Fontos lenne, hogy az Európai Tanács mielőbb napirendre vegye az alapszerződés hetes cikke szerinti, Magyarországgal szemben megindított eljárást – mondta csütörtökön Judith Sargentini zöldpárti képviselő Brüsszelben. Az utóbbi két hét során Magyarországon a hatóságok menedékjogot adtak egy elítélt tolvajnak, Macedónia volt miniszterelnökének, a Közép-európai Egyetem az összeomlás szélén áll, a kormányzathoz hű médiát pedig az Orbán Viktor kormányfő szövetségese által vezetett alapítvány irányítása alá vonták" – mondta Sargentini.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Mirabilis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

82 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Madácsi Pali
Sajnos igaza van! A néppártnak is lépni kel, vagy átalakulnak szélsőjobb EU szeptikusokká. Akár Merie le Pent is befogadhatják!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Madácsi Pali
Sajnos igaza van! A néppártnak is lépni kel, vagy átalakulnak szélsőjobb EU szeptikusokká. Akár Merie le Pent is befogadhatják!
RonaGyuri
@Madácsi Pali: na Marine azt biztos nem fogja; szarkeverőként a konkurenciában üdvözli, de hogy náluk keverje???
Sámannus
No kezdődik. Kiderül a maffiának semmi sem drága . Letelt a türelmi időszak. kössük fel a gatyát eftársak ezek a mi szarházi fogva tartóink háborúzni akarnak , de csak nekünk kéne a vásárra vinni a bőrünket. nekünk ugyanis csak saját bőrünk van. Ellentétben a köcsög fideszével nekik akármennyi is mindegy,
bencemacska
@RonaGyuri: ma, 20:47
Hát - ha lehet ilyen - a csaj még OV-nál is elvtelenebb!!!

"Arról már letett a francia Nemzeti Tömörülés elnöke, hogy a Fidesszel együtt alakítson frakciót az Európai Parlamentben. Nem is az számít, hogy ki melyik frakcióban ül, hanem az, hogy ki hogyan szavaz, magyarázta az EUrologusnak Marine Le Pen."

" Mi egyértelműen Orbán mellett állunk."

"Orbán Viktor mégis azt mondta többször, hogy az EPP-ben akarnak maradni.

Nagyon helyes! Remélem, hogy meg tudnak győzni döntéshozókat az EPP-n belül, hogy álljanak ellen az Európai Unió politikájának. Egyébként ez a frakciók közötti helyezkedés, hogy ki melyik frakcióban ül, ez számomra csak politikai főzőcske. Az egyetlen dolog, ami engem érdekel, az a nagy képernyő a parlament falán: amelyik mutatja, hogy hányan szavaztak valami mellett, és hányan szavaztak ellene. És hogy mi lesz a haszna annak a szavazásnak."

index.hu/kulfold/eurologus/2018/11/28/marine_le_pen_orul_hogy_orban_viktor_belulrol_kelti_a_feszultseget_az_europai_neppartban/
tudode
Legalább a szavazati jogát vonják meg, vagy ragasszák be a lepcses száját, mert még az ALAP IZÉJÉBEN megtartott ÉLETHEZ, és EMBERI MÉLTÓSÁGOT SEM TARTJA TISZTELETBEN, a miatta "is" hontalanok ÜLDÖZÉSÉVEL, akik bujkálnak, mint a VAKONDOK a stadionerdők árnyékában, amelyre FÉLBILLIÁRDOT költött ŐFENESÉGE, és még nincs vége, de ki tudja HÁNY ÁLDOZATA LESZ a következő télnek az utcán, és saját hajlékukban.
.
Mind a sötét lelkén szárad!
csipetke
Ha megindítják a 7-es cikkelyt,marhanagyot fogunk szívni,de legalább orbán rájön,hogy mégse tehet meg mindent büntetés nélkül.Már épp illő,hogy valahonnan fejbeverjék.A Sargentini-jelentés óta nem történt semmi,amivel igyekeznének helyrehozni az elsz@rt dolgokat,sőt,még a maradék médiát,ami még nem volt fidesz ellenőrzés alatt,mára azt is bedarálták.
Peller Anikó
@csipetke: dehogynem, hiszen állandóan azon igyekeznek, hogy helyrehozzák azt amit még nem hoztak helyre vagy rosszul hoztak helyre és az már nem a saját büdös szájízük szerint lett helyrehozva.

