Felháborodott Southampton vezetősége, miután tudomásukra jutott, hogy a magyar kormány kvóta-népszavazást előkészítő szóróanyagában no-go zónaként kategorizálta a várost, írja az Index.

A kormány által terjesztett füzetben azt állítják, Southampton is azok közé a települések közé tartozik, ahol egyes helyeken a rendőrség elvesztette a kontrollt a helyi normákhoz egyáltalán nem alkalmazkodó bevándorlók miatt.

A város nyilvános bocsánatkérést vár Magyarországtól, mint ahogy az egyik parlamenti képviselője fogalmaz:

az állítás nem is lehetne távolabb a valóságtól.

A képviselő szerint a bevándorlók magas száma ellenére sem küzd integrációs problémákkal az angol kikötőváros.

39 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Sziszifusz
Orbán kormány ?
Bocsánatkérés ?
Soha !
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Sziszifusz
Orbán kormány ?
Bocsánatkérés ?
Soha !
vadnarancs
Újabb koki, újabb saller. Narancsködösök, itt a lehetőség anyázni egyet, böfögjetek ti is valamit a cikkhez!
Ördögvadász
Mit vársz a multikultitól? Élősködő csitri banda.
moareka
A bocsánatkérés nem az ő világa, ahhoz neki újra kellene születni...
F_Viktor
Miért kell mellébeszélni, tompítani az igazságot???

orbán szócsővei nem "felelőtlen kijelentéseket" tettek, hanem HAZUDTAK, folyamatosan és TUDATOSAN FÉLREVEZETIK a választókat, a magyar embereket!!!
joopapa
Tételezzük fel hogy van ilyen negyed Southamptonban, és akkor mi van! Az legyen az ő bajuk!
Arról beszéljen a külügy, hogy miért ment ki Angliába, sok tízezer magyar!
Szókrakész
"A képviselő szerint a bevándorlók magas száma ellenére sem küzd integrációs problémákkal az angol kikötőváros."

Akkor a britek miért Brexiteltek, ha minden simán megy?!?!?!
F_Viktor
@Szókrakész: Írod:
"Akkor a britek miért Brexiteltek, ha minden simán megy?!?!?!"

Mert ott is akadt olyan népszerűséget hajhászó, felelőtlen politikus, aki hazugságokkal traktálta a britteket, majd a szavazás után félelmében lelépett a balfenéken!
aremy
@Szókrakész: lehet hogy miattunk magyarok miatt???
JAJMÁR
Nem törődnek ők azzal, hogy másokat sértegetnek és róluk valótlanságokat állítanak. Mindig az az igaz, amit ŐK mondanak, ezt sugallják és mindig vannak, akik ezt el is hiszik nekik.
Normális emberben az énközpontú, óvodás és dacos, meg tiszteletet "követelő" viselkedés politikusok részéről, döbbenetet kelt. Nem is lehet rá jól reagálni, hiszen hogy lehetséges ilyesmi? De nem veszik őket komolyan már soha többé! Csakhogy téved a világ, ha leveszi róluk a "szemét", mert ezek semmit se tesznek véletlenül !
bakegya
Már nincs olyan "tányér" amibe ez a teknős be ne piszkított volna
papa.49
Ezeknek a diplomácia, magas mint a vakondnak a kerticsap!!!
A hazugovics a ,,komoly kulturált viselkedésével,, pont olyan mint a kis elefánt a porcelánboltban, csak tör,zúzz mindent maga körül!!!
F_Viktor
@papa.49: Írod:
"...pont olyan mint a kis elefánt a porcelánboltban, csak tör,zúzz mindent maga körül!!!"

Az a porcelánboltot jelenleg Magyarországnak nevezik :-(
papa.49
@F_Viktor: Így is gondoltam, csak már kicsinek találja a boltot megpróbálja az egész világot lángba borítani, remélem nem sikerül neki!!!
Szókrakész
@Mirabilis: Jól van.
Már megint hülye vagy.
Egyes
Ülj le.

A Brexit egyik kulcstémája a migráncskérdés volt!!!

