Botrányos történetek szivárogtak ki az egyik budapesti szeretetotthonból. Az itt dolgozó lelkész több alkalmazottat is zaklathatott, az érintettek azonban nem mertek lépni az ügyben. A lelkész ugyanis az a Donáth László, aki 16 éven keresztül volt az MSZP országgyűlési képviselője és még ma is nagy befolyással bír. Néhány hete azonban az egyik dolgozó szembeszállt az egykori politikussal és feljelentette. Donáth László egyébként a Momentum EP-képviselőjének, Donáth Annának az édesapja.

Forrás: vadhajtasok.hu
Feltöltő: durbincs
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

65 hozzászólásarrow_drop_down_circle

bencemacska
És még el sem kezdődött a kampány. Mi lesz itt még?
Elkezdődött '56 átírása is?!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
bencemacska
És még el sem kezdődött a kampány. Mi lesz itt még?
Elkezdődött '56 átírása is?!
Lepényleső
Nagyon sok ember,nagyon sok mindent megtehetett volna? Ám nem tették meg.
Felszínre ezért került ismét a fekália?
nezelodo
Nicsak ez a lelkész is tanítványa a Tökös pispeknek?
bencemacska
@nezelodo: ma, 21:54
Tökös püspök erdélyi és református, Donáth László anyaországi és evangélikus lelkész.
nezelodo
@bencemacska: Tudom, de amikor az erdélyi tesó családi balhéja zajlott hosszú éveken át, akkor a fidesz bér véleményalkotói kussoltak róla, és kivetnivalót sem találtak a viselt dolgaiban.
bencemacska
@nezelodo: ma, 06:13
Sőt a magyarországi listán indították és választották EU parlamenti képviselőnek.
nezelodo
@bencemacska: Brüsszel a fidesz Szibériája, oda küldi a számára már legkevésbé hasznos, vagy a viselt dolgai miatt számára káros, bukott kádereit, és azokat akiknek kinyílt a szeme, és már nem képesek végrehajtani Orbán képtelen ötleteit. Képzeld, mi lenne, ha idehaza pl. a Tompika jelenítené meg az idealizált KISZ-es-keresztény családmodellt.
eretlen
Azért kiváncsi lennék, h az "újságíró" feltételes mód nélkül is meg merné ismételni a vádjait. Így ha beperelik max -Bocs tévedtünk. Bár ennyi tökösséget nem nézek ki belölük
bencemacska
@nezelodo: ma, 06:13
Engem nem is a "molesztálás", mint vád dühített fel, hanem az hogy úgy azonosítják, mint Donáth Anna apját. Egyáltalán miért kell még a lányát is belekeverni? Miért a lányán keresztül azonosítják? Undorító!
Apja /Donáth Ferenc/ a Nagy Imre per másodrendű vádlottja volt! Ja, az is feledhető, hogy 1 évesen internálták.

O1G-t miért nem úgy azonosítják : az az OV, akit hülyére vert az apja gyerekkorában?
kereső
Na akkor- a cimben az van, hogy zaklatott-(kijelentő mód-azaz állitás!!!).
A szövegben "zaklathatott"- azaz feltételes mód. Vadhajtások el tudjátok dönteni- hogyan lehet ez igy együtt?Mert,ha tény -és bizonyos, akkor tényeket közöljetek- ment ez anno másoknál is- névvel, cimmel.
Ha meg nem igaz, csak feltételezés- vagy küszöbpletyka,vagy szimpla bemocskolás, akkor tudjátok mi jön? !
nezelodo
@durbincs: Nem jutok be a rendelésre, két és fél hónapot kellene a felfejlesztett egészségügyünkben várni. Majd megyek Grazba, ha nekem is kifizetitek a számlát. VIP parkolót nem kérek.
kereső
@bencemacska: mert ,igy két legyet egy csapásra!
CsipkeRózsa
@bencemacska: A belinkelt cikked szerint zaklathatott, itt már azt írják, hogy zaklatott.
Vadhajtások, Tények, és a többiek.
CsipkeRózsa
@kereső: Látom, én is azt írtam, hogy kétféle kifejezést használnak, előbb írtam, mint olvastalak volna.
kereső
@bencemacska: a "tények" már egy szinten van a "legszélsőbb jobboldali portállal" a vadhajtásokkal. Ja ezt nem én találtam ki, ők igy reklámozzák magukat. Kicsit nézelődtem, mert mostanában halfarok igen sok irásnak nem mondanám-förmedvényt hoz ide tőlük. Kiderült, hogy a portál nem regisztrált a médiahatóságnál- ezért aztán meg akarták bünttetni őket. Hogy-hogynem , ez végül is elmaradt. Érthető- hisz olyan ötöske-aranyszáj-kövér szinvonalú. Nem lennék meglepve, ha habonyon keresztül a fidess szponzorálná őket.
kereső
@fideszes gyökér: nem titok ez-A Kontra hírügynökség az NMHH kommunikációs osztályától ezután azt a választ kapta, hogy a portál nem szerepel a hatóság nyilvántartásában, azaz bejelentést az oldal közzétevője nem tett. A hírügynökség szerint ebből az következik, hogy a weboldal, noha hírportál jellege van, a törvényi kötelezettségeket be nem tartva működik. Kiderült viszont, hogy az érdeklődés nyomán a médiahatóság eljárást indít Bede Zsolt, illetve az oldal ellen. (A Vadhajtások körülbelül 1 éve működik már, így a jogszabály adta határidőből egész biztosan kifutott már.)

