A kormánypártok szerint továbbra is a Soros-hálózat mozgatja a szálakat az Európai Parlamentben (EP) – mondta Hollik István szombaton Budapesten.

Kormánypártok: továbbra is a Soros-hálózat mozgatja a szálakat az Európai Parlamentben
Fotó: Wikipédia

A Fidesz-KDNP frakciószövetség szóvivője a sajtótájékoztatóján kifejtette: az Európai Parlament csütörtökön elfogadott egy állásfoglalást, amely jól mutatja, hogy továbbra is Soros György hálózata mozgatja a szálakat az EP-ben, az állásfoglalással ugyanis rá akarják kényszeríteni a tagállamokra, hogy a migrációt segítő Soros-szervezetek ne legyenek büntethetőek.

Hollik István rámutatott, az állásfoglalást támogatták Soros György brüsszeli szövetségesei, és hatvan képviselő rögtön levélben is üdvözölte azt. Megjegyezte: az aláírók között volt "a Magyarországot támadó Soros-jelentés előadója, Judith Sargentini, a Gyurcsány-párti Niedermüller Péter és a balliberális Jávor Benedek is".

Az állásfoglalás azt mutatja,

még mindig a Soros-hálózat fogságában van az EP, hiszen az állásfoglalás szinte szó szerint megegyezik a Soros-hálózat nemzetközi migránspárti kampánya, a Welcoming Europe célkitűzéseivel, legalizálni akarják és alapjoggá tenni a migrációt, és megakadályozni, hogy a bevándorlást támogató szervezetek büntethetőek legyenek

- fejtette ki Hollik István.

A politikus szerint az EP-ben így akarják "tisztára mosni" a bevándorlást támogató Soros-hálózatot. Hollik István hangsúlyozta: az illegális bevándorlás bűncselekmény, így az illegális bevándorlás szervezése és támogatás is az. Megjegyezte: ezért fogadták el Magyarországon a "Stop Soros" törvénycsomagot, amely mellett ki fognak tartani, akkor is, ha Soros György és brüsszeli szövetségesei újabb támadást indítanak Magyarország ellen.

A szóvivőt kérdezték azzal kapcsolatban is, hogy Szanyi Tibor MSZP-s EP-képviselő korábban arról beszélt, a Sargentini-jelentés túl enyhén fogalmazott, és a migrációs válság nem létező probléma. Hollik István szerint Szanyi Tibor ezzel újabb tanújelét adta a "hazaárulásnak", amiben "mindig is élen járt". Mint mondta, a Sargentini-jelentés "hemzseg a tárgyi tévedésektől" és politikai vádakat fogalmaz meg Magyarországgal szemben.

Hollik Istvánt kérdezték a vasárnapi budapesti időközi önkormányzati választásokkal kapcsolatban is. A politikus kifejtette: mind az V., mind a VIII. kerületben a Fidesz-KDNP jelöltjei megtesznek mindent, hogy elnyerjék a választók bizalmát, ahogy eddig is ezért dolgoztak és ezután is ezt teszik majd.

49 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
@Shikari: Szechenyi utan Soros Gyorgy tett legtobbett a magyar hazaert.
Ellentetben a taho gecivel aki csak lerabolja a magyarokat es az Uniot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
advocat
Ha Soros Európát így megmozgatja, akkor mi mit is akarunk? Lesz...nak minket. Ők 500 millióan + migráncsok, vannak.
advocat
V. kerület? Arra mondta valaki ( tán O.V.), hogy az nagyobb buli mint a parlamenti képviselőség. Egyesek szerint 20 %, mert annyi jár. Mondják. Sokan.
RonaGyuri
@laja70: nem, mer ő tényleg egy ilyen retardált barom! =))
Nessy
"Fidesz-KDNP jelöltjei megtesznek mindent, hogy elnyerjék a választók bizalmát, ahogy eddig is ezért dolgoztak és ezután is ezt teszik majd."
Voks vásárlás 5 - 20 ezer között/ fő.
Ennél aljasabb dolog, mint a szegénységgel így visszaélni, tényleg fidesz privilégium!
Yoda69
@Shikari: Szechenyi utan Soros Gyorgy tett legtobbett a magyar hazaert.
Ellentetben a taho gecivel aki csak lerabolja a magyarokat es az Uniot.
RonaGyuri
azért érdekes, hogy Orbán az "ellenségéhez" jobban (hosszasabban) ragaszkodik, mint az elveihez! =))
Yoda69
@Shikari: Soros fasiszta? Ezt szerintem gondold at meg1x.
tudode
Majd azért idővel eldől, hogy akinek a SZEKERÉT TOLJÁK zsiros állás reményében a megsokszorozott, ügyeletes szócsövei
.
www.dw.com/en/is-viktor-orban-the-eus-hardline-hero-or-villain/a-44529560
Nessy
@Eladott Ország: A hála nem politikai kategória.
Tényleg, a vörösiszap károsultak megkapták az egymillió dollárt, vagy azt is ostobaságokra költötték?
kereső
@Eladott Ország: Soros egymillió dollárral segítette a vörösiszap károsultjait.
mno.hu/belfold/- ami aztán nem jutott el a cimzettekhez, mert a fidesz kormány gyártott egy jogszabályt, ami alapján nem IS! kaphatták meg a károsultak.Ezt sem, és a magyar lakosság által összegyüjtött/adakozott közel 2 milliárd!!! Ft-ot.A jogszabály szerint un. közösségi célokra költötték el.Törvényes? Igen. Aljas? Igen. Hányni való? Igen.
Clavigo
@Shikari: Még mindig el tudok csodálkozni azon,,hogy te mekkora kretén vagy,,anyád majma.
Qqberci
Mi lesz ezekkel, ha egyszer Gyuri bácsi jobb létre szenderül? Ki lesz a következő közellenség?...
Macskaszem
@Rockxy: Nincs igaza a jóembernek, mert az államnál is nagyobb tolvaj, aki azt kormányozza. Lásd: Magyarország.
Sziszifusz
@Shikari: 14:20

