Az egykori miniszterelnök, Gyurcsány Ferenc és őszödi beszéde tette tönkre a szocialista pártot – mondta Boros Bánk Levente, a Médianéző igazgatója kedd reggel az M1 aktuális csatornán.

Az igazgató szerint

az MSZP azért van abban az állapotban, amiben, mert Gyurcsány Ferenc "lehúzta a mélybe és azóta sem tudott a felszínre vergődni ez a párt".

A Médianéző igazgatója szerint "Gyurcsány Ferenc és az őszödi beszéd tette tönkre az MSZP-t"

Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke, frakcióvezető. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Hozzátette, ugyanakkor Gyurcsány Ferencnek még most is vannak követői: egy nagyon szűk tábor, amely fanatizálható, s amely el is hitte a Demokratikus Koalíció elnökének, hogy az őszödi beszéd egy "igazságbeszéd" volt.

Forrás: MTI

38 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Úgy gondolja, hogy az igazmondás tönkretesz! Na hát ezért ragaszkodnak Orbánék ahhoz, hogy csak HAZUDNIUK szabad! =))
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Úgy gondolja, hogy az igazmondás tönkretesz! Na hát ezért ragaszkodnak Orbánék ahhoz, hogy csak HAZUDNIUK szabad! =))
papa.49
A fütyiszes mameluk megint csak a leckét mondja fel, a Gyurcsány akkor igazat mondott, és még egy az egész beszédből a fütyisz ragadott ki egy,két mondatot ... A fütyiszes semmilyen, meg navracsicska sikeres lejárató kampánya is kellett , meg az ÁRULÓK , a katalin, a feri, meg az imre, pontosan úgy történt ahogy a Rózsa-Flores leírta !!!
Aki Én
Elég borzasztó tény, hogy egy társadalomnak évekig lehet úgy hazudozni, hogy azok nem látják mindaddig, míg a hazudozó maga ki nem mondja.
Azért is ijesztő, mert amíg orbán maga ki nem mondja, hogy hazudik, addig ő nem is hazudik?
Akkor arra sokáig fogunk még várni.
Nessy
@Aki Én: Még amikor a Napnál világosabb, hogy Orbán tudatosan valótlant állít, akkor is minden szavát készpénznek veszik. Ki érdekből, ki hitből.
kereső
@Aki Én: megmondta. " Én még soha sem hazudtam a népnek"- biztosan igy is van, csak nem mondott igazat sohasem.Mert aki egy maga által felépitett alternativ valóságban él, és annak az igazát terjeszti- az tényleg nem hazudik, a saját szemszögéből nézve.
kereső
Gyurcsány Ferenc igy járt. "szólj igazat, betörik a fejed".- és nem csak a fidesznek és orbánnak nem tetszett,hanem sokaknak az mszp-ben sem.A neveket ismeri mindenki.
Most egyébként mi készül- már három napja megy ismét öszöd,Gyurcsány,mszp tönkretevése-ja ahhoz nem kellett Gyurcsány elég volt hozzá Puch,Baja,Szekeres,Szli, meg még jó néhány nagyhatalmú megyei elnök,meg a fidesznek súgó beépitettek,-később meg az új elnökök dilettantizmusa.
relatív
@kereső: A saját maga szemszögéből senki sem hazudik. a hazugság fogalma ezért nem kötődik a kijelentő személyéhez, csak a tények határozzák meg a hazugságot ! Ilyen értelemben a regnálód sem felmenthető a hazugság alól, azt gyakorolja - a maga érdekének okán - minden kijelentésében !
Aki Én
@Nessy: @kereső: kozeletipad.blog.hu/2018/03/08/mibol_lesz_a_cserebogar_avagy_hogyan_lett_egy_demokratikus_liberalis_partbol_kirekeszto_autokrata_ha

,, Kelet felől nézve mi vagyunk az utolsó olyan ország, ahol az állam lemondott a nemzetstratégiai és nemzetbiztonsági szempontból felbecsülhetetlen értékű közellátási rendszerek tulajdonáról. Tőlünk nyugatra ez nem lehetséges. Tegyük világossá: nem akarunk a Gazprom legvidámabb barakkja lenni!"

,,A magyar kormány Oroszország-politikája érthetetlen. Értelmetlen az a kijelentés, miszerint Magyarország híd Oroszország és a Nyugat között: Magyarország helye a nyugati oldalon van."

,,Nehéz idők következnek, a szocialisták provokálni fognak és háborút akarnak indítani. Kormányzati eredmények és tevékenység helyett, valójában gyűlöletre, megosztásra építik saját hatalmi számításaikat."