Csak úgy mellékesen.
teuton
@Szókrakész: Na akkor most megint elarultad a nagy nyilvanossag elött a hülyesegedet! NEM a migransokrol volt szo a Berxitnel (ha a menekülteket erted alatta, mert szerintem azt sem tudod, ki egy migrans), hanem a tul sok EUs bevandorlorol (magyar, bulgar, lengyel, stb.) akik mindenfele engedely e kvota nelkül szabadon beutazhatnak es munkat vallalhatnak, valamint mindefele szocialis juttatasra jogosultak! Ezek egyikere sem jogosult egy menekült!
teuton
@Ördögvadász: A multikulti alatt a ciganybarot erted, aki magyra kiraly akar lenni? Na ö mocskolodik mindenki ellen az EU-ban,aztan csodalkozik, ha szoba sem allnak vele, vagy ugy tarkon vagja a masik 25 miniszterelnök, mint most Becsben, hogy attol koldul...
teuton
@Szókrakész: Talan a briteket kellene megkerdezned, miert akartak kilepni (es kik szavaztak a kilepesre a lakossagbol!(, de eleg lenne, ha utanaolvasnal es a kilepesi hatarozat utani reakciokat is elolvasnad. Es ne a kiralyi media hazugsagait böfögd vissza1
tutajos
Tudta?
Viktor! Szar a helyzet!
"Nix ugribugri"!
egyvandor
Stróman falva No-Go zóna. Ott minden bizonnyal jogosítvány kell a modell repülőzéshez (drónozáshoz), vagy razziára, személyes átkutatásra számíthat akinél fényképező gépet látnak.
F_Viktor
@egyvandor: + örülhet ha nem fut bele a 80 éves anonim osztrák férfibe a közúton, mert hiába a halált okozó gyilkosság (az áldozat pechére Mészáros politikai ellenfele volt), a jogsija még mindig a zsebében az öregnek!
kkalman
A zselé fejű droid a csutkai csüngőhasú utasítására úgy böfögi ki magából a baromságot, mint a segg részeg az alkoholszagot. Csak ez utóbbi nem ártalmas az országra nézve.
Desischado
Ez ahova csak megy, szégyent és bajt hoz ránk. Mikor szabadulunk már meg tőle végre?! Csak ezt szeretném tudni!
eugen4402
Egy kicsit (nagyon) szégyellem ám, hogy magyarázkodnunk kell néhány felelőtlen szemét tróger aljas dumája miatt. Egy átlag brit polgárnak hogyan magyarázod meg, hogy EZEK soha nem a valóságot mondják, hanem azt a képzeletükben összeollózott, agyonretusált fotót mutatják be, amit ők valóságként akarnak beszuggerálni. Ráadásul meggyőzhetetlenek..! A téveszméiket ötszázszor cáfolhatja tényekkel a világ, a végén akkor is azt mondják diadalittasan: "- Na ugye, nekem volt igazam..!!?!"
Meg se' kell hallani őket, ha már az Európai Néppártok hat évig pátyolgatták a "Kétharmados Üdvöskét", most már kapják össze magukat, és korrigáljanak!!! Mikor merik bevallani, hogy kígyót melengettek a zakóikon..!
justhpeter
Igen, a magyar diplomácia is jobban teljesít.
papa.49
@justhpeter: Szerinted van még olyan,mert szerintem már nincs!!!
justhpeter
@papa.49: Hogyne volna. Orbán egy személyben a külügy, ő határoz meg mindent. Hiszen mindenhez(is) ért. Ezért is tartunk itt.
papa.49
@justhpeter: Akkor félreértettél, én ,,normális külügyre,, gondoltam. nem erre a tökkelütött banda által csináltra...
justhpeter
@papa.49: A normális külügyhöz normális miniszter és normális csapat kell és nem egy futsal válogatott.
papa.49
@justhpeter: Hát igen a diplomácia nem egy könnyű tantárgy, és eltart egy ideig amíg elsajátítja az ember... De mondjuk a cigány diplomácia meg az erőn alapszik, csak szerencsére hazánk nem rendelkezik számottevő erővel a világban, mert ha lenne, már égne a világ!!!
Borsodi
Kavarás hitegetés hülyítés képmutatás fő erénye.Isten nem kér bocsánatot!
világlátó
Kétségtelen tény, hogy 1961- ben, amikor Németország megnyitotta kapuit a főleg török, de jugoszláv, albán vendégmunkások előtt, valóságos városrészek formálódtak a törökök számára. Hamburgban ezt magam is tapasztaltam a török negyedben járva.Ez közel harminc évvel ezelőtt
történt. Ott akkor semmi jelét nem láttam a " no - go " -nak.Ma a százezres tömeg átmeneti elhelyezését biztosító alkalmi területeknek a közrendje bizonyára eltérő. Hogy is ne lenne az.
Az előkészítetlenség, a sokoldalú ellátás problémái, a rendőri , katonai jelenlét frusztrációs hatásai állandó konfliktusokat gerjesztenek. Látom a videókat a fényes nappal rablásokat elkövető fiatal afrikai és arab származású emberek részéről. Ezek a videók bejárják a világot, félelmet, ellenérzést szítanak, ami érthető.De erre külpolitikát és egyben belpolitikát építeni ez nem helyénvaló.Hogy Merkel és elődei mellett említsek valamit, 1999 - ben 7,34 millió külföldi élt Németországban.Ez az összlakosság 9 % -a.és ebből 2,1 millió volt akkor török.
Azóta már a harmadik generáció is szülőképes és az ott születettek már német állampolgárok.
Megszűnt volna a német nép kulturája, kulturális identitása? Ugye ezt nem gondolhatja senki komolyan. Mára több mint 50 ezer magyar család kapott letelepedési engedélyt Németországban.A többi volt Kelet . Európai országból oda települtekről nem tudok számokat.
A No - go zónák előkaparása , bár napi kriminológiai események előfordulnak, nem volt korrekt lépése a magyar külügynek, Orbán Viktornak. Ez csak arra félresikerült kísérlet, hogy az okt.2.-i kierőltetett népszavazás eredményes legyen. Veszett fejsze nyele, mert a népszavazás teljességgel feleslegessé vált.A baj az, hogy a szellemileg, lelkileg " megdolgozott " népünk egy jelentős része mégis hitet tesz emellett.Ez azért sajnálatos, mert amíg van népi háttér fedezete ennek a politikának, az tovább robog a szégyen és a megaláztatás szakadéka felé.
F_Viktor
@eugen4402: Írod:
"Egy átlag brit polgárnak hogyan magyarázod meg, hogy EZEK soha nem a valóságot mondják..."

