Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az éjjel nyújtott be erről egy salátatörvény-tervezetet.

Ennek alapján számos jogszabály módosítását tervezi a kormány a veszélyhelyzetben

- szúrta ki szerda reggel az Index.

Így a veszélyhelyzet ideje alatt a védelmi bizottságoknak kellene jóváhagyniuk mindent a lap szerint.

A katasztrófavédelmi törvényt például úgy változtatnák meg, hogy a választott önkormányzatok, polgármesterek ne dönthessenek önállóan a jövőben.

Úgy egészítené ki a katasztrófavédelmi törvényt a törvénytervezet, hogy abba az alábbi szöveg kerüljön:

(4a) A polgármester, a főpolgármester, illetve a megyei közgyűlés elnöke (4) bekezdés szerinti döntéséhez szükséges a megyei, fővárosi védelmi bizottság előzetes jóváhagyása. A megyei, fővárosi védelmi bizottság az előzetes jóváhagyás tekintetében a döntési javaslat beérkezését követő 5 napon belül köteles dönteni, amely határidő jogvesztőnek minősül.

Ez a szakasz éppen azt a törvényhelyet egészítené ki, amely szerint

veszélyhelyzetben a települési önkormányzat képviselő-testületének, a fővárosi, megyei közgyűlésnek feladat- és hatáskörét a polgármester, illetve a főpolgármester, a megyei közgyűlés elnöke gyakorolja. Ennek keretében nem foglalhat állást önkormányzati intézmény átszervezéséről, megszüntetéséről, ellátási, szolgáltatási körzeteiről, ha a szolgáltatás a települést is érinti.

Ezentúl csak a védelmi bizottságok jóváhagyásával dönthetnének a településvezetők

A kormány most benyújtott javaslata a polgármesterek döntési jogkörét a megyei és fővárosi védelmi bizottság előzetes jóváhagyásához kötné – teszi hozzá a 24.hu. A védelmi bizottság a javaslatról öt napon belül köteles dönteni, a határidő jogvesztő.

Eltörölné a Városligetben a változtatási tilalmat a kormány

A kormány emellett azt is javasolja, hogy a városligeti múzeumi negyed beruházás minősüljön kiemelten közérdekűnek. A törvényjavaslat egyúttal kimondaná, hogy a Városligetben a főváros által kihirdetett változtatási tilalmat nem kell alkalmazni – márpedig a főváros ezzel próbálta elejét venni a további, nem kívánt építkezéseknek.

