Nemcsak jegesmedvére, fókára is szívesen lőtt volna Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes.

A Magyar Nemzet szerint 2014-ben fölvetődött, hogy a rénszarvasvadászat mellett egy háromnapos tengerparti fókavadászatra is van lehetőség. Semjén Zsoltot érdekelte volna az út, de végül nem lett semmi a vadászatból.

Az üggyel egyébként már a svéd sajtó is foglalkozik: a legnagyobb ottani napilapnál jelentkezett egy svéd férfi, aki azt állítja, hogy a politikus az ő szarvasát lőtte le engedély nélkül. A lapnak nyilatkozó vadászatszervezők ezt cáfolták.

Címlapkép: Pixabay

(MNO)

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
dr. prédikátor
Tömjén geci zsóti!!! Miért nem az anyád picsájára vadászol??? Mocskos féreg!!!
Yoda69
semijen mar megin t jol lejaratta a magyar embereket a vilag elott.
Sámannus
Ha közösülne a fókával az perverzebb lenne!:-DDDDDDDDDDDDDDDDDDOOOOOOO))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
karma1
Nagyon fel vannak haborodva, valtottam par sort a sved baratunkkal... A vegen azt mondta: (ezt nagyon szegyelltem, de sajnos igaza volt): "nagyon jol tetted, hogy otthagytad azt az orszagot, ahol ezt egy miniszter megteheti".
Meg se mondtam neki, hogy ez a tetu nem EGY miniszter, hanem a masodik ember, ovi helyettese...
Szep kis egyutterzest vivtam ki a sved baratbol...:O(((((
Nessy
@Sámannus: De megpróbálhatná egy éhes, bocsát féltő jegesmedvével is!
nezelodo
Szegény Semjén, amikor még a Miklós Imre volt az atyamestere, nem hiszem, hogy a vadászat szépségeire tanította, nagyobb valószínűséggel a villamosjegyek lukasztásának a rejtelmeit plántálta belé.
Az hogy háziállatot lőtt, büszkévé teheti a nagy elődjét, aki a megyei elvtársak általi vadásszá avatásán fiatal, valódi doktorként a szomszéd falu községi, valódi kandisznaját ejtette el. A szállításban segédkező kanász, mert akkor még nem az adófizetők pénzén bérelt helikopter járta, meglepetten tapogatta ki a "vaddisznó" azonosító fülbilétáját a sötét kukoricásban, (krotália). Múltak az évek és az a vadász már nem is elvtárs, hanem NER társ, ráadásul nem is fiatal, és már nem is Sátory doktor, és az újság sem megyei lap, hanem Lenci lap.
Szegény Mini elnökhelyettes, ha megnézted volna azt a szarvast, ami állítólag más háziállata volt, el lehetett volna kerülni ez a blamát, meg a hírverést. Bár lehet, hogy annyira tetszik a NER társaknak a sztori, hogy örökös vallás és vadászügyi miniszterré szeretnének avatni, mielőtt még a pápa a publicista Zsóti kedvence, szenté nem avat.
dr. prédikátor
@dr prebikátor: te mag az anyád retkes román picsájára vadászhatsz!!!
staro2
A jegesmedve szintén szeret fókára vadászni.
Érdeklődve nézném mikor összevitatkozna semjén és a medve, hogy kié a fóka.
Zeta
Azért egy igazi vadászatra elmenne? Mikor egy szál lándzsával kell kiállnia a jegesmedve ellen, vagy azonnal vízbe vetné magat fóka módra?
karma1
@dr prebikátor: Tenyleg elmehetsz a sunnyogos pichaba Eleg tetu vagy meg trollnak is...
papa.49
Én meg a semmilyenre akarok vadászni, lehet ???
Yoda69
Rovidesen kiderul az is, hogy elefantokat is kilott Afrikaban.
karma1
@papa.49: Aaaa', nem erdemes,...:o((( Meg egy agancsa sincs,...
verőce21
Csigabigára vadásszon! Annak is van szarva, és talán nem is "háziasított". :)

(Amúgy "a svéd férfi azt mondta, körülbelül 300 rénszarvasa van..." - Nem is tudja pontosan. No, akkor maradt még másnak is!) :)
nihil
Ez egy állat! Mármint semjén zsót.
Nessy
@nihil: Tiltakozom az állatvilág nevében! Maximum egy parazita!
namihami
Ebből is világosan kitűnik, hogy a fókák mennyivel értelmesebbek, mert azoknak eszébe se jutna, hogy a mi Zsoltinkra (jó, tudom, nem nagy szám, de mégis) vadásszanak.
Egyébiránt:: intelligenciaszint fóka v. Zsolti? Hát, legyünk őszinték, ez a kérdés max. 20 forintot ér meg.
cikicakk55
Én meg szívesen vadásznék Semlyénre. Igaz,nem fegyverrel,mert még látni sem szeretem a fegyvereket,de ha sikerülne elütnöm kerékpárral,úgy,hogy élete végéig járókeretre kényszerülne,akkor megtenném. Kibírnám azt a pár évet.Nekem már mindegy,hogy hol szenvedek,de egy G-vel kevesebb lenne.
cikicakk55
@dr. prédikátor: ma 0.59

