Orbán Viktor köszöntötte a zsidóságot egyik legnagyobb ünnepe, a hanuka alkalmából. A miniszterelnök levélben kívánt áldott ünnepet.

Forrás: Magyar Nemzet
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Zsoel
Ugyan jó, ha tízezren vannak ebben az országban zsidó vallásúak, de azért nagyon fontos gesztus volt jó mélyen benyalintani a választott népnek...

Érdekes, hogy például a reformátusokat nem köszönti október 31-én, egyik legnagyobb ünnepük napján, pedig "kicsivel" többen vannak idehaza, mint a zsidók.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
vilifater
@Rézangyal: Ezt már Rákosi pajtás óta tudjuk. A moszkoviták azt vallották :" Csak a zsidó elvtárs , a megbízható elvtárs "
noboza
Orbán,a kokijaival sallerjaival,ellátta a nemzetközi pénzvilág küldöttségét.Seggre estem-ez a koma nem tudta, hogy a világ zsidóságát sértette meg ezzel?.Azóta, szív a nemzet-mert az szív.A parlamentben,kezébe nyomtak egy szöveget a Jobbikos felszólalása miatt kitört botrány után,most pedig a hamuka ünnepét üdvözölte.Az Ádvent elsó gyertya meggyujtásakor, nem lehetett hallani hangját.Nem ő ::vezeti::az országot.
kukac50
Neki illő, hiszen Izraelita vallásúnak vallja magát.
guszty
Inkább az egyetemistákkal tárgyalna. Jobban járna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.