Világos üzenet lehet a még bizonytalankodók részére.

Kósa Lajos szerint a háborút választja, aki nem a Fidesz jelöltjeire szavaz
Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Az ország 3177 önkormányzatából mintegy 1200 településen állított jeltöltet a Fidesz-KDNP, ami az önkormányzatok számát tekintve 37 százalékos eredmény, de ezeken a településeken összesen 7,8 millióan laknak, vagyis az ország lakosságának négyötöde olyan helyen él, ahol lehet fideszes jelöltre szavazni

- jelentett be a párt önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke szerdán, Békéscsabán.

A részletekről szólva Kósa Lajos hozzátette: az ezerkétszázból 850 azon önkormányzatok száma, ahol a Fidesz-KDNP a jelölő szervezet és további 350, ahol más a jelölő, de a kormánypárt támogatásával indulnak a jelöltek.

Célként fogalmazta meg, hogy 2030-ra a magyar települések döntő többsége olyan szolgáltatást, életminőséget, olyan lehetőségeket kínáljon lakóinak, ami megfelel az Európai Unió átlagának.

Az ellenzékről szólva elmondta, hogy "világos a politikai szándékuk". Azt mondják a választóknak, hogy szavazzanak rájuk, s akkor megbuktatják az Orbán-kormányt. Mint mondta, ez biztosan állandó konfliktusokat, állandó háborút jelent.

Ezért a választóknak azt kell eldönteniük, hogy olyan településen kívánnak-e élni, ahol állandó a konfliktus, a viszály és a küzdelem a kormány ellen, így értelemszerűen az építkezésre kevesebb energia fordítódik, vagy egy olyan helyen, ahol inkább a fejlődés, az építkezés, a település szépítése a legfontosabb célkitűzés.

A párt által kiválasztott jelöltekről szólva kiemelte, hogy a kiválasztott képviselő-, illetve polgármesterjelöltek osztják a két legfontosabb "fundamentumot", vagyis a munkaalapú társadalom építését és a családbarát kormányzást.

Zalai Mihály, a Békés Megyei Önkormányzat elnöke, és a Fidesz-KDNP megyei listájának vezetője közölte, hogy a párt 20 fős megyei listáját elfogadta a területi választási bizottság.

Mint mondta, a következő ciklusban folytatni kívánják a szerinte sikeres elmúlt öt év gyakorlatát, hiszen a megyei közgyűlés által felügyelt Településfejlesztési Operatív Program (TOP) keretében csaknem 60 milliárd forint forrás érkezett Békésbe, s ezeknek a támogatásoknak köszönhetően a beruházások többsége már megvalósult, vagy folyamatban van. Az elnök kifejezte meggyőződését, hogy a következő öt esztendőre is abszolút többséget szerez a Fidesz-KDNP a 17 tagú testületben.

Herceg Tamás, a Fidesz-KDNP megyei választmányának az elnöke arról szólt, hogy a kormányzó párt a megye 75 településéből 48-ban állított saját jelöltet, míg további négyben támogatja a függetlenként indulókat.

Az elnök, aki egyben Békéscsaba és térségének országgyűlési képviselője is, a Zalai Mihály által jelzett és a megyébe érkezett TOP-os források volumenéhez hozzászámolta a Békéscsabának juttatott támogatásokat is. Így Békéscsabára további 15 milliárd forintos TOP-os pénz érkezett, illetve több mint 80 milliárd forinttal is számolnak a Modern Városok Programja keretében – hangzott el.

