Gyurcsány pártja áll az orvosi kamara döntése mögött – közölte a Fidesz vasárnap az MTI-vel.

Fidesz: Gyurcsányék már a magyar emberek életét és egészségét is veszélyeztetik
Fotó: Facebook/Gyurcsány Ferenc

A nagyobbik kormánypárt közleménye szerint Gyurcsány Ferenc, a DK elnöke a hatalomért "egyre gátlástalanabb szinteket lép".

Azt írták: Gyurcsány pártja áll a Magyar Orvosi Kamara döntése mögött. Miután a dollárbaloldal újra és újra elbukik a választásokon, egyre agresszívabb akciókkal próbálkozik: Brüsszelben a Magyarországnak járó uniós források kifizetését akarják megakadályozni, kihasználják a pedagógusokat, és most már a betegek orvosi ellátását akarják megakadályozni.

Úgy fogalmaztak:

"túlmegy minden határon", hogy Gyurcsány emberei a magyar orvosokat arra próbálják rávenni, ne lássák el a betegeket, és ezzel a magyar emberek egészségét és az életét veszélyeztessék.

A baloldal már a választási kampányban is elárulta, hogy erre készül – tették hozzá. Szó szerint ezt mondták:

"Ha egyszer az összes tanár azt mondaná, hogy sztrájkolunk és nem megyünk be, akkor Orbán Viktort térdre lehetne kényszeríteni, ha az orvosok mondanák ugyanezt, megszűnik az egészségügy"

- áll a közleményben.

A Fidesz szerint Gyurcsányékat csak a hatalom megszerzés érdekli, nem az orvosok és nem a betegek.

Felhívták a figyelmet arra, hogy a magyar orvosok többszörösét keresik annak, mint Gyurcsányék idején, éppen ezekben a napokban érkezik az emelt bérük, és az orvosi béremelés folytatódik.

Nyomásgyakorlásba kezdett az orvosi kamara

A Magyar Orvosi Kamara azon az állásponton van, hogy a január elsejével életbe lépett egészségügyi törvénycsomag teljesen kiszolgáltatottá teszi a hazai orvostársadalmat – írtuk meg korábban. Az új háziorvosi ügyeleti rendszerben például a háziorvosoknak az Országos Mentőszolgálat felé titoktartási szerződést kell aláírniuk.

A küldöttgyűlésen ezért meg is szavazták, hogy a háziorvosok ne írják alá az új ügyeleti szerződéseket, és helyezzék letétbe a feladatellátási szerződéseik felmondását, a kórházi orvosok pedig tiltakozzanak az önkéntes többletmunkájuk felmondásával. A MOK előzetes felmérése szerint egyébként az orvosok részéről jelentős és egységes hajlandóság van arra, hogy nyomásgyaorló eszközöket is bevessenek: decemberben 4500 orvos jelentette ki, hogy hajlandó letétbe helyezni a felmondását, 6800 orvos pedig az önként vállalt túlmunka--szerződéseit kész felmondani.