A hatóság azt írta:

„Levele nyomán az NMHH ellenőrzési eljárást indít az ügyben, melynek eredményéről szintén tájékoztatni fogjuk. (…) Ha a hatóság tudomására jut, hogy indult olyan internetes oldal, ami sajtóterméknek minősülhet, mérlegelési jogkörében ellenőrzést indíthat, melynek keretében adatszolgáltatást kérhet arra vonatkozóan a kiadótól – impresszum hiányában a domain név tulajdonosától –, hogy a jogszabályban foglalt feltételek együttesen teljesülnek-e az oldal esetében.”
A Vadhajtások szerint valamit jól csinálnak
A történtekre a Vadhajtások is reagált honlapján. Itt egy rendkívüli hírben azt írják:

„Minden fronton támadnak, ez azt jelenti, hogy kurva jól csináljuk. Rettegnek, picit nevetnek, majd megint rettegnek, most meg bezáratnának.”
A portál által emlegetett bezáratás egyébként nem tűnik reális forgatókönyvnek, a regisztráció elmulasztásáért még aligha fog bezáratni egy oldalt az NMHH, de súlyosabb esetben akár 1 millió forint bírságot is kiszabhat a hatóság. A sajtótermékként történő bejelentésnek azért van jelentősége, mivel ennek hiányában egyes jogászok szerint a bíróságokon a helyreigazítási perre irányuló keresetleveleket visszadobhatják, vagyis nehezebb fellépni az ott megjelenő valótlan tényállítások esetén, és a felperesnek kell azt is bizonyítania, hogy egyáltalán sajtótermékről van szó.
kereső
A hir a Média1-en található- amely aztán azt is megirta, hogy semmiféle eljárás nem indult a portál ellen.@fideszes gyökér: A portál főszerkesztője Bede László- foci ultrás körökből ismert.
És ami megdöbbentő az fb-n több mint 55 ezer követőjük van.
Az, hogy "érinthetetlennek", alátámasztja a következtetésemet- hogy vagy habonyi úton jutnak hozzá a fenntartási költségekhez, vagy orosz szponzoruk van.
nezelodo
@durbincs: Nem a "teperedett elmémből" vettem, hanem az illiberális (KISZ-es) akciótervek következménye, ha óhajtod dokumentumokkal is szolgálok a dakota valóságról.
advocat
@durbincs: Ez ugye stabil szöveg? Ennyire fussssssa?
solidedge
A hír engem arra ösztönöz, hogy a Fidesz nevű gennyes kelést az ország testéről el kell távolítani.
Nessy
@fideszes gyökér: Amennyire magadat szereted, úgy gyűlöld felebarátodat! Amit viszont betartanak: Övék a dicsőség, a hatalom és az ország, mindörökké Ámen!
Madácsi Pali
Gyönyörű műfaj a fake news, legalább is Durbincs szerint. Az ártatlanság vélelme még Donáth Anna apját is megilleti, minden jogállamban. @Durbincs! Majd ha jogerős ítéletet hozol akkor nyilatkozz, de az "elítélt" akkor sem minősiti gyermeke személyét! Turkálj még a ka.iban és töröld csak a saját ruhádba a sz@ros kezed, hátha elfedi a gennyes bűzt ami belőled árad!
bencemacska
@advocat: ma, 21:04
Szerintem is ez lehet az egyik cél, a másik meg az MSZP. Olvasd el a címet, ahol MSZP-s lelkészről ír, holott sosem volt MSZP-tag, nem volt listás képviselő csak egyéni. Viszont MSZP támogatással indult és az MSZP frakcióban ült.
Emlékszik még valaki Bozóky Évára? Az ő fia.
Nessy
@bencemacska: Büntetem az atyák vétkét hetediziglen! Mondá O.V. Ámen! Zengik a hívek.
csak úgy....
ugyan ki bökhettete ki a sok komcsi közül,pont a donát-kacsát ? :) @durbincs: ...gondótam! szerkesztö úr,igyon bánfi hajszet ,tán attu kinöl..
Nessy
Imádom ezeket a "megfontolt embereket", akiknek évtizedek múlva eszükbe jut, hogy velük erőszakoskodtak! Most nem a gyerekekre, tehetetlen betegekre gondolok. Életerős nőkre és férfiakra. Akkor miért nem léptek? Vagy most jött divatba a memoir? Arról nem is beszélve, hogy érdekes mód, csak frekventált személyek erőszakosak kis hazánkban. Senkit nem egy segédmunkás zaklatott a jelenlegi feljelentők közül.