(MTI)

46 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Peller Anikó
Háborút akarsz ha nem ti nyertek? A kurvaanyátokat.
kokopelli
A szerencsétlen még a kupakokkal sem "bírt",akkor mit akar egy háborúval! A fejében lehet egy nagy zavar!
Egy magára valamit adó párt,már régen vakvágányra állította volna! Ő a bizonyíték arra,hogy a szorgalom a
hülyeséggel párosulva mire képes,vagy nem képes!
Sámannus
No te hülye lala te vagy a ravasz baszki.
papa.49
@Horizont: Csak seggbe lehet lőni mert világcsúcsot fog produkálni menekülés közben !!!
papa.49
Kupaklaja már megint ketten vagytok mert egyedül nem lehetsz ennyire hülye !!!
kereső
Ki ez kósa, hogy az országot csak igy megfenyegteheti? Ez még durvább, mint a miniszterelnökünk "elégtétel" igérete.
Lőni is fogtok fidess barmai?
CsipkeRózsa
Csak azok ellen indít Kósa háborút, akik nem a fidesz jelöltjeire szavaznak.
Klubtag
@CsipkeRózsa: ...és ezt honnan fogják tudni?...nem titkos a szavazás?...
"Az ország 3177 önkormányzatából mintegy 1200 településen állított jeltöltet a Fidesz-KDNP, ami az önkormányzatok számát tekintve 37 százalékos eredmény, de ezeken a településeken összesen 7,8 millióan laknak, vagyis az ország lakosságának négyötöde olyan helyen él, ahol lehet fideszes jelöltre szavazni"
ENNYI EMBERRŐL LESZ(VAN) INFORMÁCIÓJUK?
Én speciel nem adtam semmiféle hozzájárulást ahhoz, hogy a pártpreferenciámat boncolgassák...
Mi van, csak nem állt fel a fidesz-kdnp III/III-asa?
nezelodo
@Peller Anikó: Jaj, nem emlékezel a 2006-os puccskísérletre? Még a Tv székház üdítőital automatáit is legyőzték, és hadizsákmányként magukkal vitték!
tudode
Egy csepp vért nem érdemel egy ilyen szélhámos szekta!
.
A baromarcú alkotmányos válságban rablógarázdálkodik a semmire kelő IQ huszáraival, ezenkívül a hidegháborúval
.
---- Így lett Magyarország az új hidegháború egyik főszereplője
.
www.youtube.com/watch?v=ILxGCoxsnZ8&list=LLzolQ_CS8_DE-CfqhHATJlA&index=5&t=435s
.
Ilyen piti palik még nem kaparíntották meg az ország kulcsát!
.
Piti szekta!!!
Qqberci
KupakLala, jobb, ha kezded tanulni a cikkcakkban futást!...
human
2018-ban Hódmezővásárhely már döntött. Rájöttek hogy mit sem ér a fideszes vezetés, ha egyesek látványosan lophatnak a közösből és a lakosságnak szorongva kell élniük az életüket. Ma már bárki elmondhatja a véleményét retorziók nélkül a fideszesekkel egyetemben. A város működése pedig átlátható és tisztességes. A világ nem ér véget azzal, ha egy városnak ellenzéki vezetése lesz. Ha pedig sikerül kitakarítani a pártkatonákat és a tolvajokat akkor szépen elkezd virágozni.

Egy másik példa Cserdi. A 70%-ban cigányok lakta település a senki földje volt. Aztán jött egy polgármester aki támogatások nélkül odáig fejlesztette a falut, hogy saját termelő üzemet hoztak létre és adományokat szállítottak többször Budapestre cigányoknak és nem cigányoknak. Ja és szinte nullára esett vissza a bűncselekmények száma.

