Kiesett, mégis bent maradhat Orbán csapata az NB I-ben – írja a 24.hu. A Kisvárda csapata ugyanis, hiába áll jelenleg feljutó helyen, nem indul az élvonalban. 

Az első osztálytól búcsúzó Békéscsaba és a Felcsút helyét a második vonalból a Gyirmót és a jelenleg második helyen álló Kisvárda venné át, de a klub a honlapján azt írta, a következő idényben is a második vonalban indul a csapat.

A bajnokság állása szerint a következő idényben is a másodosztályban folytathatjuk a szereplést. A háttérben folytatott munka alapján azt is kijelenthetem, hogy a Magyar Labdarúgó Szövetséghez benyújtott iratok alapján is zöld utat kaptunk, így nincs akadálya a következő szezonbeli szereplésünknek.

- fogalmazott Révész Attila szakmai igazgató.

Ha a feljutó helyen végző csapat nem indul az élvonalban, akkor Csányi és az MLSZ kezében a döntés, hogy melyik csapatot kérik fel arra, hogy induljanak az NBI-ben. Erre a Puskás Akadémia mellett az NB II-ből a harmadik Zalaegerszeg, a negyedik Mezőkövesd és az ötödik Balmazújváros is esélyes lehet.

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Na jól van, mégiscsak van értelme az igazságos, férfias, embert próbáló küzdelemnek, a hogy a mi futballista min. elnökünk mondta! Ja és az "önzetlenség" is meghatározó, a kisvárdaiaknál! Istenem, hogy van még tisztesség, és böcsület, az kész csoda!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
RonaGyuri
Ácsi az MÉSZ által rittyentett szabályok szerint az utóbbiaknak van joga!
nezelodo
Na jól van, mégiscsak van értelme az igazságos, férfias, embert próbáló küzdelemnek, a hogy a mi futballista min. elnökünk mondta! Ja és az "önzetlenség" is meghatározó, a kisvárdaiaknál! Istenem, hogy van még tisztesség, és böcsület, az kész csoda!
simmering73
Megmondtam már az elején. Ilyen nem létezik. Kisvárdának megépül a stadion, cserébe lemondanak az mb egyről. Ilyen az amikor a fideszpolitika belepofázik a sportba. Annyitisér.
Hellcat
@simmering73: Pont ez ugrott be nekem is...Kisvárda meg kap cserébe egy stadiont...
perfekt
Az a helyzet,hogy itt minden előfordulhat,sőt annak az ellenkezője is.Írták már e lapon,hogy felemelik a csapatok létszámát,de a visszalépések is lehetőségek a" tűzoltáshoz",vagy fuzionálnak csapatok.Van ám most nyűglődés rendesen.--Minden szóba jöhető csapat M.kövesd -B.csaba Z.egerszeg K.várda,veretes szülöttei Lázár, Tállyai stb is akarják a mosodákat-főleg az EB fényében.Mondjuk jól hangzik egy ilyen név is--hogy Kisvárdai-Puskás Akadémia FC..Teljesen mindegy hogyan döntenek--az a leányzó fekvésén nem változtat--de a szégyenen sem,hogy kiestek.Ami fontos még--ha a Felcsút ismét NB.I. lesz nehéz mérkőzések elé néznek majd, ez biztos!
advocat
Csányi et. elintézi. Kapott annyi pénzt az államtól ezért is (?) - meg tőlünk, kamatot - amiből a "részvényeit" megvette. Ez is rajtunk gazdagodott. Meg. Basszus, ezt is mi fizetjük! Mint mindent.
szaboria1
Egyszerű a képlet Szeszták csak miniszter így a Kisvárdának vissza kellett lépni.
papa.49
Az nem fordulhat elő, hogy a csutifélkegyemű csapata kiessen az ,,élvonalból,, mondjuk így, de milyen ez az élvonal, arról már ne is beszéljünk!!!
mariaberta
Hiába, ha kedvenc a csapat, akkor minden lehetséges,még a is, hogy egy másik csapat önként és öntudatosan mond le ama bent maradása érdekében. Nehogy már egy miniszteriális elvtárs csapata maradjon bent amikor elnöki csapat jobban megérdemli! Nahát!
sentinel216
Tuttam én, hogy a veterán labdaszedő nem haggya cserben az aranylábú fijjukat. Csak belenyút a nem köszpénzes bugyellárisába és mindenkit lefizetet akinek nagy volt a pofája, vagy egy picinykével jobban focizott, mint az akadémisták. Hogy a durrogós ménkű csapott volna ennek a tartalékos balhátvédnek a két ballábába!
sentinel216
@papa.49: ma, 12:41