Forrás: Index, 24.hu

Címlapkép: MTI/Máthé Zoltán

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Tegnap elfogadtak a teljhatalom torvenyt, ma mar elkezdik felszamolni a demokracia utolso bastyait. Ezek a gecik rosszabban a naciknal es a kommunistaknal is.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Yoda69
Tegnap elfogadtak a teljhatalom torvenyt, ma mar elkezdik felszamolni a demokracia utolso bastyait. Ezek a gecik rosszabban a naciknal es a kommunistaknal is.
ómió
Talán, mert jobb, ha a polgármester nem "szakemberebb" a szakembereknél?
Klubtag
@Klubtag: ...többek között erre kellett az teljhatalom...
Nessy
nem kell töprengeni a kormánynak, hogy a választás után hogy szűkítse a polgármesterek mozgás terét! Itt a megoldás! Elveszik az összest!
Nessy
@ómió: Minő szerencse, hogy a kormány és az operatív törzs szakemberekből áll!
tudode
Ki, ha őfényessége a székháztolvaj megvonja a bizalmat mindenkitől aki él, és mozog!
.
Ez az abszolút napképűség mikor csapolás után a villanyoszlopot gyömöszöli a cipzár mögé!
Nyírfa
Ez volt az első dolguk, sietősen, nehogy közbe jöjjön valami: halálra ítélni az ellenzéket.
A bosszú, a dilettantizmus több áldozatot fog követelni mint maga a vírus.
Nyírfa
Ja: és nem elvenné, hanem elveszi. Kéjjel. Már alig várja, hogy rácuppanjon Soros György egy milliójára, vigyorogva: nem tehetsz ellene semmit, öreg.
Magyar katona, magyar rendőr, magyar kormány a magyar nép ellen - 2020. április 01. És ez nem tréfa, de bizonyítottan a bolondok napja.
Klubtag
@Nyírfa: ...és az aljasságnak itt még nincs vége...
Klubtag
Semjén benyújtotta az éjszaka...van eben az országban olyan mocsokság, amire nincs polgári-keresztény (orbánhívő) jelentkező?...
Yoda69
@ómió: Ki a szakember? Az aki gagyi maszkokat hozott be, aki elcseszte a virusvedekezest?
Ezeket tartod te szakembernek?
2 honapjuk volt, hogy felkeszuljenek, de orban meg 2 hete is elbagatelizalta a virust.
Oposit
@Horizont: Szomorú lesz a jövő. Készülni kell rá.
Klubtag
"Koronavírus: Elvenné a kormány a választott önkormányzatok, polgármesterek önálló döntési jogát a veszélyhelyzet idejére"
ad.1. ez nem a koronavírusról szól!
ad.2. a vészhelyzet fenntartásának eldöntése a "133 bátrak" privilégiuma lett - Orbán kívánsága szerint.
A kör bezárult...
Nyírfa
@Klubtag: Első dolguk volt feloldani a Városligeti projekt letiltását. Merthogy meg kell védeni a magyart a vírus ellen. Ja, nem, a teljhatalom nem erről szól.
ómió
@Nessy:Hát, a tisztifőorvos meg a csapata és a szakbizottságok inkább szakemberek, mint a polgármester! Még, ha efftársilag nem úgy van is!
Nessy
@Nyírfa: A költségeit meg elszámolják "védekezési költségként". Jól jön az uniós pénz, amit ugyebár "nem kapott meg a kormány!"
Klubtag
@Nyírfa: ...ezek szerint a liget-projekt jobb védőfelszerelés, mint bármely egészségügyi eszköz ... nagyszerű, megint újat tanulhatunk...
levarosbukta
Mondtam én Shikarinak hogy pofára fognak esni! Lám nem is kellett sok idő!
justhpeter
Megkezdődtek az orbán-rendszer végnapjai. Nem a vírus hatásait akarja elnyújtani, hanem a saját agonizálásának idejét meghosszabbítani. Ezért kell az értelem nélküli bérkeresztény Semjén és a 133 adag trágya.
Klubtag
Az egészben az a legleleplezőbb, hogy ez az intézkedés igazából kb. 15-20 önkormányzati polgármester ellen szól (elsősorban persze Karácsony Gergely ellen), akiket nem tud parancsszóval irányítani Orbán, tehát mindaz bekövetkezett, amit az ellenzék az obstrukciója során megfogalmazott...és a dolgoknak itt még nincs vége.
Nyírfa
@Klubtag: 11.18

Minek ide kesztyű, meg szájmaszk, ha a Városliget tovább épülhet Orbán álmai szerint. Ezt a vírus is messzemenően tiszteletben fogja tartani.
Klubtag
@Gyütt Mönt: "nem csalódtam bennük. " ...az apjuk se, az jött ki, amit beeresztett (Simicska után szabadon).
Nyírfa
@Nessy: Hát, igen, Orbán ezt Móricka-módon így képzelné. Remélem, az unió talál valamilyen lehetőséget arra, hogy nekünk tudjon segíteni, és ne a kormányt hizlalja tovább.
Felteszem, a járvány idején az EU-ból még nem mer kilépni, nem fogja otthagyni kedvenc fejős tehenét, és nem kockáztat egy forradalmat.
Meg
Nessy
@justhpeter: érdekes, hogy minden aljas döntésüket az éjszaka sötétjében nyújtják be, valósítják meg! Gyáva egy színtársulat!
Klubtag
@Nyírfa: ..."...hogy nekünk tudjon segíteni..."...biztos, hogy megérdemeljük és nem kúrnánk el ezt a lehetőséget is...mert, hogy ez ennek a népnek az évezredes sorstragédiája...a fel nem ismert, vagy/és eljátszott sanszok története...
Nyírfa
@Nessy: 11.41