Ebből csak annyi igaz, hogy mi fogunk szívni. A nagy ő nem jön rá semmire, leszarja a nevetséges "büntetést". Tovább tolja az egészoldalas hirdetéseket, a gyagyás reklámokat 5 percenként a rádióban tévében.

Már rég le kellett volna állítani az összes támogatás kifizetését, az Eu tartja életben ezt a harácsoló, hazug, gyilkos, csaló, degenerált rendszert.
Eriksson
Bárki meglássa, Sargentini nagys.kisasszony lesz a következő Nobel béke-díj várományosa.
Meg is érdemli, ha egy sokadik senki képviselő létére egy egész országot el tud nyomni a politikai terrorizmus alkalmazásával.
creativehun
@Eriksson: Politikai terrorizmusnak én az orbáni kormányzást nevezném a helyedben...de ugy tűnik nem ugyanabban az országban élünk...
Peller Anikó
@Eriksson: "egy sokadik senki létére egy egész országot el tud nyomni a politikai terrorizmus alkalmazásával." Ki lehet az a senki?

Erre a kérdésre itt mindenki tudja a választ néhány elmebeteg kivételével.
Eriksson
@Peller Anikó: Sargentini kisasszony önmaga a sokadik senki. Legalábbis addig az volt, amíg ezt a megbízatást el nem fogadta.
Viszont a békedíjat a saját nevére igényelheti.
csipetke
@creativehun: 10:31 Vannak itt néhányan,akiket nem zavar,hogy egy fidesz által szétrabolt,tönkretett országban élnek,a "világszínvonalú" teljesen lepusztított egészségüggyel,a sz@rt se érő oktatással,a még mindig nevetségesen alacsony bérekkel,a többszázezer jó szakmunkásunkkal,akik most külföldön hajtják a hasznot,a pofátlanul gazdagodó fidesz-holdudvarral,a bedarált bíróságokkal,médiával,stb,stb,stb,Vagy ezek az emberek háttal ülnek a mozinak.
nevemnick
... és csak várunk és várunk...
De meddig kell még tűrni ezt a megaláztatást amit a keresztény (?) kormány művel Magyarországgal és népével?
Peller Anikó
@Eriksson: Nem szükséges celebnek lenni ahhoz, hogy valaki egy velejéig romlott hazug, csaló, lopós, kiskirályt játszó, saját magát népakaratnak tekintő, gyermeteg kisvasutazó és focigurgitó, hatalomittas beteg által letepert kormányzat disznóságait feltérképezze.

Nincs jelentősége, hogy te már hallottad-e a nevét vagy sem, esetleg egy osztályba jártatok vagy sem, bár nálunk a koleszos szobatársak kétségtelenül előnyt élveznek amennyiben már tudják egymás nevét.
kokopelli
@Peller Anikó: a Fr. Sargentini-t nem jelölik a párttársai "Európa szellemi vezetőjének!"
Szellemes húzás lenne,mert van már arra egy egybites ME,egy gazdaságilag és szellemileg
utánozhatatlan ország élén!!
"...amit én magamban legjobban díjazok az a szerénységem...!...OVM???
Eriksson
@Peller Anikó: Nem találod furcsának, hogy egy sokadik senki képviselő létére egy egész országot el tud nyomni a politikai terrorizmus alkalmazásával?