,,Mégse akarunk úgy élni a saját demokráciánkban, hogy 4 évente egyszer mondhassuk el a véleményünket, és szavazógéppé degradálják a magyar embereket. Azt akarjuk, hogy két választás között is, ha fontos ügyről van szó, legyen meg a békés, alkotmányos eszközünk, erőszakmentes eszközünk, hogy érvényt szerezhessünk az akaratunknak."
namihami
Boros Bánk Lenente? Hitelesebb nem akadt?
A sz@r már olyan vastagon van lerakódva a nyelvén, mint a guanó a pingvinek szigetein.
görbetükör
Azok tették tönkre a a beszéded, akik nem fogták fel az értelmét.
Illetve megvásárolták őket, hogy ne értsék.
advocat
Csak az írjon bármit is aki a TELJES beszédet elolvasta, és érti is.
Yoda69
szili katalin tette tonkre, aki felvette es atadta a fideSSnek a felvetelt.
Az oszodi beszed a legigazabb beszedek egyike. Merfoldko a magyar politikai eletben. Azota tartom Gyurcsanyt nagyra. Megprobalt szembefordulni a multtal es a hazugsagokkal. Nem sikerult, es bele is bukott, mert az emberek jobban hisznek egy orbanviktor nevu feregnek.
solidedge
Az egyébként korrekt Gyurcsány beszéd egyetlen mondatát kiragadva a Fidesz egész pályás lerohanásba kezdett a legális kormány ellen. Orbán egyszerűen nem bírta elviselni, hogy beteges hatalomvágya ellenére nem ő az ország vezére. Még akkor ősszel szerette volna Európában idegen módon puccsal megszerezni a hatalmat. Felhergelt csürhét küldött az utcákra törni-zúzni. A rendfenntartó erők az akkori jogszabályoknak megfelelően megakadályozták ezt a vandalizmust, ami miatt később bosszút akartak állni Gyurcsányon és a budapesti főkapitányon. A hamis Fidesz propaganda egyre több hívet szerzett Gyurcsánnyal szemben, így megvalósult Orbán álma, a hatalom. Koncepciós perek sokaságát zúdította az ellenzék embereire, amelyek rendre nem állták meg a helyüket. A helyzet azóta sem változott. Az a meglátásom, hogy hazánkban csak ordenáré hazugságokkal lehet politikai sikereket elérni, erre van igény. Orbán ennek a fényében még sokáig élvezheti beteges hatalomvágyát.
kereső
@relatív: melyik regnálóm?Amit @AkiÉn-nek irtam, teljesen orbánra vonatkozott- és ugyanazt irtam ,amit Te.
kereső
@Aki Én: meg se kell néznem- ezt orbán mondta a parlamentben valamikor 12 évvel ezelőtt.
Tökéletesen jellemezte már akkor!!! a mai helyzetet.Mondott még ennél cifrábbakat is, és láss csodát- mindent megcsinált, amit a másikra ráfogott!
Aki Én
@Shikari az alsórendű propagandista: Egy olyan állítást mondj a nemzeti betegtől, aminek még nem mondta az ellenkezőjét.
De ezt nem szándékosan, de jól mondtad:

