Az APEH egy hónapja működteti azt az informatikai rendszert, mely azt a célt szolgálja, hogy rövidebb idő alatt megtudhassák: az adókat be nem fizető polgárok mely banknál vezetik folyószámlájukat. Korábban az adóhivatal papíron írt levelet az idehaza tevékenykedő bankoknak, s azt tudakolta, hogy a köztartozást felhalmozó polgár vezet-e náluk számlát. Magánszemélyek jelenleg 160 milliárd forinttal tartoznak az államnak

Forrás: Híradó.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lópicigáspár
160 milliárd! Mily csekély összeg ez ahhoz képest, amit politikusaink elloptak és lopnak a mai napig!
vukkocska
Épp ideje. Miután ez a hír megjelenik, gyorsan le is nullázzák bankszámlájukat. Eddig mit csinált az APEH a behajtás érdekében??????
qxy
Utálom az APEH hivatalt.Nagyon sok pénzemet lenyúlt.Főleg az átkosban amikor Gmk ztunk.Kurva sokat melóztunk de át estünk az adóhatáron, majd közölték hogy nem kapunk egy fillért sem sőt fizessek be 8 ezret mert adó hátralékom van.Ezért nem is szóltam semmit amikor be mentem vállalkozó szeretnék lenni,Mi a módja.Közölték, Önnek működő vállalkozása van. Csak álltam, Majd döntöttem. Kérem akkor legyen szíves ki adni az adószámomat.Kiadták ! és két évig vállalkozó voltam. Adtam számlát bélyegző ,Minden ami kell.Én voltam Ludas Matyi.Visszavettem.
keresztapa
Jó jó de közöljék már,hogy eddig miért nem voltak kemények? Lehet az ,hogy
eddig puhaságot mutattak.
inkvi
@keresztapa: Mert az adó-eltitkolás intézményét az előző kormány tartotta fel!
Gondolom, hogy nem kell ragoznom a hunwaldi pénz-eltüntetést. Remélem, hogy az "i" melléknévi képző miatt jól alkalmaztam a kis "h"-át!
Ennyi mocskot nem lehet eltusolni: remélem. Hagyót is fagyasztják. Társaikat is. Cuslag már rég óta benn van. Szomorú, hogy ennyi nagy ember, mint Weisz is bűnhődik.
Szép 8 év volt! Köszönjük MZSP!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.