Azok a koleszos szobatársak azért voltak ott, hogy politológiát tanuljanak. Azért vannak mindannyian az államvezetésben, vagy a környékén, mert az a szakmájuk. Azelőtt, a kommunista érában az ilyen kurzus nem volt szokásban. Atyafi, barát, cimbora, azaz ABC sorrendben kerültek olyan posztokra, amit csak jó elvtársak kaphattak meg.
Ilyen tekintetben a mostani időkben sem nem változott semmi. Azok kerülnek a brancsba még az Európa unióban is, akiknek az a megbízatásuk, vagy bevásárolják magukat, vagy megvásárolják őket.
RonaGyuri
@Eriksson: ja és véletlenül egytől egyig vidéki kiskirály derék komcsi pribékek gyermekei!%!! =))
Eriksson
@RonaGyuri: Kiknek másoknak lett volna pénze és kapcsolata a gyerekeiket elit iskolába adni?
Rockxy
Judit írhatja a következő jelentést a junkernek.
youtu.be/rz6ROKPtuzU
tulipan
@Eriksson: Mi a szakmájuk? A lopás és a tudatlanság???
Eriksson
@tulipan: Ki mint él, úgy ítél.
Neked meg van a 8 általánosod?
Rockxy
@Eriksson: Francia balhék is vannak ám fenn a jutubon.
Tudod, ezek olyan illiberális kamuvideók, ezekkel direkt le akarják járatni a demokratikus nyugatot. :)
RonaGyuri
@Eriksson: Orbán papa soha sem adott volna pénzt a gyermekei tanítására, s a Bibó nagyon messze volt az elit iskolától! =))
bencemacska
@E1, Eriksson: ma, 11:52

