Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter szerint Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság (EB) elnöke az emberektől félti a demokráciát.

A tárcavezető ezt arra reagálva közölte, hogy az EB vezetője úgy nyilatkozott: veszélyt jelent a jogbiztonságra, ha mostantól a Tanács és az Európai Parlament összes határozatáról népszavazásokat szerveznek. Kijelentette azt is, hogy a betelepítési kvótarendszer a szolidaritás elvén alapul.

Szijjártó Péter szerint a menekültkvóta az "ostobaság elvén alapul", és a magyar embereknek joguk van véleményt mondani sorsfordító kérdésekben.

Most az Európai Bizottság elnökét sértegette Szijjártó

Szijjártó sajnos egy szót nem fecsérelt arra a 3700 bevándorlóra, akiknek eddig letelepedési kötvényt adott el a kormány. A kötvények árából elképesztő, sokmilliárdos jutalékot kaszáltak Fidesz-közeli offshore-cégek és ügyvédi irodák. Eközben sajtóhírek szerint börtönviselt bűnözők is lehettek a kötvény vásárlói között, akik európai uniós állampolgárságot szereztek a Fidesz-kormány segítségével.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Perwool
"és a magyar embereknek joguk van véleményt mondani sorsfordító kérdésekben."
Kár, hogy ez senkinek se jutott eszébe a XV. század környékén. Most Orsós és fajtája nem lenne ebben az országban.
Amúgy persze nem nagyon pofázhat bele senki, ha a cigány-vajda pénzért állampolgárságot árul bárkinek, aki hajlandó tejelni neki.
Tudod mikor lehetne véleményt mondani sorsfordító kérdésekben ? Ha szavazhatnánk a Paks 2 bővítéséről és titkosírásáról, az ügynöklisták nyilvánosságra hozásáról, az állami földek eladásáról, az olimpiától, a MANYUP pénzek sorsáról, meg még úgy 100 kérdésről.
Brüsszelt lehet naponta kiosztani, míg rá nem unnak, hogy 1-2 balkáni ország ura pattog és ki nem basszák egyiket-másikat az Unióból.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Csak tudnam, hogy miert kell ehhez a hirhez szijjaspetya tokeit bamulnom, meg a hulye kakasos frizurajat?
Kulonben meg nem szokta me'g meg a nemzetkozi sajto, hogy a hulyegyerek mindenkit kioktat?
dr. prédikátor
Zselés! egyszer kurvára szájba fognak baszni a modortalanságod miatt!!!
gru
fasszopó Szíjjártó, megint hülye voltál, és még mindig kicsi a faszod.
felfogod végre, hülye szíjjártó, hogy nincs az a pénz?
persze hogy nem fogod fel, mert túl hülye vagy hozzá.
A Q anyád, szijjártó, te béna pöcs!
justhpeter
Még mindig azt hiszi, hogy a diplomácia egyenlő a bunkósággal. Csak azért, mert ő tahó.
GeoCravker
A doktornéni kezében nem látom a kést. Jó az a fotosop. Pedig egy ilyen töketlen figura esetében biztos ott volt az a bicsak.
nezelodo
Ennek sem kell fohászkodnia reggelente, hogy a "mindennapi bunkóságomat add meg nekem ma", mert jön az neki magától, hiszen Orbán a példaképe.
Csodálkozó
Szájjártatót kéne már megsérteni.
Szarba mártott rozsdás csákánnyal.
Vosztok
Szijjártó téved.
Egyrészt, amit a mocsadék libsik ez a díszpéldánya, és az agymosott csicskái "menekültkvótának" neveznek, annak a menekültséghez semmi köze nincs! Ezek a szutykok a menekültség kritériumai egyetlen feltételének sem felelnek meg. Ez egy kontinensfoglaló horda.
Másrészt, a szolidaritáshoz sincs semmi köze. Ha valaki úgy dönt, hogy a hazába fogadja egy ingyenélni akaró, kultúra és morálagresszor csőcselék egy részét, az már egy elítélendő dolog. Ha egy társasház ieddig szépen élő közösségéből néhány tulajdonos úgy dönt, hogy gazdasági megfontolásból a tulajdonukba (VAGYIS A KÖZÖS HÁZBA!!!) fogadnak egy öntörvényű, erőszakos, követelőző csoportot, kérdés, hogy mennyire szolidárisak a többi tulajdonossal? És miért kellene a többieknek is így tenniük? "Szolidaritásból" utánuk ugraniuk a kútba?
Ez nem egyéb, mint a szolidaritás fogalmának sunyin és aljasul történő, a saját igényeiknek megfelelő módon történő kiforgatása.
Vosztok
@Csodálkozó: Újabb elemző, mélyreható, lényegretörő értekezés.
Hozod a tőled megszokott, idevaló libsi színvonalat. :-)))
bencemacska
"Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság (EB) elnöke az emberektől félti a demokráciát."

