen párthoz sem vonzódom. Akik voltak azokban már csalódtam,akik nem voltak,azokban meg ott vannak megbújva a régi Fidesz, SZDSZ, MDF, MSZP politikusai. Egy független jelölt pont jól jött,mert nem a pártok közül kellett választani. persze,hogy ez mennyire volt szerencsés,majd kiderül,de nem Márky-Zay Péteren múlik. Sajnos ott tesznek neki keresztbe ahol csak tudnak,Sajnos erről sehol sem írnak,pedig nagyon nehéz most neki. Elhíresztelték,hogy a 40 éve főjegyző Korsós Ágnest kirúgta,pedig Ő magától ment el.Márki inkább kérte,hogy maradjon.
Eladott Ország
A fidesz csecsén lógó, a fidesz seggéből kinövő Deák Dániel politológus erkölcsi toprongy már csak tudja.
Pálinkás Pál
@magyarbakancs: Jobbik...viccelsz??? egy cukis, muszlimkodó vonával az élen???Aki ráadásul hazaáruló módon támogatja a románok szavazati jogát???semmivel sem jobb mint a fidesz,vona a mangalica fiatalabb kiadása!!!
kulabombaafityiszre
A legnagyobb bajban az ország lesz,ha a fityisz győz.mert a vezér seggét nyaló siserehad,mint a sáska letarolja ami még maradt.Ez vonatkozik deákseggszájdanira is
Peller Anikó
@human: mivel jótékony közbeiktatása lefelezte az emeszpét. Így most az a fennmaradásért küzdhet, mivel ő bezzeg nem szövetkezik senkivel, legfőképpen az egyetlen potenciális szövetségesével a Gyurcsánnyal.

Amikor ő képes lehetett volna teljeskörű szövetséget kötni, mert őt nem lehetett kikezdeni (nagyon), képes lehetett volna összefogni ezt szutyok, 5%-ért ácsingózó társaságot.

Ezé.
Eladott Ország
@Shikari: "Meg lesz a kétharmad!" Te matekzseni. Cca. 8 millió választópolgár van.
Desischado
Remélem, nem igaz, amit ez a nyomorék kotorék mond. Csak nem ennyire hülyék tán az emberek? Ha rengetegen elmennek szavazni, orbánék mennek a levesbe! Jól gondolom?
karma1
Ki a pocsom ez az ujsutetu nyikhaj? Megint egy botcsinalta szakerto. Jaj.
Eladott Ország
@Shikari: Már alig várom! "A hatalom azoké a százezreké, tisztelt Hatalom, akik titeket, akiknek a nyakkendője most is Habony Árpádok és Orbán Viktorok seggéből lóg ki, el fognak zavarni!"
www.youtube.com/watch?v=TXJ-muRnF-U
magyarbakancs
@Pálinkás Pál: Baloldali veszekedős pártokra nem szavaznak.
Fidesz meg nem kell mert lop .
Jobbik meg az elő élete miatt karcos.
De akkor is a a Fidesz ,és a Jobbik között fog eldőlni a választás.
Eladott Ország
@karma1: Nem tudom, létezett-e Szulejmán seregében olyan, amikor a janicsár egyben prostituáltként is szolgált. Következő szereplőnk Deák Dániel, a Nézőpont Intézet seggnyalásból igen felkészült elemzője. Volt kitől tanulni, hiszen Mráz Ágostontól ezen a területen komoly technikákat lehet ellesni, Danikának néha sikerül is túlszárnyalnia Mráz nyelvcsapásait. „Nincs röhejesebb, mint egy okoskodó fiatal” - mondogatta gyakran Lukácsy Sándor, Isten nyugosztalja, és nekem erről a „klamatmikiről” mindig ez az idézet jut eszembe. Szóval Dániel nagyot megy a lakájmédiában, hétről hétre túl is teljesíti a tervet, lehet az Magyar Idők, Magyar Hírlap vagy EchoTv. Ő megy és szorgalmasan, szinte bármilyen pózban képes kényeztetni a kormány képzeletbeli valagát. Profi seggnyaló. Nem biztos, hogy hosszútávnyaló, sanszos, hogy csak rövidtávon ennyire jó.
Pálinkás Pál
@magyarbakancs: Ez a Jobbik már nem az a Jobbik,akivel én is szimpatizáltam jó 10 éve...belesimult a langyos dagonyázásba..és még ráadásul néhol összeforrt rendesen a fidesszel..vona az egyik leghiteltelenebb figura a palettán...aki a Jobbikra szavaz,az nem akar változást,annak jó a mostani állapot is..
És egyedül eselytelen vona,ezt ő is nagyon jól tudja...nemhiába egyezett meg állítólag...az új kormányban ő lesz a belügyminiszter!!
nyanya001
Ha ez bejön ápr. 8 előtt, a fidesz lesz a legnagyobb bajban !
Eladott Ország
@Shikari: ma, 09:25; "Osztán" hogy gyün ki a 2/3-ad wazze, amikor cca. 8 millió választópolgár van. Fideszes matekkal, mint a demokrácia? Lófaszjankó!
magyarbakancs
@Pálinkás Pál: Nem szimpatizálok a jobb oldallal eleve baloldali vagyok .
De, se az MSZP ,se a DK számomra egy átlátszó fólia párt.Nincs semmilyen baloldali cselekedete,tudata,és eszmeéjisége.
Semmilyen politikai kihívásra nem tudnak megfelelő választ adni.
Hiszed nekem nem bármit kérdeznek tőlük előre lehet tudni a válasz.
Na ugyan ilyen a Fidesz is.

Munkáspárt meg szegényeim benne ragadtak a 1919 években.
Eladott Ország
@Shikari: ma, 10?10; Ha ez így is volna, (persze ami nem igaz) egy valamire való kormánynak az egész országot, a teljes polgárságot kell(ene) képviselni. Nem úgy mint a fidesz, aki csak saját
oligarcháit, hűbéresei, vazallusait. Nos itt a hiba. ( Marosán elvtársnak egy "t"-vel meg a jogutód fidesz bűnöző, tolvaj bandának)
Pálinkás Pál
@Shikari: De olyan se aki a választók alig több mint 20%-val csinált magának 2/3-ot!!!
evacica
@Pálinkás Pál: A fideszt és vezetőit a gerinctelenség a tisztességtelenség és az erkölcstelenség jellemzi!, De a fák sem nyúlnak az égig! Danikát biztos jól fizeti a fidesz, hogy szépeket mondjon róluk, de jön még kutyára dér!
Eladott Ország
@Peller Anikó: Botkát az MSZP nyírta ki, mert nekik csak elég a képviselői állás, a fidesz seggében a meleg szar, a kellemes ellenzéki szerep.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.