A Fidesz szerint ha Gyurcsányékon múlna, a magyar városok már tele lennének migránsokkal. A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írta: a baloldal bevándorláspárti, végre akarja hajtani Brüsszel és a Soros-hálózat megrendelését, hogy hazánkból is bevándorlóországot csináljanak.

Olyan riogatásba kezdett a Fidesz, hogy az a Holdról is látszik

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Ha Gyurcsányékon múlna, a magyar városok már tele lennének migránsokkal

– közölte a Fidesz kedden az MTI-vel a Demokratikus Koalíció politikusa, Mustó Géza nyilatkozatára reagálva.

Mustó Géza keddi online sajtótájékoztatóján arról beszélt: az embercsempészek tömeges szabadon engedésével az Orbán-kormány súlyos, veszélyes lépést tett.

A nagyobbik kormánypárt közleményében azt írták: Magyarország 2015 óta saját erőből védi a migrációtól a magyar határt, és fizette éveken át az illegális migráció szervezésével lebukott embercsempészek ellátását a magyar börtönökben.

Sem az illegális migránsoknak, sem az embercsempészeknek nincs Magyarországon helye – szögezték le.

Úgy fogalmaztak: ha Gyurcsányékon múlna, akkor a magyar városok már tele lennének a migránsok és az embercsempészek tömegével.

A baloldal bevándorláspárti, végre akarja hajtani Brüsszel és a Soros-hálózat megrendelését, hogy hazánkból is bevándorlóországot csináljanak

– áll a közleményben.