Ez akkor lenne igaz, ha az emberek közé sorolnánk a mondat szerzőjét és a mindenható főnökét!!!
namihami
@Szeparepa2: Jó lenne, ha valóban így volna. De sajnos rajta keresztül kategorizálnak mindnyájunkat is.
Nem azt mondják, hogy a Fidesz-fanok hülyék , de vannak ott normálisak is.
""Magyar, ne lopj""--emlékszel talán az osztrák üzletek feliratára. Félő, hogy ez ugyanaz a kategória és baromi nehéz lesz levakarni magunkról. Ráadásul amíg ezek maradnak a vezetőink (bocs. vezető, csak ""vezető""), na addig inkább rakódik a guanó, minthogy fogyna. Évek, talán évtized is kell, kellene, mire a mocskuk lekopik a hírünkről.
Yoda69
A fideSS eddig tobb mint 3600 migrancsnak adott letelepedesi engedelyt - igaz nekik penzert, ami a fideSSes bankszamlakat gyarapitotta. Ez mar eleg nagy szam ahhoz, hogy matematikailag is igaz legyen, hogy van koztuk alvo terrorista. Ugyanis az igazi terroristak nem a gyalogolo migransokkal egyutt fognak jonni.
rosalinda57
Szíjjártó Petikének fogalma sincs a demokráciáról. Most nem fogom neki elmagyarázni, de nyugodjon bele, hogy amit a Fidesz csinál az nagyon nem demokrácia. Innentől kezdve ne bíráljon senkit !
Csodálkozó
@Vosztok: Légy csak nyugodtan büszke magadra, e soraid bárkiben megerősíthetik, hogy te mekkora hlmas fárosz vagy!
Amúgy meg fújhatsz a seggembe porcukrot, ostoba bérnyalogány!
Perwool
"és a magyar embereknek joguk van véleményt mondani sorsfordító kérdésekben."
Kár, hogy ez senkinek se jutott eszébe a XV. század környékén. Most Orsós és fajtája nem lenne ebben az országban.
Amúgy persze nem nagyon pofázhat bele senki, ha a cigány-vajda pénzért állampolgárságot árul bárkinek, aki hajlandó tejelni neki.
Tudod mikor lehetne véleményt mondani sorsfordító kérdésekben ? Ha szavazhatnánk a Paks 2 bővítéséről és titkosírásáról, az ügynöklisták nyilvánosságra hozásáról, az állami földek eladásáról, az olimpiától, a MANYUP pénzek sorsáról, meg még úgy 100 kérdésről.
Brüsszelt lehet naponta kiosztani, míg rá nem unnak, hogy 1-2 balkáni ország ura pattog és ki nem basszák egyiket-másikat az Unióból.
bene
Tisztelt hölgyeim és Uraim, kedves Barátaim,

