A "dollárbaloldal" továbbra is a magyar emberek érdekével szemben politizál – így reagált a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnap Gyurcsány Ferenc DK-elnök évértékelőjére.

Hollik István: Gyurcsány maga alá gyűrte a komplett "dollárbaloldalt"

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Hollik István az MTI-hez eljuttatott videónyilatkozatában azt mondta: Gyurcsány Ferenc évértékelőjében világossá tette, hogy teljesen maga alá gyűrte a komplett "dollárbaloldalt".

Magyarországon egy baloldal van, azt pedig Gyurcsány Ferenc vezeti – jelentette ki.

Gyurcsány Ferenc azt is egyértelművé tette – tette hozzá Hollik István –, hogy semmin nem fognak változtatni. Folytatni fogják háború- és szankciópárti politikájukat, pontosan úgy, ahogy azt a külföldi finanszírozóik elvárják tőlük – mondta.

A magyar emberek azonban elmondták a véleményüket: 97 százalékuk nem kér az elhibázott szankciókból. Azaz Gyurcsány Ferenc és a "dollárbaloldal" – úgy, ahogy korábban más nemzeti sorskérdések esetén – most is a magyar emberek érdekével szemben határozza meg a politikáját. Továbbra is támogatják a szankciókat és a fegyverek küldését a háborúba – közölte Hollik István.

Forrás: mti.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Macskaszem
Likaspista, ez még mindig jobb, mint az, hogy Putyin maga alá gyűrte orbánt, aztán ötszörös áron adja a gázt csak nekünk, mégis hason csúszik előtte az egész fideszkonda.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Baker
Na, most akkor nem a hátán vitte a libernyákokat a Nemzethy Utczai Harczos?!
jáger laszló
Pista és ez fáj!?
Ha fáj, akkor javaslom
Kösd be!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Macskaszem
Likaspista, ez még mindig jobb, mint az, hogy Putyin maga alá gyűrte orbánt, aztán ötszörös áron adja a gázt csak nekünk, mégis hason csúszik előtte az egész fideszkonda.
Eladott Ország
Papagájkommandó csőre töltve... , ugye milyen jó lenne egy külön induló ellenzék, kevesebbet kellene csalni. És Szájer Józsi már szart se ér? Ő remete lett, már nem jár zsúrra, neki az eső veri, és a nap meg szívja.
pbs.twimg.com/media/EoUj4ipXIAAgtap?format=jpg&name=900x900
bence
Szerencsétlen Hollik ! Éhen döglenél ha ha nem tudnál orbán szájíze szerint hazudni ! De ugyanez várna a 135 bátorra akik veled együtt a nép pénzén gazdagodnak !
Nessy
@Maccska: Csak nehogy úgy járjunk, mint a rabbi a pusztuló libákkal! Ötletei még voltak, csak liba nem volt már! Orbánnak rendeletei még lesznek, csak ország lesz e? Vagy már elzálogosította, elajándékozta, eladta az egészet!
Clavigo
@Maccska: Te ugye,,,halmozottan vagy kretén .?
jáger laszló
A kommunikációs igazgató +tette a kötelességét és máris mehet a...
Több nem várható tőle...
csak ennyi
barátilag
J.L.
simmering73
A rubeljobboldalt meg a Putyin gyűrte maga alá, igaz, kis kócos.
csipetke
@Clavigo: 21:24 Ő ittlakik a többi állattal együtt. Lassan idetelepül az egész állatkert. Maccska,halfarok,Kistehén, az őrnagy nevű idiótát kinevezhetjük majomnak. Bár azok okos állatok, ez meg...
Yoda69
Inkabb dollar baloldal (ha van), mint rubel naci oldal.
Gazella
Nagy barom vagy hollik!! A dollár kizárólag a markzayhoz ment. Gyurcsány ebben nincs benne
Gazella
Kondjuk rubeljobbolsal mija faszt csinál.
gina
Ronda kopasz buzi, már megint másra mutogat a szemét férge...
kereső
@Maccska: Ugye nem zavar az a tény, hogy MZP- aki elfogadta a pártok tudta nélkül azt a pénzt, egy echte jobboldali és mint olyan a fideSS hú tagja volt egészen 2018-ig, aki évekig talpig kokárdában járt orbán kérésének megfelelően. És maradt is fideSS-es , csak független szinekbe burkolózott-és eljátsza a "civil"-t.
kereső
@sgl: 06:55 Ne zavard má'össze a hiveket. Az csak államkötvény kibocsájtás volt- és nem hitelfelvétel:)))))))))))
Aki Én
@Philip Marlowe: ,,Magyarország belerokkant volna ha az ellenzék nyert volna!"