Nessy, Te a 133 bátorról beszélsz! :DDD
kereső
És ezeknek a törvénymódositásoknak mi köze van a járványügyi vészhelyzethez? A kormány=orbán arra kért felhatalamazást és cselekvési lehetőséget, hogy gyorsan tudjon cselekedni a védekezésben. Ezek a törvénhy,módositási javaslatok nem azok. Ezeknek kimondottan az egyeduralkodáshoz van köze. Az meg, hogy a járványügyi vészhelyzet leple alatt felszámolódik az önkormányzatiság- amelyek a nép, az istenadta közvetlenül!!! választott meg, az még a tanácsi rendszernél is rosszabbat hoz. Van 133 nem erős embere, hanem árulója Magyarországnak.
Egy felkent szentfazéktól meg mit is várhatna az ember- éjszaka, sunyi módon - "csak scsendben, csak halkan, hogy senki meg ne hallja", mint a besurranó tolvajok.
Ez a salátatörvény nem is az elmult 24 órában született meg. Alkalomra várva már megirták előre.
Aki Én
@ómidióta a buta bolsi: Na, te pont annyira vagy itt szakkommentátor, mint a kormány vírus ügyben. Eddig is azokat lépték meg, amiket korábban az ellenzék már javasolt.
Aki Én
Miért, IQ 30 felett kérdés volt, hogy mire kell ez a védekezés szempontjából szükségtelen lépés?
Nyírfa
@Klubtag: Szerintem már nem kúrnánk el. A tét az EU-ban maradás, és ebben a lakosságnak van kétharmada.
Orbán háborút akart, elérte. A Néppárt tagállamai közül többen napirendre akarják vetetni a fidesz azonnali kizárását, ami
az én értelmezésem szerint azt jelenti, hogy a megszavazása esetén azonnal megtörténik. Innen kezdve Orbán nem csak a foga fehérjével fog vicsorogni, hanem hibát hibára fog halmozni. Bár, most is ezt teszi, nem is tud mást.
Nyírfa
@kereső: Ez így van. Csak az alkalomra vártak, mint a tolvaj, aki figyeli a házat, hogyan közlekednek a lakói, mik a szokásai.
A tragikus - egyben a mi tragédiánk -, hogy azt hiszik, a vírussal megütötték a főnyereményt.
kereső
@Nyírfa: Mivel a vész/veszélyhezet ideje alatt nem lehet népdszavazást kiirni, ezért aztán orbán vigan meglépheti a dolgot.Maj módositják hozzá a megfelelő törvényeket- igaz, hogy azoknak sincs semmi közük a járványhoz- de most megtehetik. Hosszabodik az a kisvasút Hegyeshalomig.
Nyírfa
@kereső: Mire gondolsz - a mindenen kívül :) -, az EU-ból való kilépésre?
Nessy
@Nyírfa: A szavazásnál 137 bátor ember volt! Persze, könnyű úgy bátornak lenni, hogy tudják, bármi történik, ők teljes fizetésért + juttatásokért ülhetnek kényelmes otthonaikban. Csak akkor kell róla felemelkedni, ha esetleg szavazni kell, mert akkor szükségük van a szebbik felükre a "gondolkodáshoz"
balos
Azt hiszem,hogy az Utópia szót értelmezi a náci fideSS tévesen!Nekik csak akkor jó,ha nekünk rossz!Minél rosszabb nekünk annál jobb nekik!Nem véletlen,hogy előbbre való volt a sereg utcára vezénylése,így minden tiltakozás lehetőségét kivette a "paliból"!Ezután az önkormányzatokba ültet kubaszov gárdistákat,hogy képviseljék a koronás fax tevékenyseggét!
Nyírfa
@balos: Orbán az a fajta bátor ember, aki lefogatja a gyűlölt ellenfelét - akit jobbnak és erősebbnek tart magánál - és öklözi, rugdossa, majd, amikor már a földön van , rátérdel, és kihirdeti fölényes győzelmét.
A vírus miatt most akkor sem mennénk az utcára, ha nem lenne kijárási korlátozás, mert felelősen gondolkodunk, tehát nem kell attól tartania, hogy kitesszük a szűrét a Parlamentből. De, hogy ez eszünkbe se juthasson, megszavaztatta a fideszkatonákkal a teljhatalmat, melynek védelme alatt biztonságban érzi magát, és igyekszik ezt az állapotot fent is tartani - kezünk, lábunk megkötve , azt hiszi, azt tehet velünk, amihez éppen kedve van: öklözhet, rugdoshat, ránk térdelhet.
Számára ez most a győzelem kapuja, és be akar hatolni.
Pálinkás Pál
Ezekkel a szemétségekkel megkezdődött viktor vergődése...ami sajnos nekünk elég fájó lesz,de csak a teljes bukásával végződhet...ahogy elnézem az unióban is a mostani helyzetet, vége a liberális pátyolgatásnak,és tudod vityka,szél ellen nem lehet...ha ott is bekeményítenek,akkor neked csak tükmenisztán marad,ha sikerül!!!
kereső
@Nyírfa: Igen arra is !
Ezt irtam 30.-án válaszként:
@CsipkeRózsa: annyiban fog változni, hogy nem tudjuk mely törvényeket fog "felfüggeszteni", milyen törvényeket fog alkotni a rendeleti kormányzásban. Mert hiszen minden rá szállt- az eddigi parlamenti jogkörök szerinti is. Igaz, hogy jogállamokban csakis és kizárólag a járvánnyal összefüggésben hozhatnak rendeleteket a kormányok, de ha ennek a törvénynek eleve "koronavirus tv." a megnevezése- akkor bármi ráfogható. Orbánt ismerve nem fog félúton megállni. Élet-és halál kérdése ez nála.
ómió
@Aki Én: Mit is javasolt az "ellenzék", bolsiék szakkreténje?! Mindennek épp az ellenkezőjét, amit a kormány tesz! De mindig, ám!
ómió
@Yoda69: Te máshol élsz, betéptél, vagy alapból vagy ekkora idióta?
kereső
És akkor orbán viktor kapott 360 millió Ft -ot, amit elkölthet "védekezésre".
Nyírfa
@kereső: 12.33