Elítélem a zaklatás minden formáját, családon belül és kívűl. De a hatalom csak a neki nem szimpatikus emberek esetében lép, még évtizedek után is. Az, hogy per ma, hány ember van családon belül is zaklatásnak kitéve, az nem érdekli a rendőrséget sem! Majd ha "vér folyik", akkor esetleg.
Sámannus
Mire elolvasom az egész történetet kiderül, hogy csak a megélhetési hazudozók magukat szórakoztatják.
Legközelebb papírkosár, vagy kuka.
tulipan
Na te, pisis-szaros köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Most má' csak a hozzád hasonló, ROMÁN, zombi langyik maradnak? Te szerencsétlen töpörödött elméjű, 1000km-ről- brekegsz itt, a román Ákkcentusoddal ,a bányakeccojából ? a -13 szintről ? persze, a legnagyobb bajod AZ, Te zombi sírtöltelék, hogy a narancsnyik-fidesses haverjaid, előkapartak a koporsódból, mert enm temettek el, elég mélyre!
kereső
@fideszes gyökér: Bede Zsolt , bocsánat a másodikat irtam el. Minden vele ill. a portáljával kapcsolatos hir fideszesként emlegeti.
Mondjuk a portál stilusa mindent fölülmúlóan alpári,primitiv, és annyira mocskos, hogy jobb kocsmákban sem tűrnék meg.
jesz
ha arról a pirospozsgás lelkészről van szó, akkor ebből nem mászik ki...ez még a kezdet. A lánya a célpont, de őt találták el...mindegy is, csak beszéljenek róla.
reagens
Donáth ennyire szereti az elesetteket?
A lányát nem zaklatta a huncut fiú?
Rockxy
áháhá, ez nem igaz.
ez csak akkor lenne igaz, ha a csávó fideszes lett vóna, de nemaz.
valahogy a túróba be kén bizonyítani, hogy fideszes múltja van és akkor mindenki megnyugodhatna aki most izgalmába lefosta a bokályát.
Eladott Ország
@reagens: ma, 08:34; Magyarország szopóágon.Milyen ország az olyan, ahol egy alföldi településen élő édesanyának nincs annyi pénze, hogy kiváltsa a beteg gyerekének a gyógyszerét? Milyen az az ország, ahol ez az édesanya a (fideszes) polgármesterhez fordul segítségért és kölcsönért, mire a fideszes polgármester, akit az emberek azért választottak meg a település első emberének, hogy az ott élők életét segítse és jobbá tegye, azt válaszolja, akkor ad neki pénzt ha a nő orális szexben részesíti. Ne kerteljünk, magyarul ezt úgy mondják, hogy leszopja. Milyen ország az olyan, ahol a gyerekéért aggódó, kétségbeesett és kiszolgáltatott édesanya elfogadja az „üzleti” ajánlatot, a fideszes polgármester kijelöli a „légyott” színhelyét, a polgármesteri hivatal vécéjét. Milyen ország az olyan, ahol még csak nem is ez a gazember fideszes polgármester jelenik meg a tetthelyen, hanem két komája, velük kell a szerencsétlen nőnek jóban lenni. Magyarul: őket kell leszopnia.
kanadaihirlap.com/2019/04/11/magyarorszag-szopoagon/
reagens
@Eladott Ország: Mi köze van Donáth ügyének az alföldi településen élő édesanya... stb?
Mellé beszélsz, ráadásul összefüggéstelenül! Fake news portálokat hivatkozol be, mint a kanadai álsajtó! Nulla, amit előadtál. Csak a gyűlölködés, a rágalmazás és a hazudozás jött eddig tőled!
Eladott Ország
@reagens: ma, 11:20; Az, hogy a fidesz bűnöző tróger banda egyik legaljasabb húzása ez, a sok közül, csak saját magukban a gerendát sem látják meg. Egy velejéig aljas, rohadék, politikai prostituált szekta vagytok csak! Börtönben rohadtok, meg !
A bűnözés elítélése az nem gyűlölködés, rágalmazás és hazudozás, te fideszes faszszopó barom! Azért felelni fogtok!
tulipan
Na te, pisis-szaros köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Most má' csak a hozzád hasonló, ROMÁN, zombi langyik maradnak? Te szerencsétlen töpörödött elméjű, 1000km-ről- brekegsz itt, a román Ákkcentusoddal ,a bányakeccojából ? a -13 szintről ? persze, a legnagyobb bajod AZ, Te zombi sírtöltelék, hogy a narancsnyik-fidesses haverjaid, előkapartak a koporsódból, mert nem temettek el, elég mélyre!
reagens
@Eladott Ország: ILYEN AZ ELLENZÉK!

