Megfelelő válasz a megfelelő időben. Hétfőn délelőtt Németh Angéla, Budapest XV. kerületének alpolgámestere bejelentette, hogy függetlenként, de a baloldali pártok támogatásával indul a polgármesterségért a rákospalotai időközi önkormányzati választáson, délutánra pedig már meg is érkezett az LMP és a Momentum válasza egy senki által fel nem tett kérdésre. Vagyis arra, hogy a két párt beáll-e az ellenzéki jelölt mögé a Fidesszel szemben egy olyan kerületben, ahol a baloldal támogatottsága nagyon erős, tehát véletlenül óriási esély van a győzelemre. A válasz természetesen a nem volt, mind az LMP, mind a Momentum részéről. Rákospalotán azért kellett választást kiírni, mert Hajdu László polgármester, a Demokratikus Koalíció (DK) politikusa lemondott tisztségéről, miután az április 8-i országgyűlési választáson a DK képviselőjeként bekerült a parlamentbe. Az MSZP, a DK, a Párbeszéd és a Magyar Liberális Párt ezután jelezte, hogy függetlenként is támogatnák utódjaként Németh Angéla...

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: bencemacska
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

28 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sámannus
@bencemacska: El ne felejtsük a mi Bélámék alig várják, hogy megszopassák őket. Minden féreg élősködő!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
papa.49
A nyelvük még mindig a csuti végbelében van !!!
bencemacska
@papa.49: ma, 19:16
Nemcsak az LMP, hanem még a Momentum is!
A Momentum szintén rekordgyorsasággal józanította ki az összefogás lázálmát kergetőket, a párt elnöksége már július folyamán arról döntött, hogy nem állít jelöltet, és nem is támogat egyetlen jelöltet sem Rákospalotán.
"Döntésüket külön pikánssá teszi, hogy az MSZP és a DK a - szintén szeptember 30-án esedékes - kőbányai időközi polgármester-választáson viszont beállt a Momentum jelöltje, Kovács Róbert mögé.
Az LMP egyébként Kovács Róbertet sem támogatja, mégpedig azért, mert a momentumos jelölt mögött „baloldali konstrukciót” lát – árulta el nagylelkűen Kanász-Nagy Máté."
Commenter
@papa.49: és akkor most derült ki a nagyon civilnek mondott Momentumról hogy ők is fiókpárt. Sajnálom. Valódi ellenzéki párt nem állt volna be a történtek után semmiben az lmp mögé. Tényleg nincs a csutinak ellenzéke. Vagy elzavarja 1x nép vagy kihalásos alapon fog regnálni. Abban már nem hiszek, hogy ütőképes ellenzék itt egyhamar csak úgy kinő a földből ebben a fene nagy régivágású kereszténydemokráciában.
papa.49
@bencemacska: Ezek a fütyisz segédcsapatok !!!
Lesz még állattitkár a szelecske, meg a momentumos majom is !!!
papa.49
@Commenter: A mai ellenzék még ,,kutyaütő képes,, se lehet vizesnyolcasok gyűjtő helye nem egyéb !!!
Itt változás úgy lesz ha már sokaknak a tyúkszemére lép a tahó csuti és fellázad a nép addig meg semmi !!!
Clavigo
Lehet Menni ( a) P.chába,,,,oszt jó napot.
Sámannus
@bencemacska: El ne felejtsük a mi Bélámék alig várják, hogy megszopassák őket. Minden féreg élősködő!
Commenter
@papa.49: nincs már olyan a sajátjain kívül akiknek ne lépett volna a tyúkszemére. Sőt, most már az övéinek a tyúkszemére is rátapos! Ha valóban bekövetkezik az, amit írsz az itt már nem lesz békés váltás, békés átmenet...sajnos.
bencemacska
@Sámannus: ma, 19:27
De nem is kérték fel őket, mire ez a nagy tiltakozás? Ennyire nyalnak?!
papa.49
@Commenter: Már vagy 5 éve tudom és mondom, írom hogy itt már csak az erőszak segít !!!
Nessy