Abszolút igazad van! Az EU-ból való kilépést nem fogja tudni még kezdeményezni sem - bár a fenyegetőzés már megy egy ideje -, mert az nem csak rajta múlik. Függ tőlünk, és függ az Uniótól. Ebbe a fába pedig nem meri vagy nem tudja belevágni a kis fejszéjét.
Egyébként vad dolgok jutottak az eszembe: Orbán barátai - az ukrán maffia , a csecsenek, az ex-KGB-sek, a kínai megfigyelő rendszer, a török iskola révén Erdogan katonái. Remélem, ez csak egy soha meg nem valósuló rémkép.
Nyírfa
Csak tudnám feledni, hogy Orbán már 2006-ban puccsra készült.
Nessy
@Nyírfa: Most viszont minden bosszúvágyát kiélheti O.V. És ebben a hívei támogatják pénzért, pozícióért, páran elvből! Semjénből is felszínre törtek a keresztény gyökerei!
peterkelemen
Köszönjük, de nem kérünk a selejtes maszkokból!
sokanvagyunk
@Nyírfa: (11:50) A 133 emlékezetem szerint nap volt, politikai komisszárokkal...
kereső
@sokanvagyunk: Érdekes, hogy sok mindenkinek eszébe jut- a 133 nap asszociálásként.
Nyírfa
@sokanvagyunk: Tényleg, a Tanácsköztársaság. Én büszke vagyok arra, hogy 133 napig belekóstolhattak a szegények abba, milyen az, ha van mit enniük, ha emberszámba veszik őket.
De a számot illetően igazad van, Nessy már korrigált: 137.

