A miniszterelnök szerint becsaptak minket, itt az ideje, hogy fellázadjunk.

Orbán Viktor öt év után megint Budapesten, a Nemzeti Múzeum előtt mondott beszédet. A miniszterelnök ünnepi beszédében – március 15-e szellemiségében – Brüsszelt és Soros Györgyöt szidta. Szerinte Brüsszel ma olyasmit akar ránk kényszeríteni, amelyre nem áll rá a magyarok keze.

Orbán: a Petőfiékre való megemlékezés helyett Brüsszel elfoglalására buzdítja a magyarokat

Orbán szerint sorsfordító lesz az idei év/Fotó: MTI/Máthé Zoltán

„Be akarnak préselni egy háborúba, migránsokat akarnak a nyakunkba, át akarják nevelni a gyerekeinket”

Szerinte Magyarország szabad és szuverén ország és az is marad. Büszke és önérzetes nép a miénk, meghajlítani, hódoltatni és belőlünk kiszorítani a szuszt „kétszeres siker”.

Orbán beszédében azt mondta: az elmúlt 500 évben minden birodalom belátta, hogy elnyomással, zsarolással, erőszakkal nem megy velünk semmire. Mi vagyunk a homok a gépezetben. Már rájöttek a történelem során, hogy mindenki azzal jár jól, ha békén hagy bennünket. Ha megkapjuk a tiszteletet, mi is megadjuk, ami jár és békés, virágos korszakot teremtünk.

„Úgy tűnik, egyedül Brüsszel nem akarja megérteni ezt. Ezért ha meg akarjuk őrizni Magyarország szabadságát és szuverenitását nincs más választásunk: el kell foglalnunk Brüsszelt!”

A kormányfő szerint Brüsszelig fogunk menetelni, és meg fogjuk csinálni a változást az Európai Unióban.

„Itt az idő, hogy a helytartótanács Brüsszelben is reszketni méltóztassék”

Nem fogadjuk el, hogy Brüsszel szembefordult az európaiakkal. Nem tűrjük el, hogy tönkretegyék a gazdákat, kisemmizzék a középosztályt, földre vigyék az európai vállalatokat, elsinkófálják a nemzetek jogait, adósrabszolgává tegyék a gyerekeinket, ráadásul háborúba vigyék egész Európát.

Béke helyett háborút, biztonság helyett jogállami hercehurcát, jólét helyett pénzügyi zsarolást kaptunk. Becsaptak bennünket, ideje, hogy fellázadjunk!

Ezután összegezte, hogy a körülöttünk lévő országokkal mi is történt szerinte:

„a lengyeleket elsodorta a Soros-féle baloldal szökőárja, de a szlovákok lábra kaptak, a csehek ébredeznek, az osztrákok készülődnek, az olaszok lassan irányba állnak, a hollandok már talpon és fellázadtak az amerikaiak is”

A miniszterelnök úgy véli, sorsfordító év lesz az idei. Az év elején még egyedül voltunk, az év végére pedig mi leszünk a többség a nyugati világban. Helyreállhat a normális élet. Szerinte a zsarnokokon kívül mindenki megtalálhatja a számítását.

78 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Ezt a hazug, szemét , aljas, rettegtető dagadt disznót.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pusztai
"Az Európai Tanács elnöke máris gratulált Putyinnak az elsöprő győzelméhez

Fődi KittiKÜLFÖLDmárcius 15., 11:12

Megosztás
Péntek reggel kezdődött az elnökválasztás Oroszországban, és vasárnap ér véget, de ellenzék hiányában az Európai Tanács elnöke, Charles Michel már gratulált Vlagyimir Putyinnak az X-en."