,,Hazug kormány hazug politikusa ma is hazudik!"
Aki Én
@solidedge: Olyannyira, hogy jegyzőkönyvek szerint fideszes politikusok azt kérték számon, miért nem használtak éleslőszert?
Vagyis a fideszesek gyilkoltak volna gond nélkül. Szerintem ma sem tennének másképp.
Rockxy
Ági nénnye is megmondta, hogy a fletó nem való politikusnak.
Eladott Ország
meddig Gyurcsány Ferenc a közéletben lesz, addig igen nagy valószínűséggel Orbán Viktornak is mindig jut rivaldafény az ország nyakán, de azért tök vicces, hogy a kétharmados magabiztosságból ennyire futja: Gyurcsányon lógni, miközben a miniszterek örökzöld elnökének politikai ámokfutásáról szóló európai ítélet több mint érdekes helyzetbe lavírozza Magyarországot. Akkor is, ha az ítélet nem az országról, hanam a kormány pusztításáról szól. Ha van pillanatnyilag fontos feladat, akkor az ez: a 308 068 szavazattal és 4 képviselővel a parlamentben ülő DK elnökének minapi politikai akcióját nyakon önteni az őszödi beszéd traumájával. De mégis mi a franc következik abból, hogy a magyar populáció közel egyötödének – benne aa fiatalok 40%-ával – fingja nincs kihez köthető ez a kurva beszéd, azon kívül, hogy semmi? Ha 0 százalék lenne, vagy 53, akkor abból következne valami? Hát persze, hogy nem. Boros Bánk levente, pedig a fidesz seggéből kilógó csinovnyik, egy lof@szjankó.
relatív
@Rockxy: Mondanivalója szerint a politikusok lopnak, csalnak, hazudoznak, így a volt miniszterelnök urat - túlzó egyenessége miatt - nem érzi politikusnak, ami igaz IS ! De az országunknak érdeke, hogy ne olyan politikusok legyenek - legyen - az élén, aki olyan, amilyen a mai regnáló, aki teljesíti a citált kritériumokat.
tudode
Az éremnek két oldala van, v lehet,ha LEHÁMOZÁSRA kerül a NYALAKODÁS, és a KARAKTERGYILKOLÁS az öszödi beszéd lényegéről!
.
Ma sem tudni KI HOZTA NYILVÁNOSSÁGRA azt az öszödi beszédet, amely IGAZSÁG, baráti beszélgetés, SOS volt az MSZP-SZDSZ frakciótagokhoz, mert nem BIRKÁK gyülekezete volt, nem POLITIKAI VITÁK színhelye!
.
Akármilyen VITÁK közepette megépült 800 km autópálya, ellentétben, a KUKOLLÓK betonteknő erdejével.
.
Fel lehet tenni a KÉRDÉST, hogy melyik ÖRÖKSÉGNEK van több haszna a NEMZETGAZDASÁGNAK!
.
Nem szeretném idegrendszeremet ZAKLATNI az igazgató TÁRGYILAGOSSÁGOT nélkülöző elfogultságával, hiszen ÉVFORDULÓJA van az öszödi beszédnek, és a NEMZETRONTÓ is tartozna egy VALLOMÁSSAL, nyugodtan alszik amiatt, mert NARANCSKÖDDÉ tette a betonteknői mellé az ország JOGÁLLAMISÁGÁT!
.
Ki tudja MIKOR ÉBRED fel a társadalom, és mikor ZAVARJA EL pályatévesztett, kivénhedt, kaparj kurta "falusi gyerek"-kel zusammen az egész PAPAGÁJKOMMANDÓJÁT amiatt, amely egy VALÓDI IGAZSÁGSZOLGÁLTATÁS dolga lesz eldönteni, hogy MIT ÉRDEMELNEK az/azok a bűnösök, akik több százéves, véres verejtékkel, a szó LEGNEMESEBB értelmében VÉRREL KIHARCOLT jogainkat a NEMZET TOLLA dedikálásával SEMMI LETT, és kalózkodhatnak ezek az ország testén, lelkén, minden porci-KÁJÁN!
kereső
Nagyon nagy "hibája" és "bűne" Gyurcsány Ferencnek, hogy izzig-vérig demokrata.Ezt ki kellett iktatni,el kellett taposni-hogy jöhessen orbán viktor demokráciája.
Edmond Dantes
Hát ha ezt nem ez az orrhangon lelkesedő,volt FTC szurkolótábor vezető fideszes fizetett nyalonc mondaná,talán elgondolkodnék róla.De így?
kereső
@Shikari: ugye az nem zavar,hogy azt a KÉT!!! beszédet nem az országnak szánta.Amit az országnak szánt-a kettőből összerakottat, egy kicsit megfésülve(kivéve belőle a durva ,csak a párttársaknak szóló beszólásokat) elmondta a parlamentben is. Ki emlékszik már arra? Akkor már mindenki csak azt hallotta,hogy Gyurcsány hazudott- holott az eredeti szövegben "hazudtunk" szerepelt,és a szövegkörnyezetében ez vonatkozott minden addigi kormányra és pártjára.
kereső
@Shikari: ja, forradalom-spontán, aminek az időpontját a hirtv előre közölte külföldi médiapartnereivel-a helyet és időpontot.Ami meg gyurcsányt illeti van egy véleményed,meg nekem is van a történésekről-nem értünk egyet.Hiba egy se.