Tehtát nem fideszes kell, hanem tisztességes és jó vezető a városok élére.
Nessy
Tessen mondani ez nem nyílt zsarolás? Ha ránk szavaztok lesz pénz, kolbászból kerítés, stadion, kilátó, térköves főtér zsolnai szökőkúttal,ha nem akkor egy fillért sem kaptok!
nevemnick
Istenemre mondom, hogy gyagyás ez az egész banda a Feneséges Henceggel együtt, szőröstül - bőröstül.
Málna
@Nessy: Ez nem zsarolás, hanem kampány. Ügyesen csinálják.
human
@Málna: Persze nem zsarolás. Meg a korrupció sem korrupció, csak kormány program.
Nessy
@Málna: lehet, hogy szerinted csak kampány, nekem más a véleményem!
Ugyanis már bizonyították, hogy inkább csődbe vittek települést a fideszes képviselők a független polgármesterrel szembe!
Málna
@Nessy: Na ezért kell Fideszes polgármester, hogy ilyesmi ne fordulhasson elő.:-)
csak úgy....
@Málna: mindent a fidesz kezébe kell adni? ,... te benfentes vagy nem normális?
egypártrendszeres? felölem az eu-n kívöl,ingyen azt csináltok amit akartok de elötte,köne szólni a többieknek is ...
csak úgy....
hahóó magyarok! nektek nem tünik föl,hogy a fidesz több pénzt áldoz az ellenzék megsemmisítésére,üres stadionokra mint az oktatásra és az egészségügyre?
csak szóltam...
szaboria1
Lali király mikor veszed már észre csali lettél Orbán akaratából ha nem lesz most narancsos az ország akkor te leszel a felelős és így mehetsz majd a levesbe. Kedvenc főnőköd így szokta lapátra tenni azokat akiktől már megszeretne szabadulni.
Klubtag
@csak úgy...: az állítólag közel 3 millió(?!?) hívüknek a rózsaszín szemüveg mögül semmi nem tűnik fel a való világból, tapicskolnak az orbán-féle retro kommunizmusban, tudod az, amikor mindent betetetnek veled a közösbe, az elosztogatás szabadsága, az élvezet meg csak a rablóvezérnek, a hűbéreseknek, a csinovnyikoknak jár...mennyire ismerős, bár azokban volt legalább némi szégyenérzet, amikor lelepleződtek, ezek meg a képedbe röhögnek, háborúval meg nyomorba taszítással fenyegetőznek, ha nem a szájuk íze szerint történnek a dolgok...mindezt hazug, keresztényi álszenteskedéssel...amihez persze a kivételezett egyházak undorító módon asszisztálnak.
Ludmilla
ó te kupakos,hát kik háborúznak folyton a démonaikkal?
csipetke
Azaz, világosan kimondja, hogy a nemfideszes helyeket el fogják lehetetleníteni. Ez ám az üzenet, kupaklaja,! Gusztustalan egy genyó banda ez.
man at work
Ezt sem anya szülte. Csak ledobtak a sarokba pár koszos rongyot, meg néhány kupakot, aztán egy idő után csak úgy lett.
kokopelli
...képzejük el,hogy a Lali kihirdeti a háborút,és senki nem megy oda!
reagens
Ez kissé sarkos kijelentés volt. Az biztos, aki nem a Fideszt választja az a maradiságot támogatja és a békétlenséget!
Málna
@csipetke: Semmi ilyet nem mondott. Kissé élénk a fantáziátok...:-)
Itsuka Nakimaga
Munkaalapú társadalom? Ez azt jelenti, hogy továbbra is a magyar munkavállalók filléres rabszolgamunkája jelenti a nemzetközi versenyképességet?
Lali! Lassan elfogy itthon a munkaerő!
Borsodi
@Itsuka Nakimaga: Az őket nem érdekli,hoznak be bérmunkásokat még többet migráns=bérmunkás
kereső