Az is megérne egy misét, hogy miképpen jutottak ezek az aranylábúak az élvonalba?
sgyuri2003
Van annyi pénz, amennyiért érdemes a második vonalban indulni. A labdarúgók pedig jól át lesznek baszva. Mert éveken keresztül azon dolgoztak, hogy feljebb kerüljenek. Most a csapat vezetése , jól kiszámított privát zsebre menő érdekek alapján árkúrja Kisvárda szurkolóit és csapatát. Remélem nekik is lesz hozzá egy két kemény szavuk. A tettlegességet nem javaslom senkinek sem, mert ezekért a csótányokért is annyit adnak mint az emberekért.
Jozefina
És akkor nincs bunda??!!! Hányinger az egész Csányistul Orbánostul!!!
sentinel216
@sgyuri2003: ma 12:53

Azért az érintett csapatok szurkolói nevében, megnézném, hogy mi van a felcsúti arany stadion fűtött gyeptéglái alatt. Csak fel kéne szedni amúgy Várkert bazár módra.
magyarbakancs
Apám nem semmi ez a hír.
Kisvárda 30 ezüstért eladta a lelkét.
Judás banda.
Okádék ,ocsmányság ezeknek a képükön olyan vastag a bőr,hogy rinocérosz meg irigyelné.
justhpeter
Az MLSZ most vizsgázik. A tét nem kicsi. Ha az MLSZ elbukik, a következő szezonban a nézőátlag minimum a felére esik vissza a mostani átlaghoz képest. A hitelessége pedig a nulla alá, azonnak.
dr. prédikátor
A kisvárdaiakat rábeszélték hogy ne induljanak.vajon a kigyúrt keretlegények tettek látogatást Kisvárdán, vagy a csányi elvtárs segített be egy pár misivel???
nusika
@magyarbakancs: ...nem eladták, hanem, szerintem, el kellet adni.Mennyibe kerül ez nekünk, azt majd megtudjuk. De mit szólnak a többi sportolok ?? Ez jó példa lenne másoknak is?Azt mondta Orbán Viktor, hogy a sport egészséges !!! Ilyen módon, kinek?
süsüasárkány
@Horizont: nem!
Seszták így továbbra is miniszter maradhat.
Ocsmány banda!
papa.49
Este a híradóban azt mondta az mlsz elnökhelyettes hogy a puskás brancs semmi szín alatt nem indulhat az nb.1. ben, kérdés még reggel is ő lesz-e az alelnök???
mariaberta
Kisvárda??? Ők kik??? Seggnyalók? Bocsánat, túl vulgáris voltam, de mit tegyek? ha nem bírok magammal?
bence
Döbbenet , hogy mit meg nem enged ez magának ! Vajon mennyibe került ez nekünk ?!
Szókrakész
Jól sejtettem én.
Jön itt visszamenőleges törvény, levágott lófej az ágyba, vissza nem utasítható ajánlat, ...
Szókrakész
És ez mennyibe fog nekünk fájni?
Új stadion Kisvárdának???
Borsodi
Az adófizetők pénzéből mindent megoldó miniszterünk.tudtam,hogy ha kiesnek se esnek ki.Már megszoktuk ha mondanak valamit,valójában semmit nem mondtak.Így lesz a választás is elveszítik,újra számolják, és a külföldi szavazatokkal nyer a fikapárt
silber13
De ott a Nyíregyháza ám! Megnyerte első fokon a pert, tehát ő is feljutó. Vagy nem??
Jozefina
Hát így kell bundázni!!! Felháborító!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.