Először is, ez egy feltételezés, de mindegy is, mert megtette a fidesz.
A világ leggyengébb valutáját, az Eu legdurvább inflációját és egyik legmagasabb energiaárait... hozta össze amellett, hogy a legkorruptabb ország lettünk.
Azzal riogattatok, hogy lesz itt minden, ha az ellenzék nyer.
Hát, lett.
Olyan durván tagadjátok a valóságot amit képtelenek vagytok meglátni, hogy az már beteges.
telegdilaci
@Eladott Ország: Miből gondolod te hatökör a te mérhetetlen támogatottságú pártocskádat viszont a Fidesz gyürte maga alá miért nem méretitek meg önállóan magatokat,a parlamenti választáskor,saját erőtökből nem kerültetek volna be csak a Fidesz hátán bekerülve jutottatok be ezért az ellenzéket gyalázva háláljátok meg hogy a Parlamentben ülve hazudozzatok!
NKF
Néztem Fletó nagy évértékelőjét! Húzzon a p...ba!
telegdilaci
@Eladott Ország:Ennyire húgyagyú vagy semmi köze azokhoz a Szankciókhoz a Gyurcsánynak a Magyar kormány az összes szankciót megszavazta az EU-ban itthon meg letagadjátok ráfogjátok az ellenzékre,milyen érdeke Fűződik a kormánynak hogy meg vétózza meg akadályozza az Orosz oligarhákra kivetett szankciókat? ez egyáltalán nem a Magyarország érdeke,hiába hazudjátok folyamatosan,évekig folyamatosan azt hazudtátok a szemünkbe hogy 15-évre szóló szerződést kötöttetek olcsó Orosz gázra ezért volt lehetőség bevezetni a rezsi csökkentést,és mára kiderült hogy Drágábban vettük a világpiaci árnál,most viszont annyira olcsó lett a gáz világpiaci ára és valahogy nálunk mégsem lett olcsóbb valószünű hogy a nyáron a drágán bevásárolt gázt el kell adni amiből fel lettek töltve a gáz tárolók amíg az ki nem ürül nem lehet olcsóbban adni valakinek meg kell fizetni a drága gázt!
Eladott Ország
@telegdilaci: ma, 09:41 ☺ Ezt honnan állítod, hogy én ezt írtam le, idézzed mikor írtam ilyet! Akkor olvasd el a korábbi hozzászólásaimat.
Jozefina
Hülye Hollik miről beszél?? A fidesz mit csinált!!! Hol van az MDF, a Kisgazdák...? A KDNP sem önálló, hanem csicska párt!!
Eladott Ország
@telegdilaci: ma, 09:41 ♦ Memória frisítés céljából ( korábban már linkeltem) A brüsszeli szankciók tönkre tesznek minket! Ha már uszítani kell, tegyed, b@zmeg, militarizmus nélkül, te bunkó fidesz!
uploads.disquscdn.com/images/74991008e9039809b750070f04e03d661c15d58afd68cf60ff1060caaa8f88fd.jpg?w=800&h=212
Orbán megszavazta a szankciókat az EU-ban, aztán nemet mondott rá, amikor kitöltötte a nemzeti konzultációt.
scontent-prg1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/315967815_500629198757194_5165710665689917020_n.jpg?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=ltCeMD2AKQsAX94hjBE&_nc_ht=scontent-prg1-1.xx&oh=00_AfDMdEvpM61SAcKRNMAeasKfQu-b8j81Ts0-33DU3haSwA&oe=63E5195C
csak úgy....
dübörög az infláció és a nyomor magyarországon és ez a fax hollik gyurcsányozik !
ki a tököm hisz még ezeknek, hiszen bebizonyították, hogy semmmire sem képesek!
milliárdok focira, mégis a béka segge alatt, közben az oktatás,egészségügy haldoklik!
árak az egegben, a kisjövendelmüek az éhendöglés elött,közben sikertörténeteket mesél a fidesz vezetés,amiböl szinte semmi nem igaz!
ti fidesz buzgó örültek, ti mikor fogtok végre fölébredni? -vagy ti nem is szégyelitek ezt a magyarországnak nevezett nyomortanyát?
csak úgy....
@Maccska: igen itt élek és nagyon elégedett vagyok! -ezt a dolgot csak akkor kérhetnéd tölem, ha ti fideszesek is befognátok a buta pofátokat, mikor németországról van szó!
Béla333
Lik-luk Pityu! A maffia és a maffiózók meg az egész országot maguk alá gyűrték!
Ja? Hogy ezt nem látod? Mert te is egy mocskos maffiózó vagy?
ómió
Na, de ezt még "vakék" is látják, ha figyelnek!
csipetke
@KisTehen: 09:53 Sose tartoztam oda, nem vagyok fideszhívő, sőt...
Clavigo
@ómió: Még te is látod ?, Pedig te a száddal szoktál nézni..
ómió
@Clavigo: Amikor magadról beszélsz, mindig másra "vonatkoztatva" teszed!?
Katalina62
@Philip Marlowe: most meg abba rokkan bele, hogy a Fidesz van hatalmon, és Orbán Viktor a miniszterelnök!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.