Lala, hiszen ti teremtettek háborús állapotokat az országban. Ti harcoltok állandóan létező-és nem létező ellenség ellen.Ti csináltok ellenséget ebben az országban mindazokból, akik nem egy követ fújnak veletek.Ti árasszátok el gyűlölettel az országot-és ezt istenetek és orbánotok hirdette meg - " ha lehetőséged van megölni ellenfeledet,/ellenségedet/, akkor megteszed. Ugye emlékszel Lala? Ti vagytok azok, nem ellenfélnek tekintetitek az ellenzéket, hanem ellenségnek- akikkel szemben minden megengedett- csakhogy ez az ellenfél nem csak az ellenzéki pártok, hanem az őket támogató milliók. Háborút viseltek tehát a fél ország ellen. És háborút viseltek keresztény hitúek ellen, akik nem álltak be a sorba- Beér Miklós, Iványi Gábor. Na TAKARODJ a jó büdös pichába.
Fantomasz
Világos ,lesz térkő szobor de felkopik az állatok , mert amúgy magasról lexarnak :-(
Lesz csili vili uszoda is ,csak a belépót nem fogod tudni megvásárolni.
Akkor lehet szavazni !
tulipan
A sötét hazugságok helyett, inkább ezzel foglalkoznál, te hazug bohóc, szörnyeteg, narancsos Tahó!
olkt.hu/wp-content/uploads/2018/02/27332014_1790793100953960_1176680638026827651_n.jpg
volvós
Lala !! A jó Q...Anyád sertéstelepe műkszik rendesen a lopott pénzünkből ???
Mekkora rohadt b.zi lett belőle...:-)
kokopelli
Nem kell bántani a szerencsétlent! Az általános iskolája után már csak felejtett,de azért,vagy éppen azért,
passzol a Fideszhez! Madarat tolláról,pártot a megmondójáról...! Ő nyerhette a kiírást!
csak úgy....
fellengzös lajos, a rákosinak is több esze vót, az simán betiltotta az ellenzéket...
Clavigo
A mi Lujónk...:) :)))) A megtévesztett " örökség-kezelő "...:) :)))) Remélem a sertéspestis elkerüli a mutterod disznó-telepét...
csak úgy....
má akartam említeni lali,hogy az anyád gyesznait a pestistü óvjad ám ,mint ha a tieid lennének..
kamazuka
Kissé csalódott vagyok.
Kissé csalódott vagyok ,hogy a hiányzó 100 milliót egy most, már ismert ember adta a kis Zente gyógykezelésére.
Csalódott vagyok,hogy nem 100 ember adott 1 milliót,ami kb 3000 euró.Mert ez utóbbi, némi társadalmi jólétet tükrözne.
Csalódott vagyok, mert így a választások előtt nem látjuk tömegesen a fától az erdőt.
De fölteszem a kérdést!
Miért közadakozásból kell a gyógykezelés finanszírozására gyűjteni,mikor ott van a társadalom biztosító?
És most akkor ki hazudik?
Az, aki ilyen magas adókkal spékelt alacsony jövedelem színvonalon tart dolgozó milliókat egy országban?
Vagy az, KI azt harsogja ,,NEKÜNK, A GYERMEK AZ ELSŐ!
Lajoskám!
Véleményem szerint ha igaz,hogy M.L az adakozó,akkor Ő, közadakozás címén a ,,nekünk a gyermek az első" szlogenetekre
Így a választások előtt ,lőtt egy hatalmas öngólt!
Márpedig futbal berkekben az öngól az ellenoldalt erősíti.
Nem igaz?
Sámannus
Lala te hatökör ti háborúztok 2006 óta mindenkivel.
kokopelli
@Dr plágium: ...ő nem tudja,hogy mi az a fenyegetőzés! Egyszerűen megmondja mint egy gyerek!
Bennünket választotok akkkor jó,ha meg nem akkor megrohadtok!...capisce ?? ...(gyermeki őszinteség!)
Aki Én
A qrva anyád, az választja a háborút, te félkegyelmű geci
kereső
@kamazuka: "Miért közadakozásból kell a gyógykezelés finanszírozására gyűjteni,mikor ott van a társadalom biztosító?"- 2012.01.01. napjától- amikor hatályba lépett az Alaptörvény- nincs társadalombiztositás Magyarországon. 120 év után megszünt. Az ne tévesszen meg sem Téged, sem senki mást, hogy a "finanszirozási törvénye"? még mindig a Tbj. nevet viseli.
Nem tudom jövőre milyen Tv. nevet fognak adni- hiszen megszűnik a külön nyugdij-és eb. járulék,és a munkavállalói járulék( munkanélküli ellátás fedezete /lenne), és egyetlen járulékot vonnak a jövedelemből.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.