Igen, egy demokráciában felnőtt és ott élő emberke értetlenül áll egy hazugságot magyarázó magyar emberrel szemben, mert nem érti meg, hogyan lehet egy ilyen rezsimet, egy hazugságok ezreire épülő kormányt hatalmon tartani.
Arra, a civilizációban már 2010 novemberében bukott volna orbán!
F_Viktor
@világlátó: Írod:
"Megszűnt volna a német nép kulturája, kulturális identitása? Ugye ezt nem gondolhatja senki komolyan."

Annyival egészítenélek ki, hogy Európában több, mint 45 millió muszlim él, s Európa még sincs muszlim uralom alatt.
Halkan jegyzem meg, Magyarország 9,8 milliós népességével rázza a lábát...
Hari
@F_Viktor: és tegyük hozzá, hogy egy olyan demokráciában, ahol még írott alkotmány sincs! Egy brit felfogása a demokráciáról fényévekre van tőlünk, ezért képtelen megérteni, hogy mi van mifelénk .
F_Viktor
@Hari: Írod:
"Egy brit felfogása a demokráciáról fényévekre van tőlünk, ezért képtelen megérteni, hogy mi van mifelénk ."

Csak igazolni tudlak, egy svéd kollégám 2014-ben nem értette meg, hogy egy demokratikus(nak tartott) országban a leadott választási eredmények tükrében a fityesznek hogyan lehetett 2/3-os többsége.
Kutyuska
@moareka: Ha lehet, inkább ne szülessen újra, elég belőle egyszer is!
Kutyuska
@justhpeter: Orbán szerintem még szülni is jobban tud, mint a nők, annyira ért mindenhez.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.