Elindult meghallgatni a fiatalokat a nemrégiben kinevezett helyettes államtitkár, Rácz Zsófia.

Országjárásba kezdett a 22 éves helyettes államtitkár
Fotó: Facebook/Rácz Zsófia

Emlékezetes, a 22 éves politikus kedvéért törvényt módosítottak, hogy diploma nélkül is megkaphassa a pozíciót.

A HVG szúrta ki Rácz Zsófia Facebook-posztját, amelyben arról számolt be, hogy elindult meghallgatni a fiatalokat.

Első állomása a Szabolcsi Érpata, ahol az Itthon, Fiatalon, Szülőföldön egyesület és az IKSZ – Ifjúsági Kereszténydemokrata Szövetség rendezvényén vesz részt, és a mezőgazdaságban elő és dolgozó fiatalokkal találkozik.

Elkíséri Nacsa Lőrinc is, aki azt írta, hogy olyan fiatalokhoz mennek, ahol az önkormányzatiság, az önkéntesség és a jövő lesz a téma.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fahrenheit451
Emlékszem, 15 évesként úgy gondoltam egy 22 évesre, mint egy vénemberre. Ha megfeszült volna, akkor sem érdekelt volna, hogy mit akar.
Húzzál bele adható-vehető, diktátort kiszolgáló, mert te sem leszel örökké fiatal.

Törvényt írtak át. Csak miattad. Csaknem törvénytelenül utólag (bár ezt egyesek vitatják - hülyén).
Amúgy meg tök görcsös és izzadságszagú ez az egész.
A csuti tahó törpebálna kitalálta, te meg eladtad a lelked annak, aki eladta a lelkét az ördögnek.

Tanács neked: Minden szarrá válik, amihez Orbán hozzáér.

Oktatófilm neked: www.youtube.com/watch?v=Gf1csquQuL0
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
Olyan fiatalokhoz mennek, ahol helyett: olyan fiatalokhoz mennek, akiket ez a téma foglalkoztat.

Rácznak elsőként Gyöngyöspatára kéne mennie, bocsánatért esedezni.
division
@Nyírfa: Miért? Hátha meglincselik? A roma az roma marad amíg csak él.
Sámannus
Remélem elmegy néhány roma telepre is, mert ha nem akkor csak vizesnyócas.
namihami
A Hugyoslőrinccel országjár?
Remekül egymásra leltek, zsák a foltját. Legalább szellemileg nem fognak egymás fölé magasodni. Erkölcsiségüket és eszmeiségüket pedig már a pártválasztásuk reprezentálja/ta.
fahrenheit451
Emlékszem, 15 évesként úgy gondoltam egy 22 évesre, mint egy vénemberre. Ha megfeszült volna, akkor sem érdekelt volna, hogy mit akar.
Húzzál bele adható-vehető, diktátort kiszolgáló, mert te sem leszel örökké fiatal.

Törvényt írtak át. Csak miattad. Csaknem törvénytelenül utólag (bár ezt egyesek vitatják - hülyén).
Amúgy meg tök görcsös és izzadságszagú ez az egész.
A csuti tahó törpebálna kitalálta, te meg eladtad a lelked annak, aki eladta a lelkét az ördögnek.

Tanács neked: Minden szarrá válik, amihez Orbán hozzáér.