Előre grat!
Egy örörmhír a gecinek!
O)
Horizont
Ezt a hazug, szemét , aljas, rettegtető dagadt disznót.
fergeteg
te PROPELLERES !
Nem voltál ott Orbán beszédénél. Minden második mondata a megemlékezés volt.
Irány Brüsszel ! Ezt magunktól is tudjuk. Bécset megkerüljük.
fergeteg
MAGYAROK !
Fel,fel vitézek a csatára !
Eladott Ország
Orbán előtt felrémlett , az elmúlt 100 év 10 legjobbja után, hogy megáll Magyarország a saját lábán, nem szorulunk a külföldiek pénzére, mindenre lesz pénz, amire akarjuk és nem kell nekünk Brüsszel pénzére várni dumák sokasága, és kicsit elszontyolodtam, hogy a fidióta szavazó haszonbarmoktól ez ismét megerősítést nyert. Hiszen a hordauralom 14. évében még mindig zabálják azt, amit eléjük szórnak tartalmazzon bármit és akár annak ellenkezőjét már másnap. Csak sikerült megállítani Brüsszelt, de az idióta geci most már el is akarja fogalni. Ennek már elmentek otthonról!
s.24.hu/app/uploads/2017/04/konz-lead.jpg
Pálinkás Pál
" itt az ideje, hogy fellázadjunk. "...szavadon fognak puhos, akkor majd ne ugass...
simmering73
In memoriam kokárda, avagy hogyan lopta el Orbán egy nemzet jelképét és erőszakolta meg úgy, hogy az sötétebb pillanataiban az egykori harmadik birodalom jelképére emlékezteti az embert. Nem túlzó és nem is hatásvadász ez a kijelentés, hiszen gyakorlatilag kisajátította a nemzet jelképét, az 1848-as forradalom szimbólumát, és azt konkrétan politikai haszonszerzésre, hergelésre és a nemzet megosztására használta. Tette ezt 2002. március 13-án, amikor arra szólította fel a Fidesz szavazóit, hogy az ünnep után ne vegyék le a kokárdát, hanem viseljék azt a választásokig. Ezzel kifejezve az összetartozásukat, és egyben kirekesztve és megbélyegezve azokat, akik másképp gondolták, akik nem a Fidesz szavazói voltak.
kolozsvaros.com/2024/03/15/uszitasra-megosztasra/
simmering73
@fergeteg: Remélem már a határon túl vagy.
Nyírfa
" Szerinte a zsarnokokon kívül mindenki megtalálhatja a számítását. "

Így van, Viktor. Látod, tudsz te, ha akarsz. Egy tanácsot még adok, amíg összepakolsz: Ne Oroszországba menj, az ottaniak rühellik a gerébeket. Momentán én is. Ha itthon maradnál, amit kétlek, mert a gyávaság szobrát rólad mintázhatnák meg, megengedném, hogy válassz: örök életre börtön vagy elmegyógyintézet. Mindkettőre rászolgáltál.
Horizont
Brüsszel visszaüzent hahahahaha

"Foglalod a kurvanyádat,
De nem ám a mi hazánkat!...
Hadat nekünk ők izennek,
Kik egy nyúlra heten mennek."