Ti ketten vagytok? Már máskor is észre vettem,hogy mint ha két ember lenne egy nick név alatt.Egyik Orbánc nyalonc,másik Orbánc ellenes.
dr. prédikátor
@cikicakk55: Jól látod ! ez a szemét geci román ebihal szórakozik, hogy rohadna meg!!!
papa.49
@karma1: Nem tudhatod hányszor, meg ki SZARVAZTA fel ezt a marhát, én se tudom, meg nem is érdekel ))))))))))))
cikicakk55
@dr. prédikátor: Kösz! Mondjuk nem nehéz kitalálni,hogy melyikőtök az eredeti. Mi értelme van egy ilyennek? Nem téged járat le,hanem saját magát.
dr. prédikátor
@cikicakk55: ez egy hülye pedofil román geci, ez a szórakozása.
justhpeter
Ez a vadásznak is szégyentelen barom szégyent hozott az országra. Egy fideSS-mentes civilizációban a pártja azonnal felszólítaná a közéletből való távozásra, de tudjuk, hogy a kdnp a hasonszőrű tetvek halmaza
Eladott Ország
Eddig úgy tudtam, hogy a pocok a legügyesebb állat, mert mogyoróval a szájában tud repülni a rét fölött, miközben egy sast egyensúlyoz a hátán. De már látom, hogy a rénszarvas ügyesebb, mert az meg helikoptert visz az agancsai között.
karma1
@verőce21: te szellemi fogyatekos! Akinek van 4-500 hektar farmja,erdeje amin az allatok legelnek es elnek, billoggal a fulukben (egy muanyag bileta, amit szuleteskor beletuznek a fulukbe), az nem szokta naponta atszamolni az allomanyat, mert lehet, hogy havonta csak egyszer terelik ossze oket, es akkor sem szamlalas celjabol, hanem orvosi ellenorzesre.
Egy ilyen allatnak erteke van, a farmer meg fogja kapni a biztositotol az allat arat (kb. 4-600 ezer forintnak megfelelo sved koronat), de itt mar reges regen nem errol van szo.
Beszeltem az egyik sved baratunkkal, es ne akard tudni a velemenyet. Egyszeruen orvvadasznak tartja semjent, es meg annak is a hulye fajtajabol.
Egy ilyen eset utan nem azt kellene kijelentenie ennek a kobunkonak, hogy menne meg jegesmedvere meg fokara is, hanem elsunnyognia es magatol lemondania, amilyen gyorsan lehet.
Na nehogyma' a farmert okold azert, mert a vadonban nem szamolgatja at naponta az allomanyat?
Desischado
@papa.49: Utálom a vadászatot, de erre rohannék veled együtt elejteni ezt a mocskos, rühes bélférget! Coki a fókáktól, és minden állattól, te rohadék!!!
verőce21
@karma1: (22:01) "A lapnak nyilatkozó vadászatszervezők ezt cáfolták." - mármint, hogy magánrénszarvast lövettek meg Sömjénnel.

Egyébként meg ne "haverkodj"! :)
karma1
@verőce21: Nem haverkodok, nyugi, plane nem veled. De ha valaki beszop egy barom cikket, annak ugy kell.
A fulben levo "tag" (muanyag bileta) vilagosan megmondja, hogy ki a gazdaja, mennyi idos .
Lehet, hogy a vadaszatszervezok nem egy tenyeszallatot ohajtottak kiloni, de az eset megtortent, es kb. ket perc alatt lehet megallapitani a tulajdonjogot.
Az az idiota semjen meg mindenre lott, ami mozgott, - ezek szerint nem jo iranyba...

Veled aztan vegkepp nem haverkodnek, egyebkent is ki-be jarsz az oldalaimba.
Tetu szekus vagy, valtozni nem fogsz soha.
simmering73
"Niklas Johnsson azt ígérte az egyik legnagyobb svéd lapban (Aftonbladet), hogy feljelentést tesz a rendőrségen, mert a Semjén-féle vadászbotrány egyik fotóján felfedezte, hogy a miniszterelnök-helyettes az ő háziasított rénszarvasának tetemével pózolt. Holott ő egészen biztosan nem adott engedélyt az állat kilövésére."
nepszava.us/mar-a-jegesmedvek-de-a-fokak-sincsenek-biztonsagban-semjentol/
Eladott Ország
Sokan meg keresztény vadított marhákra vadásznának a Hortobágyon.
verőce21
@karma1: (06:54) Alaptalanok a vádaskodásasaid és rendkívül rosszak a következtetéseid velem kapcsolatban. Szorítkozzál hozzászólásaidban, csak a cikkben leírtakra!
Köszönöm.
karma1
@verőce21: Megis minek nevezed azt, hogy kizarolag a telesonom memoriajaban levo fenykepekrol beszelsz "sejtelmesen"?
Tudtommal nem engedtelek bele az oldalaimba, sem a facebook-on, sem a weboldalamon.
Ugyhogy ha te befejezned az utanam valo kemkedesedet, akkor azt en is megkoszonnem.
desiro
mennyé zsótti ott vár rád a f@sza svéd börtön.
verőce21
@karma1: (11:29) "kizarolag a telesonom memoriajaban levo fenykepekrol beszelsz "sejtelmesen"?" - ???
Lehet, hogy ezt szeretnéd, ennek ellenére nem teszem.
Ha én olyan ügyes informatikus lennék, jövedelmezőbb heckertámadásokkal ütném agyon az időmet, mint a te telefonod babrálásával. :)
evacica
Én meg rá! És még ez a senki tartja magát hívő kereszténynek! Egy állat gyilkos!Tessék mondani a bibliában ez hol van megírva?! Egy álszent megélhetési politikus, nála is csak a fenekek változtak a nyelv maradt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.