Az ellenzéki pártok 2022-re készülő teljes összefogásának jeleként értékeli a Nézőpont Intézet csoportvezetője, hogy közös interjúban szerepelt a Párbeszéd és a Jobbik országgyűlési képviselője.

Nézőpont: teljes ellenzéki összefogás körvonalazódik 2022-re
Fotó: Illyés Tibor/MTI

Mráz Ágoston Sámuel az M1 pénteki műsorában úgy vélekedett: a készülő összefogásra utal, hogy két, ideológiailag teljesen ellentétes párt képviselője "udvarolni" kezd egymásnak; mindenben egyetértenek, és már-már a "cigánybűnözés jelmondatát" is megbocsátják a Jobbiknak.

Az "együtt 2022-ben" ott lesz a Demokratikus Koalíció, és Gyurcsány Ferenc a párt elnöke is

- tette hozzá.

Az MSZP közelgő tisztújító kongresszusa apropóján Mráz Ágoston Sámuel arról is szólt: a szocialista politikusok és pártelnök-aspiránsok részéről jogos felvetés, hogy új politikai tartalommal kell megtölteni a pártot. Ugyanis

az ellenzék vezetés, hitelesség, mondanivaló és anyagi források hiánya nyomán katasztrofális állapotban van.

Ugyanakkor egyik elnökjelölt sem vázolt fel olyan víziót, ami kivezető utat mutatna ebből a helyzetből – mondta.

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Összefogás mellett a szavazatok össze számlását is ellenőrizni kell, a kézi számolástól a számítógépes feldolgozásig, mert a fidesz bűnöző banda az államigazgatás teljes szegmensét, pártkatonákkal ellenőrzi illetve utasítja és minden aljasságra képes. Mráz Ágoston, meg húzzon a picsába!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
22 -re? Basszátok meg, ez most kellett vona, de egyik hülyébb mint a másik.
cikicakk55
Na persze! Sajnos bebizonyították,hogy egyik párt sem a nép boldogulására hajt és nem a Magyar nép jobb élete a cél nekik,hanem a biztos párt támogatás és a stabil fizetés. Most még erről regélnek,de 2022-ben megint jönnek majd a belső és egymás elleni acsarkodások. Kutyából nem lesz szalonna. Egyetlen olyan ellenzéki pártnak sem kéne indulnia,amelyiknek a tagsága már a rendszerváltásnál is ott volt. Az MSZP és a DK el se induljon,mert bennük már nem bízik a nép. Volt épp elég idejük arra,hogy tegyenek valami jót az országgal és az nem mentség,hogy negyedét nem lopták el annak amit Orbánék elloptak és nem tartották rettegésben a népet. Egyszerűen a kommunista beidegződés és a pénz imádata miatt egyik sem alkalmas arra,hogy képviselje a 4-5 millió mélyszegény Magyart.
karma1
Hulye firkasz... AZT MEG IS KELL ERNI E'LVE!!!
Eladott Ország
Összefogás mellett a szavazatok össze számlását is ellenőrizni kell, a kézi számolástól a számítógépes feldolgozásig, mert a fidesz bűnöző banda az államigazgatás teljes szegmensét, pártkatonákkal ellenőrzi illetve utasítja és minden aljasságra képes. Mráz Ágoston, meg húzzon a picsába!
karma1
Ti me'g tenyleg azt hiszitek, hogy 2022-ben lesz valasztas???
A puhos eppen most osszpontositja a civil- es a katonai erok folott a teljes intezkedesi jogot, szerintetek hova fer be majd ebbe a kepbe egy demokratikus valasztas???

Ebreszto,. at vagytok verve, de mocskosul! Es ebben MINDEN ellenzeki part reszt vett, kisebb-nagyobb szazalekban - nincs kivetel!
Commenter
@karma1: ha összefognak is amit már idén áprilisban meg kellett volna tenniük, akkor sem tartják a kezükben a választási rendszert, és nem úgy tűnt, hogy a nemzetközi megfigyelőket különösebben megrázta volna a nyilvánvaló csalás, sem most, sem korábban.Mrázról és a "szakmaiságáról" inkább nem írok semmit.
karma1
@Commenter: Sejtem, hogy ismerem a velemenyedet mrazrol...:o(( Egyebkent meg kutyaszar korvonalazodik, nem vagyunk mar kampany-uzemmodban, hagyjuk mar ezt a baromsagot: mintha az ellenzekben a remenyt akarnak felkelteni egy nyilvanvaloan futyiszes "szakerto"-vel...:o((
Eladott Ország
@Commenter: Ha a magyar kis- és közepes vállalkozások helyett változatlanul a külföldi hátterű óriáscégeket támogatja a kabinet, sőt a pénzosztást növeli, úgy a nemzetközi szakértőket nem zavarja a magyar demokrácia hiánya.
Commenter
@karma1: fentebb azt írod, hogy nem is biztos hogy lesz választás 2022-ben. Olyan biztosan lesz, hogy 1 pártra lehet szavazni, ahogy most is. Hogy addigra mi marad a mostani ellenzékből az megint jó kérdés...
kereső
Kit érdekel,hogy most éppen mit mutat a nézőpont üveggömbje? vagy "kampány" lesz?
2022-ben már csak a hazaifas népfront jelöltjére lehet szavazni- reggel 10 óráig, mert ha addig nem jelensz meg,akkor mennek érted-hogy meglegyen a 98%-os eredmény.
Két párt azonosan nyilatkozik egy kérdésben,az már a teljes ellenzéket jelenti?Ja és Gyurcsány is ott lesz 2022-ben.Fontos volt kihangsúlyozni.
Én meg azt mondom,hogy sőt!!-Vona Gábor lesz az ellenzék arca.Ez is van olyan megalapozott ,mint amit mráz mondott.Miért kell hülyiteni?
verőce21
Szerencsére lesz választék választható pártokból '22-ben is! Erről a Fidesz gondoskodik.
Hellcat
2022 re? Anyátok picsáját azt...addigra választások sem lesznek...az ide rommá csalt választást is lenyelte a nép akkor mi lesz négy én múlva? Összefogás a kutya faszát azt...LMP meg a Szocik tele fideszes téglával majd pont összefognak...kitartja a fidesz az ellenzéket, meg nem szűnteti őket, csak ellehetetleníti, hogy megmaradjanak a látszat demokrácia kellékének. Remélem egyszer valami nagygyűlésen rájuk szakad a parlament.
vladimir putin
bizony az ilyen pártok mind be lesznek tiltva, csak a
Kecskék Becsületes Szaporításáért Mozgalom,
Jobb Életet a Horgászoknak Párt
meg aztán a
Több Nyugdíjat Józsi Bácsinak Párt
indulhat.
wagabund
ha az összefogó ellenzék ad magára, akkor elolvassa ezt:

www.baratsagportal.hu/content/v%C3%A1ci-mih%C3%A1ly-m%C3%A9g-nem-el%C3%A9g

e nagyszerű vers eszmeiségével a lelkében már indulhat is az egyedüli vezér, aki az élre áll.

..ja, hogy olyan nincs? hát ez pech... Orbán ismét kért egy kávét, és hátradőlt a foteljében.
justhpeter
Ágoston Sámuel nem tudja, hogy most nyár van, szabadságok időszaka, most abba lehet hagyni két-három hétre a seggnyalást. Szeptembertől aztán minden segget, ahogy a csövön kifér !
wagabund
@justhpeter: jajistenem...nem bírtam visszatartani...felröhögtem...nem lesz ebből bajom?..még a könnyem is kijött..
Commenter
@karma1: az ám! Megvonja (nagy valószínűséggel) ádertől a hadsereg főparancsnokságát. Minden hatalmat magához vesz. ez megint egy újabb lépés a lehetséges szükség vagy rendkívüli állapot bevezetése felé ha úgy hozza a helyzet. Senkinek, a saját szavazóiknak se legyenek illúzióik hogy ez bárki ellen, annak ellenére hogy most még "csak" ideológiai alapon működik a diktatúra. Fegyvert is fog fogni ha kell. Kaczynskivel azonos véget érdemelne.
vladimir putin
@Commenter: pontosan melyik Kaczynskire gondolsz?
Amelyiket kinyírtak a ruszkik, vagy amelyik azóta a ruszkik seggét nyalja?
Commenter
@vladimir putin: az előbbire. Lech Kaczynskire.
görbetükör
Az öszefogáshoz miért is kell annyi pénz? Ingyen nem megy a haza szolgálata?
egyvandor
Az egész ellenzék egységesen támogatja majd, hogy a tolvajok 3/3-al tudjanak beülni a pralamentbe.
Pálinkás Pál
Ez csak bla.bla...ez nem ellenzék,és nem összefogás,max összefosás!!!...Jelen ellenzéki palettán egy embert sem látok aki valamennyire is összetudná fogni a szerteágazó "ellenzéki" irányzatokat...
Addig pedig olyan halottnak a csók feelingje van!!
desiro57
Samu mennyit ettél orbán szarából???
wagabund
@görbetükör: ezek sosem hallottak Gandhi-ról..rég volt ugyan, de rombadöntötte az angol gyarmati uralmat...szegény volt, de baromi okos...

namost ezek sem nem szegények, sem nem okosak..
Veleda
Ezek a baloldalinak mondott tehetetlen operett politikusok, már sehol se lesznek addigra. Kinyírják egymást, pénz nélkül meg hatalom sincs. Akiben biztos vagyok, az a Gyurcsány. Nem mintha annyira a rajongója lennék, de őt lesöpörni az asztalról-nem lehet.
verőce21
Két-három év múlva már '26-ra fogják ugyanezt mondani.
Sámannus
Tegyük gyorsan hozzá, hogy az ország szévverése közben nehéz a fideszen fogást találni, miután a csontvázak úgy dőlnek, hogy agyon üti a nemzetet.
A fidesz kdnp maga a maffia keze, és a maffia irányítja az ellenzék elleni harcot is.
A bértollnokok fizetése is tőlük származik.
Veleda
@Pegero: 16.58 Azért erre ne fogadjál! vagy talán bajerzsótit olvasod?
moareka
Kedves Ellenzék, mire összekapjátok magatokat, Magyarország már a tolvajok zsebében lesz...ha már nincs ott...
Desischado
Részemről a Kétfarkúak, de nem kéne 4 évet várni! Addig mi lesz? orbán ellopja a maradékot is, és totális diktatúra lesz, ha hagyjuk! Egyáltalán lesz választás, ilyen ordas csalással, és ilyen nyomorék ellenzékkel?
advocat
Volt 8 év. Most mit akarnak! Majd hosszabbítanak 2026-ig. És így tovább. Sajnos valami új kellene, de nem megy. Pedig 52 % akart mást!
Cicamama55
Szava hihetetlen emberek gyülekezete. Szájkarate az van, de mögötte csak a saját érdekeik lapulnak. Hallani sem szeretem őket!
Lepényleső
Igen,és a gólya hozza a kisbabát,a bika meg adja a maga kávéját?
Jozefina
Elég lenne az is ha a fidesz-kdnp nem csalna és a választási iroda nem engedné a dupla szavazásokat hőn szeretett határontúliaknak, továbbá a külföldön dolgozó honfitársaink levélben szavazhatnának!!! És persze korrekt választási törvény születne addig, mert az is a fidesz-kdnp-t támogatja jelenleg!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.