Petőfi Sándor: Mit nem beszél az a német ...(vagy a puhos)
jáger laszló
O1G 48 apropóján Brüsszel L foglalására szólított fel!!
Hát ez nem fog menni Viki!!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
lampa laz
A fotókat elnézve volt a bámészkodók -mert nem mondanám hallgatóságnak azt a kiránduló népséget akiket felbuszoztattak a dagi szófosására- között fekete migráncs is. Lehet, h Csádi volt, gazsi barátja.
rücsü41
Ez a felkiáltása Orbánnak hogy Brüsszel ellenség lett, és hogy foglaljuk el Brüsszelt, ugyan jól hangzik egyesek számára, de akik ismerik az EU szerződést és annak működését az most azt mondja, hogy ez az ember nem normális, mert olyanra biztatja a hallgatóit ami az EU működésén nem változtatna semmit .Csak feleslegesen hecceli az embereket, mert azt gondolja hogy most is 1848-at írunk, felvonulunk, illetve kivonulunk Brüsszelbe, elfoglaljuk az EU összes székházát, és Táncsics Mihály kiadása helyett, majd lecserélik az EU vezetőit, az egész bürokráciát!Viktor!Kapjál már magadhoz, hogy jól vagy ilyenkor amiikor ilyen marhaságokkal biztatod a híveidet.Egyébként Orbán úr elfelejtette hogy ő az ország miniszterelnöke, és 1848 március 15 az nemzeti ünnep, és ő mint miniszterelnök az egész nemzethez, és nem a fideszes hívőkhöz kellett volna megemlékezni 1848 -as márciusi eseményekről , azt hogy akkor a nemzet egységesen felállt és szabad független Magyarországot követelt.Ja, és nem egy nap alatt történtek az események,ahogy Ó.Viktor mondta, hanem a forradalom ekkor kezdődött el és folytatódott még vagy másfél évig.Aki látta az ünnepi műsort annak fel kellett hogy tűnjön, hogy a molinóra rajzolt , vetített Petőfi kép és az ünnepi beszédet mondó Orbán Viktor között micsoda különbség van Petőfi javára .Pető egyszerűen kiállt a múzeum kövére és és egyszerű szavakkal hívta az embereket fegyverbe, Talpra magyar! szólt az emberekhez és nem magyarázta, hogy most miért kell a kardok helyett még is láncot hordani a magyarnak, és hogy a béke sokkal előnyösebb még a magyarok számára is.Egyszerű kérdésre , hogy "Mi még is láncot hordunk?"- megadta a rövid választ , "Ide vele régi kardunk." Eszembe jut hogy Orbán Viktor a bátor egyenes kiállás helyett az EU gyűlésen inkább kivonult, meghátrált, mint hogy nyíltan kiállt volna az elvei mellett , egyáltalán nem volt benne semmi Pető Sándor magatartásából , jelleméből.Ezek után kérdezem, hogy Orbán Viktor miért akar Petőfi helyébe lépni múzeum...
Yoda69
Tomeny hazugsag cunami ettol az eszement pedofil simogatotol.
Nessy
Nyertem egy doboz desszertet! Ismerősöm lehurrogott, amikor előre megmondta, hogy márciusi ifjak helyett Soros, Brüsszel, baloldal lesz a beszéd, választási kampány! Uszítás a köbön!
justhpeter
Igaza van Orbánnak, Európában tűrhetetlen dolgok történnek.
Tűrhetetlen, hogy már annyira nem jegyzik őt, mint a magyarok megváltóját, hogy mára már neki is ki kell várnia a grazi várólistát, ha be akar kerülni a régen aktuális "feltöltésra", hiszen idén már az elmondott mondatai után egy órábal kiderül, hogy hazudott vagy hülyeségeket gajdolt.
Tűrhetetlen, hogy januárban kiderült, az ország rosszabb állapotban zárta az évet mint ahogy a kormány állította.
Tűrhetetlen, hogy február elejétől egy ország biztos benne, hogy ki adott támaszt a Nemzet Háziszárnyasa 1.0-nak a kegyelemre, viszont az illető gerinc és jellem hiányában nem volt képes nyilvánosan vállalnia a dolgot.
Tűrhetetlen, hogí március elején megtudtuk mekkor hiányt hozott össze az állam az első két hónapban.

Szerencsére jött az ünnep és a kleptokrata-nemzeti-keresztény csürhét támogató birkanép az elmaradt birkamenet pótlására szolgáló hepajt megkaphatta és vezér kolompját követve elmerülhetett a vezér bégetve előadott birkaságaiban.
OK, de mindennél fontosabb, hogy Sany ba' az egészségügy területeiből a kapacitás bővítésével sürgősséggel megerősítse az ides- és elmegyógyászati területet mondjuk arra az esetre, ha a birkák rájönnek az igazságra, mert leszerelésükre a rendőri állomány kevés lesz.
Eladott Ország
@fergeteg: ma, 12:14 ☻ Francia-Kiss Mihály, Horthy különítményes harcolt Burgenlandban, ejutott Bécsig is, azután tudjuk mi lett a vége.
s.24.hu/app/uploads/2023/08/orvidekrebevonulorongyosgarda-5.jpg
kereső
Tudom, hogy nem szeretitek a videókat- de ez Bálint Natália opera énekes, és Petőfit szaval! Válasz orbán beszédére=teszem hozzá én)
youtu.be/ZmxbvXgdh9I?feature=shared
Nessy
@kereső: Kösz! Bár ne nyertem volna! Minden nemzeti ünnepünket elveszik, tönkreteszik!
Géza
Az utóbbi húsz év legütősebb beszédét mondta el Orbán. Remélem egy lépést sem enged a kimondottakból.
Nessy
@kereső: Ennek a versnek minden szava, illik napjainkra! A költő utolsó mondata ma is válaszra vár! És mi a válasz? "fönt" tapsvihar, éljenzés, "lent" hajlott gerinc és csend!
Aki Én
Röviden:

"Orbán Viktor amatőr történész zagyva, uszító, paranoid beszéde egyformán volt méltatlan a márciusi hősökhöz és Magyarország valamennyi állampolgárához. A megfásult, bomlott elméjű stand up-sztárra hasonlító miniszterelnök korrupt, hazug, pedofilmosdató rendszere politikailag megbukott".
Péter2
Akkor megvolt a beteg elme ,beteg emberek felé , és a ki nem maradhatott örültek uszítása !
Méhes
Ilyen többször ismételt lózungot csak egy nagyon lerobbant vezető? tud mondani,
jáger laszló
Ov L mondta fél órás buzdulmányát!!
Máris L lehet felejteni!!
Csak ennyi
barátilag
J.L.
kereső
És ez az embernek látszó lesz várhatóan az Unio "soros" elnöke!! Ezek után???
Nyírfa
@Aki Én: 13.48

Ez a legpontosabb jellemzése Orbán szereplésének.
csak úgy....
a király meztelen de a hívek látnivélik rajta a láthatatlan csodaruhát, ami képesség (állítólag) csak az "okosoknak" adatott meg ! :)
Eladott Ország
Mennyi "fiatal demokrata"! Mennyi lehet az átlagéletkor 70?
twitter.com/csorike1520/status/1768594655682183198/photo/1
Buszparkoló lett a Rákóczi útból. Magyar faluprogram, közpénzből... rubeljobboldal
twitter.com/juteszembe/status/1768572993993634161/photo/
Géza
Orbán az utóbbi húsz év legjobb beszédét mondta.
Pusztai
@Aki Én: ..
""Orbán Brüsszel elfoglalásáról álmodik, miközben még Budapestet sem sikerült neki. Nem is fog, mert a magyarok a gyerekek oldalán állnak, míg Orbán Viktor a pedofilokén. Ki fogjuk söpörni az orbáni pedofilhálózatot és az Orbán-rendszert!" - írja a Demokratikus Koalíció rövid közleményében. "
csak úgy....
@Géza: @Maccska: pont nektek idiótáknak való!:)
Pusztai
"Donáth Anna, a Momentum elnöke is reagált Orbán Viktor ünnepi beszédére. Donáth úgy értékelt: "Totális valósághamisítás. Üres magyarkodás. Kocsmai kardcsörtetés. Nem Petőfi, nem Széchenyi és nem Kossuth állt ma a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, hanem egy gátlástalan és szégyentelen megafonos, aki el akarja hitetni, hogy ő az új Petőfi."
Donáth azzal folytatta:

Az ország külpolitikailag elszigetelődött, a gazdaság nem tud teljesíteni, mert megfojtja a korrupció és a jogállam hiánya, szociális katasztrófa felé menetelünk, miközben a kegyelmi botrány végleg megmutatta, hogy milyen erkölcs és milyen emberek vezetik az országot. A pártelnök kifejtette:

Ég a tető, roskadoznak a falak, áznak az alapok, a miniszterelnök pedig Brüsszelt akarja elfoglalni. Miközben az ő rendszere fenyegeti a magyarok szabadságát, és szövetségese, Putyin Európa békéjét, aközben katedrálisokról, Sorosról, brüsszeli gyárszalagról hadovál.
Végül az ellenzéki politikus azzal zárta reakcióját:
Orbán Viktor minden gesztusa ‘48 ideáinak tagadása. Vele már nem lehet vitatkozni. Ahogy ezt a rendszert vele már nem lehet megjavítani."
Pusztai
" Megütötték az egyik ellentüntetőt a Nemzeti Múzeum előtt
A Telex híre szerint a Tanítanék Mozgalom csapata az Egyetem téren egyesült az Orbán-beszéd után, majd a Nemzeti Múzeum előtt tucatnyian fényvisszaverő lapokat tartottak fel a tömegben, hogy tükröt tartsanak a miniszterelnöknek.