A válaszodból látszik, mennyire szánalmas és gyűlölködő az ellenzék a többségi Magyarországgal szemben.A Fidesz hatalmon marad, mert ismer benneteket az ország és egy ilyen rothadt, mocskos, korrupt, dilettáns és magyargyűlölő hordát nem akar a nyakára.

Személyeskedni meg otthon kell a családoddal, nem velem!
tulipan
EBBEN tökéletesen BIZTOS VOLTAM! a LOÁSON KIVŰL EZ AZ a mocsokság,AZ, amihez ezek a gazember narancsos-fideSSek legjobban értenek!!!
24.hu/belfold/2019/08/07/donath-laszlo-szexualis-kenyszerites-nyomozas-brfk/
tulipan
Na te, pisis-szaros köcsög @durbincs: No, akkor lássuk az aktuális idézeidet, te a szaros nyelvű Félfarok, onnan a román Ploesti, denevérszaros- véres-húgyos bányakecód mélyéről! azt nehogy attól a nagy erőlkődéstől már megint -véreset vizeljél má' ? nevelt TÉGED egyáltalán az a gyökér , az anyád ? primitivo-bunkofalvi ? amiota a röföd már 1 nagy nulla-arcoddal pótolnád ? de nem tudod azt sem, hogy az nem nemi szerv - bányás bedestojás ? még jó hogy igazán egy nagy román vagy nem is tudhatod, mi is magyar? Szóval előkapartak, klónzombi ? azt csak a-gilisztákat számolgattad csak, 20 évig ? abban a 2 bytes rendszerben ? te sötét bányápocok ?azt mond má', beteg - vagy csak 1 bujkáló nyálas langyi ? Te m 1 szerencsétlen nyomi nyáladzó -aki itt éli ki társadalmi elszigeteltségét ? te reped agyú, rettenet nagybeteg vagy, ugye? azt hány kilot fogytáé már attól a rengeteg lóganyéókádástól ? 2hetesidekapart lévén, rettenet bőlcsnek képzeled magad álmaidban ? mert eszed, az + rettenet nincs ? Ja, hogy te vagy 1 a sok narancsos köcsög langyi közül, Te, mint a mint coca colás, elhiresült, langyi narancsos lobbista ? Ámde, hiába kényszervizelsz körbe mindent, mint az állatok, mert a vizelet semiképen nem okosít? téged, agyatlan csürhét, különösen nem?: csak neked és a prostiknak vannak ilyen hülye kérdéseik? te fing ugor? a cocát próbáltad? az jó boldognak-boldogtalannak? te röffös-röftelen ?ákkcentusos kényszervizelő. oszt mond csak, a narancsos szaros haverjaid, má' sorban mind a szádba vizelnek? Most má' csak a hozzád hasonló, ROMÁN, zombi langyik maradnak? Te szerencsétlen töpörödött elméjű, 1000km-ről- brekegsz itt, a román Ákkcentusoddal ,a bányakeccojából ? a -13 szintről ? persze, a legnagyobb bajod AZ, Te zombi sírtöltelék, hogy a narancsnyik-fidesses haverjaid, előkapartak a koporsódból, mert nem temettek el, elég mélyre! Oszt, mond má, az a fekete segged luka, megvan még??
CsipkeRózsa
Az is furcsa, hogy ezt a hírt úgy közlik, hogy "rendkívüli".
Rendkívüli az lenne, ha egy szeretett vezérük halálhírét közölnék.
Nessy
@CsipkeRózsa: Ebben az esetben visszafele haladnak az időben! Egy sok éves nem bizonyított eset nekik "rendkívüli"! Ha a lánya nem lesz uniós képviselő, akkor eszükbe sem jutna eme "rendkívüli hír"! A királyi média a vestaszűzekről is rendkívüli hírben jelentené be, hogy másodállásban hetérák voltak pár ezer éve, ha ezzel jó pontot szerezhetnek pártunknál és kormányunknál! Meg némi anyagi támogatást.