Forrás: MTI

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Csak egy kérdésem van a gyengébbekhez: Ki alkotta meg azt a rendeleti törvény, amely ellen felszólalt, és kritizál az orvosi kamara? Ha Gyurcsány vót, akkor nem szóltam.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
namihami
És hol maradt a Soros? Meg a Brüsszel?
Csak a Gyurcsány? Mi ez a megkülönböztetés?
madlaci66
Valamit nem értek. Több mint 12 éve a fidess uralkodik, Magyarországon, több eu parlamenti képviselője van brüsszelben, és mégis mindent a gyurcsány, soros, stb. intéz el. Akkor vagy a gyurcsány ilyen jó, vagy a fidess ilyen szar.
balos
A mai magyar valóságot sajnos nem mi ,hanem az örökségünk írja!Soha a büdös kurva életben nem volt a "magyar" egységes nemzet!Viszont az uralkodó "osztály" mindig megtalálta a megfelelő SEGGET amit a népének elnyomásához nyalhatott!Kezdte a szent pista holmi vallás ürügyén!Az a vallás aminek a nevében a legtöbb embert legyilkolták a fen állása óta!Ebben a kuplerájban,mindig lesz 1 geci aki az ökör kört vezeti!
kereső
Van még valaki ebben az országban, aki szót mer emelni- méghozzá szakmai alapon a fideSS totűlisan szakmaiatlan döntései ellen, akit ezek az aljadékok nem "gyurcsányoznak" össze, úgy, hogy 13 éve teljhatalommal uralkodnak. Teszik ezt azért, mert szakmailag védhetetlen amit csinálnak, ezért aztán nyomják a gőzt a kürtbe.
kereső
Csak egy kérdésem van a gyengébbekhez: Ki alkotta meg azt a rendeleti törvény, amely ellen felszólalt, és kritizál az orvosi kamara? Ha Gyurcsány vót, akkor nem szóltam.
amortizáltok
Hollik a likasfejű a tv ben a kamu KONZULTÁCIÓ - ról nyomatja a semmit, 1.400 ezret
nevezi meg a 97 % nak? mármint a lakosságunk 97 % át : kérdésem hol tanulta Matekot kocsmába ? Mert amig 10 milliós a nemzet abból sacc 1.500 ezernek nincs szavazati joga akkor szerinte órjási siker volt HOLLIK az agyad 97 % szart sem ér és 4-5 milláért pofátlanul belehazudsz az EMBEREK szemébe takarodj a parlamentből szamár nem kell oda. 8,5 milla meg 1,5 milla az TIZ mila ugye? ebből a 10 millából ment vissza levél 1,4 millió hát szar az arányotok csak kiforgattátok a siker árnyékába sem voltatok ENNYI. álmodoztok még ?
csak úgy....
"túlmegy minden határon"," hogy Gyurcsány emberei a magyar orvosokat arra próbálják rávenni, ne lássák el a betegeket, és ezzel a magyar emberek egészségét és az életét veszélyeztessék." én ki nem állhatom gyurcsányt de egy ekkora hazúgsághoz ,minimum egy ici-pici bizonyíték szükséges! aljas ,hazúg fidesz aki mindenre képes!
ha elbaxnak valamit ,azonnal bünbakot keresnek! hülye hívek, nem veszitek észre?
amortizáltok
Na már az orvosok mögött is felfedezték az ŐKET éltető egyetlen mumust ??? hol maradt a Soros. a jobbik mögé is behelyezték tán csak nem Ő gerjesztette az inflációt is, meg az áruhiányt aj jaj még a leminősítést is elintézte? HÁT AKKOR ti szart sem csináltok lopáson kívűl ? Hazugság gyáratokban?
neverland
A valós probléma ellen ellenségkép.
Nem emlékszem, hogy Gyurcsány nagyon ellene lett volna egyetlen ellenségképnek, amikor ő volt a téma.
A negatív hír is jó hír egy elvakult szereplésre vágyónak.