Utána néztem: Orbán kiáltotta ki: neki 133 bátor emberre van szüksége! Akkor csak jól emlékeztem én is.
Nyírfa
@Nessy: A kereszténység balra megy, Semjén jobbra: nem találkoznak.
flex
A háziállatokat lesből levadászó bátor Semjén Zsolt, 12 óra alatt kitalálta, hogy az önkormányzatoknak annyi.
Jozefina
Addig-addig feszítik a húr, amig elfogy a magyar türelme!!! Vírus ide vagy oda!!! Hogy direkt provokálják-e a jó népet, vagy csak tiszta szórakozásból nem tudni!!! De nem kéne!!!??
Nessy
@Nyírfa: Az ilyen kufárokat űzte ki Jézus a templomból!
Azt mondja a Szentírás, "szeresd felebarátodat, mint tenmagadat!"
Vajh, ennyire utálják magukat, vagy rájuk ez sem vonatkozik, mint a törvényeik betartása??
Aki Én
@ómidióta a bolsi fajkretén: Az iskola bezárást, a kijárási korlátozást, az idős háziorvosok letiltását... Te tájékozatlan balfasz!
Amire azt mondta a kormányod, te balfasz, hogy tönkretenné az országot, te balfasz. Aztán pár órával később meglépte, te buta balfasz!
Eladott Ország
A fidesz nem jobboldali párt, hanem szekta, de erős maffia beütéssel. A fideszmaffia se nem jobboldali, se nem centrista, se nem baloldali, se nem liberális, se nem konzervatív hanem egyszerűen hatalom- és pénzéhes rablóbanda. John McCain ( amerikai republikánus szenátor és elnökjelölt volt) mondta, hogy Orbán neofasiszta diktátor és ugye ő azért tudta, hogy mi hol van a politikai palettán. Ártunk és ormányunknak annyi köze van a jobboldali konzervatív eszmékhez, mint Rákosinak volt, vagy Ceaucescunak. Ezek nem politikusok!b Elvtelen köztörvényes bűnözők!...
scontent.fbud1-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/90522055_3005452386348729_5423656741151703040_n.jpg?_nc_cat=101&_nc_sid=8024bb&_nc_ohc=DWKHA_W4wDwAX8oJyAx&_nc_ht=scontent.fbud1-1.fna&oh=774dc89cf6c3332b7b727efb3ffd15c9&oe=5E9EB7E5
A fidesznek a hatalom az az eszköz...
olkt.hu/wp-content/uploads/2019/12/80390244_2979853632066181_5009056070530760704_n.jpg
Józsipapa
Mekkoa GÖRÉNY ez a semjén.
Amúgy egy senki ...
Igazi keresztény...faszkalap !!!
Csak kérdezem...ezek a salátatörvényként
benyújtott javaslatok mennyiben kapcsolódnak
a járványhoz ???
SZARHÁZI BANDA !!!
ILYEN TRÓGER SZARHÁZI KORMÁNYA RÉGEN VOLT AZ ORSZÁGNAK !!!
Sámannus
Jól látható, a két mocskos hazaáruló hazudozó élvezi az erőfölényt, Szeretném lelohasztani ezt a hatalmas elbizakodottságot. Volt annak idején az a bizonyos vizitdíj, amivel háziorvosok kiválóan megtudták oldani az összes anyagi problémájukat
Lássuk be most a kormány az önkormányzatokra tolnák a szükséges beszerzéseket akiktől minden forrást elvettek. Az év elejétől szintén fojtogatják a kórházakat azzal, hogy felelősségre vonják azt a kórház igazgatót aki "túlköltekezik". Hazugság hazugság hátán 2008-tól az "ingyenes" egészségügy. A két túrórudi ma diktátor aki akkor a népszavazást demagóg módon kezdeményezte, öntse már azt a moslékot magára mert ezt a hajmeresztő veszélyben ma is elhazudják, milyen bűnöket követtek el annak idején, azért, hogy ma basáskodjanak Kínában ezért akasztanak vagy főbe lőnek.
Távol-keleten embereink "portyáznak" vagy inkább potyáznak! Nincs maszk évszázados szabályokat rúgnak fel emiatt amiben konszenzus volt az orvosi szakmában, most minden szakmai szabályt meghazudtolnak Eszem faxom megáll. még a végén olyan törvényeket is fognak hozni amivel egymást is ölhetik annyira sértenek minden szabályt.
Megfigyelhető, hogy a jogászkodásban nagyon következetesek, de nem értenek a gazdasági irányításhoz, mert eddig csakis a pénzszerzésre voltak berendezkedve, amire rajtuk kívül senkinek nincs joga. Ennek fejében semmit nem hajlandók visszafizetni, még azt a pénzt sem amit az unótól arra fordíthatnánk. ELHAZUDJÁK ezt is, mert amit kifizetnek az uniótól az a fekete lyukhoz hasonlóan szívja fel ez a maffia. Abból már ebben az országban semmit nem profitálunk Potyázóik járják a nagyvilágot, és sötét kártyabarlangokban dőzsölnek belőle. max gagyi szeméttel kiszúrják a szemünket.
