Nagy-Britanniában elrendelték az összes marhústermék ellenőrzését, miután néhány héten belül másodszor bukkantak megint lóhússal dúsított készítményekre.

RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kopeba
Aki ad arra hogy mit eszik az nem vásárol élelmiszert bevásárlóközpontban. Egyikben sem. Az ott kapható élelmiszerek főleg a vákumcsomagoltak teljes mértékben egészségtelenek.
alfás
nyelik a lóf@szt,mint gödör a sz@rt! :-)))
kukac50
Azokat kellene végleg kitiltani a piacról akik ezt termelik és eladják,meg azokat az ellenőrző szerveket akiknek kötelessége a bevizsgálása.
Az ellenőrzés nem működik !
alfás
@kukac50: úgy látszik,anglia és francia ország megint hadban fog állni. :-)))
Csizmás Kond
olvastam egy cikket, néhány részletet bemásolok...
"Franciaországban elsősorban az váltott ki felháborodást, hogy a botrány miatt kiderült: az agro-élelmiszeriparban többszörös közvetítői hálózat működik. A román eredetű lóhús ugyanis egy holland, majd egy ciprusi brókercég közvetítésével jutott el a francia beszállítóhoz, a Spangheróhoz, amely azt továbbadta a feldolgozó Comigelnek.
Stéphane Le Foll agrárminiszter szerint „ha a rendszer ilyen szinten zavaros, ha a köd annyira sűrű, hogy azon már senki nem lát át, abból óriási bajok keletkezhetnek". „A közvetítők száma olyan sok, hogy már képtelenség nyomon követni (az élelmiszer útját)"
Zsoel
Fene a finnyás szájukat! :) Tartsanak otthon marhát, abba biztos nem kerül marhahús. :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.