Én is jókat mondok, írok néha (nagy igazságokat), mint Gyurcsány, mégsem vagyok...
(érted, hogy mit akarok kihozni ebből?)
csak úgy....
@Philip Marlowe: gyerek ,te kibaxottu buta vagy ! :) 0rbánék 2/3 al kormányoznak, az ellenzéknek semmibe sincs beleszólása! faxikám, most úgy néz ki magyarországon, ha kapsz egy rákot, akkor alig van 50% esélyed és erre a szintre fideszék züllesztették le az egészségügyet!
neverland
Talán így érthetőbb lesz: Én is nagy igazságokat írok bebaszva.
A részeg ember nem hazudik - Orbán az örökös kivétel! Hatalmas csalódás, ahogy anno az "ellenzéki" sajtó mentegette Gyurcsányt, ahogy részegen ráesett egy másik emberre.
Gyurcsány nem ismerte el a hibáját. Csak annyit kellett volna mondania, hogy túl nagy a nyomás és többet ivott a kelleténél, bocsánat - de erre sem volt képes.
Az volt erre a válasz, hogy ő magát is és mindenki más is mentegette. EZ NEM HELYES !!!
Nessy
@Philip Marlowe: Hány ellenzéki törvény javaslatot fogadott el a kormány? Ki kormányoz rendeleti úton, egy személyben évek óta? Gyurcsányék nyújtották be a szociális (lex megdöglesz) törvényt? Nem Pintér Sándor jegyzi az egészségügy átalakítását?
Milyen "kárt okoztak, mit romboltak le? Költői kérdések!!
kereső
@Philip Marlowe: Ugye nem zavar, hogy ez a "törvény", ugyanúgy mint az ország költségvetése orbán aláirásával egy rendelettel - amely törvényi szintú lett kihirdetve. Még csak nem is tárgyalta az országgyúlés, hogy az ellenzék bele tudott volna "ronditani". Persze ez is csak fikció, hiszen ellenzéknek még csak javaslattételi joga sincsen a parlamentben most már. Nagyon elvakultan butának kell lenni ahhoz, hogy ezt a minden szakmaiságot nélkülöző irományt az ellenzék nyakába akarjátok varrni.
Az ilyenfajta "törvények alkotása"- amely kormány rendelettel jön létre a legsötétebb Dél Amerikában , és Afrikában sincs.
Orbánnak teljhatalma van- háromszorosan is, és mégis mindenki másra mutogat, amikor x@r kerül a palacsintába.
kulabombaafityiszre
@neverland: ma, 17:30
Te csak egy nímand vagy,az okoskodó fajtábó.
kulabombaafityiszre
@neverland: ma, 17:36
Te csak egy nímand vagy,egy okoskodó,bár ahogy olvasom.már hazudozós is.
Tehát fejlődsz,a visszafelé fejlődés is fejlődés.
gina
Gyorsan megtalálták a hibást ezek a szemét tolvaj hazugok, hogy netán ök hibáznak az kizárva, erre kapható a sok elmebeteg hivöik, szomorú hogy ennyire korlátolt a magyarok egy rétege,
neverland
@kulabombaafityiszre: Szeretnéd jobbnak látni a világot, de nem lesz jobb attól a világ, hogy te szeretnéd.
Ez nem kritika volt (valamilyen szinten), hanem az együttérzés kifejeződése.
icegygenabro
Gyengeelméjű kecskebaszók be is szopják...
gina
Rohadt fidesz tetük 12 éve mást sem csinálnak csak a magyarokat temetik a szemetek, nem kell másra mutogatni mocskos hazaáruló gyilkosok OV elmebeteggel az élen !!!
icegygenabro
A 300 Ft-os vizitdíj ellen ki is agitált??
neverland
@kulabombaafityiszre: a világ egy sucks

Tehetsz ellene, de semmi értelme. A mikor a világ fellázadt az uralkodói ellen, az Sátán újabb csapdája volt.
Hagy neked mozgásteret a lázadáshoz?
Húzd meg-ereszd meg a hatalom részéről! - és ennyi a te történeted lázadóként!
FLETÓ
Böszme-ség-telen-séges-kedés-e-i-tek-ért!
neverland
Amíg futott Gyurcsány, addig volt... lehetett valami tisztelet felé, de amióta feladta... FELADTA, azóta csak egy parazita.
Egy élősködő a nemzet testén - hobbiból.

Milyen ember az aki bevallja, hogy neki csak hobbi Magyarország sorsa?!

Gyűlölöm Gyurcsányt - ugyanúgy, mint Orbán Viktort!

Átok ez a két ember a nemzet testén!!

Ha nem hagynak más lehetőséget működő átokkal megátkozom ezt a két embert és az egész országot!
Működő átokkal !!!