1. Csak Magyarországon szokás a lezüllött egzisztenciákból EP képviselőt jelölni és megválasztatni!
2. Ha lesenkizel egy EU-s képviselőt, akkor az őt megválasztókat (hollandok!) minősíted, ami téged alacsonyít le, nem őt! (Nem kevés magyar menekültet fogadtak be 1956-57-ben!)
Eriksson
@bencemacska: 20:51 Na jó, ebből elég! Ezt a témát inkább hagyjuk!!! Ezzel az ostorral egyszerre ütsz sokakat, akiket gondolom nem szeretnél. S az, hogy ki kit alacsonyít le, s ki hová alacsonyodik, az csupán megítélés kérdése.Tudnék én is példákat hozni, de nem akarok személyeskedni.
Ebből a hozzászólásodból visít az elvtelen szervilisség.
bencemacska
@Eriksson: ma, 21:14
Pedig ez is pártfüggetlen! Nézd meg a névsort.
Abban igazad van, nem szabad általánosítani, mert nem valamennyi EP képviselő titán.
És mindet megválasztják VALAKIK!
Eriksson
@bencemacska: 21:33 És van akiket nem, mert pártlistáról jutnak be olyanok is, akiknek a nevüket se hallottuk soha, és olyanok is, akiket jobb lenne elzárva tartani, szégyellve, hogy csak ilyen képviselőkre futotta.
Bár az ottani hallja-kendek sem mind olyanok, akikre azt lehetne mondani, hogy nini, ez tényleg egy rátermett, tehetséges politikus.
tulipan
@Eriksson: Közöd hozzá, te narancsos seggnyaló???
kereső
Úgy látom egyeseknek(@Erikkson),már megint sikerült összetörni azt a qrva tükröt. Nem ám,.hogy Sargentini képviselőasszony által feltártak,leirtak igazak-e orbániára.Nem. A "senki"Sargentini kicsoda,micsoda,egyáltalán hogy került oda.Szép volt!
Eriksson
@tulipan: Még hogy 8 általános? Anyád, apád sem volt, aki jó modorra tanított volna.
Eriksson
@kereső: Félreértetted. A hozzászólásaimban nem a kisasszony által feltártakat kritizáltam, hanem azt a tényt, hogy sokat képzel magáról. Azt, hogy majd ő megmondja, hogy mit tegyenek Magyarországgal. Hát ki ő?
"Sargentini: Indítsák el a hetes cikk szerinti eljárást Magyarországgal szemben"
Ő teljesítette a megbízatását, összegyűjtötte amit tudott, a továbbiakban bízza a dolgok menetét az arra illetékesekre.
A következmények megítélése nem az ő kompetenciája.
Nessy
Várjunk egy kicsit, hogy felébredjenek és megkapják a mai direktívákat Kovács és Hollik NERtársak, és minden meg lesz "magyarázva"!
Báncsák a magyarokat ( a kormányt, de ez nem lényeges), migráció, Soros. Oszt jó napot! Sőt Boldog karácsonyt!
A felsorolt problémák "nem igazak". Nem adtunk egy köztörvényes elitéltnek menekült státuszt, nem csináltunk média holdingot, nem vegzáljuk a CEU-t, ez csak Brüsszelből látszik annak, ami!
kereső
@Shikari: ne hazudj!1992-1999 : Újkori történelem, Amszterdami Egyetem (specializáció: a totalitárius rendszerek és Európa demokratizálása) (1999); bölcsészettudományi egyetemi diploma (1999)
kereső
@Eriksson: Úgy gondolom, semmit nem értetttem félre a diskurzusból. Te vagy a legjobb példája a "nyomtató lónak"- tudod,amelyiknek bekötik a szemét bizonyos okokból. A tiédet úgy gondolom, nem mások kötötték be, hanem Te magad. Bizonyára jó igy Neked.
Ami meg Sargentini képviselő asszony felszólitását illeti- ki lenne alkalmasabb erre,mint Ő, aki feltárta és jelentésében leirta a magyar demokrácia-és jogállam állapotát az orbáni éra alatt. Ő ismerte meg leginkább a magyar illiberalizmust- ami szerintem nem is illiberalizmus ma már, hanem ildemokrácia.
Eriksson
@kereső: Te tudsz értően olvasni is, vagy csak hülyeségeket írni?
Még jó, hogy ilyen is van közöttünk mint te, különben unalmas lenne az élet.
De mondjad csak, aztán menj a francba. Sargentini kisasszonnyal együtt.
kereső
@Eriksson: Látod,én nem kérdőjelezem meg,hogy tudsz értően olvasni.Tudsz, csak nem akarsz. Viszont,ha a mellébeszélésből világbajnokságot inditanának ,Téged neveznélek.Mestere vagy.
És mivel elküldtél a francba-természetesen válaszként,miután én is azt tettem- nem várok választ .Sőt.Semmit sem várok Tőled.
kereső
@Shikari: a vágyaidat nem kéne összekeverned a valósággal. Még mosolyogva sem.Tudod- " az álmodozás az élet megrontója, mely kancsalul,festett egekbe néz"
Eriksson