A portál azt írta, a körülöttük állók zászlókkal próbálták eltakarni a tükröket, és többen be is szóltak nekik.

A Telexnek Törley Katalin annyit mondott: „Túléltük.” Hozzátette: sok verbális és fizikai inzultus érte őket, egyiküket megütötték, egy velük lévő operatőr lány kezéből kiverték a telefont, többször elvették a tükröket, Törley szemüvegét is kis híján leverték zászlórúddal – írta a Telex."
CsipkeRózsa
Orbán csak a régi ijesztgetéssel tud kampányolni, meg foglaljuk el Brüsszelt. Most március 15.-e van, azért gyűltek össze!
namihami
Petőfiék csak a térképet nézték el! Eredetileg a cél nekik is Brüsszel volt! A Kmalac csak korrigálta az 1848-as tévedéseiket!
Horizont
@Eladott Ország: faluprogram ...hahahahahahahaha
Horizont
@Eladott Ország: Mutassanak már buszokat Magyarnál...
Pusztai
" Megafonos, bomlott elméjű stand up-sztár: így kommentálják Orbán beszédét az ellenzéki pártok
„Totális valósághamisítás. Üres magyarkodás. Kocsmai kardcsörtetés. Nem Petőfi, nem Széchenyi és nem Kossuth állt ma a Nemzeti Múzeum lépcsőjén, hanem egy gátlástalan és szégyentelen megafonos, aki el akarja hitetni, hogy ő az új Petőfi” – reagált Donáth Anna a miniszterelnök beszédére. A Momentum elnöke szerint a kormányfő Brüsszelt akarja elfoglalni, miközben az ő rendszere fenyegeti a magyarok szabadságát, és szövetségese, Putyin Európa békéjét."
Eladott Ország
@Maccska: "Szabadság" kordonok között, 1848 helyett 2024...
Fényesebb a kordonnál a kard,
Jobban ékesíti a kart.
És mi mégis kordont hordunk.
Ide veled régi kardunk?
twitter.com/gyorgyradnai/status/1768565197885624631/photo/1
Cicuska! Brüsszelt a gyerekekkel akarja elfoglalni ez az csúti elmebeteg?!
Cherry
Ez a zsiros elmebeteg cigány már annyira beteg , hogy azt hiszi Hitler helyébe léphet , szállitsák végre Grazba egy zárt osztályra ahová való ez a patkány
Cherry
Nekem az a bajom,, hogy egy retkes menekült román cigány egy magyar kokárdát hord, és gyülöletet uszit !!!
Cherry
Kivágni ezt a retket az EU ból,,,,,
csak úgy....
Itt tartunk...kínai huszár
EZT NEM HISZEM EL!!!
A MAGYAR NEMZETI ÜNNEPEN A NEMZETI MÚZEUM LÉPCSDŐJÉN KÍNAI HUSZÁR ÉNEKEL MAGYAR HAZAFIAS DALT!!!
www.facebook.com/photo/?fbid=25015161158129528&set=a.850811951657786
kereső
Európa 460 milliós népe! Ime orbán ezt gondolja rólatok:
" Brüsszel elfoglalásáról lázálmodó ünnepi beszédéből:

A nyugati világban ma emberek milliói gondolják azt és élnek úgy, mint aki a semmiből jön, és a semmibe megy. Ezért nincsenek, és meggyőződésük szerint nem is kell tekintettel lenniük semmire és senkire. Háborúkat robbantanak ki, világokat rombolnak le, országhatárokat rajzolnak át, és sáska módjára legelnek le mindent. Semmibe veszik a holtakat, és megfosztják jogaiktól a meg sem születetteket. Mi, magyarok másképpen élünk, és másképpen is akarunk élni. Mi jövünk valahonnan és tartunk valahová. Minden, amink van, az elődeinktől kaptunk. És vele a küldetést is, hogy fenntartsuk és továbbadjuk. "
Őrnagy
A Brüsszel, Szaros Gyurka és Présmanus simogatók nehezményezik a miniszterelnök stábja által összeállított és Orbán által felolvasott emlékeztető beszédet.