Forrás: MTI

44 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Az az 500 ezer (vagy a fene tudja pontosan mennyi...!!!) ázsiai munkás az semmi?
A hülyemagyar maffiahívők hangosan bégetnek: a Gyurcsány (aki a hatalom közelében sincs jelenleg!) telepítene be idegeneket az országba, de a maffiakormány ezt megakadályozza. Az 500 ezer vendégmunkás segítségével..??!!
Ha ezek normálisak..???
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Az az 500 ezer (vagy a fene tudja pontosan mennyi...!!!) ázsiai munkás az semmi?
A hülyemagyar maffiahívők hangosan bégetnek: a Gyurcsány (aki a hatalom közelében sincs jelenleg!) telepítene be idegeneket az országba, de a maffiakormány ezt megakadályozza. Az 500 ezer vendégmunkás segítségével..??!!
Ha ezek normálisak..???
szaboria1
Ekkora hazugságot már nem csak a holdról de világűrből is látni
dr. prédikátor
te mocskos cigány lókupec!!! nem te hozod be a sok migránst??? százezrével??? a tetű kurva anyádat!!!
Nessy
A fidesznek nincs más érve, mint a "mi lenne, ha..."! Ha Orbánnak áramszedője lenne, trolibusz lenne!
kereső
Valami nagyon-nagy x@rság van, akkor szokott előjönni a "migráncs áradat", meg Gyurcsány, és főleg a "mi lenne ha..."- üveggömb jóslat.
Clavigo
@Őrnagy: Téged meg ráadásul át is operáltak,,,,,,kétszer... Mesélhetnél erről is őrmikém... Idióta..
Nessy
Már épülnek a városokba a vendégmunkásoknak becézett migránsok munkásszállói! Folyik a toborzás!
Eladott Ország
@Őrnagy: ,ma, 17:16 ☻ A bűnöző román cigány kolostorgeci elűzi a magyarokat a 93 026 km²-ről és helyette ázsiaiaikkal tölti fel, nehogy már megfizesse a magyar munkaerőt, hogy rohadjon meg! Nagy játékos Orbán, az a kár, hogy egy országgal szórakozik remekül. Szerintem éppen ideje lenne, hogy kipróbálja az orosz rulettet. Teli tárral, hogy izgalmasabb legyen. A Marie Antoinette-nek tulajdonított - Rousseau kitalálta - mondás lassan valóra válik: "Ha nincs kenyér, egyenek kalácsot"
Büszkeségeink: A Soros akadémia végzett hallgatói. És még sokan mások!
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.18169-9/27331694_1914781978837477_2368801884494699966_n.png?_nc_cat=110&ccb=1-7&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=eTiAr3so20cAX8Qu0vq&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfBKbnaX0ey7TA_4I75ePhfksrktgE7aV17taW3-aHLObw&oe=651ED5FE
Mert a Facebook nem felejt! fidesz közlemény 1991- ből: Megdöbenéssel figyeljük Soros György személyét érintő nemtelen támadásokat...
scontent-vie1-1.xx.fbcdn.net/v/t39.30808-6/288262550_1364497434030160_1418901825148721260_n.jpg?_nc_cat=100&ccb=1-7&_nc_sid=49d041&_nc_ohc=8t_EBJQMU0sAX9it0wP&_nc_ht=scontent-vie1-1.xx&oh=00_AfDa1pJUGU0nzz6dewyv5-YdGDkrrttPwmtsci9enHke7Q&oe=64FD0AC0
Béla333
@Nessy: 17.25
Ez az 500.000 nem számít, hiszen ezt a maffiózók hozzák be az országba...
A hülyemagyar maffiahívők érve erre az, hogy a Gyurcsány biztos többet hozna be...
Hogy erre semmi esély jelenleg? Az már az agyukig el sem jut!
Ezért hülyemagyarok ezek!
koszpeko
@KisTehen: @Őrnagy: Üljetek le eggyes.
Arról mi a picsáért nem meséltek, hogy mi van a letelepedési kötvényesekkel?
Miért nem mesélitek el, hogy a kötv3nyek lejártával mennyit fizetett és fizet ki az ország?
Arról miért nem meséltek, hogy mennyi távolkeleti munkaerőt kellett hozni az orbáni kánaánba?
Milyen gusztustalanul szaros a pofátok sőt az egész fejetek, mert beleragadt gazdáitok nagy valagába.
Kovács Máté
basod ettol a hirtol a holdlakok ánusz luka is beszükult johetnek a földre ner tágitasra basod
gina
Hát tudod szemét cigány ,inkább egy migránsföld mint egy rohadó kizsákmányolt nép a szakadék szélén te rohadt patkány, hányingrem van töled te zsiros pedofil tolvaj gyülölködö sz@keverö pojáca
gina
@Őrnagy: Te buzi retek olyan hazug szemét vagy mint a pedofil cigény fönid te alja 2 alsó iskolás hazaáruló szemét,, takarodj vissza a jó román putridba
gina
@koszpeko: Hagyd ök is mind migránsok a szomszédból 2 alsó iskolából
SÍva
@koszpeko: Sőt arról is mesélhetnének amikor eltüntek az adatok, a rengeteg készpénz, a letelepedési kötvények! Azóta sem találták meg az elkövetőket! Pedig csak a munkatársak között kellett volna szétnézni gondolom én! Ja és a másik! Miért is tartottak ott annyi készpénzt ha egyáltalán tartottak, vagy már előre elvitték!
rücsü41
Bagoly mondja verébnek nagy fejű!Olyan ember beszél a migránsok bejöveteléről, aki maga hozza az idegenek , a megélhetési menekülőket az országba százezrével!Bolsevik módszer, papától és a KISZ-ben volt honnan tanulni Orbánnak, "fogd rá a másikra mit te meg akarsz csinálni!"Szégyen ez az ember nem Hunyadi János méltó utóda.Ez a mi lenne ha kérdésre mindig bedőlnek az emberek, pedig egyszerű a kérdés, ha Mari néniről van szó.Ha p.cse lenne , akkor Jancsi bácsi lenne, de itt nem Mari néniről van szó, hanem Feri bácsiról!
Péter2
Pontosan megfigyelhető , amit ezek a söpredék féreg jobboldali konzerva horda állít , vizionál másról az ők végre is hajtják , vagy már végre is hajtották ! Lásd letelepedési kötvény !
justhpeter
Ganédomb az egész fideSS-kdnp és a NER.
Ftomi
@Shikari: Nagyon jól jellemezte a FIDESZ-KDMP-t és saját magát!
BRAVÓ!
Végre van aki el is meri mondani a véleményét MAGÁRÓL és a BANDÁJÁRÓL!
Még egyszer BRAVÓ!
Ftomi
Nekünk ATTILA Isten ostora volt!
Nekünk Orbán Isten csapása most!
Ftomi
@Philip Marlowe: Lehet, hogy lesz megint 2/3, de attól még a tények azok tények!