Azért kiváncsi leszek arra,ha orbán bukik- márpedig valamikor biztosan,nem te leszel-e a legnagyobb köpködője,mert gyurcsány" hazugsága!" eltörpül orbán hazug élete mellett-és a tényleges hazaárulás mellett.
patyuka
@Shikari: Te beteg vagy agyilag, hisz ennyire hülyén épeszű nem hazudik!
Balfácánkám, az első őszödi beszéd a koalíciós kormány előtt álló feladatokat vázolta, aminek a gerincét a nagy rendszerek eladdig elhalasztagatott reformjának kellett volna képeznie. Miről szólt a parlamenti programbeszéd, ügyefogyott hazudozó? Mindezekről!
Ami pedig a második Gyurcsány-beszédben elhangzott, azok a közbülső frakcióvita okvetetlenkedőinek adott, spontán, kvázi személyre, pontosabban témára szóló/szabaott válaszok voltak, azaz maga a vitazáró volt. S azért volt fésületlen és indulatos, mert a hozzászólók némelyike a reformok elodázásáról povedált, meg a képviselői privilégiumok megnyirbálása ellen sápítozott. Az a válaszbeszéd miért tartozott volna másra, mint azokra, akik részt vettek a vitán?
Ha te valóban olvastad mindkettőt, és neked nem ez jött le belőlük, akkor veled nincs értelme szót váltani, mert vagy szellemi fogyatékos vagy, vagy a végtelenségig aljas!
Dixi!
nevemnick
Ők is nyeregben érezték magukat.
Ez a mindenkori regnáló kormányok tulajdonsága.
A jelenlegié is.
tulipan
@durbincs: Mi van, Te narancsos seggnyaló sügér? : ja az a szánkód megy a szakadékba lefelé ? ha itt élnél, mondjuk ezt is tudhatnád ?
tulipan
@Shikari: Hülye, narancsos seggnyaló vándorcigány! Gyurcsány senkinek a haláláért nem felelős, a gadasegged viszont annál nagyobb hazug disznó, ennél foga, '"azemútnyócévben'" rengeteg ember haláláért felelős!!!
terlasz
A beszédből kiderül, hogy nincs értelme a kormányzásnak, a képviselői munkának, ha nem a népet szolgálja. Ellenkező estben "ehhez más madam köll".
A nép nem ilyen vezetőre vágyik, hanem olyanra, aki csicskának nézi. Kanadáig üldöztük, aki ezt ki merte mondani.
Sámannus
Ha csak azt nézzük, hogy orbán Gyurcsány nélkül is tudott hazát árulni akkor fölösleges minden erőlködés Ferenc besározására..Ma is az egyetlen politikus, akinek a szava felkelti a választók figyelmét, mert kiszámíthatóan szemben áll a népet csicskáztató rendszerrel. Az MSZP-t el kellett hagynia, mert elfordultak tőle, de ő talán egyedüli politikus volt,az ellenzékben, aki saját értékeket képviselt, és azt védi is.
Orbán azzal, hogy bedarálta a jobboldalt megszüntette a demokratikus berendezkedés alapját, a többpártrendszert. Elvette a jobboldali értelmiség szavazati jogát azzal, hogy szenilisek és kóklereket állított a minisztériumok élére. A célja mindmáig az, hogy lebontsa az ország önrendelkezésre képes erőit, és feudális berendezkedéssel az őt támogató külső hatalmak cselédjévé tegye az országot. Mennyél vityka egyél diktátorsz@rt amerre jársz, és húzzonak af@rkukra, mert megérdemled.
Ferenc testvérnek meg kitartást, és erőt kívánok a megkezdett akciójához.
Sámannus
Médianéző=szarkavaró. Mond kisfiam öszödnél vagy-é?
Sámannus
@Szeparepa2: Teljesen egyet kell hogy értsek veled. Ráadásul van minden elemzésnek egy nagy hiányossága.
Amivel orbán támadta abban mára mindennel szembe megyen. Úgy tesz, mint ha a világ fordult volna ellene, holott itt egy ember hazudott mindenki szemébe, egyedül orbán! Ráadásul a vádak olyan kemények ami a magyar állam felszámolásával egyenértékű! Ezt lehetetlen tétlenül végignézni.
evacica
Nagy tévedés, az MSZP saját maga tette tönkre, amikor egyes vezető funkcionáriusai kiszivárogtatták azt! Egyes MSZP vezetőkben a féltékenység nagyobb volt, mi t a pártjuk érdeke!Jó pár megélhetési politikusnak nem tetszett Gyurcsány,á Lásd Katikát kinek nagy része lehet ebben, most a fidesz háza táján virít nem kevés pénzért!
Sámannus
@Szeparepa2: A putyin találkozón mint egy csicska próbált pitizni, és rettenetesen megalázkodott és még az oroszoknak is ki kellett igazítani a hülyeségét, mert annyit bakizott.
Most mindenki meggyőződhetett róla, hogy csak a lopásban sikeres, amúgy pedig egy szenilis csicska.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.