Eladott Ország
@reagens: ma, 11:58; Gondoltam válaszolok, de megsemmisültem az érveid miatt. Mocsok kemény vagy, nem engeded megülni az ész diadalát...
reagens
@Eladott Ország: Mint írtam, nem velem kell személyeskedned!
Macskaszem
Teccik érteni, nem zaklatta, hanem zaklatHATTA. Ilyen alapon Donáth Anna is híresztelhetné, hogy kósalala zaklathatta a kishúgát, a barátnőjét, a kutyáját, stb. Rohadt elvetemült horogkeresztény geci fidesz, minden ellenzékit be akar mocskolni, el akar taposni.
Nessy
@durbincs: Ne lepődj meg ha egyszer valaki egy ilyen bejegyzés után a mamád állapota iránt érdeklődik!
Macskaszem
@durbincs: Száradtál volna a lepedőre romángeci.
tulipan
@durbincs: Ugyan, te román Ploestibeli 18. emelet mélységű bányakecólakó, narancsos seggnyaló, Félfaroknyi, ahol te Bezzeg-Tahó a maradék picinyke, repedt 30IQ-s eszedet vagy kénytelen folyamatosan kényszervizelni, máskülönben tök összeaszna? Kedves neked a narancsos haverod hátsója???Száradtál volna a lepedőre romángeci.? Elvégre jól látszik, hogy olyan ronda langyi vagy, hogy senki nem fogdosott még és nem is fog soha,vagy csak 1 rúzsos ,szakadt harisnyás férfi ?
simmering73
@durbincs: Retardált barom. Te olyan hülye vagy, mint a faszom zokniban.
surdilloFUJT
@bencemacska: A kancsalmarcsa már évekóta azt teszi,milliárdokért,orbán szájize szerint!!!
surdilloFUJT
@durbincs: kár,hogy a köldökzsinor nem szorult a nyakadra 5 percre,te agyatlan idióta !!!
bencemacska
@surdilloFUJT: ma, 17:41
OV jó megfizeti - állami pénzből - a saját presztizsének mindenek fölé emelését , és eredményesen. Egy most születő gyerek 20 év múlva már meg lesz győződve róla, hogy OV az isten!
Persze ebben sokat segít az oktatás "parraghosítása" és a kancsalmarcsa-féle "tudósok".
Már akkor kezdődött a történelem-hamisítás, amikor az öreg Ungárt kihagyta a menye az ÁVO-soknak fenntartott falról!
surdilloFUJT
@durbincs: Naaa a fidess fostalicskája megdolgozik a piros pöttyér a homlokára,hogy lássa mindenki,hogy mekkora állat!!!
Ludmilla
@durbincs: Iványi Gábor tollából jelent neg a Népszavában egy cikk a témával kapcsolatban..Ha a Vadhajtások vadságain kívül más olvasmányt is befogad,olvassa el,talán utána gondolkodni is képes lesz
jesz
most olvasom egy másik portálon, hogy nem csak a pirospozsgás apuka zaklat, hanem a lánya is...egy lány nyilatkozta, hogy eltussolták ugyan az esetet, de most, hogy az öreg megbukott, ő is szól, hogy a lánya sem különb...

az alma a fájától? akkor mi lehet otthon?
man at work
Rendkívüli: Orbán Viktor magyar emberek tízezreit hagyja szenvedni. meghalni.
Orbán Viktor magyar emberek tömeggyilkosa.
A populista nemzetgyilkos nácik már csak így nyomják.

Rendkívüli: Orbán Viktor nem fog szépen - sem csúnyán - megöregedni. Orbán Viktor nem fog sehogyan sem megöregedni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.