Jól teszi.
Mivel a tehetetlen ellenzéki pártok, nem képesek eltakarítani ezt az álszent, korrupt társaságot akkor tegye meg az, aki képes rá.
Ne feledd: " Mindig az erősebb kutya b...szik."
Yoda69
@Shikari: Joember, az 550 millios Unioba 2,5 millio migrans erkezett, es lathatoan mar alig jonnek. Kiveve persze a magyar hatart, ahol tobb tizezren probalnak bejutni naponta - orban hazugsaga szerint.
Nos ez kevesebb mint fel szazalek. 200 Europanerre jut 1 migrans. Ezt nem neveznem elozonlesnek, szemben hazug partod hazug vezetejenek allitasaval szemben.
Gauntlet
Meddig lehet ezt az idiotaságot tekerni? Hányan sz**ják ezt be? Őszintén!
Soros zsebből meg tudná venni az egész Fideszt! Az egészet! Meg ha tényleg akkora hatalma lenne, nem lenne ez a 8 éves tébolyda, amiben vagyunk!
simmering73
Pontosabban ezt a mocskos maffiakormányt élteti Soros.
Zeta
Zoli bohóc mondta mindig "van másik"! Nekik nincs ,
mert ez bevált. Újitani nem tudnak.
csipetke
@laja70: 14:22 Nem.Ez tényleg ilyen elmeroggyant,de tudjuk be annak,hogy orbán valagában él a nagy fekete lyukban,és onnan nem lát mást,csak a fidesz propagandát.Ráadásul ez a kenyérkeresete,hogy a fidesznek trollkodik.
csipetke
@Eladott Ország: 15:16 Azt azért tedd hozzá,hogy amit Soros a vörösiszap-károsultaknak adott,a fidesz lenyúlta,és egy fillért sem kaptak azok,akiknek Soros szánta.Valami tanösvény készült belőle,ami baromi fontos volt valakinek a fidesznél.
csipetke
@Yoda69: 17:30 Azt az egyezményt se írta alá orbán,hogy a hazájukban segítsék a menekülteket,orbánnak csak a zsákszámra ideutalt euró kell,semmi kötelezettséggel.Az unióban se hülyék ülnek.
Nessy
Tényleg egyik, másik politikusunk olyan, mint a háztetőn mászkáló tehén!
Csak nézzük, és csodálkozunk, hogy ekkora állat hogy került olyan magasra!
csipetke
@Nessy: 19:03 Mégha csak tehén lenne,de ezek ökrök...:)Remélem,egyszer beszakad alattuk a tető...
Nessy
@csipetke: Még anno jaj be régen hallottam, hogy a címeres ökrök a Hortobágyon, a címzetesek a parlamentbe találhatók! Úgy látszik, nincs új a Nap alatt.
babp1982
Ezt a hollikot nyakig be kéne ásni a földbe és felé èpíteni egy budit azt jó pénzért bérbe adni így legalàbb valami haszna is lenne az orszàgnak belőle-:)))
babp1982
@laja70: nem ez a síkagyú halál komolyan mondja-:)) Igen ez ennyire hülye-:)))))
terlasz
Végülis nincs meg minden alapja arra, hogy eszeveszett hülyének nézzen bennünket?
Desischado
@babp1982: Király ötlet! Undormány egy féreg ez a véglény. De mint tudjuk, van az a pénz, amiért korpás lesz a hajuk.
Sorosozás, már dögunalom. Értelmes ember erre csak legyint. Újíthatnának már végre!
Yoda69
@csipetke: orban addig tud hatalomban maradni amig tart a menekult valsag. Joforman mondhatnam azt, hogy orban a menekulteknek koszonheti hogy mar 3x is meg lett valasztva. Zsenialisan osztja meg a magyarakat, es forditja oket egymas ellen. Mesteri modon kelt felelmet az emberekben, akik azt hiszik hogy orban lesz a megmentojuk, mikozben az utolso fillerig kiforgatja oket a vagyonukbol. Meg soha ennyi kilakoltatas nem volt Magyarorszagon mint most a fideSS alatt, es miatt (hiszen miattuk adosodtak el az emberek devizaban).