Az a vád, hogy a beszéd se nem Petőfiről, se nem a márciusi ifjakról szólt!

Nos nézzük akkor mi is történt a magyar történelemben:

907 Pozsony: A pozsonyi csata 907. július 4. és 7. közé tehető időben zajlott a főként bajor haderőt mozgósító keresztény Keleti Frank Királyság támadt a magyar fejedelemségre, vagyis a "Nyugat"
1117 éve, 907. július 4-én kezdődött a pozsonyi csata. A harc Pannónia visszaszerzéséért folyt, ahol a magyarok legyőzték a támadó bajor seregeket. A csatát a magyar hadtörténet egyik legfontosabb győzelmeként tartják számon. A harcot követően több mint 120 évig nem támadták meg hazánkat.
1526 Mohács: Az Oszmán birodalom támadt a Magyar királyságra Szulejmán szultán vezetésével a Francia Király által biztosított Európai fegyverzettel. Nyugat-Európa nem segített a Magyar Királyság megvédésében.

1683–1699. A törökök kiűzése: Az Osztrák császár segített kiűzni a Magyar királyság területéről a törököket, de csak azért, hogy utána 219 évig Osztrák gyarmatként kezelje a Magyar Királyságot.

1848 Budapest: Kik ellen is lázadt fel Petőfi Sándor és a márciusi ifjak?
Na kik elle? Az Osztrák császár uralma ellen

1914. I. Világháború
Vajon kik nem akartak egyedül háborúzni Európában? A magyarok:
Tisza István gróf magyar miniszterelnök: "háborúban semmit sem nyerhetünk, ellenben mindent elveszíthetünk"
Az ANTANT mocskos módon mégis a Magyar Királyságot tartotta a vh. fő felelősének és egyedül a Magyar Királyság területét harmadolták le.

Ki adta el Magyarországot Jaltán Sztálinnak? A nyugat!

Szóval nem értem hogy mi a baj azzal, ha valaki kimondja őszintén, hogy 1000 évig mindig a nyugat baszott ki a magyarsággal, most is a Nyugat akarja a saját gyarmatának tekinteni Magyarorszáot, és bizony Petőfi is a nyugati zsarnokság ellen lázította a márciusi ifjakat! Nem Kína, és nem az...
Őrnagy
Hiányzó karakterek pótlása:

Szóval nem értem hogy mi a baj azzal, ha valaki kimondja őszintén, hogy 1000 évig mindig a nyugat baszott ki a magyarsággal, most is a Nyugat akarja a saját gyarmatának tekinteni Magyarorszáot, és bizony Petőfi is a nyugati zsarnokság ellen lázította a márciusi ifjakat! Nem Kína, és nem az Orosz cár ellen. 1849-ben se az Orosz cár akarta legyűrni a magyarokat, hanem a közös családi gyökerekkel rendelkező Európai uralkodó családok egyezségére hivatkozva a mocskos Nyugat uszította Petőfiákre Segesvárnál az orosz cári hadsereget, ahol a ma ukránnak nevezett kozákok vitték a vezető szerepet, akiket a Szaros Gyurka, Brüsszel és Présmanus simogatók szerint szeretnünk kellene!
csak úgy....
@Őrnagy: remélem hétfötöl ismét a diliház gondoskodik rólad...
Clavigo
Vazzze,,,Ennek a Sertésnek bekeverték a gyógyszereit...
Cherry
Mint a Capitol ugye te retkes rohadék menekült cigány, a hatalmadnak vége, zsiros moslék
Cherry
@Őrnagy: Mi van kis melegek sz@r a helyzet OV csak óbégat a seki sertés hahahhahah
jáger laszló
Javaslom
Menjen OV 1edül Brüsszel LN!!
Én kihagyom!!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Lepényleső
Vádként felsorolta másokra azokat a bűnöket amiket ő követ el folytatólagosan pribékjeivel,
tételesen,pontosan,nem úgy mint ígéreteit,vagy akár becstelen múltját,ezt nem felejtette el?
Pusztai
Én csak azt kérdezem, ilyen előélettel lehet valaki normális ??
És Miniszterelnök?
..
-kOMCSI BÖLCSŐBEN NEVELKEDETT, ifjúként a kisz volt az otthona, most komcsizik.
- Soros pénzéből élt és a pártja is, - mai pénzen mrdokat kaptak,- aztán hátba szúrja jótevőjét.
-Csuhások, térdre imára, ma álkERESZténykedik,
-Liberális internacionalé alelnöke 9 évig, most illiberálosozik,
-Soha ne azt figyeljék mint mondok, hanem mit cselekeszem! Másokat hazugoz le, pávatáncol
-Soha nem vetemednénk arra hogy elhallgattasuk azokat akik nem értenek velünk egyet!
Média bezárások, felvásárlások, KESMA 500, közmédiba ellenzéki nem mehet be, ... stb..
-MO egyetlen vezetője aki szegényen lépett a politikába és ma egyik legvagyonosabb családja 1000 mrd vagyonnal az országban.
- 6x bukott választásokon, 1x minelnök, 2x önkormányzati, 3x me. -vitán, - ez világcsúcs,- és ő bukottaz másokat.
- Hazudozásban is ő tartja a világcsúcsot: 5 perc alatt 7 vaskos hazugsággal az EU Parlamentben,
... ésatöbbi gazemberkedése, hatalmas irodalommal székházlopástól az atomerőműig, ...
...Nincs egy olyan állítása, cselekedete aminek az ellenkezőjét is ne tette volna.
És hol az ellenzék, hogy a bűneiből naponta ne szemlézne, pár fűbűnt kiemelve, amibe normális országban 1 sec alatt bebukna sőt börtönbe kerülne vagyonelkobzással.
Most erről mit gondoljunk?
Pusztai
Kolozsvárosból anno:
"Orbán Viktor. 56 éves. 1987-ben szerzett jogi diplomát, de soha nem szerezte meg a szükséges gyakorlati időt, soha nem dolgozott jogászként.
A diploma megszerzése után három évig Soros György pénzéből élt,
1990 óta a mi pénzünkből él.
Sem szakmai, sem egyéb gyakorlata nincs. 29 éve politikusnak vallja magát."
.. Hálája a csodálatos erkölcséből fakadóan 2015 után aki felemelte, támogatta, azt hátbaszúrta.
Aztána fidesz is ezt választotta alapnak, akik Soros egyetemén végeztek azok beleszartak a fészekbe,
sőt magát az iskolát, -CEU, egyetlen a világban előkelő helyen jegyzett magyar egyetem,- almamátert is elüldözték.
Micsoda erkölcsi magaslat!
Benne vezető fideszesek szakmai előélete...
rücsü41
Olvasom kommntket és nemláttam egy olyant sem, amelyik kifogásolta volna azt az Orbáni megállapítást, hogy Brüsszl is egy birodalom, olyannak állítja be ezt a szervezett a mi tudós Orbánunk, hogy olyan birodalom ez mint a Római, a Hitleri Németország, vgy a sztélini Sovjet birodalom volt.Kérdezem hogy az a szrvezet és nem állam , amely a tagoknak vétó jogo biztosít, hogyan működhet úgy mint egy mai orosz birodalom Putyinnal például.Nem cselérődött itt fel Orbán biradalmakról alkotott képe egy orosz vagy kínai ordzáőg szevezeti felépítésével és működésével, mert hogy ezekben a mai birodlmakban sem halottam, hogy egy egy döntését például Putyinnak meg lehetett vétózni.Azt sem hallottam egyetlen régi és új birodalomról, hogy abban az elnyomott országok önként és dalolva , a saját akaratukból léptek volna be, ők is úgy léptek a birodalomba , például a szovjetbe, amit az ünnepi bszédében kifelejtett szapulni a történelmet mát nem jól ismerő Orbán, hogy először hadsereggel lerohanták az országot, majd előírták nekik hogy választást kell tartaniuk, és egy két éven belül csatlakozniuk kell Oroszországhoz.Na itt a cél nem volt más mint a megtámadott ország megsemmisítése és bekebelezése a nagy medve oroszok országához.D ez EU-ba , ahonnan ki lehet lépni,az angolok is megtették, és vétó jogot lehet gyakorolni, nem gondolom, hogy az ország elfoglalásának minősülő lépés lenne!Jobban meg kellene indokolni ez a lerohanás elméletet, mert ezt iyen körülmények mellett nem mindenki veszi be!
Toller Béla
Hogy jön ahhoz ez a gyökér, hogy a magyar emberek nevében így beszéljen, ezeket mondja a pódiumról ? Népszavaztunk, csatlakoztunk az Unióhoz és a NATO-hoz, nagyon nagy többséggel ! Nincs az a kocsma, ahol ne törnének el pár korsót a fején, ha így ordítana. Torz lelki alkatú, fasiszta, elborult genya, takarodjon, és vigye a puttyát is magával. Ennek csak kemény leszámolás lehet a vége ! És lesz is ! Még ez a halvérű magyarpéter sem kínál neki menekvést !
leszholnapis
Ba+!! te állandoan háboruznál...hitelét veszti a dumád a békéröl!
leszholnapis
@Pusztai: akkor jelen esetben nem a butort kell cserélni hanem a kurvát
vacsi
Meghallgattam a beszédet, semmi ilyesmiről nem volt szó! Firkászka, hol járt az eszed?
Őrnagy
"A miniszterelnök szerint becsaptak minket, itt az ideje, hogy fellázadjunk."