@kereső: Én viszont elvárom tőled, hogy a mondanivalómat ne költsd át a saját ízlésed szerint. Maradj meg a tisztességes véleménycsere mellett a személyeskedés helyett.
csipetke
@Shikari: 10:32 Az origo szerint?Akkor nem mondta mondta/írta senki.
Ha valami biztosat akarsz megtudni valakiről,sose az ilyen mocsármédiából informálódj,mint az origo.A tutit megtudni ott a vikipédia.
Jozefina
Teljesen igaza van!!! Az Európai Tanács már régen lépnie kellet volna ez ügyben!! ov napról napra építi le az EU értékeit. Saját "hazáját" már teljesen tönkre tette és viszi a totál diktatúra irányába!!!??
tulipan
@Shikari: Na ze az origó narancsos handabandájja!!!
csipetke
@Shikari: 10:39 Ha idézel,nézd meg,hogy honnan.Az origós irományokban annyi a valóságtartalom,mint a lósz@rban a vitamin.
kokopelli
@csipetke: Az az Orbánék marha nagy előnye,hogy a híveik csak két nyelvet ismernek:
a magyart és a trágárt! Az egyik kollégájuk egy fordítóprogrammal próbálta kisilabizálni
az írottakat!Egy rakás ß@r jött össze neki! Tartsd a népet butaságban,és megvetted őket!
kokopelli
@Mirabilis: (14:23)
"...akinek a kenyerét eszed,annak a nótáját énekled!" ;-)
tulipan
@kokopelli: Éppen ezt a Göbbels-i célt követi a narancsos horda!!!
Borsodi
@kokopelli: És tudatosan mély szegénységben,persze a félelem keltés is kell.,hogy megvédjenek.( maguktól. kéne)
kokopelli
@Jozefina: Régi közmondás máshonnan:
"mindennek van egy vége,de csak kolbásznak kettő!" A csuti hurkatöltő is tuhatná!
Hová menekül,mert a schleppje ugyis átmegy "kaméleonba"! Nem először marad egy
nagy hős egyedül! Hányszor is árulták el Jézu Christi-t is?
tulipan
@Shikari: : Gondolkodsz(?) HOGY? MIT CSINÁLSZ, TE NARANCSOS SEGGNNYALÓ, agymosott, újkommunista-náci vándorcigány ??
"Képzeli, hát szertelen..."
tulipan
@Eriksson: A nagy nagyobb baj az, hogy neked még mindkét nagyapád és nayganyád is hiényzott, hogy jó alaposan elvert volna,azért lettél ilyen tanulatlan sötét,bunkó!!!
Eriksson
@tulipan: Nem baj aranyom. Elég, ha te jól érzed magad.
Jozefina
Ez a lengyel cikk író hihetetlen józansággal tárja fel az orbán rendszert!!! Kétszer is elolvastam!!! Nagyon ajánlom mindenkinek!!!
tldr.444.hu/2018/12/03/orban-viktor-nemzeti-posztkommunizmusa
tulipan
@Shikari: Jaj, te szegény! Te bizony beledöglenél, ha azzal a narancs-fertőzött, borsónyi agyacskáddal, a gondolkodnod kéne!!!
Eriksson
@tulipan: Én is így gondoltam.
Ha én lennék a nagyapád, neked egy fogad se lenne már.
kokopelli
@tulipan: Az a hiteltelen a narancsos "védekezésben",hogy nem a mondottakat,hanem
a "megmondót" támadják! A témáról halovány alfarhangjuk sincs,és nem a "magyarokat",
hanem az őket paliravevő "vályogvető" személy agymenéseit kritizálják!...régi nazi trükk!
tulipan
Én is így gondoltam.
Ha én lennék a nagyapád, te már nem is élhetnél, darabokban! :)
tulipan
@kokopelli: Bizony, igy igaz! Mevr. Sargentinek tökéletesen igaza van! Minnél előbb el kell indítani azt az eljárást! Ne fertőzzón ez a narancsos Dagadék tivább, büntetlenül!!!
Eriksson
@Mirabilis: Nem tudsz elaludni nélkülem?
kereső
@tulipan: ez nem is Ő, csak ellopták a nevét,meg a születési dátumát -ez még akkor történt,amikor először uralkodott 1998-2002 között.Hiszen megfigyelték- igaz,hogy biróság kimondta hazudott a megfigyelési ügyről.
Peller Anikó
a (Eu) Parlament aggályai a következő kérdésekre vonatkoznak:
(1) az alkotmányos és a választási rendszer működése;
(2) az igazságszolgáltatás és más intézmények függetlensége, valamint a bírák jogai;
(3) a korrupció és az összeférhetetlenség;
(4) a magánélet védelme és az adatvédelem;
(5) a véleménynyilvánítás szabadsága;
(6) a tudományos élet szabadsága;
(7) a vallásszabadság;
(8) az egyesülési szabadság;
(9) az egyenlő bánásmódhoz való jog;
(10) a kisebbségekhez tartozó személyek – köztük a romák és a zsidók – jogai, valamint
a kisebbségekkel szembeni gyűlölködő kijelentésekkel szembeni védelem;
(11) a migránsok, menedékkérők és menekültek alapvető jogai;
(12) a gazdasági és szociális jogok.