Az LMP-ről már rég köztudott. hogy a fidesz leánypártja. A Momentum meg most sorakozott fel ehhez a szerephez! Van az a pénz, amiért a gerincüket otthon a gardrobban tarják. Viszont ebben az esetben egyetlen megszólalásuk sem lesz már hiteles! Majd Orbán és a fidesz megmondja nekik, hogy milyen esetben mit mondjanak, hogy "ellenzéknek" látszanak! Kötnek még tavaszra "szövetséget" az uniós választásra! Jön majd a mese a "megmérettetésről"!
Commenter
@papa.49: én most tavasszal regeltem be ide, és tudom hogy te vagy/voltál az egyik első aki ezt többször leírta. Nagyon nagy kár lenne ha ezekért a senkikért vér hullana, esetleg polgárháború lenne. A másik egyetlen békés alternatíva az, hogy a rendszer önmagát dönti be szépen, fokozatosan. De erre pláne amíg a hanyatló Nyugat tolerálja (gazdaságilag segíti) nagyon sokat, évtizedeket kell még várni.
Sámannus
@bencemacska: Így tudják legjobban kifejezni mennyire imádják a fideszt, mert a gecik nem merik kimondani.
kereső
Remélhetőleg ellenjelöltet is inditanak, és természetesen a jobbik is. Mint XXI.századi pártok. Hát elmehetnek a jó büdös 3,14-be.Összehozták közösen a 2/3-ot orbánnak-és játszák a nagy ellenzéket.Én meg a dalai láma vagyok.
egyvandor
Az lmp az eltévedt fideszszavazatok bezsákolására jött létre PONT
Nessy
@kereső: Ennyire fontos nekik az ország! Egy francnyavalya! Pénz, ígéret valami jó kis stellungra. A bizottságokban meg plusz szavazat a fidesznek, amit mi fizetünk!
Ó-buda
illö volna eltakarodniuk a f...ba!! Ugyanolyan ingyenélö haszonlesö mind a többi! Tiszt. a kivételnek! Leszerepeltek becsületesen...
Commenter
@Mirabilis: ameddig terrormarcsi létezik azungárpétereselempé is fog...
namihami
Emlékszem, fiatalkoromban én is így jártam a B.B.- vel, az Anita Ekberttel, a Lorennel és a többi sztárral.
Még fel se kértek egy kis etyepetyére, de én máris visszautasítottam őket.
Bizony, nincs új a Nap alatt.
papa.49
@Commenter: Ha sokáig fog tartani a dúlásuk arra rámegy az ország !!!
Pálinkás Pál
Az a béla nevű majom biztos most is itt ténfereg valami más néven..ugyanolyan hányás alak mint szeretett pártja...A történések tükrében egyre inkább meggyőződésem hogy hazánk az elmebetegek országa..amiben vastagon benne vannak az lmp szavazók !
Aki Én
@Shikari a buta propagandista: ...de hát Balmazújvárosban sem nyert :)
dr. prédikátor
LÖMÖPÖ? hát az meg mi a bánat? Ja hogy egy fityfasz szarkupac!!!?
Commenter
@papa.49: Már nem is próbálkozom azzal, hogy ide beküldjem a cikket,de épp most olvastam, hogy a rendszer idő és fejlődésveszteségként fog bekerülni a történelembe, és csak akkor fog bukni, ha forintgyengülés, gazdasági összeomlás, nemzetközi kirekesztés,és teljesen új ellenzék együttesen "áll" vele szemben. Hogy ez mennyi idő múlva fog bekövetkezni azt még megsaccolni sem tudta a cikkíró.Amúgy itt a cikk:
index.hu/i2/#http://hafr.blog.hu/2018/08/13/az_orbanizmus_strategiai_valasztasa
Madácsi Pali
Belehúznak a fideSS érdekében, hogy annyi voksot se szerrezzenek ahány ajánlásuk volt, vagy kapnak a fideSS-től, a jelöltállitáshoz. Mit keresnek még a szabad sajtóban a demokratikus oldalon? Ideje lenne őket a helyükön a fasiszta állampárt mellett kezelni.
JAJMÁR
Vàlasz? Ha nincs kėrdės?
Talàn valaki mėgis ėrdeklődött, valahogy ìgy: - nem teszem föl a kėrdėst, hogy beàllnak-e a fūggetlen jelölt mögė!
Vàlasz: a fel nem tett kėrdėsre a vàlasz nem!

De amúgy a mai viszonyok között - ha mėg valaki nem jött volna rà - a nėp közė szórt konc, vagy gumicsont, kinek mi az ìzlėse, az ilyen cikkecskėk.
Teljesen mindegy, hogy ki indul, ki kit tàmogat, vagy nem, semmit nem vàltoztat a lėnyegen, hogy az egėsz a Ner rėsze! Ės mi mind, fönntartjuk azt. Illùzió bekėpzelni, hogy van egy hibàs, egy búnbak!

Majd akkor kezd recsegni a rendszer, ha ezt a rėvhitet sikerūl legyőzni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.