De semmi sem tart orokke, orban remuralma sem. Igaz az orszag nagy arat fizet erte. Annor elso rendszervaltokent, mar mar utolsok vagyunk az Unioban. De vilagszerte is keves olyan orszag van amelyik rosszabb helyzetben van nalunk, akar gazdasagi, akar moralis tekintetben.
Eladott Ország
@kereső: tegnap, 15:44 Arról nem is hallottam, hogy Soros egymillió dollárját is ellopták a vörösiszap károsultjaitól. Hányadék cigány fidesz banda!
evacica
Ezeknél aljasabb és gátlástalanabb bandát keresve se találunk Európában!Remélem őket is utoléri az igazság és fizetni fognak bűneikért!
steve82
@Shikari: Ó, csak titeket tart rettegésben, meg akit a haverjaiddal együtt meg tudtok etetni. Nagyon remélem, hogy vele is álmodsz mellékhatásként. :)
Pálinkás Pál
Azért érdekesek vagytok..szídjátok ezt a hollik csótányt,pedig ő csak azt mondja amit a szájába adnak..holott a probléma létezik,és valós!!!Egyes emberek..most mindegy hogy soros hálózatnak,vagy akárminek nevezed,...bizony afrikai salakanyaggal akarják Európát elárasztani!!
És az is igaz...amíg ez lesz,orbán hatalmon marad...mert veletek,libsikkel ellntétben ,a normális ember nem akar ezzel az emberszabású tömeggel együtt élni..bőven elég nekünk a félanalfabéta,parazita cigányság!!!No majd amikor ezt megértitek..és ezek mentén cselekedtek,akkor talán lesz némi esélyetek...
magyarbakancs
a Sorosozás olyan ezeknél mint az alkoholistánál a feles.
el se tudják képzelni nélkülük az életüket.
elme baj ez Ölfelsége első ciganyovicsnál.
steve82
@Shikari: Jópénzért mindent lát az ember, ugye? :)
Eladott Ország
@csipetke: Július 7., 18:50, A hatvani és rakamazi balhé után gondoltunk egyet, és felkerekedtünk, hogy megnézzük a 300 millió forintnyi EU-s támogatásból épült Szamosi élményteret. A cél a helyi ökoturisztika fejlesztése és fellendítése volt, de nem nagyon sikerült. index.hu/belfold/2016/12/01/nincs_hal_szemetes_viz_300_millio_eu_tamogatas_szamos_elmenyter/
steve82
@Shikari: Nyomd csak a fizetett kamudumát, biztosan van, aki vevő rá. Legalább néha húzd ki Orbán hátsójából a fejed.
csipetke
@Eladott Ország: 7.12 Persze.Így mennek itt a dolgok.Ezért,és a hasonló dolgok miatt tudnak ilyen mértékben gazdagodni a fidesz-udvarhoz tartozó,egyre csak gyarapodó egyedek.Remélem,még megérem,hogy vége szakad az ország kirablásának.Ami itt megy,az röhej.
csipetke
@steve82: 9:50 Elég régen be akarja etetni itt a jónépet,hogy ő nem fizetett troll,pedig teljesen nyilvánvaló.Melyik ellenzéki menne b@sztatni a jónépet egy fideszes oldalra?Az elmebeteg,vagy aki pénzt kap érte,és ez nyilván fordítva is igaz,melyik agyalágyult fideszes írogat szórakozásból ellenzéki oldalon?Ez olyan,minha lila-fehér sálban beülnél a fradisták közéRáadásul utálják,de egyúttal ki is röhögik,ahogy pattog itt mint a kecskeszar a padlón,többesszámban beszélve,mintha ő lenne valaki a fidesznél,de nyilvánvalóan csak egy senki..
steve82
@Shikari: Mint már megírtam neked párszor, az a hazaáruló, aki kirabolja az országot, elveszi a néptől ami járna neki, mert kisebbségi komplexusban szenbed, a bűntársai meg akik segítik. És itt segíted. Szégyelld magad.
steve82
@csipetke: Így van. Szánalmas, mint az összes cimborája.
steve82
@Shikari: Meglátjuk :) De azért fogod kapni az értesítéseket, mert megvetem a fizetett propaganda trollokat, akik a legnagyobb bűnözők csicskái...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.