Ez egyáltalán nem igaz!

Nem csaptak be bennünket! Már 907-ben megmondták, hogy az írmagját is ki akarják irtani a magyarságnak a Kárpát medencéből! Most se akarnak mást, csak mások a módszerek, mint 907-ben!
Pusztai
Káncz Csaba jelenti:

"Tegnap a magyar miniszterelnök ünnepi beszédében így foglalta össze az Európai Uniós tagságunkat: „Béke helyett háborút, biztonság helyett jogállami hercehurcát, jólét helyett pénzügyi zsarolást kaptunk. Becsaptak bennünket, ideje, hogy fellázadjunk.”
Orbán lázadást szítana a jogállami Európa ellen, hogy „helyreállítsa az európai emberek önérzetét, az európai emberek önbecsülését."

Megjegyzés: teljesen egyértelmű, hogy az Orosz Birodalom magyar gyarmati helytartója nem alkalmas az EU Tanács elnöki pozíciójának betöltésére július 1-től."
Aki Én
@Őrnagy: Mindenki látja már, hogy egy ijesztően buta, egysíkú, megvezethető, önálló gondolatoktól mentes agyhalott vagy. Hova bizonygatod még, te eszelős?
rücsü41
@Maccska: Te, figyú!Mintha Orbán a Brüsszeli Birodalomról beszélt volna, aki veszélyezteti a magyarok szuverenitását, és el akarná foglalni az országunkat.Én arról írtam, hogy Brüsszel nem ország, nem hatalom, aki egy ország függetlenségére tör, Brüsszel egy együttműködési szervezet, melybe önként léptünk be, ahol azt fogadtuk a belépéskor még mi is hogy együtt működünk és ha nekünk ott nem jó, akkor nyugodtan kiléphetünk, és senki nem tud bennünket elfoglalni, mert egy vétóval minden ilyen törekvést elháríthatunk.Ezért azután semmiféle veszély hazánk elfoglalására Brüsszelből nem létezik.Becsapni meg nem csaphattak be ,mert korábban is az egyhangú döntések voltak a legnagyobb arányúak, melyeket mi is elfogadtunk, erre azért emlékeznie kellene a mi úgy látszik szellemileg gyengülő Ó.Viktorunknak.Ez az egész Orbán találmánya aminek semmi jogi alapja nincs, csak most a sikertelenségünkért OV a brüsszeliieket okolja, nem a maga szavahihetetlenségét.
túszulejtettország
Itt az ideje hogy elinduljatok Brüsszelt "elfoglalni"!
sándorbence
mitakarnak elfoglalni a retyót naazt igen
hahahaha
bence
Felszólítom a magyarokat , hogy foglaljuk el Hatvanpusztát ! Még Brüsszelben sem találunk akkora vagyont mint ott !
csak úgy....
viki issoráz egy elmebeteg beszédet mondott! - persze a közönségének erre van szüksége!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.