ebből sem lesz baj :) semmilyen "világ összeesküvés" sincsen ellenünk. Ha lenne ilyen akkor már régen lesatuzták volna már Magyarországot. Okos ez a csapat és tudja ezt :)
eszegfu
@Yoda69: 20:13 Egyetértek! Kiegészitem még... az "egyszerü" embereknek, ha pl. biztositó kifizeti a lejárt futamidejü szerződés végösszegét, akkor "azonositani" kell magát személyesen, 2 igazolvánnyal, miközben 20 éve(!!) fizeti... mindezt a "terrorizmus elleni" törvény értelmében!? Olyan életszerü, hogy a 20 éve "gyüjtögetett" pénzből a terroristákat fogja bárki is támogatni. Ugyanakkor "vizsgálat" nélkül bármilyen külföldi pénzért vehet magának letelepedési kötvényt... pedig lehet, hogy a terroristák köztük vannak, nem a menekültek között! Végezhetne egy felmérést most is a Századvég: Szijjártó ostoba, vagy sem!
silber13
@Csodálkozó: Osztán mér teccik bókolni annak a Vosztok nevú izének, hogy fárosznak, világítótoronynak tecc nevezni?:-)))) És ráadásul hatalmasnak is. Mert ha esetlegesen genitáliának tecc nevezni, az sokak számára helyénvaló, bölcs meglátás!
eugen4402
Hurrá!!!
Működik az új kormány-kommunikációs stratégia! A figyelem megragadása az első, tehát ezután a Fidesz-miniszterek vasectomia-műtét előtti vizsgálat közben fognak nyilatkozni. Majd csak odafigyelnek a népek...!
Csodálkozó
@silber13: Igazad van, de igyekeztem volna elkerülni a falloszt.
silber13
@Csodálkozó: Azért elegánsabb a genitália elnevezés.:-)))
Csodálkozó
@silber13: Elegánsabb, de félek, amilyen sötét, még képes Itáliára gondolni.
A fa(llo)szt hátha képes dekódolni.
aremy
@Vosztok: azt az öntörvényű csoportot fidesnek híjjják
magyarbakancs
Mért nem rendezünk népszavazást!
Akarsz-e romákkal együtt élni?
Perwool
@magyarbakancs: Szabad népszavazni!Miért ne lehetne?
Csak az utóbbi 5 év történései ezt igazolják...szabadni szabad..de valahogy mégsem lehet..
Az angol arisztokrata politikus is azt mondta: mindenki lakhat a Ritzben...
magyarbakancs
@Perwool: Szeretem a frappáns válaszokat.
Nagyon jó amit írtál.
coni
A magyar választók nagyon rossz helyzetbe lavírozták az országot, már a menekült válság előtt fellázadtak a nettó befizető országok választói, hogy feneketlen kútba öntik (az adójukból elvont) a kohéziós pénzeket.. Most, hogy a magyarok visszautasították pár ezer ténylegesen menekült átmeneti befogadását (akik rövid időn belül átszöknének fejlettebb országokba) a francia és német választók csak olyan vezetőre voksolnak akik a 2 sebességes/mag Uniót támogatnak. Így ha papíron nem is, de valójában már most kiléptünk az Unióból.
wagabund
@magyarbakancs: 9.47...

akkor lenne qurvanagy meglepődés, ha azt mondanánk, hogy nem..

csak elméletileg(mivel a válaszom is az)...akkor mi is történne?
Perwool
@wagabund: Ugyanaz ami az októberi szavazásnál...semmi...!
wagabund
..."Most az Európai Bizottság elnökét sértegette Szijjártó"...

helyes, jól tette.

a múltját ismerve csak luxemburgnak, és saját magának tett jót iszonyú mennyiségű, már-már felfoghatatlan mértékű harácsolással, természetesen a multik adókedvezményéből jutalékként.
most azon kesegünk, hogy mennyi kárt okoz hazánknak az unijós embargó oroszország ellen...és mennyi kárt okozott nekünk, amikor még pénzügyminiszter volt?
és mennyit fog még a kötelező migráns befogadás erőltetésével?