Ezt akarod, ember?!
Azt hiszed, az atombomba a legveszélyesebb fegyver?
Nem, a működő átok az!

A kurva anyátok, hogy erre kényszerítetek !!! A kurva anyátok...
neverland
Az atombomba csak a testet pusztítja el, míg az én átkom a lelket is elpusztítja - TE FASZ !!!
neverland
Amíg áthidaljuk a politikai, társadalmi, kulturális, nyelvi, vallási különbözőségeket, addig hallgassunk zenét: www.youtube.com/watch?v=ow5rpffknZg
kereső
@Maccska: És, akkor mi van? Egy demokráciában-márpedig itten olyan demokrácia van, hogy ihaj- ez az ellenzéki törekvés elfogadott és bevett demokratikus eljárás. Orbán 2002-2010 között is a hatalomért küzdött. A szemére hányta valaki? Ugye nem. Akkor most miért is probléma számotokra ez a demokratikus és jogállamhoz- mer ugye itt az van,- illő törekvés. És nem csak Gyurcsány tör "hatalomra", hanem Kunhalmi, Donáth, Gyöngyösi, Jakab...és ki tudja még kik.
neverland
@Maccska: Buta vagy, ha ez maradt meg benned.

Te most nő vagy vagy férfi vagy nő. Döntsd már el!
Ha a végleges nemed megosztanád a nagyérdeművel...
Eladott Ország
Nen is tudom, hogy 2010 óta ki is a miniszterelnök? Hol Gyurcsány, hol Soros, hol a brüsszeliták, elmebeteg, idióta dagadt kolostorgeci. Fóbia és egyéb nyalánkságok , Vótmá?..
uploads.disquscdn.com/images/6739c9a3117a3c6df8aecb6dbd9df1be37c56e86975045ace36b8aeee024af15.gif?w=800&h=136
Eladott Ország
@Maccska: ma, 19:26 ♦ Az etikus, a MTVA /KESMA által a lakosság hülyítése, félrevezetése?! Ki verte szét és gyújtotta fel Budapestet, ostromolta meg a TV székházat 2006-ban, nem a fidesz?!
Terminátor
Az orvosokat a háború befolyásolja a legjobban!
Soros és Dajccs Tompi nem jut labdához!
neverland
@Maccska: Nő vagy, vagy férfi - egy pszichopata naplójából?
neverland
www.youtube.com/watch?v=ow5rpffknZg

Juj, de imádom ezt a számot (is).