Magyarország szarban van a hülye hintapolitikusai miatt, de ez már lejátszódott a történelemben többször is, de a jelenlegi vezetés képtelen felfogni, hogy az Országot a vesztébe vezetik!
Persze ez őket és híveit nem érdekli, mert már majdnem, de csak majdnem kifosztották az Országot a Nép akaratára hivatkozva!
Ilyen aljas vezetése Rákosi óta nem volt az Országnak!
rücsü41
@Philip Marlowe: Szerinted mi a különbség ha egy migráns vagy egy vendég munkás miatt nem kapsz állást, mert őt alkalmazták olcsóbb munkabérért?Semmi.A vendég munkás úgy gondolod, hogy más kultúrája miatt nem támadja meg az asszonyainkat , lányainkat, mert ők egy karámban élnek, és nem járhatnak szabadon a városban ahol dolgoznak hasonlóan mint egy migráns.Azt gondolod, hogy a vendég munkások nem alakítanak egy -egy csoportot , magyarul bandákat, és nem így jelentenek veszélyt a lakosságra, ugyan úgy mint a migránsok?Azt hiszed, hogy a vendég munkások nem tartják meg a saját kultúrájukat úgy mint a migránsok, majd ők alkalmazkodnak a magyarhoz, és feladják szokásaikat?Nagyon tévedsz. Ők ugyan úgy megtartják szokásaikat ami eltér a magyarokétól és ami zavarja a magyarokat.Egyszóval nem sok különbséget látok veszélyeztetés vonatkozásában egy migráns és egy vendég munkás között.Szerintem egy migráns jobban meghúzza magát és próbál alkalmazkodni mint a vendég munkás,csak azért hogy elvegyüljön a tömegben.
kulabombaafityiszre
"Úgy fogalmaztak: ha Gyurcsányékon múlna, akkor a magyar városok már tele lennének a migránsok és az embercsempészek tömegével."
Viszont mivel most orbánékon múlik ezért biztosan tele lesz az ország migráncsokkal.
Már építik a munkásszállókat.Debrecenben például hármat is.Megérdemlik,elvégre pidernyák vátos tehát erre szavaztak.
Néro2
Rajtuk nem múlik , hogy tele legyen.
Tőletek meg tele lett a pofátlan hazug kurva anyátokat.
jáger laszló
Hiába a fenyegetés!!
Ezt 1 normális ember nem hiszi L!!
Erről ennyit
barátilag
J.L.
Lepényleső
A fydes százezrével toborozza a távolkeleti munkásokat,a magyar bérek,mukahelyek letörésére?
Hová lettek a 2012-ben kihirdetett munkaerőtartalékok,akik zöme a kisebbség volt,- ők a kormány?
verőce21
Ha valamelyik lipsi barom most azt írja ide, hogy "Hát Orbán hozza be a migránsokat", annak süljön le a bőr a képéről...!
Mert ezek külföldi munkavállalók, nem jöttment illegális betolakodók...!