Oktatófilm neked: www.youtube.com/watch?v=Gf1csquQuL0
fahrenheit451
Most vettem csak észre: IKSZ ??? De tényleg!?
Az már majdnem KISZ, te sutyerák !!!
Úúúúúr isten, hova keveredtem!
Ezek nem ugyanazok, ezek rosszabbak!
Szegény Magyarország, szegény magyarok :(
fahrenheit451
És már van róla művészi fotó is, mint hazánk egyik nagy joviális gondolkodója pozitúrában.
Vajon mikor fogja szemen köpni magát először a tükör előtt állva?
nezelodo
Először azt hittem, hogy a diszkókat látogatja végig tirpákföldön! Á nem, csak azt a temérdek keresztény fiatalt, a Nacsa Keresztény Lőrinccel... Istenem, hogy mit ki nem lehet hozni illiberáliában, abból a kis keresztény halász egyesületből amit még Jézus hozott össze a názáreti tó partján úgy kétezer éve. Csak ki ne derüljön az egyesület fontos, máig ható döntéseiről, hogy nem is volt aznap közgyűlés!
justhpeter
Sokat fog tapasztalani, ha csak a "fiatal keresztényeket" látogatja.
Eladott Ország
Abszurdisztán legújabb politikai termékéről ejtek szót, Rácz Zsófiáról, akiből ifjúságpolitikai és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkárt faragott a legfensőbb akarat. Jog szerint akár 1 millió 650 ezer forintos álomfizu, álom-költségtérítés, szolgálati álomautó álmatlan sofőrrel és az orbánszóvívő szája jár a melóval. Micsoda mázli, nem? Mi süldő gyerekként, lelkes fiatalként még érdemesnek hittük, amit a lámpájáról és az osztályellenség kivégeztetett millióiról elhíresült Iljics tanácsolt: „Tanulni! Tanulni! Tanulni!” Ki-ki lehetőségei és képességei szerint tette is a dolgát, aki mégse, azt esetleg légycsapóval bírta jobb belátásra az apja vagy az internátusi nevelőtanár. De az nagyjából világos volt, hogy az uborkafán felkapaszkodni igazolt tudás, érdemi gyakorlat nélkül meglehetősen nehéz. Legalábbis a vészkorszakokat mindig túlélő polgári értékrend szerint. Pártvonalon persze akkor is léteztek a különutak – a szocialista erkölcs és etika szemet hunyt fölöttük. A jelenlegi (egyelőre csupán morális és gazdasági szinten pusztító) vészkorszak által magáévá nyilvánított „polgári értékrend” viszont a cselédlépcsőn beoldalgó, képzettségi papírok nélküli érvényesülést tök természetesnek tekinti. Egykor Deutsch Tamás esetében még megvárták a sportminiszteri kinevezéssel, amíg méltóztat befejezni egyetemi tanulmányait; most már nem cicóznak semennyit.
vacsi
Szerintem az összes államtitkárt el kellene küldeni ilyen országjárásokra - persze, nem vadászházakba, luxus körülmények közé, hanem olyan helyre, ahol a dolgozó néppel találkozhatnak!
Béla333
Előbb kinevezik, aztán nekiáll megnézni, hogy mi is a valóság, mi az ÉLET!
Talán fordítva szerencsésebb lett volna...
verőce21
"...a mezőgazdaságban elő és dolgozó fiatalokkal találkozik." - ?
Csak nem gondolja komolyan Zsófia, hogy a szerencsétlen, félanalfabéta magyarok bármiben is megállnák a helyüket, ha valódi nyugati versenynek tennék ki őket? Hogy a trehány, ápolatlan és lusta posztkomcsi magyar melós, akkor is állná a sarat, ha nem irtanák ki útjából, minden eszközzel a konkurenciát? Érthetetlen...Tényleg azt hiszi, hogy a közbeszerzéseket néhány család érdekében osztják szét Magyarországon? Tényleg azt hiszi, hogy a hídfelújítások, vagy az útépítések a kapzsi oligarchák miatt kerülnek a duplájába? Nem pedig azért, mert egyébként az osztrákok (akiket különböző formai okok miatt kizárnak), megcsinálnák fele annyiért, mint a béna magyar melósok, ráadásul fele annyi idő alatt és kétszer jobban? De akkor nem tizenkét százalék (a cigányokat kivennénk, a heti egy közmunkanap miatt), lenne a munkanélküliség Magyarországon hanem húsz! Ráadásul, ha leszünk még olyan marhák is, hogy hazacsábítanánk a hatszázezer külföldre távozott "segédmunkást", akkor már harminc százalék! Magyarország az olcsó bérmunka országa. Mercedes-futószalag, meg Audi...A mezőgazdaságba ember nem kell, mert minden automatizált. Drónokkal végzik a határszemlét, termésbecslést. A kombájn automatikusan vezető nélkül megfordul a tábla szélén, joystickkal irányítva. (ahogy háborúznak is ma már) Bérrabszolgaság, semmi más. Ne csapjuk már be önmagunkat! A mezőgazdaságunk sem cizellált biokultúra, tele okos családi kisgazdaságok fincsi termékeivel, hanem együgyű, növényi nyersanyagtermelés. Nagybirtokos búzaipar...
Győzzön a legjobb? Tényleg Zsófia? M.o.-on már megint mindent a németek, osztrákok vigyenek el? Mert van ötven év előnyük és ezért jobbak, hatékonyabbak? Építsék ők az utakat? Megint az ő zsebükben legyen minden bank, szupermarket és tévécsatorna? Tényleg? Sőt még a földet is adjuk oda nekik? Dohányt, cigarettát, alkoholt, étkezési utalványokat...?
Aki ezt akarja, megártott neki a nyári napsütés...
Eladott Ország
@Sámannus: Pedig most van a szorgalmi és vizsgaidőszak! Vagy már minden le van papírozva, mint Dajcstominál?!
Béla333
@verőce21: "Csak nem gondolja komolyan Zsófia, hogy a szerencsétlen, félanalfabéta magyarok bármiben is megállnák a helyüket, ha valódi nyugati versenynek tennék ki őket? Hogy a trehány, ápolatlan és lusta posztkomcsi magyar melós, akkor is állná a sarat, ha nem irtanák ki útjából, minden eszközzel a konkurenciát? Érthetetlen..."