Szíjjártó nem tudja annyira megsérteni, hogy észheztérjen. Az iszonyú mértékű vagyona nyugalmas hátteret biztosít neki. amúgy fingja sincs , ki is az a Szíjjártó...
wagabund
@Perwool: megdumáltál. nálad a pont.
Nil
Bocsi- a képet nézve az jutott eszembe hogy a gyerekei mesterséges megtermékenyítésnek köszönhetőek vagy nyitott házasságban élnek?
moareka
Hát ha utánam vágnák sem kellene ez a hímr..., de úgy is lehet mondani, hogy s...re foltnak...
nezelodo
Azon lehet vitatkozni, hogy vajon jól működik-e az EU-s gépezet, de az nem vitatható, hogy az Orbán és sameszai által gyakorolt bunkó stílussal nem sok barátot szereznek a diplomáciában. Így esély sincs arra, hogy érdemben tudjanak a "vezetőinkkel" tárgyalni. Inkább arra van esély, hogy Orbán az EU szétrombolásában érdekelt, és ne adj isten az oroszok felé való elkötelezettségben. Akkor nekünk eltrobitálják a takarodót!
Vosztok
@aremy: A libsi fajtád híjja annak. Az meg bakfitty!
Kovács Gizella
@wagabund: 11.01 Mi viszont annál jobban tudjuk ki is az a Szíjjártó...
silber13
@Vosztok: Fingod nincs a bakfitty szó jelentéséről, ergo: " Aki nem tud arabusul, ne beszéljen arabusul" :-))))
silber13
@Vosztok: A szókincsed felettébb szegényes, kimerül a libsizés, komcsizás emlegetésében, megspékelve valami általad sértőnek, káromlónak szánt kifejezéssel. Ez jellemző a te hordádra!
Vosztok
@silber13: Ezt is eldöntötted okoskodó libsi?
silber13
@Vosztok: Nem én döntöttem el te szellemi csökevény, ám ezt illő tudni még neked is!
Vosztok
@silber13: Tulajdonképpen igazad van. Csak én úgy fogalmazom meg, hogy a szóhasználatomat a mindenkori adott társaság intelligencia, kulturális, és értelmi színvonalához igazítom. Jobban mondva igyekszem igazítani. Mert ideillő sötét mélység eléréséhez még gyakorolnom kell.
Kérlek, egyelőre érd be ennyivel!
Ha nem teszed, rád emelem a karót! :-)
Vosztok
@silber13: Még ezt is eldöntötted okoskodó libsi?
silber13
@Vosztok: Na látod? Mikor elfogynak az amúgy is elapadó észérveid, egyből beindul a libsizés. Ez olyan mérvú szellemi sötétséget jelez, mint az alexandriai fárosz setétbe borulása áramszönetkor!@Vosztok:
silber13
@Vosztok: 17:3De egy nem, vvagy alig ismert társaság megitéléséhez nagyon csekély ez az idő, lehet igazad is az itélkezésedben, de lehet ugyanakkor bukfenc is A karó ellenében meg én is hozom a spádémat!:-))
vukkocska
Gyerekkorom mondása jut eszembe, amikor egymást hülyéztük: aki mondja másra, az mondja magára. Szijjártónak pedig muszáj mindig hülyét csinálni magából.
koszpeko
@karma1: Lehet,hogy épp herélik? :D
Úgy látják ezt már nem kell tovább tenyészteni.
koszpeko
@Vosztok: Már másnak is javasoltam.
Ha nem találod meg ebben a közösségben a saját géniuszi magasságokban leledző intelligenciádnak megfelelő beszélgető társat és derogál leereszkedni hozzánk.
Húzz a büdös picsába ahol olyan magas értelmi szinten vannak ahol te vagy.
nezelodo
@koszpeko: Ne koptasd a billentyűzetet miatta. Az örökké sértettek reagálnak így, használhatatlan volt nyilván a Kádár alatt, és itt is csak percemberke. Az intelligencia hiánya már a legalantasabb szervezeteknél is kockázati tényező.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.