tulipan
@durbincs: Te süket, látva Téged, Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Ugyan, mit hepciáskodsz itt ??? Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, iskolázatlan, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ?íAz a 102 évesen is, ott Ploestiben annyit babusgatott Shakira beszéljen már azzal a hülye fejeddel ? hisz rszegről-végról rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? Ti bányakeósok ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? igaz, ha ezt kaptad a narancsos vezredtől parancsba? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, te sötét, higagyú román?
tulipan
@Shikari: Hülye agyatlan, sötét őjkommunista-náci vándorpatkány ! Hát hiába, "mögöttetek" bezzeg, bizony ám. hogy ott van a z a narancsos"többség'", az a kemény 38 %!!! :)
kereső
@Shikari: ezek után,hogy Te itt megmondod a tutit, miért is beszélnek egyes fideszes "műhelyekben még mindig ballib média tulsúlyról? Meg tudod ezt mondani,azok után,hogy a széles tömegek számára ELÉRHETŐ média egy kézben van immár.
kokopelli
@tulipan: Az ivás az nála a népi kultúra terjesztése,vagy csak egy sima alkoholizmus!
Nem üti az ivás az ő gyógyszeres kezelését? Neki kellene egy "vérfrissítés" privát!?
tulipan
@kokopelli: Biztosan kéne! :) Nem vagyyok orvos és nem ismerem a gyógyszerezését! :)
tulipan
@Mirabilis: Brrrr! Rlmes kilátások! (
tulipan
@durbincs: Te süket, látva Téged, csak bánkódni lehet, miket "termelt" az emberfaj? Te, agyatlan, nyűves herélt, félfaroknyi,narancsseggnyalinkós Sügér! Ugyan, mit hepciáskodsz itt ??? Firkálasz te onnan Ploestiből össze-vissza hülyeségeket, ilyen ploesti bányakecós, iskolázatlan, narancsos senkiházi? Te Nyüves Herélt ? mennyél már ? ez se jött be ? Az a 102 évesen is, ott Ploestiben annyit babusgatott Shakira beszéljen már azzal a hülye fejeddel ? hisz rszegről-végról rokonok vagytok, unokatesók, a vérfertőzött alvégről? az egyike a sok plloesti ipari vérhulladéknak ? s a narancsos SEXHIRDETŐS STRICIK KÖZÜL valók vagytojk!?:Hozza az is a pénzt, ugyi? ugyan, egy kis pörcöt nyomjá má be ? ha má' magad snem tudod, a narancsos deliriumodban, mit is beszélsz itt összevissza? lehet te szegény, hogy tán cukros vagy? Attól még nem kéne csontülyének is lenned ?azt ne támaszd má' aannyira azt a szívlapátot ott a ploesti lóistállóban,mert még benő a hónaljadba ? törpe ,malackák, szerencsétlen huszára ? Igyad inkább, továbbra is a bányalóvizeletpáleszedet, a puszihaver Shikarival, jobban jársz? Különben még .LECIBÁLNÁTOK magatokat, a haver Shikarival, a tényleges valóság talajára? Ámde persze, nalatok a matatós kukás görény meg már jó rég beépült a rokonságba? vagy lehet, hogy Titeket már az is nemzett ?
Mert Tew bizuony egy rettenet egy bűzös állat vagy ám ? Csíkos koma, a kopott bundájú ? azt nagyon jól tudod. ugye ? Azon tapló viselkedéseden meg igen jól látszik,hogy az híres a Surmó Klón gyáros, a le Herélt jegyzett ? De-hát mint tudjuk ? sajnos ? . ,Uffolnak már itt a csótányok is !!! ? Ti bányakeósok ?
Tünj el innen a francba végre, hiszen senkit nem érdekenek a listáid!, ezt magad is tudod, ugyi? már ha ezt még talán megérted ? Te 30IQ-s félkegyelmű állat? melyik szó magas neked, te sötét, higagyú román?
tulipan
@durbincs: Te narancsos seggnyaló félfaroknyi Sügér!Há' má' Te is elkoptál : Az a Ploesti bányakecó nem véd meg? mit vergődisz ? Hisz Te nem vagy egy boa ? csak egy sima gyűrűsféreg ? /gyengébbeknek giliszta ? / hát tartsd magad mindig ehhez ? Hja, magyarul nem tanítottak Ploestiben ? Az a ronda romány Ákkcentusod , bizony leleplez, szerencsétlen román zombi? A heti bevásárló lista, talán még menne?
kereső
@Shikari: szóltam hozzád,hülyék hülyéje? Majd akkor válaszolj,ha kérdezlek-vagy ha szólok hozzád.Egyébként rád is vonatkozik,ami halfarokra- hanyagolj.
tulipan
@Shikari: Tudhatnád már, román vándorcigány, fizetett újkommunista, narancsos seggnyaló, hülyegyerek, hogy untat a majomkodásod!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.