Ide jutott a valódi demokráciát nem a hatalom megszerzésére kell használni hanem a közösségek önellátására. A vizitdíjjal a köztársaságot, majd az államot támadták és ma már a polgárok életével játszanak, az ingyenes,de az önkormányzatok alól kiszervezett egészségügy...
Sámannus
Folyt:
az önkormányzatok alól kiszervezett egészségügy fenntartását vissza tukmálnák ellenszolgáltatás nélkül. Ez a szemérmetlen társaság ráadásul a járvány ürügyén totális támadásba indul a maradék ellenzék felszámolására tör. Nagy fasiszta elődők a példaképeik. Remélem megérem hogy ezek a bűnök a fejükre hullanak. Nincs túl későn még visszatérhetnének a demokráciához, de ha nem hajlandók ne csodálkozzunk ha majd különböző nemzetiségű ENSZ csapatok véget vetnek ennek az esztelen demagóg ámokfutásnak.
flex
Undorodom. Ezeket ki kell iktatni. Az összeset.
Sámannus
Rendeljétek el a vizitdíjat és adjátok vissza a hatalmat Gyurcsány Ferenc Miniszterelnök úrnak, és kussoljatok, mert ezt már nem lehet tovább folytatni, amit csináltok az maga a népirtás. Kisepritek nap mint nap a kasszát és semmit sem tudtok normálisan megoldani. Nézd meg a miniszteredet seggfejkém NEM MOS KEZET! ERRE VAN BIZVA AZ EGÉSZSÉGÜGY!!!
MONGYÁL LE!
flex
No mercy - hogy a disznófejű kisurat idézzem, aki sosem birkózó fideszes gyökeret idézzem aki a pacalt zsíros kenyérrel eszi
A kurva anyátok, magyar parasztok!
division
@Aki Én: Visszavonták, nem kell tovább rettegni:-)
flex
Milyen szar, amikor a magyar paraszt halomhoz jut? Ilyen szar, beteg shit, amit látsz !!!
Orbán és az összes fideszes, paraszt, Erről, ezekről ennyit.
Málna
@Aki Én: "...te tájékozatlan balfasz...te balfasz...te balfasz...te buta balfasz..."
Döbbenet.
Béla333
A Propi szerkesztőség és Maria26 akcióba lépett: lesöpörték a terítékről a kényes cikkeket és a hozzászólásokat Maria szexpartneres hirdetésének a terítésével!
Ez is elég aljas húzás...
Aki Én
@Málna: Nézd meg elvtársad irományait, stílusát, és gondolkozz el rajta. Talán még te is rájössz, miért is balfasz az a buta balfasz. Mondjuk olvasva butaságaidat, nem reménykedem benne.
Aki Én
@division: De kell. Ez csak a kezdet volt. Nézd csak meg mik voltak azok a halaszthatatlan, vírusvédelmi intézkedések. Beszarás. Egyik a nemváltozatásról szól. Időszerű, halaszthatatlan és elsőszámú intézkedés a vírus ellen, ugye?
Az is fontos, hogy a városligetet tovább betonozzák a többségi támogatottságú városvezetés lépése ellenére. Vagyis a többségi társadalmi akarattal szemben.
Már az első nap kiderült, mire is kellett ez a felhatalmazás. A vírushoz semmi köze, ahogy azt IQ 30 felett mindenki tudta. Hát, 24 óra alatt be is bizonyosodott.
flex
Nem is csak az időkorlátot kellett volna erőltetni, hanem azt is, hogy kivetél nélkül minden rendelkezés a vírus -, és a vele együtt járó gazdasági válság megfékezéséről szóljon.

Például mi köze a Liget-projektnek a járványhoz?
flex
zorbán, sakkozik. Magyarország az asztal, a magyar emberek a bábuk.
Miért utálom a magyar katonákat azonkívül, hogy semmire sem jók?
Mindent a rendőrség intéz, ti ingyenélő mocskok !!!

De most zorbán betolta őket a stratégiai helyekre, plusz a lakosság megfélemlítésére használja őket.
Miért utálom a magyar katonákat?
Ezek után magyarázzam el részletesen?
flex
Menj a picsába harcolni, magyar katona!
Ja, hogy nem kell, mert nincs ellenség?

gecik
1magyar
Jobb lenne végleg véget vetni az önkormányzatok és polgármesterek kiskirálykodásának, minden magyar állampolgárra ugyanaz vonatkozzon.
Lepényleső
Szavazatunk volt a véleményünk,- a bán úgy döntött,hogy tévedtünk? Most a korona alatt majd ő megteszi
ami jó nekünk,ám a későbbiekben is ez a hely lesz ahol a koronától állandóan veszélyben leszünk?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.