Amíg várunk a válaszodra, te fidezses faszparaszt, addig is...
terlasz
Eddig csak Gyurka bátyánk irányította Brüsszelt, de most már a nagyhatalmú Gyurcsány tenyeréből esznek. Ennyi pont elég is a báránykáknak.
Macskaszem
Hibás már itt mindenki, csak az nem aki 13 éve korlátlanul uralja, árulja és lopja szét az országot.
De mindenkinek jogában áll hülyének lenni, a sikarimálnamacskának, a tehénnek, meg a többi orbánbuzinak is.
fergeteg
EZ ÍGY IGAZ ! FELLÁZÍTJÁK AZ ORVOSOKAT ÉS A TANÁROKAT.
fergeteg
@Macskaszem: HÜLYGYEREK ! annyit nem fejlődött az ország 1867 óta mint az elmúlt 13 évben.
dr. prédikátor
A ROHADT MOCSKOS KURVA ANYÁTOKAT FÉRGEK!!!13 ÉVE RABOLJÁTOK GYILKOLJÁTOK AZ ORSZÁGOT!!!AMIÓTA A GECI CIGÁNY LÓKUPEC SZARZSÁK VAN HATALMON AZÓTA MENT TÖNKRE AZ ORSZÁG, AZÓTA LOPTOK CSALTOK ÉS HAZUDTOK MINDEN NAP!!! TAKARODJATOK A RETKES KURVA ANYÁTOKBA!!!
kereső
@Maccska: Honnan a pichából veszed ezt? Ja, mert a fideSS üögyeletes szócsöve azt mondja, mert érdemi- szakmai válaszai nincsenek az orvosi kamara kritikáira. És, ha ezek a kritikai megfogalmazások- amelyek nem politikaiak, hanem kimondottan szakmaiak, márpedig azok, akkor minden tisztelet "Gyurcsányé"-és szakmai apparátusáé. mert értenek hozzá.
kereső
@sgl: @sgl: @sgl: @sgl: @sgl: Még mindig nem fogod fel, az "ellenzék" gyurcsány ellen harcol a fideSS-el karöltve, hogyan is lapátolhatná vissza a lóba a x@rt.
kereső
@Maccska: Titeket nem "zavarnak" a tények- de azért leirom. Az orvosi kamara rendkivüli!!! közgyúlését a betegellátásban dolgozó orvosok- kórház, szakrendelői,és háziorvosok kérésére hivták össze. A kamarai álláspontot ez a közgyúlés alakitotta ki. És, ha már teljesen politikai kérdést csináltok tisztán szakmai kérdésekből, akkor megjegyezném, hogy az orvosok a fideSS szavazói. A kamara az ő választott!!! testületük- nem gyurcsány nevezete ki. A kamarák elsődleges feladata nem a kormány scheggének nyalása, hanem az őket megválasztó tagok érdekeinek szakmai képviselete. Na, ehhez mit szólsz ???
Jozefina
A fidesz gyűlölet kampánya orcátlan és hazug!!! Hányan haltak meg covidban a rosszul kezelt járvány miatt?? Az sem Gyurcsány, hanem Orbán bűne!!! Hová lettek a háziorvosok?? Az sem Gyurcsány, hanem Orbán bűne!!! Hová lettek a szakápolok, a szakorvosok az egészségügyi ntézményekből??? Az sem Gyurcsány, hanem Orbán bűne!!! Sok milliárd a korházak adóssága!!! Az sem Gyurcsény, hanem Orbán bűne!!! És még sorolni lehetne!!! Nem Gyurcsány hanem Orbán az, aki immár rendszeresen 13 éve a magyar emberek életét, egészségét veszélyezteti!!!??
kereső
@sgl: Ó, akkor nem követed a magyar poltitkát. Itt volt a momentum kongresszusa- Donáth Anna visszatérésével. Aki hazugnak mondta a kormányt, és egyúttal nemes egyszerúséggel lehazugozta Gyurcsányt és Dobrevet, utalva az öszödi beszédre- amiből nekik is csak az a egy mondat jutott eszükbe, amit a fideSS- megvágva szajkóz immár 17 éve. A többiről nem is beszélve. És itt az mszp- akinek kutya kötelessége lett volna válaszolni az "emmuttnnyocévre". De csak letagadták, hogy ők is ott voltak- sőt!!, a fideSS-el karöltve torpedózták meg azokat reformokat, amelyek égetően szükségesek lettek volna, és amelyek igy megalapozták azt, hogy immár nincs oktatás, nincs egészségügy, nincs szociális háló- és nincs társadalom biztositás. Leváltani gyurcsányt kell- nem orbánt, mint donáth is m ondja, a NER majd valamikor összedől magától. Természetesen mindezt úgy, hogy a dk szavazói , szimpatizánsait le kell választani gyurcsányról, Dobrevről. Ez a törekvés 2014 óta. Csak az a hülye szavazó valahogy erre nem hajlandó- sőt gyarapodik a létszámuk.