Egyébként kérdezzük meg a erről a szakértő migránsügyi előadónkat Lipcséből, @teutont, aki szakszerűen elmagyarázza nektek a migránsok ismérveit...! :)
koszpeko
@Őrnagy: tegnap 17.57
Mi van bazd meg, nincs ónálló gondolatod?
koszpeko
@Őrnagy: @KisTehen:
Meg a többi kullancs neuron koldus!
Még mindig nem válaszoltatok a feltett kérdésekre
Mellé beszél az össze fidkány és terel, szokás szerint.
Ennyit értek és tudtok.
Szart se.
terlasz
Jól bevált módszer ostobáék megtévesztésére. Az ellenfélről terjesztenek olyan negatívumokat, amit ők maguk követnek el. Lecserélik a magyar munkaerőt migráns munkavállalókra, miközben "Nem veheted el a magyarok munkáját!".
Dr. Proktor
A fidesz mindig a saját szarát kenné a másikra...
Ez náluk alapszabály!
kereső
Meghosszabitották a 2016-ban kihirdetetett "tömeges bevándorlás okozta vészhelyzetet".
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: tegnap, 19:23
MIGRÁNS
Az a személy, aki egy államon belül vagy nemzetközi határt átlépve távozik saját lakóhelyéről, függetlenül az adott személy jogi státuszától, a helyváltoztatás önkéntes vagy kényszerű jellegétől, kiváltó okától, valamint a tartózkodás időtartamától.
www.migraciokutato.hu/glossary/migrans/
kulabombaafityiszre
@Őrnagy: tegnap, 19:23
A catlnál egy 20 000 fős munkásszállás épül.Ki fogja vajon ellenőrízni őket.Ja senki.jönnek mennek szabadon.Gondolom tudod mi az a legális munkavállalási engedély?
ómió
Na, de efftársak! A ti "migráncsvonzalmatok" nem riogatás, hanem valóság!
Aki Én
@Philip Marlowe: hogy ez csupán feltételezés.
Ezzel szemben a valóság az, hogy ide csak orbán engedett be migránsokat, a magyarok egyértelmű akarata ellenére.
Például a kvótásokat titokban.
A vendégmunkásokra is egyértelmű nemet hazudott a gazdád, és tessék.
Aki Én
@ómió: így igaz. Az efftársaid migránsai maga a valóság, te buta balfasz.
Toller Béla
Azt még nem próbáltuk, amikor tele leszünk migránsokkal! Azt már igen, hogy tele van a tökünk a fideszese genyákkal !
kulabombaafityiszre
@Maccska: ma, 10:00
Talán gyere nézd meg fotelkommandós.
kereső
Lassan azért lehet készülni egy "emigrációs" vészhelyzetre . A minap látott napvilágot az adat: Németországban - amely már nem is létezik- 320 ezer magyar telepedett le , közöttük 49+ezer iskoláskorú gyermek, akik ott kezdték el az új tanévet. Ők már biztosan nem lesznek orbán közjószágai.
Ha hozzávesszük azokat a gyermekeket, akik Ausztriában tanulnak- több mint 10ezren, akkor , látható, hogy nagyon-nagy bajok lesznek. Még akkor nem szóltunk az angol magyar kolóniáról, több ezren telepedtek le a franciáknál, hollandiában, és Svédországban. Lassan több magyar gyermek születik és él külföldön , mint idehaza. Ez az igazi vészhelyzet, nem az amivel a kormány propaganda gépezete riogat, és kelt indokolatlanul félelmet.
A kormány által betelepitett "vendégmunkások", meg mindenféle ellenőrzés nélkül érkeznek az országba-a munkaerő közvetitő cégek között találunk olyanokat, akik adócsalók, és mégis kapnak állami támogatást "munkásszálló épitésre".
Káosz a köbön...ahelyett, hogy a magyar potenciális munkaerőnek biztositanák az otthontól távolabbi munkát, és ehhez az életkörülményeket(lakhatást), inkább hozzák a filippinót, az indiait, a kinait...-
A magyar munkaerő statisztika szerint a fiatalok 15-25 éves korsztályban 12+ % fölött van a munkanélküliek aránya.
Aki Én
@Maccska: A gazdád maga mondta, hogy vendégmunkást sem!!!
Egyébként a kvótásokat is beengedte titokban, te agyhalott balfasz!
Aki keveri a fogalmakat, az te vagy.
telegdilaci
@Béla333:Minden amivel Orbán riogat hogy mit akar az ellenzék közben Ő mindent megcsinál,500-ezer vendégmunkást telepítenek,be az Országba,és már elég sok új Vendégmunkásszállót építettek és fognak is építeni hogy lakhatást biztosítsanak ezeknek a jó migránsoknak,akiket a kormány telepít be az Országba,miért nem a Magyar munkanélkülieknek hoznak létre munkahelyeket, őket is el lehetne helyezni a munkásszállókon,csak ez nem érdeke ennek a nemzettelen állkeresztény kormánynak!
telegdilaci
@kereső:Gyalázatos Gyurcsányra kenni hogy tele raknának minden települést migránsokkal,amikor Maga Orbán már megtette,munkahelyeket hoznak létre különböző kúltúrájú,nemzetiségű munkavállalóknak,Magyar adófizetők pénzéből,milyen hitvány gazember kormánya van Magyarországnak,ezekről a vendég munkásokról sem tudunk semmit milyen háttérrel rendelkeznek,hány bűnöző hoznak be közülük,ahogy a letelepedési kötvényesekről sem tudtunk semmit,jöhettek akár börtönviselt bűnözők is ahogy most is,igen naiv ez a kormány ha azt gondolja hogy ezek 2-év múlva vissza mennek a hazájukba,senki nem tudja ellenőrizni ha egyszer tovább mennek nyugatra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.