Ezt a mocskos dumát! Egy nyugati Úniós vagy egy svájci csak annyiban különb a hasonlóval foglakozó magyar társától, hogy ott megkapja azt az oktatást, amit a magyar társa meg nem. Ott olyan életkörülmények, olyan állam van, ami sokkal inkább az állampolgárok boldogulását szolgálja, mint itt.
Nincs genetikai különbség, csak ott a politikusok nem tudnak olyan mocskos, önző tolvajok lenni, mint amit mi megengedünk nekik. Ott ugyanis egy ügyész nem pártolja a bűnt, hanem üldözi. A rendőrség első lépése egy bűncselekménynél nem az, hogy megnézi, hogy mennyire befolyásos valaki, hogy van-e párttagkönyve?!
verőce21
@Béla333: Tégedet megsütött a nap a nyáron...?
Béla333
@verőce21: 10.20
Nem kellene a Fideszeseknek a magyarokat másodrangú embereknek gondolni, akik geneteikailag képtelenek úgy dolgozni, viselkedni, élni, mint egy osztrák!
Hogy ez az elmúlt 30 évben növekvő helyzeti hátrány miatt jogos, hogy a közbeszerzéseket a haveri körnek kell adni kétszeres áron, mert különben még a Mészáros Lőrincek sem képesek felvenni a versenyt mondjuk egy osztrák céggel.
Ez a fejtetőre állított Fideszes gondolkodás az oka annak, hogy amíg ők vannak hatalmon, addig semmiféle esélyünk nincs egy jobb életre, hiszen nekik ez a feudális viszony az ideális, számukra tökéletes és indokolt.
Sötétagyú bunkók!
Béla333
@verőce21: 10.20
Törődjünk bele, hogy mivel sikerült az elmúlt 30 évben a '80-as évek végi régió vezető államából mára az egyik utolsó helyzetben levő országgá lesilányítani az országot, akkor ez már csak így is marad a következő 100 évben? Hogy a magyarnak a verseny csak ártalmas, inkább hoci-nesze alapon osszuk szét a közpénzeket, a közbeszerzéseket azok között akik kellő alázattal vallják ezt a mocskos, fejtetőre állított Fideszes világot?
Elképesztő az az aljasság, ahogy a Fideszesek a jelek szerint gondolkodnak, ahogy az egész ország jövőjét elképzelik!
Cicamama55
Az a lényeg, hogy nyitott füllel járjon!
Béla333
@verőce21: 14.09

Íme egy Fideszes vitakultúrája...
advocat
@coghausanc: Nincs egy ráérő, aki ezeket a baromságokat elérhetetlenné tenné? Mert ezredszerre már unalmas! Szerintem!
verőce21
@advocat: A blogüzemeltető csinálja. Hogy pörögjön, továbblendüljön, újra élre kerüljön az īrás. Kattintáscsalogató.
Megérdemelnék, hogy senki ne szóljon hozzá a cikkekhez. Egy hét múlva eltünnének...
Macskaszem
Kezdhette volna mindjárt Gyöngyöspatán, ott van a magyar valóság, nem a meghívóval érkező orbánjugendes Nacsa Lölő társulatban.
Macskaszem
@verőce21: Elég döglődőfélben van ez a blog, de ezektől a szexhirdetésektől még jobban elmegy az ember kedve attól, hogy idejöjjön.
kissé felnőttem
22 évesen tudod kislány nem rendezvényekre kéne menni, ott mindig minden csak hepy. Szivesen elmennék veled egy hónapos körutra Vas megyétól Nyiregyházáig aztán a spontán látott dolgok, plusz 500-800 emberrel beszélgetni csak ugy mint egyszerü turista kiránduló.( lemondanál vagy kinyillna a szemed is ) Aki a lakásáról 180-al hajt ki a reptérre felvezető autókkal kb ennyit látnál a valoságból, hol és hogyan élnek emberek fiatalok idősek a boltok ellátottsága az utak a közlekedés buszjárat? van e és mikor ?
a házak intézmények állaga állapota, orvos- gyógyszertár óvoda, iskola van e a településen.mindez sokat elárulna a valóságból
advocat
Nem azért, de ha egyetemista, akkor most mi a helyzet?
Mert mostanában vizsgaidőszak van. Vagy neki elég ha beviszik az indexét?
advocat
@verőce21: Esetleg akkor a fütyülőjével. Legalább akkora élvezet. Neki. De az meg magánügy. Lenne, és nem idétlenkednének! Bár van, akinek ennyire futja.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.