Figyelj jobban az ellenzéki pártok kommunikációjára- és akkor teljesen világos, amit irtam. A legmarkánsabban ez az előválassztás második fordulója után mutatkozott meg- amikor is kik váltották le az "ellenzéket(gyurcsányt és jakabot), a momentum, az mszp, a jobbik jakab nélkül, és az lmp. Itt tartunk 2014 óta.
Mindamellett teljesen egyet értek veled, hogy a dk-és benne gyurcsány langymelegen kommunikálja a fideSS karaktergyilkolását.
Alfa
a korrupt szarházi kamukeresztény orbán és a fidesz-ner szekta egy népírtó bűnöző banda
szaboria1
Ma reggel hangzott el az ATV Start műsorában, hogy hazudik a fidesz, mivel az Orvosi Kamara több száz oldalas javaslatot küldött de semmi nemű vissza jelzést nem kaptak.
kereső
@sgl: Ha, követed- akkor miért irsz ilyeneket? És nem, én nem x@rok egymás öldösésére, mert az semmi mást nem eredményez, mint újabb árkokat a társadalmon belül. Nem elég az amit fideSS csinál 2002 óta- teljesen szétszaggatta a társadalmat-megölve ezzel a szolidaritást- mert ezek után az lett a hallgatólagos "jelszó" ellenzéki oldalon is, - jajj mit szól majd a fideSS, meg "össze ne gyurcsányozzanak". Nem veszik észre, hogy a fideSS-nek- a finkelsteini dokritán tovább folytató robánhabony kettősnek nem okoz problémát az "összegyurcsányozás"- lásd az orvosi kamarát.
Gyurcsány az a fideSS-nek, orbánnak, mint voltak a zsidók hitlernek, és mint mussolininek a szabadkőmúvesek. Történelemi áthallások tényekké változnak.És ebbe beleállnak az "ellenzéki" pártok- orbán foglyaiként.
telegdilaci
@sgl:Csak egyszer vállalnának felelősséget az elhibázott gazdasági politikájukért,nem mindig másokat kellene hibáztatni,felelőssé tenni,egyébként az ellenzéknek az a dolga hogy kritizálja a kormány tevékenységét,ha nem a lakosság érdekét veszi figyelembe,Kakadukám nem az ellenzéket kell kritizálni inkább minden Magyar Állampolgár megelégedésére kellene kormányozni pusztán azért hogy ne egy kissebség megelégedésére,egyébként a Parlamentben lévő pártok csak bio Diszletek a Fidesz bábszínházában,semilyen érdemi munka vagy beleszólásuk nincs beleszólásuk,nemhogy bármit is befolyásolni tudnának,soha még nem tudtatok egyetlen egy számotokra kellemetlen kérdésre nem tudtatok válaszolni csak gyalázkodni lejáratni az ellenfeleiteket! milyen jól értetek mindenhez is te is már vegyipari szakértő is vagy aki eltudja dönteni hogy nincs semilyen káros hatása az újonnan épülő Debreceni akku gyárnak,mivel nem szakértőket kérdeztetek meg arról hogy milyen környezet károsító hatása van az Akkugyárnak kierőszakoltátok mivel ti akarjátok,annyira számítanak az Emberek hogy a megkérdezésük nélkül eldöntöttétek hogy megépítjük és kész!
kereső
@sgl: De látod- beletörődik. Mert rendeleti kormányzás van- és majd valamikor orbán talán!!! "elviszi a balhét", nekik semmi dolguk az egésszel. Bekkeljük ki- és, hogy ebbe a megosztottságba, abba,hogy a 2010 előtti időszak ugyanaz volt, mint ami most van(és az gyurcsány búne), abba beledöglik az ország- az nem érdekli őket, csak kapirgálhassanak a mguk kis szemétdombján. Meg lehetőleg 2026-ban ismét meg legyen a parlamenti bársony- mert akkor lesz piz, paripa és fegyver.
Qrva rossz véleménnyel vagyok az egész bagázsról- de legalább ne hazudnák magukról, hogy ők "ellenzékiek". Ehhhhhhhhhhhhh
ómió
És, ahol ez "ki is csúcsosodott", az a "demokratikus" szemkilövetés volt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.